Drága lányok
Ne haragudjatok, hogy eddig nem írtam, de ahogy a Szani is írta, nem jó a gépem. Fogalmam sincs mit lehetne vele csinálni, azon túl, hogy kivágom a francba. Reggel óta próbálkozom írni, már 3 levelem is elszállt, ahogy kell
(az utolsónál már bőgtem kínomban). Menteni sosincs időm, mert jön a kék képernyő és a FAILURE durva felirat. Word-ben írok először és onnan próbálom bemásolni. Talán... nem adom fel. A hétvégén úgy néz ki jön egy informatikus barátom.
Jó sokat írtatok, örülök, hogy így fellendült a topik. Mindenkinek nagyon drukkolok és örülök a jó híreknek, jó eredményeknek. Nagyon sokan kezdtek egyszerre, mostanában, izgalmas időszak lesz!!! Illetve megadrukkok a tüsző növögetőknek mostanra!!!
Ami minket illet... Mindig sokat gondolkodom ezen, hogy mennyit írjak magunkról, nehogy ez rosszul essen nektek. Sokan kérdeztétek, hogy vagyunk, így most leírom.
Hétfőn voltunk, nagyon cuki volt a dokikánk. Senki nem volt előttünk, 5 perc alatt bent voltunk. A parkolóban sem volt senki, meg is ijedtem, hogy nincs rendelés???? Aztán mondtam is neki, hogy látom elpártoltak a nők
.... Minden kérdésemre válaszolt, sokat beszéltünk. A picúrkák jól vannak, gyönyörűek. Hihetetlen érzés ez, nagyon kívánom minél hamarabb nektek is, őszintén!!! Sajna friss képek nincsenek, mert hát már jó testvérekhez méltón
beindult a harc odabent és csak kezek, lábak látszódnak. Mocorognak, integetnek, a könnyem is kicsordult. Jaj! Úgy szeretem őket!!! Már jó egy hete érzem is őket, apró kis csiklandozások bentről, nagyon jó érzés!!! Ja! És az egyik kis bébire azt mondta, hogy kukis!!! Hát majd meglátjuk.
A pocim 3 hete konstans ugyanakkora, nem nő. Őszintén nem értem hol férnek el... Persze továbbra is megy a para, hogy minden rendben van-e, lesz-e, de megígértem az uramnak, hogy visszafogom a félelmeimet.
Azért ő megkérdezte a Dévait, hogy ugyan mennyibe kerül ez az UH gép, mert az ő kis felesége nehezen bírja ezeket a 2-3 heteket
Most hirtelen ennyi jut eszembe, remélem tudok sűrűbben jönni, de új gépre most nem fussa
, bár anyukám ma azt ígérte talán beszállna....
Sok sok puszi nektek
enigma