Új privát üzeneted érkezett!

Belluska!
hogy mentél e dolgozni utána?
köszönöm a drukkokat!
dezsina

Szia Dezsina!
Tulajdonképpen én az inszeminációk alatt dolgoztam még,de már a lombikok alatt nem sajnos,mert a munkám nem tette lehetővé a folyamatos kihagyásokat,meg én is úgy éreztem,hogy jobb ha nem idegeskedek és inkább ráhangolódok a baba projektre!!!
És tulajdonképpen azóta én itthon vagyok de legalább babázok,igaz anyagilag elég megterhelő volt,de én azt hiszem így jobb volt!Bölcsibe nem adjuk a picurkákat,úgyhogy még egy darabig velük leszek,de élvezem minden pillanatát a velük töltött időnek! :lol: :lol: :lol:
belluska

Belluska!
hát igen... :) Valóban ez a legjobb, otthon lenni a babákkal... (csak kiváncsiskodtam) Sajnos mi nem tudjuk megengedni magunknak, hogy csak egyvalaki dolgozzon :x D ebár csak már ott tarthatnánk, hogy ezen kelljen gondolkodni :D
dezsina

Dezsina, új a 2. vonalzód ? csak most vettem észre :oops:
Ilyet szeretnék majd én is :!: :lol:
Azért tetszik, mert egyszerűűűű :)
wepe

Dezsina!
Hát igen,sajnos a mai világban nem könnyű egy keresetből élni!
Férjikém is keményen vállalt plussz munkát,hogy egyáltalán a beültiket tudjuk állni!Sajnos én olyan helyen dolgoztam,hogy nem volt helyettesítő ha én nem tudtam menni és így is az én főnöknőm elég empatikus volt velem a dologgal kapcsolatban!Volt amikor összeadva a vége felé mondtam a páromnak a részösszeget,hogy hol tartunk,majd elájult,hogy hogy bírtunk ennyit kinyögni!
:cry:
Nehéz időszak volt az életünkben,de ti végképp tudjátok miről van szó(sajna)!De a cél amiért küzd az ember minden pénzt megér! :wink:
Ha belegondolok hány család meg sem engedheti ezt a próbálkozást magának! :cry:
belluska

Belluska!
:)

Wepe!
az alsó az új szerzemény, a felső az régi, a ciklussal halad....
azért szeretem a vonalzókat, mert rögtön tudom hol tartok, és nem kell számolgatni :P És persze látom azt is hogy más hol tart (persze csak akkor ha van saját vonalzója :lol: :lol: :lol: )
dezsina

Kata, de jó Neked! Az én férjem két hét múlva meg Párizsba, irigylem, de nem tartok vele, mert egész nap dolgozni fog, egyedül meg nem buli és a szabadságaimat sem szeretném elherdálni. Kell még a gyerekprojektre!

Zsuzsa! Pár nap és tesztelsz. Igzulok, és remélem, hogy sikerült!
Vendég

Kata!
Érezzétek jól magatokat, szép időt nektek. :D :D

Holnap reggel uh. Nagyon kiváncsi vagyok mit tett velem ez a 4 nap szurizás :?: Picit azért szurkál a hasam, de semmi komoly.

Zsuzska
Hogy vagy? Már nincs sok hátra a tesztig :D

Dezsina
hogy megy a szurizás? Neked a Decapeptyl mellett kell mást is szedned?
Vendég

Hú, Kriszti tényleg, holnap mész, majd gyere, hogy mi volt, kíváncsiak vagyunk ! :)
Zsuzska, Rád is kíváncsi vagyok, hogy vagy? :D
wepe

Kriszta!
Holnap uh. után gyere mesélni nekünk,csupa biztatót fogunk tőled hallani!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fitie!
Petike jól van?Biztos napról-napra sokat növekszik!Vigyázzatok magatokra!!! :D :D :D :D

Zsuzska!
Már alig várom a hétfőt! :wink: :D

Minnie!
Nagyon eltűntél,mizujs?

Dezsina!
Kitartás,szép tüsziket növesszél!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata!
Ha hazaértél,gyere mesélni!Várunk! :D
belluska

Jó éjszakát mindenkinek!!!! :D :D :D
belluska

Sziasztok!
EGy gyors bejelentkezés: hát úgy néz ki, hogy sajnos nekünk sem sikerült a bébi.... ez van :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!

Zsuzska!
drukkhegyek!!!! :D

Kriszta!
a Decapeptyl mellé még semmi nem megy. majd csak a ciklus 3. napjától mennek a tüszőnövelők! :wink: Már nagyon várom. Olyan gyorsan fog telni az idő!!! :)
Gyere mielőbb a szupi hirekkel! nagyon drukkolok! :!: :!: :!:
dezsina

Sziasztok !

Zsuzska csináltál tesztet ?
wepe

Zsuzska!
egyszerre írtunk!
Miről beszélsz :x :?: Hiszen még csak 3 nap múlva kell tesztelni :!: :!: :?:
dezsina

Mindenkinek szép napot kívánok ! :)
Ma már péntek van :lol:
wepe

Zsuzska!
most meg hova tűntél :x :?:

Wepe!
nekem is a péntek az egyik kedvencem :)
dezsina

Zsuzska!
Miért nem sikerült?Azt hittem hétfőn tesztelsz!? :(
Azért írjál nekünk bővebben!!!

Dezsina!
Bocsi,én már azt hittem tüsziket növelsz!
Hát igen,nekem már régen volt,de tényleg!
Nem baj,az is itt van mindjárt! :lol: :lol: :lol:
belluska

Szaisztok!

Bocsika, hogy nem voltam két napja..... tegnap egész délután shoppingoltunk barátnőmmel meló után, ami nagyon jó volt.

Mivel négy nap mólva meg nem kéne jönnie, gondoltam már valami kis halványka utalásnak lennie kell azon a fránya teszten. De sajna még a leghalványabb jele sincs, hogy lenne bent valaki. És pár napja én is azt érzem, hogy nincs pocaklakóm.
Két napja meg ugyanúgy görcsölget a hasam és fáj a combomnál, mint minden piri előtt. Szóval igazán volt pár napom hozzászokni a gondolathoz, hogy már mért is lennék én az a mázlista, akinek elsőre sikerül az inszemje :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Megjöttem, szokás szerint rengetegen voltak, de én 3. nak értem oda :D :D

Sikerült beadnom az első Merionalomat. Elég bizarr a többi elkészített szurikhoz képest.
Na szóval szerdán lesz a petesejleszívás és után a valamikor a beülti.
Méhnyálkahártya: 8 mm
Tüszők száma: kb 8 db a legnagyobb 16 os :D :D
Jellemzés: nagyon jól haladunk :!: :!:
És ugye hétfőn kezdtem :D
Most a Gonal mellé kapom a Merionalt, 5 db és az Antagonista protokollra jellemzően az Orgalutran-t 3 db
Hétfőn kell mennem.

Most tele vagyok reményekkel. Nagyon bizakodom :D :D
Vendég

Zsuzska!
Szerintem nagyon korai még hogy kijelentsd nincs semmi. Tudod a görcsök akkor is vannak ha baba van. Csak éppen nem jön meg :D
Még ne add fel.
Vendég

Köszi, nagyon aranyos vagy, de érzem, hogy piri jön :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
azért még kivárjuk a hétfőt :) Tudod, csodák mindig másokkal történnek :) ezt azért írom, mert én jelentem ki! Tehát akkor TE a "másokkal" csoportjába tartozol :!: :!: :!: Csodák nem velem történnek, hanem Veled!!!!! Nagyon nagyon drukkolok, hogy hétfőn hihetetlenül nagy szerencse és öröm érjen!!!!!!!!!!!!

Kriszti!
Igazán nagyon szép eredményeid vannak! Rettentően izgi!!!! és már szerdán punkció :wink:
(köztünk, szerintem két hét lesz)
dezsina

Zsuzska!
Még ne add fel kérlek!!!Ez még nem jelent semmit,reméljük rossz a megérzésed!Ki kell várni a hétfőt!!!! :wink:

Kriszta!
Gratula az eredményekhez! :lol: :lol: :lol:

További szép napot nektek!!! :D
belluska

Kriszta!
NAgyon szépek lettek kaz ederményeid!!!!!

Gratula hozzá!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok, pár napra lelépek, vigyázzatok magatokra!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska, nem szabad feladni ! Jó légy ! Én csak azt tudom, hogy előre nézzél !
wepe

Kriszti, szépek az eredményeid! Szorítok a szurízáshoz, hogy ügyesen menjen ! :) :) :)
wepe

Belluska, remélem, jól vagytok! Gyerekek ? :)
Nekem van egy szegedi ismerős pár, akik egyszer tudtak probálkozni, most várnak. A férjet most bocsájtották el, külföldön keresgél állást. Szóval nem egyszerű :(
Fitie, remélem Ti is jól vagytok :)
Dezsina, Te mikor mész legközelebb :?: :)
Ladiva, Minnie :)
wepe

Sziasztok

Zsuzska
korai még az a teszt, nekem is voltak olyan paráim hogy meg fog jönni a második beültinél mégis Petike lett belőle :D kitartás :!:

köszi az érdeklődést, mi teljesen jól vagyunk :D PetiPocak egyre aktívabb

Kriszti
gratz a szép eredményekhez :D :D már nem kell sok szurit kibírnod :!:

dezsina
Neked hogy megy a szurizás? tessék szépen utánozni a Kriszti eredményeit :D

kis vidulás a hétvégére: itt
fitie

Wepe!
számításaim szerint kedden fog megjönni, vagyis ciklus 3. napja az péntek 13!!!!!!!:? Na, most mit mondjak??? Ha késik a mesim, akkor hétfőn megyek 16-án.
Tudod, a kövi ciklus 2-3 vagy 4 napján kell menni, hétvége miatt lesz a vacakolás... :?

mit mondjak. én is nagyon félek a változásoktól a világválság miatt. A cég, ahol dolgozom, szintén megremegett... De álljuk a sarat. Csak izgulok (ugyan most még nincs miért, de én nagyon izgulós tipus vagyok) :(
dezsina

Fitie!
Kriszti elöttem jár, tudod... Én majd csak a jövő hét végétől növesztem a tüszőcskéket... :D belehúzok! utoljára 18 petesejtem lett... :) :) :)
dezsina

Fitie, tényleg úgy érezted, hogy megakart volna jönni ? Csak ilyenkor nagyon stesszel az ember :o
És belső megérzés ? Én ettől félek a legjobban, hogy nem fogok semmit sem érezni.... :o
mert nem tudom, hogy mit kellen majd éreznem :? de azt hiszem erre majd próbálok nem gondolni :? :? :?

Dezsina, szeritnem ne aggódj a 13-a miatt !!! Nekem a szombat 14 szokott csúzos lenni :twisted:
wepe

Dezsina
18? :o volt könyöklés rendesen :wink:

Wepe
volt olyan parám hogy na most meg fog jönni. Folyamatosan görcsöltem és barna pecsételésem is volt, pont úgy mint egyébként mensi előtt szokott volt lenni. Hétfőn kellett először tesztelnem, péntekig valahogy (nem tudom hogy) kihúztam különösebb idegbaj nélkül, de a szombat-vasárnap kegyetlen volt. 10 percenként jártam a wc-re bugyit nézegetni. Annyi szólt a babó mellett hogy érzékenyek voltak a melleim, ami egyébként nálam nem tünete a mensinek. Nekem az utolsó két nap volt a legnehezebb, nem tudtam eldönteni hogy megérzés-e hogy lakik valaki odabent vagy valóban sikerült a beülti vagy csak annyira szeretném már hogy bebeszélem magamnak és a végén megint jól pofára fogok esni :(, egyszer így éreztem, egyszer úgy... igyekeztem pozitívan hozzáállni, ugyanakkor nem nagyon beleélni magam mert elég nehezen viselem a csalódást. Hétfő reggelre már egyre biztosabb voltam benne hogy sikerült, nem jött meg fullra csak továbbra is pecsételtem ami ugyan ijesztő volt, de végül nem lett semmi baj belőle.
a többit tudod :) holnap lépünk a 25. hétbe :D

az első beültinél tesztelés előtt két nappal már biztosan tudtam hogy nem sikerült, le is törtem mint a bili füle. Dehát nőből vagyok így tudom hogyan kell talpra állni :D
fitie

tök jó vonalzót találtam, de túl hosszú a hivatkozás hogy az aláírásba be tudjam rakni :(
ide azért megpróbálom bevarázsolni

:( nem sikerült, itt a link: vonalzó
fitie

Fitie!
valóban :D de a végére csak 6-an maradtak...

jó a vonalzós link!!!
dezsina

Fitie :)
gondolom, orvosod már van :?: Tudod már, hogy hol fogsz szülni :?:
vonalzó ügyben nem tudok segíteni, én nem csináltam még :shock:
wepe

Sziasztok!

Wepe!
Köszönik szépen a gyerkőcök jól vannak,most szunyókálnak éppen! :)
Nekem Barninál nagyon halvány csíkom volt a teszten de éreztem,hogy sikerült(Katánál nem éreztem semmit,csak azt tudtam,hogy 4.-re sikerülnie kell)!

fitie!
Sok ismerősömnél ugyanígy volt a terhességgel együtt a pecsételgetés,de egyiküknél sem (úgy mint nálad) nem volt probléma belőle! :D

Lányok!
Tudom,hogy nem tudok vele vigasztalni senkit,de nálunk is ugye volt a sok csalódás,de a végén két gyönyörű kisgyermek lett az "angyalok" ajándéka nekünk!!!Nem tudtam mást tenni csak előre nézni,ha már nem sikerült és gondolni arra hogy ÚGYIS SIKERÜLNIE KELL egyszer!Tudom,hogy nem mindegy mikor és nehéz kivárni,de hiszem,,hogy itt közületek is mindenki megéli majd a világ legnagyobb csodáját és boldogságát!CSAK POZITÍVAN!!!!! :lol: :lol: :lol:

Dezsina!
A 18 az szupi!!!!Nekünk is az utolsónál talán 20körül volt,de akkor volt a 11 embriócska lefagyasztás is!Most is ilyen szupikat tessék növeszteni! :wink:
belluska

Lányok,
fagyibabásnál kell szurizni valamiért ? :oops:
wepe

Wepe
Dr. Radványi Krisztinához járok, az ő tanácsára mentem a Forgács intézetbe is :D a II. női klinikán fogok szülni

fagyibabás eljárásról nem tudok semmit, nekem nem volt mit lefagyasztani

Dezsina
végülis a Babóhoz 1 is elég :D csak ügyesen

Belluska
nekem is sokan mondták hogy nincs jelentősége a pecsételgetésnek, de azért abban a helyzetben eléggé tud parázni tőle az ember lánya :wink:
fitie

fitie!
Persze,nem is azért írtam csak inkább megnyugtatásként ha valakinek ilyen történik,nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!Én is elég izgulós vagyok mindenért,de talán a 2. lombiktól már kicsit kevésbé voltam az!Már amennyire lehet nem annak lenni!
Nekem nagyon nagy erőt adott az intézetből Zsuzsi és Ibi,na és persze Sipos doktorunk!!!A családom egyértelmű,mert ők szuperek voltak ilyen téren!Szegény férjikém már utálja ha dícsérem,de ő ezen a téren is 100%-os volt,mindenben támogatott,de persze a dolog legnagyobb és olykor nagyon nehéz részét mi nők éljük meg tudom!
Tőlem biztos,hogy mindenkinek a nagy-nagy drukkok mennek!!!!

:lol: :lol: :lol:

Wepe!
:D :wink:
belluska

Wepe!
fagyibabához:

szurizni= szurkálni magad
vagy
szurizni= leszurkolni pénzt
????

szurkálni nem kell , csak gyógyszert szedni...
én kifizettem zsebből, mert ugyan lehet TB támogatás kérni, de akkor elveszik egy nagyobb támogatás, maga egy lombik teljes kezelés.
dezsina

Wepe
Nekem kellett decapeptylt szúrnom a fagyisnál is. Én is Radványi doktornőhöz járok, és ismerek ott egy nagyon szuper gyerekorvost, Dr. Hugyecz Katalint. Na nekem ő a gyerekorvosok mintaképe.

Fitie
Ha megszületik a babád, biztosan fogsz vele találkozni, én még 2 év múlva is hozzá vittem vissza a kislányom. Bármikor felhívhattam, szóval le a kalappal előtte.

Dezsina
Szerintem neked még az enyémnél is szebb eredményeid lesznek. Nekem ez most egy kis lightos stimu. Azt hallottam hogy a méhpempő kicsit segít a nyálkahártya vastagodásban, ami ugy e segíti a megtapadást.

Egy kicsi probléma lépett fel, hogy nagyon megfáztam és remélem emiatt nem marad el az esemény. Igyexem hamar gyógyulni de nem szeretnék bevenni semmi gyógyszert, a doxicil.int így is szednem kell.

Nem tudjátok az Utrot mikortól kell használni? Már nem emlékszem

Bocsánat a hosszúságért de én csak így este érek rá :D :D
Vendég

Kriszta!
Hát jobbulást neked,gyógyulj meg minél előbb!Reméljük nem fog befolyásolni semmit!!!Minden házi gyógymódot dobjál be!!!!! :wink:
Vigyázz magadra! :)
belluska

Nekem az Utrogestant a visszahelyezés napjától kellett használni úgy emlékszem!De a többiek biztos naprakészebbek ebben! :lol:
belluska

Kriszta!
Bocsi most jutott eszembe,hogy a petesejt leszívás napjától kellett mégis csak!!!A műtétre már vinni kellett úgy emlékszem!
belluska

Fitie, bocsi, tényleg beszéltetek róla, csak nem jutott az eszembe :oops:
Dezsina, a szurkálásnál - injekciós tűvel bökni - re gondoltam :lol:
De azért köszi ! :wink:
Kriszti, javulást kívánok !!!!! És Neked is köszi, akkor ezek szerint ez is ember függő, végül is stimt :lol:
wepe

Jó hét végét Mindenkinek ! Sok pihenést és jó kikapcsolódást !
jó éjszakát !
wepe

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!!!!!Pihizzetek sokat!!! :lol: :lol: :lol:

Dezsina!
Akartam kérdezni,hogy a beülti után is menned kell dolgozni?
Nem is tudtam,hogy a fagyibabás dolognál így megy a tb. támogatás csak,hogy el kell használni egy lehetőséget!Hát igen akkor jól tettétek,hogy így csináltátok!

Kriszta!
Remélem gyógyulgatsz!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Kitartás hétfőig!!!! :wink:
belluska

Nahát sehol senki!

Dezsina
mi újság voltál ma?

Én pont most kaptam meg a Choragon inekciót. Szerdán reggel odaadom a petécskéimet.
Méhnyálkahártya: 15
Pete nagysága: 22-20-18.... 9 db
Zsuzska
hogy vagy?
Kata
megjöttetek? Milyen volt?
Ladiva, Belluska, Wepe, Fitie?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?