Sziasztok,
Én is vagyok ám
Olvasgatni olvasok, de mostanában hulla vagyok estére és hát csak akkor van időm írni. Most a babóca zaciban van anyunál, séta közben aludt , aztán meg nem akart, így negyed 5-kor az evésnél beájult
Hát hazarohantam fürdőt takarítani, port törölni, most meg jól megérdemelten itt ülök és írok
Marycus,
Gratula Vikóca fejlődéséhez
Akkor hasonlóan fejlődik, mint Marcus, hisz ő is kis súllyal született (2700g/50 cm). Tegnap 5770g volt és 64 cm (a múltkor a védőnő sokkal többet mért, de akkor pelus és body is volt rajta).
Manó,
Így már értem, hogy Emma miért akkor kapta az oltást
Sejtettem, hogy turpisság van a dologban
Szirom,
Dettó
Mármint a cicával. Kezdődő méhgyulladása van, a nyálkahártya már nagyobb, így legkésőbb nyárig teljesen ki kell pakolni. Már lassan egy éve szed Ovaridot (cica fogamzásgátló, igaz, hogy a bundájára - mert azzal a pajzsmirigybetegsége miatt van gond). Lehet, hogy az is közrejátszik neki. Én is foltokból vettem észre, hogy gond lehet, meg mostanában sokszor keservesen nyávogott.
Hozzátápi: én is kb 4 - 4.5 hósan gondoltam, bár ma anyukám a változgatosság kedvéért a narancsot nyalogattatta vele
Bevallom, kicsit félek az allergiától, mert nekem volt benne részem, tudom, hogy milyen szar
De igazából már nekem is mondogatja doki néni és védőnő, hogy kéne már
De tejterméket szerintem húzni fogom, amíg lehet, mivel nálam az volt.
Mese,
Túrázni semmiképpen ne kenguruban vidd!!!! Szerintem célszerű megkérdezni egy "szakboltban", hogy mit ajánlanak
A szék meg szeirntem nem nagyon párnázott, de nem is kell
Olyan mint egy keményebb függőágy, jól körülöleli és ezt szereti a babó
Bébiúszás:
Ma beszéltem a leányzóval, akivel együtt sétáltunk
Pénteken voltak először úszni. Babó végigüvöltötte az úszást, mert nagyon meleg volt neki bent. A levegő 30 fokos, és a víz sem hideg, ellenben olyan 15 cm mély
Lehet, hogy egyik nap elmegyek vele, megnézem. Bár bevallom, még mindig sokallom az árát....
Ildi,
Rendben, megbeszéljük a sétát
Örülök, hogy azért Tomi jól viselte az oltást. Szerintme viszont a kúp nem hathatott, mert hiába olvad el hamar, felszívódáshoz azért több idő kell. De lehet, hogy nélküle sem lesz gond
Kriszta,
Hogy is van nektek a heti program? Látod, a csütörtökre még emlékszem, de a többire nem
SzitaagyHanzi.hu
Influenza, séta:
Én vittem Marcust sétálni ma is, bár tényleg nagyon erős szél volt, Ildiék felé nem is jutottam el, mert ahogy átértem a zebrán, olyan vihar támadt, hogy majdnem kifújta a kezemből a kocsit. A csomagtartóban lévő zacsival meg is tette
Úgy gondolom, hogy így szokik a szélsőségekhez is, és nem lesz vele gondja (pl. megfázás).
Az influenza meg tényleg nagy légtérben, légkondival (amilyen a Coraban lehet, nem az légpörgetőssel) nem annyira veszélyes, mit kisebb, zárt térben (pl. busz, metró, kisebb boltok, posta stb.). Bár én ma voltam vele Ápiszban, Rossmann-ban és Plus-ban is
Igaz, mindenhol csak rövid időre. Remélem, hogy megússzuk
Hanzika