Sziasztok!
Bocsika, mostanság csak olvasó üzemmódban vagyok többnyire
Azért köszi a hiányolást
Olga, minden nap várom, mikor lesz már a hugid együtt a fiával
Van valami hír?
Hm, gondolom fárasztó az ovi, az új kicsikkel elég nehéz lehet bármiféle foglalkozást csinálni!
A barátnődről én anno szerintem olvastam, szörnyű! Az a baj, hogy ezek szerint ő beteg volt, de valszeg senki nem vette komolyan (orvosokra gondolok). Ha valaki ilyen mély depresszióban van, az úgy gondolom sajnos többnyire kiszámíthatatlan. Nagyon szomorú történet, nem is csodálom, hogy kiakadtál tőle.
Szami, jelentem, kiolvastam a Katedrális folytatását (a család agyára mentem, lépten-nyomon olvastam, egyszerűen letehetetlen). Adjam valahogy vissza, vagy van más "vevő" rá?
Mikor indultok? Holnap tudja meg Máté? Versenyhez egy kalappal neki!
BBJ, az iwiw-en hirdetik a miklósi bababörzét, állítólag van még asztal..., ja és valami Ringatót is, nem voltatok még???
Nagyon ügyi vagy, hm... az én kézügyességem egyelő a nullával, én ilyen díszeket vásárolni szoktam
Súly miatt aggódóknak jelzem, Csongi 8 kg 10 dkg volt egy évesen! Az életben nem volt rajta egy hurka sem, és mégis felnőtt
Nálunk annyi újság van, hogy szereztem a férjemnek egy barátnőméknél egy beugrós állást. Vasárnap megy két hétre egy körre, aztán majd eldöntik, hogy hosszú távon dolgoznak-e együtt.