Helloooo! Ezer bocsi, hogy így eltűntem, de valahogy nem jutott idő az írásra. De azért közben zugolvasó voltam!
Most is úgy volt, hogy megyünk vendégségbe, erre indulás előtt kb fél órával ide telefonált a vendéglátónk, hogy mégsem OK nekik a dolog, mert 'váratlanul beállítottak hozzájuk rokonok'. Ja perszeee! Úgy kiakadtam! Én itt direkt úgy alakítom az egész napunkat Tarekkel, hogy délután megyünk, erre lemondják. Micsoda bunkóság!!!
Ha én várnék vendégeket és hozzám állítanának be váratlanul, akkor pont azoknak mondnaám, hogy 'persze kerüljenek beljebb, de vendégeket várunk'. Most nincs igazam???? Szóljatok, ha én vettem túlságosan a szívemre!
Na mindegy....
Niki! Mizujs? Megnyugodtál már?
Olyan jót mosolyogtam rajtad, amikor írtad, hogy Emmát direkt beraktad az ágyába stb. El sem tudom rólad képzelni, hogy kiakadj!
Te olyan nyugodt ember vagy! Mi történt??? Na és az éjszakák? Azóta is jól alszatok? Sokat gondolok rátok és drukkolok, hogy Emmácska kissé hanyagolja legalább éjjelekre a "csöcsödet".
(te tudod miért írtam ezt
)
Klári! De jó, hogy mind a 20 fogatok meg van! Gratula!
A múltkor írtad, hogy Juli átnézett rajtad és így bosszantott.
Simán előttem van, ahogy ezt csinálja! A talin velem is ezt tette. Amikor hozzá szóltam, láttam rajta, hogy figyel rám, de csak azértse áll velem szóba!
Nem semmi a kis csaj!!
De tök jó, hogy nem tud téged kihozni a béketűrésedből! Bárcsak én is ilyen jól bírnám Tarek hisztijét kezelni!
Ediske! Úgy sajnálom, hogy rossz napokat kellett átélnetek.
Remélem mostmár megnyugodtatok és bíztok abban, hogy a mostani diagnózis után már megfelelő kezelést kap majd Luca baba. Küldöm a sok-sok ++++++energiát és a drukkokat, hogy minden OK legyen veletek! Csak pozitívan!!! Tudod.... ha ti pozitívan álltok hozzá, akkor Luca is ezt fogja érezni és ügyesen veszi majd az akadályokat!
A képek nagyon jók! Kedvencm az apás kép!
Ja! És a kutacsa miért van benőve korához képest? Erről mondtak valamit?
Petra! Továbbra is jobbulást Petrusnak és utólag is
BOLDOG 8. HÓFORDULÓT!
Arról hogy miért nem akar mostanában enni nincs ötletem.
Hál'Istennek mi már egy ideje nagyon jól eszünk (kopp-kopp-kopp) és SOHA nem akarok arra gondolni, hogy volt is olyan gondunk!
Te se parázz ezen! Majd eszik, ha éhes. Lehet, hogy a gyógyszerek tették kissé étvágytalanná, vagy esetleg a trutyi folyhatott le a kis pocijába és az is okozhat étvágytalanságot. Na! Mégis csak volt 2 tippem!