Új privát üzeneted érkezett!

Ági, hát pontosan nem tudom meddig, de havonta egyszer legalább ki kell mennie a védőnőnek.
Nálunk kétszer volt az első hónapban, azóta csak akkor láttam, mikor mi bementünk a rendelőbe.
Hm.
De kérdezd meg a tiédet, h. jön e vagy h. mi van?

Kép
niki30

Szoval akkor Niki hozzatok sem jar gyakrabban na akkor biztos van aki igy nyomja...

Na nincs ezzel semmi gondom nem is kell jonnie most mar... en eleinte nagyon szamitottam ra adtunk is neki eleg sokat mert nem volt nagyi meg segitseg gondoltam o majd segit de fraszt azota is banom azt a penzt de mindegy... azert ehhez is kell pofa hogy ugymond nem teljesiti a kotelesseget de a fizetest (akar milyen is) gondolom felveszi... engem bezzeg nem fizettek ha nem volt meg a melo :shock: szoval az ilyen dolgokon en ki tudok akadni. Na jo en nem akarok senkit bantani...

agi

Kép
cica_1

ÁGI, JÉZUS, MINEK ADTATOK NEKI PÉNZT, HISZ EZ A DOLGA! :shock:

Kép
niki30

azert mert azt hallottam hogy kell adni neki na meg amit irtam hogy gondoltam majd segit... na szoval NAGYON MEGBANTAM de most mar mindegy...en voltam a buta :oops:

Kép
cica_1

Ne haragudj, nem akartam eltúlozni. Fogd fel úgy, h. tanulópénz volt.
Evvan :D
De tényleg pofátlanság tőle, h. még el is fogadta.

Kép
niki30

Klári, hol az a kép Júliáról! Olyan rég raktál fel róla!

Zsófi! Mizu? Merre? Dolgoztál ma? Mi jót csináltatok?
Hogy vagy?
Mikor talizunk bassszu? Mindjárt szülsz!! :!: :!:

Kép
niki30

basszus

Kép
niki30

Ja igen ugy fogom fel mar nem is gondoltam ra, inkabb csak az bosszant hogy egyesek nem vegzik el a munkajukat es megis mindig megy a panaszkodas... na de ezt hagyjuk is

Tenyleg Zsofi remelem nincs semmi gaz veletek

En Julirol legalabb egy honapja kerem a kepeket en nem is emlekszem hogy lattam volna egy telefonos homalyos kepen kivul mast.... na szoval KLARI!!!!!!!!KEPEK!!!!!!!!! most mar nincs kifogas, ha gondolod atugrom es csinalok parat :lol: ez csak vicc volt de tenyleg mar nagyon kivancsi vagyok Juliara :D

Jo ejszakat
agi

Kép
cica_1

Köszi Fatima, Libero maxit vettem most én is, de hatalmas rá, és amúgy sem szeretem a Liberot.
Én is bevetek mindent a pelenkázásnál, ha semmilyen tárgy nem jön be, akkor zenélek a számmal, grimaszolok stb. de néha ez sem elég. :roll:

A védőnő nálunk az első hónapban hetente volt, a másodikban 2 hetente, aztán elment 1 hónap szabira, és azóta mi járunk hozzá kb. havonta méretszkedni.
Ági: ha szükséged, lenne/lett volna rá, miért nem hívtad fel? Kötelessége segíteni.

Nelly

Kép
breeki

Tényleg, mi van Zsófival? Ma nem dolgozott, ha jól tudom...

ZSÓFI, JELENTKEZZ!!!

Klári: kérünk képeket, kérünk képeket!!!

Nelly

Kép
breeki

vagyok lányok, csak egész nap iszonyú pörgés samuval.
7kor kelt, 7-től 9ig rendetraktunk aztán f10-12ig sétacjátszó (egyszer sem ült babakocsiban) aztán 2 órát aludt és este 6ig játszóztunk megint (no babakocsi) aztán jött a barátnőm, aztán csaba is hazaért szóval volt mit tennem egész nap.
samu annyira cuki, most már tényleg mindent megért és az a durva, h én is őt, 90%ban tudom mire gondol, még ha halandzsa is amit mond. de rengeteget beszélek hozzá és egy egy új szót fel-felvillant ő is. hihetetlen élmény!
még 3 hét meló, az már semmi, pedig hihetetlen dolgok (ig. váltás pl) törénnek a mh-en is.

védőnő: első 2 hónapban jött, azóta nem, de szoktunk találkoznbi az utcán, meg jónás miatt is. én nem adtam neki soha pénzt (ez a dolga).

pelus: samuval sose volt ilyen gondom (talán egy rövid ideig) őt a mai napig lehet a hátán pelusozni, így nincs korszakalkotó ötletem, max a bugyis pelus, de sztem az csak akkor ha állva tudod cserélni, az meg azért nem egyszerű (néha úti célokra használom), meg hát marha drága.

fatima: örülök, h jól sikerült az alvás ma! samu is így aludt, azt olvastad?

samu olyan ügyi mászókázott ja! és tök egyedül fellépcsőzik 2.5 emeletet, így nem kell nekem felcipelnem (nincs lift!) ezt 2 napja csinálja, marha büszke magára (én meg rá) hihetetlen könnyebbség, h nem kell felvinnem! (főleg ha jónásra gondolok...)

klári: samu is bevethető BÁRMILYEN házimunkára, tartja a lapátot, porszívózik (láttad a youtubon???) port töröl stb. sőt minden este a fürdés előtti pelusát maga dobja a szemetesbe! annyira édes! és egyáltalán nem hagyja már h etessem, kanállal, villával profin bánik.
ami még új, h egyedül veszi le a sapkáját, sálját, cipőjét (azt még gyakoroljuk) és kabátját. (lehúzza a cipzárt meg minden!)

na rohanok. bocsi a hibákért nem volt most időm átolvasni. most vacsizunk, 12 óta nem ettem, de nem volt még időm!
kerekpocak

Keressük az Év Bábáját
Nemzetközi Bábanap Magyarországon - 2008. május 5. Millenáris Park

A nemzetközi bábanapokhoz kapcsolódva Szövetségünk a Margitszigeten Bábanapot szervez, amelyre ezúton is szeretettel meghívunk minden kismamát, bábát, szülésznőt, és érdeklődőt.

Célunk a bábák ismertségének és elismertségének növelése, és a kismamákkal való közvetlen kapcsolat-felvételi lehetőség kiépítése. A szülés-születés téma holisztikus megközelítésének szellemében, minden kapcsolódó és peremterület ill. szakma képviselőit várjuk a téma - családok, érdeklődők és kismamák felé történő - komplex bemutatásának céljából. Bábás, szoptatási tanácsadós, védőnői, doula, kismama, homeopátiás, aromaterápiás, őssejt kutató… sátrak állítását tervezzük. Az Országos Bábaszövetség a szakmánk társadalmi értékét hangsúlyozandó Bábadíjat alapít, amelyet első ízben ezen a napon ad majd át annak a bábának, akit a kismamák és a kollégák ajánlása alapján a Bábaszövetség elnöksége kiválaszt.

A Bábadíjhoz történő ajánlásokat címeinkre: (Rákóczi Ágnes: endomed@t-online.hu 1038 Bp, Ráby Mátyás utca 28/b.) vagy az Országos Bábaszövetség honlapján, a www.babaszovetseg.hu címre kérjük.

Keressük azt a szülésznőt, aki munkájával, gondozásával, szüléskísérésével segítséget nyújtott a születő családnak, empátiájával segítette az anyát és újszülöttjét a Nagy Úton.

Szülésznő neve:

Kórház neve:

Kismama és babája neve:

Indoklás röviden:

A beérkezett adatokat bizalmasan kezeljük és semmilyen célra nem használjuk fel.
nováky_rita

Na azért Zsófi, már kezdtünk aggódni!
Tök jó, hogy ilyen kis ügyes Samu, ha lesz időd, lehetne részletesebben??? Olyan kíváncsi vagyok. :wink:

Na megyek aludni, hulla vagyok, iszonyú éjszakánk, és nyügi napunk volt!

Nelly

Kép
breeki

samu 1-kor kelt és egészen reggelig nem aludt. így 2 órát aludtam, most meló. ne is kérdezzétek.

csaba viszi reggel dokihoz. valszin a pocakja. szegény borzasztóan szenvedett.. majd írom, h mi van.
kerekpocak

Úhhhhh, te /ti szegény!
Gyere majd, és írd meg a fejleményeket!

Én nagyon jól aludtam ma végre. Fél 11-től, fél 8-ig, igaz 2x felébredt Szonja, de ez lassan már meg se kottyan.

Szép napot mindenkinek!

Nelly

Kép
breeki

Jujj Zsófi! Küldöm mára a sok-sok ++++++++++++ energyt! Basszus mi lehet szegénykémnek a baja? Remélem nem kezdődik megint minden előlről!!!! Majd írj, hogy mi volt a dokinál!

Nelly! Neked viszont nagyon örülök! Végre aludtál! :) Mi Hál'Istennek mostanában jól alszunk. Egyszer kel Tarek enni, ezenkívül max 2X kell cumit visszaadnom neki (ha mélyen alszik kiköpi, de ha kissé ébredezik, akkor má kell neki :)). Szóval ez nálunk is nagyon jónak számít. Plusz én általában kihasználom a napközbeni alvásait is és így sokkal kipihentebb vagyok. :)

Na megyek is.... ledőlök én is míg ő alukál! :oops: :oops: :oops:

fatima

ez most nem olyan volt, nagyon keményen fájt neki. ilyet soha nem csinált még.
az a baj, h amikor én ma hazamegyek, addigra samu már aludt és akkor onnantól kezdve estig talpon leszek. nem tudom, hogy fogom kibírni, gyakorlatilag elájulok. csaba késő este jön csak. :cry: :cry:
kerekpocak

Nelly: örülök, hogy jó éjszakátok volt! :lol: Ha ébred Szonja, akkor mit csináltok? Megeteted vagy vissza kell altatni? Mennyi időt van ilyenkor ébren?

Fatima: jöttök sétálni? 11-kor még tuti kint leszünk, Emma most alszik, utána eszünk, és 10 felé megyünk ki terv szerint!

Zsófi: Drukkolok, hpogy ne legyen semmi baj Samuval! Majd írj! Eszméletlen hogy tudsz pörögni Samuval és Jónással 3asban!!!! :shock: Én sem vagyok az az egyhelyben ülős fajta, de mióta Emmus megvan, kicsit változott a helyzet! :roll:
Döntöttél babakocsi ügyben?

Tökre be vagyok sózva- kitaláltam, hogy veszünk egy új babakocsit, ezt meg eladjuk és most 1000el keresgélek, hogy milyen legyen! (Basszus állandó vásárolgathatnékom van mióta itthon vagyok, megőrítem a családot! :oops: :roll: ) Talán 7végén el is intézzük! :lol:

Már nem alszik....... :roll:

Zsu
svs

Ági: a védőnőnek biztos, hogy kéne még mennie hozzátok, a miénk folyton üldöz :roll: . Általában nem mond semmi lényegeset, az egyetlen jó benne, hogy vele kell/ lehet megbeszélni az "etetéses" dolgokat, ez állítólag védőnői kompetencia, a dokik nem is tanulják az egészséges babatáplálást! :shock:

Niki: Emma jobban eszik már? :?:

Zsu
svs

Zsófi! Hányra érsz haza??? Mármint meddig kell egyedül tartanod a frontot??? Jajj szegénykém! Úgy segítenék valahogy, de spkszor Tarek maga egy megoldandó feladat. Sosincs egy helyben, állandóan pörög, így én is vele. Azért szólj ha valamire szükséged volna! :roll:

Zsu! Ma nem megyünk sétálni, mert Gekko-s napunk van. Kimaradt 1.5 hét Tarek betegeskedése miatt, úgyhogy már nagyon várjuk. :) De azért nektek jó sétálást! Nem válaszoltál a múltkor, hogy hol voltatok játszón? Mit csinált Emmus???

Na megyek... keltem a gyereket. Már lassan 2 órája durmol. :) Ennie kéne, aztán készülődünk, mert 11-kor kezdődik a foglalkozás. :)

fatima

Ja! Még azt akartam írni Zsu, hogy sztem nem érdemes túl nagy hacaccárét keríteni a babakocsi választásnál. Főleg, hogy te egyedül nem nagyon mész Emmussal csak sétálni meg max kicsi bevásárlásra. Így talán nálatok annyira nem szempont, hogy könnyű legyen a kocsi, hacsak nem akarod az újat felvinni az emeletre. Szóval inkább legyen kényelmes (Emmusnak is meg neked is- mármint tolni stb) és kicsi, hogy mindenhová beférj vele!:)

fatima

Hú, tényleg, akkor jó GEKKO-zást!
Az Újvilág téren voltunk, egyelőre csak nézelődtünk (mert fújt a szél és elég tavasziasan volt öltözve Emma), de legközelebb hintázunk is majd. Anyuméknál a kertben nagyon szeret, meglátjuk mi a helyzet a játszóval! :lol:

Zsu
svs

Sziasztok Kedves "Ittlakók"!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül betörök!Meg szeretném kérdezni, hogy nincs-e véletlen köztetek, vagy ismerőseitek közt olyan egyén, aki örülne egy golden retriever mamától és egy labrador papától származó kiskutyának? Ugyanis kedvenc háziebünk váratlanul megvemhesült, és nagyon szívesen adnánk ajándékba a kölyköket olyanoknak, akik örülnének egy kedves, jól nevelhető, kifejezetten gyermek-és családbarát kutyának. A kölykök március első vagy második hetében érkeznek, tehát úgy április végén, május elején lehetne őket elvinni. Természetesen az első oltást is beadatjuk nekik, ennek az árát mi álljuk, így a lehendő gazdinak erre sem lesz gondja. Nagyon szeretném, ha ezek a kis tündérek szerető gazdira találhatnának!
Kérlek Titeket, hogy amennyiben tudtok valakit, akit érdekelne a dolog, küldjetek nekem egy privit, és elküldöm a telefonszámom, hogy egyeztetni tudjuk a továbbiakat!
Egy kép, várhatólag így fognak kinézni a kutyuk, ez Anutájuk 3 hósan:
Kép

Előre is köszönöm a segítséget, és mégegyszer bocsánat, hogy így betörtem!
Minden jót Nektek!

porsika

A fenébe Szonja elrabolta az egeremet, és mindent bezárt.

Szóval akkor újra rövidebben.

Zsófi: jobbulást Samunka, és te meg vigyázz nagyon magadra!

Zsu: ált. viszik egy kis vizet, vagy a cumi kell neki, és alszik tovább, szóval pár perc az egész.
Én is babakocsit vadászok. Én egy quinny zapp-et szeretnék, használtat. Apa azt mondta megkaphatom a névnapomra.
Te milyen kocsit szeretnél?

Fatima: Használd csak ki az időt, és pihenj, hogy tudjál foglalkozni pihenten Apával, mert ők ezt nagyon igénylik. :wink:

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Először is gratulálok az ügyes, nagyfiúnak, Samunak! Zsófi, elhiszem, h. büszke vagy rá!
Samunak fájt a pocója? Hjajjj. Ennyire? Elrontotta a gyomrát vagy mi?
Egy órától fenn volt? Jesszusom, szegénykém. Akkor mindannyian hulla fáradtak lehettek.
Sok-sok energiát, kitartást kívánok mára! Legyetek ügyesek! Figyi, én is szívesen segítek, ha bármi ilyen van. Szóljál! Bepattanunk Emmával a kocsiba és megyünk!! De tényleg, ha van valami, amiben tudunk segíteni, szólj!

Zsu, köszi kérdésed, evés, hm, hát, eszik, de csak joghurt meg a kedvenc bébiétel csúszik. Na meg cici. Szal, bármit készítek neki, főzelék, gyümölcsturmix, nem kell neki. De minden nap próbálkozom, aztán a vége mindig az, h. eszi az üveges kedvencét.
Egyszer csak lesz másképp is.
Nem tudok már mit csinálni. Erőszakkal nem akarom etetni. Az senkinek sem jó.

Úgy bírom, Emma mostanában olyan ügyesen elalszik egyedül, legyen este, vagy délelőtt, délután.

Ma voltam ismét turizni, szomszédasszonyom bevállalta arra a fél órára Emmát. :D

Kép
niki30

Milyen babakocsit szeretnél Zsu?

Mi ezt vettük és borzasztóan bevált.
Kép

A Cam gyártja, jó minőségű, kényelmes, nem nehéz, és mindent tud, amit kell. És nem drága.

Nelly, a Quinny az most nagyon fut. Divatos kis háromkerekű. De rohadt drága. Bár használtan gondolom nem vészes.

Kép
niki30

Niki: mennyibe kerül a kocsi? Csak megjavul a helyzet előbb- utóbb! Kitartást! És mi a kedvenc bébkaja?
Szonja: milyen van most, hogy lecserélnéd? Akkor nem olyan vészesek az éjszaka kelések, tök jó!

Nekünk Bergon van, nagyon jó amúgy, csak elég nagy. Autóban is sok helyet foglal meg boltokba is nehezen jutok be! Graco Mosaicot nézek- ezt: (mit gondoltok?)

http://bababolt.echt.hu/babakocsi/graco?cid=22716

Zsu
svs

Niki: legyél is büszke Emmára, nagy kincs ha szépen elalszik egyedül. Szonja nem tudja ezt. :(
AZ étvágya meg csak megjön előbb-utóbb. Ne idegeskedj rajta, tudom, könnyű mondani.

Zsu: jó ez a kocsi szerintem, attól függ mire szeretnéd használni.

Nehezen találtam a neten képet, de nekünk ilyen van.

http://www.detatko.eu/Fotografie/Zbozi/ ... _red03.jpg

Nagyon szuper kocsi, a következő gyerkőcöt is ki fogja szolgálni, csak nehéz, és nagy. AZért gondoltam a Quinny zapp-re, mert az csak 6 kg, és olyan kicsire össze lehet csukni, hogy az anyósülés előtt elfér. Nyáron meg a Balcsis kiruccanásokkor jól fog jönni a hely, és találtam a neten 25-ért egyet.

Nelly

Kép
breeki

Hú, ez is trendi egy járgány! :wink: Most megnéztem a zapp-ot, nekem annyi lenne vele egyelőre a bajom, hogy nem dönthető, tehát ha elalszik a béb, akkor talán kevésbé kényelmes. :? :roll:

Azért kéne másik, hogy jobban elférjen az autóban, meg hogy esetleg tudjunk BKV-zni, meg hogy én is tudjam nyitni- csukni, a mostanit nem tudom. :oops: Miért, szerinted mire (nem) lenne jó? Minden ötlet/ tanács jól jön! :lol:

25e-ért nem is drága, lehet, h meg kéne vennetek? :roll:
Balcsi? Merre?

Zsu
svs

Zsu, ez akciósan volt 28 e. 35 e-ről volt leárazva.
Az fontos szerintem, h. hátra tudd dönteni, ha elalszik a macsek:)

Kép
niki30

Igaz, hogy nem dönthető a zapp, viszont egy ismerősünknek van, és azt mondta hogy olyan jó a kialakítása, hogy nem esik előre a gyerek feje ha elalszik. Kagylószerű ülése van.
Nekünk azért megmaradna a régi kocsink is, ill. a mostani, nagyobb sétákhoz, alváshoz, csak a kocsiba ha berakom más nem fér be a csomitartóba. SZóval jó lenne ha vásárolni megyünk, vagy bkv-znánk. Ennyiért?

Nelly

Kép
breeki

Ja, nem azért kérdeztem, mert valamire nem lenne jó, csak úgy. :roll:
Én is esernyőre csukható kocsiban gondolkodom egyébként, de 18-25 ért láttam, és akkor már a zapp jobban tetszik.

Nelly

Kép
breeki

Kép

Nekünk ilyenünk van. Én szeretem. Egyedül az a baja, hogy azért hidegebb időben nem olyan jó, mint mondjuk a Bergon, ami szélvédett stb. De mostmár úgyis jön a jó idő! :lol: :lol: :lol:

fatima

Ja! És képzeljétek! Most hogy már nem kezes-lábast adtam Tarekra, hanem csak gatyót meg kabátot, a múltkor amikor oylan nyügi volt séta közben, fogta magát és feltérdelt, majd menetiránnyal háttal nyomta. Még jó hogy észrevettem! :shock: Jól be is kötöttem azonnal és azt hiszem ezután is így lesz. :)

fatima

sziasztok!

Fatima, lehet elkéstem a válasszal, mert olvasom, hogy rendeződtek a séták, de azért leírom :) :) szóval, igen nekünk is volt ilyen időszakunk, nálam mindig volt kis játék is és ha nagyon nem érdekelték Bendét a körülötte lévő dolgok, akkor a játék is lefoglalta egy kicsit, aztán mi sokat hintáztunk, vagy csak a játszótéren nézegettük a gyerekeket, az nagyon bejött neki :)

Nelly, kitartás, nálunk Bende 6 hónapos kora óta van ez a nem tudom átpelenkázni dolog :) természetesen a legjobb, ha éppen kakis :lol: :lol: :lol: és tuti, hogy akkor akar átfordulni, csak is a figyelemelterelés, semmi más, de néha az sem jön be, én is sokat énekelek neki, meg mindenféle hangokat adok ki, na az tetszik neki, pláne, hogy ismétli is és így együtt is jót szórakozunk

Klári, vettetek bugyit Júliának? :wink:

Zsófi
, mit mondott a doki?

mi ma irtó sokat csavarogtunk!!

puszi mindenkinek!!!!
mangó

http://bababolt.echt.hu/babakocsi/graco?cid=30779

Nekunk Craco van hat jo jo de azert van amivel nem vagyok megelegedve: nem lehet megforditani a tolokart (egyebkent ugy tudom egyik graconal sem) illetve nem ertem miert van etetotalca a gyerek elott (de erre kitalalok valamit). Ez nem a legkisebb de eddig mindenhova befertem vele igaz egyszer mentem bkv-val es akkor 5-en cibaltuk fel (de ez inkabb a tapasztalatlansagomnak koszonheto) azert eleg nehez. En is ugy tervezem hogy majd veszek egy esernyo babakocsit is mikor mar tud ulni. Autoba nem tudom nekem egy kis nissan micram van es nem hiszem hogy befer es nekem is az a gond hogy jovo heten apuci kell levigyen minket keszthelyre mert az en automba nem fer be minden :(

Nem probaltam de nekem a Bebe confort babakocsi tetszett nagyon de az ara miatt lemondtam rola (mozeskosarral 160.000 :shock: ).

Zsofi nagyon sajnalom hogy beteg a Samu jobbulast es neked kitartast... nem tudom hogy birod en egyszeruen nem ertem en mar reg kipurcantam volna :oops:

Igen csajok szuper hogy ilyen jo mar az ido... ma nem terveztem setat csak erkelyes pihenest mert takaritok hogy a hetvege felhotlen legyen apaval 8) de a "nem szeretek babakocsizni" lanyom addig hisztizett (es ez most mar az volt) mig levittem aztan 1 ora mulva lent verte ki a balhet amig fel nem hoztam (ki erti???? :roll: ) - erre csak azt mondanam hogy a hormonok :lol:

agi

Kép
cica_1

Fatima en mindig bekotom, telen nem kottem be mert mikor nem volt mar jo a mozeskosar, pokrocokkal teleraktam az aljat de en azt tartom biztos ami biztos :wink: latod nem is szamitasz ra es mar meg is fordul aztan szepen kimaszik.. egyebkent nagyon ugyes

Kép
cica_1

Jaj Ági, most nézem csak a fotókat Annáról :oops: - zabálnivaló. A copfos kép a kedvencem!! :lol: Emmának talán 2éves korára lesz ekkora haja!! :roll:

Zsófi: mi a helyzet Samuval?

Zsu
svs

Sziasztok!

Zsófi! Szegény Samu! Mi van a pocijával?

Ági! Anna baba olyan szép! Nálam a sapis kép a nyerő!

Zsu! Ismerős ez a vásárolhatnék :oops: :oops: :oops: Múltkor jól bevásároltam 80-as plüss rugiból, erre jön a jó idő :roll: Azért remélem még ősszel jók lesznek. Most azért még 74-eset hordunk.

Mi is tervezzük új babakocsi vételét (azaz én tervezem :oops:) A régit kölcsönkaptuk, de nem szeretem, a kerekei állandóan beragadnak. Én egy Naniát néztem ki, vagy egy Hauckot. Aztán majd meglátjuk mi lesz belőle.

Akkor belépnék az éjszaka nem sokat alvók táborába. Petrus egy pár napja kb 3x kel éjszaka. Olyankor szopizik egy kicsit és alszik tovább. :twisted: :twisted: :twisted:

Klári! sikerült dolláros képet csinálni? Szeretnénk már látni Júliát!!! :wink:

Teri

KépKépKép
pruci

sziasztok lányok.
na jó kis napunk volt eddig.
vázlatosan:
-rohantam haza a munkából
-csaba kihívta a dokit, csak elfelejtette mondani neki, h új címünk van
-dokit hívtuk, de lemerült
-doki nem jött, mert a rossz címre ment
-végre elértem, mondta, h van most ilyen vírus, adjak samunak fél nospát panadolba keverve + germicid cét
-beadtam
-samu azóta nem sír, elmúltak a görcsei. kakilt egy nagyot, viszonylag jól van, bár hőem (de ma már 40 fok is volt)
- anyu itt volt ahogy csaba elment, most meg már fél lábbal is kibírom

babakocsi: én elfogult vagyok :lol: :lol: :lol: sztem csak az én babakocsim jó, mert:

-5.5 kiló
-egy kézzel összecsukható
-lap alakura
150 fokban dönthető (majdnem vízszintesig)
-nagy bevásárlótatyóval
-a tolókarja nem fogganytús, hanem egy kar (ha 1 kézzel tolnás)
-akár travel systemként is működik
-összecsukva nagyon kis helyen elfér
-nem túl drága
-qva jól néz ki

szal én csak ezt venném. :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép0
kerekpocak

ja és samuval mindketten imádjuk, mert rohadt kényelmes neki. van hozzá lábzsák is, meg minden. a hordozó rápattintható. nagyon könnyű irányítani. nekem nincs negatívuma. ja és van rajta üdítő tartó.

nekem a quinnyvel az a bajom, h felesleges design elemeket tartalmaz, amitől viszont ormótlanabb. a többi, amit írtatok jó, de nehezebb, mint a pp.
kerekpocak

ja, samu azóta orbitálisakat pukkant. :lol: :lol: :lol: :lol:
az éjjel annyira szar volt, h HIHETETLEN. nem is tudom hogy éltük túl. meg én a mai napot??? mindenesetre, már lassan alvásidő van. nyilván ma korábban megy aludni, mert tegnap 8 óta mostanáig szegénykém össz 6 órát aludt.
kerekpocak

(most azért tudok írni, mert itt pakol az asztalon ülve)
kerekpocak

Zsofi vegre jobban vagytok :D jaj de jo
...es mi a neve ennek a csoda jarganynak? :?:

Kép
cica_1

Zsófi! Nem semmi napotok volt! :shock: Remélem jobban lesz Samu és ma éjjel már tudtok aludni.

fatima

peg perego aria :) :)

köszi lányok, remélem jó lesz ma, már alszik szegény szentem. kidőlt. mesélni se volt időm.
kerekpocak

Samu drága szívem, örülök hogy kicsit jobban van és alszik.
Én is a kocsi nevét akartam kérdezni, és az árát?!

Nelly

Kép
breeki

azt nem is írtam, h niki, fatima és mindenki: KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉG FELAJÁNLÁSOKAT, +++++++++ ENERGYT ÉS KEDVESSÉGET!!!!!!!
kerekpocak

a brendonban mi 35ért vettük tavaly. most ott csak lábzsákkal lehet venni 44ért. (máshol biztos lehet anélkül is) használtan 20-tól láttam.
kerekpocak

Teri: ezek szerint nem én vagyok az egyetlen "vásárlós"!! :oops: :wink:

Zsófi: de jó, hogy jobban van Samu, remélem az éjszaka is jó lesz!
Jó az a kocsi, de drágállom egy kicsit- amit mi nézünk (Graco Mosaic) 23e és még kisebbre csukható össze! Szal nekünk most jobb. :lol:

Zsu
svs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?