Sziasztok!
Hát nem tudom... érdeklődve olvasgattam a ti eszmefuttatásaitokat is, de a tutit úgyis csak Miksabuckó tudja
Visszaolvastam jó sokat a szopis topikban, és a 3 hónapos babák anyukái közül szinte mindenkinek ilyesmi volt a gondja. Lerövidült szopik, bohóckodás, stb. Most úgy tűnik nekem, hogy Miksa cumikázni is akart, mert ma elég sokat lógott rajtam. Délután már félóránként kért, akkor gondoltam egyet, megpróbáltam a cumit, és hosszú idő után újra elfogadta. Meg is nyugodott vele és tök jót szundikált, pedig előtte azt játszottuk, hogy eszegetett, belealudt, egy idő után letettem, 5 perc szunya után sirva ébredt. De nem ám csak nyekergett, hanem visitott. Pedig ő még sirni is keveset szokott. Először pocifájásra gyanakodtam, de ahogy felvettem, azonnal csönd lett. (Okos
)Erre látatlanban azt mondanám, hogy mamahiány, és bújni akart, dehát egész nap bújt, mégsem ülhetek vele reggeltől estig a fotelban. Mondjuk vendégek voltak tegnap meg ma (apukám meg a felesége) és az megborithatta a kis lelkét, meg a múlt hétvégén a házat is átrendeztük (csak a földszintet, az ő szobáját nem), úgyhogy amiatt is tekinget érdeklődve, nem ért még mindent. Én azt nem hiszem, hogy nem elég tápláló a tej, hiszen 2 hete 5,31 volt, most meg 5,50 fölött, és ő eddig is ilyen ritmusban hizott. Meg azt olvastam, hogy a tudomány mai állása szerint ilyen nincs is. Remélem, igaz
És még egy gondunk van: a kaksi. Egyszer régebben is volt, hogy 3 napig nem kakilt, utána meg óriásit. Aztán sokáig semmi gond nem volt. De aztán a héten is volt egy ilyen, és most is a 3. napot tapossuk. Tudom, hogy a szopisták szerint anyatejes babáknál ez nem gond, ha a babát nem zavarja, de Miksát szerintem zavarja. Tornáztatjuk, meg massziroztam már a pociját, hátha segit. Talán ez is zavarja a szopinál.
És a nagy hir: Miksa tegnapelőtt este a hasáról a hátára fordult a pelenkázón!!!
Azóta se, de nem baj
Hanzika! Tudom, hogy téged nem nyugtat meg, de engem egy kicsit igen, hogy Marcus is hasonlóan csinálja a dolgokat. Bocsi
Az etetőszéket hogyan választottátok ki? És mikortól lehet használni?
Marycus! Miksa is tévézik
Képes abbahagyni a szopit, hogy meccset nézzen, főleg a focit szereti
Lehet, hogy muszáj lesz kipróbálni a teljesen ingermentes környezetet, bár eddig ezzel nem volt baj. Meg hát ő elég sokáig szopizik (optimális esetben), nekem is muszáj lenne valamivel szórakoztatni magam
Verseny nincs Marcussal, de azért nagyon jó, hogy ők majdnem egyidősek, mégiscsak támpont valahol! Bár én 2 héttel később szültem a kiirásnál, Hanzika meg asszem kicsit korábban (jól mondom?), szóval lehetne köztük jóval több idő is.
Kriszta! Szerintem senki sem felejtette el a talit, Hanzika és én is ajánlkoztunk házigazdának. Mindkettő Horány, de ide lehet jönni családostul is szerintem
Miksa szopiizéjére nem irtál semmit, pedig te tapasztaltnak számitasz!
Manó! Tudom, hogy különbözőek a csemeték, de azér mi hasonlitgatni fogjuk Hanzikával szerintem
Mildikó! Asszem mielőtt kiegészitésen gondolkodnék (nagggyon nem akarom), csinálunk egy mérős napot, és akkor okosabbak leszünk. De azért egy kicsit javulni látszik a helyzet, meg ahogyan fentebb irtam, sok minden megmagyarázható.
Húúú, olyan hosszú lettem, mint a vonatfütty
szirom
Ui: Kriszta! nem tolakodok mindig a képeimmel, majd ha többiek tettek föl, akkor én is újra