hát Mircike, azt hiszem ez sokunknak szerepel a céljai közt, jól megfogalmaztad:"hogy edzett legyen a kis lelke, és közben mégse legyen érzéketlen. "
kívánom mindnyájunknak hogy leljünk rá a mikéntre!
Mirkó annyira édes kis vasgyúró!!!! annyira helyes ahogy hátrasandít a kamerába miközben vadul cumizik
Nagyfiú a többiekhez képest, de mégis azért babás is még...
Farkaska HEPI BÖRZDÉJ!!!!! Úgy látom ez a téli szezon a jó neki is ünneplés szempontból!
nekem is: kezdődik nov. 25 névnapom, dec. 24 ugye kari és jan 24 a szülinapom
mindig is szerettem ezt az időszakot
jajj Zsóka Marcus annyira cuki (volt már akkor is)
de jó, úgy szeretnék én is hasonló képet csinálni majd Líz-ről ahogy nézi a forgót és akkor megnyugszom majd picit.
de ezek szerint van időnk még a nézelődéssel, forgót azért mindenképp beszerzünk záros időn belül!
Ja Mircike igazad van, meg kell hallgatni, nekem mondjuk a number one a Brahms Lullaby, ezt játsza a cica is.. de van még 1-2 kedvenc dallam
Nóri az egyszeregykirályfi nálunk is sláger volt amikor kicsi volt a tesóm, de én meg elfelejtettem a szövegét !!!!!!!
megpróbálok valahol rákeresni, mert annyira szeretném azt énekelni Lizinek de nemtom
Zsófi, éjjelek: alapvetően nincs velük gond, mert annyiból áll hogy Liza nyüszög, majd hagyom kicsit hátha visszaalszik, de nem szokott - ezért kaja, majd be az ágyba és már alszik is. És ez 3-4 óránként.
de példul tegnap 18:30 evés és a következő pont éjfélkor volt!
na mondjuk ott úgy 20:30 körül aludt csak el...
azért kér éjjel 3 óránként enni, mert nem eszik sokat egyszerre!!!
Éjjel bealszik és szégyen vagy nem de van hogy én is simán
de ha én ébren is vagyok, őt akkor sem lehet már megerőszakolni hogy egyen még ha elaludt. van hogy böfiztetem , akkor felébred kicsit de azonnal visszazuhan ahogy cicit kap
amúgy számomra ezért is rejtély az álometetés dolog a suttogóból!
amíg nem volt meg Lizi, azt terveztem így csinálom majd, de vele nem lehet ilyet játszani...
ha ő alszik akkor alszik és kész!
a bugyolálás sem a kedvence
de azért ha nagyon nyügi, úgy érzem picit segít.
amit viszont szeret: ha a fenekét paskolom nagyon finoman és közben ssssss-sisegek
ekkor max 5 perc és elalszik. aztán ha fel is riad, akkor is picikét még csináljuk amíg megnyugszik.
nálunk ez jobban beválni látszik! -- azért még nem jelentek ki semmit sem, kísérletezünk !
hűű hosszú lettem, sorry csak csend van
meglepő, mert ilyenkor már az esti sírás szokott zajlani...
ja amúgy ma délelőtt 2 órán keresztül egy szó nélkül elnézelődött az ágyikójában!
de hogy mit, mert semmi nincs ott a rácsvédőn kívül. egyszerűen nem volt álmos! előtte szinte 24 órában csak evett aludt... szóval úgy vettem észre vannak ilyen éber priódusai, a célunk csak annyi hogy ez ne éjszaka legyen!
de eddig kopp-kopp-kopp nem az
hát még ha az estéimet is megkapnám fürdés után
ezen kísérletezünk most, hogy ne sírás legyen programon köv. evésig ebben az időszakban
na majd csak eljön az is
Pusssszok