Új privát üzeneted érkezett!

Kata! Örülök, hogy minden oké! :D

Balwin: Navégre! :P De jó, hogy szépen növöget Pöttömke.
jaimee1

Judit!
Na visszaolvastál?

Kata!
hoyg vagy?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Mivel holnap nem valószínű, hogy jönni tudok, ezért előre is

sok boldog szülinapot kívánunk az 1 éves Dávidnak, és a 2 éves Balázsnak, sok szeretettel! :D :D :D

Kép

Kép
ditke2007

Haller!
Még egyben. de nem volt a mai nap már annyira jó. A kedvemmel nincs baj, csak a reggeli vizsgálat óta csak fájdogálok, keményedek, szurkálok jobban. Menni is alig birok. Anyám bent is maradt, hátha éjszaka lesz akció.

Ha holnap nem lennék, nagyon boldog szülinapot kívánok Dávidnak és Balázsnak!!!!

Kép

Kép
szolkata

Szép estét!

Ma egész nap Szolnokon voltunk anyuméknál Imre napozni,de már alig vártam,hogy gépközelbe legyek,hogy Marci kibújt-e már?Látom még nem,pedig szorítok,hogy végre veletek lehessen.De lehet,hogy tényleg rendes kisfiú és megvárja a kiírt időpontot.Hátha!
Amúgy nagyon szörnyű volt az amnio Kata?

Kép
pné rami81

Balázsnak! Nagyon Boldog 2. Születésnapot! :D

Kép

Popi Apunak is nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk! :D

Kép
szilbee

Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk az egyéves Dávidnak, a kétéves Balázsnak, a már biztosan egy kicsit idősebb Popiapunak,
és reméljük, hogy Marci babát is ma köszönti mindenki, aki várja már érkezését!

Kép

Szilbee, köszönjük a tegnapi délutánt, nagyon jól éreztük magunkat!!!

Kép
Kép
dorkáék

Balázsnak Boldog 2. Szülinapot!:
Kép

Dávidnak Boldog első Szülinapot!:
Kép

Jaimee! Párodnak is Boldog Szülinapot kívánok!

KépKép
kitten13

Kata!
Nagyon szorítok neked!!!! és kívánom, hogy egy szép, problémamentes szülés után minél előbb a karjaidban tarthasd Marcit!!!

KépKép
kitten13

... és igen, még mindig egyben.... kutya bajom, mint amnio előtt...

Akkor a napján:

Dávidnak boldog első születésnapot!

Balázsnak boldog második születésnapot!

és természetesen... Popiapunak többedik születésnapot kívánunk!!!!!

Megyünk délelőtt a babaexpora sapit venni B.-re. Remélem többekkel talizunk :lol:

Ha ma sem történik semmi, akkor holnap tuti bent tart doki bácsi (mondta a szülésznőm).

Kép

Kép
szolkata

Rami: nem volt vészes, inkább utána egész nap nagyon fájt.

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Kata, mikor láttam, hogy te vagy az utolsó hozzászóló, már azt hittem elköszönni jöttél :wink:
De még ma bababörze??? Na, nehogy onnan kelljen indulnod! :lol:
Nagyon szorítok neked, hogy sima, gyors, problémamentes szülésed legyen!

Dávidnak boldog első, Balázsnak boldog második szülinapot kívánok!
Rékaapát is isten éltesse sokáig!

Évi és
Kép
csongianya

Dávidnak nagyon boldog 1. születésnapot!
Kép

Balázsnak nagyon boldog 2. születésnapot!
Kép
jaimee1

Áve.

Judit, ádehogy :( Csak átfutottam...egyelőre esélytelen.

Hát még mindig pőrén... :( :oops: , de:

Dávidnak nagyon Boldog Első Szülinapot kívánunk!

Isten éltesse Balázst Második Születésnapja alkalmából!

Popiapu is ünnepel? Akkor neki is Boldog Sokadikat kívánunk!

Kata, nem bíííírsz a se...sejhajodon megülni? :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin

Balázs!
Sok Boldog Születésnapot!!!
Kép

Kép

Kép
katlina

Köszi szépen a köszöntést! Átadom az 1 éves és 19 perces ünnepeltnek, amint felébredt. :D Most édesen horpaszt... :lol:

Teszek egy kis fényképgyűjteményt az elmúlt 1 évről...

Dév első éve képekben

Remélem műxik... Bocsi, de nem cimkéztem őket, mert 56 képet sikerült "csupán" összeválogatnom...
szilbee

Kata! Megy a drukk, hogy Marci ne várja meg a holnapot! :)
szilbee

Sziasztok!

Balázsnak Boldog 2. évet!

Kép

Dávidnak Boldog 1. évet!

Kép

Rékaapukának is boldog sokadikat!

Judit,
Kép
Kép
bbj

mi is megjöttünk a börzéről, 9-re mentünk sikerült is 1-2 szépséget beszerezni, inkább most Letinek vásároltunk.

Gréti ugrált Benuskával, nagyon édesek voltak, jól le is izzadtak. Kata egyben indult haza...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jelentem, az 5. erősebb keményedést számoltam meg kb. 10 percenként. Remélem ma véget ér a bizonytalanság. Nézem az órát és alig várom, hogy jöjjön a következő.

Kép

Kép
szolkata

Jaj, a vonalzómon már megszületett Marci :lol:

Kép

Kép
szolkata

A szülinapozók egy kis energy tortát küldhetnének!!! Jó partizást Mindenkinek!!!!

Kép

Kép
szolkata

Dávodnak nagyon sok boldog 1.,Balázsnak pedig nagyon sok boldog 2. születésnapot kívánok.És Erika a párodat is Isten éltesse.
Kata:Nagyon szorítok,hogy ez már a célegyenes legyen.Tök jó lenne,ha Marci baba is ma születne,akkor már 3 babó lenne ma szülinapos 1-1 év eltéréssel!

Kép
pné rami81

Bocsánat:Dávidnak!

Kép
pné rami81

Kata!
Hajrá, hajrá! vannak még fájások?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata! Éljen! :D A telefont már 10 percenként nézem, nem hívtál e... Kezdek én is megkattanni. :lol:

Nálunk fiúk alszanak... a vendégek meg mindjárt itt... Izgi lesz így a köszöntés. :lol:
szilbee

Judit! Képeket!!!
szilbee

Boldog szülinapot kívánok:

Dávidnak

Kép

és Balázsnak

Kép

És természetesen Popiapunak!

Niki

Kép
Kép
csni

Dávidnak:
Kép

Balázsnak:
Kép

Popiapunak:
Kép

Kata! Mizujs? Nagyon drukkolok Nektek, hogy szép szülésed legyen, olyan legyen a Nagy Találkozás, amilyenre vágytok! Annyira izgalmas, szívet melengető, hogy nemsokára itt egy új kis élet! :lol:

Balwin! Hát akkor mégegyszer hadd gratuláljak! :D Mikorra is várható Pocaklakótok érkezése?

Dorka! Kérdezted, igen, eléggé mozgékony Dorkánk. Sajtkukacnak becézzük. :oops:

Most hirtelen ennyi... Jövő héten esni fog a hó.

donkoaniko

Dávid! Balázs nagyon boldog születsénapot kívánok!!!!!

Kata! húú ezek az utolsó percek napok a legidegesítőbbek! de azért szoritok!

puszika

Kép
kbernadett

Dávid! Nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Szilbee! Várjuk a képeket! Majd én is, ha kicsit több időm lesz...

Mi pedig köszönjük a köszöntéseket! :) A szülinapos alszik, majd később megnézegetjük a képeket.

Megyünk doktornénihez holnap. Tegnap már nem volt lázas, de mára elkezdett csúnyánk köhögni (sír is olyankor köhögés után), illetve folyik az orra. Szülinapozás itthon lecsengett, sok Bob-os dolgot kapott. Bölcsibe már nem vittem pénteken, anyós maradt itthon vele pénteken 10-től, míg én vizsgázni voltam 5-ig. :? A tesim 5ös lett, az egészségtan meg majd kiderül... 8) Ugyhogy a bölcsis szülinapi csokitortáját a szomszédokkal ettük meg. :D

Kata! Már biztos nem is olvasod el ezt... de ha lehet egy szülés könnyű, akkor én azt kívánok neked! Ezek szerint már tényleg csak pár óra, esetleg egy-két nap és Marci is világra jön! De gyorsan eltelt ez a 7-8 hónap! :shock:

balwin Judit! Örülök, hogy ketteskével nálatok is minden rendben!

Réka édesapjának is boldog születésnapot kívánok!

Dorka! Brendon honlapon fentvan ez a bizalomponzos házhozszállítós dolog. Balwin Judit rendlet már így, ha jól emlékszem. Amikor még én olvastam, akkor 5000 ft felett vitték házhoz ingyen (és talán az is volt a min. rendelhető érték). De nem biztos.

Üdv mindenkinek!

Olga

Kép
juhaszolga

vannak híreim!
Kata most hívott, a szülésznő javaslatára bemennek a kórházba folyamatos 10 perces keményedési vannak.
gyenes orsi az ügyeletes, majd megmondja hogyan tovább...

Judit,
Kép
Kép
bbj

5 perce értünk haza a Mátrából (Galyatetőn voltuk), tegnap este meg iskolabál volt, de rohantam a géphez olvasni a híreket....

Végre hamarosan itt van Marci is köztünk! Remélem, Katának pont olyan lesz a szülés és az első találkozás a kicsivel,ahogy szeretné.

Az első szülinapos Dávidnak és a második szülinapos Balázsnak, aztán a sokadik szülinapos Popiapunak boldog-boldog évfordulót kívánunk szeretettel!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Na! Judit köszi az infót! :D Jó lenne ha belehúznának, nem sok van már hátra a napból! :lol:
Judit és többeik! Azért téged írtalak előre, mert te vagy a nagy next fan! Írjatok már oldalakat, ahol fiú next ruhákat tudok nézni/rendelni! Láttam most teszveszen pingu-s polót, next 2000.- szerintem jó árban van, na de mégis... Ja meg leütöttem egy pingvines társast, amit már a múlkor is akartam! Most csak 1500 ft volt újjonan! Használtan 2800-nál kezdődik. Meg ütöttem le spar pontokat is! :lol:
Na bocs, hogy csak így magamról, azért izgulok ám Katánkért is! +++++++

Olga

Kép
juhaszolga

Köszi Judit az infót! Izgi, izgi! :) Hmm, gyenesorsi... :? Számomra csupa kisbetű... Na remélem, rendes lesz Katáékkal. Ja, amúgy az ő férje a papádám, szemész, aki csinálta Dorcinál a szondázást. Na ez most csak úgy eszembe jutott... Tiszta értelem vagyok ma. :oops:

Szülinapozók, képeket rakjatok!

Szami, Te is a kirándulásról! Múltkor nem dícsértem a képeidet! A konyhádban a főzés-sütés öröm lehet! A fürdő is szép nagyon, végülis a múltkor mit szóltak hozzá a rokonok? Leánykátok meg... Hát egyre szebb! :D

donkoaniko

Olga! http://www.ruhafalva.hu Annyira még nem néztem át az oldalt, de állítólag sok next ruci van rajta.

donkoaniko

Olga!

újat vagy használtat?
csupán egyetlen egy next bolt van, az is pesten a westend-ben telószámot találsz a neten, és a tulaj csaj valahova errevalósi, már rendeltünk tőle, és elhozta. de nem a külföldi katalógus cuccokkal, és nem azzal a rendelési számmal... egy kicsit bénaság elmagyarázni, hoyg mit is akarsz

csak angol, vagy ír oldalakat tudok a babaszobán léteznek behozók, sztem nagyon drágán hozzák.

http://www.next.co.uk/ az angol fonttal

http://www.nextdirectory.ie/ az ír oldal euróval

használt indíts topikot a babaszobán mit keresel milyen mérettel bombázni fognak!

Judit,
Kép
Kép
bbj

újabb hír

saját felelősségre hazajön

Judit,
Kép
Kép
bbj

Na én is beszéltem Katával.

Sajna minden változatlan... Holnap reggel Dinyánál amnioszkópia.
szilbee

Hm... ennél jobb híreket vártam... :( Kitartás, Kata, sokat gondolunk Rád.

Anikó, tényleg teljesen más egy ekkora konyhában főzni, ahol végre elférek! A rokonoknak "elvileg" tetszett, de a múltkor is írtam, hogy ez nem mindig jelenti azt, hogy tényleg úgy gondolják, ahogy mondják... :? :roll:

Olga, a Spar pont mindenhol ugyanolyan? (bocs, ha hüle a kérdés) , mert nekem van 10, amit szívesen elküldök.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami! Most ez hülyén fog hangzani, de az előtt írom le: tényleg szuper a fürdő meg a konyha! Az állam leesett! Meg nem mondtam volna, hogy ez balla bútor a konyhában! Nagyon szuper! Irigy vagyok! :D Csak úgy egészségesen... És itt jön a bénázás: igen, egyformák a sparos pontok, most pirosakat kell gyűjteni... :oops: Szóval érted, nem azért dícsérem az új házat, a pontok miatt, hanem mert tényleg szééép!

Kata! Akkor holnap vagy holnapután örülhetünk? :wink:

Köszönöm a nextes infókat, mindjárt fellépek megnézni!

Olga

Kép
juhaszolga

Na itt vagyok. Ebéd után óta 10 percenként keményedett a hasam, de semmi több. Viszont a szülésznőm aggódott, mert második gyereknél a keményedéstől is kinyílhatok, és ennyi "sokkhatástól" Marci bezöldítheti a m.vizet, jobb, ha bemegyünk.

Doki nő kedves, volt, aranyos, m.víz tiszta, szívhang tökéletes, méhszáj a bő egyujjnyiról mit sem változott, de felvesz a vajúdóba. Amellett, hogy lehet, hogy csütörtökig sem lesz baba.... Ettől megint besokkoltam magam... A 6 ágyas vajúdóban öten, mindnek baja, nekem semmi... reggel meg úgyis kitesznek a patológiára, ha addig nem lesz semmi.

Akár, mint 3 éve....akkor menjen haza Pisti, és hazamegy a szülésznőm, majd szólnak nekik, ha jönniük kell.... megint maradjak egyedül... hát nem, nem, nem, nem,....és nem. Pisti amúgy sem hagyott volna ott, kint ült volna.... szegény... talán lehet, hogy csütörtökig?! Ezt senki nem gondolhatja komolyan...

Aláírtam a felvételi kórlapot, hogy saját felelősségre hazajövök. Nem fájok, sőt azóta keményedni sem jellemző.

Viszont ennyi stressztől elfáradtam eléggé.

Holnap reggel 7-re megyünk Dinyához amnioszkópiára... folyt. köv...
(ez már nem örömteli terhesség)

Kép

Kép
szolkata

Hírek Katáékról!

Amnioszkópián nem tudta a doki eldönteni, hogy zöldül e a vizelet vagy bevérzett esetleg Kata, úgyhogy burkot repeszt!

Jövök ha van új infó!
szilbee

Kata-bár tudom, nem olvasol-de szorítunk nagyon! Remélem, minden nagyon szépen fog sikerülni. Drukkolunk!!!

Popiapunak is boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Kép
ditke2007

Na, végre! Ez már tényleg a végcél közelítése! Biztos minden rendben lesz, és gyorsan megszületik Marci baba! Kata, mindent bele :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Hoztam a kért képeket.

Szombati buli Dorkáékkal és apai nagyszülőkkel:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Teszek majd még... a másik napról is...
szilbee

Vasárnap anyumékkal és tesóimmal:

Kép Kép
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.11.18 11:05-kor.
szilbee

Jó reggelt!

Annyira izgulok...
Ahogy most olvastam Kata esti írását, ua.-on ment keresztül, ugyanazok az érzések, mint én akkor, mikor bementünk... azzal a különbséggel, hogy én benn maradtam a vajúdóban... egyedül, sírva..., hogy még ebből nem lesz baba, Apát hazaküldték... Svéd engem is kitett volna reggel pathológiára... Aztán most meg olvaslak, Szilbee, és pont 8 hónapja nekem is így hétfő reggel repesztettek burkot, hogy akkor szülünk... bár nálunk ugye más okból, mint a magzatvíz milyensége...
Nagyon drukkolok Katáéknak!!!!!! ((((((( ))))))))

Szilbee! Jól sikerült a szombati buli! A 3 fiú olyan aranyos együtt, később is biztos jól elcsibészkednek majd! :wink:

donkoaniko

Szilbee! Közben egyszerre írtunk, szóval: a vasárnapi képek is tök jók! Ennyi torta, nyami-nyami... És jó az új avatar is! :D

donkoaniko

Magzatburok megrepesztve. Víz tiszta!
szilbee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?