Sziasztok!
MIldi,
Üdv újra itt
Remélem, hog ymost már sűrűbben jössz
Marcus idáig tünemény volt ma
Tengap este még fél 10-kor adtam neki enni, így aludt fél 4-ig, majd fél 7-ig.. és hagyott minket pihenni
Csak nyolckor kért enni újból
Aztán volt egy séta Ildivel, ahol szintén aludt meg kuksizott. Anyósom is volt itt, majd 2-kor újból kaja, apu átjött (hozott enni
), 3-kor elaludt altatás nélkül a kiságyában és azóta alszik szépen
Nem lehetne majdnem minden nap ilyen?
Ja, és reggel is bealudt egy háromnegyed órára, addig kitakarítottam
Tegnap volt itt a védőnő, nem tett a dolgokhoz sokat ám. Azt mondta, hogy többet legyen a játszószőnyegen, hogy gyakorolja a forgást stb, meg a hozzátáplálást nyomatta. Azt mondta, hogy 5 hónaposan már egy tápszert ki kell cserélni.. furi. Krisz, te adtál már Máténak almát?
Krisz,
Kíváncsi vagyok, mint mondott Évi. Meg elképzeltelek, hogy a Sparban kifizeted az Ariel-t
Azért a márkahűség még egyelőre maradt, látom
Remélem, hogy jövő héten már tudsz majd jönni sétálni velünk.
Marycus,
Nem feltétlenül az öltözés miatt van a fiúk arcával "gond". Nálunk semmi nincs az arcán Marcusnak, mégsincs rajta foltocska. Elején volt, de rájöttem, hogy gyógyszertári fürdető szárította. Jó, mi? Mióta JandJ van, azóta nincs gond. Ja és minden este kenem a pofiját is Nivea babatejjel.
Buki nálunk is bejátszik, elég sűrűn. Ő egy bukós baba, mint Manó Emmája. Hiába várok hasratevéssel egy órát - másfelet, volt, hogy következő etetés előtt, pelenkázáskor jött ki belőle egy adag. Többet kell mosni, egyébként nem zavar. Nincs gondja, nem refluxos, ez a lényeg.
Üldögélés, állás: ülni már én is ültetem az ölemben Marcust, főleg evés után, büfiztetéshez. Ő is kedveli. Viszont az állást még nem próbáltuk. Szvsz még korai. Ugyan megvan a gyerkőcben a reflex, de a gerince még nem elég erős, hogy bírja a súlyát (a buksi még nehéz neki).
Szirom,
Nálunk a kezes téma még nem játszik, tán, mert nem "erőltetem". Viszont szépen nyúlkál dolgokért
Ja, képzeljétek, ma Csip-csip-csókáztam neki és tök ari volt. Mintha tudatosan, de mikor összeraktam a kezem, ő is összerakta
MIldi,
Magzatvízvétel: a kolléganőm volt, mert UH szerint gond volt a babával. Ő is félt, de mint Manó írta, nem volt sem akkor, sem utána gondja. Kicsit kellemetlen a vizsgálat, de nem volt vészes. És persze ő is örült, mikor kiderült, hogy nincs gond a most 17 hónapos Dorkával
Na, pihenek egy kicsit, ha már lehet
H.