Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Biijudit
amit Mágnes ír majd a dokiról (csupa jókat) én is csak azokat tudnám elmondani róla.
én valszeg most is hozzá fogok járni (nem tartozunk a klinikához, + még pest megyéhez sem, de ma beszéltem a gyerek orvosunkkal is és ő nem javasolja hogy a helyi kijelöltben szüljek, mert itt fényévekre van az újszülött csecsemő ellátás a klinikástól + még fogalmuk sincs hogy lesz megoldva az újszülöttek orvosi ellátása mivel a gyerek osztályt bezárják)

Anid
mindjárt augusztus!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Hello,

Anid: ha akarjátok akkor lefoglalom keddre a helyet, csak akkor légyszi nyilatkozzatok hamar, hogy legyen-e tali kedden, hány körül legyen, hogy ne megint az utsó pillanatban.
Bár mi most egyelőre nem vagyunk taliképesek, mert folyik az orra megint/még mindig már nem is tudom hogy van ez, de úgy érzem állandóan folyik neki. El fogom mostmár vinni fül-orr-gégére, mert ez nem normális. Más baja nincs, csak az orra folyik, fogát nem látok, hogy most jönne. Na mindegy, ez nem ide tartozik, keddre még helyrejöhetünk. Meg ellesztek nélkülünk is, ha mégsem.

Prücs: De jó, hogy írtad ezt a kecskeméti halast (paradicsomos-burgonyás hal), mert van belőle egy kartonnal. Még nem mertem halat adni Bínek, na ki is próbálom taliig, ha nem jön be akkor nektek adom. Már ha megyünk.

Emma: Szilviék jól vannak, már otthon vannak. Nagyon boldog. Majd jön, ha lesz ideje.

Tehát a kérdés:
Jövő hét kedd 14 óra tali kit érdekel? Válaszokat holnapig légyszi itt vagy e-mailben, hogy tudjak foglalni!
A bizti kedvéért küldök ki körmailt is, a nemfórumozóknak!

Lilla

Ps:

Toreau: Istennő vagy, ma a gyerekem cici nélkül aludt el délelőtt, alkalmaztam a besötétítős módszeredet, már két órája alszik...!

lilló

Sziasztok!

Üdvözlöm az újakat és a régen "látottakat"

Anid,
köszönöm az érdeklődést,de sajnos nem vagyunk jól.Vagyis Hanna jól van-jó kedvű,nem étvágytalan,a közérzete is jó-de a füle még ne jött rendbe.Nem akarlak untatni titeket,de mindennaposak a látogatásunk a fülészeten.A tubus betétel után a 4.napon elkezték az antibiotikumot,erre a 6.napon belázasodott és nagyon fájt a füle.A tubuson keresztül folyott ki a genny.Megint vénás AB következett.Ez 11 napja lejárt.Azóta is folyik a genny a füléből.Már kapott bele szteroidot,Dalacint,de még mindig váladékot szív le a doki.Ma reggel ismét voltunk,leszívta,majd 1.5 óra múlva rövid altatásban kivette a tubust,ekkor is leszívta és legalább annyi lejött mint előtte.Most az az ábra,hogy irritálhatta a tubus a dobhártyát,ezért nem tudott rendbejönni.A tubust norm.esetben békés fülbe kell betenni,de nálunk amikor betette 3 hete,muszáj volt gyulladt dobhártyába betenni,mert sok volt a genny és akkor naponta szúrnia kellett volna.Most meglátjuk mennyit javul tubus nélkül,Ha rendbe jön és már nem lesz gyulladás,akkor visszateszi,ha nem változik a helyzet akkor megműti.Most leoltotta,kiváncsi leszek mi tenyészik ki.
Gratulálok Kata ügyeskedéséhez!

Lilla,
Bínek jobbulást.Nem lehet allergiás?Vízszerű folyik az orrából?Szerintem is mutasd meg szakembernek!Tök ügyi a beszéde!Hanna még nem beszél,csak babanyelven.Menni se akar,csak itthon cipő nélkül,ha fogom a kezét lépeget.

Puszi mindenkinek!

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Sziasztok!

Toreau: ha nem vérszegény akkor is csinál étvágyat a Maltofer?
A védőnő valami lötyit akart rámsózni kemény pénzekért, ami majd meghozza a Norbi étvágyát.
Mert csak 100g-ot hízott. :wink:
Mondtam neki,hogy 1, nem is viszi túlzásba az evést(inkább a cicin lógna egész nap), 2, meg sem áll egész nap, még álmában is mozgolódik, akkor, hogy szedne fel kilókat?
Különben is Apa se és én sem voltunk szumósok.

Egyébként kaja téren Norbi is eszeget minden félét. A fő kaja a bébikaja,de azon kívül,ha olyat főzök azt adom neki.A kismamás könyvből,tegnap pl. paradicsomos húsgombócot krumplival.

Endy: a testvérednek gratulálunk és sok tejcsit küldünk!
Babauszira kb 3 hónapot jártunk aztán megfáztunk és úgy döntöttem,majd ha melegebb idők lesznek akkor folytatjuk.
Nagyon élvezte,de igazság szerint ez nem úszás,inkább mozgás,foglalkozás a gyereknek.

Biijudit: gratulálunk és gyere sűrübben! Kifogytak a kismamiaink :cry:
Lillánál feliratkozhatsz a táblánkba.

Kórház kontra védőnő: én is a tartózkodási hely szerinti védőnőmhöz jártam és nem volt belőle semmi.Igaz ez még tavaj volt.

Lilla: gratulálok BÍ új tudományaihoz!

Anid: Norbinak rendszeresen kell pucolni,mert rengeteg a fülzsírja. Valószínűleg azért rázta a fejét is.
Vettem gyerek fülpiszkálót.Mikor pucolom neki adok eggyet a kezébe és addig elvan.Plusz neki elég tömény,úgyhogy parraffin olajat csepegtetek bele neki, ami feloldja,ezt alvás közben.

Átalvásról mi még sajna nem nagyon beszélhetünk,de van amikor csak 1-szer kelünk éjszaka :wink:
Nem szoktam napközben besötétíteni neki, hogy megtudja különböztetni a nappalt az éjszakától és, hogy ne legyen olyan, mint az Apja,aki csak tök sötétben, csendben tud aludni.
De különbözőek vagyunk, úgyhogy valakinek ez bejön.

Dugulok!

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24

Bocsi Timi!
Hannának nagyon-nagyon sok GYÓGYÓRIÁST küldünk!!!!!
Szegényke, most már meggyógyulhatna!
Drukkolunk!
Természetgyógyász,vagy valaki nem tudna segíteni?

dorka24

Lilló, köszi az infót Szilviékről! Úgy örülök, hogy jól vannak.

Kép
emma8

Bocsi!

Megint én :oops:

Mit csináltok "rosszaság" ellen?
Többször is rászólók,hogy nem és még akkor is csinálja,utána odébb teszem, visszamegy,utána ráverek a kezére és akkor még azért is!
Utána megy az ordítás, megsajnálom,felveszem és mással foglalkozunk,de utána visszamegy és kezdődik minden előlről.

A másik a hajtépés,vagy valami hozzám verése.
Ilyenkor is rászólok,nem használ.Volt már,hogy én is meghúztam a haját és persze olyankor ordítás.
Nem tudom,hogy szoktassam le!

És elkezdődött az az igazi hiszti is,amiről már Sára írt Vincussal kapcsolatban.
Már most elkezdődne a dackorszak?

Átmegyek olvasó üzemmódba. :oops:

dorka24

Helló Lányok,

Kicsit olvasó üzemmódba váltottam, de most ki vagyok akadva és nem tudom, hogy én vagyok a nagyon naiv, vagy veletek is ez történt.

Ugyebár rendszeresen vásárolunk DM-ben pelenka, meg minden apróság miatt és van ez a BAbabónusz programjuk. Mindig láttam a plakátot, de nem jelentkeztem soha, de Lilla adott ajánló cetlit és azt beadtam. Akkor azt hittem, hogy kapunk ajándékcsomagot és egy füzetet, amibe majd kell gyűjtögetni a pontokat és akkor ha beváltjuk 21% kedvezményt kapunk. Ajándékcsomagnak valami olyasfélét gondoltam, hogy benne lesz egy csomó termékminta, kisüveges kaják, valami hasonló, mint amit a kórházban kaptunk, csak 6 hónap feletti babáknak való cuccokkal. Na erre jött a levél, hogy mehetek az ajándékcsomagomért. Bemegyek boldogan, és kaptam egy kis papírdobozt tele szórólappal. Bár volt benne egy kuponfüzet, de meghatározott termékekre és csak 1 darabra vonatkozólag.
Szóval nem ezt vártam, csak az a kérdésem, hogy én gondoltam túl sokra, vagy átvertek?

Dorka
Norbinak utólag is boldog első szülinapot :-)
Nekem azt mondták, hogy ha valamit nem szabad, akkor ne csak azt mondjuk, hogy nem, hanem mindig magyarázzuk meg azt is, hogy miért nem szabad, mert így jobban megérti a gyerek. Persze ezt is lehet, hogy legalább 200-szor kell elmondani, de talán lesz hatása.

Prücsök
Képzeld annyira beindult a baba-mama klubunk, hogy eddig csak 2 hetente hétfőn volt, most meg már a közbeeső héten torna van. Ugyanis van egy csajszi, aki aerobik oktatató és a Brendonban is tanít, és most nekünk külön tart babás órát a művházban.

Olyan jó volt ez a 4 napos hétvége, most meg már az idő is rossz, kivagyok :evil:

Gabek

Kép

Kép
gabek

Sziasztok,

Most olvasgatom, hogy mesecsatorna ez meg az :lol: :wink:
Szóval megnyugatatlak titeket, hogy hamarosan betiltják a gyerekcsatornákon a reklámokat és a gyerekeknek szóló műsorok között is. vagyis, hogy hamarosan az túlzás, de ilyesmi tárgyalások folynak az EU harmonizáció jegyében.
A mi gyerekünk még egyáltalán nem nézett tévét, csak kívülről tapicskolja össze :-)

Na menek,

Gabek

Kép

Kép
gabek

gabek:
nem vertek át, tényleg ez a bababónusz...Én is beléptem, és kissé csalódtam, de volt már valami rálátásom, sógornőm 2 éve lépett be. Majd 3-4 havonta kapsz még nagylelkűen kedvezményes kupont kapsz...
Én már gondoltam arra is, hogy ami nekem nem kell, azt a kupont elcserélem olyanra, amire szükségem van. Szóval, ha valaki kupont cserélne, csak szóljon.:) Megegyezünk.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Timi: nem vízszerű, tejszerű. Fehér és folyós. Az lehet allergia? Már én is gondolkodtam ezen. Na majd konzultálok valami szakemberrel.
Ej de sajnálom Hannát, hogy még mindig beteg :( Gyógyuljatok meg!!!

Gabek: Én is tök csalódott voltam, mikor megkaptam a DM kezdőcsomagot. De a kedvezményes vásárlások nagyon jól jönnek, ilyenkor mindig ott veszem meg a cuccokat, amire szükség van itthon. Hozzáteszem, hogy a Rossmannos Hipp csomag sokkal de sokkal jobb volt, azt értékeltem. :)

Dorka: Bí is elég eleven. Igazából ilyenkor én se tudok vele mit kezdeni, elmondom neki, hogy nem szabad, elveszem a kezét onnan és ennyi. De aztán újra csinálja. Múltkor a cipősszekrényt döntötte magára fél pillanat alatt, volt sírás-rívás, de két perc múlva újra ott játszott. Múltkor volt erről szó az RTL klub Csak csajokban, hogy több dackorszakuk van, egy éves koruk körül kezdődik és utána folyamatosan vannak időszakok, amikor előjön. Akinek van itt nagyobb gyerkőc biztos tudna mesélni dolgokat...
Szerencsére ő nem húzza a hajamat, meg nem ver hozzám dolgokat, cserébe harap. :shock:

lilló

Sziasztok,

csak érdeklődni szeretnék, hogy SOTÉn van -e részleg a cukros kismamáknak? Mivel helyileg oda tartoznék nem tudom, hogy mehetek-e oda. Fiamat Szabolcsba szültem ez okból kifolyólag, de oda is csak a 32-34 héten kerültem át.

Köszi a válaszokat
Sziasztok : Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

No hát, szeretettel üdvözlök minden földlakót, Kinguska leszállt az űrből.D
Végeztem a kórházasdival, most épp lóg a belem, mert olyan volt ez a kivizsgálás, mint egy kisebb ámokfutás. Megállapitották, hogy valóban van autoimmun betegségem és mivel ez az izületeimet támadta meg, kaptam mindenféle fizikoterápiás kezelést, masszázst, mifenét.

Még azért nem vagyok teljesen a végén, mert úgy néz ki, hogy az egész baj forrása egy olyan gyógyszer, amit már tiz éve szedek, ez idézte elő a betegséget. Most ezt a gyógyszert kell elhagynom szép lassan , ami egy hosszabb folyamat lesz, remélem, probléma mentesen.

Angyalka, Vmogyi, Szilvi!
Nagyon - nagyon sok szeretettel gratulálok a babákhoz, jó egészséget kivánok és sok boldogságot!

Angyalka!
Tej ügyben nekem abszolút nyerő volt a sok folyadék, minimum két és fél, 3 liter. Sajnálom, hogy mellgyuszid lett, remélem, hamar felépülsz!

Anid!
Kata járásához gratulálok, csak igy tovább!
Láttam futólag, hogy alakul a kistesó projekt, nagyon szoritok!

Sajnálattal olvastam, hogy megborultak a babákok alvás ügyében. Lehet, hogy ez a vacak hidegfront is hozzátesz, de egyébként Boti is egy órával korábban kel nagyjából egy hete.
Én nem gondolom, hogy a gyerek szakképzett asztrológus, de az jutott eszembe, nem lehet-e hogy érzik a nyári időszámitás közeledtét -ez most hétvégén esedékes.
Az előző óra átállitásnál is voltak zavarok Botinál, ezért gondoltam, hogy esetleg benne lehet a dolgoban.

Lilla!
Köszi, hogy külön irtál nekem az e-mail cimem miatt!
Sajnos azt hiszem, hogy nem nagyon vagyok partiképes egy talihoz.
Ezek az orvoshoz rohangálások és gyógyszerek meg kezelések teljesen kikészitettek, úgyhogy most próbálok visszarázódni a normál életbe. Egyelőre örülök, ha rá tudom venni magam a házimunkára, gyereksétáltatás pedig egyelőre inkább apa vagy nagyik feladata. Én egyedül még csak rövid időre megyek le vele.

Ez igy elég szarul hangzik, tudom, de szerencsére most már a megoldás fázisába jutottunk. Ezt csak azért irtam, hogy ne gondoljátok, hogy kifogásokat keresek -sajna, eü-i okaim vannak.

Bocsánat, hogy romboltam itt a közhangulatot, de ez a szépséges idő irásra ösztönzött! :)

Sok pussz mindenkinek, remélem, most már több időm lesz benézni!

Kinga
kgk

Gabek én még kaptam egy babaszappant is :)

Egyébként nem olyan rossz dolog mert tényleg volt olyan amit be tudtam váltani és azért már megérte. És felesleges szórólapokat nekem sose küldtek, csak a kuponokat.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

üdv itt Csikken! :)
A terhes pathológián szoktak lenni a cukros kismamák, együtt az összes többi problémás kismamával. Én is csöveztem együtt ott pár cukros kismamával az öt hét alatt, míg ott nyaraltam.

Kinga, remélem hamar helyrerázódsz!!! Drukkolok!

lilló

Halihóóóóóóóóóóóó!

Megvettem a kislányom első cipőjét!!!!16-os és leárazva is egy vagyon!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Van valakinek hasonló méretű eladó benti cipője????
Azért többet mégse akarnék venni a boltban! :roll:

Gabek
Detto így jártam! :lol: A kuponokat én elosztogatom! De egyébként a soproni túrához is innen volt a kupon és az igazán jól jött, mivel teljes áron 26000Ft lett volna a szoba, így 15500Ft. Azért ez nem mindegy!
Azért lehet találni jó dolgokat! :lol:

Csikken
Szia!
Mesélsz magatokról???

Kinga
Mi az az autoimmun betegség? Bocsi, hogy tudatlan vagyok!

Ági
Egyszer beszéltünk az árveréses oldalakról ,ahol lehet licitálni. De ott meg kell adni a bankszámlaszámot! Na már most én ezt nem akarom! Van olyan hely,ahol ezt nem kell megtenni?
Hol lehet olcsón vásárolni!

Mindnekinek pussszantás!

Kép
anid

Sziasztok!
Én már 3x kaptam bababónuszt, mert pont akkor volt először, mikor Petike született. Az elsőben volt cipőkupon is, meg az még jobb volt. Azért a felét ki tudtam mindig használni. Mi rengeteg dolgot használunk a dm-ből, nekem bejöttek a saját termékei. A mai napig babylovessal fürdünk, meg most már van babyloves tápszer is. És sokkal olcsóbb, mint a Mildibé meg a többi, és nekem megissza Gézu boldogan. Csak eddig nem volt Gödöllőn, és a férjem nyomult mindig Pesten. De itt pénteken nyílik.
Kedden mehetünk mi is????? Mert nekem meg kell szerveznem időben!!!
Borzalmas ez az eső!!!!! :( Szétszedik a lakást ezek a gézengúzok! És nekem két napja szétesik a fejem, úgy fáj!!!! :evil:
Jó éjt!!!!
Zsu

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

csikken:
én is cukros voltam, külön részleg nincs, de jól kezelik a cukrosokat. Szerintem kicsit túlzásba is viszik.... Inzulinozol?

Kép
Kép
Kép
mágnes

HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Én avgyok az elsőőőőőő!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anid

halihó!

Én meg a második :)

Zsu: Hát már hogy a viharba ne jöhetnétek!!! :)
Ha elküldöd az e-mail címedet, akkor megírom, hogy hol lesz a tali, meg ilyen infók.

Szép napot Mindenkinek!
Lilla

lilló

Sziasztok:)

Gondoltam szólok hogy élek, csak éppen kevés a szabadpercem, de azt hiszem ez nem újdonság :wink:

Talira mi sajna nem hiszem hogy megyünk, mert pont aznapra délután 3ra kell mennünk Danival egy felmérésre, ugyan Biatorbágyra megyünk, de nem tudom meddig tart, de ha végeztünk, visszafelé benézünk, hisz utbaesik a helyszín.

Gabek :)

A bababónusz sajna már csak ilyen, viszont tényleg folyamatosan küldenek különböző bónokat, amiket sokszor egész jól ki lehet használni, utoljára pl a 21%ossal jól bevásároltam, igy a pampers pelusunk a jumbo csomag csak 3 ezer Ftre jött ki.
Jösz a talira??? Mert akkor viszem magammal az ezer éve megigért DVD a Halász Jutkával meg társaival...

Lilla:)

Olyan Rossmanosom nekem még mindig meg van, szerinted még most is be lehet váltani????

Timi :)

Jajj szegény Hanna baba. Nem probáljátok meg a homeot??? azt hiszem irtam már, hogy pont hasonló esetet olvastam egy könyvemben, ami aztán nagyon jól tudtak kezelni bogyóval és szép fokozatosan teljesen megszünt a fülprobléma (ott is folyamtos felül fertőződés, gyulladás és tubusozás is volt)

Csikken:)

Üdv közöttünk. A klinikán foglalkoznak cukros mamikkal is (én is az voltam), van egy belgyógyász aki felügyeli a pacienseket, minden héten nézik a cukorszintet és ez alapján alakitja a kezelést (inzulin, diéta és társai)

Anid :)

A vetera.hu oldalán csak akkor kell bankszámlaszámot adni, ha te is akarsz eladni, ha venni akarsz csak akkor nem kell megadni, csak egy telefonszám kell, amit ők leellenőriznek (küldenek rá egy smst, ami lesz egy kód, amivel hitelesited magad, én is igy csináltam).
De probáld meg a babaszobát is nyugodtan, ott is ki lehet fogni jó dolgokat normális áron. Annyit azért mondanék, hogy én nem adnék még rá cipőt, hadd járjon "mezitláb", inkább ugy erősödjenek a talpcsontok. Petire is én még csak most vettem cipőt, de a lakásban még legtöbbször zokniban kószál.

Daniéknak el kezdett folyni az orra, azután a csunya vasárnapi szélvihar után, igy most oscizunk, meg c vitamin bombázunk, meg azt hiszem ma veszek köptetőt is hogy még időben elkapjuk a frakját a baciknak, Pepe folyamatosan dumál a saját nyelvén, nah persze Dani szája se áll be, igy van hogy már azon gondolkodom hogy beszerzek egy kis füldugót, hogy a zajt túléljem :wink: :lol: :lol:

Nah most huznom kell, mert Peti igencsak büdi :lol: :lol: , pedig nincs egy órája hogy tisztábatettem egy előző alkotás után. :o :lol:

puszi

Ági és a fiúk

KépKép
KépKép
Ágiboszi

sziasztok
tudnátok nekem tapasztalatokat írni a gyerekágyas osztályról? Hogy mennek ott a dolgok, milyen az egész? köszi
biijudit

Helllóóóóóóóóóóóóóó!

Judit
Szerintem sem nem jobb,sem nem rossazbb,mint máshol más osztályon!

Hajnali ébresztő (a fene se érti miért), a tisztaságra lehet,hogy van igény, sőt csak az van, de a lehetőségek és az óhajok most sincsenek köszönő viszonyban!Kevés a nővér, csecsemős is, a kaját, ha jó lláttam a reggeli takarító nén iosztja ki (vigyázni vele, mert ha nem kajálsz meg fél kettőre, mérges,mert lekési a buszát), a kaja szerintem ehetetlen! (Meghát kevés, ekkora kalória melett tejcsit hogy várnak el?)
Azért ha nem figyelsz a gyerek kap tápot és cukros vizet is!
meg valóban van a folyósónak jobb és bal oldala (javaslom a 127,128-as szobába kerülést!)
A csecsemősök és anővérek nem mindig adnak teljes tájékoztatást,mit miért kapsz (pl. akkor tudtam meg, hogy gyerekemnek szívzöreje van, mikor a 4.nap ellenőrző Uh-ra kellett vinni),pl. injekciót és gyógyszert különböző ritmusban kaptunk! Azért jó,ha van nálad fájdalomcsillapító!

DE! A lényeg nem ez! A legjobb orvos kezei között szülsz és lesz a babaád is,amikor emgérkezik erre a világra! Én spec ezért ragaszkodom a kórházhoz! Azt 3-4 napot kibírod, csak alátogatóidat kérd meg, hogy majd otthon megnézik a picit! S kész!
De tényleg csak legszükségesebb emberkék menjenek be: apa!!! nagyi! Nem kell arra kényszeríteni téged, jhogy ott ülj a folyosón, babaád meg afolyosón a huzatban (mondjuk ibírják),de akkor te nem pihensz. Volt olyan szobatársam, aki ingajáratban közlekedett a gyerekével a foylosó és az ágya között, nuku pihenés éstére sírógócsöt kapott!! Nem éri meg!

Na most jól kiírtam magam!?

Kép
anid

Erika!
Mi hír?????

Kép
anid

anid!
Tudnál esetleg orvost is ajánlani?
Egyébként itt a pesti kórházakkal kapcsolatban a gyerekágyas osztályokról a vélemények meg a csecsemősökről nagyon meglepőek. Én debrecenben szültem az első babámat, de a gyerekágyas osztály ott egy álom volt. A csecsemősök meg egytől egyik arik és segítőkészek voltak. Hihetetlen hogy itt nem így van.
biijudit

Sziasztok

A talira sajnos mi most sem tudunk menni a távolság miatt.

Anid
hír: holnap megyünk Mágushoz UH-ra, és ha holnap minden OK akkor bele is élem magam a kistesóba, mert most még úgy agyilag próbálom magam felkészíteni a roszra is, de ilyenkor is mindig arra gondolok hogy miért ne lenne ott legalább egyikük.
és ha minden OK akkor mégegyszer megyek fizetős UH-ra, és utána a II-es klinikás dokimhoz, mert az itthoni gyerek dokinéni nem ajánlotta nekem hogy itt a helyibe szüljek.

Judit
gyerek ágyas osztály: én a patológi felőli oldalon voltam az utolsó szobánban, a kaja türhető, igaz ugyanazt adják mint a patológián - vagyis nem számít hogy te már szoptatsz - vagyis kapsz finom borsót és társait is ami nem bizti hogy jó a babának, gyógyszer-fájdalomcsillapító - mivel nekem csaszi volt EDA-val így még azon keresztül kaptam 3 napig a fájdalom csillapítót, és utána ha kellett mentem és kértem - és adtak, volt hogy ki is volt rakva a vastag betétekkel együtt (igaz ez tavaly januárban volt - és azóta állítólag változott a helyzet)
ébresztő: a gyerekágyon mikor én voltam napközben volt ilyen-olyan takarítás, míg a patológián úgy ébresztett a takarító néni hajnali fél hatkor
nővérek: nekem a gyerekágyon csak 1 volt igazán szimpli, a csecsemősök közül pedig egysem (nem voltak segítőkészek)
De a lényeg hogy itt minden egy helyen van bármi probléma adódik, és ez a szempont, és a jó orvosok!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Itt is aranyosak, csak túlterheltek, keveset keresnek, de ha kérdezel és problémád van és odamész hozzájuk, akkor megoldanak mindent! szóval ezzel nincs gond!
Bátran megbízhatsz bennük!!!!
Csak ne hagyd megad levakarni! sajnos ez ilyen szakma,mármint egy napos anyaként sarkadra kell állni!
Ezt majd jól az eszembe vésem, mert csak most vagyok iylen okos,jó lecke volt a kórházi 5 nap!!!

A dokim: Dr. Melczer Zsolt! Van magánrendelése is, nekem ő bevát, immárom 6 éve a dokim! Jó a szülésznő is ,akivel együtt dolgozik: Tóth Anna!

Kép
anid

[quote]S írta:ziasztok,

A II. SOTE Klinikán szeretnék szülni. Tudna Nekem vki vmilyen infót adni Dr. Demeter Attiláról, vagy Dr. Ádám Zsoltról?

Előre is köszi,
Marianna
gy.marianna

Erika
Így visszagondolva én amint megvolt a vérvétel, nem is gondoltam arra,hogy nincs ahasamban baba! Aztán az első Uh-n,mikor ott indexelt apici szive,hát akkor jutott el az agyamig,hogy lehetett volna úgy is, hogy nincs ott semmi!
Én annyira örülök,hogy KAtáról van olyanUh képünk,amikor még csak légbuborék veszi körül! OLyan bizit nincs a spontán babásoknak! :lol: :lol:(Bocsika) Így viszont néha olyan hosszúnak tűnik a terhesség nem?

Mennek a babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mariann
Én nem tudok segíteni sajnálom,de hátha van valaki!

Kép
anid

Sziasztok

Anid
igen! Az első UH képek Ákosról is megvannak, kaptunk egy párat, ha jól emlékszem azon már pulzál a pici szív kezdemény, nagy élmény volt látni. A spontános babákról szerintem sincs ilyen kora UH kép!
most is csak azért aggódom mert azóta ügye a másikon a Kaálison okosodtam egy kicsit, és hallottam a boiokémiai terhességről, de ha nem hallottam volna róla valszeg eszembe se jutott volna soha hogy van ilyen is, de én nagyon bízom benne hogy minden OK lesz holnap is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muszály neki! Mert Ákosnak nagy szüksége van kistesóra márcsak azért is mert nagyon szereti a gyerekeket, és mindenkivel nagyon nagyon barátságos!

Marianna
sajna én sem tudok segíteni, még az arcuk sem rémlik hogy kik lehetnek ők, pedig én a patológián 3 hétre béreltem ki az egyik ágyat, és pár orvost láttam.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok Lányok!

Nagyon nagyon szépen köszönjük mindenkinek a jókivánságokat! Nagyon aranyosak vagytok!
Jól vagyunk, már kedden volt egy hete, hogy itthon vagyunk. Ákos egy tünemény, imádom, szerelmes vagyok belé!
Soha ilyen boldogságot nem éreztem, mint most. Mióta megszületett, minden ragyog, minden pozitív, minden imádnivaló, egyszóval egy csoda költözött az életünkbe.

Szüléstörténetünk: talán egyszerű, fájdalommentesként tudnám jellemezni. Pénteken (03.09), a kiírt időpontban elfolyt 03.13-kor a magzatvízem. Szépen felöltöztem, kajacsinálás, semmi rohanás, 6-ra értünk be, de előtte már hívtam Etát, hogy induljon hozzánk:-)
Aztán felvettek, és ott megvizsgált a doki, amitől azt hittem, hogy meghalok, annyira fájt... És csak kereste a méhszájamat, de nem találta, fogalma sem volt, hogy mennyit tágultam már... Gondoltam, biztos béna, eddig soha nem fájtak a vizsgálatok.. De nem, mert a szülésznő és a doki is hiába kereste, a méhem hátrahajlott.. Mondták, sétáljak, az majd hátha segít, és fájásokat is csinál. 10-ig róttam a köröket, ekkor infúzióra kötöttek. Attól egy perc alatt olyan rosszul lettem, de nem csak én, a baba szíve sem bírta... Levettek, pihi, és mondták, hogy császárgyanús, de megvárják, míg szabad lesz a műtő, és akkor újra indítják az infúziót, hátha mégis természetesen tudok szülni.. De nem lett jobb a helyzet, így a kisfiam 12:30-kor császárral látta meg a napvilágot.

Aztán ugye az örzőben voltam másnap délelőttig (hát az gáz hely a személyzettel együtt), így harcoltam, h mihamarabb engedjenek le. Már reggel fél 6kor mindent kivetettem magamból, és lábra álltam, mert a fiam éltetett, de nagyon. Addig csak egyszer láthattam, iszonyatosan hiányzott, aggódtam érte, szóval pokol volt. No meg 12 óráig mozdulatlanul feküdni, mert Spinális érzéstelenítés volt...

Szombattól meg lent voltam a gyerekosztályon, 128 szoba (köszi Ági, tényleg angyal Ica néni:-)). Segítettek sokat, a tejem is 3. nap beindult.

Szóval boldog vagyok, nagyon boldog, leírhatatlanul!!!

Remélem nem haragszotok, hogy ennyit írtam. Igyekszem jönni, olvasgatni Titeket, csak most még nincs meg a kialakult napirend, így anyukám segít, ezért tudok most itt lenni. De lassan etetés, szóval megyek Lányok!

Millió puszi Nektek, és mégegyszer nagyon köszönjük a jókívánságokat!

Szilvi, Áki

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
b.szilva

Marianna

Az orvosok akikről véleményt kérsz nem a II. nőin dolgoznak!
Mind a kettő az I. női Klinikán dolgozik, van róluk topic is, de ha beirod a google be mind a két doki nevét rögtön kidob róluk egy csomó információt.

A II. női orvosainak a nagyja név szerint itt megtalálható :

http://www.sote.hu/intezetek/munkatarsak/?inst_id=63

üdv

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok,

No akkor kellenek valakinek Dm-es kuponok, mert nekem csak a pelenkás kell, a többit szívesen felkínálom :-) Összeírjam mi van?

Holnap megyek a Rossmannba :wink: ott mire számítsak? :roll:

Biijudit
A lényeg szerintem az, hogy a gyerekágyon végig veled lehet a babád, ha akarod. Van egy nagy bevásárlókocsi szerű izé, olyan mint a Tescoban és abban van a kicsid. Ha pedig este aludnál akkor nem kell, hogy veled legyen, hanem betolhatod a nővérekhez és vigyáznak rá, amíg te pihensz.
Egymás után vannak a szobák amit összeköt egy folyosó, ahova nem mehetnek be a látogatók, senki, még a férjed sem. Ha te bárkivel szeretnél találkozni, akkor neked ki kell menned a folyosón túlra, de oda meg nem viheted a gyereked, nehogy a sok látogató valamivel megfertőzze. A folyosó üveggel van ellátva, így a látogatók ezen keresztül csodálhatják meg az új rokont,de mivel nem viheted ki, ezért senki nem is foghatja kezébe csak te. Ez így elég rosszul hangzik, de a babák érdekében van, hogy a pár napos, nulla immunrendszerük ne károsodhasson. Szóval apa a szülésnél vegye kézbe a gyermekét, mert utána néhány napig csak nézheti.
Kaja nem jó, meg nem is elég, de hát úgyis mindenki fog neked vinni mindenféle jót :-)
Azt a pár napot kibírod, a gyereked biztonsága a lényeg, utána meg otthon minden más lesz :-)

Ági
Persze, hogy megyünk a talira, jó lenne ha ti is befutnátok :)

Marianna
Én se tudok neked segíteni, szerencsére kevés orvost
ismerek :wink:

Anid
próbáldki a teszvesz.hu-t is, ott is szoktak lenni jó dolgok
Vagy keresd ki mikor lesz a környéketeken bababörze és vásárolj ott, mi most is voltunk és már felújítottuk a nyári ruhatárat.

Saara
Te is régn írtál már :x

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek

Sziasztok!!!

Köszönöm a meleg fogadtatást :)

Egyenlőre még csak gondolkodok SOTEn mert oda tartozok és ha bevezetik ezt a csak ott szülést (vagy + 100 000 ft) akkor azért meggondolom a dolgot. Mert a havi magándoki egy 10-es + a szülésnél amit kap + ez a pénz már kicsit sok sajna nekem.

Szóval szívesen veszek infót SOTE doktorairól.

Nekem egyébként terhességi cukrom volt, ami a cukros lötyi fogyasztással derült ki ami még 120 perc után is 10 felett volt, bár már a 24. heti 4D-n is azt mondták, hogy kb 5 kilós lesz a babám mert akkora. De akkor még az ELEVITre fogták. Szerencsére nem lett ekkora de csak diétáznom kellett, mondjuk 140 g szénhidráttal csak fogytam mint híztam-
63-mal kezdtem a terhességemet és 54-el fejeztem be (Sajna már visszajött)
Azóta nincs ccukrom, de elég nagy a valószínűsége hogy megint lesz.

Egyébként egy "égetni és imádnivaló" fiam van.

Most is itt dobálja a kisautóit :) :)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Halihó,

tök jó, megírtam a hozzászólásomat a gyerekem meg egy gombnyomással elküldte a Holdra. Mostmár biztonságban vagyunk a hozzászólásommal, mert alszik a Kisdrága.

Ági: Szerintem most is beválthatod nyugodtan, Bí is bőven elmúlt már hat hónapos mikor beváltottam.

Gabek: Egy hipp bébidesszert volt benne, egy kecskeméti ital, egy kis csomag tejpép, egy póló, egy kanál, prospektusok. Asszem nem hagytam ki semmit.

Marianna: Ádám Zsolt tuti, hogy a Baross utcában van az I. sz. klinikán, a másik palit nem ismerem.

Dorka: Akkor a talira átírnád nekem a tavaszi zeneovi cd-t???

Esetleg megvan valakinek a sima zeneovi? Ha igen, és jön a talira, akkor átírná nekem? Nagyon megköszönném.
Most zeneovi bolondok vagyunk, a télit már rongyosra hallgattuk, meg azért mégiscsak vicces tavasszal azt hallgatni, hogy: ha-ha-ha havazik, he-he-he hetekig...

Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, hogy a Stodal+Oscillo megtette a hatását, alakulamolekula lehet keddre partyképesek leszünk mi is.

Na megyek, megfőzöm Enyémke holnapi ebédjét, mert jönnek a redőnyösök, és száműzve lesz szegénykém Polettékhez a szomszédba, küldök vele egy kis kaját is, ki tudja meddig húzódik a dolog.

Lilla

lilló

Lilló, én meg tudom neked írni ha esetleg nem tudja más, csak küldj priviben egy címet hogy hova postázzam.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!
Dr.Sziller Péterrel kapcsolatban szeretnek erdeklodni. 32.hetes vagyok, hamarosan megerkezik a baby és nem mond semmit a Doktor Ur, pedig nagyon finoman rakerdeztem. Az elso gyerkocrol leven szo, nem vagyok tisztaban azzal, hogy mennyi a korrekt kompenzalas....Ha nem akarjatok leirni, szivesen adok e-mail cimet.
KOSZONOM a segitseget elore is, udv, Csetti
csetti

Anid:
Nekem (spontán szülős) van olyan képem amin 5hetes a babó és még a szíve sem vert... , azátn 6 hetesen is kaptam képet, és 7hetesen kezdett el verni a szíve.
:D
Csak a tévhitek elkerülése érdekében.
Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Tündi
Tudom én,csak ha így van gyered,akkor egy kicsit hosszabbnak tünik a terhesség! Már onanntól tudod,hogy van valaki a pocakodban,hogy az embriókat visszarakják. Persze azok akkor is ott vannak,mikor csak úgy simán randiznak a fiúk a lányokkal!
CSak nincs róla fotó! :lol: :lol: :lol: Én így értettem.

Kép
anid

Sziasztok!
Csak beköszönök és rohanok! Olvastam mindent!

Anid, Erika!!!!
Én annyira, de annyira izgulok értetek!!!!!!!! Ahogy írtok a dolgokról, tiszta olyan, mintha nekem kellene izgulnom! BIZTOSAN SIKERÜL!!!!!!!!!!!!!

Lilla!
Elküldöd mailben a címet, meg hogy kell menni, meg ilyenek! Megpróbálom leszervezni, mert hárommal nem akarok rögtön nekivágni egy Gödöllő-Budaörs túrának. Szerintetek testvérkocsival + egy kicsi gyerekkel HOGYAN lehet Demszky-városban közlekedni????!!!! :x Valószínű, hogy csak Gézuval megyek, de ez anyósoméktól függ!!! De nagyon szeretnék menni, mert a férjem a Feneketlen tónál dolgozik, így együtt tudunk hazajönni.

Most megyek húsvéti dolgokat festeni, meg a gyerekeknek szeretnék valami zsákot kreálni, amibe beledugom majd a csokit. Petike már kérdezte tőlem, hogy a húsvéti nyuszi hol lakik???? Most megint jól viselkedik, mint Karácsony előtt!!!!

Ági!
A füldugó-érzés ismerős!!!!!!! Plussz nekem férjem metálzene-rajongó!!!! Néha úgy érzem, hogy kiköltözök a garázsba!

Nekem is vannak fölös kuponjaim!!!!! Szívesen átadom!

Judit!
Nekem jó tapasztalatom volt a csecsemős nővérekkel mind a 3x. De ICA NÉNI a király!!!!! Én mindig csak úgy emlegetem, hogy "kisárgíccsuk", mert Petike vákummal született és volt szerencsénk ezért 9!!!!!! napot ott tölteni a sárgasága miatt. 1 hét után a csecsemősöknél kaptam egy sírógörcsöt, mikor megláttam megint Petikét a sütödében, és akkor úgy vigasztalt Ica néni, hogy "ne aggódjon, majd mi kisárgíccsuk!" Ettől meg majd nem elröhögtem magam, de Ica néni testileg-lelkileg nagyon sokat segít. A gyerekágyas nővérekről már nincs jó tapasztalatom, főleg arról a flegma kis szőkéről! De azt a 4 napot ki lehet bírni, csak hordjanak be neked elemózsiát, mert attól ott vagy felfúvódsz(első nap babfőzelék!), vagy éhenhalsz!

Jó éjt!!!!
Zsuzsi

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Szép estét Mindenkinek!

Tegnap próbálkoztam az írással, de a kis E.T. kikapcsolta a számítógépet.  Mindig felfelé mutogat az ujjával, meg kell zabálni!

Toreau,
Köszi az alvás infókat, de sajnos a besötétítésen már az ősszel átestünk: 40 perc nyűglődés után fél óra alvás és lehetetlenség visszaaltatni. Marad a babakocsis történet, meg már kezdem elfogadni, hogy nem egy nagy alvó. Ma ugyan tettem a fürdővizébe citromfű olajat, mert az nyugtató – hát kíváncsi leszek.  Addig is megcélzom a 9 órai lefekvést (ami ma már nem sikerül).

Tévé nálunk csak hétvégén és apa itthonléte alatt van (ő függő), én nem szeretem. Bár azt már kinyomoztam, hogy nagyjából hányas csatorna a Minimax. Azért majd inkább kerti törpét próbálok nevelni E.T.-ből, mint tv macit.

Timi,
Nagyon sajnálom, hogy Hanna még mindig nincs rendben és drukkolok, hogy meggyógyuljon!!!

Gabek,
Nagyon szeretném megnézni egyszer a baba-mama klubotokat, csak kicsit zűrös lesz reggel 10-ig átvergődni innen a város másik oldalára. De hamarosan elszánom magam. Most már „új” autóm is van hozzá, és ez végre biztonságos is.

Dorka,
Nem semmi Norbi, szép kilátások. Én mindig határozottan rászólok, ha valami olyat csinál, amit nem szabad. Jajgatok, ha harap vagy hajat húz és elmondom neki, hogy ezt nem szabad. Általában sikerül eltérítenem más irányba, de mindig van alternatíva, amit felajánlok – ez a tiltott dolgok kerülgetésére vonatkozik.
Remélem sikerrel jársz a neveléssel.

Kinga,
Jó újra hallani rólad! Szedd csak össze magad és erősödj. Talán hamarosan az időjárás is besegít ebben. Botival mi újság?

Ági,
Csak nem a Gekkoba viszed Danit képesség felmérésre?

Judit,
Nekem bejött a gyerekágy nővérestül, ebédestül, ellenben kevésbé jött be a csecsemős osztály. Ezt szerintem mindenki vérmérsékletétől függően éli meg, a tapasztalatok legalábbis nagyon vegyesek. De nem gáz, hiszen akkor már ott szuszog egy kicsi tündér a „bevásárlókocsiban”, így pedig fél lábon is kibírja az ember lánya.

Zene Cd:
Én valakiknek ígértem valamit… Talán Kalákát és talán Saranak és Dorkának…. Megerősítenétek ebben?
Zene ovi félém nekem is van, de nem tudom mi az eredeti címe, mert másolt. Viszont nagyon tuti, nem évszakhoz kötött (szerintem) és ovisok énekelnek rajta. Majd holnap beírom mi van rajta, ha valakit érdekel.

Na elteszem magam holnapra.
Jó éjt!
Prücs

prucsok

Hát ma reggel is én. :)
És süt a nap!!!! :D :D :D Remélem nincs olyan cidri, mint tegnap.

Tegnap elfelejtettem, hogy babaúszásra fel tudok ajánlani olcsón 10 db 7-12 kg-os úszópelust annak, aki most készül usziba.

Miért van az, hogy egy csomó helyen csak 19-es mérettől árulnak gyerekcipőt? Ez normális? :? Pedig a Babyfunban csak 6000 lenne az Asso...

Szép napot mindenkinek!
A miénk ma mozgalmas lesz: Cora pontbeváltás, cipő keresés, uszi. De már most az esti alvásra gondolok. :)

Prücs

prucsok

Sziasztok!

Süt a nap!! Nálatok is?
Jöttem egy kis lelki vigaszért. :(
3 hete elkezdtük a gyümiket. Alma, majd végre szereztünk őszibarackot. Egyik sem megy a kisasszonynak. Az almát az elején úgy-ahogy ette, persze csak egy-két kiskanálalal (több fajtát kipróbáltunk). Az őszibarack nem megy. Próbáltam az almával keverni, de úgy sem. Merre lehet kapni ilyenkor sütni való tököt? Hátha az menne. A gesztenyével mit kell csinálni? Láttam mirelitt pucolt gesztenyét, de nagyon drágállottam, ahhoz, hogy csak pár szemmel kripróbáljam megy-e neki. Mit lehet belőle utánna csinálni. Meg sütöm és utánna?
Próbáljam a kész bébiételeket? Vagy tényleg ne erőltessem, majd rákap az ízekre? Csak a nagyszülők ne cseszegetnének álandóan azzal, hogy egy majdnem 7 hónapos gyereknek már "csirkecombot" kéne rágcsálni. (főleg, hogy még foga sincs)
Tegnap voltunk tanácsadáson és az agyhártya gyull. elleni 2. oltáson. Nagyon aranyos volt Anita, végig vigyorgott, csak a szurinál sírt és aztán mintha semmi nem történt volna tovább haverkodott. Sajnos nem hízott semmit. Febr. 9-én mérték utoljára és akkor is 8400 g. -volt. Most 70 cm. Azt mondta a doktornéni, hogy nem gond a nem hízás, mert van tartaléka és most sokat mozog. Én azért nem nyugodtam meg. Azon töröm a fejem, hogy a tejem kevés-e. Lehet, hogy ezért ébred fel éjjel, mert éáhes szegényke? De van amikor magától visszalszik és nem kell a cici a visszaalváshoz.
A védőnéni most sem volt sehol. Pesten mindig ott volt a rendelőben tanácsadási napon. Nekem ez nagyon furcsa.
Kértünk szemészeti beutalót. Kérdése a doktornéninek:- Hova szeretnénk menni?
- Mondom, hogy ahol a legjobb a gyerekszemészet.
- Akkor a Heim Pál.
Nem tudnak semmit itt a kórházakról. Azt mondta, hogy kézzel ír egy beutalót oda, és kérdezzem meg a kórházat (úgy is időpontot kell kérni) melyik címünkkel tartozunk majd hozzájuk.
Jun. 12-re kaptunk időt, közölték, hogy menjünk nyugottan, nem fog kelleni fizetni. Na, akkor most mi van? Minek ez az egész átszervezés. :evil:

Hab a tortán, hogy nekem kijött az ekcéma az arcomon és a dekoltázson. Már egy ideje kinlódom vele, tegnap végre eljutottam a bőrgyógyászhoz. A kenőcs persze készítős, úgyhogy csak mátol tudom majd használni. Gondolhatjátok, hogy a nőiességem a béka se...-nél van. Rádásul meg is jött. Hány hónapig van meg erősen, mert nekm ez már a 4. és még mindig erős.

Timi: Nagyon sajnálom Hannát és persze téged is, hogy ilyen kis beteges a fülecskéje. Amikor olvaslak mindig azon töröm a fejemet, hogy vajon az orvosok hány ilyen kisgyerekkel futnak össze hetente? Milyen tapasztalatokkal rendelkeznek? Szoktak-e egymással konzultálni, tapasztalatot cserélni, hogy kinek mi vált be egy egy ilyen kisbeteg kezelésében. De gondolom, már Te is körbejártad ezt a témát ezerszer a szakirodalmakban, Net-en.
Mielőbbi jobbulást kívánok a kislánynak!

Köszönöm a Gyed-es infókat. A főnököm semmi jóval nem kecsegtetett, azt mondta, ne nagyon tervezzem ott a jövőmet.
Tényleg az lenne a legjobb megoldás, hogy még a 2. év előtt kistesót szülni. De ehhez apa is kell (már mint akarata).

Csak nagyából tudtam visszaolvasi most, de mindenkinek jobbulást kívánok akinek szüksége van rá. Iparkodom bepótolni ma a mulasztást.

Hú, megint adtam magam, hosszú lett egy kicsit.
Ja!
Találka. Mi is szeretnék elmenni, ha lehet. Meg ha Budaörsön lesz, mert ott van a Mc Donalds mögött a munkahelyem és úgy is kell oda is mennem. Remélem a leprám is meggyógyul addigra.
Hogy tudok információhoz jutni ez ügyben?

További szép napot kívánunk.
Megyek bepótolom a visszaolvasást.

Edina és Anita

Kép
educi

HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Ma mindenki Erikának küldi a babaragacsokat!!!!! :lol: :lol: :lol:

Muzsu
Köszi, valóban izgi.

Én ma megismerkedtem az új rendszerrel.
Hajnalban 7.45kor elindultam a csajszival a klinikára a vérvételek miatt, a székben ülve a csajszi meglátta a kaális papírt, amire fel voltak írtak, hogy mit kell megcsinálni, hát elzavartak. Hiába mondtam,hogy nem mindegy ki kéri a vizsgálatot, a kémcsövön nincs rajta!
Úgyhogy mehetek a körzeti dokihoz, s onnan az esztéékába! :twisted:
Mindjárt jövök!

Kép
anid

Lilla!

Köszi, írtam priviben kérdéseket, de nem tudom át ment-e.

Edina és Anita

Kép
educi

Na! Megvagyok!

Szóval+600Ft!
Ha megyek a leletekért az is 300Ft?

Educi

A Rita által emlegetett süket tyúk módszert javaslloma családi tanácsok hallatán!
Anita,majd eszik rendes kaját, reméljük sokáig fohgélni, és így lesz módja emgkóstolni az étele ízét! Én mostanában ezt mondom a tej és kenyér felvetésekre!Bejön!
Gesztenye: Katánk nahgyon szereti! Mindig kiveszek a zacsiból 6-10 bd-ot,kienged,megfőzöm és összekeverem:almával, körtével, barackkal,frutapurával.

Tök:szerintem most már csak bébikajára lehet hagyatkozni, iletve ha a van a mélyhűtődben!
Esetleg a banánt is megpróbálhatod.

De hagyhatod az egészet,s majd visszatérsz rá egy hét múlva!

Vérzés
hasonló cipőben vagyunk, állítólag majd csökken!
Én ezt már elhiszem, anno mindenki mondta,hogy KAta majd abbahagyja sírást(üvöltést), és tényleg!!!
Annyira jó,hogy ebindítjuk a tesóprojektet! :lol:

Súly kérdés:
Kata még nincs 8kg, pedig 2 hó van közöttük. Szóval most másra gyúr: mozgás, fogak, haj? meg egyáltalán, nő valahol valamilye! :lol:

Prücsök:
Jó az E.T és a tévémaci!!! :lol: :lol: :lol:

Megyek kipihenem a reggeli streszt! KÁVÉT!

Kép
anid

Halihó!

Terem lefoglalva a talira, Zsunak küldtem mailt, Educi Neked írtam privit.
14 órától mehetünk, ahogy a múlktor és kb fél 6-3/4 6-ig maradhatunk, mert 6-tól szülinapjuk van a teremben.

Educi: Ne keseredj el, sajnos eleinte nem megy zökkenőmentesen a hozzátápi. Hozzá vannak szokva a kis drágák a fincsi anyatejcihez és furi nekik gondolom a sok új íz.
Sütőtököt én itt a helyi zöldségesben szoktam venni, de van a Tesco/Auchan-ban is, mindig szoktam látni. Esetleg vegyek Neked ha látok és vigyek a talira???
Azt biztos szeretni fogja Anita, nálunk nagy sikere volt, az volt az első kaja, amiből tetemesebb mennyiséget befalt a Fiatalúr. Emlékszem olyat aludt utána, hogy azt hittük fel se kel többé :)
Üveges gyümikkel nem próbálkoztál még? Vannak a Hippnek ilyen egészen kicsi üveges alma, őszi, alma-őszi, banán-őszi. Azt pl. Bálint nagyon szerette. Két-három evésre evett meg egyet, de hűtőben eláll felbontva még két napig. Azért jobb, mint a többi, mert a nagyobb üvegeket dobálhattam volna ki.
Azzal meg ne foglalkozz, hogy ki mivel cseszeget, ez szerintem mindenhol divat a nagyszülőknél, az anyósom is állandóan ezt művelte, de nem érdekelt. Folyton hozta a hülye teáját, hogy adjak a gyereknek teát, mert szomjan hal, én meg már földhöz vágtam mérgemben (na nem anyósomat, hanem a teát, de lehet az előbbit kellett volna :roll: ).
A hízás miatt se izgulj, vannak időszakok mikor egy Bí sem hízik semmit, aztán egyszercsak beindul, majd újra leáll. Ha jól érzi magát, jókedvű, akkor nincs semmi gond.

Prücsök: Engem bármilyen zeneovi érdekel :)
Ja, és megkóstoltuk a halat. Ízlett neki, az egészet befalta, de utána egész nap olyan halszagúnak éreztem a gyerkőcöt :shock: , pedig tetőtől-talpig átöltöztettem kaja után, és törlőkendővel is áttöröltem a kezét-száját. Na meg a kakija amilyen szagú volt tőle... :shock: :roll:

Nálunk most itt vannak a redőnyösök, így Bálint a szomszédban nyaral. Annyira hiányzik, olyan rossz, hogy nem vagyok vele, és nem látom mit csinál. Előbb érdeklődtem iránta, még mindig nem alszik, pedig 10-kor már szokott, áááááááá. Nyugtassatok meg, hogy ti is ilyenek vagytok, és nem csak én vagyok ilyen túlaggódó majomanya.

Lilla

lilló

Sziasztok!

Educi: Sajnálom hogy nem boldogultok ezzel a hozzátápival. Pedig szerintem is jó lenne ha már enne pár dolgot. De szerintem nem kell elkeseredni, meg kell próbálni több mindent. Pl. ha esztek akkor nem nézi ki a szátokból az ételt? Mert nálunk ez nagyon bejött, hogy előtte ettünk, ettem és jött oda és ki akarta szedni a számból amit eszek és nyitogatta a száját. Na ekkor adtam Neki a Neki való ennivalót. Így azt hitte hogy azt eszik amit én. És így elfogadta. Vagy meg lehetne még próbálni anyatejjel keverni az ételt, mert lehet hogy az új íz miatt nem akarja elfogadni.
Én krumplit főztem és kevertem össze anyatejjel (mert így a már jól megszokott tej íze miatt elfogadta)és ha ezt megette akkor tettem bele még pluszba almát, barackot. És így megeszi Imi. De magában az almát Ő sem szerette.
Remélem valahogy sikerül elfogadtattni Vele az új ízeket.

Nálunk Imi nem volt hajlandó teát inni. Na gondoltam akkor kipróbáljuk a hipp-nek az instant teáját, hátha. A citromból kiindulva(amit olyan nagy hévvel benyomott) narancsteát vettem Neki (mellesleg én utálom a narancsos dolgokat) és fene a gyerek fajtáját azt issza. Hát nem rám ütött ebben sem... Pedig megfogadtam hogy instant dolgot nem adok Neki, de ha csak az kell??? :roll: :roll: :roll:

Talira olyan jó lenne menni, de nem tudom, hogy Zuglóból tömeggel hogy fogok eljutni Budaörsre... Valakinek ötlet? Szívesen venném az utvonal tervezeteket.
Muzsu, Te hogy oldod meg?

Anid: Ja értem már. Az bitos hogy így tényleg hosszabbnak tűnhet, főleg hogy már jóval a fogantatás előtt tenni kell az ügy érdekében... Így talán még hosszabb. De nézd a jó oldalát! Tovább élvezheted a terhességet. :D :D
Ugye nem cipőt akarsz használtan venni???

Prücsök: Nagyon sajnálom hogy ennyire nem megy az alvás nálatok. :( De reméljük lesz még jobb is.

Hanna babának pedig most már tényleg ideje lenne meggyógyulni!!! Majd a nyuszi mehozza a javulást! (nekem megsúgta)

Gebek: Hát én is többet vártam a dm-es csomagtól. Mi vettünk pelust. és annyi. Ja meg az 50%-os ruhát.

Csetti: Én sajnos nem ismerem az orvosodat.

Educi,még annyit, hogy próbáld meg a kajcsit szopi előtt, ha nem megy akkor szopi után. Nekem van hogy szopi előtt nem hajlandó enni, aztán szopizunk egy kicsit, és utánna bevágja az egészet. :shock: :shock: :shock: :shock:
Meg megpróbálhatod az üvegeset is, de nem hinném, hogy az jobban ízlene Neki.
Ha nem kapsz sütőtököt akkor azt viszont próbáld meg üvegesben. Nálunk az nyerő volt(igaz, mi azt még kaptunk frissen).

Tündi
Kép
Kép
_manó

Sziasztok!

Na,kellett nekem reklamálni...

Norbi is kb. 1 hete nézi,nézné intenzíven a tv-t.De nem a meséket, hanem a reklámokat,híreket és a kedvence az időjárás jelentés.

Lilla:persze átveszem!
Másvalakinek ígértem még?

Nekem is átveszitek?

Prücs:igen Kaláka! Zene ovi és érdekel,a tavaszin pl. a Sándor napján ... van.Ha nem ez van Neked légyszi vedd át nekem is.
Csajok majd írjátok össze mennyi cd-t vigyek!

Enduci:nyugi! Ilyenkor minden összejön :twisted:
A gyerekeknek nem kell fizetni a dokinál 18 éves korig.

DM-től először én is többet vártam aztán rájöttem,hogyha figyelem az akcióit+ van kuponom és kedvezményem is "fillérekért " betudok vásárolni. Úgy,mint Ági.

Gymarianna:sajna én nem ismerem a dokid,de ha visszaolvasol van egy táblánk amiben levan írva ki kinél szült.

Erika:mennek a ragacsok!

Nekem Norbi,vagyis akkor még Pinduriról 5 hetes felvételem van.A 12hetesnél már dobogott az Ő szíve is.

Csikken:Neked melyik van meg?Zene ovi?

Vérzés: nekem eddig alig volt,és nem is fájt,aztán múlt hónapban egy kínszenvedés volt,ráadásul egy pár hónapja meg is hülyült.Lehet valami hormon baj?2-3napig van utána 1 napig semmi és utána megint van,de az már csak mutatóban és nem is olyan színű.

dorka24

biijudit:
hát lehet, hogy azóta váltás volt a csecsemősök terén, de én meg voltam velük elégedve. Mindig segítettek, ha gondom volt, sőt, mikor hazajöttem már, és pár nap múlva vissza a záróért, az egyik csecsemős meg is állított, hogy hogy vagyunk, és még ott is tanácsokat adott.
Én minden éjjel beadtam Pannát az aranyerem miatt, és egyszer sem néztek rám rossz szemmel.
A gyermekágyon is jó sorom volt, az ápolók sokat segítettek, szóval, amennyire egy kórházban jól érezheti magát az ember, hát én jól megvoltam:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?