Először is
Süni drága gratulálok Zétény baba megérkezéséhez! Sok boldogságot, örömet kívánunk nektek! Várunk a beszámolóval és a képekkel!
Kriszta, Nagyon jók a képek, és nagyon cuki Uche!
Mi is voltunk nemrég velük élményfürdőben, kíváncsian vártuk, hogy majd élvezik-e, mert eddig még nem voltunk így fürödni. De nagyon bejött a dolog.
Elan, Én is szoktam nekik használt cuccot venni!
Nem semmi, hogy már mondja Gabi az apát! Az enyémek még nem mondanak semmit. Jó, halandzsát igen, meg van amikor nagyon hasonlít egy szóra amit mondanak (pl. anya, baba, pápá, stb), de ezek még nem igazi szavak. Gabi már tisztán kimondja az apát? Nagyon cuki a képeken, igazi kis kópénak tűnik!
Gabi, Hát igen, nem olcsó a zebra, de egy boltban rátettük Zsanit, amikor levettük visított mint egy malac, így úgy döntöttünk, ez lesz az egyik ajándék.
Be is jött! Most még nem ér le teljesen a lába, így saját magát még csak kis ideig tudja lökdösni, de órákat képes lenne rajta ülni, ha valaki mozgatná.
Ja, nem olyan könnyű azért szerintem tönkretenni!
A zsiráf sima műanyag, felpumpálható, ülni lehet rajta, ugrándozni, dögönyözni. Ez meg Blankának tetszett meg, így választottuk még ezt.
Az időpont jó!
Ja, nálunk Blanka harap, de úgy …
A Bélust múltkor úgy megharapta, hogy egy 20 forintos nagyságú lila folt lett a mellkasán.
A Heim Pálba délelőttönként van az időpont nélküli rendelés a bőrgyógyászatra, oda bármelyik nap mehettek. Nekünk is csak hónapokkal későbbre adtak volna időpontot, de a sima rendelésre lehet menni, mi kb. fél órát vártunk, szóval nem volt vészes.
Nika, Nálunk a Bóbita a kedvenc dal!
Ja, meg a Gumimaci. Imádják.
Blanka riszálja magát, meg rogyasztja a térdét úgy ugrál, Zsani meg énekel az ő kis saját nyelvén. Annyira cukik! Ha nyűgösek, ezzel tuti le tudom őket foglalni, mégha rövid időre is.
Jó neked, hogy így tűri a körömvágást. Amikor kisebbek voltak, ők is egész jól bírták. De most már… Jobb nem is beszélni róla.
Már előre félek amikor körmöt kell nekik vágnom, olyan ordítást szoktak rendezni.
Meg kell zabálni ebben a szemüvegben Atit!
Nagyon vagány!
Chesti, Örülök, hogy jöttél!
Niki kész kis hölgy, nagyon édes! Ha más nem, mindig hozzál új képeket!
Tali részünkről oké, a Kopaszi gát is! Csajok reagáljatok ti is!!!
Én nem hallottam erről, hogy csak egy gyerekig támogatná az állam!
Mó, Szuperek a képek, helyes fiad van!
Képzeljétek! Nem is írtam, hogy Blanka pont a születésnapján annyira belejött a menésbe, hogy bent 90%-ban járva közlekedik, és nagyon keveset mászik már. Kint még óvatos, szoknia kell a cipőt is. Annyira cuki, ahogy totyog!
Napról napra egyre ügyesebb!