Új privát üzeneted érkezett!

Szia Anna!
Május elsején egyedül hasra fordult Domi,de csak az Apja látta én lemaradtam róla.Azóta se csinálja egyedül csak kis segítséggel.KépÁllandóan dumál"a maga nyelvén" és motorozik BRRRR.KépHaláli, csak úgy száll a nyála.KépMa egész nap nagyon nyűgös volt azt hittem az idő miatt.Aztán most este felfedeztem,hogy jön alul egy fogacska.KépMár látni az elejét.Kép
Kaja:Napi 3x4x szopizik 2x tápszert kap"banánosat"KépÉs 1x valami kaját.Szokott enni finomfőzeléket,krumplit,almát,banánt,sárgarépát,rizspépet,sütőtököt.De a kedvenc az alma-banán és a sütőtök.KépGondolom azért mert ezek édesek.Mit szólsz a Ligetes képekhez?Ugye már milyen nagy fiam van?Kép
Jaj képzeld,a múltkor a frász jött rám!Már másfél órája aludt amikor megfordítottam hanyatt mert hason már nyöszörgött.Láttam alszik tovább,gondoltam netezek egy kicsit.De valami azt súgta nézzek még rá.Hát azt látom,hogy a fiam kapálódzik az orrából jön a tej és nem kap levegőt.KépFelkaptam, ráztam,hogy ébredjen fel és vegyen levegőtés mentem az orrszívóért a maradék tejet kiszívni.Egy örökkévalóságnak tűnt mire levegőt vett.KépÉn pedig remegtem mint a kocsonya.KépAzóta még jobban vigyázok rá!
Ja,az volt a baj,hogy úgy aludt el,hogy nem volt büfi és így jött vissza.Kép
Na most jó sokat locsiztam.KépBiztos nem érdeklődsz többet felőlünk.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Hello csajok!Kép

Folyamatosan küzdök a gépemmel, egyszerűen bedöglött teljesen. Ma az anyu mondta, hogy elutal valamennyit és vegyünk egyet, de valahogy nincs pofám elfogadni a pénzt. Persze az majd jó lesz másra, de akkor sem. Szóval még alszunk rá párat, addig kínlódom.
Amikor működik a rendszer, mindig olvaslak benneteket és természetesen szívből drukkolok nektek nagyon, nagyon. Sőt ha tudok bármiben segíteni, tudjátok, hogy bármikor....
Az az igazság, hogy azért is jövök ritkábban, mert valahol nekem is megvannak a magam napi kis küzdelmei és aggodalmai, de tudom, hogy ezt nem oszthatom meg mindig veletek, mert ti mind erre vágytok és csak remélni tudom, hogy nálam jobban fogjátok csinálni. Sajnos a sok-sok hiábavaló próbálkozás és folytonos kudarc miatt, még mindig olyan hihetetlen ez az egész. Hullámzik a kedélyállapotom. Van, hogy annyira biztos vagyok magamban és picúrokban, hogy elképesztő; máskor iszonyúan félek. Na ez van most is. Sírógörcsök jönnek rám és csak negatívumokat látok. Nagyon rossz ez, szinte ijesztő.
Ez biztos azért is van, mert nem tudhatom mit bír majd a méhem, illetve nyílván összeolvastam minden rémtörténetet amit csak lehetettKép Persze azért van ezeknek némi alapja is és nyílván így az első terhességnél az ember még semmit sem tud, csak hipotézisei vannak...)
A pocim másfél hónapja ugyanakkora, amit írtam csikizést már 4-5 napja egyáltalán nem érzem, stb. Most meglett egy nagy laborvizsgálat, néhány referencián túli értékkel, amin persze szintén parázok, mert néhány elég fontos. Szóval nem egyszerű. Biztos túlkombinálom a dolgot, de szerintem valahol mindenki izgul, főleg ennyi kínlódás után.
Na, bocs, hogy így kifakadtam, de csak azért írtam ezt le, hogy ne higgyétek, hogy azért nem jövök, mert nekem már sikerült és a többi már nem érdekel, hanem simply mert szar passzban vagyok néha. De lesz ez jobb, tudomKépKép
Pénteken elmegyek a Rózsakertbe egy 4markeres Down szűrésre, meg egy UH-ra. Remélem minden rendben lesz és a másik kis bébink is megmutatja milye vanKép.

A Szanival beszéltem jó hosszan. Szegényke már kivan az otthon fekvéstől, meg még most is lelkiismereti kérdést csinál abból, hogy ő otthon van míg a többiek dolgoznak. Na beszéltem a fejével, meg persze aggódik ő is a babájáért, hogy jól van-e. Na, ez ismerősKép De jó passzban váltunk el.

TimiKép Utólag is boldog névnapot!

Akciózók, mindent bele!!!! (Stellus, nektek egyszer spontán lesz babátok szerintem!!!!)
Nyári kezdőknek meg feltöltődést vitaminokkal, napsütéssel a startig!!!
AnnusKép Én nagyon hiszek abban, hogy most másképp csináljátok. Muszáj sikerülnie!!!

Most ezt megpróbálom elküldeni.
Majd még jövök.
enigma
enigma

Diám!
Most olvaslak. Hát ez tényleg ijesztő lehetett. Erre talán fel sem lehet készülni, lényeg, hogy ne pánikoljunk és akkor minden rendben lesz.
A képek nagyon édik, pont arra gondoltam, hogy remélem jövőre mi is sétálgatunk majd négyesben május elsejénKép Gyönyörű a fiad és nagyon ügyi. A sors fintora, hogy minden perced vele töltöd és pont az apa látja a jelentős változásokatKép. Légy résen az első lépésnél és szónál majdKép
Ja! Ha érdekel. Egy nagyon kedves barátnőm bátyja gyerekorvos, a kompetens és lelkiismeretes fajtából való. 1-2 orvos kollegájával létrehozták a Léghajó Programot (www.leghajo.hu), ami kifejezetten a szülőknek segít, hogy hogyan oldjanak meg problémákat otthon (betegséget, láz, félrenyelés, stb.) Csak, ha érdekel.
Puszi
enigma
enigma

StellaKép
Akkor hajrá!!! Milyen csodálatos lenne, ha nem is kerülne már sor a lombikra! Drukkolok Nektek nagyon! De ha mégis kell a doki is hozzá, hát akkor is nagyon fogok drukkolni!!! (Nagyon épületesen fogalmazok, mi?Kép)
WishKép
Hát igen, először ki gondolná, hogy nem fog menni...De mostantól már csak pozitív fordulópontok jönnek, oké?Kép
Kíváncsi vagyok, mit találsz horoszkópilag!Kép
hajnesz

Jé, mialatt itt elszuttyogtam az üzimmel, nicsak, kik írtak! De már megint folytatják a Kálámbót, úgyhogy inkább kicsit később írok!
puszi mindenki!
hajnesz

EnigmaKép
Jó, hogy jelentkeztél!
Szerintem nagyon is érthető a sok aggódás. Tejesen természetes, hogy ennyi rossz után nem tudod elhinni, hogy valami szép is történhet. Pedig muszáj mindennek rendben lennie!!
Annyira szurkolok ezért!!
Remélem minden rendben lesz az uh-n és a vizsgáltaon és akkor sikerül majd egy picit megnyugodnod!
Puszi és jó nagy ölelés neked.
Kép

Én benne vagyok a spontán babában is!
De az is jó lenne, ha a dokival sikerülne beváltanunk az ígéretet!
Olyan jófej volt, hogy még most is nevetek rajta!

Stella

Kép
stella9

Stella!

Szurkolok a spontánnak, olyan jó lenne megint egy kis babásodás!

Enigma!

teljesen természetes, hogy aggódsz! Ennyi küzdelem után persze hogy félsz! De próbálj nem aggódni, tessék boldog kismaminak lenni, az a babáknak is jót tesz.

Lldicsi!
Hú, nem is tudom mit mondjak. Milyen jó, hogy vannak női megérzések, s nagyon ügyesen reagáltál! Majd fog még fordulni, meglásd.

Wish!

Lehet, hogy te boszorkány vagy! Felhívtam tegnap doktorunkat, hogy mondjam, csúszunk. Mit is mondjak, hát kicsit kiakadt, hogy ennyi hormoneltérésre kapásból gyógyszert kaptam, ráadásul ekkora dózisban. Azt mondta, azonnal csökkentsem a felére az adagot, pár nap múlva kontrolláljuk, s ha a többi leletem rendben lesz (főleg a hormonok), akkor marad az eredeti terv, május vége. Hétfőn megyek megint vérvételre, addigra talán megjön a többi hormonos eredményem is. Úgyhogy most megint izgulás!

Eszter
Kép
roxal

Roxal! Május vége? Az nem lenne rossz Kép
Enigma, Dia, a Léghajó programról én is hallottam, el is mentettem még régebben az oldalt a kedvencek közé, hogy ha majd szükségem lesz rá végre, akkor megcsináljam. Tényleg nagyon félelmetes, hogy otthon vagy egyedül egy pici babával, és ha történik valami, akkor gyorsan és jól kellene reagálnod...

Enigma! Tényleg kicsit meg kellene nyugodnod! Azzal nem segítesz magatoknak, hogy folyton izgulsz, hogy minden rendben van-e. Neked most ki kellene kapcsolnod, és boldog kismamának lennek. Aggódni meg ráérsz akkor, ha lennének rossz előjelek - azaz soha! Kép Gyere gyakrabban, hiányzol nekünk!

Lányok, ti is szoktatok puszit kapni a dokitól? Én most másodszor kaptam, mikor elengedett azzal, hogy mikor akciózzunk, és hogy ügyesek legyünk, az első karácsony előtt volt - ugye az ünnepek miatt. Nekem ezek az apró gesztusok olyan sokat jelentenek! Tényleg örülök, hogy végül maradtam nála, mert csak pozitív élményeim voltak az elmúlt másfél hét öt találkozója alatt. Mindig vagy egy-egy mondata, amivel feldobja az embert Kép Tegnap kicsit furcsa is volt belegondolni, hogy jé, most hány napig nem is kell a klinika felé mennem, már úgy megszoktam Kép
png

Roxal Kép
Ez szuper!
Egyáltalán miért mész még a régi dokidhoz? Szerintem mostmár bízd magad Dévai doki kezeire és kész. Az soha nem szerencsés, ha két doki kezel.
Május vége az mindjárt itt van és onnan már csak egy ugrás június eleje! Olyan jó, hogy ilyen szépen haladunk mindannyian Kép

(Nekem ma-holnap kellene megjönnie, de nem érzek még semmit Kép)

wish

Wish!

mert a vizsgálatokat ő írja ki nekem. Meg hozzá érkeznek meg az eredményeim. De mivel Dévaiban bízom, ezért hívtam fel, s kérdeztem meg a véleményét. Nem merem elhinni, hogy van sanszunk a május végére... Annyira szeretném, mert olyan mélypontunk van. Házasságom is romokban, úgy érzem, s most lelkileg padlón vagyok. Jó lenne, ha valami erőt adna.

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Szegénykém. Mi a baj? Házzaság romokban..., lelkileg padlón...Kép
Azért remélem nem komoly, csak összezördülés és emiatt vagy szomorú.
Ilyenkor (lombik) nagyon nem könnyű senkinek, hét még a pasiknak (bárezet már megbeszéltük).
Lehet, hogy jó lenne, ha elmenne a férjed egy olyan andrológushoz, aki ki is vizsgálja, hátha orvosolható valamennyit a dolog, az az ő lelkének is biztos jót tenne. Jön pünkösd 3 napja, utazzatok el valami szép nyugis helyre, az jót tesz. Én is ezt tervezem, de Apának egyelőre nem jó, mert lehet, hogy dolgoznia kell Kép
De azért valamikor elutazunk pihenni egy kicsit!

Értem már, miért mész a régi dokidhoz is. Jó ez a magyar egészségügy... Bár el lehetene normális körülmények között intézni mindet egy helyen. A másik idealista elképzeésem, hogy az orvosok beszélnek egymással és csak beutalókkal küldözgetnek minket, hanem utánna pl. a háziorvos meg is beszéli a dolgot a szakorvossal. Kép

Dia Kép
Máskor is jöhetsz nyugodtan a fényképek mellett ilyen beszámolókkal is Kép Jó volt olvsani, hogy hogyan fejlődik Domi Kép

Enigma kedves Kép
Ne kombináld túl a dolgokta, meglátod minden renben van, ha idegeskedsz, azt a babák is mgérzik. Stramm kis kölykök fognak megszületni pár hónap múlva.
A netes rémtörténetektől meg már egyszer eltiltottalak. Mennyire lesznek szófogadóak ezek a gyerkőcök, ha már mamájuk sem az!? Kép

Wish

wish

Roxal, remélem, semmi komoly! Néha nagyon össze tudnak jönni a dolgok, olyankor az ember mindenben csak a rosszat látja.

Wish! egészségügyi elképzelésed szép kis utópia... Én sem értem, hogy nálunk miért nem működik egy kicsit jobban ez a rendszer. Én is attól vagyok kiakadva, hogy minden doki csak a saját szakterületéhez ért, és más szakorvos véleményét kétségbevonja...
png

WishKép PngKép
Akkor orvosügyileg én vagyok a kivétel!
Azt leszámítva, hogy a műtétekre Tapolcára kell mennünk, mindent egy helyen csinálnak meg!

És a háziorvosom egy évfoylamon végezte a szülészet-nőgyógyászatot a dokimmalKép és elismeri a munkáját!

Kép
stella9

Wish!
Biztosan nem komoly, csak most nem jó. Amúgy is bizonytalanok vagyunk, de nem egymásban. A kapcsoaltunk erős, csak a problémák újabbat szül. Nem veszekszünk, csak elfogyott az erőm, most nem vagyok optimista, s ő nem tud még kompenzálni. Úgyhogy építjük a kapcsolatot, csak előbb össze kell szednem magam. Pünkösdi elutazás jó lenne, de nem megy, kedden is és szerdán is vizsgázom, muszáj tanulnom... Puszi nektek, tündérek vagytok.

Eszter
Kép
roxal

Lkt! Elkezdtem visszaolvasgatni azokat a hozzászólásokat, amik a két hónapos babanet mellőzés alatt születtek, és többször is írtál aurás-energiás kezelésről. Jársz még ilyenre? A volt kolleganőm ilyen főiskolára jár, nekem is felajánlotta, hogy ingyen - mert hogy mindenkinek ingyen, csak szeretetből csinálják - kezelne. Te csinálod még ezt?
png

Ja, meg még azt akartam kérdezni, hogy a vörösbor meg a MagnaB6 ilyenkor nálunk is játszik?
png

Jaj Roxal! Ezek a mélypontok borzasztóak. A küzdelem, amit végigcsinálunk a babóért minden kapcsolatban érezteti hatását. Biztos vagyok benne, hogy csak átmeneti problémáról van szó, és ha belekezdetek a kezelésbe, kéz a kézben fogjátok végigcsinálni, és a férjed teljes mellszélességgel odaáll melléd. Valszeg arról is szó van, hogy ő is nagyon nehezen éli meg, hogy a dolog rajta (is) múlik. Emlékszem, amikor 2 év kiderült a férjem katasztrófális spermaképe, nagyon depis lett.A műtét sikere után madarat lehetett vele fogatni, hát ha majd (hamarosanKépKép) a kisbabáját is a szívem alatt fogom hordani... Ráadásul ők nehezebben beszélnek a problémájukról, csak mardossák magukat. HA esetleg türelmetlen Veled, úgy érzed, biztosar veszem, hogy ennek is betudható.Fel a fejjel!!! Olyan szép lesz majd, ha kiderül, hogy babát vártok!!!!

Png!
Igen, kezeltetem magam (a férjemmel együtt) egy hölggyel, aki a prananadihoz ért. (Szani ugyanezt csinálta, és láss csodát 2 sikertelen lombik után,nem átjárható petevezetékekkel spontán terhes lett). Kb. az irányított elején kezdte ő is a dolgát, azóta is jár rendszeresen hozzám hetente 2-3-szor, ma is találkozunk.
Én úgy gondolom, hogy ezek azok a dolgok, amik rosszat nem tehetnek. Bizonyosság a hatékonyságukról nincs, mert nem kézzelfogható tudomány ugyebár. Marad az, hogy vagy elhiszed vagy nem. Persze aztán a sarlatánokkal nagyon vigyázni kell.
lkt

Lkt, köszi!

Roxal, a férjek tényleg nehezen viselik az elején, kell nekik egy kis idő. Otthon én általában csak a legfontosabb dolgokat beszélem meg, ha depi vagyok, vagy valami bánt, azt inkább a fórumon, mert mi, lányok, azért mégis csak jobban megértjük egymást Kép Otthon igyekszik az ember minél kevesebbet gondolni ilyesmire Kép
png

Lkt, Png!

Igazatok van, tudom én ezt. Csak annyira nehéz. De nagyon jó érzés, hogy veletek megbeszélhetem, s ezt nagyon köszönöm nektek.
Puszi

Eszter
Kép
roxal

Enigma! KépKép

De jó hogy ismét olvashattam rólatok, ráadásul olyan érdekes, hiszen annyira egyforma érzéseink vannak. Ezekről én sem nagyon akarok írni, sőt néha utálom is magam érte, hogy ahelyett hogy végre boldog lennék, olyan sokat aggódom! Dehát mi csak azt szeretnénk, hogy egészséges és boldog kisbabáink legyenek, mindenféle komplikációk nélkül!!! Én néha elég rosszul vagyok, nem hányok vagy ilyesmi, csak egyszerűen gyenge vagyok, fáj a fejem és a gyomrom, és néha majd elájulok! A pulzusom folyamatosan az egekben, 100-120 között mozog! A háziorvos se nagyon tudta megmagyarázni hogy miért. Ráadásul a vizeletemben már most fehérje van (opalizál), ami nagyon aggaszt, mert akkor mi lesz később! A magzatvízvizsgálaton pedig nap mint nap őrlődöm, hogy mit tegyünk! Olyan nehéz! Ráadásul már most (9hetesen) híztam két kilót, lehet hogy kikapok Dévaitól! Neked is volt már ilyen korán hasad! Normális ez? Énrám már nem jön semmi, és eléggé látható a hasam!

Farkasok!KépKépKép
Mi újság? Remélem jól vagy, gondolom megy a pihi ezerrel! Nagyon szorítok neked, ennek most sikerülnie kell!!!

Roxal!KépKép
Nem tudom mióta szeded a hormon gyógyszereket, de az is nagyban megváltoztathatja a hangulatodat! Én is sokkal érzékenyebb és feszültebb voltam a kezelések alatt, és ezek mind a hormonok velejárója! Ne aggódj, mindez csak egy múló állapot!
Egy kalappal a vizsgákhoz!

Sok siker mindenkinek, remélem hamarosan minnél több kismama lesz itt!
nikosz

Roxal Kép
Remélem megvígsztaljátok egymást este Apával Kép

Nikosz Kép
A hízás szerintem ne zavarjon, amíg te jól érzed magad. Arra készülj fel, hoyg a dokik, védőnő folyton szólni fog érte, de szerintem ne törődj vele túlzottan. A kétségeiteket meg csak írjátok le, legalább tudni fogjuk amikor mi odajutunk, hogy nem vagyunk ezzel egyedül Kép
A fehérje az gáz Kép Valami diétával nem lehet segíteni rajta?

Stella Kép
A magándoki akihez jártam az jó volt nekem is ott volt helyben minden (uh, vérvétel), csak ki kellett fizetni.
Dévainál viszont a vérvételeket a Nyírőben kell intézni, ami lazán tud napközben egy óra út lenni tőle. Még jó, hogy mi legalább a Nyírőhöz közel lakunk Kép

Képzeljétek, Apa még dolgozik szegény Kép.

wish

NikoszKépKép
Sajánlom, hogy Te sem vagy igazán jól.
Ezekhez sajnos nem tudok hozzászólni, de nagyon szorítok értetek is, hogy minden rendben legyen!

Én nagyon szeretek olvasni rólatok, mert ebből is sokmindent meg lehet tudni. Pl. arról, hogy mi vár ránk és így fel tudunk készülni, vagy adott esetben nem ijedünk meg, hogy "normális ez?".
Úgyhogy írjatok gyakran!
Jó hallani rólatok!
További boldog pocakosodást!
Stella

Kép
stella9

Nikosz! A hízásról csak annyit, hogy egy volt osztálytársnőm az első baba alatt 14 kilót szedett fel, mindenki szörnyülködött, pedig mondta, hogy azért nem eszik állandóan Kép Aztán persze lett egy szép egészséges, 4 kiló körüli babája, és szülés után simán visszaállt az eredeti súlyára. A második baba alatt pedig mindössze 5 kilót hízott, pedig mindent ugyanúgy csinált.
png

png

png

Eszter
Kép
roxal

Nikosz! Wish!

Szombat óta szedem a hormont, s én is azt gyanítottam, hogy ez tehet róla. Férjem meg azt mondja, hogy ez úgyis kijött volna, csak legfeljebb később. A helyzet még mindig nem túl rózsás, ráadásul a kúp miatt 10 napig megint tiltva van a házasélet. De azért a kedvem ma jobb, már nem látom olyan feketéna dolgokat. Ma mehetek az ellenanyag eredményemért... Legalább haladnak a dolgok.
Tényleg jó olvasni, hogy mi van veletek, kismamikkal. Legalább tudjuk, mi vár ránk. S a hízás ne zavarjon szerintem sem, ez egyénileg eltérő. Ha tudod, hogy nem eszel annyit, akkor nincs baj!

Eszter
Kép
roxal

Drága lányok!Kép

Megjöttem az UH-ról. Minden rendben a kis bébikkel, ígérem visszafogom a parázásaimat. Ahol most voltunk az egy privát klinika (Rózsakert, de uezt csinálják az Istenhegyi-n is) és Down-szűrés is volt (4markeres, vér). Sajna mi már későn mentünk a 90akárhány %-os eredményhez, mert azt a 12. 13. héten csinálják. Mindegy, nekünk ez is megnyugvás lesz, ha negatív, illetve volt most genetikai UH és láthatólag minden rendben velükKépKép Videót is kaptunk (majd 20 perc), sokat foglalkoztak velünk, és nem utolsó sorban egy irtó sármos dokijuk vanKép Volt, hogy 4D-re is átkapcsolt és már nagyjából látszanak a vonások, annyira édik. Szopizzák az ujjukat, húzogatják a köldökzsinórt, stb. A doki mondta, hogy látott már olyat is, hogy egy burokban lévő babák puszilgatták egymást.
Rákérdeztem a hasamra, azt mondta örüljek neki, hogy még nem olyan hatalmas, a babák rendben vannak. Próbáljak nem meghízni, mert most csinos és szép kismama vagyokKép, hogy szülés után ne sokkoljon a többletsúly. Nyílván ez egészségügyi szempontból sem lenne ideális, de ő erre kifejezetten nem tért ki....
Hát ennyi csajszik. Különben hülye is vagyok, mert ismerősök hasához hasonlítgatom az enyémet, hogy egy gyerekkel mekkora már nekik, csak azt felejtem el sokszor, hogy náluk már a 2. bébi és olyankor már sokkal könnyebben és gyorsabban nyúlnak a kötőszövetek. A doki is mondta, mindenki más, mindenkinél máshogy van. Remélem 2-3 héten belül már határozottan érezni fogom őket és akkor nyugi leszKép

Köszönöm nektek a vigaszataló sorokat, tényleg jól estek, édik vagytok. Kitapossuk Nikosszal és Lavyvel (hol vagy LAVY????) a parázás rögös útját, így neketk már talán könnyebb leszKépKép

NikoszKép Én is kábé 2 kilót híztam eddig, de eddig azért elég szarul voltam. Remélem nem húzok bele nagyon, most, hogy elmúlt a hányinger... Mindenesetre ezen semmiképp ne agyalj. A fehérjére mit mióondott a dokid? Nekem sajna 2 májenzimem nem frankó. Erre a Dévai azt mondta, hogy nem túl jó már ilyen kezdeti szakaszban, de sokat nem lehet tenni. Igyak májvédő teát. Brr... És sajna az egyik pajzsmirigy hormonom sem stimmel. Most ez után is nyomozok, hogy mennyire foglalkozzam vele. Nekem is nagyon hamar megnőtt a hasam, de talán a 9. héten még rámjött egy bő gatyám. Azóta mondjuk stagnál, de majd beindul.
Apulzusom nekem is az egekben, reggelente érzem, hogy majd kiesik a helyéről a szívem. Fura egy érzés, de a Dévai azt mondta, hogy előfordul. Több vért pumpál most a szív, dolgozik ezerrel.

RoxalKép Hidd el, elmúlik majd ez a feszültség közöttetek. Nálunk is volt, bár én a stimu alatt nem érzetem ezt, inkább amíg nem történt semmi, de már kiderültek a dolgok, amik ugye annyira nem voltak megnyugtatóak.

CsajszikKép Még annyit, hogy szedjetek cinket. Én anno, mikor itthon punnyadtam az ET után, sokat olvsagattam a netet. Az nlc-s lombikor fórumban a Karmen (aki a babaneten is van és 3 lombik után, elzáródott vezetőkkel, endoval, sövénnyel, stb) spontán babás lett. Na ő írta, hogy bio cinket kezdett el szedni és hát utána lett babás. Na ott minden csajszi elkezdte szedni lombik előtt a bio cinket és mindenkinek sikerült. Nem vicc. Én mondjuk kicsit későn kezdtem, de hát.... Persze lehet, hogy vakvéletlen az egész, de ártani nem árt, hmm???
Ha szedtek elevitet akkor a bio c cink elég (rózsaszín).

Puszika
enigma
enigma

Sziasztok!
Hát, alig lehet a babanetre feljönni. Nem tudom, mi a baj. Pedig most csinálták meg ezt a rohadt gépet...

DiaKépKép Jó lenne, ha mindig így leírnád, mi történt. És esetleg GigiKépről is beszámolnál! Hát, ijesztő lehetett. Istenem! Egy kis netezés, mi? Asszem én is remegtem volna.

Jaj, EnigmaKépKép Annyira örülök, hogy most végre megnyugodtál. Ha kételkedsz, mindig tedd be a vidit róluk, és akkor nem lesz gáz.
Ja, meg gyorsan meg is nézem, van-e még a bio cinkből, valamikor vettem, aztán nem is nagyon figyeltem oda rá.

HajneszKép Akkor hamarosan kezditek!!! Előre!!

RoxalKép Remélem, minden oké az eredménnyel. Fel a fejjel, jó?KépKép

StellusKép Annyira tetszik az az ölelős kép, hogy a francba kell ilyet feltenni??

Na, a miénket meg nem is írom. ma voltunk a dokinál (9.cn.), minden oké... Bal oldalon 5, jobb oldalon 6 tüsző van, 5 és 10mm közöttiek. Az endom is elég jó -hozzám képest- 6mm-es. SZerintem a sok vitaminnak, Elevitnek köszönhetem. Hétfőn megyünk újra, addig szurik. Valamikor jöv. héten pungi.....
Egyébként ma tök sokan voltak, pedig nem volt műtét csak transzfer!

a végzősöket elbúcsúztattam, hétfőn már nélkülem produkálnak az érettségin. Úgy érzem, egy kicsit fel is szabadultam -minden tőlem telhetőt megtettem. Két csoportom is most megy ki.Húú.
A szóbeliztetés gyerekjáték lesz, főleg, ha valaki v. valakik már ott fognak lubickolni a pocakomban.

Na, eldugultam.
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

AnnusKép

NAgyon drukkolok neked, ez sikerülni fog!!! Nagyon jók az eredmények! A szurikat te adod be? Már-már rutinosan...
Szedd a cinket, sok husi és minden OK leszKép
Puszi,
enigma
enigma

Lányok Kép
Mit csinál Dévai a két lombik közötti találkozáskor? Ha csak kenetet vesz, akkor nem nagyon érdemes elmennem, ha pont akkor megvan, nem? Van valami más egyeztetés is olyankor?

wish

Sziasztok!

Enigma! NAgyon örülök a jó híreknek, olyan jó lenne, ha tényleg szép 2. harmadot tölthetnél a babácskákkal! Ahogy látom, ennek most már semmi akadálya.

Anna! Szépen indulsz, ennek a ciklusnak csak szép vége lehet!!!!

Roxal! Örülök, hogy kicsit szebb már a világ! A legutóbbi hormonoktól én is felismerhetetlenné váltam. De szerencsére 3 nap alatt elmúlt.

Png!
Köszi az infókat. Talán valami elindul, persze a gyógyszerár támogatásról senki sem nyilatkozik konkrétat...

Lányok!
Akkora, de akkora meglepetést szerzett nekem a férjem. Hazaértem a munkából, beültetett az autóba, és sehogy sem tudtam belőle kiszedni, hogy hová megyünk. 2 óra múlva megálltunk egy 8 kisvizslát rejtő kert előtt. Egyik az enyém volt!!!!!A névnapomra!!! Én már régen szerettem volna egy vizslát (gyerekkkoromban volt egy ilyen kutyám, és borzasztóan ragaszkodtam hozzá az intelligenciája miatt), csak nem is nagyon mertem róla álmodni, mert társas, előkertes sorházban lakunk, pici kerttel. De most már itt van velünk, iszonyatosan édes!!!! Nagyon örülök neki!!!!
lkt

szevasztok,
CSak röviden írok.
Jó hogy mindannyian jól vagytok.

Enigma, Nikosz,
Tessék szépen megnyugodni.

Roxal,
Remélem megelégszel a görbülős jegyekkel, és nem strapálod meg túlzottan. Papával csináljatok valami üdítőt, vagy csak bújjatok össze és aludjatok egy jót. Nálunk ez mindig bejön vagy egy jó kis cukrászdázás.

Stella,
Remélem apát rendesen kifacsartad, és sikerül bezavarnotok egy zebrát a málnásba.

Én most pihentetek, anyukám csütörtökön jött és itt egy pár napig, kiéli magát, hogy pakolászhat a lakásban. Főzött finomságokat, csak győzzem enni. Amúgy egyenlőre jól vagyunk- nem fáj semmim-, sokat fekszek, remélem meglesz az eredménye.

Puszi nektek Farkasok J

Kép
farkasok

Lkt,
Mi a blöki neve, neme? tegyél csak fel képet a vauról!!!
sok örömet hozzá.
farkasok J

Kép
farkasok

Timi Kép
Én is képet akartam kérni a kutyusról Kép
Én is nagyon szeretem a vizslákat Kép Nagyon jó fej a férjed!

Anna Kép
Drukkolunk Kép

wish

Látom ezzerel tombol a hétvége....
Sehol senki. Megyek én is pakolok és takarítok tovább...
Viszont holnap szabin vagyok, bibi Kép

wish

FarkasokKép
Rajta voltunk a zebrás témán, de igazság szerint fogalmam sincs, hogy most mi van, mert ez a 24. cn-em és a hőm még mindig nem ment föl.

Annyira meg fogom szívni, hogy csak ne. Mire megjönnek az eredmények, addigra kb. a kövi ciklus legelején leszek és újra várhatok majd megint 4 hetet, mire megjön.
A fene megette a hosszú ciklusaimat!

Szóval a kezdés szerintem csak júliusban lesz!

AnnaKép
Jól haladtok, csak így tovább!!
Teszek neked ölelgetőt, ha lemented a gépedre, akkor legközelebb te is fel tudod majd tölteni mellékletként:
Kép

EnigmaKépKép
Nagyon jó lehet a video!! Örülök, hogy minden rendben!
Csak így tovább!!!
Stella

Kép
stella9

Farkasok!

Próbálok a minimumra törekedni vizsgán Kép Szurkolok, hogy eredményesek legyetek! Mikor lesz valami kézzelfogható eredmény?

Wish!
Jó pihenést neked mára...

Lkt!
Muszáj, hogy szebb legyen a világ, ha én sem vagyok erős, akkor nem is tudom, mi lesz.
Csütörtökön nagyot beszélgettünk apával, felkészítettem, hogy ilyen időszakok lesznek a hormonok miatt, s ne vegye magára.

Pénteken voltam ellenanyag eredményért. Háát. Először is már kiküldték az orvosnak, de azért nagy nehezen kaptam egy másolatot. +4 fokon ellenanyagot termelek, bizonyos autó-anti I-t. Csak donorvért kaphatok. Állítólag semmi extra, csak ha szükség lenne vérre, akkor oda kell figyelni. Valami vércsoporton belüli alcsoportnak kell felfogni. Ma meg voltam lymphocita meg prolactin kontrollon. Képzeljétek, még mindig nincsen meg a többi hormonom, pedig már 1 hónapja vették le. Már csak ezen múlik...

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Kép

Stella Kép
Még nekem sem jött meg és egyelőre semmi jele. Majd kikérdezem róla ma Dévait, hogy ilyenkor mi van.

Roxal Kép
Fura, hogy nincs még hormoneredményed. Ha megjön a hormon eredmény és aztán a mensi akkor kezdhettek? Ez tök jó KépKépKépKép
Örülök, hogy az ellenanyag nem különösebb probléma.

Nemsokára indulok Dévaihoz. 11.20-ra hívott be. Kiváncsi vagyok mennyit kell majd várni. Már jól összepakoltam laptopot, könyvet, hogy jól teljen az idő Kép

wish

Lkt! Nem hiszem el, ez nagyon aranyos Kép Én kiscicát szeretnék, csak előbb egy kertes ház kellene Kép Most akkor van kit babusgatnod, el leszel vele egy darabig Kép A hétvégén megnéztük vidóról az élet az anyaméhben első részét, mert eddig nem volt időnk. Nekem nagyon tetszett Kép
Lkt! Te szedsz ilyenkor cinket, vagy MagneB6-ot?
png

Hát igen, Lányok, nagyon lefoglal a kis dög, mert még sirdogál, oda kell rá figyelni, mert még gyakran pisil, min.3-szor a kaki is befigyel, úgyhogy sokszor ki kell vinni a kertbe. Éjszaka műsorozik kb.3 óránként, ma az egyik sírásában hagytam belealudni (párna fejre), reggelre meg is volt az eredménye, kaki-pisi konyhaasztal alatt.Szóval határozottan kalandosak eddig a kutyatulaj napjaim. Itt van velem a munkahelyemen is, most épp alszik (bepótolja az éjszakait), de ebben a kertben is jól érzi magát. Képet hamarosan teszek fel, most jelenleg csak alvós van róla, az nem az igazi.
Különben nagyon nem bánom, hogy van Keksz kutya, mert tökéletesen eltereli a mindig a babán járó gondolataimat.
Szóval Keksznek hívják, mert az anyukája csak úgy volt hajlandó elleni, hogy 1 keksz, 1 nyomás, és mivel ő volt az elsőszülött, megörökölte ezt a nevet.
Üdvözöl Titeket!!!

Png! Ez az első hónap, amikor a félidő után elkeztem enni a Magne B6-t, meg a bébi Aspirint (ls.Kaális oldal kb.1 héttel ezelőtt) Előtte csak a folsav.
lkt

Lkt, köszi Kép Beviheted magaddal a kutyust a munkahelyedre? Ez tök jó Kép Amúgy élvezd ki nagyon ezt a pár hónapot, amíg még ilyen kicsi és játékos (bár a játékosság pár évig még megmarad Kép, mert észre sem veszed, és már meg is nőtt! Szóval, minél több képet róla Kép Viszont pozitívum, hogy ezzel együtt a szobatisztaságot is nagyon hamar megtanulják Kép És minél hamarabb menjetek el állatorvoshoz! Én a kutyusomat még gimi alatt kaptam, egy nyári szünetben, úgyhogy nagyon sok időm volt rá Kép Aztán, amikor összeköltöztünk a férjemmel, kutyus maradt anyunál, mert ott legalább udvar van, ott jobb neki.
png

Wish!

Ahogy mondod, most búcsúztam mensitől, de hát nálam ez 24 nap. Tehát ha minden ok, akkor 26-a környékén indulok.

Lkt!
Használd ki, kicsinek annyira édesek a kutyusok, mi is szeretnénk, csak lakótelepre nem célszerű...

Eszter
Kép
roxal

János korház topikjában találtam erre, szerintem nagyon aranyos, gondoltam, nektek is tetszene...

Két kis magzat beszélget egy anya hasában:

- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.
- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted ő mégis hol van?
- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.
- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk...

Eszter
Kép
roxal

Lkt,
Feltétlen vidd el állatorvoshoz,, mert már nem szopizik és hajlamos összeszedni mindent (Parvo, Szopornyica, férgek), ez utóbbinál pedig ahogy kakilt tessék kidobni nehogy megszimatolja, mert szószerint visszaszippantja a petéket az orrán keresztül. amíg nem kapta meg az oltásait addig pedig ne is találkozzon más kutyákkal. talán túl óvatosnak tűnök, de hidd el a fentiek nagyon fontosak, több évnyi kutya-macska tapasztalat van mögöttem. Valamikor állatorvosnak készültem.
Üdv a fedélzeten Keksz!!!

Hogy a francba nincs kész a hormonlelet 1 hónap alatt? Eszem megáll.

Én pihentetek és eszem a házikosztot.
Millió pusszancs Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok Kép
Megjöttem a dokitól. Csak egy órát vártam, addig is dolgozgattam. Éljen a laptop Kép
Volt kenetvétel, meg kaptam beutalót vérvételre. Ha minden jól megy, akkor kb egy hónap múlva randizunk megint, amikor megjön júniusban.
Bár most azt kell kivárni egyelőre, hogy májusban megjöjjön Kép Remélem már nem sokáig húzza az idegeimet.

Timi Kép
Alvós kép is jöhet!
Kutyabarát munkahely? Kép

RoxalKép
Három hét... De izgi, mindjárt itt van.

Remélem jön a babaeső!
Most Farkasok megmutatják, hogy is kell ezt, és utánna jön szépen Annus, aztán Te, majd Stella és én. És persze menet közben csatlakozik Timi és Png is Kép

Tényleg, Lavyról tud valaki valamit már régen nem jelentkezett.

Dia Kép
Tőled is várjuk az aktuélis képeket és némi beszámolót Kép

wish

RoxalKép
Nagyon édes volt ez a kis prábeszéd4

WishKép
Nálunk is hasonló volt ma a program: kenet, vérvétel...

A babásodásban előre engedlek, jó?
Nálam a menzi még nagyon messze van Kép, a következőről nem is beszélve!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Én ide még nem írtam, (a ma megint megjöttbe szoktam) de szeretnék kérdezni a Dévai intézetről. Tudom, hogy van honlapjuk de ott nem találtam választ a kérdéseimre. Remélem tud valaki nekem segíteni. Én eddig a debreceni klinikára jártam, a 2. inszemináción vagyok túl. Az év elején laparoszkópiát csináltak, mindent rendben találtak a páromnak is jók az eredményei. Szóval ezek érdekelnének: ha bejelentkezek telefonon kb mikorra szoktak időpontot adni? Az eddigi eredményeimet elfogadják e, vagy ők újat csinálnak? Mennyibe kerül mindez? (inszem, vérvétel, UH stb.) Előre is köszönöm a választ.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Én Szolnok mellett lakom, itt nincs meddőségi központKép a debreceni klinikával nem igazán vagyok megelégedveKép. Két év sikertelen próbálkozás után szeretnék egy emberibb helyre kerülni ahol sikeresen "kezelnének", hogy mielőbb babázhassak.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szia Petra Kép
Ha bejelentkezel akkor 2-3 hét múlva kapsz időpontot.
Úgy tűnik, hogy Dévainál drágább a inszem pl a Kaálihoz vagy a BMC-hez képest. Ha jól emlékszem amit a lányok mondtak, akkor 40.000 az inszem plusz a gyógyszerek és UH, ami még 50-60.000 Ft.
De ha kicsit visszaolvasol, akkor megtalálod.
Az eredményeidet elfogadják, ha nem régebbiek mint fél év.

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?