Új privát üzeneted érkezett!

GRATULÁLOK ZÉTÉNY MÓR születéséhez!!!!!! Sok boldogságot és sok egészséget kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nika jók a képek!!!!!

mó73

Süni,
Gratulálunk Zétény Mór születéséhez! Pihenjetek sokat! Nagyon sok egészséget és boldogságot Neked és a Párodnak is! sok-sok tejcsit!

Ha majd lesz időd, kérünk képet és beszámolót :)

puszi
Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Nika,
Nagyon aranyos Ati :) menő csávó már most :):):)

Mó,
Aranyos a kép Alex-ről is, elég nagy fiú. Mit csináltok egy nap vele?

Chesti,
Hihetetlen, hogy mennyire megnőtt Niki, el sem lehet hinni, hogy már ovis lesz!

Gabicsibe,
szorítok, hogy ne legyen semmi a kukival és megússzátok örökre!
Nagyon szép családod van! :)

Witch,
Mizu van veled?

üdv
Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

kriszta,hogy érted ,hogy egy nap mit csináltunk,lehet,hogy fáradt vagyok,de nem értem. várom a holnapot,mert haza jön a férjem és a fiúk is,Debrecenbe vannak hétfő óta a diákolimpián!a fiam idáig 6 gólt rugott!

mó73

Süninek Gratulálok szívből!

Kriszta!

Vagyok csak olvasó üzemmódban, majd mesélek holnap megyek nőgyogyihoz, elég erős alhasi fájdalmaim vannak szombat délután óta... Holnap utána írok...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Süni! Tiszta szívemből gratulálok!

Kép
nika28

Először is Süni drága gratulálok Zétény baba megérkezéséhez! Sok boldogságot, örömet kívánunk nektek! Várunk a beszámolóval és a képekkel!

Kriszta, Nagyon jók a képek, és nagyon cuki Uche! :D Mi is voltunk nemrég velük élményfürdőben, kíváncsian vártuk, hogy majd élvezik-e, mert eddig még nem voltunk így fürödni. De nagyon bejött a dolog. :wink:

Elan, Én is szoktam nekik használt cuccot venni! :wink:
Nem semmi, hogy már mondja Gabi az apát! Az enyémek még nem mondanak semmit. Jó, halandzsát igen, meg van amikor nagyon hasonlít egy szóra amit mondanak (pl. anya, baba, pápá, stb), de ezek még nem igazi szavak. Gabi már tisztán kimondja az apát? Nagyon cuki a képeken, igazi kis kópénak tűnik! :wink:

Gabi, Hát igen, nem olcsó a zebra, de egy boltban rátettük Zsanit, amikor levettük visított mint egy malac, így úgy döntöttünk, ez lesz az egyik ajándék. :wink: Be is jött! Most még nem ér le teljesen a lába, így saját magát még csak kis ideig tudja lökdösni, de órákat képes lenne rajta ülni, ha valaki mozgatná. :lol: Ja, nem olyan könnyű azért szerintem tönkretenni!
A zsiráf sima műanyag, felpumpálható, ülni lehet rajta, ugrándozni, dögönyözni. Ez meg Blankának tetszett meg, így választottuk még ezt.
Az időpont jó! :wink:
Ja, nálunk Blanka harap, de úgy … :shock: A Bélust múltkor úgy megharapta, hogy egy 20 forintos nagyságú lila folt lett a mellkasán. :shock:
A Heim Pálba délelőttönként van az időpont nélküli rendelés a bőrgyógyászatra, oda bármelyik nap mehettek. Nekünk is csak hónapokkal későbbre adtak volna időpontot, de a sima rendelésre lehet menni, mi kb. fél órát vártunk, szóval nem volt vészes. :wink:

Nika, Nálunk a Bóbita a kedvenc dal! :D Ja, meg a Gumimaci. Imádják. :lol: Blanka riszálja magát, meg rogyasztja a térdét úgy ugrál, Zsani meg énekel az ő kis saját nyelvén. Annyira cukik! Ha nyűgösek, ezzel tuti le tudom őket foglalni, mégha rövid időre is.
Jó neked, hogy így tűri a körömvágást. Amikor kisebbek voltak, ők is egész jól bírták. De most már… Jobb nem is beszélni róla. :oops: Már előre félek amikor körmöt kell nekik vágnom, olyan ordítást szoktak rendezni.
Meg kell zabálni ebben a szemüvegben Atit! :D Nagyon vagány!

Chesti, Örülök, hogy jöttél! :D Niki kész kis hölgy, nagyon édes! Ha más nem, mindig hozzál új képeket!
Tali részünkről oké, a Kopaszi gát is! Csajok reagáljatok ti is!!!
Én nem hallottam erről, hogy csak egy gyerekig támogatná az állam!

Mó, Szuperek a képek, helyes fiad van! :D

Képzeljétek! Nem is írtam, hogy Blanka pont a születésnapján annyira belejött a menésbe, hogy bent 90%-ban járva közlekedik, és nagyon keveset mászik már. Kint még óvatos, szoknia kell a cipőt is. Annyira cuki, ahogy totyog! :D Napról napra egyre ügyesebb!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Chesti
Ha ritkán is,de legalább jössz és hírt adsz magatokról.Én ezeknek a kis morzsáknak is örülök :D gyönyörű a lányod mint mindíg :D

NIka
Szupik a képek :D

Kriszta
Köszi :D Hétfőn este megyünk,azóta is folyamatosan ürül a váladék.Most kamillázom neki minden pelenkázáskor,mert úgy tűnik fájdogál neki,mert sokszor oda nyúl. :(

Rebe
Gratulálok a menéshez!Innen már nincs megállás :lol: :lol: Ha eddig nem olvadtak a kilók,majd most fognak!nekem elhiheted :lol: Én végre 70 alá kerültem!
Inkább elmegyünk magánba,mert ott legalább alaposan megnézik és ráadásul protekciózunk :D Hogy ez mennyibe fog kerülni azt csak sejtem.De muszáj mennünk,mert egyre csúnyább :( Közben változott a programunk azon a hétvégén,de konzultálok apával :D nagyon szeretném ha sikerülne és akkor kihírdetem :D

Boti az apa,papa szavakat már régóta mondja,viszont a kutya még mindig kuka,de már vauzik hozzá.ha meglátja a banánt mondja hogy ba,a kávéra káké.Az autót tisztán kimondja.Ha megkérdezem mit mond a cica csak annyit mond aaaaauuuu,annyira édes :D Hihetetlenül gyorsan tanul,ha tetszik neki valami akkor elég egy párszor elmondani neki és már mondja is.kacsintani is tud már, igaz mind a két szemével.Hintázunk és az anyukákat ezzel szórakoztatja :D Azok meg olvadoznak :lol:

Witch
Ez nagyon komolynak hangzik!remélem nem az!!!!!gyere majd a hírekkel légyszi!csak nem az usziban szedtél össze valamit!
gabicsibe

Sziasztok,

Süni, szívből gratulálok a fiacskád megszületéséhez, végre babázhatsz!!! Gyere hamar képekkel :)

Kriszta, cselle andrea néven megtalálsz iwiwen, less meg nyugodtan :)

Gabicsibe, szegény Boti :( Ez a kuki-ügy nem hangzik túl jól, meg persze a kiütések sem. Nagyon okos a fiad, hogy már ennyi mindent mond! Ráadásul nála az sem jött be ezekszerint, amit hallottam, hogy azok a gyerekek, akik a mozgásfejlődés terén gyorsak, azok lassabbak a beszédben és fordítva.

Chesti, de szép Niki! Istenem, annyira nagy már... hihetetlen, hogy már ovis lesz! Érdekes ez a hiperaktivítás, én úgy tudtam, hogy 5-6 éves kor körül lehet biztosan megállapítani, de az ismerősöm 4 éves gyereke is az állítólag. Mondjuk én nem látom rajta, ha csak abban nem, hogy nagy dumagép, de tök sokáig eljátszik dolgokkal egyedül. Miből gondoljátok, hogy Niki esetleg az lesz?

, helyesek az állatkertes képek :) Én is alig várom, hogy vihessem Gabit, és érdekelje is, amit lát :)

Nika, ezek a napszemüveges képek! :D :D :D

Rebe, Gabi, minitaliztok? ;) Majd kérünk beszámolót, ha igen :)

Rebe, igen, eléggé tisztán kimondja az apát, bár a p-t duplán ejti :) Azt is mondja, hogy "lába" és mutatja a lábunkat, meg a sajátját. Nagyon ügyes Blanka, hogy már ilyen sokat megy, Zsani nem kap kedvet? :) Mondjuk Gabi is úgy van vele, hogy a járás az, ami másokkal történik, neki eszébe sincs :) Pedig a vele egykorú kis barátai már majdnem mind mennek a játszótéren, de ő csak teper négykézláb utánuk. Szerencsére ;)

Witch, remélem, semmi komoly :((( Gyere majd, mesélj.

Gabim tegnap új trükköt tanult, lejött a lépcsőn rükvercbe a harmadik szintről a másodikra :) Szegénykémnek nagyon hamar meg kell tanulnia lépcsőzni, tele velük a ház. De úgy tűnik, nem lesz ezzel probléma. A játszótéren állandóan árgus szemekkel kell figyelni, mert eszi a kavicsot meg a homokot (meg nagyjából mindent, amit talál) marokszámra. És minél inkább rászólok, kiveszem a kezéből, annál inkább csinálja. Nagyon akaratos gyerek, lesz még vele gondom. Gagyarászik egész nap, és próbál beszélni, de nem mindig jönnek ki jól a szavak :) Az apa, lámpa, labda, lába már nagyon mennek, gondolom, ezek hasonlítanak, azért. A gombok a kedvencei a ruháinkon, azoknak mindig örül és mondja, hogy bb! A kacsa kka, ha és azt is mondja néha, hogy hoppá :) De ennyi. Leginkább mutogatással fejezi ki magát, és mérges, ha nem találjuk ki, mit mutat :) Néha az egész polcot lepakolom, mire végre elégedett azzal, amit odaadok neki :)

Csajok! Lehet, hogy a régiek csináltak maguknak egy másik topicot valahol? Annyira el vannak tünve... hiányoznak, azért írhatnának ide is néha, legalább egy beszámolót...

Kép
elan

Elan
Látom magam elött Gabit ahogy csak azért is betömi :D Botival biztos jól megértenék egymást :D Szeretnénk talizni,jövőhét szombatra terveztük a Kopaszi gátra,de lehet hogy mégsem jó nekünk az időpont azért nem szóltam még eddig!benneteket is szívesen látnánk ám!Azért írtam Rebének ha tudok valamit kihirdetem!

Rebe
Hol voltatok élményfürdőzni?
gabicsibe

Sziasztok!

Süni Gartulálok a fiad születéséhez. Jó egészséget, sok tejcsit kívánok!

Vuki Hogy megy a szopizás? Hogy vagytok?

Vikkata Igaz nagyon eltüntél. De a Lőrinc is mostanában lesz 1 éves. Boldog születésnapot neki.
Kép

Elán Nagyon ügyes Gábor. Már fel és le mászik az ágyon? Az enyém még meg sem próbálta. Jó a szülinapi torota. A játékok közül melyik tetszik a legjobban? Aranyos lehet ahogy kostolgatja a kavicsot. Az enyém a virágokat csipegeti. multok a levendulát vágtam meg és annak a virágját eszegete.

Gabicsibe Sajnálom, hogy Botinak hirtelen ennyi betegsége lett. Jobbulást neki. Jó a szülinapi torta. A vizibohoc tetszik. Viszont nagyon ügyes a beszédben.

Rebe Aranyosak a lányok. Nem lehet egyszerü velük. Jó a torta. Látom nem csináltál próblémát a tortából. A közlekdést, ugy értsem, hogy magától vagy azért fogja a kezedet?

Mó Gratulálok a gyerekek bizonyitványához.

Witch Jobbulást neked. Nem semmi Jamina méretei. Mi még most kezdtük hordani a 80-as cucot. Szereti a pocakját.

Rólunk: Járunk a Dévény tornára heti 2x. A buszozás az külön élmény. Nem egyszerü, de apukám mindig jön velünk. Hát nem gondoltam volna, hogy hajlandó kisérgetni. A diákok inkább löknek rajtunk egyet, mint, hogy felengedjenek a buszra.
Viszont aki nem tudja, hogy járunk azok megjegyezték, hogy Marcell nyaki mozgása milyen szépen javul. Remélem rendben leszünk. Kicsi fiam próbálgatja az energiáit. Már kétkezes vezetés helyett egykezeset igényel a járásnál.
Egyhete tulestünk egy komoly lázon 39,3 C. Doki kijött közölte, hogy csak 3 örlő fog jön egyszere, azért a láz. Hát mostmár ki is bujt az egyik sarka. Mindjár 9 fogunk lesz. Éjszaka 2 óránként kell. A láz óta majd egy hétig csak szopi, most kezd már megint más kaját elfogadni.

Elnézést a többiektől, hogy nem irok. Próbálom pótolni.
De az alvás borulása és a kerti munka kicsit sok. Igy a gépezés marad utoljára.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Köszi a dicséreteket! :)
Muszáj volt venni Neki napszemüveget, mert hiába volt felhúzva a kocsi kupolája és a napernyő egyszerűen annyira zavarja a nap, hogy minden egyes séta kész őrület volt.......:(
Így meg olyan nagyfiúsan nézelődik, hogy még a rágókát sem akarja megfogni annyira vagány. :)

Gabi!

Szegény Boti! Biztos kellemetlen lehet Neki!
Jobbulást Nektek!

Elan!

Édes lehet ahogy Gabi négykézláb teper a srácok után:)

Jerika!

Örülök, hogy Marcell már javulgat! Ez nagyon jó hír! :)
Szegény jól megkínlódik a fogakkal......

Witch!

Mindenképpen írj, ha hazaértél a dokitól!
Remélem semmi komoly!

Kép
nika28

Sziasztok! Vettem 56-os bodyt, de hiába van beleírva az 56, ha nem azonos a méret.Mekkorának kell lennie szerintetek? A kisebbnél a válltól üllepig 29 cm-t mértem. Ez most jó vagy kisebb, mint 56-os? Köszi a választ.

remény73

én nem tudom nekem az összes 56-os jó volt.ha kicsit nagyobb az nem baj,de ha kisebb az nem nagyon jó.

mó73

Sziasztok!

Na megjöttem. Édes az összes pici manócska! Szeretem a képeket nézegetni.

Nika!

Ati édes a szemügében :) Hol vettetek ilyen picit? Gondolkodom én is a napszemcsin...

Rebe!

Édesek a lányok, huncutok lehetnek :) Gratulálok Blankának!

Tali érdekelne de fogalmam sincs hol az az akármilyen gát...

Elan!

Öcsikém sokáig tolatva mászott, ez előfordul :) Most már azért a rendes irányba megy :lol:

Jezsoerika!

Gratulálok a pici fiadnak, ügyes lesz :) Na igen, az én cindurkám jó nagy lett, mondjuk apu 192 cm a donor 176, én is 174 körül vagyok, szóval... ja, és én 60 cm-el születtem, én is nagy baba voltam :)

Rólunk annyit, hogy megjöttem a dokitól, van egy 3,5 cm-es cisztám a bal (egyetlen működö) petefészkemben... A doki azt kérte bírjam egy kicsit, és ha a mensivel nem megy ki és fáj, menjek vissza kövi hónapban, ha nem fáj, akkor aug.-ban, és akkor meglátjuk. Mikor mondtam hogy fáj a hasam, aranyos volt, azt mondta, az én hasam nem egyszerű dolog. Na igen, és persze ott az a fránya endó is...
Jamina szépen fejlődik, még mindig nem fordul, de nyúl a tárgyakért, dumál ezerrel, és próbál ő mocorogni, de a possi kicsit nagy :oops: :lol: Az úszást imádja, és ahogy látom jót is tesz neki... :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Remény!

Sajnos fogalmam sincs arról, hogy milyen hosszúnak kell lennie egy 56-os body-nak, azt viszont tudom, hogy a számozásra nem lehet adni. Ati 72 centi, és van 80-as body-nk ami épp, hogy jó Rá. Ne nagyon vásárolj be ilyen kicsiből, inkább egyel nagyobból legyen több. :) Pillanatok alatt kinövi......:)

Witch!

A C&A-ban vettük.....volt csajszis is. Abból nagyobb a választék. :)
Nem semmi ez a ciszta! Szegény!
Jó lenne, ha elmenne a mensivel! Szorítok! :)

Ati sem forgolódik sokat, csak, ha Ő úgy gondolja, hogy már unja hanyatt. :)
Leginkább az oldalán szeret feküdni....eldől, megfogja a játékot, és úgy rágja. :)
Sztem Jaminának sokat fog segíteni az úszás, és Ő is elkezd forgolódni. :)

Kép
nika28

Sziasztok. :)

Apa melózik, dolgomat elintéztem kicsit jövök. :)
Aranyosak vagytok nagyon. :)

Süninek nagyon sok boldogságot!!! :lol: Kéééépeket ahogy lehet!!!

Nika hát a fenti képen jókat nevettem, napszemcsis kamerába nézős. :)

Tubikriszta fürcsis kép haláli volt. Látszik h oda van a vízért. :)

Witch hát nem lehet kellemes a hasi fájdalom. :( Jamináról kééépet! Kopaszi gát 11 kerben van, a lágymányosi hídnál.

http://www.obol.hu/obol2.html

Rebe :) Most szívd magadba ahogy totyog, olyan gyorsan megtanulnak rohanni. :) Zsiráf király. :)

Gabicsibe Boti nagy dumás lesz. :) Talit tessék leszervezni a gátra. Csak valahogy kikéne kerülni azt a 11-15 óráig dolgot. Egyszerűen elviselhetetlen.

Elan csiri-birin nézte meg egy fejlesztő pedagógus. Persze csajom hozta a formáját. Egy perce meg nem állt, rohangálás, sikongatás, és szétveti az energia. Nikit nem nagyon kötik le dolgok, max 5 percig. Elég nehéz igy. :)
Kavics és homokevésről annyit h eddig fiúknál láttam csak. Ez valami pasis dolog lesz. :)

Jezsorika egy képet legalább dobjál. Örülök, h javulgat a dolog.

Remény, ahány gyártó annyi különböző méret. Ne is akard megfejteni. :) Inkább nagyobb legyen, hamar kinövik.

Napszemcsit a Brendonban lehet kapni, és nagy előnye h tépőzáras! :) Több szinben is van.

http://www.brendon.hu/productsearch/vie ... =1&whid=25

chesti

Remény!

Én úgy tudom, hogy az 56-os, 62-es stb méret a baba teljes hosszára vonatkozik, így válltól ülepig egy 56-os body kb 56-nak a fele kell legyen, vagyis 28 cm.

agnese

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Hűha, nagyon le vagyok maradva, köszi a hiányolást!

Elan Gáborjának és Rebe csodaszép kislányainak nagyon boldog szülinapot!

Képek nagyon szuperek egytől-egyig!

Mó ikreinek gratula a szép bizonyítványhoz!

Pelus: mi még mindig liberot használunk, mert Liló minden mástól pelenkakiütést kap. Bár most kaptak egy halom kis bugyit és ha szép idő lesz próbálkozunk a szobatisztasággal...

Süniéknek nagyon sok boldogságot a kis Zéténnyel!

Pár szó rólunk: épül a játszótér a lányoknak az udvaron, párom és Apu csinálja. Lányoknak iszonyú nagy mozgásigénye van, de most már egyre több mindennel le lehet őket kötni. Tegnap például 40 percet könyvet nézegettek az ölemben :shock: (jó mondjuk most betegek). Két hete egyre többet beszélnek, bár sokszor még csak én értem, hogy mit mondanak, de egész sok dolgot meg tudnak már magyarázni. Étvágyuk kiváló, igazi huncut mind a kettő.

Hozok pár képet is!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Judit

jucicuki

Erika
Örülök,hogy javul Marcell nyaka!Látod mondtam én anno neked,hogy majd idővel változnak a nagyszülők is!

Chesti
Igyekszem a szervzezni :D remélem ez sikeresebb lesz mint a múltkori!A hiperaktiv gyerekek figyelmét igen rövid ideig lehet csak lekötni4Szerintem Niki nem tartozik ebbe a katergóriába és tényleg kicsi még hozzá,hogy ezt meg is állapítsák róla.nagy a mozgás igénye,sok ilyen gyerek van.Legalább szép karcsú nő lesz belőle :lol:

Juci
Jobbulást a csajoknak és hát gyönyörűek!Kis maszat pankák :D

Remény
Egyet értek Chestivel,minden márkának más és más a mérete!Pl.a H&M és a C&A nagy méret,míg a magyar készítők által kaphatók kisebbek.Szerintem is csak 2-3 darabot érdemes belőle venni(nkünk ennyi volt és nem is használtam sokáig).Inkább legyen nagy mint kicsi.

Witch
Akkor millió cista űző!Szerencse az ürömben,hogy nem fertőzés :? vagy nem is így mondják :roll: :oops: :oops:
gabicsibe

Imád hintázni a lelkem :lol:
Kép
gabicsibe

sziasztok csajok!!!

Nagyon levagyok maradva :oops: :oops: :oops:
Jo régen voltam de közben azért olvastalak ám benneteket!! :lol:
Tudjátok az van hogy általában egyedül vagyok mindenre Bence meg min 2 de inkább 3 emberes gyerek! :shock: Mosogatni meg főzni csak lopva tudok mellette mert rettentően segit és ha jol megnézzük az edényeimet azóta mióta ő segit HÁT.... :shock: :shock:
valakinek mindeg foglalkozni kell vele. egyedül 5 percre nem tudja elfoglalni magát. Kivéve persze ha rosszat csinál.... :roll: Akkor bizony nagy a csend.

A kukitémához annyit szólnék hozzá,hogy nekünk is aztmondta a doktornénink hogy 3 éves koráig nem kell különösebben foglalkozni vele.Kb 1 honapja voltunk Baján az urológián és gondoltam ha már itt vagyunk és a Bence is ittvan megmutatom a kukit.
A főorvos abban a pillanatban megcsinálta neki.Valamilyen müszerrel lefejtette a fitymáját.Kérdeztem tőle hogy nem korai??Aztmondta ennél nincs oölyan hogy korai.minél kisebb annál kisebb ellenállással tudjuk rendbe tenni a kukit. akkor orditott meg utána való nap minden pisilésnél visitott de azóta gyönyörüen fel lehet huzni a kukit nincs vele semmi baj. minden este felhuzzuk a kádban megmossuk és utána még a pelenkázon felhuzzuk és beolajozzuk.Ennyi.
Képzeljétek 9!! Hangsúlyozom 9 fogunk van!!Már azthittem csak 8 fogunk lesz mert min 3 honapja nem jött egy sem.De pár napja vettem észre hogy alul kibujt egy. Lehet hogy nem csak 8 fogunk lesz??? :lol: :lol: :lol:

Süni!!!!!!!

Nagy nagy pusszantás és gratula neked!!
Képeket és születéstörit is kérünk minél hamarabb!!! :lol:

Chesti!!!

Már rég nem voltál te sem de Lencsilány még mindig ugyanolyan gyönyörű :lol: :lol:

Juci!!!

Hüha hűha ezek a csajok már megint mekkorát nőttek!
Jo neked látom a meggyet is volt aki leszedje helyetted :lol: :lol:

Gabi!!!

Botinak igy utolag is boldogságos szülinapot kivánok!!
Hallod! Most volt hogy eggyütt örültünk hogy sikerült!! :roll:
emlékszel?, Aztán meg tessék!!mindjárt kész macsó csávó :lol: :lol: Jo a hintás kép :lol:

Witch!

Jamina gyönyörűséges!!! Semmi keresztapusoskép???? :lol: :lol:

Elan!!

Gabinak még a szeme sem áll jol!! :wink: :lol:

Csajok most egyenlőre ennyire futotta most dobok még egy-két képet aztán megprobálok még késöbb jönni!

Puszka mindenkinek!!!

Bibar Luki Benszi!!!!azt az irgum-burgumját :lol: :lol:
Kép Vad lovas...

Kép Kép Kép

Kép
fiona66

Gabicsibe, köszi a meghívást, majd írd meg, mikor és hol pontosan. Ha tudunk, megyünk! Aranyos a beájulós Boti :D

Rebe, engem is nagyon érdekel a fürdőzés, hol voltatok? :)

Erika, nem gondoltam volna, de az alvókutyának van a legnagyobb sikere. Igaz, álmában nem ölelgeti, de elalvás előtt mindig jól megdögönyözi a kiságyban. Örülök, hogy Marcell nyaka javul, biztosan rendbe tudják hozni! A fogzás durva, mi még nem tartunk itt, de már eléggé félek az őrlőktől és a szemfogaktól...

Witch, Gabi csak a lépcsőn lejövés közben tolat, amúgy rendesen mászik :) Ellentétben velem, mert én tényleg csak hátrafelé voltam hajlandó anyukám szerint. A cisztát sajnálom, jó lenne, ha magától távozna és nem kéne műteni :(

Juci, köszönöm a köszöntést :) A csajszik nagyon édesek, és nagyon sokat változtak, mióta utoljára mutattad őket. A kutya meg szupercuki, imádom a westieket :)

Fiona, de jó, hogy jöttél!!! Óriásit nőtt a fiad. Ugye jól emlékszem, hogy nálatok volt gond a darabos kaja elfogadtatásával. Megoldódott ez közben?

Képzeljétek, tegnapelőtt este olyan fura volt... Gabit, ha este lerakom aludni, viszonylag könnyen elalszik, és csak 3-4 óra elteltével ébred először inni... Tegnap viszont elalvás után fél órával felsírt, és utána negyedóránként feláll a kiságyban és bömbölt. Utána mindig elaludt, és aztán újra felállt. Végül odavettem a nagyágyba és így éjféltől kb. reggel 6ig aludt egy pissz nélkül.
Én úgy tudtam, hogy a sötétségtől való félelem még nem aktuális, és a rossz álmok is később jönnek. Szerintetek mi volt ez? Tegnap megint minden oké volt...

Végre mi is beüzemeltük a kismedencét, Gabi imádta :D Mondjuk borzasztó, hogy mindennap újra kell tölteni, de ma veszünk egy slagot, mert vödörrel kicsit macerás volt... De mindent a gyerekért ;)

Kép Kép

Kép
elan

LÁNYOK!

ITT A TÁBLÁZAT!
Az esetleges javítanivalókat priviben kérném!

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Gyorsan rakok pár képet. Kép
Segitek a cseresznye berakásban.
Kép
apát utánzom
Kép
mosoly
Kép
sétálok

Jerika

Kép
jezsoerika

Hu ezt tényleg gyorsan elküldtem. Estére próbálok jönni, de legkésőbb holnap. Addig is mindenkinek szép napot!

Jerika

Kép
jezsoerika

Fiona
Köszi :D De jó hogy végre jelentkeztél!Jó nagyot nőtt Bence,sokat változott!!

Elan
Ez a huncut mosoly :D nagyon cuki Gábor!
Fogalmam sincs mi lehetett ez.Botinál is volt ilyen csütörtökről péntekre virradóra,de Ő "csak"óránként ébredt.Aztán 3 kor meguntam(11 után feküdtem le) és én is magunk közé vettem,ott durmolt reggelig.Igaz néha nyörszörgött,de megsimiztem és aludt tovább.Jól látom,hogy Gabi is akkor cirkuszolt?

Erika
Jó kis segítséged van :D
gabicsibe

sziasztok, most jöttem haza a barátnőmmel voltunk ctg-n,múlt szerdára volt kiírva,de még nem szült meg,ez lesz a 3.babája.szerdáig kapott haladékot,ha addig semmi,akkor szerdán délelőtt megindítják a szülést. rólunk: pénteken elmegyünk kirándulni Romániába,vissza felé Debrecen ,élményfürdő,stb, kb.3 napra megyünk.biztos jó lesz.

mó73

SÜNI!
GRATULÁLOK ZÉTÉNY MÓR SZÜLETÉSÉHEZ! SOK BOLDOGSÁGOT!

Rebe!
Utólag boldog szülinapot a lányoknak!

Witch!
Jobbulást, drukkolok, hogy eltűnjön a ciszta!

Édesek a gyerkők egytől-egyig!

Sajnos nincs sok időm jönni, Anna és a háztartás ellátása mellett a többi időmet a házkeresés viszi el. Most is szaladok etetni, aztán megyünk egy ingatlanossal tárgyalni.
Anna szépen fejlődik, már 4600 g! Maradt a tápszeres pótlás, de most épp több a tej, mint a tápszer. Kérdés, merre fog változni.
Nika, köszi a homeos adagolási útmutatót. Sajnos, nálam nem lendített sokat, talán mert nem hittem eléggé benne. Most a More Milk kapszulával próbálkozom, de nem biztos, hogy emiatt lett 1-2 napja több a tejem...

Kép
Kép
vuki124

Sziasztok!
Köszi a jókívánságokat! Tegnap jöttünk haza. Már a varratokat is kiszedte a doki. Minden oké Zétivel, ha tele a pocakja :D
Szüléssztori röviden: 8 nappal túlhordva. Főorvosi beleegyezéssel megindították. Sajnos nem tágultam semmit, így 4 óra elteltével megcsászároztak. Sebem egész jó, nem nagyon fáj. Szinte mindent tudok csinálni.
Nagy a boldogság, bár még csak most emésztjük és fogjuk fel :D

Kép

KépKép
süni76

Süni!

Még egyszer Gratulálok! :) Sok Boldogságot, és egészséget kívánok! :)
Nagyon szép baba Zéti! :)
Van tejcid?

Fiona!

De jó, hogy jelentkeztél!!
Gondolom, hogy nem egyszerű egyedül....!
Bence nagyot nőt! Jól látom, hogy világosodott a haja? :)

Juci!

A csajok is szép nagyok már. :)
Egy tálból cseresznyéznek? ;)

Gabi!

Nagyon édes Boti ahogy alszik a hintában :)
Mi is akarunk venni Atinak féléves Hófordulóra. :)
Pont ettől "tartok", hogy el fog aludni benne, mert ha ring alatta a hordozó akkor is bealszik :)

Erika!

Így könnyű, ha ilyen kis ügyes segítője van az embernek :)

Elan!

Az a vigyori kis pofi! Annyira édes Gabi, hogy csupa mosoly mindig!
Alapvetően Ati is az, de amint meglátja a fényképezőt egyből elkomolyodik. :)

Vuki!

Jó, hogy jelentkeztél!
Nincs mit, nagyon szívesen! Sajnálom, hogy nem nagyon segített!
Szép kis súlya van a kisasszonynak! ;)
Képet kérünk Annáról!!!! :)

Kép
nika28

süni,nagyon édes a kicsi.sajnálom,hogy császár lett,de mindegy.az a fontos,hogy jól vagytok!!!!!

mó73

Süni
Ha van időd akkor kérünk még képet a tündérről :D Most már a ti életetek is teljesen megváltozott:Kicsit nehezebb,de sokkal teljesebb lesz így :D

Nika
Ne izgulj eleinte nem fog elaludni annyira fogja élvezni.Boti már lassan túlzásba viszi a hintázást,mert minimum(nem lódítok!) fél óra csak hintázás,van hogy a játszózás végén levezetésként + félóra!

Jó utat nektek!És főleg jó időt!majd kérünk képeket :D

Vuki
Jó hogy jelentkeztél!Ne görcsölj a tejcin!Az a lényeg hogy ennyi is van!Amúgy nekem sem használta homeó csak a beindításnál,a + termelésnél nem :( Én próbáltam ezt a kapszulát is nem sok sikerrel.Viszont van egy sör(alkoholmentes és malátából készül) az jó volt,csak kicsit hizlalt.A neve Karamalz,van sima és citrom ízesítésben is.Nagyobb áruházakban (pl.Tesco,Interspar) lehet kapni, dobozos és üveges változata is van.
gabicsibe

Na még egy friss, mai fotó.

Kép

KépKép
süni76

süni, cuki és édes ez a kép. gabicsibe ,köszi.

mó73

A barátnőm megszült ma este 7-kor,kisfiú lett.spontán ,nem kellett indítani.mind a ketten jól vannak.

mó73

Sziasztok csajok!

Üdv az újaknak!

Először is!

Minden baba gyönyörű,mert a képeket átfutottam,de nem olvasgattam sajna!

Süni!
Gratula a gyönyörű Zétény Mórhoz!

Gabicsibe és Elan!
Boldog szülinapot a fiúknak!

Sajna sok időm nincs az ikrek miatt,ezért sem nagyon jövök!

Rólunk!
Elmúltak a kölkök másfél évesek!Hihetetlenül nagyok és jófejek!Kicsit nagyon elevenek a lelkeim,de ez van!3emberesek leginkább!
Éjszakákat még mindig nem alusszák végig,nappal 2-2fél órát alszanak!Dóri sokszor végigaludta már az éjjelt,de Balu hajnal 2felé kel,átvisszük magunkhoz és ott nyugiban alszik tovább!
Nem beszélnek,de mindent megértenek és megértetik magukat!Erős jellem mindkettő,Balukám kicsit hisztisebb!
Egyedül esznek már,szívószállal isznak,rajzolnak köröket a rajztáblán és ezerrel motoroznak!Állandóan kint akarnak lenni a levegőn!Jó testvérek csak néha van veszekedés közöttük!Jól eljátszanak egymással!

Rövide ennyit rólunk!

Rakok majd képeket is róluk!
Vendég

Benszi
Végre volt egy kis szabadidőd és felénk néztél!Remélem sűrűbben meglátogatsz minket!és légyszi szólj Bibarnak és Lukinak is legalább képet dobjanak a gyerkőcökről!Bár én megkukkoltam őket az Iwiwen :lol:
Jó hogy erős jellemek hisz nem esik messze az alma a fájától :lol: Kire is üthettek :lol:
Köszi a szülinapi köszöntést :D és várjuk a képeket!!!!

Süni
Mintha Zéti nem is 1 hetes lenne!nagyon cuki!!Még - még képet!!

Gratulálok a barátnődnek!

Tegnap el is felejtettem beszámolni a hétfői eredményekről!Kuki rendben,nem kell aggódnunk.A váladék szépen kiürült a kamillának és anya gondos ápolásának köszönhetően. :D A bőr is elég szépen alakul.3 éves korra kell teljesen hátra húzni.

A kiütései pedig vírusos amit bárhol össze lehet szedni(utcán,játszón,állatoktól),szerintem ezt is a játszón sikerült bekapnunk mint a 3 napos lázzal járó kiütéseket :twisted: :twisted: magyarul rózsahámlás a neve,de semmi köze a rózsahimlőhöz.A herpeszvírushoz tartozó törzs okozza.
Nem homokozhatunk,fürdeni sem szabad csak zuhanyozni.Szegénykém kicsit furcsálja a dolgot,tegnap sirva is fakadt ,mert nem hagytuk kibontakozni.
Így a fürdőjátékot kiraktam az ablakra és szárazon játszik vele.
Kaptunk rá fürdetőt,testápolót és egy krémet amit csak a kiütésekre kell kenni.Viszont a gyógyulási ideje 6-8 hét.Viszont mehetünk gyerekek közé,mert nem fertőzünk. De akkor hogyan kaptuk meg????Nem értem :oops: :oops:
gabicsibe

Gabicsibe!
Én sem értem kire ütöttek ezek a kölkök :roll: :lol:
Kuki dolog nálunk már kb fél éves kora óta rendesen hátrahúzható!Én mindennap húztam neki!
Ha Diósdon vagytok,átugorhatnál Botival akármikor!
Majd szólok Bibaréknak is! :wink:
Mindjárt teszek képeket is!
Vendég

Most szétoffolom a topikot!
Előre is bocsi!

Balukám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Dórim!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Uccsó eresztés!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Benszi!

Csodaszépek az ikrek :) Hatalmasat nőttek :)

Gabi!

Örülök hogy Botival minden okés :)

Képzeljétek mi történt, ezt le kell írnom. :lol: Manó nagyon sírt, nyűgös volt, gondoltam megfürdetjük, azt szereti, olyan kor megnyugszik. Szépen beletettem a kádba, nézett rám ártatlanul, gagyorászott, majd egyszercsak vörösödött, nyogott és bele kakilt a vízbe, én kikaptam belőle, anya meg megpróbálta kihalászni a kakit, kitakarítani a kádat és lecserélni a vizet. A víz kiborult, a gyerek a pocakomra kakált ahogy fogtam, és ekkor csörgött a telefon. Na itt már kiakadtunk :) Azóta fürdött, evett a csaj, és alszik, a csatateret meg hagyjuk :) 2-3 türcsi kakás, a fürdő már ki lett takarítva :) Azóta is nevetünk. Nem semmi a csaj, két emberes minimum :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Juci!

Édesek a lányok :)

FIona!

Jaminának bejött Bencus :) MOndta a magáét amikor meglátta a képet :)

Süni!

Csodaszép a csöpped :)

Elan!

Gábor elbűvölő :)

Jezsoerika!

Örülök hogy alakultok :) Szép a pici fiad :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!!!

Na végre :)

Benszi, náspáng-náspáng ;) Nagyon örülök, hogy jöttél! Bevallom, én rendszeresen megnézegetem a gyerkőceid képét az iwiwen, és mindig megcsodálom őket, milyen kis energiabombák. Le a kalappal, hogy bírod. Monddcsak, hogy tanítottad meg őket egyedül enni? Mikor kezdted? Nagyon ügyesek!

Erika, édes Marcell, kis mosolygós :) Mennyi foga van!!!

Gabicsibe, igen, akkortájt balhézott Gabi, amikor Boti is. Hát, úgy tűnik, van ilyen. Amíg csak egyszer-egyszer adódik, ki lehet bírni ;) Nagyon cuki a hintázós kép. Régebben Gabi is szeretett hintázni, de most fél perc után nyafog, hogy vegyem ki. Fogalmam sincs, mi baja vele... Sajnálom a kiütéseket, remélem, hamar elmúlnak. Nem viszket? A kuki-ügy viszont klassz, hogy megoldódott!!!

Vuki, én is próbáltam a More Milket, de végül ugyanúgy hozzá kellett táplálni végig Gabit...

Süni, Zéti nagyon szép baba, látszik rajta, hogy nem viccel az alvással :D

Witch, balhés csak a Jamina :D Jól megdolgoztat benneteket, az tuti :)

No, nálunk az van, hogy voltunk az 1 éves kötelező szervizen Gabival, minden oké, kukit huzigálhatjuk megint, mert kicsit szűk... 82 cm és 10600 gramm a kölök. Az ekcémája szerencsére sokat javult, így kaphat már tojássárgáját, majd fehérjét is óvatosan; tejtermékeket is (tejet még nem), és áttérünk 3as tápszerre. Ti melyiket javasoljátok, melyiknek van a legkevésbé borzasztó íze?

A dokinéni javasolta a bárányhimlő-elleni oltást is, hogy bekapja még az őszi influenzás időszak előtt. Állítólag nagyon durva lenne, ha a kettőt együtt kapná el. Már előre félek, emlékszem, Fiona Bencéjénél milyen durva utóhatása volt...

Kép
elan

Elan!
Köszi a dícséretet!Jönnék többet is csak nem nagyon van időm.
A kajáltatás kemény időszak,több hónap türelmes munkája!
Van még,hogy én etetem őket,pl. a levesnél,már ha hagyják.
Kezükbe adtam kanalat és villát,oszt mutogattam nekik,hogyan használják és ha besikerült tenni a szájukba a falatot,akkor indiántáncba kezdtem és vadul tapsoltam meg agyon dícsértem őket,így lelkesen gyakoroltak,amitől nem kis csatatér lett,de ez van.
Először sűrűbb kajával próbáld,pl.joghurt vagy tejpép,puding,összetört rakott akármilyen kaja,ami benne marad a kanálban vagy a villában.Kb.1éves korukban kezdtem a szoktatást talán kicsit később,nemtom már!

Witch!
JÓ móka lehetett a kakis sztori!
Nálunk is volt pár ilyen.
Vendég

jók a képek,nekem is Alex 14hónaposan egyedül evett,mert könnyű volt megtanulnia,annyian vagyunk és mindenkivel leült reggelizni,ebédelni.......

mó73

Süni, Zéti csodaszép!

Benszi, helyesek a skacok :wink:

Tényleg a Bibar, Luki páros miért tűnt el?

Judit

jucicuki

Benszi
Van mit bepótolnod :lol: :lol: Balu milyen kis izompacsirta :D Dóri pedig egyre szebb!Nagyon édes azzal a két copfal :D Köszi az invitálást,élni fogok vele!most hogy ilyen jó idő van egyre többet vagyunk kint.Mióta van autóm és bele jöttem a vezetésbe is anyósom inkább azt a megoldást választja,hogy mi mennjünk ki napokra,ha nekem elintézni valóm van.

Elan
Szép méretek :lol: Akkor most nálatok is megvan az esti program :? Boti továbbra is próbálkozik a kanállal nekem meg a hajam égnek áll a szétkent kajától.De azt hiszem engednem kell a malackodásnak,hogy megtanulja.

Witch
Mindenkivel előfordul az ilyen :D nálunk vizbe még nem történt a dolog.Egyszer volt,hogy kivettük a vízből,bebugyoláltuk a törölközőbe és párom szólt hogy valami meleg folyik a hasán.Boti bepisilt és a következő pillanatban pedig párom markába rakott egy kis csomagot,újra kezdhettük a fürdetést.Mi is napokig nevettünk rajta.Lottóztunk is,de nem nyertük meg az 5-öst :lol: :lol:
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?