jó reggelt!
leleményes cica...
Mindenkinek nagyon köszönöm a pelusos ötleteket.abban tévedtem,h azt hittem le kell tenni a voksot egy mellett és annál maradni,eszembe se jutott ,h váltogatható.a pampers az bizti nem lesz,ezekre a termékekre majdnem minden ismerősöm panaszkodott,h kiütést csinál.akkor lessz a libero,dm,rossman .mikor mi olcsóbb.
ma kicsit jobban aludtam,kb másfél óránként kellett mosdózni,de most meg 5 óta fennt vagyok.kezdem azt hinni,h aki még tud aludni,annak vagy a veséje állt le,vagy a babája mozdulatlan..hihetetlen milyen ereje van,igazán imádom,mikor majd kiszakít,mindig simizem,de aludni szerintem így képtelenség..és volt 2* 10 perc csuklása is az éjjel..szegénykém,de utálhatja..
Any,létezik,h ennyire félreismerted a párod korábban,v létezik,h ennyire megváltozott???ahogy leírod a kettőtök közötti kommunikációt,háát,nem éppen szívderítő..meg kellene valahogy beszélnetek,mert ez így ki fog ölni minden jó érzelmet.
Szösz,szegény Réka..biztos nem érti,hogyan is érthetné..Te teljesen rendbe jöttél?
Lara,de jó,látod mennyit aggódtál és mennyivel jobb most,azt mondani,h eltérően fejlődni??
ügyi Hannus!!
ja,császár:annyira egyéni..meg a műtéti technika..de az első mondjuk 2-3 nap,az nagyon fáj ,na,húz-feszül-sajog,mégiscsak minden szövet átvágva.de a fájdalom szerintem sokkal jobban elviselhető,mint a gyengeség..hogy az első nap,alig bírsz lábon maradni a szédüléstől,h 10 méter maratonnak tűnik.különben ez érdekes,h bármely más hasműtét után természetes a két hét lábadozás,míg csaszinál ott kell lenni a toppon pár óra múlva,mikor az meber a kispárnát is alig bírja el.én pl simán felültem hasizomból,mert tudtam,h fáj,de a gyengeség azzal nem lehet mit csinálni,meg az ájuldozás.az ,ha van,akkor van.
fájdalommentességig,amikor nadrágot lehet gombolni,hajolgatni,az kb 3-4 hét,terhelhető pl izomgyakorlatokkal kb 2-3 hónap.nálam.
uram tegnapi szövege,kéreztem ,h lesz akkor,mert akar videózni,jön -e a műtőbe,válasz:
A műtőt én elkerülöm Muci. Aztat nem szeressem. Kint várakozok és ha engednek megyek a nagyfiammal csajozni
Király dolga lesz - első perceiben már a kiskukacot fogják neki idegen csajok
)