Drága lányok!
Megjöttem az UH-ról. Minden rendben a kis bébikkel, ígérem visszafogom a parázásaimat. Ahol most voltunk az egy privát klinika (Rózsakert, de uezt csinálják az Istenhegyi-n is) és Down-szűrés is volt (4markeres, vér). Sajna mi már későn mentünk a 90akárhány %-os eredményhez, mert azt a 12. 13. héten csinálják. Mindegy, nekünk ez is megnyugvás lesz, ha negatív, illetve volt most genetikai UH és láthatólag minden rendben velük
Videót is kaptunk (majd 20 perc), sokat foglalkoztak velünk, és nem utolsó sorban egy irtó sármos dokijuk van
Volt, hogy 4D-re is átkapcsolt és már nagyjából látszanak a vonások, annyira édik. Szopizzák az ujjukat, húzogatják a köldökzsinórt, stb. A doki mondta, hogy látott már olyat is, hogy egy burokban lévő babák puszilgatták egymást.
Rákérdeztem a hasamra, azt mondta örüljek neki, hogy még nem olyan hatalmas, a babák rendben vannak. Próbáljak nem meghízni, mert most csinos és szép kismama vagyok
, hogy szülés után ne sokkoljon a többletsúly. Nyílván ez egészségügyi szempontból sem lenne ideális, de ő erre kifejezetten nem tért ki....
Hát ennyi csajszik. Különben hülye is vagyok, mert ismerősök hasához hasonlítgatom az enyémet, hogy egy gyerekkel mekkora már nekik, csak azt felejtem el sokszor, hogy náluk már a 2. bébi és olyankor már sokkal könnyebben és gyorsabban nyúlnak a kötőszövetek. A doki is mondta, mindenki más, mindenkinél máshogy van. Remélem 2-3 héten belül már határozottan érezni fogom őket és akkor nyugi lesz
Köszönöm nektek a vigaszataló sorokat, tényleg jól estek, édik vagytok. Kitapossuk Nikosszal és Lavyvel (hol vagy LAVY????) a parázás rögös útját, így neketk már talán könnyebb lesz
Nikosz
Én is kábé 2 kilót híztam eddig, de eddig azért elég szarul voltam. Remélem nem húzok bele nagyon, most, hogy elmúlt a hányinger... Mindenesetre ezen semmiképp ne agyalj. A fehérjére mit mióondott a dokid? Nekem sajna 2 májenzimem nem frankó. Erre a Dévai azt mondta, hogy nem túl jó már ilyen kezdeti szakaszban, de sokat nem lehet tenni. Igyak májvédő teát. Brr... És sajna az egyik pajzsmirigy hormonom sem stimmel. Most ez után is nyomozok, hogy mennyire foglalkozzam vele. Nekem is nagyon hamar megnőtt a hasam, de talán a 9. héten még rámjött egy bő gatyám. Azóta mondjuk stagnál, de majd beindul.
Apulzusom nekem is az egekben, reggelente érzem, hogy majd kiesik a helyéről a szívem. Fura egy érzés, de a Dévai azt mondta, hogy előfordul. Több vért pumpál most a szív, dolgozik ezerrel.
Roxal
Hidd el, elmúlik majd ez a feszültség közöttetek. Nálunk is volt, bár én a stimu alatt nem érzetem ezt, inkább amíg nem történt semmi, de már kiderültek a dolgok, amik ugye annyira nem voltak megnyugtatóak.
Csajszik
Még annyit, hogy szedjetek cinket. Én anno, mikor itthon punnyadtam az ET után, sokat olvsagattam a netet. Az nlc-s lombikor fórumban a Karmen (aki a babaneten is van és 3 lombik után, elzáródott vezetőkkel, endoval, sövénnyel, stb) spontán babás lett. Na ő írta, hogy bio cinket kezdett el szedni és hát utána lett babás. Na ott minden csajszi elkezdte szedni lombik előtt a bio cinket és mindenkinek sikerült. Nem vicc. Én mondjuk kicsit későn kezdtem, de hát.... Persze lehet, hogy vakvéletlen az egész, de ártani nem árt, hmm???
Ha szedtek elevitet akkor a bio c cink elég (rózsaszín).
Puszika
enigma