Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi! Mikor mentek Jónáslesre???

fatima

fatima nagyon hasonlókat éltem át tegnap! én is se szó se beszéd léptem le, de csak a tőlünk 5 percre lévő momba. úgy éreztem megőrülök itthon. nekem is nagyon hiányzik csaba meg h egy kicsit törődjünk egymással.(13-án van a szülinapom :oops: :oops: :oops: )

18:30ra megyünk jónáslesre.

szerintetek nem gáz, h mi még semmilyen jónással kapcsolatos előkészületet nem kezdtünk meg??? 2. gyerek nyilván más, de meddig halogathatom??
kerekpocak

Bogi, ez a könnycsatorn átmosás nem a legkellemesebb dolog, de muszáj. Nekünk is volt. Igaz Emma akkor még csak 2 hetes volt.
Én tökre nehezen viseltem. Bennt voltam, hallottam h. ordít, de nem tudtam odanézni. Párom fogta a kis kezecskéjét.
Szóval ha erős vagy és bírod a strapát, legyél ott vele, nekik biztos jobb! Nekünk már nem biztos. :oops:

Kép
niki30

Fatima, hjajj, gyorsan gyorsan intézkedjetek összebújás ügyben.
De most komolyan. Az h. az elején az anya a babával alszik, oké, elfogadom (nálunk mondjuk sosem volt ilyen, de egy légtérben vagyunk), de előbb utóbb szerintem vissza kell térni a nászágyba:)
Sokat számít hidd el. Most belegondolok abba, h. ha nem aludnánk együtt, még ennyit sem ölelgetnénk egymást....tutira elhidegülnénk.
Én az együttalvás híve vagyok.

De megértem abszolute a durcit, a kiborulást, az elvonulást. Volt már úgy, h. legszívesebben én is, csak nekem nem volt bátorságom, vagy fene se tudja...

Kép
niki30

Zsófi, gondolunk rátok, h. minden okés legyen a Jónáslesen.

Kép
niki30

én is együttalváshívő vagyok (mármint férj-feleség) nászágy hihi ez jó kifejezés. szóval sztem is fontos.
de most fatima nekem nem volt egyértelmű, h néha hétvégén alszotok tarekkal, vagy néha tudtok együttaludni a férjuraddal? na, melyik?

lányok válaszoljatok, le vagyok maradva??? (már jónáscuccrafelkészülésileg)
kerekpocak

éééés a legdurvább, h totál kiesett, miket is kellene vennem????? beszereznem???? stb. jesszus, pedig alig múlt el 1.5 év!
kerekpocak

Zsófi, gondolom ruhából nincs hiányotok, Samu örökség megvan még, nem?
Szal, ha gondolod átküldöm a babakelengyét. :D Kell?

Szobája hogy áll? Vagy együtt lesznek Samuval?

Kép
niki30

Együtt alvás - külön alvás kérdésében, még nyilván én is a gyerekszobában aludnék Balázs mellett a földön a matracon - s lehet, hogy még mindig ébredne ő is éjjel, többször is - ha a párom nem "veszik velem jól össze" Bazsi 2 hetes korában!
Azóta költöztem vissza a hálószobába, s valóban igaza volt - így nekem is és Balázsnak is sokkal könnyebb, ezt szoktuk meg ugyanis. Már másnap érezhető volt, hogy nem ébred fel 3-4szer, csak 1-2szer éjszaka ... :wink:
Hát persze akkor nagyon haragudtam a páromra, hogy miért ilyen "kegyetlen"... :P most meg hálás vagyok!

Az egyik barátnőm még mindig a gyerekszobában alszik a 3 gyerekkel (5, 3 évesek és a legkisebb 5 hónapos...).... :shock:

Kép
bogen

Mi egyutt alszunk apaval de a haloszobank most a gyerekszoba is. Parszor mar probaltunk a nappaliba aludni de az az igazsag hogy nagyon macera mindig kihuzni a kanapet es aztan vissza, inkabb egy picit tobbet maradunk tv-zni :wink: aztan irany a haloszoba ami csak alvasra meg osszebulyasra szolgal :D

Szerintem: MINEL HAMARABB OSSZE KELL BUJNI!!!!

Zsofi nem kestel el, hiszen sok minden megvan Samutol es a tobbit meg egy hetvege alatt be lehet szerezni. Nekem nem is volt meg minden mikor Annacska megszuletett es igy is megoldottuk szoval no para...

Kép
cica_1

Hát Zsófi most mondjam azt, hogy legalább nem vagyunk egyedül????
Mi azelőtt SOHA (tényleg soha) nem veszekedtünk Salimmel. Mondjuk ő most sem tud. Csak én mondom a magamét, ő meg max a végén lezárja vmi gáz dumával. :) Nagyon hiányzunk szerintem egymásnak, csak nem tudjuk hogyan visszaterelgetni az érzéseinket és az életünket egymáshoz. :( De érzem, hogy az érézseink változatlanok, csak bénázunk. Most kell rendbe tennünk a dolgot, míg nem késő. :)

fatima

Zsófi, azért majd jelentkezz be mi volt Jónáslesen!

Fatima, azért olyan nagy gáz nincs, nem?
Idővel szerintem minden visszarendeződhet. De két ember kell hozzá és akarni kell mindkettőnek!
Ja, és aludjatok végre együtt!! :D Jó lesz!

Kép
niki30

Hahó

Mi soha nem aludtunk külön, igaz egy légtérben vagyunk Julival, de én azt hiszem nem aludtam volna külön akkor se ha máshogy lakunk.

Fatima biztos megoldjátok, sokat kell beszélgetni, és az érzésekről beszélni, akkor minden rendbejön!!!

Julin ma ördögűzést hajtottam végre, sikeresen :lol:

Ette a pogácsát (ötlet by Anita) rám néz, bólogat hogy ízlik neki, és azt mondja: kökököc (=köszönöm) :shock:

Klári
Kép
ganti

Klári, mármint h. nem aludtatok külön?
Julival vagy férjeddel?
Akkor most hogy is alszotok? :D

Kép
niki30

:lol: tehát mindig is egy ágyban aludtunk a férjemmel (ezen nem is kívánok változtatni :lol:) , Julival soha nem aludtunk egy ágyban.

Viszont mindannyian egy szobában alszunk (a lakás méreteiből fakadóan :lol: )

Ez olyan mint valami találós kérdés :wink:

Klári
Kép
ganti

Klári nálunk dettó.
Mindig párommal aludtunk és egy légtérben a macskával, mivel egy szobánk van.
:lol:

Kép
niki30

én nagyon bírom ahogy ott szuszog velünk :lol:

macska :lol:

Klári
Kép
ganti

Jó, csak nálunk most jött el az, h. minden neszre felébred. Pedig nem hangoskodunk, de nem tudunk mit csinálni. Ez lesz még 2 és fél évig. (addig nem adhatjuk el a kérót).

Kép
niki30

Sziasztok!

Mi megvagyunk, láza már nincsen, de ma reggel óta nagyon csúnyán, hurutosan köhög szegénykém. Megvárom az éjszakát (m főleg alvás közben köhög) és ha továbbra is ilyen, akkor reggel irány a doki. Ciki várni vele? Csak azért, m nem otthon vagyunk, doki csak 8-4ig, ügyelet este 8-7ig és az itteni ügyelet, háááát...

Mi úgy alszunk, h a mi szobánkban van a gyerekágy is. Babázás is van, meg összebújás is. Na persze, nem egyszerre.

Ne is mondjátok ezt a fúriaságot! Én is tiszta dili vagyok pár napja. Minden kis piszlicsáré hülyeségen felhúzom magam és veszekszem mindenkivel.

Teri

KépKépKép
pruci

Klári ti ezt hogy oldjátok meg? Juli alszik, mint a bunda?

Kép
niki30

itt vagyok. minden ok, méhszáj atombiztosan zárt ( a dokim szerint ez az a típus ami sose nyílik ki hehehe), súly és méret pont jó, előző császár sebe nem látszott most (üres volt a hólyagom) és a méhlepény megfelelő távolságra mindentől. semmi hihetetlen újdonság . :lol: :lol: :lol: :lol:

mi külön szoba (mi a nappaliban kanapét húztuk ki- iszonyú szar volt, de még mindig inkább, az exháló u.i. 9 nm ) most meg szintén külön.

jónás eleinte teljesen külön lesz, majd ha az éjszakát átalussza akkor samuval együtt. ha nagyok lesznek (és még itt lakunk) akkor ők jönnek a 2 kicsibe, mi meg az ő nagy szobájukba. és így mindenkinek saját lesz.
kerekpocak

van amikor bundásan alszik, de nálunk is volt olyan korszak, hogy órák óta aludt és mentünk föl a szobába (tetőtérben van a pici hálószobánk) akkor felébredt, mondtuk hogy jöttünk aludni és visszadőlt.

Volt hogy tényleg mindenre felébredt. Ezek korszakok, és nem azzal függnek össze hogy egy szobában vagyunk.

Klári
Kép
ganti

Zsófi nem akarom piszkálni a témát de akkor is tuti a császár?

Méhszáj: ha nem kinyílós lehet hogy jobb ha nem ott jön ki hehehe :lol:
Ha császár és tervezett akkor vajúdni sem kell?? Irigy irigy :wink:

Klári
Kép
ganti

Teri: lehet hogy késő de ha van gyógyszertár én vennék lándzsás utifű szirupot, addig is míg nem látja doki (asszem 3 v 6 hónapos kortól adható, lényeg hogy nálatok már mehet.

Klári
Kép
ganti

Klári! Köszi! És nem tudod h a stodalt szedheti? Engem az rakott rendbe a múlt héten. Mindjárt elzavarom apáját, hátha van ügyeletes gyógyszertár...

Teri

KépKépKép
pruci

azt nem ismerem!

Nekünk az utifű mindig bejön, ezért mondtam ezt.

Klári
Kép
ganti

Na itt....

Lehet, hogy kissé drasztikusnak festettem le a helyzetünket, pedig egyáltalán nem az. :)
Az tény, hogy a nem együttalvás (férjemmel) nem tesz túl jót egy házasságnak sem. Így hát valószínűleg ez a legnagyobb bajunk nekünk is. Napközben mindig Tarekkel vagyunk elfoglalva, este meg én már hulla vagyok és bezuhanok az ágyba. De pl ha együtt aludnánk és ő még ágyból tv-zne, én még oda tudnék egy kicsit kucorodni hozzá és így éreznénk egymást. Azelőtt mindig így volt. Eleinte nem is bántam, hogy én Tarekkel alszok, ő meg külön, mert a munkájához éberség kell és azt nem lehet úgy, ha közben éjjel X-szer kelni kell Tarekhez stb. De mostmár nagyon érzem, hogy szükségem van a közelségére. :)
Úgy tervezzük, hogy hamarosan kifestetjük a kicsi szobát (amiben eddig a férjem aludt), mert még szerencsére garanciális és pár helyen repedeznek a falak, így Tarek szép, friss szobába költözik majd. Csak muszáj még egy picit húzni, hogy pár napig legalább jó idő legyen és jól kiszáradjon a festés. Már alig várjuk!!! :lol: :lol:

Na kb ennyi az egész!!!! És tudom, hogy onnantól minden OK lesz. Én meg most valamiért extrán érzékeny vagyok. Bizti a hormonjaim rendeződnek vissza vagy mittomén. De remélem hamarosan nem leszek már fúria.

fatima

VAgyok én is, csak olvasó üzemmódban, de olyan sokat írtatok, hogy nem is tudom mihez szóljak hozzá.

A nyavalyát hamar kihevertük, és elég lightosan. Szonja olyan aktív, hogy 1 mp sincs, mindenhol feláll, és magyaráz, csak a lejövetel gáz egy kicsit.

Mi sosem aludtunk együtt Szonjával,de az ő szobája a mienkből nyílik, így csak egy fal választ el minket. Én maximálisan elleneztem, pedig a terhességem alatt mindenki azt mondta hogy aludjon velem, vagy legalább az ágya legyen mellettünk. Annyira nincs hozzá szokva hogy velünk aludjon, hogy amikor óránként kelt éjjel, magunk mellé tettük az ágyát. Reggel 6-kor vette észre hogy mellettünk van, és vigyorogva konstatálta, és nem sikerült utána visszaaltatni.

Nelly

Kép
breeki

Hát megjöttünk az ügyeletről. Ez is jó, gyerek ügyelet itt nincs. Ennyi erővel itthon is maradhattunk volna. A terápia: igyon sok folyadékot, éjszaka figyelgessük és holnap vigyük el a gyerekdokihoz. Ő nem tudja mi lehet.

Nálunk márciusban egy hétvége talán itt lesz:

http://wellness.nyaralunk.hu/hotelvmwellness.php

Teri

KépKépKép
pruci

Basszus ma hajnalban a kakasom úgy gondolta, hogy már 3/4 6-kor kukorékolni van kedve!!! :) :twisted: :)
Aztán 7:30-kor ágyba dugtam és én is lefeküdtem, de 45 perc után már ki is pattant a szeme! :twisted: :twisted: :twisted: Persze én pont olyan mélyen aludtam, hogy az ébredése egyenlő volt egy lavor higevízzel, amit a nyakamba zúdítottak. :cry: És az olyan kicseszés, hogy ő majd alszik a babakocsiban, míg én tologatom őt. :)

fatima

Jo reggelt csajok!

Hasznalt az esti "megmondom a frankot" dolog 8) mert ma mar mukszik a gepem es reggel meg lettem kerdezve hogy elviheti-e az autot, na szoval szerintem neha nem art visszarazni a fiukot a valosag talajara :lol:

Szegeny Teri, remelem jol atveszeltetek az ejszakat majd irjal hogy hogy vagytok!

puszi agi

Kép
cica_1

Halló,

Zsófi, szuper, jól van. Akkor pöröghetsz tovább :lol: na csak óvatosan.
Tényleg Zsófi, az előző császár és a nehezen tágulás indokolja a császárt?

Fatima, jól van. :D

Kép
niki30

Ági :lol: :lol: :lol:

Kép
niki30

Tudod mit szoktam ilyenkor csinálni Fatima? Nem alvásidőben viszem le. Úgy alakítom, h. az ágyában aludjon és a babakocsiban meg már csak nézelődjön.
Szegénykém, ez olyan szar tud lenni, tudom. :oops:

Kép
niki30

Niki egyszerre kuldtuk el ...:)

Zsofi tenyleg tok jo hogy minden oksi, mar en is kerdeztem, hogy miert feltetlenul csaszar? nem ertem....

Kép
cica_1

Niki micsoda dolog 1 perccel beelozni az embert :lol:

Kép
cica_1

Fatima nekem is minden reggel 6-kor kukorekol de en csak 7 fele veszem ki az agybol, mondjuk ma korabban kellett mert bekakilt es jott a buz a kisagy felol :shock: :lol:

Sutom neki a suto tokot es most mar en is ledolok egy kicsit... nem tudom de olyan faradt vagyok

Kép
cica_1

Zsófi! Tök jó, hogy minden OK veled és a pici Jónással. Használd még ki a maradék időt és én is arra szavazok, hogy menj, csavarogj (de csak óvatosan), mert aztán egy darabig tényleg csak Jónással leszel elfoglalva.

Ági! Na ugye, hogy használ a "megmondom a farnkót" dolog. :) Ügyes voltál!!!! :)

Teri! Remélem minden OK Petrával! Szar dolog, hogy nincsen vidéken gyerekügyelet. De hát mit vársz? Az a környék olyan gáz amúgy is inden téren. Már bocsika.... Én is arra laktam! :)

Niki! Persze, hogy azt kéne, hogy séta közben ne aludjon, hanem itthon az ágyikójában. De most meg kell várnunk a tízórait, aztán még bizti nem akar aludni, de a babakocsiban igen. Ha itthon maradnék vele, akkor pont ebéd előtt aludna be és nyűgi lenne, ha felébreszteném. Na szóval bonyesz ez! Úgy útálom amikor így borul minden! Pedig olyan jó kis napi rendszerünk van! :)

fatima

Ja Zsófi! Szerintem nem késtetek el Jónás cuccainak a beszerzésével. Úgyis nagyjából tudjátok, hogy mi kell. Akarom mondani, ha előjönnek az emlékek, akkor már tudni fogod, hogy hová kell menni és honnan kell beszerezni. Kiságyatok van már? Mert a többi apró dolog pikk-pakk beszerezhető.
Jajjjjjj de izgi!!! Mindjárt szülsz bakker!!! Nem furcsa érzés????

fatima

Nelly! De jó, hogy ti is jobban vagytok! :) Szonja milyen édi lehet, ahogy mindenhová felkapaszkodik és áll. Gondolom te meg le sem veszed róla a szemed, nehogy valami baj érje! :) :wink: :)
És hogy van a gyönyörűségnek a bőre? Ekcéma? Javul már a helyzet? És a pürék? Eszi már őket???? :)

fatima

na, csak villámgyorsan:
-a 2 szülés között 2 év sem telt el
-az előző császár volt (hegszétválás kockázata nagy, ha nem telt el 2-3 év a kettő között
-van egy miómám, a méhizomzatban, ami tehetetlen tömeget képez így nem biztos h megfelelő méhösszehúzódásokat tudok produkálni
-a szülés várható időpontja előtt 1-2 héttel határozzák meg a császár időpontját mert a vajúdás okozhat hegszétválást (amennyiben hegszétválás van az anya iszonyú gyorsan elvérezhet és meghalhat
-én sem kardoskodom a term. szülés mellett mert a múltkor iszonyú volt (11 óra vajúdás alatt 2 perces fájások végig, szülésindítás, oxitocyn és szűk 1 ujjnyi tágulás összesen, mikor elment a szívhang)

szal így állunk. de ha valami csoda folytán magától megindul hirtelen a szülés és már félig kilóg jónás nyilván megszülöm. ha pl elmegy a magzatvíz és elkezdek vajúdni, nem hagyják sokáig mert kockázatos. tehát ha nem tágulok akkor befejezik gyorsan.

így már érthető?

niki, nem válaszoltál, neked is 1 héttel előbb volt a császzár?
kerekpocak

Sziasztok!

Jól telt az éjszaka, sok köhögéssel, ma megyünk a gyerekdokihoz. Arra is kiváncsi leszek... Mindenesetre megyek és veszek lándzsás útifű szirupot.

Ági!Ügyes vagy! Jó h így reagált a párod! Az enyém ilyenkor közli, h "majd szólj ha kiveszekedted magad". És ezek után én hogy veszekedjek vele??? Pedig néha olyan jó lenne.

Fatima! Ne is mondd ezt az itt lakást! Már a tököm is kivan vele. Itt még a boltok is 4-5 körül zárnak... Tegnap el akartam menni szobaantennát venni, hát nem 4ig voltak nyitva?! Kiakasztó!!!! A legbosszantóbb, h rá akarnak beszélni, h itt milyen jó, milyen jó a levegő és milyen jó állatokat tenyészteni. Na ez volt az utolsó csepp, h innen minél előbb minél messzebbre. Én meg az állattenyésztés.:lol: :roll: :lol: Ezek be vannak rúgva. Azt megértem, h nem akarják h elmenjünk majd nyáron, de hagyják már ezt a döntést nekünk meghozni. Lesz majd még pár menetem ebben az ügyben.

Zsófi! Ez az előző szülés nem hangzik túl jól. Remélem Jónással nem lesz ilyen!

Teri

KépKépKép
pruci

Aha, így már érthető Zsófi.
Nekem a kiírt időpont előtt 3 nappal volt a műtét.

Kép
niki30

Képzeljétek hazajöttünk a délelőtti sétából, levettem Emmus sapiját és nem volt meg az egyik fülbevalója. :shock: Teljesen felforgattam a lakást meg a babakocsit, de nem találtam sehol. Már épp hívtam Bethesdát, hogy elvigyem Emmát röntgenre (vagy ultrahangra?), amikor is meglett! :lol: Már tiszta frászban voltam, hogy megette, és majd kiszúrja a belecskéit! Még mindig nem sikerült lehiggadnom!

Kis betegeink hogy vannak? Petra, Samu, Viki?
Teri, mit modott a doki?

Köszi az "éjszakát átalvós" válaszokat, ha hazajöttünk a síelésből, jön a „simogatásos vízitatás”, aztán meglátjuk! (Ezt jól megmondtam :oops: )

Zsófi szuper, hogy Jónással minden ok :) , izgi lehet már ennyire a finisben, én alig várom, hogy újra átéljem!!!

Nelli: Szonja átalussza az éjszakát?

Niki: hogy bújtok össze apával, ha egy légtérben vagytok? :roll: Nálunk Emma minden mocorgásra felébred néha, így marad a nappali!

Zsu
svs

Zsófi így már én is értem, nem akartam belemászni ebbe a témába!! A lényeg hogy Jónás egészségesen jöjjön világra, sztem tökmindegy hogyan. És ne bánd a vajúdást annyira azért nem jó :wink:

Tényleg Niki szerinted nem gáz hogy ugye egy légtérben vagyunk a gyerekkel és amíg ő alszik mi. :oops: ...szóval mi nem mindig. Remélem ez nem károsítja a lelkét (hangsúlyozom nyilván ha ébren van nem rosszalkodunk).

Teri
kitartás!! Ha jól értem akkor hamarosan elköltöztök, ugye?

Klári
Kép
ganti

Na sziasztok!
Olyan aktív mindenki - szerencsére - , hogy majd 20 perc volt visszaolvasnom!!! De ebben a gyönyörűséges időben inkább sétáztunk egész délelőtt... ott legalább alszik a drágám...

Zsófi: Tök jó, hogy minden rendben van veletek, azért nagyon rohan az idő! Nemrég még te hívtad a János kórházt, hogy mi a helyzet velem...s lassan meg már értetek fogunk izgulni, szinte hihetetlen!!! :wink:

Zsu: Biztos én is frászba lettem volna, h hova tűnt a fülbevaló - nem csodálom, hogy nem nyugtattad le magad egykönnyen... :wink:

Ma rendelek végre egy normális digitális fényképezőt, már kinéztem az e-boltban, fuji és aztán kattogtatok végre kedvemre, mert beszart a régink ... és ezeket a jó képeket pedig apáméval készítettem ... szóval lesz végre saját!!!

Úgy várom a jóidőt, h ne kelljen ennyit öltöztetni/vetkőztetni minden egyes sétánál.

Tejcim talán mintha kezdene végre lenni újra a gyulladt ciciben ... nem akarom elkiabálni, szopinként 20gr...nem sok, de valami!!!!
Végre-végre!!!
Csak be ne durranjon megint... tápszerrel felesben jó lenne ha kihúznánk 4 hónapos koráig!!! 3-3 kajálás úgy tűnik...

...és vasárnap megkóstoltattam vele a sütőtöklét (bolti), hát elsőre ízlett neki, minden nap megivott azóta 50 ml-t ... ma is :P
Aztán lassan próbálkozom almalével - a jövőhéten ... aztán ha 4 hónapos lesz, akkor a pürékkel ... főleg, ha ilyen cici/tejcsi problémás vagyok...

...na megyek, mert kész a kenyér :lol: :lol: :lol: Nyami!!!

Kép
bogen

Zsu Emmát is viszitek síelni??? És még én vagyok bevállalós :lol:

Amúgy nehogy azt higyjétek hogy felelőtlen vagyok, 20 éve minden nyáron sátrazunk egy nagy társasággal, úgyhogy tudtuk hogy mire számíthatunk Julival is, ennek megfelelően készültünk, rohadt sok meleg ruha, neki utazóágy hogy ne a földön aludjon, stb.

Horvátországba meg szintén, abba a házba mentünk ahová évek óta megyünk, úgyhogy tudtam mi újság, ráadásul a szüleim meg a tesóim is jöttek :lol:

Klári
Kép
ganti

Zsófi: örülök, hogy minden rendben veletek! Csavarogjatok csak, annál jobb nincs is!!!

Húúúúúúú Fatima, ennyi kérdést egyszerre, de jól esik!
Szonja ma kezdett el mászni, és ez által villám gyors, semmit nem tudok mellette csinálni ha a földön van, most is itt ül az ölemben.
Az ekcémánk egész jól van, néhakicsit bedurvul, de 1-2 nap szteroidos kenegetés, és elmúlik.
Ja, és Donlad kacsa lett Szoniból... :shock: Olyan hangon mint Donaldé egész nap nyomja, tatata, dadada, ada-ada-ada, annyira cuki meg tudnám zabálni.
Ettől a hirtelen nagy mozgásfejlődéstől (legalábbis szerintem) nincs egy nyugodt éjszakánk sem. Enni nem eszik, csak vizet iszik kb. 5 hónapos kora óta. (Ő alakította így. :roll: ) Ma éjjel vicces volt, 1/4 12-kor felébredt, állt az ágyában, és mondta hogy dadada, tatata, vigyorgott össze-vissza, mint aki kialudta magát. :roll: 3/4 1-re sikerült újra elaltatni.
A főzik most kezdenek jobban fogyni, eddig pár kanál után elég volt, úgyhogy ennek most tökre örülök, de még mindig nem tesz ki egy étkezést.
Elküldöm, jó sokat írtam rólunk, bocsi.

Nelly

Kép
breeki

Nyugi Klári, mi is csak akkor, ha már Emma alszik és nagyon óvatosan, nagyon halkan.
Ez még egy ideig sajnos így lesz. Muszáj megoldanunk valahogy az együttlétet. Evvan. :wink:

Kép
niki30

Klári, persze visszük. Amíg én síelek (ezért persze nem egész nap), addig Anyum lesz vele! Amúgy én nem is vagyok az a bevállalós fajta- vagy ezek szerint mégis? :roll: :wink: Csak az úttól félek, ennyit még nem autókáztunk vele egyszerre! :roll:

Zsu
svs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?