Sziasztok Lányok!
Kriszta drukkhegyek. Nekem szerencsére nem fájt sose, de biztos mára már neked is jobb. Amikor én voltam akkor is hatan voltunk és negyönknek sikerült. És szombaton voltunk mi is.
Belluska!
Visszamentem a Te történetedhez és hát megkönnyeztem én is. Olyan jó olvasni, hogy másnak is sikerült. Kár, hogy mikor mi jártunk, nem fedeztem fel ilyen topikot, mert biztos nagy reményt adott volna. Mi is Forgácsosok vagyunk és egy kislányunk született, Kira. Nekünk is mondták, hogy mostmár vigyázzunk, mert ha egy üzlet beindul... De egyenlőre semmi, pedig nem vigyázunk, igaz Kirus még csak 8 hónapos és szopizik is. De nem bánnám, ha összejönne. És gratulálok a gyermekeidhez, gyönyörűek.
Zsuzska!
Vigyázz magadra és pihenj, amennyit tudsz. Meddig akarsz dolgozni? Nekem szerencsére problémamentes terhességem volt és 6 és fél hónapig dolgoztam. Orvosod van már?
Egyébként köszi kérdésed, mi jól vagyunk. Kirus szerencsére még nem volt beteg (gyorsan lekopogom), lehet azért mert 6 hónapos koráig csak szopizott és most is szopizik sokat. Már mászik (igaz csak hátrafele), de így is bejárja a szobát. És már mondja, hogy mamama, bababa. Nagyon édes.
És szorítok Neked, hogy problémamentes legyen minden. Mikor mész legközelebb UH-ra?
Lányok, mindenkinek kívánok a beültiig eredményes spontánkodást!!!
Teszek fel egy pár képet.
Sziasztok
Lilla