Jó estét!
Hát Ti aztán termeltek rendesen.
A jó hírrel kezdem: mióta iszom a sört újra egy cicizünk!!! Igaz ma egy kicsit pangás volt, de remélem holnap újra jó lesz.
Brik, de örülök hogy jelentkeztél, annak meg főleg, hogy ilyen jó hírrel szolgáltál. Szívből gratulálok, és igazad van, most már csak jó lehet. Ezek szerint akkor jól sikerült a költözés, és Lili is élvezi. A suliját megszokta már, vannak új barátai?
Lilla köszi a továbbítást Dorkának! Már többször akartam kérdezni, hogy álltok a lakással? Mentek vagy maradtok? Babamuzsikára hova jártok?
A Jencikének is volt egy ilyen korszaka, hogy éjszaka nyüglődött, mint Bíí, szerintem hamar túl lesz ezen. Kitartás!
Saara, köszi a felajánlást, de azt hiszem maradok a bevált sörömnél. Annak a maláta sörnek tényleg szép ára van.
Hát nem akarlak elkeseríteni, de sajna "normális" (de csak a lurkók szerint
) ez a szófogadatlanság. Igaz szerencsére Jencikénél csak most jött elő, de én se tudom, hogy a dackorszakra fogjam vagy a helyzetre (költözés, anya eltünik, tesóval hazaállít), de szerintem mindkettő benne van.
A másik amit azóta csinál, hogy ha eréjesebben rászolunk egyből elkezd hisztizni. Ezzel egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Lányok valami ötlet?
Lini, most jöttem csak rá, hogy ugyanaz az orvosunk. Eddig hogy nem vettem ezt észre?
Lukrécia, gratulálok a babához, remélem minden rendben lesz Vele, nekem is Ő volt a dokim, priviben írok bővebben.
Boga, ez tényleg gyors szülés volt, gratula. Tényleg a pihenés most a legfontosabb, úgyhogy tessék csak pihenni, mi itt leszünk utána is.
Timi sajnálom, hogy még nem jött össze a hitel, de látom kitartóak vagytok, úgyhogy valahogy biztos sikerülni fog. Csak gondolom rossz így hogy a párod már itt van fönt.
Szegény Hanna, olyan rossz olvasni, hogy még mindig nem jött rendbe. Ez már tényleg elég sok lehet Nektek. Nagy-nagy pusszantás Neki.
Császár: nekem is mindkettő az volt. A lényeg tényleg az, hogy minél előbb felkelni, mászkálni, és sok folyadékot inni. Na persze és nem hagyni magad. A Jencikénél nem voltam fent az őrzöben, mert teli volt, így a vajudóba vittek, és nagyon hamar felkeltettek. Most már az örzőbe vittek, másik öt csajszi is volt császárral, de én annyiszor szekáltam a nővéreket, hogy mikor mehetek már le a gyerekemhez, hogy a végén megunta, és engem levitt.
A Jencikénél nekem is mondták, mikor mentem érte (mivel altatással szültem addig nem is láttam) hogy a császárosoknak nem szokták első nap odaadni. Mondtam, hogy nem érdekel, azonnal adják oda. Nem is tudom mit gondoltak.
Az első szülés altatásos volt, mivel nem volt bent EDA-s doki, a másodiknál EDA-val kezdtünk, de mivel két szúrásra sem sikerült, így az is altatásos lett. Hát nem egy kellemes érzés az biztos. Én is féltem attól, hogy mivan ha megmozdulok, de ilyenkor szerintem nem lehet. Meg a szülésznőm is fogta a vállamat és biztatott. Mondjuk nélküle biztos rossz lett volna. De a legrosszabb az volt, mikor a 6. szuri után (mert ugye egy EDA három szuriból áll, legalábbis nekem így volt) közölte a doki, hogy már megint nem sikerült. Bocsi nem akarok senkit ilyeszgetni, csak azért arra is fel kell készülni, hogy nem biztos hogy sikerül, és akkor altatás lesz. Vagy ott van még a spinál, de az megint szúrás.
Erika, mi újság, hogy vagytok? Mikor mész megint dokihoz? Remélem pihizel sokat, már amennyire tudsz.
Anid, hát igen a Jencike mellett nem igazán tudok pihenni, a 4 liter folyadék meg elég szörnyen hangzik, úgy hogy normál esetben van hogy elvagyok egy pohár vizen egy nap. De azért próbálok inni, a 3 liter általában meg van.
Gratula az új autódhoz, tök jó, hogy van külön, így már azért csak jobb. Nekem is ez kéne, dehát még az az egy sincs ami volt.
Csilla, remélem Viktor jobban van már. Tessék gyorsan meggyógyúlni.
Évi, Ricsinek is mennek a gyógymanók.
Kinga, hát az evéssel nincs gond, sőt. Mióta hazajöttünk nem mértem magam, de szülés után tuti kevesebb voltam, mint mielőtt még állapotos lettem. Hát most ezt nem mondhatom el.
Panzej, az a baj, hogy én már a Jencikénél is küszködtem, csak ott már 2 hét után tápit is kellett adni Neki, és csak 2 1/2 hós koráig szoptattam. Most valamivel jobb a helyzet, mert még nem kellett pótlás. De köszi a kajás infót, megmutatom a férjemnek is, hogy a pizza elő van írva, úgyhogy kétnaponta azt eszünk.
Bocsi lányok, azt hiszem egy kicsit hosszú lettem, de így pótolom, ha nem jövök.
Jó éjszakát!