Sziasztok!
Mi Miskolcon voltunk a hétvégén, nagyon jól éreztük magunkat... Bogi 7 órákat aludt éjszakánként, nagyon büszke voltam rá, hogy hagyta az egész családod aludni… Belegondoltam, hogy a dédnagyi és Bogi között 87 év a korkülönbség… nem semmi!
Rencsi,
Üdv köztünk!!! Gratula a picurhoz!!!
Nekem volt választott szülésznőm, szerintem jó dolog. Például ctg-t ő csinálta mindig a szülőszobán, időpontra mentünk, személyesen hozzá, nem kellett várni és este is mehettünk, hogy a férjem is jöhessen.
Én mivel feküdnöm kellett nem tudtam a szülésfelkészítőre járni, ezért neki tettem fel a kérdéseimet… és amikor eljött a nagy nap, nagyon megnyugtató volt, hogy egy ismerős várt minket....
Ha gondolod, megadom az én szülésznőm elérhetőségét, nekem is itt ajánlotta Szilvi és én azóta is hálás vagyok érte… igaz már nincs sok idő decemberig, de ha tényleg szeretnéd, egy próbát megér, hátha el tud még vállalni.
Millye,
nem tudtam megvenni az enciklopédiát, nem volt az üzletben, de megrendeltem neten, remélem megjön a héten.
Zita,
nekünk jónak tűnik a holnap délután… mi 2-3 körül szoktunk enni, utána tudunk elindulni… sajnos pontos időpontot csak holnap tudok.
Merre van a park? Megnézném neten, hogy találunk oda…
Jaspis,
egyelőre Bogi szereti a pihenőszéket… a konyhában különösen hasznos, mert miközben főzök, tudok vele beszélgetni vagy mi is „együtt” szoktunk vacsizni.
Szilvi,
hogy vagytok? Remélem már meggyógyultatok! Tudtok jönni holnap Kalászra?
Szonce,
de jó, találkozunk holnap!!!
Már olyan szívesen mennénk mi is a Ringatóra, de Bogi még nem tudná értékelni… helyette elmentünk ma is a thai masszázsra... szereti Bogi, szépen elszenderedek közben… még most is alszik…
Napsütéses szép napot mindenkinek!!!