Új privát üzeneted érkezett!

igen, az ugyanaz a kocsi (csak a pp szebb :oops: :oops: :oops: )
kerekpocak

mondjuk ez szép:

Kép

csak 2 kilóval nehezebb. de nem mosaic, mirage, nem?
kerekpocak

Kép
kerekpocak

Igen a Mirage is jó, de én ebbe szerettem bele: http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... e&pID=2310 :lol:

Zsu
svs

aha, csak nekem ezzel az a bajom, h két kézzel lehet csak irányítani. egy kézzel nem.
kerekpocak

de ez persze nem mindenkinek baj. ez hány kiló?
samu 7kor felsírt, kapott megint nospát, most megint fészkelődik. húúú lányok ha ma éjjel nem alhatok, ki fogok nyiffani. múlt éjjel annyira görcsöltem, h már néztem, nem szabályos időközönkéntiek e a fájások. kb 5 percesek voltak, aztán szerencsére abbamaradtak. csaba valszin későn jön, a suliban, ahol tanít szalagavató van.
kerekpocak

Zsófi! Tudom, könnyű ezt innen mondani, de próbálj meg nem idegeskedni. Samu valószínűleg jól fog aludni, de elképzelhető hogy 1X-2X felsír. Ne izgulj, aludni fog, mert nagyon fáradt. Max, ha fáj valamije, akkor ébred, de ha adsz neki nospát, akkor visszaalszik. Innen mennek a drukkok ezerrel, hogy minden OK legyen. Pihenj basszus!!! Nem hiányzik, hogy idő előtt kelljen szurkolnunk Jónás világra jöveteléhez.
Csaba mikor ér haza????

fatima

Zsu! Állat a babakocsi, amit kinéztél és amibe beleszerettél! :) Hajrá-hajrá!!!:)

fatima

Jaj, Zsófi, vigyázz magadra! Tudom már mindenki mindent elmondott, de ne idegeskedj Samu miatt, rendben lesz! Mennek a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiák!

Nelly

Kép
breeki

Csajok mostmár tényleg talizni kéne, főleg amíg Zsófi még 2in1, na???? :lol: :lol:

Zsu
svs

Amúgy sajnos nekünk is eléggé fárasztó napunk volt. Tarek szegénykém nagyon sokat sírt egész nap. Volt, hogy minden átmenet nélkül elkezdte iszonyatosan dörzsölni az ínyét és közben sírt. :( Basszus olyan rossz, hogy nem tudunk rajtuk segíten. :(
Ezenkívül esett egy elég nagyot. Egy pillanatra nem figyeltem oda és már hallottam is a nagy "puffot". Az van, hogy mindenbe belekapaszkodik, felhúzza magát, de lefelé nem tud jönni :arrow: eldől, mint egy zsák. :( Na volt nagy sírás!!!! Én meg jól megijedtem. Amúgy azt mondta a GEKKO-s csaj, hogy ugyan már feláll Tarek, de a lábizomzata még nem elég erős, hogy hosszan megtartsa magát + az egyensúlyérzéke is fejletlen még. Na ezért mondtam azt, hogy én még nem merem hagyni, hogy egyedől ácsorogjon. A francnak hiányzik, hogy idő előtt essen egy nagyot és elmenjen a kedve az egésztől vagy hogy komolyabban megsérüljön. Azt is mondta a csaj, hogy eléggé rosszkor jött a betegség is, mert legyengítette Tareket. Nem feszes a turgora, így a lábai nem eléggé erősek. :( Na sebaj. Majd összeszedjük magunkat! :)

fatima

Zsu: akkor már nincs sok időnk...

FAtima: ne aggódj pár hét és belejön, addig meg őrt állsz mellette.

Szonja is nagyon nyűgös volt ma, már lassan 1 órája alszik. :shock:

Nelly

Kép
breeki

lányok köszi!!!
csaba sajnos nemtom mikor jön. mikor van vajon egy ilyen bulinak vége??.....
én most megyek aludni (legalábbis nagyon remélem alvás lesz belőle!!)

tali: részemről: ALIG VÁROM!! csak én most megszervezni nem bírom. de nagyon mennék!!!

puszik
kerekpocak

Én benne vagyok a taliban. :) Nekem mindegy, hogy hétköznap vagy hétvége. Mi tudjuk apát nélkülözni egy pár órára. Sztem még jól is esik az apáknak, ha hétvégén fetrenghetnek egy kicsit a TV előtt és meccset nézhetnek. Vagy nálatok nem vágynak ilyenre a pasik??? :shock:
Amúgy tényleg jó lenne minél hamarabb összehozni azt a talit. Én a hónap közepén leutazom vidékre. Jó lenne, ha nem pont akkorra írnánk ki a tali időpontját. :roll:

fatima

jaj Zsofi szurkolok hogy jo ejszakatok legyen es te is tudjal pihenni... nem tud a ferjed egy picit tobbet segiteni megiscsak terhes vagy az utolso harmadban ez most mar neked is kezd sok lenni ugy erzem es nem is csodalom

Tarek a kis ugyes, hamar megerosodik aztan szaladhatsz utanna Fatima :lol:

Tali igen en is nagyon szeretnek talalkozni veletek... mi a kovetkezo hetvegen lemegyunk Cserszegtomajra 1 hetig kerlek kerlek kerlek kerlek... ne pont akkor legyen a tali :!: :!:

Vasarlas - csak elfelejtettem reagalni en is tulkoltekeztem magam, bar Anna raerez ha uzletbe vagyok el kezd nyafogni ( :evil: mondtam is az apjanak hogy biztosan o tanitotta meg) azert sikerul mindig valamit venni. Epp a tegnap megcsinaltam a koltsegvetesunket es rajottem hogy vissza kell fogjam magam mert rossz vege lesz :( plane hogy sporolnunk is kellene

Zsu
nekem is tetszik a babakocsi bar a pp is lattam eletbe meg ezt is a pp jobban tetszett de ennek meg erosebb a vaza valahogy jobban ossze van rakva es teny hogy olcsobb is - en is ezt valasztanam... tolokar nem forgathato azt tudod ugy-e??? nekem ez problema mert ha fuj a szel max huzni tudom hogy ne fujja ki Annat a kocsibol :D

agi

Kép
cica_1

TALI
En itt ujpesten lattam a tegnap egy jatszohazat nemtom milyen de ha gondoljatok megnezem es en itt esetleg tudok valamit szervezkedni de csak nagyon lightosan mert jovo heten csiposzures kontrol, gyas vagy mi a mano intezese illetve fel kell keszuljek az elso nagy utazos kalandunkra is :D

Itt van hozzank nem messze a Vaci uti Brendon is, szerintetek ott lehet talit szervezni... ott lattam van kavezo is, azon a reszen sose voltam de gondolom nem lehet rossz esetleg azt is megnezhetnem.

NA mit szoltok ezekhez az otletekhez?????? vagy nagyon amator vagyok??

Zsofi szep almokat neked!!!

Kép
cica_1

Egyedul jol elbeszelgetek :lol:

Kép
cica_1

....de nalunk is vagynak ilyesmire a pasik csak az en uram valami Stargate-t nez van vagy 1000 resze szoval ki vagyok tole de hat ez az o maniaja. Mondtam is neki hogy mig nem leszunk nezze meg mindent es fejezze be az itthonra vallalt melot is

Kép
cica_1

Hekyszínötletem nem nagyon van, de Ági ötletei jók lehetnek- kéne egy időpont is!
Én hétköznapra szavazok, mit gondoltok?Mondjuk jövő héten? :roll:

Zsu
svs

Sajna kevés kocsinak fordítható a karja, a pp-nek sem, azt hiszem! Azért köszi.

Esetleg még ez az állatkerti játszóház lehetne, ahol a múltori volt?! Az milyen volt, lányok?

Zsu
svs

hat ha jovo het akkor nekem is csak hetkozbe mert hetvegen utazunk es ebbol nem jo szerda mert szures es meg egy nap mikor intezem a gyast azutan meg nem leszunk 1 hetig beleertve a hetvegeket is - na persze ha megis akkor szervezodik akkor kimaradok nem gond csak mar nagyon szeretnek talizni veletek

Kép
cica_1

Én is a hétköznapra szavazok, és a jövő hétre, hétvégén mi sem érünk rá.

Ezt a babakocsi témát jól kiveséztük ma! :)

Hallott valaki a babáknál köröm váltásra? Létezik ilyen? Nem tudom érthetően írtam-e le, a lényeg, hogy Szonjának főleg a nagy lábujján szinte ketté válik a körme. Ott van alatta a másik, szóval olyan mint amikor a hüllők vedlenek, és ledobják a páncéljukat.

Nelly

Kép
breeki

Jó reggelt mindenkinek!

Zsófi! Hogy aludtatok? Samu hogy van?

Ági! Ismerős ez a Stargate mánia. Én már megőrülök tőle. Főleg azért, m már letöltötte az összess részt a netről, de azért meg kell nézni a Tv-ben is... Addig semmi program.

Nelli! Én még nem hallottaam ilyenről. Ez mitől van? A pelusozáshoz: nálunk tegnap egy tükör totál bevált. Odaadtam neki, nézegette magát, beszélt magához és rötyögött nagyokat. :lol: :lol: :lol:

Tali: nekünk a hétvége jó, de ha a 10.-i hétre tervezzük, akkorra tervezek 1 hét itthonléltet magunknak. 8) 8) 8)

Párom most ebbe a babakocsiba szeretett bele, lehet h ez lesz...
Kép

Teri

KépKépKép
pruci

hahó lányok!
szal tali jó ötlet, de én javaslom a mazsola játszóházat.

http://www.mazsolajatszohaz.hu

jó a közlekedése és kifejezetten ilyen 0-3ig tartó korosztálynak van.

akkor melyik nap? nekünk a kedd csüt nem jó (akkor dolgozom) a többit meg tudom oldani (szerdán magántanítok, de át tudom csúsztatni péntekre, ha előre tudom)
mondjuk jövő hét szerda, 4 mazsola???

(babakocsiban nálam is most van egy graco ami tetszik, tegnap találtam. 3 előnye van, a travel system, ami nekünk fontos lenne, h csak 12 kiló és h piros!!!!, a hátránya az, h drága. na majd élőben megnézem. megmutizom:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=uton&submenu=babakocsi&category=ikerbabakocsi&empty=1&productid=200417&pageno=2&whid=25
kerekpocak

Jó reggelt!

Zsófi, remélem nyugodalmasabb éjszakátok volt!
Volt fenn Samu?

Nekem elméletileg jó a jövő hét, bár két barátnőmmel is akkor fogok talizni, csak még nem tudom melyik nap.

Tegnap kettecskén voltunk Emmával, apa csak későn jött haza. De még fennt találta a kicsi lányát, ugyanis délután aludt egy jó másfél órát és csak fél 6-kor kelt. Durva. Megjött apa és még egy órát bohóckodtunk.
Szal, így csak 9-kor tudtuk betenni az ágyáb, fél 10-re el is aludt.

Most éjjel mintha többször igényelné a cicit. :roll:
Fatima, van egy csomó a cicimben, de már nem fáj úgy, mint azelőtt (mikor még bőven volt tejem), egyszerűen Emma nem tudja leszívni.
Én meg buta módon nem maszíroztam. Tegyem?

Kép
niki30

éjjel aludtunk!!! f6kor mondjuk felkelt, de iszonyatos szomjas volt. akkor kapott vizet, kicsit melléültem aztán aludt is tovább, még mindig alszik. remélem túl vagyunk a nehezén.

ági: csaba tök sokat segít, csak nem írom. :oops: :oops: minden reggel friss reggelit hoz, igyekszik haza, rengeteget foglalkozik ám samuval. csak hát éjjel a férfiak sztem (legalábbis ez az egy, velem élő férfi példány) máshogy működnek. ő olyan kómás, h nem tudok vele mit kezdeni. ha én hallom, h samu sír azonnal tudok menni és csinálni. mire ő magához tér... és még akkor sincs feltétlenül ébren. :) :)
tegnap este f9-től ma reggel f8ig aludtam (egy f6-os ébredéssel) ANNYIRA KLASSZZZZZZZZZZZZZZZZZZ VOLT!!!!!!!

yuhééééééééééé

ja nem is mondtam, hehehe, h ma bulit adunk 16 embernek. :lol: :lol: :lol: :lol: tudunk élni, mi?!!
kerekpocak

Úgy várom a hétvégét.
Szomaton megyünk haza szüleimhez, délután kimegyünk megnézni az esküvői helyszínt, este vacsizni megyünk nővérkémékkel, vasárnap meg élményfürdőzünk egyet Esztergomban (anyukámékkal, tesómékkal).
Nagyon jó lesz!

Ki mit tervezett a hétvégére Csajszik?

Kép
niki30

Zsófi, az én párom dettó éjszaka. És ő is tök sokat segít nekem, csakhát éjjel nem lehet vele mit kezdeni. Mire magáhoztér én már rég elvégeztem a dolgokat....

Buliii? 16 embernek? Aztamindenit! Hogy csináljátok? Otthon?

Kép
niki30

Örülök, h. tudtatok egy jót aludni Zsófi!

Kép
niki30

sziasztok!

Tok jo Zsofi hogy ilyen hosszat aludtal...

Bocsi en csak azert irtam a helyeket mert azt mondtad hogy most nincs erod ehhez... egyebkent ez a mazsola tenyleg jo helyen van, nekunk szerda csiposzures ugyhogy mi nem tudunk menni :(

Babakocsik tetszenek :)

agi

Kép
cica_1

Buli mi is szoktunk szervezni most a kiscsajjal meg nem de mar hamarosan....

Azta Niki irigykedem milyen jo nektek, jo hetveget

Nalunk vegre nincsenek itt alvos vendegek igy elvezzuk a hetveget harmasban es csavargunk semmi extra

agi

Kép
cica_1

Zsofi en nem akartam a Csabadot bantani csak felreertettem...na de az tok jo hogy sokat segit az en Csabim is, o a pentekrol szombatra ejszakat be szokta vallalni... este lemegyek tornazni es reggel is egy kicsi pihi aztan ujra atveszem a Bigyo felugyelo szerepet :lol:

Kép
cica_1

de jó is az!! alig várom, h tornázhassak!!! akkor péntek?? hétfő??? mit szóltok? mindenki írja meg mikor lenne jó neki!!!!

ági: nem értettem semmit félre!! :lol: :lol: :lol: :lol:

buli: itthon, nálunk.
kerekpocak

hetfo

Kép
cica_1

Zsofi ilyenkor mi a menu?

Kép
cica_1

en utazoagyat szeretnek venni, szerintetek mit kell nezni rajta? Most a Cam daily utazoagy akcios 10.000 az jo szerintetek?

Illetve etetoszeket csinaltatnak fabol a nagyszulok es nem tudom milyet mondjak hogy csinaljanak szerintetek?

Kép
cica_1

Basszus amikor vagyuk ugy latszik egyedul is kepes vagyok csevegni... :oops:

Kép
cica_1

Jó reggelt, nagyon pörögtök, nekünk iszonyú éjszakánk volt, alig vonszolom magam, 4 órát aludtam. Zsófi, nem tudom, hogy te hogy bírod ezt?! Örülök, hogy kialudtad nagyjából magad, és Samu is jobban van!

Niki: de szupi hétvégétek lesz!
Masszírozd ki azt a csomót, mert nagyon durva ha bedurran. Próbáld abból az irányból szoptatni Emmát, ahol van a csomó.

Tali: nekünk jó a hétfő is meg a péntek is, majd úgy igazítom a programokat.

Utazóágyhoz nem tudok hozzászolni, etetőszékben, meg sokan azt mondják, hogy a legegyszerűbb ikeás is nagyon jó. Szóval?

Nelly

Kép
breeki

Ági, 10-ért szerintem teljesen jó az utazóágy.
Nekünk no name van, akciósan vettük az auchan-ben 8e-ért.

Etetőszék, hát figyi, nekem túl sok elvárásom ezzel kapcsolatban sem volt, úgyhogy mi egy ikeásat kaptunk, és én ezzel tökre elvagyok. Könnyű tisztántartani, olcsó, semmi extra. Talán Zsófiéknak is ilyen van. Emma nem csípi annyira, de szerintem bármibe ültetném ez lenne. Ezért sem szerethet hintázni. Beszorulva érzi magát szerintem.
Na de visszatérve az etetőszékre. Én nem gondolom, h. egy etetőszéknél annyira fontos, h. dönthető legyen. Számomra ez nem lényeg, hiszen nem ott altatom a gyereket. Több tízezer forintot meg főleg nem adnék ki érte. Dehát kinek mi a fontos.
Na de hülye vagyok, most olvasom, h. a nagyszüleid csináltatnak fából. Szerintem az tök jó lesz. Bár nem tudom mennyire lehet tisztán tartani.

Kép
niki30

Ági, ne haragudj, csak nyomom itt a rizsát, h. így úgy amúgy, aztán közben kurvára nem arra válaszolok, amit kérdeztél.
Szerintem arra érdemes figyelni (főleg ha csináltatjátok), h. oda tudjátok húzni a nagyasztalhoz (tehát le lehessen venni előlről a tálcát).
Ennyi részemről.
A többiek még biztos írnak valami praktikus infót.

Kép
niki30

Tündérkisfiúék merre vagytok?

Kép
niki30

Utazóágy ügyben passzolok
Etetőszék: nekünk azért van dönthető, mert akkor is abban etettem, amikor még nem tudott ülni, sőt még most is döntve használom (amúgy ez az egyetlen előnye), úgy látom egyelőre úgy kényelmesebb neki :wink: (altatni esembe sem jutott benne, van akinek ezért van dönthető?? :roll: :? )

Teri: ez milyen kocsi, nem is láttam még hasonlót?

Én a péntekre szavazok, de a hétfő sem lenne lehetetlen!
Mikor lenne, délután? :roll:

Niki: basszus nem gondoltam volna, hogy 9 hónap szoptatás után is lehetnek még csomók, próbáljatok meg még többet szopizni, úgy hallottam az is segíthet. :roll:

Nelly: sajnálom a rossz éjszakát, őgy látszik most Zsófiéknak járt a jó alvás!
Emmust 4-kor kellett visszaaltatni, de Apa elintézte! :oops: 8)

Emma újabban összezárja a száját és forgatja a fejét- de csak délben a főzeléknél! Alig bírom ki röhögés nélkül!!! :oops: A gyümi az csúszik! :roll:

Zsu
svs

na közben samu fölkelt, csúnya volt a füle- elvittük a jánosba. középfülgyuszija van, szal nekünk valszin tuti nem jó még a hétfő :( :(

bocsi :oops: :oops: :oops: :oops:

etetőszék: 3000 ftos ikeánk van, nekünk totál bevált, utólag nagyon öülök, h nem vettünk 30ezerért pp etetőszéket. nekem sem fontos, h dönbthető legyen. amíg samu nem ült biztosan pihenőszékben etettem.

ha fából lesz, akkor a magassága a lényeg. nekem mondjuk az is fontos, h legyen tálcája, ami levehető. mert mi mindig visszük magunkkal az etetőszéket, ha elutazunk vhova (ja ez is fontos, h lehessen szállítani, kis helyen elférjen- összecsukható, v szétszedhető legyen) na, és vannak helyek, ahol nincs asztal és akkor is meg tudom eteteni samut. (ő ugye már egyedül eszik- kell vmi asztal szerű, v tálca a tányérjának.) nekem nem fontos, h párna is legyen hozzá (ilyen szempontból is jó az ikeás) meg ugye a tisztíthatóság is fontos (pl mosogatógépben lehet mosni a tálcáját).

de ezek a mi szempontjaink, nekünk fontos volt, h ezeket tudja + az ár.
kerekpocak

utazóágy: mi9 az auchanban vettük az akciósat. jó nagy gagyi, semmi extra, de bevált. én 10 rugónál többet nem adnék egy utazóágyért.

tali: lehet h a péntek már jó.
kerekpocak

Zsu! Fogalmam sincs milyen babakocsi, a neten találtam. Holnap megyünk megnézni, ha jó, akkor ez lesz ha nem akkor a Fatimáékéhoz hasonló.

itt találtam: www.babaholmiolcson.hu

Etetőszék: azt is kaptuk, dönthető, Petrus jól elvan benne, néha el is alszik, de olyankor kiveszem és viszem az ágyikójába.
Utazóágy: mienk is 10000 ft-os no name, de amire kell, arra tökéletes.

Teri

KépKépKép
pruci

Zsófi, ahogy olvasom, etetőszékügyileg és utazóágyügyileg maximálisan egyetértünk. Ugyanezeket találtam én is fontosnak. Pont ezért vált be nekünk is az ikeás etetőszék.

Kép
niki30

Középfülgyuszi, fúú, az nem szép.
Gyógyuljatok csak, majd találkozunk!
Szegény Samu, olyan sűrűn beteg. :cry:

Kép
niki30

koszi lanyok meg jo hogy megkerdeztem pl. az eszembe sem jutott hogy szedszedheto legyen pedig ez nagyon fontos...

Szemerkelt az eso es hogy nehogy itthon ragadjunk gyorsan elugrottunk az Azsia centerbe nem is emlekszem mikor voltam utoljara - egy jatektarto zsakot vettem de kimozdulasnak jo volt

olyan almos vagyok Anna meg nyugi...

Kép
cica_1

Zsófi: sajnálom, hogy folyton csak azt kell írnunk: jobbulást Samunak!!!!!!! Remélem mostmár elmúlik ez a szériátok!
ilyenre gondoltál már? (ha kell felteszed, ha nem leveszed):
http://www.kekpanda.hu/category.php?bid=OLM076

Emmus is tök nyügi (sztem a foga + időjárás), viszont folyton azt nyomja, hogy da-da-da-da :lol: , meg ha kérdezem, hol a lámpa, azonnal odanéz!! :lol:

Zsu
svs

hogy is van legelsoknek az elso also fogacskak jonnek ki?

Szerintetek az jelent valamit hogy az also inyen a fogak helye olyan feher pottyos?

Emmus nagyon kis ugyeske

Anna a maszast gyakorolja mar nagyon regen, valahogy elkuszik ide oda soha nincs ott ahova teszem de meg a labai a levegobe vannak es ugy teper ezerrel :lol: nagyon edi

Kép
cica_1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?