Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kata! Én a penumo tévé reklámból azt szűrtem le, hogy a korokózó az jelen van az orrban (szőrőn, nyálkahártya), csak jobb esetekben nem "lobban" be. De lehet már megint szőke vagyok.

Hugom még egyben. Legalábbis ma nem beszéltünk, de legalább 10-en hívnának rajta kívül, ha hírek lennének! :lol:

Judit! Még nem hívtam Marikát, ma egész délután süni fejdíszeket csináltam kartonból...29-et... :roll: a holnapi vers kezdeményezésemhez.

Szami! Az ideget verted belém a hugoddal! Remélem én is hogy jó híreket kapsz! Végül is jövőhéten mennétek ugye, őszi szünetben?

Kata! :lol: Bodykra vadásztam Balázsnak, kaptam is. Használtan price oliver 350-400 ft volt, de kaptam ujjonan cimkés Kynga márkájut (Debrecenben gyártják, szerintem minőségében prince oliver) 600 ftért adták. Egyébként inkább játszós melegítő alsókra vadásztam. Ja, meg Nikitől is vásároltam egy kordnadrágot... hát lesz Balázs vagy 7-8 éves, mire jó lesz rá, de árengedményt kaptam rá! :lol: Nem hagyhattam ott! :wink: Meg aminek örülök, az egy Fisher Prive bontatlan kulcsok kicsiknek. Az egyik zenél, a többinek meg csörgő-zörgő funkciója van. Az persze a Norbikáé lesz.
Röviden ennyi. 8)

Olga

Kép
juhaszolga

Ja, már Niki is megírta, csak nem frissítettem... fürödni voltunk...pneumo.

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka! Nekünk most van Römmerünk. A hordozónk bébé comfort volt. Az is nagyon jó volt, és az is nagy... 8-10 hónapos gyereket simán bele lehetett tenni. Most Norbikát várja az is... :wink:

Olga

Kép
juhaszolga

Judit! Jó ötlet az a nyomdázás. Lehet kipróbáljuk, holnap úgyis itthon lesz (csak 1 napra) Levente. Egyébként kis őszi ajtódíszt akarok csinálni... szedtem hozzá gesztenyét is a minap...
szilbee

Jó reggelt!

Na, úgy tűnik, rendeződtek a tesóm dolgai, bár én jobb szerettem volna, ha hazajön. De aztán tegnap kapott egy baby sitter állást egy családnál, így marad. Viszont én még nagyon keresem a jó megoldást (egy ötletem már van), hogy úgy menjünk ki, hogy ne forduljak a saját lelkiismeretemmel szembe.

Szilbee, a vonalzós képek is a Mátrában készültek? Én imádom azt a helyet, nemhiába Gyöngyösön végeztem két főiskolámat+a mérlegképest. Levente kész fiatalember :lol:

Olga, Norbika vajon ilyen kényelmes lesz idekint is? Ahogy jövök, mindig azon gondolkodom, na, most már biztosan megszületett... Tesód hogy bírja? Igen, jövő szerdán indulnánk. Vasárnap úgy volt, egyáltalán nem megyünk és ugrott 250 ezer forintunk, tegnap már ismét a talán megyünk volt a téma, s ha a mai (bár plusz költség, de ...) ötletem nézzük, valószínű, hogy megyünk... Még jó, hogy Máté nem tud semmit az egészről, mert pénteken még Bólyai matek versenye lesz, addig nem akarom elmondani neki. :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami! Igen ott! :)

Olga! Gyakorlaton vagy már, ugye? Hogy érzed magad? Mesélj!

Judit! Csütrötökön tudnál hozni 1 selyemfüvet és 1 vegyesvirágot?!
szilbee

Szami!
Titokzatos vagy, de kezdem érteni a problémát.

egy kalappal Máténak péntekre!

Szilbee!
dióhéjat festettünk, pirosra, (temperával jobb) és bepöttyöztük! édes kis katicáink lettek! visszük holnap az oviba kiállításra, meg még süni lesz krumpliból, meg talán zsiráfot... babán is gondolkodtam, (krumpli a teste feje gesztenye, lábai makkok. az összekötők hurkapálca híján saslikpálca, lehet tartósabb is, amilyen hurkapálcákat gyártanak) van színes raffiám szoknyát neki, meg piros! hajat...

én kopogtatót venni fogok. bár arra is készülök évek óta, hyog csinálok....egy nagyon fajinat csinált a virágkötőnk... pont megy a teraszhoz (narancs-vörös)

mi tegnap üvegmatricákat gyártottunk Grétivel, ma ki is ragasztom, meg egy nagyon szép őszi (nem túl bonyolult) mandalát fogok ma megrajzolni, hogyha hazajön kifesthesse.

most én rajtam is rajtam van a kreatívkodás...

Olga!
én is vettem kynga bodykat, és nagyon szerettem őket, tényleg jó minőségűek, viszont én anno még 750-ért vettem őket!

majd mesélj mi volt a gyakszin!

Jaimee!
Misi nálunk nagy gyümifogyasztó naponta megeszik 1-2 kilóval, majd megkérdezem, hogy kell-e.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee!
ok viszem, meg akkor a pomesteent is jó?

másnak méz?

Többiek? hol vagytok? itt nagyon szar idő van kb 100 m a látótávolság, vagy annyi se...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! KÉPEKET!!!! a kész alkotásokról!!! :D

Köszi! A pomival együtt mennyi is lesz a cucc?
szilbee

Dorka, akkor nem is jöttök holnap Ringatózni?
Örülök, hogy azért már kezdesz kicsit jobban lenni...hátha tényleg elmúlik már!
Tényleg szupi a Römer hordi, Tesóméknak is az volt, jó nagy és biztonságos ugyebár, jó áron kaptátok meg!

Kata, akkor jobbulást Bencének...!

Kép

Kép
ditke2007

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Csak hogy ne maradjatok kétségek között: Norbika még mindíg pocakban! :lol: Igazából, hogy kire üt(ött) az a gyerek... nem tudom. :D
Hugi jól van, nincsenek fájásai. Bár vasárnap óta nem beszéltünk, de ma este majd felhívom.

Igen Szilbee, már gyakorlaton vagyok hétfő óta. Nekem most abból a szempontból rossz, hogy a gyerekek (8 kivételével), mind újak, kiscsoportosak. Sokkal nehezebb rájuk foglalkozást tervezni, mint a nagyobbakra. Meg hát ez a név- és arcmemória a halálom... :oops:
Egyébként érdekes, de máskor mindíg olyan fáradtan jöttem haza (kiszívták a véremet!), most meg nem érzem magam fáradtnak.

Szilbee! Levi panaszkodott, hogy nem volt tízórai? Valami baleset volt a tisza hídon, és mivel szandai konyháról jön a kajánk, bedugult a mi autónk is. :roll: Ugyhogy a mi csoportunk ropizott... Máshol kukit ettek (ki mit talált a szekrényben), de volt olyan is, aki elment venni kenyeret és vajas kenyeret ettek a gyerkőcök... Annyi előnye viszont volt, hogy még a levesből is repetát kértek! :lol:

Muszáj kiírni magamból: nem hiszitek el milyen híreket kaptam tegnap este: volt munkatársnőm, és barátnőm (többször volt nálunk, míg otthon laktam anyuéknál, voltunk együtt nyaralni is Balatonnál) Kriszta tavaly öngyilkos lett. 29 éves volt. És főleg mikor mondták, hogy a 4. emeleti lakásukból ugrott ki a 2 éves kislányával együtt... a kislány azonnal szörnyethalt, Kriszta a kórházba szállítást követően... hihetetlen. Nem is tudtam róla. És olyan rossz, mert tegnap ki tudtam volna sírni magam, de Balázs is rákezdte, amikor meglátta, hogy sírok, és jó kedvet kellett erőltettnem magamra... pedig de jó lenne sírni egyet. De most meg nem tudok...

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
húú ez nagyon megrendítő!

Én gyáva vagyok, sosem bírnék öngyilkos lenni, sosem értettem, hogy mi lehet az a kilátástalan helyzet, amiből csak ez az egy kiút van, és nincs másik lehetőség. Megértem, hoyg kibuktál!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Te nem gyáva vagy, hanem bátor... és szeritnem mindenki bátor, aki nem az öngyilkosságot választja.

Olga! Ez nagyon durva... engem mondjuk elöntött a düh a kislány miatt... ismeretlenül is annyira sajnálom szegényt. :cry:
szilbee

Olga! Nem mondta, de azt hiszem ők a gyümölcsnapos gyümit ehették... már ha volt még... :roll: :lol:
szilbee

Sajna én sem tudok túl sokat Krisztáékról. Én is borzasztóan elítélem, hogy a kislányt is vitte magával. Ezt egyszerűen nem lehet megmagyarázni. Zürök voltak a férjével (nőzött), ott is hagyta őket. Kriszta depressziós lett, a gyógyszert hol szedte, hol nem. Azt mondták a szülei, hogy a végén már nagyon zavart volt. Szétverte a tévét, mert szerinte a KBH figyelte (katonai biztonsági hivatal), meg a mobilját is lehallgatják, teljesen átment ebbe a üldözéses paranoiába. Azt nem értem valaki miért nem lépett már ekkor. A kiskaput az tehette be, hogy a szülei is mondták Krisztának, hogy a kislánynak talán jobb helye lenne az apukájánál átmenetileg. Gondolom, azt hitte már a szülei is ellene fordultak. De arra tényleg nincs mentség, amit a kislánnyával tett. Az apuka nem is engedte, hogy egy sírba temessék őket. Külön napon is volt a temetésük.

Szilbee! Nálatok is minden nap van gyümölcsnap, nem? Csibéknél úgy van elosztva, hogy hetente 2 szülő (ki vannak jelőlve) hozz az egész csoportra egész hétre való gyümölcsöt. És minden nap, mielőtt kimennek levegőzni, az öltözőben vagy esetleg az udavron megeszik.

Judit! Nekem is az a véleményem, mint Szilbee-nek. Az a bátor, aki szembenéz a problémákkal, az öngyilkosság csak menekülés. Az más kérdés, hogy ki mikor jut el arra a pontra, mikor már úgy érzi, hogy nincs visszaút.

Na a lényeget meg majdnem elfelejtettem! Hívtam hugom 4kor, már egy órája a szülőszobán volt akkor, mert a kicsinek többször is 120 alá esett a szívverése. Csináltak Uh-t, a köldökzsinór is a kicsi nyakára van csavarodva. Épp beszéltünk (ööszesen vagy 2-3 percet) mikor beköszönt a dokija, hogy akkor ő hazament.
:shock: Ugyhogy várom a fejleményeket!

Olga

Kép
juhaszolga

Niki! Ti meg szülinapra készülődtök nagy suttyomban? :wink: Mi lesz a nagylány meglepije? Torta hol készül? Ajándék? Mikor lesz a buli? Fényképezni el ne felejtsetek!

Évi jó régen jelentkezett. :cry:

Katlina! Aranyos vagy, köszi a Kynga honlapot! Meglepődtem, hogy a figurás bodyk 1200 ft körül mozognak. :shock: A miénk "csak" csíkos, meg van amelyik duplaujjas, azokon 880 ft volt az eredeti árcímke.

Olga

Kép
juhaszolga

Ja, Dorka! Örök harag!!! :evil: Már nem kaptam Bob-os anyagot...

Olga

Kép
juhaszolga

Na akkor a művek:
Kép katicák és a sünike Kép levesles mandala (a közepén elrontottam, egy kcsiit zavaró, majd holnap átfestem) Kép ezeket már régebben csináltuk, ezek alá megy a másik mandala
Kép az alsó levélből merthoyg az az, van egy holt rész, de az nem kerül az ablakra.. sztem az alma a legtutibb

Judit,
Kép
Kép
bbj

Holnap megpróbálom megvenni a madárijesztő bábunk többi részét, és akkor össze tudjuk rakni.

Ma este Nikiékkel néptáncra vittük a lányokat.. egy kcisit fáradok ettől a rengeteg programtól, mertha a szomszéd utcába kellene vinni .. a lányoknak ez is tetszett, szóval erre is megyünk. még szerencse, hyog nem arany, hanem 1 kila kenyér árában mérik az egy órát. :lol:

egy kcsiit tartok ettől a pénzügyi válságtól.. kezdek parázni... remélem odafent nem tolják el...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, milyen ügyesek vagytok! Nagyon szépek lettek a művek!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kép

Kép
szolkata

Judit! Nagyon ügyesek vagytok! Mind nagyon tetszik! :D Már várom a madárijesztőt is! :D

Olga! Nálunk szerdán van gyimilcs nap. Mindenkinek kell hozni azon a napon kb. 5-6 almának megfelelő gyümölcsöt.
szilbee

Sziasztok!
jaj köszönjük szépen a dícséreteket. az oviba is bezsebeltük! :oops:

a madárijesztő tényleg nagyon tuti lesz, ma kivágom a többi részét, és este Grétivel összeragasztjuk.. már van más ötletem is, majd azt is kivagdosom...

Szilbee!
nálunk meg naptár van, hoyg melyik héten, ki az a két gyerek, akinek hozni kell 2-3 kilónyi gyümit.

kata!
na! láttuk, láttuk, de azt nem, hyog ki az építtető. jól néz kia látványterv, impozáns, modern épület. mi lesz benne, az tudható? annyira nem barangoltam a honlapon.

na megyek, nyírbálunk Letivel... ma még úgysem porszínyóztam... :?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó ez a Center.. de nem bánnám ha ide mellénk is pottyantanának már vmit, mert olyan piszok messze van tőlünk minden. Itt még egy normális bolt sincs a közelben, ahova babakocsival be lehet menni. :roll:

Tegnap Leventével is elmentünk megnézni a buszpályát. Hát totál el volt varázsolva tőle. :lol: Nagyon tetszett neki! Kiültünk a külsőváróba egy kis meleg kakaós látványpékséges csigával és gyönyörködtünk. Ez már végre a 21. század... csak kár hogy a buszálya végéig tart. :? :roll:
Az üzletköpoti részétől nem vok különösebben elájulva. A Libir tecc, de nincsenek Fantasy könyvek, viszont jó gyerekkönyvek vannak és a szépirodalmi rész is jó... A játékbolt is jó, a Brednonba nem mentünk be, mert Dév megunta a dolgot.

Judit! Mi most ujjfestékeztünk, semmi komolyat nem csináltunk, csak szoktuk.. mert tavaly nagyon óckodott tőle. Krumpli nyomdáztunk, meg bekentem a tenyerét, mint tavaly és úgy nyomattuk.

A naptárról jut eszembe, hogy most már Adventi naptárat is érdemes lesz csinálni Levente végett.
szilbee

Halihó!!

Olga! Friss hírek? Nem semmi lehetett tesód dokija. :shock:

Szilbee! Dávidról megen új fotó? :wink: Klassz!

Judit! Hát Ti nagyon kreatívak, ügyesek vagytok! Alig várom, hogy Dorkával is lehessen majd alkotni-pecsmegelni-gyúrni-tépkedni - bár a tépkedés már most is megy neki! :wink: Küldök pü-t! A kirándulós képeiteket meg sem dícsértem múltkor!! :oops: Énisénis akarok wellnessezni-fürödni-kirándulni!

Kismamáink hogysmint?

Jaimee?

Katlina! Jónak tűnnek a Kynga-bodyk! Te szoktál rendelni tőlük?

Kitten! Életjelet!! Voltatok vérvételen? Mi volt? Gyere már, mesélj!

Rólunk: voltunk ma mázsáláson, Dorka csak 25 dkg-t hízott az elmúlt hónapban. :cry: Most 7005 gr. Meg 2 cm-t nőtt. Hát úgy látszik, bele kell törődnöm, hogy ő ilyen alkat. :roll: Tanácsadás egyébként: lemértük, beírva, "van már foga?" Mondom nincs. Ennyi. :shock: Meg a Prevenár tájékoztatója a kezembe, ja oltóanyag nincs még, csak pár, ne is kérdezzem, mikor lesz, majd... Már meg sem kéne lepődnöm. :?

donkoaniko

Na mizujs, ki merre :?: :shock:

Lányok, van valakinek tutkó tiramisu-receptje? Arra gondoltam, hétvégén ki kéne próbálni. :roll: Mármint Apa vetette fel az ötletet... :oops:

donkoaniko

Anikó!
Ami van a mascarpone dobozán is jó, csak tojást ne rakj bele. én amúgy is viszolygok a nyers tojástól

Tényleg többiek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!
Hát írígykedem,nagyon ügyesek vagytok!!

Olga!
Tesód??

Anikó!
Nem szoktam tőlük rendelni,csak most nézem meg én is az oldalt
Én ezzel vagyok nagyon megelégedve:
Nagyon jó termékeik vannakhttp://www.nikicabababolt.hu/

Kép

Kép
katlina

sziasztok!
megvan a madárijesztőnk
Kép egy rajzlapon van rajta, szárad a ragazstó, holnap majd felfűzöm.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Áve.

Csak eljutok a topicba :shock: :D Nocsak gyorsan, ami eszembe vane...

Judit, naon kreatívok/ak?! vattok! Nagyon tetszenek a művek!

Jaimee, oda köll menni az almájé, amit írtál, vagy rajtatok keresztül megy a bót? :) 1 ládára (bár nemtom mennyi az kg-ban...) vevők lennénk.

Kata, ajdekár :( Pedig nagyon próbáltam lesegetni a játszóházat, mégis milyenfajta :) Amúgy én ekkora tömegben nem fürkészem az emberek arcát, a túlélésre játszok :? Kissé sokemberfóbiás lennék, vagymi...

Olga, leakadtam a "sztoridon" :shock: Nagyon durva :(

Szami, rendeződik a hugod dolga? Nekem is csak sejtésem van, mint Druszámnak...hogy miről is van szó...

Judit
Kép

Kép
balwin

Szép estét!

Bbj: tényleg nagyon ügyik vagytok.... hogy van ennyi mindenre időd?! Nem tom, mik lesznek, a googleba írtam be először, ahol valami wikipédia oldalon írták, hogy mik szoktak lenni... Engem leginkább a Ferihegy melletti bevásárló udvarra emlékeztetett, Vögel, Deichmann, Müller... ilyenek.

Balwin Judit: Királylányról oly rég nem láttunk képet! Ne dugdosd előlünk! :wink:

Olga: tesód?

Szilbee: édes hármasban csalingáztatok a buszpályán? Azt nem láttátok véletlen, hogy mennyiért lehet ott parkolni fent?

Jaimee: nem csak amoda kell ám írogatni (bár most nem olvastam ott, de innen hiánylistán vagy)

Városközepi Triumvirátus sem jelentkezett ma...

Anikó: nem baj az, ha Dorka nem gyorsan hízik, a lényeg, hogy jókedvű... nekem mindig azt mondta a doki nénink, hogy a jókedvű babáknak nincs baja.

Szami: én nem sejtem, hogy mi baja a tesódnak :oops: (szőke vagyok?!)

Merülök...pá

Kép

Kép
szolkata

Kata! Hogy vagytok? Bence gond nélkül megeszi a antibigyót? Remélem jól van már!

Judit! Naggyon király! Lassan nem csak szakács, hanem kreatív könyvet is csinálhatsz!!! :D

Olgahugi??

Dorka?

Kata! Nem... Négyesben voltunk. Dév apja hasára volt "erősítve". Csak nem láttatok minket?
Húúú a Matchban nagyon lefárasztott a kölök. Du-án alig aludt, aztán meg olyan volt estére mint a mérgezett egér. :roll: :x
szilbee

Ja nem figyeltem, hogy mennyi a parkolás, mert ma hajnalig még ingyenes volt.

Hja! képzeljétek! Ma 13 éve, hogy Ádámmal együtt vagyunk... s mi véletlen... Dávid is pont ma 11 hónapos! :lol: Hú... ki gondolta volna még akkor, mi lesz abból a 13 évvel ezelőtti csókból! :lol: :lol:

Na gondolkodhatok én is a szülinapi tortán. :mrgreen:
szilbee

Sziasztok!

BBj!

Én is úgy csinálgatnék már valamit Védikével de hát még pár év :oops:
Karácsonyra csinálni akarok ilyen fűszeres illatgyertyát úgy olvastam hogy elég könnyű szóval biztos nem rontom majd el :) Nem vagyok egy nagy kézműves :oops:

Dorka!

Életjelet!

Kíváncsi leszek erre a Family Centerre... Az a baj ezzekkel hogy lassan mindenhol ugyanaz lesz.... Bár egy C&A el tudnék viselni :)

Szilbee!

Hát igen ezeket nem lehet előre tudni akkor nem ilyeneken gondolkozik az ember :lol:

Anikó!

Védike is 7kila 20deka ő se egy nagy gyerek dehát most mit tudunk vele csinálni tömjük mint a libát :lol: Ha eszik rendesen akkor ne foglalkozz mit mondanak :)

Nem tudja valaki hogy a Pelikánban csak hétvégén van játszóház?
Védivel mminden napbenázünk mert annyira tetszik neki az üvegliftezés, kicsit hülyének néznek hogy ki be szállogatunk de hát ha Védike örül neki akkor a többiek nem érdekelnek :oops:

ja és képzeljétek Védike táncol!Ez úgy néz ki hogy ha zenét hall akkor megfogja a kezemés úgy rázza mintha táncolnánk :) Mondom magamba hogy na akkor csak árt valamit hogy ennyit táncolgatok vele ráragadt a tudás :lol:

Na jó :lol: megyek nem fárasztalak titeket korán reggel

KépKép
viragb88

Sziasztok!

Bocsika, mostanság csak olvasó üzemmódban vagyok többnyire :? Azért köszi a hiányolást :wink:

Olga, minden nap várom, mikor lesz már a hugid együtt a fiával :wink: Van valami hír?
Hm, gondolom fárasztó az ovi, az új kicsikkel elég nehéz lehet bármiféle foglalkozást csinálni!
A barátnődről én anno szerintem olvastam, szörnyű! Az a baj, hogy ezek szerint ő beteg volt, de valszeg senki nem vette komolyan (orvosokra gondolok). Ha valaki ilyen mély depresszióban van, az úgy gondolom sajnos többnyire kiszámíthatatlan. Nagyon szomorú történet, nem is csodálom, hogy kiakadtál tőle.

Szami, jelentem, kiolvastam a Katedrális folytatását (a család agyára mentem, lépten-nyomon olvastam, egyszerűen letehetetlen). Adjam valahogy vissza, vagy van más "vevő" rá?
Mikor indultok? Holnap tudja meg Máté? Versenyhez egy kalappal neki!

BBJ, az iwiw-en hirdetik a miklósi bababörzét, állítólag van még asztal..., ja és valami Ringatót is, nem voltatok még???
Nagyon ügyi vagy, hm... az én kézügyességem egyelő a nullával, én ilyen díszeket vásárolni szoktam
:oops:

Súly miatt aggódóknak jelzem, Csongi 8 kg 10 dkg volt egy évesen! Az életben nem volt rajta egy hurka sem, és mégis felnőtt :wink:

Nálunk annyi újság van, hogy szereztem a férjemnek egy barátnőméknél egy beugrós állást. Vasárnap megy két hétre egy körre, aztán majd eldöntik, hogy hosszú távon dolgoznak-e együtt.

Évi és
Kép
csongianya

Ja, még valami! Keresztanyámnál a Siestában holnap-holnapután őszi cipők 50%-os, téli cipők 30%-os kedvezményben lesznek. (azt mondta, sajna téli még kevés van, főként a tavalyi modellek, de hátha érdekel valakit!)

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!
Ha még Olga nem írt, akkor én hozom a hírt

NORBIKA MEGSZÜLETETT 0:50-kor 3370 g és 49 cm-rel

Judit,
Kép
Kép
bbj

Gratulálunk Olga-Hugiéknak!!! :D:D Kívánjuk hogy leljék sok örömüket pici fiukban!!!!
szilbee

Évi!
Gratu akkor, ez is több a semminél. Hova kell neki menni?

Nekem kellene a folytatás

Igen, tudok a babaruhabörzéről, a barátnőm, és a barátnője szervezik, én is szeretnék menni, mint eladó, és rábeszéltem Nikit is. majd beírom idejében a pontos helyet, időt, ha valaki szeretbe vásárolni, de ha eladni, akkor szóljon, elirányítom a szervező csajokhoz.

A ringató uaz, mint Szolnokon. Szilvi tartja itt is, tavaly jártunk, most nem igazán jó az időpont, 9-re tették. az nekem nagyon korán van, hyog még Grétit előtte oviba is vigyem, meg reggelizzünk is...

Szilbee!
miből lesz a cserebogár...

Kata!
na az sem rossz.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép Olga!
nagy szeretettel gratulálunk Norbika születéséhez! Kívánunk Neki, és a szüleinek egészséget, boldogságot, és sok tejcsit!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Norbika! Isten hozott!!! Sok szeretettel gratulálunk a kis családnak!!

Dávid! Boldog hófordulót, Anyáéknak boldog évfordulót kívánunk!

Judit! Nagyon jól néz ki a madárijesztőtök!

Évi! Ügyi vagy munkaszerzésben is! :wink:

Virág! Képek Védiről? Na meg az új kégliről? :wink:

donkoaniko

Olga hugi! Sok boldogságot kívánok kicsi Norbi születése alkalmából! Jó egészséget az egész családnak!

BBJ, akkor a könyvet valahogy eljuttatom még a héten Miklósra. Jó lesz úgy, ha érte mész anyuékhoz?

A férjem egy olasz-angol kört fog megtenni...

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Olga, gratulálunk mi is Norbika születéséhez!

Hát nem is lett olyan nagy baba, mint azt az orvosok tippelték. (hogy hetekkel nagyobb a koránál, arra gondolok itt)

Szilbee, boldog hófordulót Dévnek!

Dorotinak pedig holnapra!

Anikó, Virág: Zsófi 1 évesen 7,7 kg volt...

Kép

Kép
ditke2007

Olga-Hugi: Nagyon gratulálunk mi is Norbika születéséhez!!! Ja, én is azt hittem nagyobb lesz... (bár B.-t is 4 kg-ra tippelték, oszt 3 kiló let...no comment)

Szilbee: nem láttalak Titeket tegnap, nem jártunk arra. Minimális köröket futok most már B.-vel, most nagyon fáradt vagyok ... röviden. Ja, antibigyót simán beveszi... az első adag gyógyiknál szokott most már (nagy korában) sztárallűröket előadni, hogy nem veszi be, de aztán mindig rábeszélem... az erőszaknak nem vagyok híve. Hála égnek örömmel veszi be, amit a szájába adok.

Kép

Kép
szolkata

Elmaradt...

Köszönjük szépen Mindenkinek a köszöntést! :)

Kata! Meg is értem hogy fáradt vagy... bár a konkrét okát nem tudom, csak sejtem... meg még rémlik tavaly ilyenkor milyen volt.
Marci is hamarosan meglátja a napvilágot! :D Már csak 31 nap... vagy annyi se! ;)
Ha tudok vmiben segíteni, akkor szólj! Gyerekfelügyeletet bármikor vállalok. (Levente is bizti örülne Bencének!)
Hja az antibigyót mi még mindig tejben adjuk, mert a kanalas Nurofen mellett az az amit nem vesz be csak úgy... Vitamint, miegymás igen.
szilbee

Sziasztok!

Na most tudtam jönni én is...

Először is köszönjük a köszöntéseket. Sajnos szokás szerint van ürüm is az örörmben... Nem olvasok most vissza, hogy tegnap mit írtam, vagy írtam-e egyáltalán... A lényeg, hogy délelőtt eldöntötték, hogy a baba még ma meglesz a rossz szívhang miatt (aritmia? talán). Hüvelytágító tablettát kapott, mert semmi jele nem volt, hogy Norbika ma szeretne megszületni. Majd délelőtt 10 körül az orvosa azt ajánlotta, hogy írja alá a papírt, miszerint kér EDA-t (asszem így kell írni), hogyha netán sürgősen közbe kellene avatkozni egy császárral... Hugi persze aláírta. Másodjára sikerült is badniuk. Sajna azon kívül, hogy lezsibbat a jobb combja semmi egyebet nem használt. Délután 6-kor burkot repesztettek, onnantól indultak be a fájások. Szegénykémnek nagyon fájt, mondta, hogy nagyon ordított. :cry: Megjegyzem a fogadott orvosa szüleszteni volt (Tündit otthagyták a vajúdóban a párjával). Tündi ordít, hogy kint a gyerek feje. nagy nehezen ránéztek és hát majdnem. Végül vákummal lett meg Norbika. Sajnos hugi nagyon szétszakadt. Altatásban varták, külső-belső varrata is van... Mikor megszületett Norbika 20 perig volt ott, de meg sem foghatta, egy csecsemős nővérnél volt a gyerek. Sajnos azóta sem látta Norbikát, elvitték inkubátorba melegíteni. Hogy erre mi szükség van, azt elfelejtették közölni. ha valaki tudja megköszönném az infót! Huginak azt mondták, hogyha már fel tud kelni az ágyról, akkor viszik neki oda Norbikát. Délelőtt fél 9kor beszéltünk, de akkor még felülni sem tudott szegénykém.

Hát dióhéjban ennyi. Egyébként Kata igazad van, ezen a 49 cm-en én is ledöbbentem. Lehet, hogy még lett volna hátra egy-két hét... 5-ére, 15-re és 25-re is ki volt írva... Lehet mégis 25-e lett volna a nyerő?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára juhaszolga 2008.10.16 13:34-kor.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok megint én. Most beszéltem a kispapával. Hugi jól van, mostmár felkel, ugyahogy tud sétálni. A gyermekágyas osztályon nincs hely, így még nem került fel. Babó vért nyelt, azt mondták nekik ezért van megfigyelésen, de minden rendben volt vele éjszaka. Sajnos azóta sem vitték oda Tündihez a babót. :cry:

Olga

Kép
juhaszolga

Teljesen más tészta: én is a dobozon lévő leírás szerint készítem a tiramisut. Viszont én a 3 tojást beleteszem. Mondjuk az is igaz, hogy az pár napos tojás, mert az anyósom tyukjai tojták. De nem tudom elképzelni, hogy milyen tojás nélkül. Vagy tejszínt keversz hozzá Judit, azzal habosítod fel?

Olga

Kép
juhaszolga

Haj.

Olga, gratulálunk a hugodnak, és kiccsaládjának! :D Noh, majd otthon rendben lesz már minden velük :) Hm, azé fasza hely az, hogy napokig, hetekig tulképp SEMMIT nem tudtak a babáról, az anyukáról :? És még a szülés alatt sem :shock:

Dávidnak Boldog Hófordulót! Szilbee, nektek pedig Boldogságosságos Ösmerettségi fordulót :wink:

Piramisut én is a szarvasi mascarpone szerint szoktam csinálni (eddig még nem sültem fel vele sehol), szintén tojásVal...nekem siccse nyerstojásfóbijám :) (legalábbis a nyár kivételével...) Bízom a nagy magyar mezőgazdaságban :roll: Nameg legtöbbször nekünk is háztól van a tojás.

Mi meg lepukkadtunk :? Az hagyján, hogy Apa is, én is dögrováson vagyunk, de Mucika lázas is - most lefekvés előtt kapott panadolt, meg germicidet is...nagyon nehezen aludt el, gondolom fáj a torka :( Bár kiporszívóztuk az orrát alvás előtt, mégis szörcsögős...így meg csak a száján tud levegőt venni...na ez is zavarja, merugye még nem kellett így lélegeznie... délelőtt amúgy nem zavartatta magát, jól elvolt :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?