Új privát üzeneted érkezett!

Enigma! Kép
Végre, úgy örülök hogy itt vagy! Remélem sikerül helyrerázni a számítógépedet! Én ugyanis nagyon szertném ha minnél többet írnál, hiszen sokat tanulhatok még tőled! Ez az UH dolog nem is lenne hülyeség, épp mi is beszéltük Apával hogy kérni kellene a dokit, hogy én hagy mehessek hetente UH-ra, mert hogy én egy ilyen izgulós csajszi vagyok!!! Pont mint TE!

Roxal!Kép
Ne izgulj, biztos minden rendben lesz! Én nagyon szorítok neked! Aztán rögtön megírni hogy mivolt!!!
Nekem is csináltak a vérvételek alkalmával ellenanyag szűrést! Úgy tudom ennek a terhességnél van jelentősége, mert mondta a védőnő hogy most újra el kell hogy menjek, mert ez változhat is!

Farkasok! Kép
Mi volt a punkción??? Hány petécske lett? Úgy izgulok érted, remélem minden rendben!!!

Hajnesz!Kép
Szerintem a Nyírőben nagyon jó helyen vagy, hiszen a mi Dévai dokink is (meg az egész gárda) onnan indult!!!
Egyébként magáról a doki váltásról csak annyit, hogy sokaknak bejött, sokszor nem is a doki miatt, hanem mert lelkileg másképp álltak hozzá, jobban bíztak, meg ilyenek! De ha te 100%-osan megbízol a dokidban akkor felesleges váltani, viszont ha kételyeid vannak, nem hiszel benne annyira, akkor már tudod hová kell fordulnod!!!
Én végig annyira hittem Dévaiban, még a két hiperstimu után is éreztem hogy a legjobb helyen vagyok, és hogy vele biztos hogy sikerülni fog, mert ő a legjobb! Szerintem nekem ez is segített abban hogy sikerüljön!
nikosz

Sziasztok,

Már írtam a Kaális oldalra is, csak anya aludt azt nem akartam matatni.
Szóval jól vagyunk, nem fáj Juditnak semmije.
Aludt egy órát még délután.

Épp itt van Wish, beszélgetnek.

Köszi mindenkinek a szurkolást, eddig rendben minden. szóval van 11 petesejtünk, holnap 10 körül kell telefonálni, hogy hogy állnak a kisfarkasok.

Szurkoljatok, hogy fagyi baba is legyen!!!

Kézcsókom hölgyeim.

Farkaskoma

Kép
farkasok

Emi! Én párhuzamosan csinálom az irányítottat meg az összeférhetetlenségit. Úgy gondoltam, hogy az irányított azért nem olyan nagy beavatkozás, nem lesz tőle semmi bajom, ha esetleg egy hónap után abba kéne hagynom - ha meg inszem jönne jövő hónaptól, legalább már kicsit lehet tudni, hogy hogyan reagálok a gyógyszerekre. Ha meg folytathatjuk az irányítottat, akkor sem buktunk egy hónapot.
png

Farkasok!

Igazán nagyon ügyesek vagytok, és hogy pont egy focicsapatnyi??!Kép

Wish!

Légy szíves adj egy puszit helyettem Farkas Asszonyságnak, ha már szomszédasszonyok vagytok!
lkt

Szia Mindenki Kép
Hűűű mennyit írtatok ma, bár már mindjárt holnap van Kép

Roxal Kép
Nyugi, biztos nincs nagy gáz, akkor azonnal kellett volna menned. Remélem ez semmit nem fog befolyásolni, majd írd meg mi van.
Képzeld egy másik topikba írta ma az egyik lány, hogy 222 millió a spermaszáma férjének. Csak pislogtam, hol vagyunk mi (azaz a férjeink) ehhez. Bár ez szerintem extrém sok.

Timi Kép
Azért a focicsapathoz Te sem állsz rosszul a 10 tüsződdel Kép Azért kifejezetten remélem, hogy ez a farkascsapat egy ügyesebb 11, mint a miénkek voltak.
A puszit vasárnapra halasztjuk, mert mi holnap reggel elutazunk, Farkas család meg részben itthon, részben a Kaáliban pihenget.

Hajnesz Kép
Szerintem is nyugodtan maradhatsz a Nyírőben, ha a dokid okés. Zozonak is ott sikerült kettő is Kép
A dokiváltás szerintem azért gázos, mert akkor az új dokinak is meg kell ismernie, szerintem az első lombik minden esetben ismerekedés (mire hogyreagál a mami és a bébik), és ha szerencsésen alakul minden akkor tud sikerülni. Másrészről persze lelkileg nagy löketet tud adni a dolog.
Lehet hogy nekem kellene átmenni a Nyírőbe, az legalább közel van hozzánk Kép
De nem ám, nem hagyom ott a mi Dokinkat Kép

Hétvégén családlátogatás, anyák napja (Kismamik, Boldog Anyák napját Kép) és végre május Kép
Pihenjetek sokat Kép

Wish

wish

Farkasok! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Nagyon ügyes vagy! Gartulálok! És már nagyon várom a híreket, hogy hány kisfarkas indult osztódásnak!!! Szorítok nekik nagyon!!!

Wish!Kép
Látom megint éjszaki bagolyt játszottál!!! Remélem azért a hétvégéd jól fog sikerülni és feltöltődsz egy kicsit!

Roxal!Kép
Na mizus? Remélem minden oké! Május végén találkoznunk kell!!!

Png!Kép
Egyszer kérdeztél a folsav-elevit szedésről, csak mindíg elfelejtettem írni Kép, pedig akartam! szóval nekem azt mondta a Dévai, hogy 1 elevit, meg egy folsav! És bár a punkció előtt nem mondta csak a 2 folsavat, én már akkor is így szedtem! (Lehet hogy ez is segített?!) Mert az elevitet érdemes már a terhesség előtt 1 hónappal szedni, hogy jól feltöltődjön a szervezet vitaminokkal! Úgyhogy szerintem szupi ötlet ha így csinálod!!!
nikosz

Ja Wish!
Most esik le az a 222 milló sperma! Szerintem az "csak" 22 milló lehet, mert a 222 nagyon durva!!! Pláne a mi 10 millónkhoz képest!Kép
Még a 22 milló is a szuperek közé tartozik! De ha tényleg 222, akkor az már nagyon tud valamit!?
nikosz

Wish!

Nos, úgy tűnik, veled fogok kezdeni, persze ha a többi eredményem jó lesz. Nem olyan vészes a dolog, de nem is annyira jó!

Lányok!
Ellenanyag szűrésre vissza kell mennem a Péterfybe, mert valami pozitív lett, de nem tudják, mire reagálok így. Ez viszont nem akkora baj, csak majd figyelni kell, hogy ha vérre van szükségem, akkor mit adhatnak. Ezzel összefüggésben a lymfocitámnál is van egy kis eltérés, de az előző vérvételen is szinte ugyanennyi volt, s ott nem mondták kórosnak. Nem is értem, hogy két helyen hogy lehetnek eltérő keretszámok... Na mindegy. Ami viszont a legnagyobb gond, hogy magas a prolactinom, úgyhogy most 30 napig gyógyszer. Emiatt is csúszunk, de remélem, a júniu már össze fog jönni. Viszont képzeljétek, van jó hír is. Védett vagyok rubeola ellen, úgy hordtam ki, hogy nem is tudtam róla... Nem vagyok hepas, nincs aidsem, úgyhogy már nagy baj nem lehet.
Köszi, hogy aggódtatok értem, jól esett...

Farkasok,
drukk, sok kis farkas legyen.

Szerintem is 22 millió lehet a spermaszám, csak elírta. Nekünk megvan a 44. Csak éppen nem mozognak, vagy szerkezethibásak...

Enigma!
Olyan jó, hogy írtál. Bárcsak mi is már ott tartanánk... yugodtan tessék élményeket írni, ez tartja bennünk a lelket.

Eszter
Kép
roxal

Roxal!
A prolaktinra annyit, hogy nekem is az első havi vérvételkor magas volt mindkétszer. Dévai más protokollt alkalmaz, mint a Te dokid, ő először elküldött ct-re, majd mr-re, hogy kizárja az esetleges szervi problémát. Ezek negatívak lettek, illetve a köv.vérvétel is (kb.1-1,5 hónap múlva) már jó prolaktin szintet mutatott. Utánakérdeztem kicsit a dolognak endokrinológusnál (hormondoki), aki azt mondta, hogy a prolaktint be tudja folyásolni a stressz, a gyermek utáni túlzott vágy, sőt némely esetekben még egy szexuális együttlét is fel tudja időlegesen emelni. Valóban, az első vérvételemkor nagyon stresszes időszakom volt a munkában, rengeteget, napi 10-12 órát dolgoztam. A köv.vérvételre helyreállt a munkám, és láss csodát, rendben volt a prolaktinom is.

Lányok, én is tudok olyan csajsziról a másik topikról,akinek a férje 190 milliós spermát produkált. Számomra is hihetetlen volt.
lkt

Sziasztok,

Nekünk reggel 10-kor kellett volna telefonálni, de csak húztuk az időt, piac, tesco...aztán ők hívtak 12 előtt, hogy a 11-ből 5 már megindult.
Tehát 5 kis farkas már ott vonyít Snori babói mellett. Aztán utána vissza akartuk hívni őket, hogy volt e icsi, vagy a többivel mi van, lehet e még belőlük valami, de már nem voltak ott.
Holnap azért beszélünk velük, hogy mennyire haladtak.

Hétfőn negyed 1-re megyünk transzferre.

Szép napot.

Farkasok

Kép
farkasok

Farkasok! Olyan jó ezeket a híreket hallani, ahogy akartátok, itt úgy tűnik, hogy fagyibabó is lesz!!! Nagyon ügyesek vagytok! Várjuk a holnapi részletesebb híreket!
lkt

Szevasztok,
CSak csatlakozni tudok Farkas úrhoz. Beindultak a petik, most azt még nem tudjuk, hogy az elindultak hogyan találtak egymásra (összeeresztés, ICSI), de a lényeg, hogy 5 már van, bízom benne, hogy még beindulnak egy jópáran, az elindultak pedig vadul osztódnak. Ezerrel küldjük nekik telepatikusan az erőt.
Köszi az izgulást, reméljük minden jól megy majd.

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Farkasok, gratula, csak így tovább Kép
Nikosz! Remélem, hogy az elevit és a folsav együttes ereje nálunk is minél hamarabb meghozza a hatását Kép))

Roxal, örülök, hogy azért valszeg semmi komoly, amiket mondtak, azok kezelhetők. Remélem, nem izgultad nagyon végig a tegnapot!
png

Sziasztok,

Na lassan elérik a kétnapos állapotot az embrióink.
Már 2 - 4 sejtesek, és azt mondták 6 nagyon szép embrió van!
Köszi a drukkolást, eddig segített.
Holnap negyed 1-kor transzfer!

Ja és nem volt icsi, mind magától talált a párjára!
Jók legyetek

Farkasok

Este National Geographic ne feledjétek!

Kép
farkasok

Sziasztok!
Voltunk ma a Városligetben majálisozni.Ott készült ez a 3 kép.KépPuszi.Dia
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

EnigmaKép
Olyan jó, hogy jelentkeztél!!!
Vigyázz magatokra!!

FarkasokKép
Drukk-drukk-drukk és még egy kis drukk!
Eddig nagyon ügyik vagytok!
Stella

Kép
stella9

Lldicsi!

Olyan édes Kép

Farkasok!

Nálam is drukk ezerrel.

Png!

Hát azért nem aludtam szinte semmit, meg gyomorgörcs. nagyon rosszul intézte az orvosom...

Lkt!

Azért biztos, ami biztos felhívom holnap Dévait, hogy ő mit mond... Ma megyek mellkasröntgenér, immáron harmadszor. Holnap meg Szeged, allergiavizsgálat, utána meg ellenanyag vizsgálat Pesten a Péterfy vérellátóban.

Eszter
Kép
roxal

Dia, a babád még mindig édes Kép
Most jöttem a dokitól, én is elkezdtem a pluargon vagy mi a szösz injekciót. Az asszisztens meg a doki is azt mondta, hogy tök jók az eredményeim (jobb: 2 14-es, 12, 8, bal: 14, 10, 6, mny: 4), de hogy majd ettől még jobb lesz. Hát, jó, ők tudják Kép Mindenestre teljesen feldobódtam, mert a doki az UH után csak annyit kérdezett, hogy hány babát szeretnék egyszerre Kép Kép Kép
Lkt! Megkérdeztem, amiről tegnap szó volt, a válasz: ne. Hova kérsz részletesebb indoklást?
png

Png! köszi, hogy utánakérdeztél, szerintem válaszolj ide, mert másokat is érdekelhet.
Örülök a jó eredményidnek!Kép
lkt

Sziasztok! Szóval, a Gynevac-kúráról kérdeztem meg a dokit. Azt mondta, hogy ez az utóbbi évek egyik legnagyobb gyógyszercsalása. Orvosilag bebizonyíthatatlan, hogy bármit is segítene, valszeg csak annyi szerepe van, hogy hiszel benne - és ez feloldja a lelki gátakat. De ezzel az erővel desztillált vizet is ihatnál. Szóval, egyértelműen azt mondta, hogy nem javasolja. Lkt, főleg, ha nálad még a lejárati idővel is problemák vannak, sztem várj vele egy kicsit, vagy gondold jól végig, vagy ilyenek.

Lkt! Most három napig kapok szurit, szerdán meg valszeg még pénteken is kell mennem. Neked kb. ilyen eredményeid voltak? Csak hogy legyen mihez viszonyítanom Kép Én csak a 10-es darabszámodra emlékszem Kép
png

FarkasokKép!
Mizu??? Már biztos együtt vannak a kisfarkasok a mamijukkal!!!Kép
PngKép
Köszi, hogy leírtad, hú, kicsit durva...de jó, hogy anno nem erőltettem a kúrát! Bár a lelki gátak feloldása nem olyan rossz ötlet, de most, hogy már tudom...Kép
DiaKép
Domi már olyan nagyfiú!!! Édes és zabálnivaló!!!Kép
EmiKép
Azért annyira nem borzasztó ez a soklakiság, sőt, változatos és nem unatkozom!Kép A Nyírő amúgy tényleg jó hely, ahogy Wish is mondja, én nagyon kellemesen csalódtam benne, tiszta, modern, családias a légkör, tisztára mint egy magánklinika Kép. Meg tudlak érteni, hogy szeretnél már tudni valami konkrétat, de szerintem inkább az a jobb, ha nincs szervi elváltozás, hiszen akkor benne van a dologban, hogy bármikor sikerülhet a spontán babásodás is.
WishKép StellaKép
Tudjátok már kb mikor kezdtek?
RoxalKép
Akkor nincs nagy baj, ez jó!Kép Hát Téged aztán alaposan kivizsgálnak, kezdem kellemetlenül érezni magam; nekem ennek a fele nem volt meg. Vagy csak rosszul emlékszem...olyan rég voltKépKép
hajnesz

Hát nem tudom, nekem alapból több tüszőm szokott lenni, valóban, nálam eddig max. havi 2 injekció volt. De ez az égvilágon semmit sem jelent, mint látjuk, eddig zsebre tehetem a sok tüszőmet.Nyugi, teljesen rendben vagy!!!!!!
lkt

Hajnesz!

Csak én vagyok ilyen selejtes... Kép Viszont ma úgy megjött, hogy mozdulni sem bírok... Görcsölök, mint még soha!

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Mi is elkezdtük. pénteken voltam a dokikánál, azt mondta váltunk: most Puregon helyett Gonal. Nem tudom, mi a különbség. Azt kérdezte az eredményeimet újra megnézve: hOgyhgoy maga még nem terhes? Hát.... Gyorsan gyógyszertár (48 e Ft), ma kaptam az első adagot, pénteken uh. Pont jól jön ki, mert aznap ballagnak el a végzősök, jövő héten már érettségi! Most már nélkülem is boldogulnak, asszem, minden tőlem telhetőt megtettem.

RoxalKép Ilyet nem szabad gondolni sem!!!

EnigmaKép De jó, hogy minden oké!!!!! Nekünk is ma csinálták meg a gépet, végre korlátlan hozzáférésünk van!!! Jövő héttől itt leszek.

pusza Mindenkinek! Hiszen itt van a nyár!!!!!!KépKépKép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Jaj, DiaKépKép Titeket nem is üdvözöltelek!! Gyönyörűek vagytok!!!! Igazán boldog lehetsz, hogy ilyen csodálatos kisfiad van! Kép
anna

madaran

Sziasztok Kép

Anna Kép
Már kezdtek is, ez nagyon jó Kép Nagyon fogok drukkolni. A doki biztos mindent megtesz amit tud Kép

Dia Kép
Nagyon édes fiad!!! Kép Egyre kevésbé babás és egyre kisfiúsabb Kép

Roxal Kép
Szegénykém... Hülye görcsök... Nekem is mindig nagyon szokott.
De nem baj elmúlik, csak a vizsgálatokkal haladjatok közben szépen aztán még egy mensi és onnantól 9 hónapig nem lesz több Kép

Hajnesz Kép
Amíg nem jön meg nem tudom mikor kezdünk. De valamikor június első-második hetében lesz aktuális a dolog.

wish

Sziasztok!
Köszönöm a dicséretet.Ilyenkor hízok egy pár kilót az örömtől pedig már nem kéne.Kép
Png!
Puregon?Ismerős.Találkoztam jó pár adaggal.Kép
Sok sikert hajrá!Kép
Nagyon jók a pete méreteid,csak így tovább.Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

AnnaKép
Jókat tud kérdezni a dokid? Ezt te is kérdezhetnéd tőle, nem?
De ami késik nem múlik!
Kitartást a szurikhoz és sok szép tüszőt és mindezek tetejébe egy jól megtermett zebrát!!!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Ma karba kaptam puregont,és ez így kicsit jobban tetszett Kép Gondolom, az mindegy, hogy hova szúrják, nem? Tényleg, lányok, gyógyszeres kezelés után sokkal vészesebb (nem Képlesz a mensi?
png

Png Kép
Szerintem mindegy. Azért van a vérkeringés, hogy körbe vigye. A puregon izomba megy, vagy bőr alá?

wish

Png, szerintem is tök mindegy, hogy hova kapod. Én mindig farba kaptam, de mondjuk jobb is, mert nem vagyok jóba a tűvel. Így legalább nem láttam. Aki beadta, biztosan tudta, hogy hova kell adni.
A mensim nekem csak jó irányba változottKép: az előtte 5-6 napos mensim 3-4 naposra csökkent. Sajna a görcsölés mit sem változott.Ezentúl a ciklusom is 30-32 napról 28-29-re változott, márha a 2 hónapos kezelés következményét változásnak lehet nevezni.
Köv.állomás: min.9 hónapos mensi pauza!!KépKépUgye, ugye!!?
lkt

Ja, majd' elfelejtettem, hgy nem bírtam tovább, és küldtem Szaninak egy sms-t, hogy hogy van. Szóval mióta otthon van és fekszik, megszűnt a barnázásaKépKép, fáj ugyan a pocija, de azt a méhnövekedésre fogja (illetve reméli).
lkt

A puregon bőr alá megy. Nekem jobb volt, hogy ma a karomba kaptam, mert ott ugye mégis csak hozzá vagyok a szurikhoz. Tegnap popsiba kaptam, de akkor annyira összerezzentem, mert ugye hiába szólnak, hogy most szúrják, nem látod, ahogy közelít, és azért csak váratlanul ér. A karnál viszont sokkal jobban feszített, mikor beadta.
Lkt! remélem, nekem nem lesz alkalmam megtapasztalni, hogy hogyan változik a mensim Kép Köszi a híreket Szaniról Kép

Ma teljesen meglepődtem, mert negyed kilencre értem a klinikára, és egy lélek nem volt ott. Mármint beteg Kép Az asszisztenstől kérdeztem, hogy miért van így kiürülve a váró, és azt mondta, hogy ez nem műtétes nap. Én nem is tudtam, hogy van ilyen Kép

Amúgy a jó idő miatt ürült ki ennyire ez a fórum?
png

Sziasztok!

Nekem már vérem sem marad. Voltunk Szegeden, kb egy hét múlva postázzák a penicilin allergiás eredményemet. Voltam a péterfyben is ellenanyag miatt. utálom a magyar egészségügyet.... Kaptam egy papírt a nőgyógyásztól, hogy ezzel menjek be, mert visszahívtak pontosításra. Ott meg azt mondták, menjek a nőgyógyászhoz, mert ez egy drága vizsgálat, újra kell kérni. Persze ő meg épp műtött, úgyhogy ingáztam a város két vége között, de azért csak sikerült. Úgyhogy a mai napon kétszer is szúrtak. Tegnap elhoztam a mellkas röntgent is, szép negatív.

Eszter
Kép
roxal

Roxal! De legalább remélhetőleg már túl vagy rajta! Amikor engem küldött el a doki ált. vérvételre, meg hormonokra, én azzal szívtam, hogy kértem egy beutalót a háziorvostól, azzal elmentem a Péterfybe, ahol közölték: csak a fele vizsgálatot tudják megcsinálni, mert a másik felét már a másik épületben végzi egy cég, mert privatizálták a vérvételt. Ráadásul a vércsoport vizsgálatot pedig egy harmadik társaság csinálja a kórházon belül, úgyhogy ha ezeket is meg szeretném csináltatni, kell még két beutaló. Ja, és emelett volt pár, amire simán azt mondták, hogy azzal nem foglalkoznak. Akkor ott hagytam, hogy megszúrjanak, mert a hormonszintet már csak aznak nézethettem meg, és nem akartam emiatt bukni egy hónapot. Utána elmentem a körzetihez, kértem két újabb beutalót. Másnap elmentem a BM-be, ott megnézettem a kimaradtakat. Szerencsére a vércsoport-meghatározást pár nap alatt vállalták a Péterfyben, így arra csak egy hét után mentem el. Kicsit gáz volt, mert ált. csak az egyik kezemen találnak mindig vénát, és utána két hétre belilul az egész.... Meg vérszegény is vagyok, úgyhogy egy csomó vörösbort ittam, hogy termelődjön sok Kép
És persze csak ezután kezdődtek a problemák a többi vizsgálati leletemmel Kép Úgyhogy én ezt a részt majdnem két hónapig elhúztam Kép
png

Png Kép
Engem nem a jó idő tart távol, hanem, hogy elkezdtem dolgozni.
Be szoktm nézni, hogy mit írtatok, de írni már nem nagyon van időm. Majd otthon esténként Kép

Roxal Kép
A lényeg, hogy meg van minden. Nemsokára kezdhettek. Szerintem hamarabb sorra fogsz egyébként kerülni, mint én. Valahogy ez az érzésem Kép

Timi Kép
Örülök, hogy hoztál hírt Szaniról. Jobb, hogy már nem dolgozik.

Lányok, ma jöttem be igazán elöször dolgozni. Eddig csak otthon bohóckodtam, mindenféle apró maradékfeladattal, meg néha bejöttem megmutatni magamat Kép
Nagyon vaciláltam, hogy mit csináljak, mert nálunk viszonylag hosszú projektek vannak, amiből projektvezetőként nem szerencsés kiesnem 2-3 hétre. Az ügyfelek sem nagyon szeretik és nekem is "cserbenhagyásos" ézés. Most úgy néz ki sikerült belőni nekem olyan munkákat, amik június elején befejeződnek Kép Azért picit aggódom, mert mindig szokott csúszás lenni a határidőkkel, de remélem menni fog a dolog. Aztán meg a sikeres lombik után úgysem dolgozom már Kép

wish

Wish!

Most nem lesz igazad! Ha minden nagyon jól összejön, s mással nincs gond, akkor talán juni 20 környékén kezdhetünk.

Png!
Hát az sem semmi kálvária! Pályázom az együtt kezdésre Wish-sel!

Eszter
Kép
roxal

StellaKép Köszike! Igyekszem nagyon. mOst már sikerülnie kell.

PngKép én a Puregont mindig farba kaptam. Most Gonalra váltott a doki, ezt hasba és k.va szar. tök csíp. Már most utálom a holnapi adagot. Amikor megkapom, akkor meg madarat lehet fogatni velem.

Csajok! Minden kismami kiszédült a babakocsijával az utcára, ma láttam ikerbabakocsist is. Most már meg bírom állni, hogy ne nézzek bele minden kocsiba... De azért a húsospultnál meg kellett dicsérnem egy alig kéthónapos bébit az anyukájának -olyan szép volt!!!Kép Aztán persze húztam is el, nehogy elbőgjem magam.

Wish! Juj, akkor már Neked is indul a visszaszámlálás, akár Roxival!! Gyerünk csajok!!! Húzzunk bele!!

Enigma, SZani sehol......Nagyon hiányoztok.
LktKép Köszi az infót Szaniról!!!

HajnikámKép Mi van Veled??? Gyere, beszélj, beszélj, mint régen....

DiaKép Már ücsörög?? Vagy talán mászik is????Lécci szájolj be a részletekről!! Miket eszik?? Tudod még szopiztatni?
anna

madaran

Szia Madaran! A Te eseményeid apropóján írtam sms-t Szaninak, és nagyon örült Neked (már amennyire ezt bőven ki lehet fejteni egy sms-ben) és szurkol!!!
Persze mint mindannyian!!!

Roxal! Ez már a finis!!! Mindjárt kezdhetsz!!! De jó!!!

Nekem elkezdett fájni a torkom, persze megvárta, amíg 100 ágra fog sütni a nap. De megnyugodtam a Kaális topikot olvasva, hogy az Aspirin még akár segíthet is a babában, különben is azt akartam szedni, így legalább minden probléma nélkül iszom.
lkt

Nálunk is, most hogy jó idő lett, nagyon sok babakocsis anyukát látni a lakótelepen, meg kis tipegőket Kép Szeretem az ilyen időt, mert annyira fel tudja dobni az embert, hogy most éppen mindent megteszek azért, hogy én is csatlakozhassak Kép

Holnap reggel megint mehetek reggel, úgy tűnik, hogy ezen a héten szinte minden nap a klinikán kezdek Kép
Roxal, tényleg nézd a jó oldalát, júni közepe már nagyon közel van! Mi november közepén voltunk először a dokinál, és február eleje lett, mire minden leletünk rendben volt, és megcsinálhattuk az átjárhatóságit. Utána meg még ki is hagytunk két hónapot Kép Nem tudom, nekem azért ennyi idő kellett ahhoz, hogy fel tudjam dolgozni a történéseket Kép Meg hogy a topik segítségével elmélyedjek a témában Kép Ezt a részét nagyon szeretem, hogy pontosan tudom - hála az utóbbi időben Lkt-nak -, hogy mi vár rám a következő alkalommal.

Wish, biztos rendben lesz a munkád is! Én is aggódtam, hogy a kezelések majd nagyon bezavarnak, meg nem engednek el, de eddig szerencsére semmi gond nem volt. Most tutira be fogjátok időben fejezni a projektet, mert már mindenki menne lassan szabira Kép
png

AnnaKép
Én sem szerettem a szurikat, főleg ha arra gondoltam, hogy nincs nekem semmi bajom, minek akkor ez a sok sz...r?!!
Próbálj arra gondolni, hogy ez is előrébb visz a babák felé és minden nappal kevesebb lesz vissza!
Drukkolok!

Lányok!
Én ma délre megyek a dokimhoz megbeszélni a következőt! remélem jó hírekkel tudok majd jönni délután!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Stella!

Délután tessék megírni, hogy mi volt!

Png, Lkt!
Köszönöm a bíztatást, jól esik, s erőt is ad. Juni közepe az nagyon optimista... Viszont lehet, felhívom Dévait, ő mit mondd...

Madaran!
Nemsokára te is a célban leszel :-)

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok! Én ma voltam utoljára ebben a hónapban, remélem, a következőben nem kell mindent előlről kezdeni Kép 10/4 lett a végeredmény Kép

Stella, készülj fel rá, hogy jelentős csúszás lesz, mert Dévai azt mondta, hogy most pénteken nem tud műteni, így mindenkit mára hívott be... Viszont jó a kedve Kép Csak az a baj, hogy így most nem tudja nekünk megcsinálni az összeférhetetlenségit, mert szombat reggel sem lesz Kép
png

PngKép
Én nem a Dévaihoz járok, hanem Pécsen a Török dokihoz. Hetente egyszer jön Pécsre, úgyhogy fel vagyok készülve mindenre.
De azért köszi Kép!
Stella

Kép
stella9

Bocsi, mindig olyan figyelmetlen vagyok Kép
png

Milyen sokan kezdtek mostanában!!! Legyen ez egy nagyon jó jel, egységben az erő!!!Kép
AnnaKép
Ennyit beszéltem volna???Kép Most sokkal jobb a kedved, ennek úgy örülök! Annak pedig külön örülök, hogy többször tudsz majd jönni most, hogy van jó gépetek! Azóta kiderült már, hogy mi a különbség a Gonal és a Puregon között? Kíváncsi lennék rá. Hatalmas drukk Neked!!!
Én majd csak júniusban követlek Titeket, addig csak drukkolok mindenkinek!
StellaKép
Várjuk a jó híreket! Kép
PngKép
Ez nagyon bíztató eredmény! Nagyon szorítok Neked is!!! +++++++++++++++++++++
RoxalKép WishKép
Persze Nektek is megy a sok-sok drukk, hogy mielőbb elkezdhessétek, nagyon izgi hónapok elé nézünk!!!Kép
Képzeljétek a talpmasszőröm otthon megnézte a horoszkópomat és a június-július a legtermékenyebb időszakom! Ez bíztató!!! Ekkora mázlit!!!KépKépKép
EnigmaKép
Mizu Veletek?
hajnesz

Hajnesz Kép
Ezek szerint eldöntötted már, hogy június-júliusban ti is kezdtek?
Az én horoszkópomban tavaly novemberben volt gyerekkel kapcsolatos fordulópont. Hát akkor derült ki, hogy valószínű a lombik. Most nem is néztem mi lesz benne. Az a baj, hogy nem nagyon értek hozzá...

wish

WishKép
Igen, most így érzem. Meg ha már a talpmasszőr is úgy "állította be", hogy június-július, akkor kár halogatni. Mert főleg ettől tartottam, hogy a kezelés időtartama miatt nem kezdhetjük előbb a lombikot.
Annyira én sem értek a horoszkóphoz, de szerencsére mindig akad valaki körülöttem, aki igen.Kép Hú, ijesztő ez a gyerekkel kapcs. fordulópont. Most egy kicsit szerencsésnek érzem magam, hogy én nem tudtam előre...
hajnesz

LányokKép
Végre ideértem!
Vannak jó hírek is. PCO nincs, ezek szerint a ciszták felszívódtak! És van tüszőérésem is.
Van egy 14mm-es tüszike a jobb oldalon és egy 10,5mm-es méhnyálkám!
Szóval még nem volt repi, de akkor ráhajtunk apával a spontánra Kép!

Újra meg kell csinálni a lombikhoz a laborvizsgálatokat. Hétfőn megyünk be vérvételre és kenetre, aztán 3 hét pihi.
Azt mondta a doki, hogy keressem meg június 1-én (nimár, pont Tünde napon) és akkor megbeszéljük a konkrétumokat, ha megígérem, hogy terhes leszek!
Szóval kölcsönösen megígértük egymásnak a dokival, hogy most aztán beleadunk mindent: apait, anyait, dokiit KépKépKép!

HajneszKép
Nekünk is kb. június-július leszKép!
Hurrá, megint együtt!!
Reméljük jön Wish is!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Én megyek, ha rajtam múlik Kép
Hétfőn én is egyeztetek a Dokibácsival Kép Már mindjárt itt van.

Anna Kép
Milyen vizsgálatokat kell majd megint megcsinálni az új lombik elött?

Hajnesz Kép
Én kis naívan azt hittem, hogy azt jelenti a fordulópont, hogy majd akkor terhes leszek...
Majd valamelyik este megnézem hogy a márciusi lombik időpontjára mit mutat és akkor vagy hívő leszek, vagy hagyom a csudába. Ha ha hivő leszek kitanulom Kép

Wish

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?