Új privát üzeneted érkezett!

Hú, Nelly gratula a mászáshoz!! Ülni is tudtok már?

Zsu
svs

jaj lányok nem vettem ám rossznéven, szívesen írok erről, nem gáz. klári a vajúdást egy cseppet se bánom, bár ki tudja, végül , hogy alakul??

samuéjjel kicsit lázas volt, ezért reggel hagytam aludni, fél 10ig aludt... szal most is még alszik, mert eltolódott az egész napja és 12 helyett f2kor feküdt le du aludni. igazából én már f9kor ébresztgettem, de lehetetlen felébreszteni, ha egyszer úgy istenigazából bevágja a szunyát.

ma reggel -délelőtt nem volt láza, felvittem a normafára levegőzni 30 percre, hátha a jó levegő, segít és gyorsabban gyógyul (??).
kerekpocak

most szerencsére nem idegesítem magamat amiatt, h beteg. :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Jajj úgy szeretem, amikor ilyen sokat írtok.... :) míg én aludtam egy keveset! :) Annyira fáradtnak érzem magam. De mitől? Tavaszi fáradtság? Vagy mi? Pedig éjjel is jól aludtam, mert Tarek nem ébredezett állandóan. Ma reggel viszont csak 45 percet aludt a kis kakasom, így csak most sikerült 1.5 órát szunyiznunk. :wink:

De jóóó nektek Zsu, Niki, Zsófi és (talán) Teri! Mentek egy kicsit kikapcsolódni. irigy-irigy. A nyár azért még olyan messze van! :( Igaz, mi is akarunk majd valamikor tavasszal elmenni vmi wellness izébe. :)

Nelly! Gratula Szonjának!!! :) Annyira édi lehet, ahogy magyaráz! :) Tarek detto ugyanezt csinálja! Be nem áll a szája.
Amúgy nem is tudom mi lelte a mini talin, mert ott olyan csendben volt és még az ölemben is el volt jó sokáig. Annyira nem rá vall ez a viselkedés! :) Biztosan a sok színes játék elvonta a figyelmét.

Zsu! Szerencsére meg lett Emmus fülbevalója! Milyen furcsa, hogy rögtön arra gondoltál, hogy esetleg lenyelte! Nekem eszembe se jutott volna ez a verzió! :) :shock: :)

Bogi! Csak ügyesen! Drukkok, hogy legyen még tejci! :) Bazsi micsoda kis mindenevő! :)[/b]

fatima

zsu, mekkora az a fülbevaló? csak mert ha picike, akkor tuti nem lukasztja ki a belét emmusnak, hanem szépen végigmegy rajta és 24-72 óra múlva a pelusban megtaláltad volna...:)
kerekpocak

Niki, Klári! Azért bizti a helyzet nagy úr tud lenni!
Én el sem tudnám képzelni, hogy apával úgy huncutkodjunk, hogy közben egy légtérben legyünk Tarekkel. Tutira felébredne, pedig nyílván mi is megpróbálnánk halkak lenni. Még így is csukott ajtó mögött is van, hogy félbe kell szakítanunk ezt-azt, mert megébred. :oops: :oops: :oops:
Arról meg, hogy esetleg sérül-e a kis lelkiviláguk... Gondolom most még nem tudják, hogy mi történik körülöttük, még ha látnak is bizonyos dolgokat, de azért nálatok Klári még kb 1-2 év és azért érhetnek benneteket meglepetések!
Egy a lényeg: jobb lenne, ha lenne külön hálótok, de hát mit lehet tenni, ha nem megoldható!?!

fatima

akarom mondani a helyzet nagy úr tud lenni... :)

fatima

öhömmmmm... mi van velem???? :shock: akarom mondani a KÉNYSZER nagy úr!

Tiszta zizi vagyok?

Tényleg hol vagy Zizi??? :)

fatima

Fatima drága, arra hajtasz hogy egy egész oldalt teleírj?? :wink:

Zsu
svs

Bocsika, nem bírtam kihagyni :oops: :wink: (én is benevezek a versenyre)

Teri, biztos írtad már, de most (ideiglenesen) vidéken laktok és nemskára költöztök Pestre, vagy hogy is van ez?!

Sima bedugós- hátas fülbevaló, ezt lőtték be neki anno. Már készültem a kakibúvárkodásra, de szerencsére nem kerül rá sor!! :lol: Lehet, h nem lett volna tőle semmi baja, de azért így nyugodtabb vagyok! :D

Zsu
svs

Zsofi - most mar ertem miert lesz csaszar. egyebkent a kovetkezo szulesnel is fogok kerni erzestelenites mert csak az elejen ereztem de semmi keppen nem szeretnem vegigszenvedni mert meg az is nagyon fajdalmas volt.

En is irigykedek a pihenni menokre, mi csak nyaron utazunk es az is anyosomekhoz :( , eddig meg nincs mas terv... de remelem lesz, a tavaly is addig tervezgettunk hogy nem mentunk sehova es nagyon hianyzik...

Nelly gratula gondolom milyen kis zabalni valo :) a csaj...

Nagyon faradt vagyok most Anna is elaludt en is szundizok egyet...
puszi

Kép
cica_1

na ennyi volt az alvas

ti voltatok a babakkal ortopedian szuresen? :?:

Kép
cica_1

ági a csípőszűrésre gondolsz? az kötelező én úgy tudom, szal mi voltunk samuval.

zsu: szerencsére a búvárkodás elmaradt :) :wink:

samun kiütések vannak! csalánkiütés szerű, mindjárt viszem a dokihoz. vajon a nurofen kúpra lehet allergiás? semmi más új nem volt. adtam neki kálciumot, bekentem fenistillel, remélem nem skarlát vagy mittomén, csak egy kis ártatlan allergia!!!
kerekpocak

nem a csiposzuresre gondoltam ott mi is voltunk. Egyik ismerosom kislanyanak most irtak fel cipocsket es O azt mondta hogy a szokasos szuresen vettek eszre hogy kell. En nem emlekszem hogy minket kuldtek volna ilyenfajta szuresre :roll: ezert kerdezem mert ha kell akkor szolok dokinak es megyunk...

Ne aggodj addig mig a doki nem latja, majd o megmondja mi az addig ne legyenek remkepeid...

Kép
cica_1

a huncut csajom

Kép

Kép
cica_1

FAtima: Szonja is tök másképp viselkedik máshol, és más emberek társaságában. Először nagyon szigorú arccal megfigyel, majdszép lassan elkezd koketálnio, és végül jön a mosoly is. SZép lassan. Anyukáméknál, vagy Anyósoméknál sem viselkedik úgy mint itthon, pedig majdnem minden hétvégén megfordulunk ott.

ZSu: nekem sem jutott volna eszembe, hogy lenyelte. Melyik vége tűnt el, vagy mind a kettő?
Ülni még nem tudunk, csak az állásból lecsüccsenésben próbál megmaradni, több kevesebb sikerrel.
Ja, és bevállalós vagy! A férjem még a nyári kiruccanást is beszabályozza Mo-ra. :evil:

Zsófi: tök jó, hogy most nem idegeskedsz Samu miatt. Kíváncsi vagyok mi lehet? Ha allergia, akkor lehet hogy mire a dokihoz értek már el is múlik a tünet?!

Ági: nagyon kis huncut Anna, és hogy tartja már magát!

A hálószobai dolgokról pedig az a véleményem, hogy ha csak egy szoba van, akkor nincs mit tenni. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Én azon csodálkoztam, hogy egy 12 gyerekes család 1 szobában hogy tud élni, és folyamatossan gyártani az újabb csemetét! :shock: :shock: :shock:

Nelly

Kép
breeki

jól diagnosztizáltam, allergia és a "kezelésemnek" hála, már alig látszik! valamint ma már láza sem volt. szal szuper!!!
kerekpocak

tenyleg szuper Zsofi hogy jol vagytok csak igy tovabb :D

Szoval ortopedias valaszokat varok :!: :!: :?: :?:

Kép
cica_1

Szerintem a csípőszűrésen nézik meg a lábukat is, és ha gond van akkor hívják vissza.

Tök jó, hogy semmi komoly gond! Mondtam én!!!

Nelly

Kép
breeki

Nelli: Emma is más itthon és egyéb helyeken. Szerintem pontosan tudják, hogy a saját „birodalmukban” vannak, és akkor a legboldogabbak- legalábbis Emma. Én is egyetértenék az itthoni nyaralással, de sajna itt nem lehet (olyan jól) síelni!
Mindkét fele eltűnt, de szerencsére már a helyükön is vannak! :wink:

De jó, Zsófi, hogy semmi komolyabb- azért elmentek dokihoz? Mire lehet allergiás Samu? :roll:

Ági- nagyon édes a kiscsaj még mindig!! :) Sajna ortopédia ügyben nem tudok segíteni!

Zsu
svs

ortopédia ügyben sajnos nem tudok semmi okosat, nekünk ilyet nem néztek. :shock: :shock:

zsu: voltunk dokinál, ő igazolta az én diagnózisomat :lol: :lol: :lol: szerintem a nurofen kúpra volt allergiás, tegnap kapott életében először ilyet. mást nem tudok elképzelni.
kerekpocak

Na, voltunk dokinál. Tök aranyos nő volt. Petra elég érdesen lélegzik, kapott rá vmi szirupot: spiropent (ha jól írom) a neve. Mellékhatás: lehet h felpörög tőle, de ez nem minden gyerekre jellemző. Hát az én lányomra miért is ne lenneHatkor dőlt ki. Így még sose viselkedett, olyan mint egy felturbózott hiperaktív. Kapott antibiotikumot is, de azt csak akkor kell elkezdeni, ha megint felmenne a láza, de akkor a dokihoz is vissza kell menni.

Klári, Zsu! most még ideiglenesen lakunk itt lent, m a páromnak van egy osztálya, akik idén érettségiznek. S ha minden igaz, akkor már az érettségi után megyünk fel Pestre, csak munkát kell találni a páromnak szeptembertől.

Zsófi! Akkor tuti a kúp a hibás! Ez az itteni doki sem nurofen párti, adott egy listát h mit érdemes venni, s ez azért nem is jó, m nincs benne paracetamol.

Ági! Nagyon édes Anna baba és milyen érdeklődő!

Teri

KépKépKép
pruci

spiropentet már samu is kapott. akkor petrának hörghurutja van, nem?
kerekpocak

Úgy tűnik az van neki, de ezt így nem mondta ki a néni.

Teri

KépKépKép
pruci

Fatima: szerintem azért nem jutott eszedbe a fülbevaló (mármint hogy lenyelte volna) mert fiad van :lol:

Azért remélem 2 év múlva már lesz több szobánk :wink: Meg azért van nappalink, fürdőszobánk, konyhánk, úgyhogy tényleg minden megoldható :wink:

Ági: én nem hallottam erről a cipő dologról, szerintem is azt hívják vissza akinél valami gyanú merül fel.

Zsófi: Samunak jobbulást!!! És tök ügyi vagy hogy felismerted a problémát. Anyai megérzések csodákat tesznek :wink:

Klári
Kép
ganti

Petra baba! Tessék gyorsan meggyógyulni! :)

Samu drága te meg be ne lázasodj nekem vagy vmi. Anyáék már úgy készülnek Egerszalókra. :) Meglátod neked is szuper lesz ott egy kicsit kikapcsolódni. :)
Zsófi! Tiszta doki vagy már! :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek! Voltunk ma délután a CORA-ban. Hazafelé Tarek már kissé nyűgös volt és elkezdett a kocsiban sírdogálni. Én meg rázendítettem a "megy a gőzös, megy a gőzös Kanizsára" c. dalra. De kb a második mondat után valamiért úgy bohóckodtam Tareknak, hogy "'eöüa-aiia" = "elöl ül a masiniszta", erre a fiam olyan hahotázásban tört ki, hogy ti még olyat nem hallottatok. :lol: Még itthon is röhögött rajta hangosan, pedig általában hamar elfelejti az ilyen mókás helyzeteket. Fel is vettem videóra a telómmal, de nagyon szar a minősége. Hallani azoban nagyon jól lehet. :) Olyan édi volt!!!! Kis zsivány!

Nelly, Zsu! Tarekra amúgy nem igazán jellemző, hogy bárhol is nyugton vagy csendben lenne. Nagyon barátkozó baba. Egyszer az ÁRKÁD-ban az Oké Italia étteremben hosszú percekig volt az üzletvezető csajszi kezében. Nem különösebben érdekelte, hogy ide-oda hurcolja a csaj. :) Bárkivel elmenne bárhová. :oops: Erről hamarosan le kell majd szoktatni. :?

Na asszem megyek alukálni. Ez a nap valahogy nagyon hosszú és fárasztó volt, pedig most még Salim is itthon van betegszabin (semmi baja :)) .

fatima

Klári! Jaja! Biztos azért mert fiam van! De ki tudja? Valahogy nem szoktam rögtön a legrosszabbra gondolni! (bármennyire is furcsa :))
Nappali, fürdőszoba, konyha!!! hehehehe! Milyen jó is a konyhapulton.... :lol: :oops: :lol: Csak ahhoz azért igen kipihentnek kéne lenni! :)

(basszus jól belemerültünk ebbe a témába) :lol: :lol: :lol: :lol:

fatima

(mi is huncutkodtunk- ahogy niki szokta írni.. :lol: :lol: :lol: :lol: )
kerekpocak

Petra baba jobbulast

Koszonom az ortopedias valaszokat szerintme is megneztek valahol valamikor :) vagyis remelem...

Aranyos lehetett Tarek ahogy hahotazik :)

Kepzeljetek ma reggel Anna oda kuszott az agyracs melle es annyira felemelte a kis fejet hogy mikor odaneztem a kis agyhoz hogy mit csinal szembenezett velem.... nagyon meglepodtem :shock:

Kép
cica_1

BOLDOG SZÜLINAPOT DRÁGA ZSÓFI!!!!

Kép

fatima

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
édes vagy!!!!!
kerekpocak

BOLDOG SZULINAPOT ZSOFI!!!!!

Kép
cica_1

Isten éltessen sokáig Zsófi!!!

Klári
Kép
ganti

Ne haragudjatok, rengeteg dolgom van, nem is nagyon tudok jönni.

Zsófi, örülök, h. megfejtetted a Samu talányt, allergia.
Remélem rendben vagytok.
Nagyon boldog születésnapot! Mennyi is? 23? :wink:

Mindenkit csókolok, mindenkinek szép napot ebben a cudar, ködös időben!

Kép
niki30

Zsófi! Nagyon boldog szülinapot!!!
Kép

Teri

KépKépKép
pruci

kerekpocak

Zsófi tök jók ezek a videók.
Hosszabb nincs?

Kép
niki30

Nekem ma k...va szar napom van.
Én nem tudom mi van velem, alig van türelmem, Emma is tök nyűg, hisztikriszti, én meg keménykedem, beteszem az ágyba, hagyom sírni, ordít....én meg....ááááhhh.
Na mindegy, ezek szerint neki is rossz napja van és ráadásul apájának is.
Holnap már reméljük jobb lesz.

Semmihez sincs kedvem.

Kép
niki30

ZSÓFI!!!
Kép
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!

Kép
viky30

Csak bekukkantottam, de megyek is mert most újra lázam van, azaz határeset, tegnap pont 38 volt este...

Fatima: érdemes bolondozni, ettől a kortól iszonyú édeseket tudnak hahotázni!!! A megy a gőzős nálunk is favorit. Én azt szoktam énekelni nagyon magas hamis hangon hogy hátul meg a palacsinta és Beni azon kacag.

Teri: Csipőszűrésen a lábat is nézik! Beninek kiflitalpa volt és nekünk kellett menni emiatt kontrollra és persze tornáztatni. Ha jár akkor újra kell menni. Petrának jobbulást!!!

Ági: Anna hajasbaba szuperédi!!!

Na hirtelen ennyire bírtam reagálni. Bocsi

:oops: :oops:

Ja még valami! Ne feledjétek holnap Valentin nap! Bár nem hazai hagyomány, azért jó alkalom egy kis kedvességre a párunknak!
Huncutkodásra szintén! :wink: :wink:

Kép
viky30

mindenkinek nagyon köszi a köszöntéseket!!! nagyon aranyosak vagytok!!!!

niki fel a fejjel! mindenkinek van szar napja. a múlt héten nekem volt, nem is egy, szal maximálisan együttérzek!

azért nincs nagyon hosszabb, mert attól félek uncsi lenne. ott amúgy van még fent videó tőlem, elérhető sztem ezekről a linkekről.

sok +++++++++++++++energiát küldök azoknak, akiknek sz@r a napjuk.
kerekpocak

köszi :wink:

Kép
niki30

sziasztok

Kesz vagyok mara ez a gyerek aldott nap hisztizett, ha nem latott mar orditas volt de ez meg a jobbik eset mert legtobbszor csak az olembe hallgatott el aaaaaaaaaa

Viki gyogyulj meg gyorsan es koszi az ortoped infot en kerdeztem

na mar megint ordit megyek

Kép
cica_1

Ági, sorstárs. Együttérzek.

Kép
niki30

ZSÓFI DRÁGA BOLDOG SZÜLINAPOT!

Megnéztem az összes Samu videót a youtube-on! Nagyon jók, annyira jó fejek vagytok mindhárman!

NYügösködőknek kitartás, mindjárt vége a napnak! Ma, meg tegnap is elég szar paszban vagyok én is. Nekem most az a bajom, hogy úgy érzem magam,mint egy cseléd. Nem csinálok mást, csak mosok, vasalok, elpakolom a ruhát, főzök, mosogatok, takarítok... :twisted: :twisted: :twisted: utálom!!!!
Du. fellázadtam, és elmentem a Szonjával sétálni egy nagyot, (nem mintha máskor nem mennénk), de ma addig mentem amíg már fájtak a lábaim. :(

Vikinek, és Petrusnak jobbulást!
Beni nem kapta el? Tudom, hogy még szoptatsz, így kicsi az esélye.

Nelly

Kép
breeki

Hasonló korú babák mikor alszanak utoljára, az esti nagy alvás előtt, és mennyit? Persze a tapasztalt Anyukák véleményére is számítok. :wink:

Nelly

Kép
breeki

Törpike... Pont olyan mint a kuka, nem?
Kép

Apa beültette a lavárba, és nagyon tetszett neki!
Kép

Nelly

Kép
breeki

lavorba, ha így kell írni, olyan furán néz ki leírva! :roll:

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok, csak beköszönni van időm. Holnap megyünk síelni :lol: és még van egy csomó pakolnivalónk!

Vigyázzatok magatokra, majd jövök, ha megjöttünk!

Zsu
svs

Zsu, jó pihenést és síelést!

Viki, Neked jobbulást!
Mikor is mentek Kehidára? Azt hallottam, h. az is marha jó hely.

Szonja de édes! Nem is kukaaaa :D Most sokat nőtt neki is a haja, nem?

Nelly, nálunk Emma sajnos már csak egyszer alszik általában.
Ritkán kétszer, de inkább a kora du.-i alvás a jellemzőbb.
Neki nincs túl sok alvásigénye, a fenébe:(

Kép
niki30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?