Sziasztok!
Süt a nap!! Nálatok is?
Jöttem egy kis lelki vigaszért.
3 hete elkezdtük a gyümiket. Alma, majd végre szereztünk őszibarackot. Egyik sem megy a kisasszonynak. Az almát az elején úgy-ahogy ette, persze csak egy-két kiskanálalal (több fajtát kipróbáltunk). Az őszibarack nem megy. Próbáltam az almával keverni, de úgy sem. Merre lehet kapni ilyenkor sütni való tököt? Hátha az menne. A gesztenyével mit kell csinálni? Láttam mirelitt pucolt gesztenyét, de nagyon drágállottam, ahhoz, hogy csak pár szemmel kripróbáljam megy-e neki. Mit lehet belőle utánna csinálni. Meg sütöm és utánna?
Próbáljam a kész bébiételeket? Vagy tényleg ne erőltessem, majd rákap az ízekre? Csak a nagyszülők ne cseszegetnének álandóan azzal, hogy egy majdnem 7 hónapos gyereknek már "csirkecombot" kéne rágcsálni. (főleg, hogy még foga sincs)
Tegnap voltunk tanácsadáson és az agyhártya gyull. elleni 2. oltáson. Nagyon aranyos volt Anita, végig vigyorgott, csak a szurinál sírt és aztán mintha semmi nem történt volna tovább haverkodott. Sajnos nem hízott semmit. Febr. 9-én mérték utoljára és akkor is 8400 g. -volt. Most 70 cm. Azt mondta a doktornéni, hogy nem gond a nem hízás, mert van tartaléka és most sokat mozog. Én azért nem nyugodtam meg. Azon töröm a fejem, hogy a tejem kevés-e. Lehet, hogy ezért ébred fel éjjel, mert éáhes szegényke? De van amikor magától visszalszik és nem kell a cici a visszaalváshoz.
A védőnéni most sem volt sehol. Pesten mindig ott volt a rendelőben tanácsadási napon. Nekem ez nagyon furcsa.
Kértünk szemészeti beutalót. Kérdése a doktornéninek:- Hova szeretnénk menni?
- Mondom, hogy ahol a legjobb a gyerekszemészet.
- Akkor a Heim Pál.
Nem tudnak semmit itt a kórházakról. Azt mondta, hogy kézzel ír egy beutalót oda, és kérdezzem meg a kórházat (úgy is időpontot kell kérni) melyik címünkkel tartozunk majd hozzájuk.
Jun. 12-re kaptunk időt, közölték, hogy menjünk nyugottan, nem fog kelleni fizetni. Na, akkor most mi van? Minek ez az egész átszervezés.
Hab a tortán, hogy nekem kijött az ekcéma az arcomon és a dekoltázson. Már egy ideje kinlódom vele, tegnap végre eljutottam a bőrgyógyászhoz. A kenőcs persze készítős, úgyhogy csak mátol tudom majd használni. Gondolhatjátok, hogy a nőiességem a béka se...-nél van. Rádásul meg is jött. Hány hónapig van meg erősen, mert nekm ez már a 4. és még mindig erős.
Timi: Nagyon sajnálom Hannát és persze téged is, hogy ilyen kis beteges a fülecskéje. Amikor olvaslak mindig azon töröm a fejemet, hogy vajon az orvosok hány ilyen kisgyerekkel futnak össze hetente? Milyen tapasztalatokkal rendelkeznek? Szoktak-e egymással konzultálni, tapasztalatot cserélni, hogy kinek mi vált be egy egy ilyen kisbeteg kezelésében. De gondolom, már Te is körbejártad ezt a témát ezerszer a szakirodalmakban, Net-en.
Mielőbbi jobbulást kívánok a kislánynak!
Köszönöm a Gyed-es infókat. A főnököm semmi jóval nem kecsegtetett, azt mondta, ne nagyon tervezzem ott a jövőmet.
Tényleg az lenne a legjobb megoldás, hogy még a 2. év előtt kistesót szülni. De ehhez apa is kell (már mint akarata).
Csak nagyából tudtam visszaolvasi most, de mindenkinek jobbulást kívánok akinek szüksége van rá. Iparkodom bepótolni ma a mulasztást.
Hú, megint adtam magam, hosszú lett egy kicsit.
Ja!
Találka. Mi is szeretnék elmenni, ha lehet. Meg ha Budaörsön lesz, mert ott van a Mc Donalds mögött a munkahelyem és úgy is kell oda is mennem. Remélem a leprám is meggyógyul addigra.
Hogy tudok információhoz jutni ez ügyben?
További szép napot kívánunk.
Megyek bepótolom a visszaolvasást.