Sziasztok!
Bocs,az eltűnésért, itt volt hétvégén anyu, de nagyon rosszul sikerült napok voltak, mindig rájövök, h kár ezt erőltetni, tűz és víz vagyunk ,egyetlen közös pont nélkül, v veszekedünk, v hallgatunk..bőgtem, h mért nem lehet igazán normális a viszonyunk, de sosem fog már változni semmi..férjemmel megegyeztünk ,h kb pár hónapig nem is hívjuk, mert ezért minek..
Any, drukkolok a tesódnak, persze ,h izgul ,de ne tessék félni!!!A katéter fel-le, az csak egy pillanat,nem rosszabb, mint egy szuri.ha elrontják utána fog fájni a pisilés.Az altatás után a szédülés ,meg a hányinger vacak, de erőltetni kell többször a felülést és akkor hamar múlik.
Betti,húúú,mostmár csinálj vmit, h Attila körülnézzen iddekint, mert nagyon kiváncsi vagyok.
Beze, nekem tetszi ka hajad!!!Lexi pedig egyre csajosabb, édes!!Tessék sok kislányt szülni!!!!Jaffa, ez rád is vonatkozik, vétek lenne, hagyni elveszni ilyen szülői géneket!!!!!:)
Winchi, nagyon sok boldogságot kívánok!!!!
Voltam ma védőnőnél, elsétáltunk vérnyomi miatt, de most jó 120/80.viszont annyira dagadok, az egész lábam,húú, alig hajlik, de még a karom is, nem csak a kézfejem.Az arcomat inkább nem is részletezem.Tegnap este 80 kilo voltam, ma reggel 83.Brutális.
Ja, és a jóslatok..na, ma három különböző ember TUTTI megállapítása szerint még a héten egy nagyon pici kislányt szülök.(jaj, de kicsi a hasad, lányos formájú a hasad,el van torzulva a fejed, már csak napok kérdése..)
Tehát letojni a jóslatokat.
Tegnap megmértem a pocakom Szintin felbuzdulva, köldöknél a legkeskenyebb 103 cm, alatta vmivel a legszélesebb részen 108.Dehát még nőhet.
SZinti,szerintem Hettuli a mindenórás pocakkal simán volt "akkora, mint Te!!!Döbbentets pocik!!Legalábbis számomra.Bettié is...
Szombaton az uram megvett minden babaholmit, ami hiányzott a Nikicában, azt mondta irtó rendesek voltak, fogta a listát, sorolta, összeszedték neki,csütörtökön kihozzák.állítólag lesz benne meglepi is.De már pedzegeti,h jó lenne megbeszélni vmi tervet, ha nincs itthon, mikor elindulna a dolog,kezd már izgulni.
Kaptam ma tőle egy szép vörös rózsát és Violának hozott cserepeset, fehéret.Olyan jó érzés, h rá is gondolt nőnap miatt, már ki is vitte neki.hétvégén ha végre nem lenne fagy, akkor ültetnénk virágot, mostmár szerintem gyalog is ki tudok menni.
Hiányzik, de mostmár nemsokára mehetünk.
Hétvégén meg jön a sógornőm, meghozza a varrt ágyneműket Kismucinak.