Új privát üzeneted érkezett!

Áfi, küldtem privit!
Vendég

Cseriani,
Feriapu imába foglalta a neved! Megcsináltam a kiflifelfújtadat... :D :D
Vendég

Emma nagyon örülök,hogy ízlett. Ja,megjöttünk,Henivel jót beszélgettünk,Kristóf és Zsombi jót játszottak. Nagyon jól éreztem magam :lol:
Remélem holnap is jó lesz a kamarai napon.
Emma,Áfi nektek sikerült a randi?
Vendég

Emma,küldtem privit
Vendég

Cseriani,
nagyon nagyon jól sikerült a randi, ha rajtam múlik rendszeresítjük, bár Emma miközben pakolja össze a tengersok szétdobált játékot, nem biztos hogy így fogja gondolni :oops: :P
Hanna meg Enikő is nagyon jól eljátszottak, én sokat dajkáltam Ármint, aki tündér módjára tűrte a dögönyözést, sőt még aludni is tudott miközben a két lány időnként átesett rajta :D
Vendég

Örülök,hogy összejött a találkátok,és jól éreztétek magatokat :D
Kell is néha ilyen pletykadélután,nem? :lol:
Vendég

Szasztok!
Naggyon jóóó volt a minitali, folyt köv!
Teszek ide képet, meg egyet az Árminról is.
(Áfiról is van, de azt nem teszem fel, pedig nagggyon jóóóóó! Áfi, basszus,ebben a pillanatban Hanna pakolja ki a játékokat, amit elraktam, és Enikőt emlegeti...) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ármin alszik
Kép
kiccsajok
Kép
Vendég

Emma,
köszönjük a képeket!!! :) Megmutattam apukának is, tetszettek neki a csajok. :)
Vendég

Áfi: örülök!
Hanna ma reggel kérdezte, mikor jön az Enikő.. Nagyon örülök, hogy így összebarátkoztak, Hanna még senkivel nem játszott el így. (Alkalma sem volt rá mondjuk szegénykémnek...)
Szép vasárnapot!
Cseriani meg ne szülj a kamarai napon! :lol: :lol: :wink:
Vendég

Nnnnya. Mindenki vasárnapozik? 8) :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ahamm, és a legviccesebb a vasárnapozásban a wc pucolás volt. Az egész fürdőt kidzsuváztam, közben főztem és száradt ruhát hajtogattam, apuka padlót rak vasárnap tiszteletére. :? :P
Vendég

Éééééljenek a munkás vasárnapooook! Nekem is vasalni kéne máááá... :? Mindjárt megyünk sógornőköszöntésre. Nincs kedvem. Meleg van... :evil: Utána hússütés. Vááááá....
Vendég

sziasztok
Megjöttünk,még nem szülök-talán...
Elfáradtam rendesen. Most egy gyors zuhany,aztán kicsit lepihenek.
Reggel megint korán kell kelnem,hétre megint NST-re megyek. Drukkoljatok,hogy holnap ne mutasson fájást az NST.
Egyébként tök jó,hogy én nem is éreztem semmit a múltkor,csak a gép mutatta :?
Remélen ez sem baj... :evil:
Vendég

hahhhó!

Rég nem voltam ismét...ma nekifeküdtem a tájszavas cikkemnek (tudjátok,amihez szavakat itten is kunyerváltam :) ) felmásolom ide a kezdeményt, ami egy mese....

(ja véleményt is kérek!!!!!!!)

Kicsi ország Magyarország -mondják- de ahhoz viszont elég nagy, hogy könnyedén belefussunk hazánkbelivel egy olyan diskurzusba melynek során kérdőjelek garmadája villódzik szemünk előtt sikítva, hogy -mivaaaan?

Hogy „értsük” egymást, ím egy példa:

Csóré külbécs –akit barátai kágyillónak vagy csurdé csigának is becéznek- egy reggel nagyon fityorosan ébredt. Lerúgta magáról a lazsnyakot (mit sokan pónnyusként tartanak számon), és lemászott a lakhelyéül szolgáló bizserefáról. Minekutána kinyújtóztatta elgémberegett tagjait a tányericához érvén jobbra sederedett, átkúszott a furik alatt (ami közvetlen a tombáchoz támasztatott) és célba vette a limányt. Ennek kétes tisztaságú vizében megmártózván egyre csak azon gondolkodott, hogy előző éjjel mekkora cuháré volt bögőcséknél és mily’nyekenyóka is volt az a kis csurdécsiga-lány akit a nenéje mutatott be néki. Megmosdott –gondosan magával hozta otthonábol a szapajt- oszten kiterült egy jobb sorsra érdemes, kihajított teás findzsa árnyékában. Nagy relaxációjában e pacuha külbécs megfeledkezett az óvatosságról így nagyhirtelen szembe találta magát iromba tyutyuval! Nosza ekkor lett ám nagy riadalom! Csóré külbécs világolt ahogy csak bírt arról, hogy biz nála sokkal ízletesebb étek a piláf vagy a tikmony és a makuka is….de tyutyu tántoríthatatlan volt. Bekebelezte e belekete egyedet kinek emlékére az a kis bászli csurdécsiga-lány egy kacsalibrit ültetett a kompérföld által határolt szépemlékű limány mellé.

Kép
Kép
petra78

Petra,igaz,hogy a felét nem értem,de nagyon-nagyon jó :lol:
Régen olvastam valamit végig fülig érő szájjal :lol:
Fordítást is kapunk???
Vendég

Hali!
Petra,nagyon teccik! :lol: :lol: :lol: :lol: Mikor érsz rá ilyeneket összedobni, te nő? :lol: Irtó jó. Ha megengedsz egy észrevételt: a relaxáció szó furán hat ebben a szövegkörnyezetben nekem, de lehet, hogy csak nekem, és ennyi minimális "szépséghiba" azé bőven belefér ebbe a remekműbe.
Gratula!!! Rohadtjó... :lol:
Vendég

Köszi csajok,édesek vagytok!Nagyon jólesett :oops: !

Emma igazad van,tényleg hibádzik a relax,úgyhogy lecsere lesz!Hogy mikor?Amikor alszanak,és elég phent az agyam hozzá...Már kérdeztem,te milyen újságot írsz????

Naszóval kódfejtés következik :) :

csóré külbécs,kágyilló vagy csurdé csiga: meztelencsiga
fityoros:jókedvű,vidám
lazsnyak, pónnyus:durva szövésű pokróc
bizserefa:villanyoszlop :)) (ez annyira tetszik)
tányerica:napraforgó
furik :talicska
tombác:oszlop
limány:pocsolya,sár
cuháré:mulatozás
nyekenyóka:gyámoltalan
szapaj:szappan
findzsa:csésze,bögre
pacuha:rendetlen
iromba tyutyu:kendermagos tyúk
világol:hazudik,füllent
piláf :rizseshús
tikmony:tojás
makuka:szotyi
belekete:kissé bolond
bászli : gyámoltalan
kacsalibri:hóvirág
kompér:krumpli

Nnnna ennyi ! Nagy keresgélésemben belefutottam naon sok olyan szóba amikor összerándultam a röhögéstől...a pöffeteg gmbát pölö néhol lófing- vagy lófaszgombának híják :))
(ezt azé' nem mertem beleírni, nem lett volna általa túl cizellált a szöveg :) )

Kép
Kép
petra78

Szijasztok!
OFF:
Petra, helyit. Szentgyörgyi Hírhozó a neve, úgy "örököltem"... Most is épp ezt kéne csinálnom, de nagyon nem akaródzik... Elvileg fent lenne a neten is, csak az istennek se akarják felpakolni azok, akik a honlapot "gondozzák"... Úhogy a februári szám az uccsó asszem, ami fent van. (www.dunaszentgyorgy.hu; de kidob valami nagymányokot, arra kell ráklatty. Hogy méfizetezé az önkormányzat.... nemértem.)
Na? Megkapom majd a remek cikkedet? Persze, csak miután nálatok megjelent. (Nagyon teccik a nagydorogi újság, egyszer a kezembe került...)
Ma kivel mi történik? Basszus annyiszor kell menneteket annyifelé (Áfi, Cseriani), hogy má nemtom követni... Áfi holnapi UH-jára még emlékszem... :roll:
Vendég

Hali
NST-m okés,most nem volt fájás. Holnap du.Uh,még pontos időpontot nem tudok,holnap reggel kell a dokit felhívnom.
Jövő héten már hétfő-szerda-pénteken megyek NST-re :?
De ez még mindig jobb,mint a befektetés,amit holnap megint végig fogok hallgatni. :evil:
ja,jövő héten még flowmetria is :?
De én nem vagyok hajlandó befeküdni ilyen eredményekkel és kész. Még akkor sem,ha a dokim így nem vállal el. Nem érdekel!!!!
Mondtam is Zolimnak,hogy holnap jöjjön megint uh-ra,ha tud,mert ahogy ismerem magam,ha kezdődik a Befektetés kezdetű monológ én nem állok jót magamért. Annyira harapok erre a témára..el sem hiszitek.
Lányok,bocsi,hogy benneteket is mindig ezzel a befektets szöveggel fárasztalak,de gondolom megértetek :oops: :cry:
Vendég

Szasztok!
Cseriani, no para... Hát, ha jók az eredményeid, mér akarna bárki is befektetni? Lehet, elvesztettem a fonalat... :roll:
Amúgymeg nem fárasztasz (sztem a többieket se). És megértelek. :wink:
Vendég

Bárki jelentkezhet bele, így tudjuk kinek mikor milye van, majd időnként feldobom.
(Majd még csinosítom, most ennyi telt :oops: )
Kép

Cseriani,
maximálisan megértelek, és én se feküdnék be pusztán a kórház gazdaságossága miatt... mert más ok nincs rá. :wink:
Vendég

Áfi, ez tökjó! Neked is jó napod lesz holnap... :?
Vendég

Kép

Na jó, még vannak technikai nehézségeim, de dolgozom az ügyön...
Ha valakinek van bármi programja szóljon és szívesen beleteszem. Emma,
pl tüdőgondozó?
Vendég

Kép
Vendég

Áfi,én a védőnőt már le sem írom,annyit kell mindenhova járkálni,röhej. Így legyen nyugodt,meg pihenjen sokat a kismama,nem? :evil:
Tényleg,te nem most szerdán mész a cukorgondozóba?
Vendég

Cseriani,
jobban tudod mint én mikor hova megyek! :lol: Tényleg most szerdán megyek! Belekeveredtem a sok időpontba :oops:
A mai utolsó tábla:
Kép

ha lesz új esemény akkor frissítve holnap is felrakom. :wink:
Vendég

Áfi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én holnap délelőtt megyek a tüdőgondozóba, ha gondolod... :lol:
Szerdán meg asszem elmegyek védőnőhöz lemázsáltatni a sószsákomat. Tök érdekes lesz nem terhesen menni oda... :P
Vendég

Kismókus!!! Jól vagytok??

Kép
Kép
josi

Halihó!
Cseriani, megkaptam a leveledet, nagyon szépen köszönöm, már tanulmányozom! :) Remélem, mindenki jól van, állítólag holnap hidegfront!!!Szóval csajok, tudjátok, milyen hatással van egy front, vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
banoed

Hát,én már ma éreztem a frontot:lefeküdtem du. Kristóffal aludni,fél óra után arra ébredtem,hogy fáj a hasam alja meg a derekam,és kb.10 percenként jártam pisilni...
Nyüglődtem egy darabig még,majd felkeltem,azóta jobb. Szerintem valamit nagyon nyomott Eliza baba. Pedig először szentül hittem,hogy hamarosan megyünk szülni...
Tegnap megszült egy ismerősöm,császárral..nem ő akarta,így alakult.
Ma meg beszéltem egy barátnőmmel,múlt szerdára volt kiírva. Befektették,másnaponta kapja a pozét,de semmi jele a szülésnek.
Vendég

bocsi Áfi,nem voltam a gépnél...
Vendég

Jóestét!
Cseriani, az "tök jó", ha ilyen gyakran kell WC-re menni... Az már jelent valamit... :wink:
Énmeg úgy jártam, hogy épp Ármint fürdettem, mikor hallottam, h. jött sms-em. És rögtön az ugrott be, hogy biztos Cseriani ment szülni! (Mintha nem kisebb gondod is nagyobb lenne majd annál, hogy sms-eket küldözgess a fájások közepette...):lol: Titta hülye vagyok. De annyira ez járt a fejemben, hogy vizesen, törölközőben vittem ki Á.-t a konyhába, hogy megnézzem a telefonomat... (Aztán csak Feriapu írt, hogy Hannát anyóséktól a játszótérre vitte. Mecsoda csalódás volt! ) :lol:
Jaja, hidegfront! Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Jó reggelt,
tegnap este megijedtem hogy lesz valami, annyit keményedett a hasam, meg olyan fura érzéseim voltak, de csak a front szórakozott velem szerencsére. Apa persze éjszakás volt, így még egyedül is voltam :?
Cseriani,
nálad volt valami? Éreztél valamit?
Emma,
jó tüdőgondozást mára, remélem be is jutsz így második nekifutásra.

Dobok egy táblát:
Kép

szép eseménydús nap a mai... :D
Vendég

Áfi,
megmondom azőszintét: én is megijedtem... nade örülök, hogy minden OK, és reggelre elmúlt.
Szerintem több ilyen is lesz mostmár, ha jönnek a frontok... :?
De tök jó, ez már a 35. hét, mostmár, ha jönne Barnabás (jajj, de teccik ez a név!), már megszülethetne Szd-on. (Úgy tudom, a 34. hétig Pécsre viszik a mamikat, de ebben se vagyok már biztos...)
Jajmostlátom, de ari vagy, hogy beírtál a táblázatba!!! :lol: (Azt is mondhattam volna még, hogy Emma könyvtárba megy, merhogy megbüntették, mert nem vitte vissza időben a könyveket.) :cry:
Na, nem fárasztalak benneteket.
Szép napot mindenkinek, a 2 nagypocakosnak meg megy a drukk ezerrel, hogy minden okés legyen.
Vendég

nem vagyok a legjobban,fáj a fejem,a hasam-de az csak kajától szerintem,legalábbis olyan...,meg leszakad a derekam.
Ma négyre megyek uh-ra,meg vizsgálni is fog szerintem,kiváncsi vagyok,mit mond :shock:
Behívott egyre,de mondtam,hogy az nem ok,késöbb? Így mehetek négyre de ő már nem lesz ott,fel kell hívnom,ha odaértem.
Most megyek,beveszek egy fél algopirint,mert szétmegy a fejem.
De szerintem tuti csak a front szórakozik velünk...
:cry:
Vendég

NST:
Kép

A felső a szíve a babának, gombot nyomnom nem kellett mert rossz, de akár folyamatosan nyomva is tarthattam volna, mert nem állt meg egyetlen pillanatra sem, a gép sokszor elvesztette a szívét (azért szaggatott a görbe, nem a festék fogyott ki). Szegény asszisztens csaj odaült szépen mellém, és kergette a gyereket hogy legyen valami a papíron. Hi-hi Én nem tudom mit érzett de valamit biztosan, mert ekkora ribilliót még soha életében nem rendezett.
Az alsó vonal a méhtevékenység, bár szerintem az a fej rossz helyen volt rámszíjjazva... :?
Mint ebből kiderül a gyerek remekül van, ahogy kell azt mozgások közben megugrott a szíve 180-190re, nyugalmi állapotban (na ilyen nem sok volt NST közben) szépen 160 körül volt, tehát a lepényem valami csodásan ellátja őt.
Délután majd még jövök az UHos meg Vargadokis beszámolóval is.
Emma,
mi volt a tüdőgondozóban?
Vendég

lányok,megyek uh-ra,írok,ha hazaértem.
Szorítsatok...
Ha üvöltést,hirtelen mennydörgést vagy bármi szokatlant hallotok,akkor megint kezdődik a befektetéses szöveg :cry: :twisted:
Vendég

Szasztok!
Még egy ilyen eszement, idétlen, idióta .... nőt, mint én...
Természetesen, nem voltam a tg-ban. Merthogy elhagytam a beutalómat... Ebben a fenenagy rendben itthon... :evil: :evil: :evil:
Anélkül meg ugye nem lehet menni. Házidoki meg nem rendelt délelőtt. Úhogy becaplattam a patikába és megkérdeztem, hogy van-é valami homeóbigyó, vagy bármimás, amit recept nélkül lehet kapni, mer ez meg ez van... Elmeséltem a tg-s esetemet is a patikussal, aki tök rendes volt, aszonta, szinte tökmindegy, ilyenkor úgysincs semmi... tehát minden bogyó bejut az anyatejbe, és ott hat. Többé-kevésbé. Na, de ő lánya is éppúgy szoptat, mint én, és éppígy néz ki (ezt bóknak vettem, hihi), titta zombi a feje. Megrendeltek valami tampont, amit az orrba kell dugni, ez valami új, és megszűri a polleneket. Van különböző méret... mondtam, nekem a legnagyobbat rendelje... röhögött... Kiegyeztünk az M-esben. Holnap lehet érte menni. Kíváncsi leszek... Végső esetre van itthon Diaphyllin, majd kapok be felet. Nincs ráírva, hogy gázos lenne dedeknél. (Terhességem idején is aktívan szedegettem, merhogy megszűnteti görcsöket. Hááát...)
Naszóval, ennyi bénaságom története. Már nem akarom a 2 gyerekre fogni, mert ez mindenen túltesz... Hülye vok és kész.
Vendég

Ja, Áfi: nekem ilyen volt az nst-s papírom, mikor azt írta Livi a kiskönyvembe, hogy "reaktív görbe"... oszt 2 hétrá rá megszültem.
Cseriani, villámlásmennydörgés, nyugodtan szakaszd rá Kunra az eget!!! Eszébenejusson befektetni! Ja, már elindulhattál... Na, szorítok négykor!!!
Áfinak meg ötkor. De jóóóó! Kérjük a széééép hosszúúúú beszámolókat ámám! :wink:
Vendég

sziasztok,megjöttem...
Hosszú beszámolóm nincs,minden rendben,magzatvíz normális,méhlepény a kornak megfelelő,nem öregebb,kiscsaj is akkora,amekkorának kell lenni,rendesen mocorog,jó a flowmetria,a méhszáj még elég magasan van,talán egy kicsit nyitott,de nem meri 100 %-osan kijelenteni.Hát,ennyi röviden. Ja,jelenleg kb.3082 g-os a lánykám :D
Nem volt befektetés-sztori,azt mondta,nagyon örül,hogy ennyire minden rendben van.Pénteken ismét nem lesz,mikor NST-re megyek,de hétfőn már igen,akkor csinál megint flowmetriát.
Nagyon-nagyon aranyos volt most :D

Áfi,remélem veletek is minden rendben...

Emma,te szegény,ehhez nem tudok mit hozzáfűzni :cry:
Mehetsz megint :cry:
Az orrtamponról én is hallottam,állitólag jó. Remélem használ majd valamelyest. Lehet ha erősen akarnád,akkor használna a rendes tampon is :lol:
Csak furán néznél ki az orrodból kilógó madzaggal :lol:
Vendég

Cseriani, eszméletlen, hogy rajtad, meg Áfin mindig szétröhögöm magam... :lol: :lol: :lol: :lol: Mármint a hsz-eken.
Hát, most mondd meg... Szerintem már olyan szinten vagyok, hogy kezeltetni kellene magam. (Vagy csak korábban lefeküdni :?: Namindegy.
Nagyon örülök, h minden rendben veletek! Vártam ám az égzengést... :wink: Kristóf mekkora volt, mikor született? Eliza jó nagy baba lesz, lehet! Vagy nem? :roll:
Na, mentem... Pihenj sokat!
Vendég

Kristóf 3430g és 54 cm volt,a doki szerint Eliza talán lesz akkora,de inkább kisebb.
Kristóf ilyenkor már nagyobb volt.
Ja,és még valamit elfelejtettem:megkérdeztem,hogy muszáj-e amnioscopiát csinálni a jövő héten,azt mondta,ha még ennyire zárt lesz a méhszáj és látja az uh-n,hogy minden rendben a magzatvízzel is,akkor nem csinálja meg.Meg persze az eredményeim is maradjanak ilyenek...
Vendég

Áfi,nem értetek még haza? Ugye minden rendben??
Vendég

Hazaértünk!
Barnabás 2500 gramm, méhlepény meszesedik. Az NSTm se igen tetszett neki. Jövő héten újra NST meg áramlásmérés, és 2 hét múlva vissza kell mennem hozzá ezekkel, meg megint megnézi a lepényt, de azt mondta készüljek rá hogy befektet. Szóval van még 2 hetem itthon. A hüvelyi szülést kerek perec megmondta hogy felejtsem el, a lepényem se tetszik neki, NSTm se, cukrom se, volt is már egy császárom, a gyerek se lesz kicsi (bár nem is olyan nagy mint gondoltam) megműt és kész. Nem vagyok felhőtlenül boldog.
Vendég

Áfiii, hoool vagy?
Csak nem csúszott a doktorúr???
Remélem, nincs baj. Addig nem fexem le, míg nem jelentkezel... :roll:
cseriani, akkor jó, ha nem lesz nagyobb Eliza... Kristóf jó nagy babó volt. A lányok amúgy is kisebbek... Általában... Könnyebb lesz megszülnöd. Nameg azért is könnyebb lesz, mert a 2... Általában könnyebb. (Nálunk úgy volt a súly, hossz, hogy: Andris: 3450 és 51 cm, Hanna 3250 és 54 cm, Ármin 3570 és 54 cm.)
Vendég

Ja, és van egy jó kis fertőzésem is, nem tudom micsoda azt mondta ne foglalkozzak vele (többször rákérdeztem hogy jó de mégis mi? Hát nem tudtam meg!) 2 doboz Kliont kaptunk, mindkettőnknek szedni kell. :?
Vendég

Uff.
Áfi, ha befektet, akkor azé biztos, mert nem túl jók a cuccok (vagyishogy: akkor fektet be biztos, ha akkor nem lesznek túl jók az eredmények), és, ha így van, akkor már nem is fog várni sztem és megműt. Tudom, hogy nem ezt szeretnéd... Nem is irigyellek... Valahol meg is értelek... De gondolj Barnus egészségére. Az a legfontosabb.
Az meg tök jó, hogy Barnus súlya már most megvan, ha úgy vesszük.
Fel a fejjel!
(Könnyű nekem innen... De tényleg próbálj meg kicsit optimista lenni...)
Ja, hogy nem tetszett neki nst-d: nem azért mutatott "fájásokat" vagy mit, mert Barnus annyit mozgott? És arra keményedett be a méhed? Hameg ennyit tudott mozogni, akkor annyira biztos nem gáz az a lepény... Na, de fő az óvatosság. :roll:
Vendég

Lehet ő se tudja, mi az... :roll: :shock:
Vendég

Emma,
én mondtam neki hogy ha befektet akkor ne szórakozzunk egymással, szedje ki a gyereket. De ő 2 hétről beszélt amit én elfeküdgetek majd, aztán megműt, aztán ugye még 1 hét mire hazajöhetünk... mondtam neki hogy ez ki van zárva, nekem otthon is van egy gyerekem, erre ugye jött a majd meglátjuk meg hogy érni kell a gyereknek.
Amúgy ő is mondta mikor közöltem hogy nem örülök a biztos műtét hírének, hogy nem az a fontos hanem az egészséges gyerek és anya és igaza is van! De nekem ez akkoris csalódás. Már sosem tudom meg milyen megszülni egy gyereket.
Az NSTn meg nem a fájásokkal volt baja hanem a túl gyors szívveréssel. Mondtam neki hogy folyamatosan mozgott a gyerek, azért lett ilyen a szívverése, de akkorse tetszett neki. :(
Vendég

Áfi basszus...nem lehet,hogy téged is csak fenyeget,mint engem eddig?
Lányok,folyamatos csalódás hírek szempontjából ez az este :cry:
Áfi nem tudom mit mondjak,csak vigasztalni tudlak. Ha fertőzés van,ne is szülj rendesen,nehogy baj legyen. Igaz,a fertőzés elmúlhat addigra..de szar ez,úgy mondanék valami okosat,de nem tudok.Te engem mindig meg tudtál nyugtatni,én meg csak itt hebegek meg habogok.
Ja, a csalódást szegény Timi miatt írtam,éjjel kap ricinust,reggel 5-kor beöntést,aztán viszik majd a műtőbe. És ugye hogy mi lesz vele utána?? :shock:
Szegény,nagyon-nagyon fél,ennyire elkeseredettnek még nem láttam-hallottam... :cry:
Áfi lehet együtt leszünk bennt?
Bár nagyon nem bánnám,ha nem kellene megvárnom a 40 hetet. Két ismerősöm is ott sétálgatott ma az udvaron túlhordással,indítgatják náluk,de semmi. Hát,az ő helyükben sem lennék.
Ja,Áfi,elhiszem hogy bánod,hogy kimarad a sima szülés az életedből,de inkább legyen egészséges az a csöppség,és nem utolsósorban te is maradj egészséges...
Jó dolog,mikor kibújik,de nagyon nehéz ám. És ugye,az ritkán van,mint a mesében,hogy hasra rakják,meg rögtön szoptathatsz...lásd Kristóf születése.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?