Új privát üzeneted érkezett!

Dejó! Van Libri?! :D Én úgy szeretem azt a könyvesboltot.

Kata! Hja... Ádám is milyen sokáig vadászta Dorkáéknak azt a tükröt! Tényleg isteni jó dolog az... és marhára nem lehetett (eddig) kapni sehol.

Szökik a gyerek...
szilbee

Kata!
Köszi Neked is!

Milyen tükör?

Na akkor majd ha rendeződnek a dolgok a plázába, akkor benézünk!

Húú jó drága gyógyi! tényleg már a régebbi fajta vas (ferro folgamma)nem dívik? én még ano azt szedtem... vagy az még drágább?

köszi az útbaigazítást mária street ügyben, nyitvatartás esetleg?

Olga!
ok, akkor majd szólsz, ha aktuális..

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata, köszi a beszámolót :lol: Mi is azt lestük a városban, hogy mindenki 2-3 lufival kolbászol... egy babakocsis anyukánál meg egy egész kupac volt :shock:

Alvás: hát ez ma nekünk is kimarad :? Muci Miklósig aludt 5-10 percet, aztán visszafelé már nem hunyt be; nemrég próbálkoztam az altatásával, de átmászott rajtam az ágyon, oszt kijött a szobából...namondom akkó erről ennyit.

Én mindig maltofert szedtem; 10 éve is, amikor vashiányom volt, meg a terhesség alatt is... Kata, eddig mit szedtél (vagy nem kellett?), hogy most hanyatt estél az árától? :)

Olga, Norbi nem adja könnyen magát :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Kata! Köszi az élménybeszámolót! Amúgy Debrecenben is csak 1 pénztár megy a Brendonban... De általában csak 1-2 ember állt előttünk. Mármint Debrecenben. Hát igen, ez a nyomi vas nem olcsó...

Szilbee! Mikor meglátta, Kata hozzászólásában, hogy van Libri, felugrottam a székről! Azta de örülök!!! :lol: Épp tegnap gondolkodtam rajta, hogyha már úgyis Kecskeméten vagyok ma, akkor elslattyogok ott...megjegyzem a libri honlapján tegnap még nem reklámozták, hogy ma boltjuk nyílik Szolnokon. :x

Judit! November 1-je a dolgozat leadási határidő gyerekvédelemből... nyilván majd mi igazodunk ismerősödékhez. Hétköznap fél 6 körülre érnénk át Miklósra, hétvége meg mindegy. (Gondolom neki nem).

Olga

Kép
juhaszolga

Szió!

Kata, köszi, hogy szóltál... Én is Ferro-folgammát szedtem, asszem olyan 1000 Ft körül volt a 90 szem (vagy 30?)... Nem emlékszem pontosan, de akkor résen leszek :wink:

Mi is voltunk a Pelikán Ü.központban, a Brendonban volt vagy 30 fok, lifthez alig jutottunk a babakocsival, de hát na, első nap volt...
A Libriben viszont jól lehetett nézelődni, kevesen votlak.

Judit, szuper lehetett a pihenésetek, és havat is látttatok már!!!
Nagyon jó programokat csináltatok!!!
Köszi a képeket!
Csomagolsz vasárnapra?
:wink:

Ditke, most is mész suliba?
Jó tanulást akkor!

Olga, be-benézek, hogy jössz-e már jóhírekkel, szorítunk ám!

Katlina, délelőttönként nem láthattad Szabit Mamikkal, mert akkor ők is dolgoznak... Talán hasonmás...
Robika teljesen jól van? És a te fogad?

Szilbee, hétvége? Tudjátok már, hogyan alakul? Mi holnap megyünk anyáékhoz!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka!
jaja, készülök ezerrel! Már egy nagy ikeás zsákom kész, meg sztem megtelik a másik is... még holnap átnézem a szekrényt, nehogy valami is feleslegesen álljon benne! :wink: nagyon bizakodok, bár még odavoltunk akkor is mentek el a teszveszről cuccaim... ürülnek a szekrények a feleslegtől...

Hát akkor neked az a 30 fok nem használt!

Valahogy ott körül volt az ára, nekem is úgy rémlik...

Ditke!
Holnapra jó tanulást, meg kikapcsolódást. most hoyg odavoltam szegeden nekem is az volt az első 5 perc után a gondolatom, hogy hiszen én ezt szeressem! :lol:

Olga!
akkor holnap felhívom, és megbeszélem vele a dolgot!

én is klikkelek folyton hátha van valami híred!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka!
Babakocsi volt olyan mint a tiétek,a babát nem nagyon láttam benne,csak rögtön te villantál be hogy lehet valamelyik mama,de akkor nem
Amúgy jól vagyunk köszönjük,Robika teljesen helyrejött,az én fogam betömve :wink:
Most éjjeleink nem nagyon vannak,de gondolom majd kiderül az oka ennek is :wink:

Olga!
Norbika biztos nagyon jól érzi magát odabenn :wink:

Kép

Kép
katlina

Háj!

Dorka! Találkoztunk Ircsiékkel! Apósod jól összehaverkodott Dáviddal! :lol: Hétvége? Ha minden jól megy, akkor holnap megmutatjuk a fiúknak, milyen az őszi erdőt, úgyhogy mi most nem leszünk... Vasárnap meg kipihenjük a szombatot. (A vasárnapi kaját már ma megcsináltam.)

Olga! Akkor nem csak én vagyok így! :lol:

Erika! Tök igazad van! Annyira jellemző, hgy a könyvesbolt üres egy ilyen üzletközpont nyitásakor... De érdekes hgy mi meg a Plázába is mindig az Alexandrába jártunk (annnnno) elütni az időt... hűű de rég is volt, mikor csak úgy tébláboltam mert nem volt semmi dolgom. :lol:
Jöv. héten elmegyünk majd arra a játszóra... Telózok majd hogy mikor... valszeg indulás előtt egy negyed órával csak, mert Levente hangulatától függ merre is indulunk ovi után.

Alvás: No nálunk meg pont az a "gond" hogy oviban még szeretne tovább aludni, de ébreszteni kell, mert a többiekkel mennek le az udvarra... Ezért folyton bágyadt, mikor megyek érte.

Szép 7végét!!! Esmét! :)
szilbee

Szilbee, Jaimee, ide-oda pingpongoztok a 2 topic között? :lol: Kérdés itt, szerva ott...

A Librinek mi is örülünk, épp azt beszéltük Apával, hogy végre nem csak Alexandra lesz. Monnyuk az is jó, csak így több a lehetőség :) Bár én nem szívesen szabadulok be "ilyen helyekre", mert imádom a gyönyörű könyveket :oops: :( Anyagi csőd lenne... Amit nem látok, az diccse :roll:

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit!
apának hoyg mükszik a foga?

taliztunk ma Juditékkal, Annaluca nagyon bájos, és közölte velem pár perc után, hoyg pá-pá.. Judit próbálta kimagyarázni, hyog mindenkinek ezt mondja... na ja... nem bírja az arcom, ennyi...és tényleg már inkább szőke!

na engem is felcsigáztatok ezzel a másik topikkal, és mit olvasok???? Jaimee! Tiramisu???? nem jöttök errefelé valamikor? szívesen látlak! :wink: de ha már megvan a sütőformád, akkor applepie?

egész nap oylan éhes voltam valamire, jó kis házisütire!... ezt simán bevágtam volna

Szilbee!
Szép napot holnapra!

Niki!
Nektek is, ha úgy alakul!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Én is ferro-f.-t szedtem előzőleg... már nem gyártják, azt mondta a doki... ebben a maltoferben meg azt hiszem 30 szem van egy dobozban, szóval 90 db ez a hihetetlen összeg. (BalwinJudit: csak így a vége felé kell szednem, mert a véreredményem kb. 2 hónappal ezelőttig jó volt, az előző receptet meg apa váltotta ki, ezért nem tudtam, mennyibe kerül) Szóval legközelebb tuti inkább valami más terméket választok a gyógyszertárban, az vény nélkül is tuti olcsóbb lesz. Ja, és így sem szedem csak a fele mennyiséget (elfelejtem)...

Bbj: Úgy emléxem 9-től fél 6-ig vannak nyitva... Mária út... A kis tükör meg feltappancsozható az ablak szélvédőjére, hogy lássam B.-t, mert a középső visszapillantóból nem lehet. Amíg bébihordós volt, akkor meg a hátsó szélvédőre tettem... a középső tükörből rápillantottam a hátsó kicsire, amiben láttam, hogy B. mit csinál. Remélem érthető volt :roll:

Szilbee: mi az első tükröt a Corában vettük, de azóta sem láttam ott...

Azt mondtam már, hogy a mozgásom most már leginkább a hernyóéra hasonlít...?! :lol: Főleg, amikor sietek :lol: Tegnap meg meg is futtatott B. biciklizés közben... az sem volt semmi mozgás :lol:

Körkérdés, probléma felvetés: nálatok nem száraz a lakásban a levegő? Anyám azt mondta, hogy B. náluk nem köhög... én sem.... Hazajöttünk, köhécsel (én is)... nem lehet, hogy nálunk nagyon száraz a levegő?

Olga: bébi? (azért ennyire ne húzzák el szegény húgod sorsát... nem hinném, hogy túlságosan kellemes lehet)

Kép

Kép
szolkata

Kata!
50%-os páratartalom a normális. úgy tudom...
valami párologtató a lakásba? én iylenkor szoktam a párologtatóba citromolajat csöpögtetni, akkor csírátlanítja a baciktól a szoba levegőjét, meg tényleg nem köhög a gyerek, ha éppen taknyos.

A maltofernek nem ad a drinfo hatóanyag alapján helyettesíthető gyógyit, megnéztem, de keress utána!

köszi a tükrös infót, még nem is hallottam hoyg van iylen is...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bbj: és azt honnan lehet tudni, hogy hány %-os a páratartalom? Párologtató? Ami olyan 10-12 ezer körül kezdődik? Mert ha sima kistányérba (vagy valami ilyesmi) rakok vizet, az az életben el nem párolog... Elég ritkán kapcsol be a kazán a fűtéshez (könnyűszerkezetes ház lévén jól szigetelt, jól tartja a meleget). És már B. nem is taknyos... most épp arra gondolok, hogy túl száraz a nyálkahártyája... vagy de hülye vagyok, nekem semmi sem jó?! :lol:
Nem is gondoltam én hatóanyag alapján helyettesítésre, csak valami vasat, oszt jól van.

Jaimee: szegény Giselle-t én tehénkének néztem... :oops: mert hogy olyan kis dundi, meg a nyaka sem tűnt fel :oops: :lol: De szép lett :lol: :lol:

Kép

Kép
szolkata

lehet kapni oylan kis szerkentyűt már akár 1-2E-ért ami hőt mér, meg páratartalmat, ahol nyomon követed. conrad.hu

nincs valamilyen fűtőtestetek? vagy padlófűtésetek van? én a konvektorra kerámiából készült, 100 ft-osba/goodsmarket vett hosszúkás téglalapot akasztok fel. kb 100 ft/ volt darabja

nem oylanra gondoltam, azok tényleg húzós árban vannak, anyáék kölcsönadták az övékét, semmi extrát nem éreztem. de egy szobaszökőkút is megteszi,a léyneg, hoyg valamiből jöjjön a pára...

a mi lakásunk meg túl párás.. most is 66%-os a hálóban... Gréti miatt vettünk anno iylet, mert azt mondták az ekcémára inkább szárazabb levegő
pára= penész= ekcéma hajlam= atópia

Judit,
Kép
Kép
bbj

airwolf, vagy mi a bánat, az a húzós áru, de nem arra gondoltam...

sima bödönkére...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Noh, émmeg ilyen páratartalom-mérő cuccról nem hallottam még :oops: De akkor beszerzek egyet, mert panel lévé nálunk is száraz - csak asztnemtom, mennyire.
Kb. 2 éve vettünk párásítót...fajinul fújja a párát, de sztem egy mosás után teleaggatott ruhaszárító is párolog annyit, mint a kütyü :)

Judit, műxik, csak meg kő szoknia 8)
Leti jól van? Olyan vidámkák a lányaid :) De mindig! :D Még Leti is mosolyogva integetett nekünk (najó, lehet örült, hogy megyünk máááá), pedig dokinénin volt túl...
Nabakker, átláttál rajtunk :mrgreen: Detélleg: Hunci így kommunikál :roll: Sztem meg van róla győződve (miután annyit dícsértük - a szomszédság is - a pápá-zását), hogy elejt egy pápá-t, integet hozzá, oszt be van vágódva... ha rászólok, akkor is ezt csinálja :lol:
Cuppot átadtam Fannának :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Jó reggelt!

na egy ilyenre gondoltam ez a conradon 3000 pénz, de már többet is tud
Kép

én is onnan tudom, hogy vannak ezek a kütyük, mert Misinek mániája ezek az időjárás állomások.

Hunci tényleg édes, ahoyg pápázik, az tényleg menő szokott lenni az idegeneknél/ismerősöknél!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Először is megszülettet babáknak nagyon sok boldogságot kívánok!

Dorka!

Látom jó gyorsan jött a következő picike :lol: Neked is Gratula :lol:

Most csak egy gyors bekuk holnap költözünk vissza akkor már jövök hosszabban is mos csak ennyire fussa... Visszaolvasni esélyem sincs szóval innen csatlakozok :oops:

KépKép
viragb88

Sziasztok!

Először is köszönöm a bíztatást mindenkinek, remélem igazatok lesz és semmi gond...

Balwin!
Köszi a köszöntést és az"olvasnivaló" oldalt! Jó gyorsan eltelt ez az egy hónap.... :shock:

BBJ!
Nagyon szuperek a képek (fürdőköpenyes fürdő előtti a legtutibb nekem :lol: ), nagyon szép helyen jártatok!
Utólag is boldog házassági évfordulót nektek!
Igen, apa is jön természetesen a kórházba velünk. Ránk is fér! Ő valahogy higgadtabban tudja ezeket a dolgokat felfogni, nem mindenben a "bajt" látja rögtön, mint én és rám is fér a "pozitív hatás".

Niki!
Az ismerősödék is úgy voltak bent a kórházban, hogy előzőleg már otthon voltak egy ideje?

Jó hétvégét mindenkinek! A bababörzéseknek pedig holnapra jó árulást! :D

KépKép
kitten13

Hali!

Most csak kérdezek: :oops: holnap Szolnokon lesz börze? Bocs, nem vok képben. :oops:

donkoaniko

Anikó!
Igen holnap, a Széchenyi tornatermében 9-12-ig. ha bejössz, feltétlen szóljál már ma, mert akkor elviszem a csomitokat!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Kata! Nekünk van párásítónk (pingvines) nagyon szeretjük. Reggelre nem kapar, nem fáj a torkunk. Bár most nálunk is az van, amit balwin Judit is írt: ki van teregetve a szobába a ruha, és így is jó. :lol:

Judit! Köszi előre is a közvetítést!

Hugomékról: babó még nincs. Ma megvolt a 4.amnioszkópia. :? De fájásai sincsenek hugomnak.

Olga

Kép
juhaszolga

Judit! Sajna nem tudok bemenni. :cry:

donkoaniko

Olga, nekünk is pingvines van :lol:

Judit, holnapra kívánom, hogy teljen meg a píztárcád! Sikeres árusítást! :D Nem hiszem, hogy mi kijutunk...bár fene tudja, hátha...

Judit
Kép

Kép
balwin

Jaóreggelt :)

Mindenki börzézik? :D Csak én nem... :?

PopiRékának Nagyon Boldog Tizediket! Hófordulóban :wink: Már csak kb. 60-at kell aludni az első szülinapig :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin

Réka! Boldog 10. hónapot! :D

Kép
szilbee

Sziasztok!

Itthon, sajnos nem lett tele a pénztárcám...

sztem sok volt az eladó, sé kevés a vevő. felborult a kereslet-kínálat....mindenki csak eladni akart.. én nem vettem semmit, csakazértsem!

na majd itt miklóson a jövő hónap elején...

Szilbee!
milyen volt a rándulás? jók az új képek!

Poppinak boldog hófordulót!

Judit,
Kép
Kép
bbj

sziasztok!

Olyan sokat írtok...én meg mindig úgy elvagyok maradva, hogy csak nah....

hát mondjuk most is önző leszek mint mindig.....
s ezért bocsánat...de majd ha lesz időnk
rólunk :
nincs semmi különös, az elmúlt két hétben szinte másnaponta voltam orvosnál(belgyógyász kardiológus stb.
volt 24 h-s vérnoymásmérőn mindne érték jó
s az átlag 103/70 vagy valahogy igy.
Kardiológus doktornő nézett s mebeszéltük hogy hóvégén csörögjek át s megnézi szív Uh-n.

Hétfőtől gyakszi:-(
Bettinek van egy csoda jó barátnője már telszámot kellett az anyukájával cserélnünk mert szervezkednek a lányok:-)
Beirattam néptáncra Bettikét kiváncsi vagyok hogy fog e táncolni:-)

puszi mindenkinek szép délutánt

Kép
kbernadett

Popika!!! Boldogságos 10.hófordulót!!!!!!!!! Lassan birthday-party! :wink:

Szilbee! Aranyosak az új képek! :D

Judit! Börzét sajnálom. :( Utólag is boldog évfordulót Nektek!!

Betti! Nem örülsz a gyakszinak? :shock: Mi a baj?

Annyi mindent kéne csinálnom, de ma csak punnyadás volt. :oops: Tegnap meg kikapcsolódtunk, Apa dolgozott :( , mi meg kimentünk a "Hagymanap"-ra. Jó programok voltak, szép idő volt, eltrécseltem barátnőimmel. Dorci aludt, nézelődött, mindenki megcsodálta. :D Ja és smink volt rajtam! Pénteken meg fodrász is kezelésbe vett, úgyhogy kicsinosítottam magam ( már persze amennyit az én fejemből ki lehet hozni... :oops: )

donkoaniko

Aniko!

de örülök csak 7 hét lesz és nagyon fárasztó közben tanulni is kellene majd avizsgákra meg a szakdpgát is kellene csinálni, és ezért nem örülök.

Én is olyan lusta vagyok semmihez nincs kedvem. Tegnap takarítpttam és annyi

nah lépek puszika

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Szilbee! Klasszak az új képek a srácokról!

Betty! Akkor továbbra is drukk neked, hogy semmi "csúnyaságot" ne találjanak nálad! Tényleg, mi a baj a gyakszival? Nem szülőszobán leszel?

Anikó! :lol: De kis nyomi vagy! (és itt gondold hozzá, hogy beszúrtam az utolsó mondatod-merthogy nem sikerült...) :oops:

Én voltam börzén... Hát én ugyan vásárló voltam, de tényleg az volt a meglátásom, mint Juditnak. Nagyon sok eladó volt, rengeteg holmival. Én fordultam vagy háromszor, de így sem néztem meg mindent rendesen (kifelé menet láttam meg egy Bob-os farmert-mikor már csak 35 forintom volt). :oops: Ugyhogy a pénztárcám az kiürült. Ami még meglepett, hogy sokan jöttek csak új holmival. Néhány dolgot veszet drágán akartak adni, de volt amit nagyon áron alul. Pl. hugoméknak vetten teszveszen pihenőszéket, mármint Norbikának, most majdnem ugyanabban az árban itt egy Chiccot kaptam volna, ami szebb huzatú, meg jobban párnázott, meg márkája is van... szóval akkor gőzőlt az agyam. Arról nem is beszélve, hogy játszószőnyeget is olyan sokáig kerestem, most legalább 4-5-öt láttam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára juhaszolga 2008.10.12 16:28-kor.

Olga

Kép
juhaszolga

Ok Betty, közben megjött a hozzászólásod. Én is gy vagyok vele... Jövőhéttől vagyok gyakorlaton, de az a rengeteg foglalkozási tervezet amit gyártotta, meg ami ugysem lesz jó elsőre... Én is biztos kipurcanva jövök haza... hogy rohanhassak a gyerekért a bölcsibe...tanulás nuku, mert csak kéne foglalkozni Balázzsal is, mert különben a lelkiismeretem megölne...

Olga

Kép
juhaszolga

Réka!
Boldog 10.hófordulót!!!!!!

Szilvi!
Jók a képek a fiúkról!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok,

Popikának boldog 10. hónapot kívánunk mi is!

Börze: mi jól jártunk, mert sikerült Römer bébihordót venni, meg egy tutkó kengurut és néhány rucit Szabinak, de nagyon sok árus volt, és tényleg kevesebb érdeklődő sztem is.
Csajok, azért jó volt találákozni! :)

Betti, örülök, hogy eddig rendben találtak mindent, remélem a többi vizsgálatnál is így lesz!!! Bettike már barátnőzik? Az jó, így nagyobb kedvvel megy oviba?

Niki, Dorka és az ovi? Neked hogy sikerült az árusítás?

Anikó, ilyen hétévégéket máskor is! Valami új frizura?

Virág, majd mesélj, Védike miket csinál már? A nallány!!! :)

Szilbee, Mátra? Milyen volt?

Kata, ti miket vettetek? találtatok jó holmikat?

Mi délután erdőztünk egy kcisit, a Nefag játszóttérről kicsit kirándultunk a környéken, Zagyva-gáton stb. Olyan szép idő volt, Szabinak nagyon tetszett a sok zörgő sárguló falevél, a csipkebogyó, a makk, stb. Azt beszéltük Apával, hétköznap is 1-2 órára még munka után el kéne arrafelé menni csatangolni, amíg ilyen szép idő van.

Olga, tesód???

Jó éjt!!

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Rékának Boldog Hófordulót!

Én is menni akartam a börzére persze eladni de aztán elfelejtettem :oops: De akkor látom sokat nem vesztettem!

Védikéről:

Már felül egyre többet játszik egyedül, mindenhol feláll lépeget oldalra, hisztizik,ezt már nagyon tökéjre fejlesztette :lol: mondja hogy apa papa baba mama be, és tegnapelőtt kijött felül a bal foga,a jobbnak se kell már sok így 3ra bővült a fogkészletünk :)
majd teszek képet is.... Imád hintázni de csak ha magasra lököm meg csúzdázni sikongat ezerrel..

Hát így egyelőre ennyi.....

KépKép
viragb88

ANikó, Balwin, Judit, Dorka, Katlina, Virág: Köszönjük a hófordulós megemlékezéseket! :)
jaimee1

Erika! Úristen... most esett le, hogy én eddig a Hunyadin autókáztam el ovi után a kölkökkel... :oops: (a Százados út felől érkezve..) Egyébként a Google Earth-ön fent van a játszótérről egy képe. :lol:

Link: http://www.panoramio.com/photo/2179227
szilbee

Köszi az érdeklődést! Jó volt, de azért nagyon fáradtan indultunk el... viszont a jó idő nagyon csábított minket...

Mátraházára mentünk először. Tettünk egy rövid sétát az erdőben. Elmentünk a szánkópályáig, meg vissza. Gyűjtöttünk leveleket... Gyönyörű volt az erdő!!! Imádom a vénasszonyok nyarát! :mrgreen:

Aztán lementünk Sástóra. Levente apjával felment a kilátóba... a legfelső szintre. :shock: Meg se kottyan nagyfiamnak a lépcsőzés, apjának viszont már igen... :lol: Míg a nagyok el voltak, megsétáltattam Dávidot, de leginkább csak ücsörgött a kavicson... és mindegyik kavicsot egyessével meg akarta kóstolgatni... :roll:
Miután Leventém talajszintre ért, elvittem vizibiciklizni. Volt bennem para rendesen, de példásan viselkedet... monthani nem se mozdult egész addig míg újra partot nem értünk.

Hazafelé úton, mindkét fiú behunyt... Dávid egészen hazáig aludt! :shock: :D

Összességében jó volt, csak a gyerekekre való tekintettel rövidke... Na de majd jövőre. :wink:

Majd dobálok képeket! ...
szilbee

Mátraházán:

Kép Kép
Kép Kép
Kép

Sástón:

Kép Kép
Kép Kép
szilbee

sziótok,

Szilbee, meglestem az albumban is képeket, nagyon jó lehetett!!!!

Virág, ügyesedik nagyon Védike!

Csajok, plííz, egy Zoboki rendelő vagy mobilszám kéne az egyik ismerősömnek....
Aki tudja, írja már meg, kössszke!!

Kép
Kép
dorkáék

Haligali!

Jaimee: mi, is, mi is, mi is boldog hófordulót kívánunk!!! (Uramatyám, mindjárt 1 éves :shock: )

Szilbee: Dávid is milyen nagyfiús már! Jók a képek! Jó időt fogtatok ki!

Olga: tesód? Miket vettél?

Bbj: a kereslet-kínálat aránytalanságára többen panaszkodtak... kár.

Meg az is kár, hogy én meg nem tudtam úgy szétnézni, ahogy akartam... bármilyen rendesen is viselkedett B. csak nem úgy nézelődtem... fél órát sem voltunk ott. De azért vettem Marcikának egy zenélő, állatkás, tükröss plüss játékot (Bence azóta sem szakad le róla) és a kádba tappancsolható csúszásgátlós felületű kisbabáknak való félig fekvős helyzetű tartót... nem tudom, mi normális neve.

Niki: mi lett Kata orrváladék-tenyésztésének az eredménye?

Bencéé: streptococcus... még jó, hogy a prevenar többek között ettől is véd (?)... Doktor nénink is megjegyezte... Még jó, hogy nem 17ezer forintot adtam ki érte... Szóval ma ovi, holnaptól megint itthon. Kaptunk antibiotiukmot, sóoldatozni kell az orrát, szívni, köptető, és mivel antibigyusz... lehet hasmenés... igazából ezért nem mehet oviba, mert fertőzni nem fertőz. Szegény Bence, pedig elszokván a közösségtől reggel olyan kisnyuszi módjára ment be.. most megint egy hét kimarad... és egyébként meg annyira szeretne menni.

Megjegyzés: doki néni mondta: mivel B. amikor oviba került először, nem volt százas... takonyilag... ez épp megfelelő táptalaj volt a streptococcusnak, hogy betapadjon. Jó gyorsan így az elején megszívtuk...

Kép

Kép
szolkata

Betti: gyakorlatod... akkor még az is lehet, hogy találkozunk bent a kórházban... elvileg már 5 hetem sincs hátra... :lol: Melyik kardiológus dokinőhöz mész?

Balwin Judit: én meg láttalak Titeket szombaton az új bevásárló központban... a játszó helyiség előtt ültem a padon...csak mivel az összes cuccunkat én fogtam, meg most már fájdogálnak a csontjaim nem ugrottam oda hozzátok. A tömeg miatt viszont Annalucát nem láttam :(

Szombaton is lesz börze a Zöld Házban 9-12-ig. Ha valakit érdekel.

Katlina: egészségügyileg Ti hogy álltok? Mindketten ok?

Kép

Kép
szolkata

sziasztok

Dorka: Zoboki feleségétől lehet időpontot kérni: 20-350 63-44 telszámon.
Miért vettetek új hordozót?
Hogy vagy mostanság?

Réka boldog hófordulót! Hihetetlen, hogy ő is mindjárt 1 éves lesz!

Azt hittem, megszületik Norbika, mire jövök. Lehet, megvárja a kiírt időpontot :?:

Kép

Kép
ditke2007

Ditke, köszi szépen!

Nekünk nincs bébihordónk, még Szilbeeéktől kaptuk kölcsön, de ez olyan jó áron volt, (37.000 helyett 11.000-ért jutottunk hozzá), hogy vettünk sajátot, és talán nagyobb is, mint a többi hordozó, így van esély, hogy 5 hónaposan nem lesz kicsi Kistörpének :)
Kopp-kopp, én vagyogatok, rókakoma van, de mintha az egész napos émelygések lassan alakulnának... talán.... esetleg....
De nem megyünk sűrűn kettesben sétálni, ma sem voltunk még levegőn, majd Apa leviszi. Nem merek nekiindulni....

Kata, streptococcus???? Atyavilág, akkor minek az oltás??? Még jó, hogy kiderült, és antibogyóval kezelitek!! Szegény Bencike, szinte újból vissza kell majd szoknia az oviba.

Kép
Kép
dorkáék

Szilbee!
de jó időtök volt!
tavaly mi oylat csináltunkaz össezgyűjtött levelekből, hogy hátul az erezetét megfestették, és rányomtuk egy papírra. olyan szép képek lettek!
meg évek óta akarok levelekből/ termésekből kis növényhatározót csinálni, de mindig elmarad...

vizibicó is szupi! Sástón még nem is voltunk...

Kata!
de akkor az oltás nélkül bizti sokkal nagyobb balhé lett volna..

újraszokás, nálunk is mindig kis pityogásos volt... aztán az is elmúlt, ma pl nagyon várta már az ovit.

ténylge olyan gyorsan eltűntetek! nem is tudtunk két szót sem váltai, még a pocidat sem láttam! :cry: pedig nem sok vevőm volt, csak éppen akkor....

ja és egyébként meg nekem is volt kint tornáztatóm csörgős/zötgős, tükrös, habár zenélni nem zenél....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Popinak boldog hófordulót!

Olga, mi a helyzet a tesóddal?

A hétvége nagyon jó volt, csak rövid. :oops:

Bocs, hogy nem reagálok, de gondok vannak a húgommal, agyon aggódom magam, meg folyamatosan teszek-veszek, különben bedilizek, míg várom a híreket Helsinkiből.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami!

Húú remélem semmi komoly!

Voltatok eszembe, hát mi is maradtunk volna még 1-2 hónapig... :oops: :lol:

Olga!
A Te húgod?
Marikával beszéltél?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Némi off:

Jonatán almánk van eladó (Apa nővérének pontosabban), szabolcsi termés, termelőtől

100 Ft/kg, banános dobozokban elvihető

Átvehető: Vízpart krt. 8 (Alcsi, Evezős csárda utcája)

Majd jövök, csak enyém bébi folyton rajtam csimpaszkodik. Vagyafoga, vagyahasa.
jaimee1

Sziasztok!

Megint egyedül vagyok, úgyhogy nem tudtam visszaolvasni, csak egy, kettőt.

Szami: Remélem, nincs nagy baj.

Kata: Katának kétfajta csúnyaságot találtak az orrában (egy h és egy m betűset, nem tudtam megjegyezni). Szóval, Ő sem kapta meg az oltást. Kapott volna antibogyót, de mondtam, hogy már nem szívom az orrát csak egyszer, reggel. Így most várunk egy hetet és meglátjuk, hogy alakul.

Egyébként, az oltástól még benne lehet a baci, csak nem csinál nagy bajt. Dorkának is kitenyésztették két hónappal az oltás után a pneumo-t.

Szóval, Dorka a héten mégis megy oviba. Tényleg, kérdeztétek többen. Megszokta, mostmár szívesen megy, nincs gond. Kopp, kopp, kopp.

Megyek, Dorcsival játszódni még egy kicsit.

Niki

Kép
Kép
csni

Dorka! Ott van ám a mi kék bébihordónk is, az nagyobb is mint a Pier C. volt! ;)
szilbee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?