Új privát üzeneted érkezett!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

nah, ha azóta nincsen, akkor még mindig semmi.
felolvastam a hugomnak, amit mondtatok a császárról.
próbáltam nyugtatni. mit és hogyan csináljon.
de állítólag a főorvos még felül bírálhatja. jah, és makón csak altatásos császár van, mert csak egy altatóorvosuk van.
röhej...

hugom 2 héttel előbb szültetett. a férje meg 2 héttel később.
akkor Bibinek pontosnak kellene lennie. :D
ma vagy holnap...
Vendég

Sziasztok!

Drága Winchi:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Winchinek nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk :D :D :D :D :D Kép
Vendég

Sziasztok!

Any! Megy a húgodnak a drukk! Biztos nagyon izgulhat már... :) Én fel sem fogtam, hogy mindjárt megszületik a kislányunk. Az események annyira gyorsan követték egymást, nem is gondolkodtam ezen el. Milu szerdán született este és akkor olyan "mű anyának" éreztem magam. Az agyammal csináltam mindent és nem a szívemmel. Kb. pénteken jutottam el odáig, hogy: Anya vagyok! A kislányom pedig a koraszülöttön fekszik! HIÁNYZIK!!! Sírtam nagyon.

A katéter nekem nem volt kellemetlen. Bár iszonyatosan féltem tőle, nem nevezném fájdalmasnak a felhelyezését. Szerda estétől vasárnap délig bent volt. Én "szerettem", mert nem kellett pisiléssel foglalkoznom. :D
Tudom, hogy felhelyezés és felhelyezés között hatalmas a különbség... :?

Csütörtökön megint elkezdett Mazsolának folyni az orra. Úgy ítéltem meg, hogy nem annyira vészes, hogy megint kihagyjunk jó sok napot a bölcsiből. Egyre jobban tetszik neki, főleg hogy egy csoportba járhat a barátnőjével. Eddig mikor találkoztak, voltak köztük konfliktusok, de itt a bölcsiben szövetségessé váltak. Egymás mellett ülnek az asztalnál és egymás mellett alszanak. Mesélte a gondozónő, hogy kint az udvaron együtt libikókáztak, énekelték közben a Hinta palintát és hangosan nevettek. Együtt megyünk hazafelé is és fogják egymás kezét. Annyira cukik! :D

Betti! Óránkénti bejelentkezést kérünk szépen!!!!!!!

Ámulva olvastam, hogy kinek mennyit alszik a gyerkőce. :shock:
Remélem tudjátok, hogy mekkora mázlisták vagytok!!!! :P
(nem panaszkodom, mert eleget alszik Milu, de mégsem ennyit)

Kép
jaffa4

Winchi!

Boldog születésnapot!!!

(iwiwen megnéztem mégis mennyi az annyi... :) )

Kép
jaffa4

Sziasztok!

Winchi! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!
(Amúgy váltottunk sms-t Winchivel, jól vannak, szerintem ma be is néz majd, ha jut ideje a szülinapozás mellett.)

Jaffa, nagyon édesek lehetnek a kis barátnők! :D Lilinek a bölcsiben még nem volt ilyen komoly barátnője, az oviban viszont kettő is van, olyan édesek, ölelkeznek, ha régen láttás egymást, jó látni ezt az őszinte, önzetlen szeretetet. :)

Any, húgoddal mi újság? Várjuk a híreket!

Beze, köszi a képet, nagyon csini lett a frizurád! 8)

Folyt. köv.

Kép
Kép
katinka31

Kép kispillangóm a bölcsődés farsangon

Kép fürdés közben - a legfrissebb fotó

Kép
jaffa4

Még annyit akartam írni, hogy érdemes megnézni az origo fotóösszeállítását az Oscar átadásról. Nincsenek retusálva. Fantasztikus!!! A smink alatt azért látszódnak azok a szarkalábak... :twisted: Végre a Penelope Cruz is az "életkorának megfelelően" néz ki! Sarah Jessica Parkerről már nem is beszélek... :lol:

Találkozó??????

Kép
jaffa4

Winchi
Boldog szülinapot kívánok!

Jaffa, ha nem is óránként, de igyekszem.... :D most értem haza a városból, feltettem a kaját, és most eldőlök, mert húz a hasam. Fél óra pihenés muszáj.

Betti
Kép
betti0412

Hűha, 10 nap alá estem

Betti
Kép
betti0412

Na, közben a szomszédnénivel dumcsiztam, jó kis beszélőkéje van.... Rendeltem nála az Avonból, meglepem magam egy szemfestékkel meg szép fülbevalókkal.

Jaffa, nagyon édes Milu, csudiszép pofija van! :D

Betti, tényleg, már csak 9 nap... Aztamindenit! És a pocakod már tényleg igazi "mindennapos" pocak. :wink:

Szintus, hát Neked se volt kis pocakod, az biztos. Ne tudd meg, nekem hányszor mondták, mikor mondtam, hogy kislányom lesz, hogy "nem baj...". :roll:

Nikuc, csini a pocid és helyes a kisfiad, kis pirospozsgás. :)

Lara, nem is tudom, gratuláltam-e már Hannusnak a lépehetéshez? :oops: Szóval nagyon kis ügyes, remélem, összehozunk majd megint egy talit, aztán láthatjuk is. :wink:

Szösz, hát én is várom a jó időt és akkor majd tényleg menjünk sokat játszóterezni! A beszéden ne aggódj, Nati sem mond még szinte semmit, azaz egyfolytában beszél, de a saját nyelvén. Most a legújabb a "gyitepa" a Gyí te paci"-ra, de szerintem kb. csak én értem, hogy ezt mondja. Lili sem beszélt ennyi idősen, három hónap múlva meg már szóösszetételeket mondott.

Ja, Beze, Lexit meg elfelejtettem megdícsérgetni, pedig a közeli képen nagyon tetszik! 8)

Annyira szomorú vagyok, hogy visszajött a hideg, tegnap még a hó is esett, brrrr. :evil: Legalább a napocska süt.

Na megyek, randim van egy halom vasalnivalóval. :?

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!

Bocs,az eltűnésért, itt volt hétvégén anyu, de nagyon rosszul sikerült napok voltak, mindig rájövök, h kár ezt erőltetni, tűz és víz vagyunk ,egyetlen közös pont nélkül, v veszekedünk, v hallgatunk..bőgtem, h mért nem lehet igazán normális a viszonyunk, de sosem fog már változni semmi..férjemmel megegyeztünk ,h kb pár hónapig nem is hívjuk, mert ezért minek.. :cry:

Any, drukkolok a tesódnak, persze ,h izgul ,de ne tessék félni!!!A katéter fel-le, az csak egy pillanat,nem rosszabb, mint egy szuri.ha elrontják utána fog fájni a pisilés.Az altatás után a szédülés ,meg a hányinger vacak, de erőltetni kell többször a felülést és akkor hamar múlik.

Betti,húúú,mostmár csinálj vmit, h Attila körülnézzen iddekint, mert nagyon kiváncsi vagyok.

Beze, nekem tetszi ka hajad!!!Lexi pedig egyre csajosabb, édes!!Tessék sok kislányt szülni!!!!Jaffa, ez rád is vonatkozik, vétek lenne, hagyni elveszni ilyen szülői géneket!!!!!:) :)

Winchi, nagyon sok boldogságot kívánok!!!!

Voltam ma védőnőnél, elsétáltunk vérnyomi miatt, de most jó 120/80.viszont annyira dagadok, az egész lábam,húú, alig hajlik, de még a karom is, nem csak a kézfejem.Az arcomat inkább nem is részletezem.Tegnap este 80 kilo voltam, ma reggel 83.Brutális.

Ja, és a jóslatok..na, ma három különböző ember TUTTI megállapítása szerint még a héten egy nagyon pici kislányt szülök.(jaj, de kicsi a hasad, lányos formájú a hasad,el van torzulva a fejed, már csak napok kérdése..)
Tehát letojni a jóslatokat.

Tegnap megmértem a pocakom Szintin felbuzdulva, köldöknél a legkeskenyebb 103 cm, alatta vmivel a legszélesebb részen 108.Dehát még nőhet.
SZinti,szerintem Hettuli a mindenórás pocakkal simán volt "akkora, mint Te!!!Döbbentets pocik!!Legalábbis számomra.Bettié is...:)

Szombaton az uram megvett minden babaholmit, ami hiányzott a Nikicában, azt mondta irtó rendesek voltak, fogta a listát, sorolta, összeszedték neki,csütörtökön kihozzák.állítólag lesz benne meglepi is.De már pedzegeti,h jó lenne megbeszélni vmi tervet, ha nincs itthon, mikor elindulna a dolog,kezd már izgulni.

Kaptam ma tőle egy szép vörös rózsát és Violának hozott cserepeset, fehéret.Olyan jó érzés, h rá is gondolt nőnap miatt, már ki is vitte neki.hétvégén ha végre nem lenne fagy, akkor ültetnénk virágot, mostmár szerintem gyalog is ki tudok menni.
Hiányzik, de mostmár nemsokára mehetünk.

Hétvégén meg jön a sógornőm, meghozza a varrt ágyneműket Kismucinak.

KépKépKép
tünci28

Tünci már beleléptél a 36.-dik hétbe de jó-de jó Kép
Nagyon helyes a férjed,hogy így mindent elintézett. :!: :!:
Egyébként anyud nem megy segíteni neked a babóka születése után?
Sztem reális nagyságú pocid van és még van pár hete nőni! :D 8)

Betti húúú,9 nap!Én ilyenkor már mindkettőnél tűkön ültem!
Elösször mert tartottam,féltem,vártam....
Másodszor pedig bevallom,hogy kicsit paráztam a műtéttöl...
De te egyébként higgadt vagy vagy csak nekem tűnik úgy? :wink:

Katinka no meg az a hát nem baj ha lány....
Lányoknak is kell születni.Egyébként ki lesz majd Tünci menye??? :lol: :D

Jaffa nagyon aranyos a kislányod! :D

Any mondd mega hugodnak,hogy nem olyan gáz az altatásos császár sem.Előkészitenek,betolnak a műtőbe,felkapcsolnak a gépekre,majd az anesztens fiú(doki) lassan álomba szenderít.Ennyi.
Majd amikor befejeznek akkor ébreszgetni kezdenek. :D
Nekem bent volt a barátnőm velem a műtőbe.... 8)
A felépülés pedig naprol napra könyebb...persze az első nap gáz de azután mindég könyebb!Ez tuti.Pár hét múlva pedig már múltként tekintesz az egészre!

Kép
Kép
szintus

Sziasztok Lányok!

Tényleg olyan jó lenne egy találkozó :D :D :D Hannus imád gyerekek között lenni,meg végre megint találkoznánk :D

Tünci:Jaj ezek a beszólások :evil: kész vagyok tölük.
Párod milyen ügyes látod szépen meglesz minden mire kell. :wink: Én párom is kb ilyenkor kezdett el izgulni :)

Jaffa:Milu nagyon szép :D :D :D :D Munkahely kereséssel hogy állsz?Sulival?

Katinka:Köszönjük szépen :D Sógornődék hogy vannak?Az új vasalóval könnyen megy a vasalás :wink:

Betti:az én szobatársamnak kisfia született 4 héttel elöbb minnden előzmény nélkül úgyhogy az nem biztos hogy késöbb jön.

Szösz :?: :?: :?: :?: :?: Hogy vagytok?

Nikuc:Szép poci és nagyon édes a kisfiad :D :D :D :D

Szinti:Hú mekkora poci :D :D Hogy vagytok?
Vendég

Winchi: Nagyon Boldog Születésnapot! :D

Szösz

KépKép
szosz

Szinti, elég nyugiban vagyok, ma voltam délelőtt utoljára a pszicho dokinál is, vége lett a programnak, lehet azért is viselem nyugisabban, fene tudja, de egyáltalán nem pánikolok, csak az van bennem, hogy mostmár szeretném a végét, mert látni akarom, babázni szeretnék és hát ez a vége már sokszor fájdalmas is. Hátfájás, hasfájás, nem alvás, de nem panaszkodom, ez ezzel jár.

Tünci, a vizesedésért nem irigyellek, engem elkerült, nem is érzem, talán egy este volt, hogy a kezem, de annyi. Viszont el tudom képzelni milyen rossz lehet, de fel a fejjel, a szülés után ez is megszűnik valószínű. :D

Betti
Kép
betti0412

Nézem a life network-on a szuper dada műsort, mikor kimegy a dada, mert a szülők már nem bírnak a gyerekkel.....kiscsávó simán büdös tehénnek hívja az anyját és megrugdossa, négy évesen... :shock:
Húúúúú, én egyszer mondtam volna anyámnak ilyet! Nem semmi nevelések vannak....de ez az angol meg amerikai társadalom is érdekes.

Betti
Kép
betti0412

húú,Betti én olyat láttam,h leköpte az anyját,az meg könyörgött neki...

kimostam a rucikat,két szárító tele lett. :shock:

uram tiszta zizi,kétóránként hívogat.. :) néha görcsölök egy ideig,pedig még szedem a magnéziumot,de elmúlik mindig,csak már aggódik,h pont nem lesz itthon.
szerintetek,h mostanában akarna kibújni Kismuci,akkor még megpróbálnák visszatartani?ezt meg kell kérdeznem szerdán a dokitól,hogyha megindul akkor vajúdgassak itthon,v vágta a kórházba..el ne felejtsem.

Szinti,nem jön anyu segíteni,mert nem tud,én is tudom,ő is mondta.se főzni,se bevásárolni,se mosni,se takarítani nem tud segítség és felügyelet nélkül.a babát meg semmi pénzért nem adnám a kezébe,úgyh valószínű könnyebben leszek nélküle.Férjem marad itthon,kb két hetet.

Szösz hogy vagytok?

Lara Neked suli?

Találkozó nyáron lehetne egy piknikelős,hm????

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást, jöttem mert már Lara és Katinka nem hagyott békén! :lol: :lol: :lol: Puszi nektek! :lol:

És nagyon szépen köszönöm a a köszöntéseket!!!

Jól vagyunk, túl vagyunk a betegségen, most én voltam az aki nagyon nehezen gyógyult meg még most is köhögök kicsit. Hétvégén Pesten voltunk meg anyuéknál tegnap jöttünk haza Matyival, páromnak hamarabb kellett jönnie. Simán bírta a kicsi, hogy 5 órán keresztül utaztunk, a kendőben csücsülést nagyon bírja. Persze én ilyenkor teljesen átmegyek szórakoztató centrumba és teljesen lezsibbad az agyam mire hazaérünk. :lol:

Kismamik csodaszép pocikat növesztetek, Betti nálam Matyi 38+5-re született :wink:

Beze csini lett a hajad és Lexinek is szépen nő a haja :lol:

Milu meg micsoda szuper pillangó volt :lol: Olyan a pillantása azon a képen mint a tied Jaffa :wink:

Nikuc helyes a kispasi és a pocid is! A múltkor néztem, hogy csak két nap különbség van Peti és Matyi között.

A szuper dadás sorozatból volt, hogy megnéztem párat hát nagyon dúrva mennyire nem nevelik a gyerekeket :shock: ! Nálunk sincs vasszigor de szeretve is lehet nevelni...

A hétvégén Matyi zizilabor volt, azt hittük a nagy családi zsongástól de aztán rájöttem a második kibújt szemfog miatt volt.

Találkozóba benne vagyunk hol és mikor? :wink:

KépKép
winchi

Tünci:A suli jól megy csak most kicsit lemaradtam mert páromak tanfolyam volt keddenként és igy nem tudtam bemenni de most már megyek.Hiányzik is a társaság :D
Szerintem nem tartanák már vissza kismucit,de ezt a dokidtól kérdezd meg :wink: Szépen meglesztek ám kismucival majd meglátod párod is tud majd segíteni te meg majd szépen pihengetsz a picivel :D Sajnálom hogy nem jöttök ki Anyukáddal :(

Winchi:Csak nem azt hitted hogy békén hagyunk :?: :lol:
Ügyesek vagytok az utazással :wink: Mi Hannussal szoktunk buszozni ,szereti :D legalábbis eddig még nem volt gond.
Nekünk hétvégén jobb lenne a tali de ha hétközbe lesz akkor lemegyünk busszal :wink:
Vendég

Tünci, szerintem sem tartanák vissza....miért is?
Én már nem szedem a magnéziumot, mondjuk napi egyet szedtem, ha el nem felejtettem, de mostmár nem kell, ha jönnek a keményedések, nem a csillapítás a lényeg.....

Betti
Kép
betti0412

Ó,Betti,a napi egy az szenteltvíz.:) jöjjön csak Kisati!
én még most napi 6 ot szedek,és mégis görcsölget..de már azért annyira nem idegeskedek.
tünci28

Sziasztok!

Na itt vagyok!

TALI! Nagyon jó ötlet a nyári piknikes is, de az még messze van nagyon, addig is jó lenne!!!! Valaki mondja meg hol, és mikor, mi ott leszünk! :D

Tünci: Írj listát a kérdésekről, akkor nem felejtesz el semmit! :D Szép a pocód! Anyud Téged, vagy Titeket hogy tudott felnevelni?:shock:

Betti: A tied meg szép nagy! :D Hajrá-hajrá!

Winchi: Jó, hogy előkerültél, hiányoltunk!

Jaffa: Csodaszép Milu! És nagyon jó, hogy szeret a bölcsiben!

Katinka: Lili míg egyedül volt, nyilván volt saját szobája. Mikor Nati beköltözött Lilihez, Lili nem haragaudott? Vagy ilyesmi? Bocs, ha butaságot kérdezek, de én egyedül nőttem fel, saját szobában, és nem tudom, hogy mi a jobb két gyereknek egy szoba, vagy kettő?

Lara: Hogy sikerült az átszoktatás? Folyamatosan kicsiket, vagy egyszerre? (Az elalvás kezdetére gondolok)
Anyu nagyobb gyerekek (alsós) tanulási problémáival foglalkozik. Nem is tudtam, hogy a nevelési tanácsadóban van konduktor. Szerintem anyuéknál nincs. De majd megkérdem.

Bende? Hol vagy?

Szösz

KépKép
szosz

Lara: Még kérdezted a lakáskeresést. Hát nézegetünk, nézegetünk, de még nincs meg az igazi. :(

Anyany: Egyik reggelre Réka is levetkőzött! Levette a rugiját, meg a zokniját. Szerencsére a body maradt, de szerintem ha azt leveszi, a pelust is simán! :roll:

Beze: Szerintem is csini lettél, bár pontosan nem is emlékszem milyen voltál ezelőtt! :oops: Lexi meg egyre csajosabb! :D

Nikuc: A Te pocid is szépen gömbölyödik!

Betti: A hasszorítóról akartam írni, szerintem Neked nem lesz rá szükséged! Nekem sem volt, magától simán visszahúzódott a pocakom. Te meg, ahogy írod, elég sportos vagy, biztos van hasizmod is, szerintem magától is gyorsan vissza fog menni!

Katinka, Winchi: Csütörtökön jöttök mókázni? Valaki más?

Az alvásoktól sokkot kaptam! A napközbeni alvással nálunk nincs baj, akkor megvan kb. 2 óra! De az éjszakai! Bár az elmúlt 3 éjszakát átaludta Réka! Ilyen még nem volt a 15 hónap alatt! De most biztos elkiabáltam, és ma már nem alszunk!

Szösz

KépKép
szosz

Lara
Mostanság Levit 10kor lehet csak elzargatni aludni, de reggel fél 8kor már játszik. :?

Nikuc
Nagyon helyes kisfiad van! A hasam kb 12 hetesen volt ekkora. :D Szép, formás pocak...

Szintus
Hű, mekkora pocód volt! :shock:

Beze
Anyukád majd lenyugszik. Tiszta rosszul vagyok, ha nincs velem a gyerkőc.

Jaffa
Csini lányod van!

Tünci
A bodzavirág teát hallottam, hogy jó vizesedés ellen.
szerintem se tartják vissza már, ha beindul a szülés. Ismerek egy csajszi, neki 35. héten folyt el a vize, 3 kg-val született a fia, kutya baja.
A magnéziumot még mindig szedned kell? Engem a doki leállított róla.

Betti
Ebből a dadás sorozatból láttam pár részt. Ki is borultam.

Szösz
Hogy vagy? Abbamaradt a szédülés?
Vendég

Sziasztok!
Bocsánat, hogy így ismertelenül írok. Tüncit szeretném megnyugtatni. Az én második kislányom a 36. hét első napján született meg. Teljesen egészségesen, nem került át a kora osztályra, mert a súlya megvolt (2790 g), és a tüdeje is rendben volt. Igaz én a 33. héten kaptam tüdőérlelőt. Nekem a 35 héten idultak be a fájások, elég durván, igaz még vártam volna a bemenéssel, de mivel nem akart mozogni lányzóm ezért mentünk be. Akkor még pár napra vissza tudták tartani. Szóval most már biztos, hogy minden rendben lesz gyönyörűséges pici fiaddal.
Vendég

Most mondja a híradó, hogy egy hét kórházi kajától egy hét alatt két kilót is le lehet fogyni.... :D

Betti
Kép
betti0412

winchi!
boldog szülinapot!!!
http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70
(alma együttes: ma van a szülinapom)
Vendég

[quote="betti0412"]M írta:betti0412ost mondja a híradó, hogy egy hét kórházi kajától egy hét alatt két kilót is le lehet fogyni.... :D

Amikor bentvoltam az első terhességel vesegyuszival 9 napot akkor rólam is
lement 3-4 kg.A korházi hami....

Kép
Kép
szintus

Hettuli: Én úgy emlékszem, hogy elsőre nekem is nagyobb pocim volt. Lehet, hogy azért, mert a kisfiamnál elől volt a lepény, most meg hátul. A gyomrom sem ég annyira, mint Nála.
Sajnos P. arcán nem pirospozsga van, hanem ekcéma. :( Most egész szépen elmúlt, de a keze meg a lába televan valami testszínű dudorokkal (ilyen szokott lenni az én ekcémám is, szerencsére nagyon ritkán jön ki, és hamar múlik. Remélem, majd neki is csak ennyi lesz később)

Any: Izgulok a Húgodért! Sajnálom szegényt, hogy el fogják altatni. Én nagyon örülök, hogy végig tudtam magamról. Az altatástól jobban féltem volna, mint az egész műtéttől. :oops: Persze minden biztos rendben lesz!

Szerintem sem igaz ez, hogy a fiúkat túlhordják! Én 2 héttel maradtam tovább, a Húgom időre jött, a fiamat meg 2 héttel előbb császározták ki, de azt mondta az orvosom, hogy már szinte kiesett fenékkel.

Winchinek nagyon boldog születésnapot kívánok én is! Most látom, hogy tényleg egyidősek a fiúk!

Jaffa: Nagyon szép a lányod! :)

Én a katéter felrakásról nem tudok nyilatkozni, mert a MÁV-ban már csak a spinális után rakják fel, hogy ne érezd.

Betti: Akkor a tuti fogyókúra receptje: 2 hét kórházi tartózkodás? :lol: :lol:

Azt hiszem, az éjszakai alvás nálunk a legjobb. :oops: 10 óra körül fekszik le P., de van, hogy csak 11-kor. Sokszor magától elmegy aludni, csak be kell takarni. Reggel meg olyan 9, fél 10 fele kel. Ritkán ébred éjjel, általában akkor szokott, mikor az apja kel, olyankor magamhoz húzom, és alszunk tovább. Bár most már ideje lesz kirakni az ágyunkból, mert 4-en már nagyon szűkösen lennénk! :roll:

Tünci: Szerintem nem kell anyukás segítség! Mi tökéletesen megoldottunk mindent a férjemmel ketten! Persze a két nagyi jött volna segíteni, de mi úgy voltunk vele, hogy lassan 30 éve fogtak gyereket a kezükben, lehet, hogy mikor meglátják, meg se merik fogni (és igazunk is lett). Az ezer éve idejétmúlt tanácsokra meg nem igazán volt szükségünk. Lehet, hogy az első pelusozás a kórházban nem volt a legtökéletesebb, de mire hazajöttünk, már nagyon ment. A férjem fürdetett a csaszisebem miatt, hihetetlen jól a kezére állt már elsőre. A mai napig ez az Ő feladata, én talán egy kezemen meg tudom számoni, hányszor fürdettem eddig. Csak akkor, ha Ő nem volt itthon. Most is csak annyi segítséget kértünk, hogy a tesóm vigyáz P-re, míg én szülök. (izgulok is nagyon, és nem a szülés miatt. :lol: ) Ebédet lehet hozni egy kifőzdéből, vagy házhoz hozatni, nem kell foglalkozni a főzéssel sem (bár a fagyasztó telepakolása is jó ötlet. Pl. mi tettünk el pörkölteket, ragukat, csak elő kellett kapni, a tésztát kifőzni hozzá meg nem nagy dolog, csináltunk félkész pizzát, ilyesmit). Előtte kitakarítottam, az alap dolgokat meg egy pasi is meg tudja csinálni. A férjem szépen felporszívózott, felmosott pár naponta.
A 36. hét után, ha már a baba 2-2,5 kiló felett van (kórháza válogatja), nem is nagyon veszik koraszülöttnek. Sok helyen egyből az anyukának is adják. A 37. héttől meg abszolut nem koraszülött!

Kép

Kép
nikuc

Köszönöm az érdeklődést! Most nem szédülök, bár még szedem a gyógyszert. 100 darabot kaptam, azzal még egy darabig elleszek. Remélem, ha elfogy, utána sem jön vissza a szédülés. A szédülés egy nagyon rossz dolog!!!

Tegnap kirándultunk az Alcsúti arborétumba. Nagyon sok hóvirágot láttunk, nagyon szép volt. Csak elég nagy sár volt, ez kicsit rontott a dolgon. És rengeteg ember! De érdemes megnézni!
Pár kép a hóvirágokról:
Kép

Kép

És a nőnapról:
Kép

Szösz

KépKép
szosz

szosz!
nagoyn bájos ez a mosolygós Réka!!!
Vendég

hát nem tudom mi lesz.
felhívtam egy ismerőst, akinek a nagynénje orvos. megkérdezte ezeket a dolgokat.
azt mondta, hogy a vizsgálatok nem árthatnak.

aggódok a hugomért is nagyon.
remélem gyorsan túllesz a szüléssel járó cécón.
már annyira várom a Bibit is!

biztos a fenébe küld el már, mert ma is háromszor felhívtam.
jó lenne otthon lenni. bár akkor még eggyel többen lennénk, akik sétálgatnak idegesen és a kezüket tördelnék...
Vendég

Any, ahogy láttam, hogy írtál, már azt hittem, hogy hugiról van valami jelentés...... :D
Na de majdcsak eljön az ideje neki is.

Azt hiszem leszokok a reggeli Mokka nézéséről, mert még csak fél 8, de már itt háborgok a férjemnek, az meg röhög rajtam, hogy mit motyogok. Felháborító, aljas dolgok vannak itt és milyen vastag bőr van az arcokon!

Ma van Franciska nap. 1 éves és 3 hónapos lenne.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Any köszönöm a zenét Matyinak is tetszett :lol: A húgodért természetes, hogy ennyire izgulsz, drukkolok neki én is, hogy hamar és boldogan túl legyen rajta ne legyen rossz élménye :wink:

Franciska angyalkának boldog névnapot!
Betti örülök, hogy rászoktál a reggeli bejelentkezésre :wink: A mokkát én is azért nem nézem, mert feldühít már korán reggel inkább megy a langyos víz rtl vagy a minimax :lol:

Szösz édes Réka a csokorral :lol: Csupamókáról foggalmam sincs, h megyünk e még két nap van addig, jó lenne menni

KépKép
winchi

ÁÁÁÁ most nézem az időjárást, csütörtökre telet mond, havazással így nem hiszem, hogy el tudunk indulni Fehérvárra... :cry: :evil:
Én már tavaszra vagyok beállva nem akarok már telet, valaki telefonáljon már az időjárásfelelősnek, hogy rossz párnát ráz...

KépKép
winchi

Sziasztok!

Winchi,Szösz,örülök, h jobban vagytok!!!
Gyönyörűek a virágok!Úgy várom már ,h virágozzanak itt is,igazán a 4-5 rózsabokrom imádom,tavaly is ültettünk 3-at,de az idén még nem hiszem,h hoz virágot,de idén még teleteszem a kertet!
Réka nagyon tudja már h Ő bizony NŐ!!!

Betti,(+++++++++++++)
Nem érdemes már ilyen műsort nézni,úgyis már mindenki döntött és úgyis mind gengszter.

Jeges Maci,most olvasom,mi az h kilógsz!Ejnyeszmájl!!Tessék írni!!!!Húú,nem szabad terhesen vizet hajtani,mert a amagzatvizet is viszi.De úgyis elmúlik hamar.Volt egy csajszi a kórházban szülés után egy hóval 22 kiloval volt kevesebb,iszonyat be volt bucisodva.

Nikuc,hja,mi is így tervezzük a férjemmel,csak sajnos elóre főzni nem tudok egyrekeszes fagyóm van,de a terhesség alatt is ügyeskedett a párom,csak az a pár anp lesz rosszabb,amikor még fájok.Ő is nagyon szeretné fürdetni,de akkkkora keze van,mnidjárt teszek képet róla,még ő is meglepődött a múltkor.Meg tegnap mikor egy hatalmasat rúgott Kismuci,azt mondja, ez félelmetes... :)

Szinti,Betti,én is láttam a riportot és én is fogytam 10 nap alatt két kilot,Erika barátnőm egy hónap alatt 3-at,terhesen.Pedig MINDENT megettünk.Meg nemigen tudtam értelmezni a napi 5-szöri étkezést..ez hol is van??????

KépKépKép
tünci28

Uram kezecskéje.. :lol:
Kép
tünci28

Sziasztok!

Gyorsan írok pár sort, mielőtt Lexi türelmetlen lesz.

Szösz, köszönjük szépen, aranyos vagy! Réka kész nő a csokorral a kezében. :D Lexi is kapott apjától, ő rögtön elmarta. :lol: Vannak csomóid? Nekem mindkét mellem becsomósodott, és hiába mondja a védőnőm, hogy fejjek valamennyit, ne pangjon a tej, tegnap megvolt, erre a bal is csomós lett. Valaki tudna segíteni, hogy kb mennyi idő alatt múlik el a borogatás hatására? Ancsi, neked mennyi ideig tartott? Egész nap ugye nem ücsöröghetek borogatással a melleimen. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Két napja a hasam jobb felső részében ilyen szúrásszerű fájdalom hasít, 10 percig fent vagyok, aztán eldőlés jobb oldalra. Úgy belevág a fájdalom, hogy sokszor eláll a levegőm is.
Holnap ráérdeklődök a dokinál azért, de lehet, hogy csak nő még a picikém és már nem fér.

Betti
Kép
betti0412

beszéltem hugommal, jól megkínozták szegényt.
nem ehetett, nem ihatott reggel óta.
a bimbóstimuláció semmit nem okozott, az oxitocinterhelés óta fájásai vannak. azt mondja olyan mint a jó erős mensi görcsök. sztem ez már az lesz...
plusz jól meg is vizsgálták.
szerintem mostmár holnapra megszülethet a Bibi.
még mindig nem mondanak semmit neki.
Vendég

Sziasztok!

Tök szupik a képek! Réka ezzel tündéri vigyorral az arcán, nagyon bírom. :D Tünci, a Ti pocakos-kezes képetek is tetszik, hát tényleg nincs kis keze az Uradnak. Apukámnak van ilyen nagy tenyere, én szerettem nagyon, olyan biztonságot adó. :)

Betti, Franciska Angyalkának nagyon boldog névnapot kívánunk! Neked meg nagy ölelés!

Beze, sajnálom a csomókat, én anno ezt megúsztam, borogatnom nem is kellett, én géppel fejtem meg a homeos bogyót szedtem (urtica urens 30ch). Szerintem a bogyót kipróbálhatnád, ártani nem árthat.

Kórházi kaját inkább nem is kommentálom, a császáros menü kb. ehetetlen volt, a gesztenyepürének kinéző főtt csirkehusitól egyenesen hányingert kaptam (már bocs :oops: ), az volt a feltét a főzelékeken. :roll:

Szösz, mi megyünk Csupamókára csütörtökön, jön egy ismerős anyuka is a kisfiával.
Szoba-kérdés: Lili inkább örült, hogy Nati beköltözött a szobájába, mert így éjjel nem volt már egyedül. Ugye először Nati nálunk aludt a bölcsőben, ő meg alig várta már, hogy átmenjen hozzá. Amúgy meg játszani inkább a nappaliban játszanak, ritkán vannak fent a szobában. Még mi is meglátjuk, hogyan lesz később, van még egy pici szoba, ahová egyikük átköltözhet esetleg, de mostanában még biztosan nem. Nekem öcsém van, mégis elég sokáig egy szobában laktunk, nem volt vele gond.

Winchi, szia. :wink: Ez a zizilabor kifejezés nagyon tetszik. :lol: Azért ha nem havazunk be, gyertek ám Csupamókára!

Lara, köszi a kérdést, sógornőmék egyre jobban vannak. Vagyis a kisfiú teljesen jól, sikerült a szopizást is összehozniuk, úgyhogy nagy a boldogság. Sógornőmnek még erősödnie kell, de szerencsére van segítsége. Már alig várom, hogy menjünk hozzájuk.

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Any, megy a drukk hugidnak és Bibinek!!!

Kép
Kép
katinka31

de nagoyn idegesít, hogy minden rendben menjen...
ezt most jól leírtam...

BEtti!
kitartás!!!
nem tudod ma felhívni a dokit?

Tünci!
jó a nagy kéz! egy kézzel meg tudja majd fognia babát!!!
D
Vendég

Any mennek az energiák a húgodnak!!!!!!! Húha nemsokára nagynéni leszel! :lol:

Tünci figyeld meg a párod nagy keze olyan gyöngéd lesz a pici fiához, hogy el sem fogod hinni :lol:

Sütöttem vizes piskótát és egész jó lett, nekem a piskótasütés ugyebár csodaszámba megy :D Most is azért estem neki mert somlóit akarok csinálni, meglepem magam utólag :lol:

KépKép
winchi

Beze: Kicsit nekem is csomósodott, meg fájt is, de a fejés segített. Néhányszor kellett csak fejnem, bogyó nem is kellett. Azt hiszem már nem volt sok tejem.

Anyany: Mi lesz Bibi neve? Írtad már?

Szösz

KépKép
szosz

Any, mi az, hogy nem mondanak neki semmit? Engem úgy felháborít mikkor úgy kezelik az embert, mint egy darab húst. Komolyan. Vagy úgy vannak vele majd észreveszi, ha jön a gyerek?
Egy korrekt tájékoztatás nem tartana semmiből és a páciens is megnyugodna, nem írtam beteget, mert húgod nem beteg, csak szül.

Betti
Kép
betti0412

Egyébként miután kidurrogtam magam, még csak annyit, hogy én is szorítok neki nagyon, hogy minél szebb élménye legyen.
Csak felidegesít a sok nagyképű, magát félistennek képzelő doki, aki szívességből leereszkedik már hozzád, kivéve a borítékért majd.
Nem mondanak semmit neki....el tudom képzelni, hogy érzi magát.

Betti
Kép
betti0412

Betti teljesen igazad van, szörnyű ami zajlik az egészségügyben! :evil:

Ha jól emlékszem Bibi a Martin nevet fogja kapni, csak a nagynéni fogja Bibinek hívni :lol:

KépKép
winchi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?