Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kriszta,
de jó, akkor szerdán punkció. Már nagyon izultam, hogy mi a helyzet Veled, Dezsinával és Zsuzska tesztelésével.

Zsuzska,
teszteltél ma? Remélem nem adtad fel pénteken!

Ladiva,
én az utat karácsonyra kaptam és a repjegyünk ingyen volt. Párom annyit utazik, hogy összegyűlt annyi pontja, hogy ingyen voltak a jegyeink.

Gyönyörű volt minden! Rengeteget mentünk, sokt akartunk látni, úgyhogy nagyon fáradtak vagyunk. Rengeteg fotót csináltunk, majd teszek fel képeket iwiwre, meg lehet hogy ide is párat, ok? :wink:

i.kata

Sziasztok csajok!

Kriszta!
Húúúúú de szorítok szerdára a gyönyörű kis petécskékért!!! :lol: :lol: :lol:

Kata!
Gondolom megérte a fáradtságot a sok jövés-menés,biztos fantasztikus volt,örülök hogy jól éreztétek magatokat!!!Várjuk a képeket!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Mizujs?Teszteltél már?Gondoltam rád hétvégén sokat!

Dezsina!
Minden rendben?Olyan jó lenne már ott tartani,hogy a jó hírekkel örvendeztetsz meg te is minket!De már nem kell rá sokat várni! :wink:

Fitie!
Petikének sok-sok simi! :lol: :lol: :lol:

Ladiva,Wepe!
Remélem nektek is jól telt a hétvége? :D
belluska

Sziasztok!

EGy kis meglepi:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Teljesen libabőrös lettem az örömtől!!!!!!
SZÍVBŐL GRATULA!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Annyira éreztem,hogy sikerülnie kell!!!! :wink:
Pusszantás!!!Vigyázzatok magatokra!!!!!
belluska

Köszi Belluska, nagyon aranyos vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
azt a szentit!!!!!
SZÍVBŐL GARTULÁLOK!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Nem semmi meglepivel szolgáltál a társaságnak :lol:

i.kata

KAta!
Hát igyekeztem :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Elhiheted, én hogy meglepődtem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Úgy látszik, az anyára ütött: későnérő típus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok !

Zsuzska, ez nem semmi ! Nagyon gartulálok ! Látod, hogy nem szabad feladni olyan hamar !!!!! Örülök a jó hírednek !!!!! :)

Kata, várjuk a fotókat ide is :)

Kriszti, Dezsina, most akkor Értetek izgulunk és szorítunk !!! Gyeretek a hírekkel :wink: :wink:

Ladíva, mi újság veled rég nem jártál erre !

Belluska, jól telt a hétvége, csak ilyenkor probálom behozni a hétközben lemaradásomat, kicsit elfáradtam vasárnap, de majd kipihenem :wink: Ti hogy vagytok , Picurkák ?

Fitie, remélem Te is jól vagy Petikével :)

Minnie ? mi újság ? Te rég jelentkeztél !

Tegnap, nem tudtam feljelentkezni, valami gubicsek volt ! Pedig egész nap gondoltam ám Rátok ! :wink:
wepe

sziasztok!

Micsoda öröm!!! :D

Zsuzska!
azt szeretném kérdezni, hogy emlékezel arra a mondatomra, hogy csodák pedig vannak :lol: :?: :lol: Szívből gratulálok!!!! Elindul a babaesőd!!!

Kriszti!
drukkhegyek holnapra!!!

Kata!
újra itthon! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!!! és várjuk a képeket (egy kis ízelítőt)

Velem: még nem jött meg mag, úgyhogy még várok... addig pedig szurkálok! És tegnap elszúrtam a szúrnivalót, mert eret szúrtam :evil: :evil: :evil: jól belilult a hasam :evil:
dezsina

Dezsina, ajaj :(
wepe

Wepe!
hát igen :( Minden alkalommal 2* minimum elszúrom... végülis, ha kiszámoljuk ez még elfogadható mennyiség. Hisz a zsírunk alá nem látunk :)

Zsuzska!
azért kiváncsi lennék a részletekre! örömködés, ilyesmi. Hogy volt?
dezsina

Zsuzska! Őszintén gratulálok Nektek! Pihenj sokat, és várjuk a fejleményeket, ha megvolt az UH is.

Dezsina, Kriszti! Kéretik a sort folytatni!
Vendég

Ladiva!
vettük az adást! :lol: folytatjuk! :lol:
dezsina

Dezsina!
Köszi és tessék óvatosan szurkálódni :!: :!: :!:

Hát egyenlőre csak halk örömködés van.... Tegnap hívtam a Tanár Urat és azt mondta, hogy a héten már csak 3*1 szem Duphaston van, jövő héten meg csak 2*1 lesz és mielőtt elfogyna a gyógyszrem, hívjam és kapok időpontot uhu-ra. Majd akkor lesz nagy örömködés is, ha már láttuk.
Péntek este kezdett halványodni. Azót meg hát látjátok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
olyan nagyon örülök Nektek!!! :wink: és nagyon klassz a vonalzód is! továbbra is mennek a drukkjaim! az UHU-ra pedig dobogó szivecskét kívánok!
Beindult a babaeső!!!! :D :D :D
dezsina

Sziasztok!

Ma nem ment itthon a net, azt hittem a központban van gubanc, de az előbb szétszedtem a routert, aztán összeraktam és lám...meggyógyult a net :lol:

Dezsina,
drukkolok, hogy gyorsan megjöjjön és haladhassatok. :wink:

Mindjárt hozom a képeket.

i.kata

Kép

Kép

Kép

Kép

Amúgy minden iszonyatosan drága kint, egyedül talán a közlekedés ára elfogadható. 3 féle ember van kint: a színes bőrűek, pálcika nők és japánok.

i.kata

Zsuzska!
Szívből gratulálok és nagyon boldog babavárást kívánok Nektek!!! :P :P :P

Lányok!
Kicsit le vagyok maradva olvasásból, nincs most túl sok időm. Ki a következő, kinek kell drukkolni???
Vendég

Lilla!
Kriszinek holnap lesz az punkció!!!! Most ő a soros, aztán jómagam...
kis kihagyás után pedig jön a folytatás!!! :D Ugye lányok?

Kata!
Micsoda isteni képek :D :!: nagyon szép felvételek!!! (gondolom a kamárval és fényképezőgéppel álló vágott szeműek mellett álltál a fotó készítésékor :lol: :lol: :lol: ők mindig tudják, hol kell fotózni :lol: :lol: :lol: )
szóval nagyon szép!!! :wink: (remélem összehoztatok kint egy babát :oops: :D )
dezsina

Lilla!
Neked is köszönöm szépen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kirus jól van? Hogy álltok a betegségekkel?

Kata!
Gyöngyörűek a képek.... én is csak remélni tudom, hogy sikerült eggyel többen haza jönnötök :wink: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kriszti!
Holnapra szurokhegyek!!!!! Csuriban leszek.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Tegnap késő este óta hatása alatt vagyok a jó hírnek,még este a zuhany alatt kicsit be is könnyeztem! :oops: Úgy örülök!
Én is most elkaptam hétvégén valami nyavaját,vigyázzatok nagyon magatokra!Sok vitamin!!!! :wink:

Kriszti!
Holnap gondolok rád sokat! :lol: :lol: :lol:

Kata!
Szuperek a képek!Köszönjük! :D

Szép estét mindenkinek!Megyek,mert nem vagyok valami jól! :cry:
belluska

Dezsina,
én sosem nézem más honnan fotóz :lol: Egyszerűen szeretek fényképezni. Párom is szeret, de ő csak kattintgat, én megkeresem a megfelelő helyeket :lol: Szóval nem igazodtam japán turistákhoz.

Sajnos nem hiszem hogy többen lennénk, mert már eléggé ciklus végén járok. Lehet hogy pár napon belül megjön. :evil:

i.kata

Belluska!
Jobbulást kívánok neked!!!!
Sok folyadék!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!!!!!!
Isteni hír :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira örülök!! Látod-látod :D :D
Én igyekezni fogok azt elhihetitek. Nagyon szeretném ezt a babát. És tényleg beindult a sikerszéria. Én érzem :D

Kata
Nagyon tetszenek a képek. Nagyon jó beállítások :D :D
És tetszik a hármas halmaz is amivel találkoztatok.

Dezsina akkor húzzunk bele :D :D

Köszi a drukkokat és utána úgyis jövök haza és mondom mi volt!

Jaj Zsuzska annyira örülök :D :D
Vendég

Kriszta,
holnapra óriási kalappal! Várunk a hírekkel :wink:

i.kata

Kriszti, holnap szorítok Neked ezerrel ! :)
Belluska, jobbulást !
Kata, nagyon profi a képeid ! :lol:
wepe

Jó reggelt!

Kriszta,
nagyon drukkolok hogy sok szép petécskét tudjanak leszívni :wink:

i.kata

Kriszti remélem, hogy minden rendben ment. Várunk a hírekkel!
Dezsina, te is nemsokára sorra kerülsz, aztán meg szép sorban mi is.
Vendég

Sziasztok

Zsuzska
Hatalmas gratula :!: :!: :!: :D :D :D :D Vigyázz nagyon magatokra, nem emel, nem hajol, nem cipekedik, nem idegeskedik, lépcsőn nem ugrál!!

mindenkinek hasonló sikereket kívánunk :)

kicsit ritkábban fogok benézni, mert Peti úgy gondolta hogy jobb neki ráülni a méhszájra mint máshová, ezáltal nyomja szét a méhszájat (mint a lufi alját) ami nem jó, úgyhogy feküdnöm kell. Remélem nem kerül sor a méhszáj összevarrására és a következő 3 és 1/2 hónapot itthon tudom tölteni és nem kell befeküdnöm a klinikára.

nagyon nagyon sok sikert mindenkinek (tessék utánozni Zsuzskát :D)

pusszantás Nektek

(majd még jövök azért, nem szabadultok ;))

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Jó reggelt mindenkinek4!!!!!

Íme a mai szépségem:

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hát így kell ezt csinálni, na :!: :D :D :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie mami!
Igenis, értettem, jó gyerek leszek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondd meg Petinek, hogy ússzon má' arrébb :wink:

Kriszti!
Nagyon várunk a hírekkel!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska tiszteletére muszáj feltennem egy táblát :lol:

Kép

i.kata

próbáltam beszélni vele erről, de csak belém rúgott :lol: nem egy szófogadó típus egyelőre :D

fitie

Fitie,
úú szegényem! Petike csak megunja és odébbmegy :roll: Remélem nem lesz szükség varrásra!

i.kata

Zsuzska,
ha van tv a közelben, akkor kapcsolj az RTL-re, mert pocakfotózásról lesz szó. Hamarosan szükséged lesz rá :wink:

i.kata

Kata!
Hát sajna lemaradtam a pocakfotózásról :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

A kalkulátor szerint okt. 21-re leszek kiírva. TErvezett császár lesz :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok !

Fitie, sajnálom, hogy nem jössz sűrűn, de a baba a legfontosabb, nagyon vigyázz Magatokra ! :)

Kriszti, remélem minden ok, és nem sokára jössz, hogy mi volt ! :)
wepe

Zsuzska,
még nem volt, szerintem most lesz.

i.kata

Zsuzska,
kalkulátornak nem hiszünk :wink: Megvárom a dokid által mondott szülési dátumot, és aztán beírom, ok? :wink:

i.kata

Zsuzska,
most van a pocakfotózás.

i.kata

Nézem, nézem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Oksi, oksi.... remélem, jövő pénteken már mozizunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Olyan szépek azok a fekete-fehér képek. Sógornőmék kint élnek Németországban és ők is voltak ilyen fotózáson. Azok mondjuk nem lettek olyan jók, amiket terhesen csináltak róla, de amit a piciről...na azok szuperek lettek. Ahogy mentek haza a kórházból, útközben bementek a fényképészhez és akkor csináltak róla képeket. Annyira jók lette, igazi újszölött képek :lol:

De amúgy azt hittem hogy arról lesz szó, hogy mi hogyan fotózzuk magunkat, ahogy nő a pocak.

i.kata

Én már láttam ilyen képeket, úgyhogy tudtam, miről lesz szó.... azért sokkal több képre számítottam és reménykedtem, hogy azért bemutatnak egy ilyen fotózást élőben is :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szép napot mindenkinek! :lol:

Köszönöm, már kicsit jobban vagyok! :D

Kriszti!
Várunk a fejleményekkel! :wink:

Zsuzska!
Látom te is úgy csinálod mint én a Katánál!Felvásároltad a gyógyszertárban az összes tesztet! :D :D :D Nem baj,olyan jó látni!!!!!Én is mindkettőt császárral szültem!Miért kell császározni?
Pihenj sokat!!!! :lol: :lol: :lol:

Fitie!
Petike már most egy kis igazi csibész,de reméljük nem lesz probléma!Vigyázzatok egymásra nagyon-nagyon!!!!

Kata!
Köszönjük ezt a fantasztikus táblát neked!!!!! :lol: :lol: :lol:
belluska

sziasztok!

Zsuzska!
gratula az újabb kétcsikos teszthez! Nagyon szép és egyértelmű!!!
:wink:

Kata!
(ugye tudod, hogy csak vicceltem a japánokkal :oops: :P )
Köszönjük a táblát! nagyon jó, hogy beraktad! nagyon jó átlátható! Ilyenkor mindig rácsodálkozom, hogy hol is tartunk!

Kriszti!
mega-gigadrukkhegyek! Csak ügyesen és várunk a hírekkel!!!
:wink:

Fitie!
remélem Petike nem rosszalkodik tovább! Mindenképpen feküdnöd kell már végig? :roll: Vagy ez még változhat? Mármint javulhat?

Ladiva! Wepe!
:) :)
dezsina

magamról meg nem írtam :twisted:
szóval úgy néz ki, hogy ma megjött :roll: (még várok mielött kimondom biztosra!!!9 Ez viszont mindenképpen azt jelenti, hogy pénteken megyek be vv-re és kezdődik a stimuuu :D :!:
dezsina

Dezsina,
szuper! Akkor 2-3 hét különbséggel lesz neked a beülti mint Krisztának. Már nagyon várom :lol:
Gondoltam, hogy viccelsz. Régebben volt aki azzal piszkált, hogy biztos netről töltöm le a jó képeket :evil: Pedig én csak szeretk fotózni, de különösebben nem értek hozzá. :roll:

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?