Új privát üzeneted érkezett!

Wish!

nem tehetek róla, én már csak ilyen vagyok. Vizsgáknál is mindig rettegek, pedig soha nem ettek meg. Talán az ismeretlen miatt aggódom, esteleg hogy olyat mond, amit én nem szeretnék hallani. De majd jól összeszedem magam, ígérem neked.
Miért kell sok epret enni? Nem mintha gond lenne, mert szeretem. Wish, jó lenne, ha ott lennél, mint "ismerős".
Szegény szervezeted teljesen kikészült. Azért nem lehet könnyű neked. Irigylem a kitartásodat Kép Tudod, nekem te vagy a példa...

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Nekem semmi különöset, csak hogy kezdhetjük az irányítottat Kép Szóval, úgy tűnik, ha lassan is, de én is beállok a sorba... Timivel sajnos nem sikerült találkoznom, mert nagyon hamar végeztem, nyolc után picivel már a buszon voltam. De szerintem pénteken is együtt megyünk, úgyhogy majd bepótoljuk Kép
Télleg, leírnátok nekem, hogy miket is érdemes enni, hogy minden húdeidális legyen babásodni? Csak a kefírre emlékszem Kép Köszi!
png

Drágáim,

A jegyzetelés így kezdődött:
-7A ez lenne a nyálkahártya?
-aztán sorban a tüsszencsek, legtöbbje 16 és valamennyi, de van még kisebb is 13 és valamennyi.

Kováts drnéni mondta ez jó, szerinte péntek a punkció, de legutsó időpont szombat délelőtt. Tuti a péntek.
Persze apa Farkas azt nem említette, hogy sikeresen felhergelt, mert hogy ő nem adja be a szurit mert nincs alkohol amivel lefertőtleníthetné a pocakomat, mondtam neki "Tibi" nyomassad, persze az ápolonő közben meg türelmesen sasolt hátha engedek a férfi erőnek, hát NEM. Szóval férfi WC és szurka. Persze már Farkas apa meg volt fehéredve.
NA mindegy, már lenyugodtunk, szegényke alig bírja már, mondtam neki kire támaszkodjak ha már ő sem stabil.
Csajszik: a repesztőt mikor kell beadni 23-24 körül, mert azt hiszem azt valami szakértő adja be hátha jobban fáj?

Kép
farkasok

FarkasokKép
A repesztőt abban az időpontban kell beadni, amikor mondják, vagyis 36 órával a pungi előtt.

Nem fáj jobban, mint a többi, sőt.. nekem megkönnyebbülés volt, mert az volt az utolsó szuri Kép!
Drukkok mennek!
Stella

Kép
stella9

jééé, ilyen még eddig nem volt, hogy eltünteti az utolsó pár nap bejegyzéseit...
png

oda vannak a receptek Kép Nem baj, nagyjából emlékszem rá Kép
png

Hát nem unatkozunk a Babanet mellett, mindig tartogat valami meglepit nekünk...
WishKép
Édi ez a kis párducka! Látom, nemcsak én nem tudok ellenállni efféle kísértésekne! Remélem, már nem kell sokat várnia a Barackmagokra!!!
DiaKép
Ezt a bébit meg kell zabálni, annyira édes!!! A kedvencem a jobb felső kép, kész vagyok tőle!!!Kép
RoxalKép
Mi volt a Dokinál? Ugye nem is volt miért izgulni?Kép
FarkasokKép
Megvolt a repesztőszuri? Már nagyon izgi, megy a drukk!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én tegnap voltam talpmasszőrnél, most csak egy állapotfelmérés volt, de az is egy jóleső félórás kezelés volt, hát kiderült, hogy a mellemen, a csípőmön és a térdemen kívül az összes fontos szervem tök kivan. Legfőképp a vesém meg a májam. Szóval most ezerrel méregtelenítek és alig várom a következő kezelést! Amúgy teljesen jól vagyok, szokatlanul gyorsan túltettem magam a történteken, jöhet a következő menet!!!Kép
puszi
Hajni
Kép
hajnesz

Emi! Sajnálom, hogy olyan kutyafuttában tudtunk csak elköszönni. A szurit általában ott a várakozóban szokták beadni, ahová Te is menentél. Na most nem így volt. Utólag: szia! Várom a beszámolódat a vizsgálatról!
Nekem van megint egy halom tüszőm, 10 db. Kérdezte is tőlem, hogy hány gyereket adok neki belőle. Megállapodtunk abban, hogy kao egy cserfes kislányt, a többi az enyém. Bárcsak! Ma holnap szuri, péntekek UH.
Png, szólj, ha kell recept.
lkt

HajneszKép
Nagyon jó a hangulatod!
Jó ötlet a talpmasszőr, én is fogok menni (azzal is telik az idő).
Én már alig bírok magammal. Úgy mennék dokihoz, hogy "folytassuk, most rögtön".
Nálatok hogy lesz? Két ciklus után újra fogigátló?
Vagy még korai ilyesmit kérdezni?

Megtaláltam, most már nekem is van számlálóm:
Kép
Stella

Kép
stella9

Halihó,

Ma nem lesz használható a babanet 13-14 között.

Megvolt az UH, megvan mind a 10 tüsszencs, szépen megnőttek a legkisebb 14*16, a többi 19-22 között mozog. Nyálkahártya 10A, szóval azt mondta péntek 11:30-kor szippantás. A repesztőt ma hajnali 1-kor nyomatja Krisztián.Először szerettük volna, hogy az ügyeleten adják be de mivel tudták hogy Krisztián nyomta az összes többit így mondták, hogy nehogy megfossza már magát ettől az örömtől. Szóval ha valami éjjeli vonításra keltek az én voltam.
Érdeklődnék, hogy utána másnap tehát holnap ez fizikálisan megvisel vagy egyáltalán mit kell éreznem?

sziasztok Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok!
Sajnos tegnaptól ma délelőttig volt egy teljes szerverleállás. Korábban, ha volt adatvesztés, azt sikerült korrigálni. Most is megtesszük, ha csak egy mód van rá. Jelenleg leginkább azt szeretnénk elérni, hogy megszünjenek az állandó leállások. Remélem most már túljutunk ezen horroridőszakon!
Köszönöm a türelmeteket!
apa
apa

Lkt! 10 darab tüsző ilyen pici gyógyszerezéstől? Az tök jó eredmény, nem? Ilyenkor méhnyálka vastagságot is szokott mérni a doki?
png

Tényleg, meg valamelyik nap azon tanakodtam, hogy ugye egy nőnek fix, hogy kb. mennyi petesejtje érik élete során. Ha nekünk ezt felgyorsítják, akkor hamarabb jön majd a klimax? vagy mi történik?
png

Szia StellaKép
Látom, egyszerre fogunk ovulálni.Kép
A talpmasszit tényleg nagyon tudom ajánlani, ha jó kezekbe kerülsz, testileg-lelkileg megújulsz! Nekem ez a tegnapi fél óra már elég volt ahhoz, hogy fél méterrel a föld fölött érezzem magam hazafele menet!
Nem korai megkérdezni: fura, de a dokim azt mondta, hogy folytathatjuk előbb is, nem kell kivárnom a 3 hónapot. Én azért szeretnék egy szusszanásnyi időt, pláne, hogy a sok méreganyag ki tudjon ürülni, úgyhogy rám van bízva, mikor jelentkezem; úgy vagyok vele, hogy majd ha úgy érzem, hogy na most van itt a pillanat, akkor hívom.
hajnesz

Köszi a tájékoztatást, apaKép
Farkasok JKép
Ez a szuri nem különbözik a többitől, saját tapasztalatra hivatkozva azt tudom mondani, hogy ha érzel valami kellemetlenséget, az csak attól van, hogy rosszul adták be, nem attól, hogy milyen szurit kapsz. Ja, ez persze csak a helyére vonatkozik, amúgy semmit nem érezni, nem fog megviselni, ne aggódj!Kép
Ja, még annyit, hogy szerintem minél lassabban nyomatjátok, annál kevésbé feszít, de erre már biztos rájöttetek!Kép
PngKép
Hát most ezen elgondolkodtam és jaj, kicsit megijedtem! Remélem, nem így van.
hajnesz

FarkasokKép
Nem fogsz érezni semmit, mert ezek a szurik nagyon jól tundak időzíteni és tutira nem fognak azok a szép tüszők elöbb repedni!!!
Annyi lesz csak a különbség, hogy lesz egy olyan napod, amikor NEM KELL SZURIT KAPNOD!!!!!!!!!!!!

HajneszKép
Én is néztem, hogy kb, egyszerre "érünk", bár én csak kb-re tudom a ciklus hosszát.
Hát, a dokid biztos tudja, hogy mit beszél.
Azért jó, hogy ilyen rugalmas.
Jó pihit és méregtelenítést neked.
Nem is csodálom, hogy érzett valamit a májadban! Ennyi gyógyszer után!!!

LktKép
Jó sok tüsződ van!!! Hajrá!

PngKép
Ne aggódj amiatt, hogy ettől korábban fogunk klimaxolni. Én úgy tudom, hogy a természet bőven fölé tervez mindennek. Vagyis nem attól klimaxol valaki, hogy megérlelte az összes petekezdeményét.
Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy pár hónapja szült az a bőven 50 fölötti nő (nem emlékszem hány éves volt). Hormonokkal neki is újra el tudták indítani a tüszőérést.
Ugyhogy nyugi!

EnigmaKépKép
Rég hallottunk rólatok!
Minden rendben? Uh-képet nem teszel föl?
Pusza
Stella

Kép
stella9

próba

Eszter
Kép
roxal

Hajnesz!
Tegnap megírtam mi volt, de amint látom, szépen el is tűnt.
Nos, 20 perces csúszás volt Dévainál, amit nagyon pozitívan értékeltem. Majd egy órát voltunk bent a férjemmel, nem volt utánunk senki, s dokink is beszédes volt. Leletek rendben, még van amire várni kell, meg a bacim miatt sem tudjuk most kezdeni. Viszont nem kell többet menni, ha minden lelet megjön, s minden rendben van, akkor következő mensinél kezdünk. Az május vége! Már alig várom...
Ezt tegnap nem tudtam elküldeni, lássuk, ma műkodik e a babanet...

Eszter
Kép
roxal

Lkt!
Nagyon köszönöm a tegnapi napot. Nagyon jó volt veled találkozni. Azt hiszem egyedül megbolondultam volna annyit várni. Bocsi ha összahablatyoltam minden félét.
Örülök, hogy enyi tüsződ van. Most aztán mindent bele! A végén tényleg gyorsan mentek az események, hirtelen szólítottak. Utána már szerencsére nem kellett sokat várnom. Az átjárhatósági is gyorsan megvolt. Kicsit fájt, de nem volt vészes. Kb 1/2 5-kor szabadultam.
Bent találkoztam lányokkal, akiknek pont leszívás, ill. beültetés volt. Összeségében jó napnak nevezhetem, mert örülök hogy beszélgethettem hasonló gondokkal küszködő lányokkal. Csak ma nem vagyok igazán csúcs formában. Apa rá is beszélt, hogy maradjak itthon. A főnököm tök rendi, megértette a dolgot. Azért nem akarnám túlfeszíteni a húrt, de ez a mai nap kellett. Kicsit furcsán érzem a hasam.

A doki szenzációsan kedves volt. Kicsit paráztam az elején, mert kellemetlen volt kiterítve (előkészítve) feküdni amíg vártam az orvosra. Volt ott egy asszisztens hapsi. Szóval tök gáz volt, de képzeljétek aztán annyira kedves volt ő is, a kezemet is simogatta közben. Teljesen megnyugtató volt. A doki a végén még puszit is adott. Szóval teljesen el voltam olvadva. Na szóval rövödre fogva, örülök, hogy túl vagyok rajta. A vezetékek átjárhatóak, jöhetnek először a gyogyik, aztán meg bármi lehet. 10.-én megyek vissza, akkor mindent részletesen megbeszélünk.

Végre működik a bnet!
emi31

Emi! De jó!!!!!!!! Szidtam magam, hogy nem kértem el a számodat, mert nagyon izgultam, hogy mi van Veled!!!Bíztam, hogy esetleg Te küldesz egy sms-t. Persze csak bíztam, mert semmi ilyenről nem beszéltünk.
Igen, az tényleg annyira fontos, hogy a doki rendes legyen! Olyan sokat jelent ez a kissé (vagy jobban) zavart lekünknek.

Png! Itt is kérdezem Tőled, hogy hogy vagy???? Remélem, elmúltak a tüneteid!!!!!!Nagyon izgulok Érted!!!!!!!

Lányok, én nem tudom, mi van velem, szarul vagyok, olyan bármikor el tudnám magam sírni hangulatban vagyok. Gondolom, a gyogyiktól. Csak ezt azért furcsállom, mert már 3. hónapja szedem ugyanazokat, és csak most okoz kedélyváltozást?

Holnapra is kiírattam magam a háziorvossal. Jobb, ha nem kell a munkára gondolnom. A jó munkaerőtől most úgyis messze vagyok.

Wish! Te jobban vagy már??????

Roxal! Köszi a túrógombóc ötletet, tegnap este már azt vacsoráztam!KépKép (na meg ma reggelre is jutott egy kicsi, mert imádom, csak teljesen elfelejtkeztem róla)
lkt

Lkt!
Nem akartalak SMS-el "zaklatni" mivel mondtad, hogy megadtad az e-mail címedet itt. Az enyém is be van írva csak még nem jöttem rá, hogy másét hogy tudom megnézni.
Ne légy rossz kedvű, biztos apa miatt aggódsz.Meg hogy lejárt a 3 hónap. Hidd el jó lesz, ha meg mégsem,jöhet a következő lépés. Én is itthon vagyok, de most hogy ezen túlestem, lelkileg jól vagyok. Szerintem a következő hónap lesz mélyzuhanás, ha nem jön össze addig valami. Délután megyek pszichiáterhez. Úgynevezett varázslást csinál. Majd beszámolok róla. Szép az idő, legalábbis itt, leszámítva a szelet. Sétálj egyet hátha segít!
emi31

RoxalKép
Jaj, de jó, úgy szeretek ilyen híreket olvasni, mikor minden kafin megy! Remélem a baci sem marad már sokáig. Szóval május vége, szuper! Addigis kitartás!!!
EmiKép
Te is nagyon jó hírekkel jöttél, ennek is örülök! Hát a pocak fájdogál egy darabig, valaki vérezget is HSG után, ez benne van a dologban, de nemsokára már csak egy halovány emlék lesz az egész, ne aggódj! Kezdek ám irigykedni rátok csajok, puszi, simi, még a végén átpártolok a Dévai Intézethez!!!Kép
TimiKép
Ha sírni kell, akkor hadd jöjjön ki, utána sokkal jobb, tudod. Én az első stimunál nem értettem, miért mondják néhányan ugyanezeket, hogy rossz közérzet, sírhatnék, de a második alatt már volt részem benne. Ki tudja, miért van, de biztos, hogy a gyógyiknak is szerepe van benne. Jobbulást!!!Kép
hajnesz

Sziasztok!
Látom zajlik az élet körülöttetek!
Farkasok! Kép
Nagyon drukkolok! Remélem minden szupi lesz! Nekem semmivel nem volt különbb az "éjféli injekció" mint a többi! Másnap tök jól voltam, csak már vigyázni kellett a tüszőcskékre!
Nem írtál!Kép

Hát sajna, mi sem unatkoztunk! Volt egy jó nagy riadalom, mert hétfőn volt egy nagyobb adag barnázásom! Ugyhogy kedd reggel kórház, de hál istennek a kicsikék jólvannak. Már 17mm-esek, és már látszanak a szervkezdemények meg a végtagkezdemények! Valószínű azért volt mert akkor jött volna meg hivatalosan, meg az is közbejátszhatott, hogy hirtelen abba akartam hagyni az Utrot. De hát Dévai dokink mondta! De mint kiderült csak fokozatosan lehet abbahagyni!

Mindenkinek sok-sok drukk!!!

Hol van a többi kismami???
nikosz

Sziasztok,
Kérlek Nikosz ne haragudj, azért mert nem írtam még gondoltam rátok. Ma dolgozom utóljára ( utána 3 évig nem- sikerülnie kell), de ez nem azt jelenti, hogy megszakadok. Vigyázz magatokra. Holnap lesz a punkció, várhatóan hétfőn az ET.

Szóval a szuritól (Choragon)annyira beparáztam, hogy hallhatáttok a vonítás hajnali 1-kor. Azt hiszem intőjelnek kellett volna vennünk, hogy este elég nyomorultul éreztem magamat. Fájt a fél fejem, hányinger. Krisztián felvigyázott míg megfürödtem, majd bebújtam az ágyba. Nagyon nehezen sikerült elaludnom. Krisztián is jó későn jött csak be aludni, ez is zavarhatott, mert ha valami nem kerek nálam akkor kell hogy hozzáérjek egy kicsit aztán már alszom is. Lehethogy az eső miatt volt az egész. szóval felkeltünk 00:50-kor felszippantottuk, de mindketten arra emlékeztünk, hogy a rózsaszínű tűvel kell majd szurni, hát mikor megláttam úgy megfeszültem, hogy azt hittem ott helyben elájulok. Krisztiánt is sikerült felidegesítenem, de mondtam neki szúrja majd bepisilek és kész. Hát neki ugrottunk többször, de feladtuk, már vérzett a popim, Krisztián meg aztán sohase tudna fájdalmat okozni, még ha akar akkor sem, attól meg hogy szenvedek teljesen ki van.
Beszúrták és kész, persze egy vékonyka tűvel, még fáj a helye, de rendes volt az asszisztens aki beadta.
szóval ennyi.

Ja agyam dobom el, hogy amikor nem tudunk írni vagy olvasni akkor olyan mintha a levegőben lógnék (Haggyá lógva Vászka- ez valami filmben volt). Ma lesz a TV2-őn "Méret a lényeg", tudom már írtam, de egy vihogást kár lenne kihagyni, bár lehet hogy a második rész nem lesz olyan jó mint az első, de hátha. Muszály a valóságtól elszakadni egy kicsit.

Ja most látom az újságban, hogy a Macavibe nevű valami amit a leendő apukák szednek (ha jól tudom) akciós a DM-ben 3.999Ft/doboz, 4.999Ft-ról.

szevasztok Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok Kép
Remélem ez már elmegy.
Tegnap nem tudtam írni.

Farkasok Kép
Nem hallotuk a vonyítást, pedig füleltem erősen. Örülök, hogy azért rendben megtörtént a dolog még ha autókázni is kellet egy picit hozzá.
Judit, holnap megy a drukk Kép
Remélem pihizel és már nem nagyon dolgozol.

Roxál Kép
Május vége az mindjárt itt van Kép Jó sokat benn voltatok Kép
Mit mondott a doki mi van ha tényleg penicilin érzékeny vagy? Miben számít?

Szani drága Kép
Vigyázz magadra, hagy a csudába a kertet, majd jövőre bepótolod a kertészkedést.

Nikosz Kép
Kép Szedjed csak az utrot szépen, a hogy a doki mondta. Te dolgozol vagy otthon vagy?

Emi Kép
Örülök, hogy túl vagy rajta. Akkor most inszemmel folytatjátok?
Nem látszik a profilodban az e-mail címed.
Mit takar konkrétan a varázslás?

Timi Kép
Szegénykém, nagyon megértelek. De meglásd elmúlik miden sírós kedvünk, amikor sikerül Kép
Munkakedvem nekem is zéró egyébként. De mindjárt érik az eper Kép
Mi lesz ezzel a sok tüszővel? Doki nem mondta, hogy sok az inszemhez?
10-es ikrek? Kép Na jó legyenek csak simán ikrek, de ezt szívemből kívánom.

Hajnesz Kép
Gyere át a Dévaiba és csináljuk együtt a következőt Kép
De nem, ha jó a dokid akkor maradj csak ott, szerintem nem használ a dokiváltogatás.

Stella Kép
Én is alig várom, már hogy folytassuk. Kép
Még mindig néha elszomorodom, de ettől függetlenül nagyon-nagyon szeretném folytatni minél hamarabb. De hát ki kell várni, amit ki kell várni. De mindjárt május és aztán egy-kettőre itt a június is. Ugye? Kép

Én még táppénzen vagyok, de bejöttem tegnap is meg ma is dolgozni, met már nagyon muszáj volt. Holnap azért otthon maradok, aztán hétfőtől beállok rendesen a csatasorba. Legalábbis megpróbálom.

wish

WishKép
De még mennyire, hogy ugye!!!

Már annyira nem férek a bőrömbe, hogy csak na!
Jövő héten fel is keresem a dokit és punk-tum!
Úgy érzem nálam most harangoztak, hogy "itt az idő"!!!

Azért óvatosan a munkával! Csak hogy más is odaférjen!!!
Most megyek mert jön értem a párom és elvisz enniKép!
Stella

Kép
stella9

Wish!

Semmit nem mondott, csak aranyos volt, mert ugye tőletek, meg a könyvből már mindent tudtam, s meglepte, hogy az összes vizsgálat le van véve, csak az eredmények hiányoznak.

A könyvben olvastam, hogy lombikos kismama szintén penicillin érzékeny volt, neki nem normál táptalajon csinálták az eljárást, hanem vért vettek tőle, s abból kreáltak táptalajt. Tehát legrosszabb esetben gondolom, marad ez a lehetőség.

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Lkt, köszi megvagyok, írtam mailt!
Emi, örülök, hogy túl vagy rajta, és hogy minden rendben volt! Még pár napig tényleg érzékeny lehet a hasad, meg én a Cliontól - vagy mi volt a neve - sem voltam túl fényesen. Akkor te is lassan csatlakozol az irányított csapathoz? Szervezhetünk hármas találkozókat is Kép)))
Én most nagyon-nagyon bizakodó vagyok amúgy, szóval a kedvem rendben van.
Lenne még pár technikai jellegű kérdésem: ti két folsavat szedtek egy nap, vagy egy folsavat és egy elevitet? Én mindig abbahagyom a vitamint, aztán látok egy Czeizel cikket, és gyorsan az egyik folsav helyett inkább azt szedem Kép
A másik: ezt a sok-sok tejtermék fogyasztást a teljes ciklus alatt kéne gyakorolnom?
png

Húú, Lányok, Ti aztán írtok rendesen!!

Alig bírom visszaolvasni, pedig elszállt egy két levélke, ha jól nézem.

HajneszKép Most olvastam csak, hogy nem sikerült. A francba!! Micsoda szemétség ez már! Na, majd a talpmasszi rendbe fog tenni!!!KépKép

FarkasokKép HolnapraXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Mi van EnigmávalKép, SzanivalKép A boldog kismamaságban már nem is néznek errefelé?? Na, igaz, ami igaz, én sem tudok vlami sokszor jönni, mert a suli kész téboly. Már lóg a belem, alig várom, hogy elballagjon ez a sok gy.
HOlnap hívom a Dévait, mert kezdünk.....nem is tudom, mit gondolok az egészről. Egyszerűen nem merek belegondolni...

pusza, anna

Jaj, DiaKép GigiKép Gyönyörűek vagytok, és jó látni, hogy minden rendben van végre. Sokat gondolok Gigikére!!! én is akarok babázni!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok! Vannak híreim SZANIRÓL. Mert elszállt ugyan a hétfő esti levele, de én még épp el bírtam kapni, amiből is kiderült, hogy hétfőn reggel 2 teljes órán át egymás mellett ültünk, és mivel nem tudtunk egymásról, elmaradt a nagy beszélgetés is. Amit én borzasztóan sajnáltam, és erről írtam neki egy e-mailt. Szóval idézek a leveléből, mert nagyon kért, hogy számoljak be róla:

"Dévai nekem azt mondta, sürgősen tűzzek haza pihenni. De én nem fogadtam
szót, egészen máig. Gondoltam, az ülőmunka nem árt. De azért akkor is
stresszes, és sokszor kell menni a faxhoz, nyomtatóhoz. Így aztán reggel még
mindig szivárog kicsit a vér. A férjem tegnap jött látogatni, és mikor
meglátta a "kismacinkat" UH-képen, elkezdett könnyezni, és közölte, hogy ma
hazavisz és kész! Ha nem merek beszélni a főnökökkel, majd ő beszél. Így ma
összeszedtem magam és megmondtam a főnökségnek, hogy minimum 3 hétre lelépek
és fekszem. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem tudok babanetezni, illetve
erre az e-mail címre sem érdemes írni nekem, mert csak a cégnél férek hozzá,
viszont a kollégák elolvassák."

Farkasok!!! Nagyon ügyes leszel!!!!!!

Köszönöm a vigaszokat, eljöttem kicsit előbb a munkából, aludtam egy nagyot, és most se émelygés, se feszkó, se sírhatnék. Nem tudom, meddig tart, azért izgulok, hogy holnap nehogy elsírjam magam a Dévai előtt. Szerdán is ha nincs Emi, és nem dumálunk megállás nélkül. nagy eséllyel megtörtént volna.

Madaran! De jó, hogy indultok!!!!!!

Wish!

Talán jobb is, hogy kicsit dolgoztál, így kicsit megvan a fokozatosság. Hülye vigasz, mi? Bocs!!!! Legutóbb is 8 tüszőm volt, és ebből 4 nőt nagyra, de látod semmi 4-es (vagy egyes) ikrek...Inszem jövő hónaptól jön.

Stella, Wish, Hajnesz! Mindjárt izgulhatunk ismét Értetek! De szép is lesz hallani aztán a jó híreket!!!!!!

Nikosz!
Jó hallani Felőled meg a 17 milis kismanókról! Gyönyörűek lehetnek!

Ja, és még egyre megkért Szani, ha szép történik azonnal értesítsem!! Hajrá, lányok, mikor hívhatom???!!!
lkt

Sziasztok!!!

Lkt!Kép
Örülök hogy ma egy kicsit jobban vagy! Hidd el minden szupi lesz ezután!
És köszi hogy hallhattam Szaniról is! Úgy látszik hasonló promblémái voltak! Kár hogy nem tud részletesebben beszámolni!

Wish! Kép
Nem dolgozok! Lassan már két hónapja! Táppénzen vagyok veszélyeztet terhességgel! De képzeljétek, már-már hiányzik (nem is gondoltam volna), de azért csak kényelmesebb így! Van hogy 10-11ig is alszom!

Farkasok!Kép
Nagyon szorítok!!!

Roxal!Kép
Én is olyan május végén megyek ismét a Dévainkhoz! Hátha talizunk!!!

Puszi mindenkinek!!!
nikosz

Timi Kép
Én azt hittem valamiért, hogy ti ebben a hónapban már inszemeztek. Akkor az utolsó spontán esélyért mennek a drukkok Kép

Enigma Kép
Üzenem Szaninak, hogy jól tette, hogy hazament. Semmi pénz és "jóban levés a főnökkel" nem ér annyit, hogy esetleg baja legyen a babának.
Te hogy vagy? Jól van a kismami és az ikrek?

Nikosz Kép
Jó is, hogy nem dolgozol. Pihenj rá a babákra Kép

Anna Kép
Nagyon drukkolok, hogy végre sikerüljön. Szerintem fog is Kép Meglátod Dévai majd most bevarázsolja a babákat Kép

Pusza mindenkinek, megyünk moziba Kép

wish

Sziasztok!
Megint elmaradt a találka Lkt-val, mert képzeljétek, már 7:40-re végeztem. És mivel végül a jövő héten mégsem egyszer, hanem kétszer kell mennem, mert csináltatunk egy összeférhetetlenségit, így gondoltam, legalább ma beérek az új melóhelyemre...

Én ma kaptam először adatokat, és gőzöm nincs, hogy most az enyém jó vagy nem. Tudtok nekem segíteni? Szóval, 8. cnap, négy szem closty meg töménytelen kefír után jobboldalon 10, 6, 4 cm-es, baloldalon 10 és 4 centis tüszők, mnykahártya 4 mm. Köszi!
png

Png!
Szerintem 5 tüsző teljesen jó. Úgy számolj, hogy 20 mm felett repedhetnek meg. Amit magamnál tapasztaltam az az, hogy kb. a tüszők fele éri el a 20 mm. Ma nekem 5 db volt 20 mm felett. A mnyálkahártyára nekem azt mondta legutóbb, hogy 6 mm-től jó.De ugye a tüszők és a nyálkahártya is nőnek még szépen. Szóval szerintem teljesen jók az eredményeid.
Ez az összeférhetetlenségi számomra nagyon érdekes. Miért kell kérni tőle, ő miért nem csinálja meg alapból. Nekünk most már tök mindegy ugyan, az inszem gyógyír az esetleges összeférhetetlenségire. Nagyon jól teszed, ha megcsináltatod.
lkt

Lkt, örülök, hogy te is végeztél, és ilyen jó eredményekkel Kép Köszi a felvilágosítást Kép
png

Sziasztok Csajszik!
Ez nem igazság, Ti hogy tudtatok tegnap írni???Kép Nekem déltől megszűnt...Erről jut eszembe, nem akartok átjönni a Mamanetre, ha itt bedöglik a rendszer? Egész jó kis oldal, van ott már egy-két Babanetes ismerős is!
WishKép
Nem mondasz butaságot, megfordult már a fejemben, hogy átmennék Dévaihoz, ha egyáltalán lehet ilyet csinálni, hogy lombikolás alatt...de aztán rendbetettem magamban a dolgokat és én is arra jutottam, hogy nem biztos, hogy feltétlenül pozitívan hatna rám egy dokiváltás. Mondjuk az nem túl jó, hogy ahova én járok, ott az égvilágon senki nem fórumozik, így nem is tudok találkozni velük, ez egy kicsit hiányzik, de ha már nagyon nem bírom, akkor majd Veletek találkozom, jó?Kép
Tegnap ettem epret.Kép Vízizű volt KépKép
FarkasokKép
Úúú, szegényke, szinte éreztem a hátsómban a szúrásokat, ahogy olvastalak. Azért megoldottátok valahogy és ez a lényeg, legyen ez az utolsó és soha többé ne kelljen rá gondolnod!!!Kép
Drukk hegyek!!!
AnnaKép
De jó, hogy írtál! Ma kezdtek??? Juj, nagyon szorítok ám!!! Ne is gondolj semmire, csak légy derűs és fogd föl pihenésnek a nagy hajtás után! Mostantól csak Rólad szóljon minden!!!KépKépKép
PngKép
8. cn-on ezek szép eredmények (persze mm-benKép), ne aggódj, szépen fognak növögetni!
TimiKép
Köszi a híreket Szaniról! Remélem, ma még jobban érzed magad! Itt a hétvége, jön a majális! Kép Inszem jövő hónaptól? Izgi!!!
NikoszKép
A pihit most nagyon bevállalnám, de tudom, mire gondolsz. Két hónap után talán még én is elkezdeném hiányolni a munkát, pedig nekem nagyon megy az édes semmittevés!Kép További boldog pocaknövesztést!!!
puszi mindenkinek
Hajni
hajnesz

Lányok!

Az előbb hívott a nőgyógyászom. Be kell mennem hozzá holnap a kórházba, mert valami bibi van. Annyit sikerült kiszednem belőle, hogy ellenanyag. Megjelentek mindenféle rémképek... Holnapig tömény félelem, hogy most akkor mi van???
Png!
Szépek az eredményeid...
Nikosz!
Lehet, nem lesz a május végéből semmi...
Ha mégis, akkor bitos találkozunk :-)

Eszter
Kép
roxal

RoxalKép
Hú, remélem nem túl komoly!!! Ez a PCT eredmény?
Biztos találtok majd megoldást, szorítok nagyon!!!
hajnesz

Hajnesz, köszi, igen mm-re gondoltam én is Kép Csak a találkák miatt télleg nem érdemes dokit váltani, látod, ezek legtöbbször nekünk sem jönnek össze Kép

Roxal, remélem holnap minden rendben lesz! Szorítok neked hogy ne legyen semmi nagyon-nagyon komoly!

Az oldal mostanában tényleg kicsit gáz, de sztem azért adjunk még nekik egy kis időt Kép pl. ma még csak egyszer nem lehetett elérni az oldalt, és most pl. baromi gyorsan is töltődött be Kép
png

Hajnesz, Png!

Mi az a PCT?
Nem tudok semmi konkrét dolgot. Felhívott, hogy be kellene mennem, mire én megkérdeztem, baj van e. Ő azt mondta, nem szeretné levélben kiküldeni, jobb lenne szóban. Addigra már nagyon megijedtem, s meg is mondtam neki, hogy jól rám ijesztett. Mire ő mondta, hogy nem kell megijednem, az ellenanyaggal van valami. Meg odaadná a többi vérvételes leletemet. Ennyit tudok. Lehet, tényleg semmi komoly, de én nagyon félek... Holnap du-n megírom nektek, mi volt. Addig marad a bizonytalanság. Puszi nektek.

Eszter
Kép
roxal

RoxalKép
Sosem értettem, miért nem lehet elmondani akkor, amikor közlik, hogy valami van, csak jól ráijesztenek az ember lányára...A PCT (post coitalis teszt) az, amikor megszeretgetitek egymást éjszaka, aztán másnap megvizsgálnak Téged, hogy termelsz-e ellenanyagot a kiskatonák ellen. Ez jutott eszembe az ellenanyagról. De ha azt mondta, hogy nem kell megijedni, akkor biztos nincs komoly baj!!! +++++++++++++++++
hajnesz

Roxal, az ellenanyagról nekem is az összeférhetetlenség ugrott be. Ez neked most nem csak vérvételes vizsgálat volt? Mert mondjuk ezt abból nem lehet kimutatni, ha jól tudom. De ha a doki azt mondta, hogy semmi komoly, akkor biztos minden rendben lesz!
Várjuk holnap a visszajelzésed! Addig is : ++++++++
png

Png!
Nekem is az ugrott be, de a férjemtől nem vettek vért. Úgyhogy nem tudom. Csak nekem volt, teljes vérkép, hormonok, vércsoport, ellenanyag. A neten meg minden baromságot olvastam. Mindegy, holnap megtudom.

Eszter
Kép
roxal

Roxal!

Tényleg az a fontos, hgy annyit mondott a doki, hogy ne izgulj miatta. Persze aztán rohadt dühítő, hogy nem mond semmit, csak behív. De legalább nem 10 nap múlva kell menned, csak holnapig kell izgulni ezen az ellenanyagon.

Hajnesz! Te hova is jársz? Ezt már olyan régen akartam Tőled kérdezni!!
lkt

Roxal,
Szorítok neked, reméljük nem lesz baj. Nekem is az asszisztensnő mikor írta be a rákszűrés eredményét és megkérdeztem milyen lett azt mondta, csak orvos adhat felvilágosítást. Beijedtem, hogyvan valami baj, aztán mikor megkérdeztem az orvost azt válaszolta teljesen tökéletes. Szóval nem értettem, ha valami jó akkor azt miért nem lehet megmondani. Na mindegy.

Lányok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Dévai csinál PCT? Vagy külön kell kérni? Eddig nekem erről nem beszélt. Igaz még eléggé az elején tartok, de már a HSG-n túl vagyok.
emi31

Drága lányokKép

Ne haragudjatok, hogy eddig nem írtam, de ahogy a Szani is írta, nem jó a gépem. Fogalmam sincs mit lehetne vele csinálni, azon túl, hogy kivágom a francba. Reggel óta próbálkozom írni, már 3 levelem is elszállt, ahogy kellKép (az utolsónál már bőgtem kínomban). Menteni sosincs időm, mert jön a kék képernyő és a FAILURE durva felirat. Word-ben írok először és onnan próbálom bemásolni. Talán... nem adom fel. A hétvégén úgy néz ki jön egy informatikus barátom.
Jó sokat írtatok, örülök, hogy így fellendült a topik. Mindenkinek nagyon drukkolok és örülök a jó híreknek, jó eredményeknek. Nagyon sokan kezdtek egyszerre, mostanában, izgalmas időszak lesz!!! Illetve megadrukkok a tüsző növögetőknek mostanra!!!
Ami minket illet... Mindig sokat gondolkodom ezen, hogy mennyit írjak magunkról, nehogy ez rosszul essen nektek. Sokan kérdeztétek, hogy vagyunk, így most leírom.
Hétfőn voltunk, nagyon cuki volt a dokikánk. Senki nem volt előttünk, 5 perc alatt bent voltunk. A parkolóban sem volt senki, meg is ijedtem, hogy nincs rendelés???? Aztán mondtam is neki, hogy látom elpártoltak a nőkKép.... Minden kérdésemre válaszolt, sokat beszéltünk. A picúrkák jól vannak, gyönyörűek. Hihetetlen érzés ez, nagyon kívánom minél hamarabb nektek is, őszintén!!! Sajna friss képek nincsenek, mert hát már jó testvérekhez méltón Kép beindult a harc odabent és csak kezek, lábak látszódnak. Mocorognak, integetnek, a könnyem is kicsordult. Jaj! Úgy szeretem őket!!! Már jó egy hete érzem is őket, apró kis csiklandozások bentről, nagyon jó érzés!!! Ja! És az egyik kis bébire azt mondta, hogy kukis!!! Hát majd meglátjuk.
A pocim 3 hete konstans ugyanakkora, nem nő. Őszintén nem értem hol férnek el... Persze továbbra is megy a para, hogy minden rendben van-e, lesz-e, de megígértem az uramnak, hogy visszafogom a félelmeimet.
Azért ő megkérdezte a Dévait, hogy ugyan mennyibe kerül ez az UH gép, mert az ő kis felesége nehezen bírja ezeket a 2-3 heteketKép
Most hirtelen ennyi jut eszembe, remélem tudok sűrűbben jönni, de új gépre most nem fussaKép, bár anyukám ma azt ígérte talán beszállna....
Sok sok puszi nektek
enigma
enigma

Enigma! Szerintem az informatikus meg fogja tudni bűvölni a gépedet úgy, hogy legalább velünk tudd tartani a kapcsolatot. Nagyon szívesen vezsem, ha írsz magatokról. Nagyon izgalmas lehet, amikor már érzed őket. El sem tudom képzelni, de azt hiszem borzasztóan megható lehet.

Emi!
A PCT az,amit összeférhetetlenséginak is neveznek. Pont ezt írtam Png-nek, hogy fogalmam sincs, hogy ezt nekem miért nem csinálta meg. Szóval kérni kell tőle, ahogy azt Png is tette. Szerintem csinltasd meg, ha nekem is most kezdődne ez az irányított macera, akkor bizti, hogy megcsináltatnám.

Farkasok!

Merre vagytok, hogy van Farkas Anyuka és hány Farkas Petécskét sikerült leszívni? Már a Kaális oldalon is kerestem Rólatok fejleményeket.
lkt

Enigma! Örülök, hogy írtál! Minden hírt szívesen várunk, és ez nem udvariskodás, de tényleg ez éltet minket! De ha visszaemlékszel, ezzel te is így voltál, nem? szóval, minél többet, minél részletesebben!

Emi! Én is az átjárhatósági után kérdeztem rá, hogy nem csinál-e ilyen vizsgálatot, amikor már kezdte sorolni, hogy akkor most x hónap ilyen meg olyan kezelés. A doki azt mondta, hogy ez nem számít már túl korszerű vizsgálatnak. Lkt, ezt neked levélben is leírtam, itt elolvashatod még egyszer Kép)) Ezen szerintem csak annyit értett, hogy csak a három hónap irányítottban van jelentősége, később már nem. Az egész annyi, ezt ma sikerült megtudnom, hogy peteérés alatt kell házaséletet élni, és utána vesz mintát tőled. Ti azt tudtátok, hogy csak peteérés alatt jutnak be a spermiumok a méhbe? Én azt hittem, hogy mindig Kép

Lányok, ne felejtsétek el, hogy lesz vasárnap este 3D UH-s filma National Geographic-on! Láttam képeket belőle, annyira megható Kép
png

TimiKép
A dokim dolgozik a Schöpf-Méreiben is és a Nyírőben is, na meg magánban is. Mivel a Schöpfiben nem adottak a lombikozáshoz a körülmények, ott csak a vizsgálatok vannak, a pungi, transzfer pedig a Nyírőben, Uh-k meg mind a 3 helyen...Kép nem eccerű...Kép
EnigmaKép
Úgy örülök, hogy végre tudtál írni! Ú, ez a csikizés annyira csodás lehet, nagyon izgi!!! Várjuk a további beszámolókat, már ha az a csúnya gép is úgy akarja...Kép!!! Anyukád nagyon édi, hogy így segít!Kép
Na szia Lányok, szép hétvégét, megyünk egy kis vidéki levegőt szívni!
Hajni
hajnesz

Lányok!
Köszi az infot. Szerintem megkérdezem PCT-t 10.-én(akkor megyek legközelebb), mert akkor nincs értelme elkezdeni az irányítottat, ha el sem érnek addig. Különben én szoktam gyertyaállást csinálni akció után. Állítólag ez jót tesz, mert könnyebben bejutnak a katonák. (Persze még eredményt nem hozzott...)
Most próbálok minden lehetőséget kideríteni amitől esetleg nem sikerülhet, merthogy eddig minden eredményünk jó. Jó lenne tudni valami konkét okot, hogy miért nem.

Hajnesz, ezt még olvasni is borzalom. Jó hogy nem kergülsz meg.
emi31

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?