Új privát üzeneted érkezett!

Lizust megzabálom!!!!!!!! Annyira de annyira édes kiscsaj, és nagyon szép :wink:

Mirkó meg igazi kispasi a javából! Az a vízparti kép fenomenális, csupa értelem ez a gyerkőc!!
Mircike, vágtad már Mirkó haját, vagy alapból ilyen klassz sünifrizurás? :D

Látom, a másik topikban szó volt a lábzsákokról, bárányszőrről.
Most én is ezen utóbbin filózok, vegyek-e vagy sem. Mondjuk Borkánál abszolute nem hiányzott se a zsák, se a szőr, jól bebugyoláltam pokrócba, de most nagyon megtetszett ez a bárányszőrme amit a babakocsiba kell beletenni alulra. Csak ne lenne olyan drága :roll: .
Nagyobb gyerkőcös anyucik, használtatok ilyesmit?? Vagy pénzkidobás? :roll:

Mesék, TV: nem szeretem, ha tv-t néznek a gyerekek, de sajnos ez a mai világban kikerülhetetlen. Minimaxon van egy -két jó mese, Cartoon sz@r, tele vadabbnál vadabb mesékkel.
Viszont a klasszikus mesék (Csipkerózsika, Hamupipőke és társai) és az igazán jó mesefilmek ellen nincs kifogásom. Hétvégén mindig választhat egy-egy filmet Borka, és azt megnézheti. Persze hétközben tv-t is néz.
Szerintem ezek nem ártanak, sőt...

megyek, mert Marci már az asztal alatt van :lol: .

Ja, végre sikerült egy fogacskás képet csinálnom a pasiról, íme:
(már fölül is van 4 foga, de azt lehetetlenség fotózni)
A kép elég vacak lett, de a lényeg látszik. Mellesleg Borka rózsaszínű pizsujában van Marci, éjjel úgysem látja senki, és egy nagyon jó meleg darab, imád benne aludni a fiatalúr.
Kép

KépKép
logi

úgy érzem, ezt a lemaradást nehéz lesz behoznom :oops: :roll: , de azért majd megpróbálkozok.... (nem adom fel :wink: )

most csak röviden: A GYERKÖCÖK TOVÁBBRA IS CSUDASZÉPEK!!!!! ANNYIRA TUTIK!!!!!!! :D
mazsolák

lábzsák: nekünk van, volt, mivel késő őszi gyerekeim vannak, és mindegyik imádta! :D Belül bundás, kivül "orkános", szóval a hagyományos, nem a bárányszőr. Jókat durmoltak a melegben! :lol: (néha irigykedtem is rájuk, amikor én meg "kint" fagyoskodtam...:oops: :roll: :wink: ) Na most mennem, kell, mert vár az ovi! Majd még jövök..., ill próbálkozok :oops: :roll: :wink:
mazsolák

Zsóka, Marci sosem sír???? minden képe olyan hogy az ember azt hiszi éjjel-nappal ilyen csibészül vigyorog :lol: :lol: :lol:

Edu, ez tényleg lassan mission impossible :)
lmkata

Kata, nem egy sírós krapek, mázlim van vele. :lol:
Viszont naaaaagyon rossz, már most visszadumál... :? :lol:
Szegény Liza, nagyon brutál lehetett ez a szemészeti vizsgálat, jól megkínozhatták, ráadásul,mint utólag kiderült, feleslegesen. :cry:

Szegény Edu, akkor mostanság nem unatkozol, nem irigyellek, a két pasi mellett nem lehet egyszerű pakolászni.

Lányok, már többször szerettem volna kérdezni, hogy mi az az mns?? :roll:

KépKép
logi

Zsóka, nem msn-re gondolsz???
(MeSseNger = egy csevegős program)
belépsz, vannak ismerőseid felvéve partnernek és látod ha ő is épp a gépénél van. és akkor tudtok jót csetelni egy külön ablakban.
meg lehet webkamerát csatlakoztatni a géphez illetve mikrofont és akkor olyan mint a videofon. Pl mi az Ákos tesójával így beszélünk - Amerikában van épp - és tök semmibe sem kerül! :wink:

erre gondoltál??

bocsi ha magyartalan voltam. sietek :)
lmkata

Erre gondoltam, köszi Kata!!!!!!!!! :wink:

Anyucik, Ti kiviszitek a manókat ebben a szeles időben sétálni?
Most ezen filózok, hogy menjünk vagy maradjunk :roll: .

KépKép
logi

msn=mns, lehet, h én ütöm fére, ha sietek.... :oops: 8) / Kata, akkor majd beizzíthatjuk, mert nekünk is van: kamera+mikrofon.., csak mi skyp. szoktuk nyomni.. :P )

Zsóka - Ha nagyon szeles az idő, akkor vigyázz, mert a szeme begyulladhat :( , Zsigunál volt, pedig csak orvoshoz vittem. (Mondjuk olyan Zsig+Zsomb., mint én: érzékeny a fülük, szemük. Engem mindig kiröhögtek a sapka miatt - mármint rajtam :oops: , nem a tökiken - de kell :roll: :shock: , mert hamar begyullad a fülem :cry: , és a szememmel is vigyázni kell :evil: . De lehet, h nálatok nincs ez az "érzékenység".. :oops: :wink:
na látszik, h most nem vagyok a toppon. Se írni, se fogalmazni..., de azért remélem, nem voltam túl zagyva! :oops: :roll: 8)
mazsolák

Ja még annyit, h képzeljétek, úgy jelzi Zsombor, ha éhes, h mászik be az etetőszékébe! :lol:

Zsiga a hűtőajtót nyitogatta. :lol: (Sőt amikor már ehetett túrórudit, akor célirányosan mutatta az adott polcot :mrgreen: )

Jó ez a félig meddig kommunikáció! :) Na most megyek, majd még próbálok benézni, meg jegyzetelni, ahogy Timcsi tette. :)

Adddig is puszi, vigyázzatok Magatokra+a gyönyörűséges Babákra! :P

Ja és annyit még, h Zsombor nekem is annyira szemtelen! :roll: Szidom, erre ő egy nagyot nevet, és ugyanúgy csinálja tovább az adott tiltott dolgot+hozzáteszi: dájdájdáj, elég határozott hangon! :evil: na most már tényleg mennem kell :cry:
mazsolák

Edus, köszi, inkább nem megyünk ma sehova, csak Borkáért délután.
Nálunk rajtam kívül mindenki füles, nekem a szemem érzékeny, pl szélben, hidegben egyből könnyezni kezd. Szóval ma kimarad a séta....
Nem voltál túl zagyva :wink: , és köszi a választ!!!!!!!!
pussszi,Zsóka

KépKép
logi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Edus, hasonlóak a fiaink, égedelem mind a három!! És mi lesz később, ha már most ilyenek?? :? :lol: .

na most már én is megyek.......
sziasztok

KépKép
logi

ZSÓKA KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!! :D :lol: :P

Szemem nekem is azonnal elkezd könnyezni! :cry: , mindig kérdezik: miért sírsz... :?: :idea:
na még jövök, megyek Zsigért.... :lol:
mazsolák

Lányok!

lábzsák nekünk se volt de Reninek hála megnéztem a honlapot és rendeltem egyet... egy egyszerű polárt- pirosat és nagyon várom!!!!

nálunk minden a szokott ritmus szerint, bár éj ma éjjel nem aludtam. ugyanis: kitaláltuk h samu bár 8-tól 6-ig nem eszik mindig felébred f4 körül kicsit nyekeregni, mire mindketten átrohanunk, megnyugtatás és 5 perc mulva alszik tovább, viszont nem annyira klassz mert nem azért ébred mert éhes hanem mert rossz beidegződés. így elhatároztam h kivárjuk mi van ha nem megyünk át , hanem kivárunk. a vége az lett h samu nyüszögött aztán 5 perc semmi, aztán megint nyűgi, aztán 5 perc csönd. apája 30 perc idegpróba-húzás-vonás után nem bírta átment és megnyugtatta minek következtében aludt is 6ig majd 10ig a fiatalember. én még bírtam volna mert enm sírt, nem volt elkenődve csak nyüsz nyüsz.
na majd esetleg ma este. ja és én nem bírtam 4-től 6ig visszaaludni, aztán f7ig etettem utána pedig állandóan vmire felkeltem óránként...

no midegy.

Lizu gyönyörű, mi ezt óóóóónak hívtuk mert olyan mintha azt mondaná. sajnos samu már nem csinál ilyet :(

Marci pedig zabálnivaló a foacskáival! hihetetlen kék szeme van!

nekem nem érzékeny a szemem a szélre :) legalább vmi.

Edus Zsiga hangja aaaaaaannnnnnnyyyyyyyira cuki!!!!!!!!!!!

na még jövök.
kerekpocak

rengeteg szóismétlés, elgépelés BOCSI!!!!!!!!!!
kerekpocak

na Zsófi de cserébe mennyi mindent tud Samu :lol:
igen, csücsöri meg óóóóóóóóóó egyre megy :wink:

most épp oldalra fektettem Lizit mert az az igazság hogy ha rajta múlik, akkor a fejecskéjének a bal oldalán feküdne állandóan!
mindig arra felé fordul, ha hanyatt fektetjük.
de nehogymá' ellaposodjon az a fele, :wink: így most a másik oldalára gördítettem! de nem tiltakozik ellene...
na meg hason is kéne feküdnie ma, tegnap csak egy picit volt úgy fürcsi előtt :roll:

Másnál is volt kedvenc oldala a babának?

szemklinikán rajtunk tanácskoznak a nagyok, mert amit gondoltak diagnózist, annak csak a fele igaz Lizire hála az Égnek! így most nem tudják mi van ...
javasolnak egy szemultrahangot!
mingyá' kirohanok a világból, esküszöm !!!!
de lehet h majd az mr kontrollon meg tudják nézni ezt a részt is a géppel és akkor nem fog kelleni...
mindenesetre én mondtam a dokinéninknek hogy pár hétig hagyjanak most minket plíííz békén!!! :? :roll:

bevallom jobb haditervet kell kieszelnem a nappalainkra mert ez a kedvenc alvós időszaka Lizának... reggel 7:30kor evett, majd "játék", meg nyügi és 10:15kor aludt el.
13:00kor úgy keltettem fel !!!!! szal simán kibírt 5,5 órát kaja nélkül, éjjel meg adja itt nekem az éhenkórászt 2 óránként! :? :lol: :lol:

na majd én is jövök még :)
pusz
lmkata

BOLDOG HÉTFORDULÓT LIZU!!!!!!!!!!!
kerekpocak

óóóóóóó köszönjük :oops: :oops:
nagy kor ez a 3 teljes hét, bizony! :lol:
lmkata

Kép
kerekpocak

Kép

anyja fia? khm khm... :)
kerekpocak

ZSÓFI, RÉSZBEN..., A SZEMEI ANYÁÉ, DE ÖSSZESSÉGÉBEN APÁJA!!!!!!!!!!!!! JA IGEN, ÉS GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰEK VAGYTOK!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
mazsolák

ja és ami lemaradt: írtam Neked... :wink:
mazsolák

az öss Kép zehasonlítás kedvéért...

Edu most néztem, holnap válaszolok!!!
kerekpocak

jó-jó, Zsófi majd a következő 3 gyermek meg tisztára RÁD fog hasonlítani !!! :wink: :wink: :wink:
lmkata

Kata, amit Zsófinak írtál: JAJAJA!!!!!!!!! :lol: 8) :P

(nekem egyszer régen vki mesélte /mert tanulta v olvasta vhol.../, hogy ez a "paraszt genetika", a régi időkben, amikor megesett a lány, és felelnie kellett, akkor így ismerték fel az apát a bírák. A régiek szerint az első gyermek többnyire az édesapjára hasonlít. Persze nem mindig van így....Egy kis tanulmány részlet :oops: :? )
mazsolák

Tényleg Zsófi Te még jársz tanítani? Továbbra is jó, szereted?Samu hogy áll a témával/hoz? 8)
mazsolák

Zsófi, a babák folyamatosan változnak, lehet, hogy pár év múlva, meg tisztára rád fog hasonlítani. Most az elején, meg hagy örüljön a papa. :)

MIrcike, nagyon édes a kisfiad. :) Az első tv nézős képen, nem birkóztad le miután lefényképezted? Ha Farkas majd így ül , én biztos odamegyek hátulról és lebirkózom :)

Lizácska is gyönyörű!!! MIndjárt egy hónapos. KAta, nekem az első fordulópont három hét után volt, utána egy kicsit könnyebb lett. Addig idegbeteg voltam. :)

Zsóka, Marcinak már hat foga van? Nem semmi! :) Nagyon aranyos ő is. :)

Tegnap benéztem ide, láttam, hogy nem sétáltok, így mi se mentünk, nagy meg a nagy szél miatt sem :). Hát nem volt könnyű nap :), de ma már kimegyünk.

Puszi mindenkinek, nóri

Ja, Farkas tegnap felült!!! :) De senkinek nem mutatja meg csak nekem. :)

Úristen, kinézek az ablakon és esik a hó!!!!

Kép
nóri8

ja Edu! nekem sógornőm mondta ("SZPihológus"nak tanul ahogy a tesóm mondaná :) ) szóval hogy általában a rokonok meg mindenki az első gyerekben totál az apát látja, mintegy tudat alatt ezzel is bizonygava hogy mástól biza nem lehet az a gyerek! :wink:
de lehet h ugyanarról beszélünk csak másképp nevezik... :roll:

:lol:

pusza
lmkata

KATA, JAJAJAJA!

TETSZIK: "SZPihológus"nak tanul ahogy a tesóm mondaná". ARANYOS! :D

ja írtam neked is, megkaptad.. :oops: :roll: :shock: :wink:
mazsolák

szia Nóri! egyszerre írtunk... :wink:
nekem az első néhány nap volt zombis, azóta jobb...
tudomásul vettem hogy nincs olyan katonás rend itthon mint amikor itthon voltam még Lizával odabent és mindig szépen elpakolásztam :oops:
nekem az volt a szar amikor este végre odabújtam volna kedvesemhez és épp akkor tartott 4 órás sírást Liza, egész nap egy hang se... :roll: de már 2. este volt tegnap hogy nem sírt... :roll: nem kiabálom el! :wink:

HÓ! Durva, itt ömlött!!! mellékelem mi van nálunk (már nem esik..)
Kép
lmkata

na most meg Edu veled :wink:

ha így nyomujuk, ma már tuti nem mosok hajat... :? :roll: :lol:

megkaptam, és írtam ! :wink:

na megyek a zuhany alá amíg alszik a kis diktátor! :wink:
lmkata

Nóri, GRATULA FARKAS TUDOMÁNYÁHOZ! :D Elég cseles, h csak neked mutatja! :P HÓ?????????!!!!!!!!!!! :roll: :oops: :shock:

Amikor Zsig megszületett tiszta apukám volt, és napról napra, hétről hétre változott. :) Most már ő is inkább Apja! :D ( Talán a szája formája csak az enyém :oops: 8) ) Zsombor szintén, de ő keveset változott, benne is inkább az édesapám "van", azaz én... 8)
mazsolák

Te Edu, most látom h mi egy napon csatlakoztunk a babanet csapatához???????? :lol: :lol:
És te vezetsz hozzászólásokban :wink:
(csak én másik topikban kezdtem...)
lmkata

Kata, oké, majd akkor elolvasom! Köszi! :D

"ha így nyomjuk, ma már tuti nem mosok hajat..", akkor mossál, mert ahogy Zsig mondaná: " Le kell fürödni, fogat mosni, hajat mosni, mert büdi leszek!" :wink:

na most én is megyek! Megpróbálom összekapni a lakást! :roll: 8)

Ja és amiért írtam, a kép: eszméletlen!!!!!!!!!!!!! :oops: :roll: :?
mazsolák

Kata, jé tényleg!!!!!!!! :mrgreen: :!:

/Sokat hezitáltam, de aztán "beléptem" a csapatba, mert nagyon szimpinek tűnt! :D Persze tűnik még mindig! :D Akkor Zsófiért, ill Samuért is izgultunk, azóta meg már mennyi baba megszületett! :P
/Gondoltam, boldogítom egy kicist a jónépet.../ :oops: 8)
Tudod, akkor még jobban volt időm, mert Zsombor nem pakolt, nem ment...., :oops: :? most úgy írok meg egy hozzászólást, h nincs rajtam már a gatyám, mert lehúzza :mrgreen: , vagy szedem ki a szekrényből, fiókból..., és még folytathatnám.. :shock: :P :twisted: - Na de most már megyek!
(Ja meg a sulis tanárt sem felejtettem el, majd ha tudom, megnézem neked a pontos nevét, mert kiváncsi vagyok a véleményedre! :) )
mazsolák

nehogy azt gondoljátok h zavar h az apjára hasonlít!!!
én azt szerettem volna, csak tréfáltam :)
kerekpocak

Zsófi, tudjuk! :D

/Apának van egy gyerekkori képe, majd elővarázsolom. Amikor megláttam, akkor mondtam Apának, h egy ugyanilyen rendel! 8) SIKERÜLT! :P ( Nálunk úgy tűnik, nemcsak kívül, belül is, -tulajdonságait tekintve is- 80%-ban Apája! :) /
mazsolák

NEM gondoljuk, áááá dehoooogy !!!!!
:wink: :wink:

na de tényleg!

k... mindegy kire hasonlít, a lényeg hogy egészséges és ti meg imádjátok (meg ő is titeket és így tovább...) ! ! ! na meg hogy közös produktukm :wink:

Edu, nem vagyok/leszek már büdi, fürdés projekt completed! :wink:
a tanárra már lehet h én sem emlékszem, nekem nem volt túl nagy élmény ez a fősulis időszakom (de azért szólj ha beugrik a neve)......... inkább olyan essünk túl rajta minél fájdalommentesebben... na meg akkoriban szívesebben jártam be dolgozni suli helyett :?
:lol:

cupp!
lmkata

Edu te majdnem annyi hozzászólást írtál kb 4 hónap alatt mint amennyit én egy év alatt!!!!! már több mint egy éve írok, jó mi?
kerekpocak

Zsófi, Kata - hozzászólás témához - : :oops: :oops: :oops: 8) (Azért remélem, annyira nem gáz?! :oops: Még jó, h van két duracell nyuszim - akik itt kerdgetőznek! annyira cukik! Imádják egymás! Már kezdenek együtt játszani! - Akkor mi lenne :?: :!: Szóljatok ám, ha már fárasztó leszek :!: :roll: :oops: Köszi előre is! :) )
mazsolák

Na húztam vasalni! :mrgreen: :|
mazsolák

Edu ne hülyéskedj már!!!!!!!!!! ez az egészben a lényeg!!! írj még többet!!! amikor nem voltál hiányoztál mint állat!!!!!
na jó van most már eleget udvaroltam...

:)
:)
kerekpocak

ZSÓFI KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)
mazsolák

akartam mondani már korábban is: Kata légyszi tedd fel az avatar képedet nagyban, annyira cuki Lizu rajta!!!
kerekpocak

akkor én már nem udvarlok, zsófi megtette helyettem is... :lol:
szegény!!!!! :arrow: vasalás - az egyetlen amit neeem szeretek :arrow: nem is nagyon űzök... :oops:
Apánál jobban úgysem tudnék inget vasalni :wink: , na jó a gyerekre egyelőre még vasalok, az én ruháim meg nem gyűrődnek :lol:
bár mostanság a tréning nadrágnál tovább úgysem jutok :lol:
lmkata

na Zsófi, akkor Samunak küldjük szeretettel :wink:

Kép
lmkata

IRTÓÓÓÓÓÓÓÓ CUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

köszönjük...

Samu most már nehezen tud dönteni kinek is udvaroljon: annyi itt a szép hölgy..
(kicsit sajnálja, h nem született mormonnak, vagy töröknek...)
kerekpocak

Alon írtam privit!

Kép
nóri8

na még egy mai vicces kép :wink:

Kép
lmkata

mért van az, ha egyszerre írunk, elszáll????????????? Nem bírja a rendszer??,?????????? :evil: :evil: :evil: :evil:
mazsolák

egyszerre kacsint és mosolyog. Őrült édes!!!
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?