Sziasztok!
Bocsi, de nem fogok mindenkinek reagálni, csak egy pár szó erejéig jöttem!
Olga!
Húgodéknak nagyon gratulálok Norbikához! Sok boldogságot, egészséget és minden jót kívánok nekik!
Hófordulósoknak, évfordulósoknak is gratulálok!
Másra most nincs is időm, csak annyi, hogy BORZASZTÓ HETÜNK volt/ van. Ma harmadjára voltunk a kórházban....
Hétfőn reggel a kórházba menet baleseteztünk. Az elkerülőn a kórház felé vezető lehajtón belecsúsztunk az előttünk lévő kocsiba,mert egy trabantos előttünk vagy két kocsival nem tudta hol van... Megállt. A mögötte lévő két kocsi még meg tudott állni, mi már nem... szerencsére nem lett semmi bajunk, az ijedtségen kívül, viszont a kocsi eleje sz..rá ment, azóta nem tudjuk használni.
A kórházi sztorinkról is regényt tudnék írni, de nincs rá időm és idegzetem, mert csak megint felhúzom magam....
Röviden: vérvétel eredménye jó lett, de visszarendeltek, illetve hasi uh-ra adtak időpontot szerdán du. 2-re. A doki (egy fiatal csajszi), aki vizsgálta mindenképpen azt akarta, hogy a főorvosasszony is lássa Laurát. A telefonba (mert hétfőn úgy tudtuk meg az eredményt, közölte, hogy az eredményei alapján nem szopik eleget Laura....
, úgyhogy figyeljek oda...)
Az uh-ra egy órahosszát vártunk!!!!
:twistyed:
Nem mondtak semmit, hogy mi a helyzet. Utána vissza a gyerekambulanciára, ahol a kezünkbe nyomtak 4 zacskót, hogy másnapra (mára) vizeletmintát kellene vinnünk és lesz meg egy vérvétel
(vírusszerológia, mivel szülés után hőemelkedésem volt, és esetleg nem vittem-e át vmi fertőzést...)
Ma odamentünk reggel 1/2 9-re ééééééééés 3/4 11-kor már jött is a főorvosasszony...
Megvizsgálta és megnyugtatott, hogy semmi ok az aggodalomra. A bbilirubin értékek szépen csökkenek, májgyulladás kizárva, májon eltérés nincs, kivéve hogy egy kicsit nagyobb, de ez még most természetes.
Annyi, hogy az én vércsoportom A rh poz, Lauráé pedig B rh poz. A fővércsoportunk eltérő és esetleg ez is "bejátszhat" a dolgoba.
Két hét múlva megint menni kell. Végül is ma nem szúrták meg, hanem majd nov. 4-én. Akkora megjön a vizelet tenyésztés eredménye is....
Na mindezek után (gondolhatjátok mennyit idegeskedtem) veszélybe a tejem is, úgyhogy valószínű a tápszerhez kell nyúlni...
Kicsit kivagyok,de remélem minden rendben lesz, sikerül majd megnyugodnom és talán majd minden vissza tud térni a régi kerékvágásba.
Csak hosszúra sikeredett, amiért bocsi,de ki kellett írni magamból...