Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, Winchi, akkor Matyi is olyan mint én, egy biliárdgolyó, faltól falig megy!Egyemmeg, klassz kis srác, h így viselte! :wink:
tünci28

ááá,laptető, még neeeeeeeeeem!!!!! :D
tünci28

Sziasztok!

Winchi:Gyógypuszit küldünk Matyi buksiára.Jaj szegényem elhiszem hogy megijedtetek én is sokszor még egy óra múlva is azon agyalok hogy megütötte magát Hannus meg már egy perc múlva megy tovább a dolgára,hála égnek sokáig nem marad meg bennük hogy mi történt.
Bepanten plus krémed van otthon?Az segíti a sebgyógyulást.Köszi a dicséretet :D

Tünci:Neked is köszi a dicséretet :D Nekem is van avent kézi az tényleg elég gyengusz meg van egy medela(lehet hogy nem igy kell írni)az sokkal erősebb.
Nekem azt mondta a védönő hogy annyira ne fertötlenítsek mindent mert had dolgozzon az immunrendszere.

Az elöbb Hannus nézte az elmot és elkezdett pityeregni és kérdeztem töle mi a baj mutotott a tv-re és mondta hogy baba sír arany szive olyan édes volt.

Megyünk be a városba most nyitok Hannusnak start számlát.Meg Hannus kinötte a szandiját azt is veszünk.
Vendég

Na, akkor most lehet engem megkövezni, én vagyok a nem túlfertőtlenítős típus. :oops: :wink: Nekünk sem sterilizálónk, sem folyadékunk nem volt, csak kifőztük mindig a dolgokat. Eleinte sűrűbben, de én pl. a cumisüveg cumiját sem szoktam, jó forró vizzel mosom el mindig, aztán időnként bedobok minden ilyesmit egy lábasba és kifőzöm őket. Szerintem Nati úgyis több bacit kap az oviból, amit Lili hoz haza neki. Ja, egyedül a mellszívót sterilizáltam minden használat után.
Egyébként én takarításnál sem fertőtlenítek sokat, csak a wc-ket meg a fürdőkádat. :oops: A szervezetnek hozzá kell szoknia a családi baktériumflórához, hogy ellenálló legyen a külsőkkel szemben, én úgy tudom. Persze mindenki másképp csinálja, én így láttam otthon is és jónak találtam.

Lara, Hannus milyen szép! És milyen ügyes! És milyen hosszú a haja! :D :D :D Natiét is növesztjük, hétvégén csináltam neki 2 copfot, édi volt vele.
Fürdő jó volt, csak iszonyú sokan voltak. Kicsit tudtunk wellnessezni is, de ott is tele voltak a szaunák meg a gőzfürdők, az emberek meg tök hangosan beszélgettek odabent. :roll:

Betti, ügyesek vagytok, csak így tovább!!!! 8)

Matyinak puszi a kis buksijára! Barátnőm kisfia is folyton esik-kel, de meg se kottyan neki, a fiúk már csak iylenek. :wink:

Na megyek, lassan indulok az usziba hajat szárítani.

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Katinka igazad van ne szabad túlfertőtleníteni sem. Azt mondják az okosok 2 kiló koszt kell megennünk egy év alatt, anyu szerint Matyi túl is teljesíti :lol:
Köszönjük a puszikat, reggelre sokkal kisebb lett a púp szerencsére most a horzsolás ronda rajta :?
Délután megyünk a védőbe prevenar emlékeztetőre, majd magyarázkodhatok, hogy hova verem a gyerek fejét :lol:
Ja én otthon dúrva fertőtlenítést láttam anyu részéről amíg kicsit voltunk ő az a tipikus fertőtlenítem a hypóval a domestost típus volt, szerencsére már nem olyan előnyben részesíti az ecetet és tőle kaptam a mosódiót is :lol:
Öcsém kicsinek tejfölszőke volt keresztanyám szerint azért mert túl lett fertőtlenítve :lol:

KépKép
winchi

Tünci: Kezdésnek szerintem rugalmas kendő, Liliputi vagy babaközelben! Használtan is lehet jót kifogni!
És utána mei tai vagy csattos amikor már hátra is pakolhatod :wink:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Szarakodik a netünk,így anyuméktól írok egy pár sort. Visszaolvasni csak az utolsó lap alját...

Csütörtökön minden rendben volt az ultrahangon, minden szervem megfelelő.
Aznap délutánra utánakérdeztek a HPV szűrésemnek is. Van, de nem azonosítható típus, így nem magas kockázatú. A teendő a 2 hónap múlva esedékes rákszűrés lesz csak.

A hosszú hétvége fantasztikus volt. Nagyon jól éreztük magunkat, minden kisgyerekesnek melegen ajánlom.
Majd ha már lesz netünk, írok többet.

Tünci!
Tud ám az az Avent rendesen szívni, csak "gyakorlat teszi a mestert" alapon működik, sajnos. Magadnak kell rájönni. Nekem az elején sokat segített, hogy levettem azt a műanyag belsejét és használat előtt enyhén benedvesítettem, így jobban "rácuppant" a cickómra és hamarabb lett vákum.
Én is a Chicco folyadékot használtam...

Kép
jaffa4

Jaffa örülök,hogy minden rendben. Én ma felhívtam a dokit holnap mehetek is,de azért utána kíváncsiságból rákérdeztem várkőrútra és hát április vége :shock:

Kép
Kép
s. zsófia

Én már úgy bánom,hogy egyik gyerkőcnél sem próbáltam ki a kendőt :cry:

Kép
Kép
s. zsófia

Csajok, ki jön holnap Csupamókára???? Winchi, Szösz, többiek?

Kép
Kép
katinka31

Katinka: Mi holnap nem megyünk.

Szösz

KépKép
szosz

lara hannus csodaszép és nagyon örülök,hogy már halad :wink:

Kép
Kép
s. zsófia

Katinak mi sem megyünk, kicsit zűrös a családi életünk Fehérváron.

Szösz mi van veletek? Jól vagy? Olyan szófukar vagy mostanában....

Gégéé má megint eltűnt! :wink: GÉGÉÉÉ HOL VAGYYYY??? :lol:

Jaffa az jó ha mindent rendben láttak az uh-n biztos jó lesz az eredményed! :wink:

Zsófia holnapra drukkolok! :wink:

Matyi megint előadta magát a védőbe :lol: És képzeljétek a hallgatózásnál nem sírt, ez nálunk nagy dolog :lol: A szurit zokon vette de aztán már pakolt is tovább, kérdeztem is a dokit, hogy pakolás ellen nincs védőoltás? :lol:

KépKép
winchi

Köszönöm szépen! Nagyon be tudok t... ha nekem kell dokihoz menni
:oops:
Gratula Matyinak ügyi volt a szurit meg még szép,hogy zokonvete :wink:

Kép
Kép
s. zsófia

Szia Tünci!
Jelentem megtaláltam a fent emlitett e-mailt. El is olvastam.
Valszleg azért nem tünt fel, mert hogy én más úton léptem be eddig. Mirci

mirci001

Sziasztok!

Lara, Winchi! Köszönöm az aggódást, aranyosak vagytok. Olvasok, csak kicsit depizek magamban, nem akarok Nektek nyavalyogni állandóan. Rékával most elég nehéz időket élünk, nem nagyon akar aludni, sem nappal, sem éjszaka, emiatt nagyon nyűgös, és fáradt egész nap, meg én is. Próbálkozunk mindenfélével, remélem hamarosan visszaváltozik Réka az én kis vigyorgós, jókedvű manómmá, mert sajnos mostanában nem az. :cry: Ráadásul hétvégén először apán, aztán rajtam is kijött valami hasmenés-hányásos vírusféle, vagy mi. Talán Réka megússza. Adtam neki normaflore-t. Meg mi is azt ettük. A háromnapos ünnep nálunk így telt.

Meg itt van a lakásvásárlás, attól is már tiszta ideg vagyok. Úgy szeretnék már nyáron költözni, de nagyon nehéz megtalálni az ideális lakást. Lenne egy, ami nagyjából minden szempontnak megfelel, tetszik, de nincs rá elég pénzünk. Csak az a bosszantó, hogy a nagypapám után van némi örökségem, ami pont az az összeg lenne, ami hiányzik, de a család ül a pénzen, mert nem tud dönteni semmiben. Mire meg megkapjuk a pénzt, valaki majd megveszi ezt a lakást! :(

De majd igyekszem kilábalni a depiből, és jövök többet!

Azért amire emlékszem:

Lara: Hannus nagyon szép, és nagyon ügyes! Klassz a babakocsi is. Jó, hogy múltkor írtad, hogy akciós mellények vannak a Brendonban, én is vettem egyet Rékának!

Beze: Bár már nem olvasod, de jó pihenést! Kíváncsi vagyok, hogy tetszik Lexinek a Kolping!

Betti: Nagyon jó volt olvasni a szüléstörténeted, remélem hamarosan képet is kapunk!

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Szösz:A ház miatt én is be szoktam fordulni valahogy olyan érzésem van hogy soha nem szabadulunk innen :cry: :cry: :cry: Pedig olyan jó lenne nyárra elmenni innen,nagyon úgy néz ki hogy még a jövő nyarat is itt töltjük.
Nekem is nagyon tetszik az a kis mellény már alig várom a jobb időt.
Hogyhogy ül a család a pénzen?Nem tudtok szólni hogy nektek most sürgős lenne?Mekkora az a lakás?Remélem meg tudjátok venni :wink:

Zsófi:Még a harmadik gyerkőcnél kipróbálhatod a kendőt :lol:
Én is szeretnék majd a második babónál úgyhogy majd zaklatom Winchit :lol: Remélem minden rendbe lesz a dokinál.Szorítok!!

Winchi:Matyi nagyon ügyes volt a szurinál :D Szerintem nem kell magyarázkodni a kék zöld foltok miatt annélkül úgysem nőnek meg sajnos.

Katinka:De édes lehet Nati a két copffal :D
Képzeld siófokon nem voltak olyan sokan én azt hittem többen lesznek.Persze nekünk jobb volt igy :wink:

Jaffa:Örülök hogy minden rendbe :D Én is csináltattam hpv-t decemberbe.Neked nem fájt utánna a hasad?
Vendég

szosz, lara!
nagoyn meg tudlak érteni benneteket...

néha én is úgy érzem, hogy mennék...
de egyelőre még álom a saját lakás.
ha minden így marad, legalább még 3 évig albérletben kell laknunk.
ha meg még utána is, akkor nem merek majd második babát vállalni.
utána meg már mindegy, 35éves korom után már nem akarok szülni.

szosz, nem tudsz beszélni velük???
Vendég

szosz!
Zsófi is rosszul alszik mostanság. ez alatt azt értem, hogy felsír álmában, 3 napja hajnali 2-5 között tejcsit kér, de utána visszaalszik.
délután sírva ébred. ma elaludni sem akart. elalvásig kellett ringatni, leszakadt a hátam...

jah, hoztam egy képet:
Zsófi segít. még beletette a papírokat a formába. ha mind betelt, akkor kiszedegete és újra kezdte. de volt hogy inkább kettőt tett egybe, csak ne legyen tele. :D
Kép
Vendég

Sziasztok!
Nagyon szép Hannus!!!

Matykónak puszi a pupira!

Mi jól vagyunk tegnap megkapta a körkörös gipszet.Ez derékszögben tartja a lábát.Rettenetesen sírt , remegett minden porcikája mire bemehettem hozzá. Meglestem a heget az ajtóból, elég szép. Vékony L alakú kb 17 centi. Nem álhat rá, de nem is nagyon tudna. Ma már egy picit mozgolódhat. Szegénykém, hogy élvezi. Mintha másnál lennénk, mindent felfedez újra. Jövöhét szerdán veszik ki a varratokat.

Kép
Kép
rhkrisztina

Zsófi nagyon ügyi! És milyen szép!

Kép
Kép
rhkrisztina

Sziasztok!

Kriszti:Köszi a dicséretet :D
Ez a gipsz meddig lesz rajt?Arany szive elhiszem hogy félt :( Sok-sok gyógypuszit küldünk!

Ma Hannus is rosszul aludt Letettem 9-kor hajnali 3-kor felkelt kapott tápszert és még 5-kor fennt volt aztán pelus csere tea aztán üvöltés hogy hozzam ki :roll: kihoztam aztán együtt aludtunk 9-ig.Pedig csak végszükség esetén alszik el mellettem.

Anyany:Zsófi nagyon édes :D :D :D :D és milyen kis ügyes hogy segít :D egy szavad nem lehet :wink:
Milyen hosszú már a haja :D Ezek a lakásgondok :( Remélem sikerül megoldani ,hogy Zsófinak is lehessen kistesó.

Bende :?: :?:

Ancsi :?: :?: :?:
Vendég

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :?: :?: :?: :?: :?:
Vendég

nah anyós végre utalt és bevásároltunk. csak kicsit, de legalább pár dolgot vettünk, ami kellett.
valahogy majdcsak kibírjuk ezt a hónapot.
a következő könnyebb lesz egy kicsit, remélem. ha nem kell fűteni annyit...
Vendég

persze, segít. :D
de néha úgy megmakacsolja magát. meg szokott mostanában hisztizni is. egyre többet. máskor meg nagyon ügyes és szót fogad mint egy kis tündérke.
voltunk boltban, nagoyn édes volt, a kis bevásárló kocsit a végén már egyedül tolja a helyére. de hazafelé úgy döntött, még játszóterezni akar. de már sötétedett, és haladni kellett haza.
hát majdnem hanyatt vágta magát az utca közepén.
a kakaót majdnem földhöz csapta, alig bírtam elkapni mindkettőt...
Vendég

Sziasztok!
Any: Mi most a Thomast nézzük, az nagyon menő... :D:D De Ő nagyon jól megért mindent, amit mi mondunk Neki, csak épp Ő nem akar mondani semmit.
Zsófi mindig ilyen akaratos volt, vagy csak a front miatt történt? :) Petinek is most nyílik ki a csipája, egyre inkább próbálja kifejezni az akaratát.
A rossz alvás lehet a frontok miatt is, jönnek-mennek egész héten.

Krisztina: Nem mehettél be hozzá, miközben rátették a gipszet? De az vígasztalhat, hogy akkor nemsokára minden jó lesz!

Megnézegettem a képeket! Nagyon tetszettek! Sajnos mennem kell, mert lemerült a lapostopom, és a töltő Peti birodalmában van, így ki kell kapcsolnom. :oops: Holnap igyekszem mindent visszaolvasni.

Kép

Kép
nikuc

nikuc!
ez kb 2 hónapja kezdődött. sztem ez a dackorszak.
de ilyenkor felkapom és akkor is megyünk. eleinte mindig rugkapál, de egy idő után megnyugszik és már csak a poén kedvéért cipelteti magát. :D
mindig ki akar jönni a babakocsiból is, de hát nem veszem ki általában, csak olyankor, ha már biztonságos helyen vagyunk.
nem hajlandó megfogni a kezem.
még mindig gondolkodom, hogy beszerzek egy pórázt...
Vendég

Sziasztok!

NIKUC
Képzeld tegnap a frászt hozta rám a védőnőm, mondta, h tudom-e ,h csak úgy anyakönyvezik a gyereket a férjem nevére, ha közjegyző által hitelesített házassági anyakönyvi kivonatot viszek.Na, mondom, ne már, h ezért most fizessek jó pár ezret egy közjegyzőnek.Aztán telefonálgatott és a hivatalban azt mondták neki, h abban az esetben nem kell, ha SZékesfehérváron volt az esküvő, minden egyéb esetben igen, nem elég bemutatni az eredetit, nem eélg a fénymásolat.Úgyhogy nekünk oké, de nem tudom Ti hol házasodtatok, ezek szerint idejében kell gondoskodni erről is. :? :roll:

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Tünci ne már akkor ezen most változtattak??? Amikor Matyi született nem kellett ilyen pedig nekünk sem Fehérváron volt az esküvő! Csak attól kellett papír akinek csak élettársi kapcsolata volt és apasági nyilatkozatot kértek.

Any ez a földhöz vágás ismerős Matyi is csinálja. Tegnap nagy kerttakarításba voltunk meg az árokba tüzeltünk az én kicsi fiam meg az út közepén hisztizett mert nem akart bemenni és leült. Szerencsére nálunk óránként kb 2 autó megy el, hagytam ott ülni de boltba is csinálta már :shock:

Nálunk a menő mesék: Elmo, Eperke, traktor Tom, Thomas és a legújabb Benjamin mackó.

Szösz ne legyél depis! Gyere sűrűbben! Én már próbálom nem stresszelni magam a saját házon, jelenleg kilátástalan. Anyósomék felajánlották, hogy vegyük meg a 90 négyzetméter paneljukat, de panelba nem akarunk kergetőznénk hárman akkora lakásban arról már nem is beszélve, hogy a rezsire rámenne a gatyánk. De biztos mi leszünk a bénák ha megmondjuk, hogy nem...
Tünci én a múltkor kitaláltam, hogy ha valaha lehetőségünk lesz házat venni akkor ott veszünk ahol ti laktok :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok, nehezen jelentkezem, férjem egy nap szabin sincs itthon, sokat pörgök a gyermek és a háztartás között, nappal nem is volt még, hogy lepihentem volna.
Baba jól van, felesben esszük a tejcit a táppal, másik tápra váltottunk, doki mondta, és én sem ehetek tejes dolgokat, tojást, halat, búzát stb. Szegény nagyon hasfájós, de tegnap éjjel végig aludt, 3 őránként kelve, tegnapelőtt viszont 5 órát sétáltam vele éjszaka. Ilyenkor a szopi is nehéz, sőt lehetetlen, mert megfeszíti magát és csak sír.
Tegnap már figyeltem a kajára, ma éjjel már aludt. Az új tápi is ilyen hiperérzékeny. Küldök majd képet, amint odajutok, hogy gépre rakjam, lekicsinyítsem stb....

Betti
Kép
betti0412

Kép

Kis Sárgám, még egy hét mire elmúlik róla. Napoztatom sokat.

Betti
Kép
betti0412

Tünci: Lassan már az apasági tényleg egyszerűbb! :lol: Nekünk már Petinél is ki kellett kérni az anyakönyvvezetőtől, ott, ahol házasodtunk egy házassági anyakönyvi kivonatot (nem másolatot, hanem eredetit). A kórházban le is kellett adni. Ha tudtuk volna, akkor biztos nem Szolnok megyében házasodunk polgárilag! :lol: Azt hiszem, hogy a jogszabály úgy mondja, hogy 3 hónapnál nem régebbi kell, de mintha most változott volna 1 évre.

Keresztelőt Ti terveztek? És Betti, Ti? Esetleg valaki, akinek már nagyobb a csemetéje?
Mi még nem kereszteltettük meg Petit, de anyósom nagyon szeretné, hogy legalább együtt a két gyereket, de én nagyon nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet. :roll: A férjem meg amellett van, hogy majd ők eldöntik, ha nagyobbak lesznek, mi ebben ne döntsünk helyettük.

Any: A pórázon néha én is gondolkodom! :lol: Ő sem mindig akarja fogni a kezünket, mostanában ki akar szállni a babakocsiból (de szerencsére csak a boltokban, és eddig ott nem hisztizett és nem rámolt, csak szaladgál). Ezek szerint lehet, hogy nálunk is kezdődik majd lassan ez a korszak? Felkötöm a gatyámat. Remélem, nem a Tesó születésével esik egybe, mert akkor bajban leszek! :lol:

Betti: Ez a kisbaba nagyon szép! Milyen szép formás fejecskéje van, a sármos grimasz meg valami eszméletlen! Azt hiszem, lesznek gondjaitok kamaszkor táján a lányokkal. :D:D:D

Winchi: Lehet, hogy belenézünk mi is ezekbe a mesékbe, hátha valamelyik bejön. Nálunk sokáig a Kisvakond ment, de mostanában kicsit megunta. (hát még én... ) Evés közben néz mesét (tudom, hogy ez nem helyes, de ha unatkozik, nyűglődik, és nem akar enni. Nem egy duci gyerek, szóval valahogy muszáj belerakni a kaját)

Kép

Kép
nikuc

Sziasztok!

Betti, de helyes a kicsi Ati! :D Édes pici baba, már most kacsintgat a csajokra, mi lesz később? :wink:
Sajnálom a hasfájást :( , azért jó, hogy a diéta segít valamit. Nem lehet könnyű az első napokban egyedül, amikor Lili született, az én férjem se nagyon tudott otthon maradni csak 1-1 napra.

Any, Nikuc, a póráz nálunk is jól jönne, Nati egyáltalán nem hajlandó megfogni a kezünket, cipelni sem hagyja magát, csak ő akar sétálni és persze arra, amerre ő szeretne. :roll: Ha itthon kiszállunk az autóból, úgy kell állandóan bevadásznom a lakásba, megy mindenfelé, csak haza nem. Ja, és a babakocsiba mostmár szinte csak sírva száll be, egyedül cumival tudom megvigasztalni.

Keresztelő: mi mindketten katolikusok vagyunk, mindkét lányt megkereszteltük családi hagyomány szerint. Ha nagyon nem tetszik nekik, felnőttként még változtathatnak rajta.

Szösz, tényleg ne depizz! Itt a jóidő, kezdhetjük is a játszóterezést. :) Családdal nem lehet leülni beszélni pénz-ügyben? Merre van a lakás, amit kinéztetek?
Tegnap tök jó idő volt a Csupamókán, még melegünk is volt, úgyhogy jövő héten gyertek! Meg Winchi, Ti is, még mindig áll a felajánlott fuvar a busztól/hoz, meg akár utána eljöhettek hozzánk is. Gyerekülést is tudok tenni Matyinak Anyuék autójából.
Egyébként Nati egyre jobban élvezi ezt a Csupamókát, már egy-két dolgot csinál is, meg itthon pl. ha mondom a tik-takot, akkor billeg jobbra-balra. Többiek nem kaptatok kedvet?

Lottika továbbra is egy kis hős, sok puszi neki! Azért jó, hogy már mozoghat kicsit.

Zsófi de édes, ahogy segít! :D Nati is a múltkor segített kipakolni, amikor vásároltunk, hozta a tejeket, meg a joghurtokat a hűtőhöz.

Lara, úgy látszik, akkor Fehérvárról mindenki Dunaújvárosba ment fürdőzni. :wink: Milyen szandit vettetek? Nati is kezdi kinőni a zetpolt, de most azon gondolkozom, hogy nyárra nem biztos, hogy praktikus a zárt vászonszandi. A nyitottak meg nem annyira tetszenek, mármint a zetpolból. :? Lehet, hogy vasárnap kinézünk a baba expora, majd ott is körülnézek.

Szép napot,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

Ja, még azt akartam, hogy a Gryllus-féle Maszkabált nem ismeritek? Az is nagyon aranyos kis zenés-rajzos összeállítás, bár Natit nem igazán kötötte le tegnap éppen. Mondjuk neki konkrétan nem is kapcsolok mesét, ha Lili néz valamit, akkor ő is bele-belenézeget, többet meg nem akarom, hogy tévézzen.

Kép
Kép
katinka31

http://www.tanodacipo.hu/hungary/magyar.htm
Mi itt szoktunk kiscipőt venni. Fehérvárról sincs messze, bár lehet, hogy ott is van mintaboltjuk. Elég olcsó (5-6000 a cipő, de vannak akciók, a szandi meg itt nálunk a boltban 3600), magyar, és tényleg jó.

Nálunk csak a mesék a menők, azokból sem mind. Mi nem nagyon nézünk Tv-t, de ha mégis valami film van, az nem érdekli egyáltalán.
Mi is mindketten katolikusok vagyunk, de én magamtól keresztelkedtem meg 10 évesen, a férjem meg újszülöttkorában. Ő csak azért járt hittanra, mert utána kapott fagyit. Én azért, mert érdekelt. Emiatt gondolkodunk rajta. :?

A póráz meg szerintem jó dolog, de egy kicsit olyan megalázónak érzem a gyerekkel szemben. Még ha meg is békülnék vele, előre látom, hogy néznének rám mások, pl. egy boltban. :oops:
Még azon gondolkodom, hogy lehet kapni ilyen "névtáblát", amit pl. cipzárra, ruhára lehet feltenni. Lehet rajta név, telefonszám, hogy ha elszalad, akkor könnyen visszataláljon.

Kép

Kép
nikuc

Sziasztok!

Ne haragudjatok, most nem olvasok vissza, most értünk haza, kipurcantam, jó sokan voltak, bár uh-nál már mákom volt, soron kívül behívott a dokim.
Viszont mostmár komolyan el vagyok kenődve a méretek miatt, de nagyon remélem ,h egyszerűen csak össze-vissza mérik, mert két hete 2mm-vel kisebb bpd és 3 mm-vel nagyobb femurt mért.a súly meg ugyanannyi,kb 2500 gramm.Azt mondja teljesen jó méretek, de gondolom nem lehet semmilye se kisebb, vagy alig nagyobb. :? Mért nem tudnak odafigyelni jobban, én ezt nem értem.mért nem lehet normálisan vezetni a vacak kiskönyvet?? :( És végig csuklott..de figyeltem ,h a gép kb 34-35 hetesnek írta,pedig már bőven 36 és meg is felelt korábban.Ha nem fejlődik és nem veszik észre én saját kezűleg szakítom ketté az egész fehérvári kórházat.
Az nst jó, majdnem végig aludt, kicsit mozgott ,akkor volt szívhangemelkedés,Berzsenyi doki is megnézte.
Vérkép is jó, csak a vas MAGAS!vérnyomi továbbra is felső határ, de még jó.
Egyébként két hét múlva császár, ha addig nem jön, csak a napot nem tudom.

Nem tudom, nem tudok megnyugodni, remélem ,h rendben minden, h tényleg nem téved, h nem állt meg a növésben..

De jó kedvem nem lett tőle.

Majd jövök,pussz.

Betti, Atika nagyon helyes és milyen szép kis pólyája van!!!Neked kitartás!

KépKépKép
tünci28

Ó KisAti de szép vagy! :lol: Az a vagány sérő nagyon komoly!!! Igazi kispasi! :lol:
Betti a pocifájáshoz kitartás az infacol jó meg ez:
http://www.egeszsegbolt.hu/298-babaapol ... ellen.html
De a gripe csak egy hónapos kor után!
A dm-ben lehet kapni meggymagpárnát az felmelegítve a pocijára rakva nekünk sokat segített!
És én Matyit picit tornáztattam masszírozgattam a pociját az is volt hogy segített, távozott a puki és megkönnyebbült tőle.

Nikuc ezeket a tanodás cipőket már én is nézegettem csak még nem volt szerencsém hozzájuk, ha jól emlékszem még Mancsa ajánlotta.
Megjött a ciciban amit teszveszeltem, tök jó és gumis az orra, jó lesz motorozáshoz :wink:

KépKép
winchi

Tünci nagy ölelgetés neked! Bízz magadban és Muciban és hidd el, hogy szépen nődögél ott bent csak nem lesz 4 kilós! Na bumm tudod, hogy Matyi is tökéletesen megnőtt itt kint és még mérlegünk sem volt itthon!
Szóval nyugi puszi neked és pihenj le! Ülj ki a napra és nézd ahogy bújnak a tulipánok kifelé! :wink:

KépKép
winchi

Sziasztok Lányok!

Olyan jó idő van kinnt :D :D :D :D végre :D

Betti:Nagyon édes Kisati :D :D :D Mi is infacolt használtunk meg a megymagpárna is jó ötlet amit Winchi írt.Pár nap és elmúlik a sárgaság :wink: Hannus is sárga volt.

Katinka:Siesta szandit veszünk már kinéztem 6 ezer csak ma nem jártunk arra de egyik nap megveszem.Stabilabban megy szandiba a mostani meg már pici neki.

Hannus az elmot szereti nagyon úgyhogy most töltök le neki 4 gigát :D meg a thomast is szereti.

Tünci:Ne idegeskedj ezek a mérések nem pontosak már egy fél miliméter is nagyon sokat számít.Bizti minden rendbe van pihengess amíg lehet.

Zsófia:Mi volt a dokinál?Remélem minden rendbe van.

Winchi:Az tényleg jó hely ahol Tünciék laknak közel van fehérvár,munka szempontjából biztos jó.De mi még csak átutazók voltunk ott.

Nikuc:Jók ezek a cipők :wink: Hannus sem engedi hogy megfogjam a kezét :roll:
Vendég

Hát azt hiszem jobb, ha mostmár szülésig nem nagyon jövök, lehet miattam depis minden második anyuka a topikban, mert tele a hócipőtök a nyavajgásommal..ne haragudjatok, de egyszerűen annyira kimondhatatlanul féltem Kismucikámat, annyira aggódok érte.. :cry: pedig biztos nincs semmi baja, de már mikor fog az ember megnyugodni??

Na, lelépek, majd jövök csajszik, puszi nektek!

KépKépKép
tünci28

tünci!
sztem senki sem depis miattad.
egyáltalán nem.
tavaszi fáradtság... stb.
mindenkinek van valami baja, a magam részéről jó egy kicsit kinyavalyogni magam. :oops:

amikor Zsófi született, este a fürdetésnél én öltöztettel fel és megszámoltam a lábujjait is. mind megvolt. :)
minden irányból megnéztem, na akkor megnyugodtam.

betti!
gyönyörű a kislegény!
micsoda haja van!!!
Vendég

döglött vagyok, Zsófi is morcika.
fél 6kor keltünk. sose szoktunk. férjem jól elaludt, fél6kor ébredt, de a kocsi aksija meg lemerült.
Zsófinak tejcsi, még egy picit feküdtünk nyugiban, de amikor már rajtam lovagolt, rájöttem, hogy itt már alvás nem lesz.
biztosan a front. tegnapról mára 10fokot melegedett.
délelőtt az uszodai hőmérős óra 17fokot, a piac téri meg 21fokot mutatott.
Vendég

Sziasztok!

Jól van lányok, próbálok nem depizni, aranyosak vagytok! :wink:

Tünci: Azért most nagy butaságot írtál! Mindenki a saját bajai miatt depizik, nem miattad! Amúgy, ha kint lesz Kismuci akkor is agyon fogod aggódni magad majd vmi miatt, ebben biztos lehetsz! De most is rendben van minden! És tessék csak írni, minden nap!

Betti: Nagyon aranyos Kisati! Remélem túllendültök a pocakfájáson, és gyere mesélj! És még képeket!

Anyany: Nagyon édes Zsófi a muffinpapírokkal!

Nagyon szép idő volt ma, végre! Jó nagyot sétáltunk, jól el is fáradtunk, én legalábbis. Remélem Réka is, egész héten reggel 6-kor kel, jó lenne, ha erről leszokna! Kicsit hosszú így a nap!

Tegnap Bendével, meg Nikivel sétáltunk, jó volt beszélgetni, régen találkoztunk már! Niki nagyon ügyesen beszél, sok mindent mond már. Réka nem beszél. :(

A lakás, nem is tudom. Ma éppen mást gondolok, mint pár napja. Lehet, hogy nem is olyan jó az a lakás, amit kinéztem. Az a baj, hogy minden héten mást találunk ki. De valószínű azért, mert még nem találtuk meg az igazit. Igazából a cél, hogy Réka szülinapját, majd az új lakásban ünnepeljük. Addig még azért van idő!

Jó, hogy itt a tavasz! Rámtört az allergia is! Egyfojtában fújom az orrom! :cry:

Szösz

KépKép
szosz

jah, rám is rámjött aköltözni akarok!!!!
sőt nagybetűvel:
KÖLTÖZNI AKAROK!!!
Zsófinak saját szoba kell. nekünk hálószoba. meg kell egy nappali, mert így az egész lakás egyadta kupleráj örökké.
ha letakarom az ágyat, lerángatja az ágyterítőt, és úgy ugrálja össze, ha nem takarom le, akkor csak szimplán összeugrálja.
nem férünk el, kinőttük, kicsi és kész.
megint nézek pár albérletet, hátha.
anyós háza meg még baromi soká fog elkelni...
Vendég

és dühös is vagyok. Zsófi hisztis, nehéz vele, mindig e fejébe vesz valamit és ha nem úgy van,márpedig nem úgy van, akkor kiakad, lefekszik a földre, vagy üvölt. de csak műbalhé az egész.

most este levetkőzött, és a pelust is levette és jól bepisilt.
persze apja dísznek van ott mellette, mert annyira belepistult a játékba, hogy észre sem vette, én mentem be, hogy megnézzem.
erre elkezd kiabálni a gyerekkel, mintha az szándékosan csinálta volna. pedig csak az jó poén neki, hogy levetkőzik. de a többit még nem tanulta meg. hiába is kiabálnak vele, szegényke nem tudja, mit csinált rosszul. és rávágott a fenekére, és piros is lett a helye.
és persze ez is az én hibám. a férjem meg egy seggfej...
Vendég

sziasztok!

Betti...ááá de szép a fiúcska. MÉG KÉPET!!!

Tünci: muhahahahaha én nem miattad vagyok depis...csak úgy... de ma nem voltam.

Ezt a szép időt :) :) :) juhúúúú

Kismuci méretei miatt ne aggódj...Emmát ilyenkor már nem is nagyon méricskélték...de tudok egy tuti tippet :D egyél meg mindennap egy tábla milkát :D kedved is jó lesz, kismuci is nő...te is :D

várom a 2 hét múlvát.

Szösz: ha felkel Réka, és nem veszed ki az ágyból akkor mit csinál????

Mit írjak...hmmm Emma úgy fosik a hajszárítótól, hogy még :D

és olyan szép, és úgy imádom.

És olyan, de olyan édes: ma bementem felkelteni délután; kinyitotta a szemét, és azt mondta: siaa :D

Össze-vissza kell puszilni, de nem?

Amúgy, olyan dolgokért tud hisztizni, hogy néha nagyon kell nevetnem rajta :D akaratos kis manó, az tuti...

na cuppantam

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Anyany :( bakker :(

szegény zsófi :( puszik a popira :(

Évi&Emma

KépKép
gégéé

gégéé!
Emma-képet kérünk!!!

mi szeretjük a hajszárítót, a porszívót, a mikrót, meg a hősugárzót is. :)
mert meleget fúj vagy melegít, vagy csak egyszerűen érdekes.

mesék: vízipók, tabik, maszakbál, vagy most a minimaxos mondókák és gyerekdalok...
ezeket szereti, ezekkel tudunk enni.
tévézni nem szoktunk, mert odamegy és kikapcsolja, vagy kapcsolgatja hogy megkeresse a mesét. meg amúgy is elég vacak a tévénk. most éppen a hangja ment el.
Vendég

Sziasztok!

Tünci felelőségem teljes tudatában kijelentem, hogy nem miattad vagyok depis ha az vagyok! :wink:
Vigyázz magadra és tájékoztass minket nehogy lemaradjunk valamiről majd! :wink:

Anyany sajnálom! én néha úgy érzem Matyit próbálom jó gyerekké nevelni apját meg jó szülővé... Ő a másik véglet mindent ráhagy és ha hülyeséget csinál a gyerek akkor csak röhög rajta én meg takarítsak mint a marha ha az éppen valami kupival jár.

Gégéé de jó hogy jöttél! :lol:

Katinka kipróbáltam, Matyi is dülöngél a tiktakra :lol: és nagyon élvezi :lol:

olyan kis öntudatos hogy csuda, ha ki akar menni veszi a sapkát hozza kinti nadrágot és a cipőt is próbálja felvenni. És volt, hogy szó nélkül bejött leült a földre és elkezdte levenni a cipőjét és megy a fürdőbe kezet mosni, áll fel a felfordított lavórra. (vennünk kell egy fellépőt)

KépKép
winchi

Sziasztok!

Tegnap este óta nem volt netünk, most délutánra javult meg, valami gond volt az upc-vel. :evil:

Hipiszupi idő van, annyira élvezzük! 8) 8) 8) Natival tegnap is kint császkáltunk, ki is neveztem bogárvadásznak, egyfolytában a bodobácsokat néztük meg persze meg is fogta őket. Tök ügyes. Csak menni akar, hiába vittem ki a triciklijét meg a hintát is, picit labdáztunk, aztán egyfolytában fedezte fel a környéket. Persze becincálni alig tudtam, volt jó nagy sírás.

Holnaptól teraszfelújítás lesz nálunk, vettünk tök jó járólapot és a beton részre azt teszi majd a férjem. Meg a bejáratnál is van egy beton csík, oda is. Már alig várom, hogy kivigyük az asztalt meg a székeket, imádom még ezt a zsebkendőnyi telekrészt is, ami a lakásunkhoz tartozik.

Tünci, ne csináld már légyszi! Itt tényleg SENKI sem miattad depis! Gyere, hiányzol! És fogadd meg Gégéé tanácsát (milka), én a helyedben tuti azt tenném. :wink:

Gégéé, édi lehet Emma, képet kérünk, légyszi! :) Én is ki szoktam nevetni a lányomat, amikor olyanért hisztizik. :lol:

Any, Szösz, megértelek Benneteket, Lilivel mi is egy egyszobás lakásban laktunk a negyediken, a kistesót már mindenképpen másik lakásba akartuk hazahozni. Sikerült, de ha belegondolok, mennyi hitelünk van, görcsbe rándul a gyomrom.
Nekünk az autónk sz*rakszik mostanában, két hete nagy hévvel neki is álltunk, hogy lecseréljük kicsit újabbra (ez 11 éves), aztán rájöttünk, hogy nincs kedvünk még több hitelet felvenni, a gyed idejére legalábbis tuti. Marad az autó, aztán imádkozunk hogy ne kelljen túl sokat költeni rá. :?

Lara, Siesta szandit lehet 6 ezerért is kapni? Nekünk most tanodás téli bélelt van/volt, a szandiból anno a 18-as nagy volt még Natinak, azért nem tudtuk megvenni.

Ja, Nikuc, a pórázt én sem gondoltam komolyan, de el tudom képzelni, hogy a következő generációnál már általános lesz...

Na, megyek, felkeltem a Lányt, mert este nem lesz alvás.

Jó hétvégét!

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?