Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
emlékeztek még rám ? itt van a hűtlen Kubu, nem szép h így el vagyok veszve, de képtelen vagyok bármiben is beérni saját magamat.
Aggasztó, rengeteg a dolgom, Marci pörög, suli elkezdődött, fáradt is vagyok. Általában ilyenkor jutok a géphez, nem túl biztató.
Szeretnék már visszaolvasni, tudni h hogy vagytok, de erre még 1-2 napot várnom kell.
Puszilok Mindenkit.
Kubu

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubuspace na végre, hogy egy picit írtál! Várunk az élménybeszámolóval!!!

Kép

Kép

Kép
millye

Szilvi, mi most nem megyünk, utazunk szüretre. Kíváncsi vagyok hogy jön majd be Botinak!

Jaspis, bocsi itt is, hogy végül nem mentünk, szerettem volna, de annyira K.O. vagyok, egész éjjel fájt a fejem, és tegnap megint megcsípett valami rovar, most a kezemen, és tökre fáj, meg van dagadva. Nyomom a kalciumot. Meg vasalnom is kéne, mert holnap elutazunk, de semmi erőm, inkább ledőlök mindjárt. Nem vagyok formában. :evil:

Köszi az invitálást, egyszer majd összehozzuk, anyukám a 9.kerben lakik, majd bejelentkezünk egyszer hozzátok Julcsival :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita:
Na látod arra én is nagyon kíváncsi leszek, hogy Boti mit fog csinálni.
Remélem nem keseríti meg a többi babának ezt a jó kis programot!

Ha valakinek van kedve ide Kápmegyerre ringatóra jönni holnap de. akkor szóljon és megyünk együtt!!!!!!!

Kubu, csá! Nem talizunk valamikor?

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Zita978 rovarcsípésre vegyél be APIS 15CH-t napi 2-3x5 bogyót! NAgyon jó!!!

A fiam focista lesz:

http://www.youtube.com/watch?v=fO8DV_7FaZU

Kép

Kép

Kép
millye

sziasztok,

szonce:kitartás! én azt kezdtem el pihenésként h lilit ideveszem magam mellé és vmi nyugis zenét hallgatunk pl.vmi klasszikust,és együtt pihizünk,ő egy idő után szépen elalszik és nekem is muszály mert nem szeretem egyedül hagyni a nagyágyon és én is lassan ellazulok,néha aludni is sikerül :)

silver: épp kimentem a kapunkhoz ahova4-5 lépcső fokot kell felmenni,felmentem kinéztem a kapun mert épp vártam a minimanó futárt(nagyobb kádat kellett rendelnem,mert kinőttük az ikeásat:)) még nem láttam a futárt,így mentem le a (kő)lépcsőn,és közben valahogy befordult a bokám,azthittem lle sem jutok a lépcsőn..aztán nagy nehezen sikerült..akkor épp hívott a futár h hiába csönget senki nem megy ki,mondtam neki h én itt vagyok kint,de akkor akkorát üvöltöttem neki a telefonba...hogy szegény Lili is elkezdett sírni.. :? :(
a futár a szomédhoz csöngeteett..de megtalált..hallotta az üvöltést..ekkor eszembe jutott h én mégegyszer Lilivel a kezembe nem jutok fel a lépcsőn..
így bevittem a házba,betettem az ülésébe én meg bicegttem ki a kádért,amit nagy neheten féllábon behoztam,aztán felkaptam lilit aki megint elkezdett sírni,mert ahogy "mentem" (ugráltam fél lábon)felé végig jajongtam,sziszegtem :? nade,sikerült felvenni,és lerogyni vele egy fotelbe,ahonnan nem is akartam már moccan...szerencsére hamar sikerült őt megynyugtatni.. aztán már hamar vigyorogni kezdett (szerintem azért h nekem jobb legyen ;) )
hát így történt..

zita:Julcsi nagyon ügyesen vezet :) kíváncsi leszek hogy fog tetszeni neki a szüret :)
mulan

Mulan Szerencse, hogy Lilinek nem lett semmi baja! Most, hogy van a lábad? Javulgat? Segít valaki neked vagy nem kell polcolnod a lábadat?

Kép

Kép

Kép
millye

Lányok,
itt láttam a kis ablakok egyikében, hogy megint lesz babaruha börze. Nekem nagyon bejött tavasszal, nagyon szuper nyári ruhákra tettem szert néhány száz forintért.
Mindenkinek ajánlom, de gyerek nélkül, mert zsufis és szegénykék becsavarodnak. Tavasszal vittem Botit, de megbántam. Rendesen körül sem tudtam nézni...

Tervezi valaki ,hogy jön?

Látom a holnapi ringató nem sok mindenkit hozott lázba :-), szóval egyedül megyünk...:-(

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 13:15-kor.
szonce82

Szonce:
Nagyon sajnállak, de komolyan. Nincs valaki aki kicsit tudna foglalkozni Ádámmal, míg te kikapcsolsz? Nagyszülő bárki?
Nem lehet végkimerülni!!!
Azon gondolkodtam, hogy nem lehet, hogy hiányzik neki az apja?
Szerintem ez is tuti baj. Nem azért mondom, hogy a szívedet fájdítsam, de tényleg lehet.
Próbáld ki éjszakára a Sedatif PC-t én adtam Botinak régebben éjszakára, amikor nyugtalan volt és nekünk segített. Ez homeós nyugtató, nekem a patikus ajánlotta, hátha sikerült...
Ezenkívül kérj segítséget rokonoktól!!!!!!!!!!!!!

Lányok!
A ringató valami fantasztikus jó volt, nekem nagyon tetszett. Bár volt vagy 40 fok a teremben, a szellőzéssel voltak gondok, de nagyon élveztük.
Boti irtó édes volt és nagyon tetszett neki az Ili aki tartja az egészet, hegedült, meg táncolt, meg mindent. Új oldaláról ismertem meg a fiamat.
Imádom az ilyen programokat, de komolyan, aki tud ilyenről szóljon lszi és mi megyünk!

Puszi mndenkinek.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

----
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 13:15-kor.
szonce82

Silverlion

Szólok :)
Ezt nézd meg: http://mupa.hu/programreszletes.jsp?id= ... agiProgram

Én még nem voltam, de állítólag nagyon jó. Egyetlen hibája, hogy hamar elkapkodják a jegyeket.
jaspis

Szonce

Biztosan nem leszek népszerű, de szerintem próbálj meg kicsit szigorúbb lenni Ádámmal. Amiket írsz, abból nekem úgy tűnik, hogy manipulál téged, nem csoda, hogy kiborulsz. :(

A gyereknek keret kell, szabályok, és hogy te irányíts. Különben elbizonytalanodik, és ettől nyűgös, "rossz"lesz. Te legyél az irányító, ne ő!

Ezzel nem megbántani akarlak, de rossz nézni, hogy szenvedsz, és én őszintén hiszek abban, hogy ez segítene.

Ha megteheted, hetente 1-2x pár órára fogadj bébiszittert, és amíg ő vigyáz Ádámra, menj el moziba, sétálni, vásárolgatni, fodrászhoz vagy kozmetikushoz. Kicsit törődj magaddal, csak magaddal. Ettől biztosan jobb lesz a kedved. :)

Nincs a környékeden baba-mama klub? A védőnők szoktak ilyet szervezni. Ott szerezhetnél ismerősöket, vagy egyszerűen csak kimozdulhatnátok egy kicsit.
jaspis

Szonce82 a te fiad is nagyon ügyes!!! Inkább úgy mondanám, hogy még jobban kell majd aggódnod ha már mászik meg áll mint a fiam... mert amióta felállt azóta esik kel :? és hiába vagyok mellette pillanatok alatt megtörténik a baj... Szóval inkább örülj annak, hogy a fiad még nem ennyire mozgékony mert talán egy kis nyugtod van. Bár amint olvasom eléggé lefáraszt.... nem lehet, hogy a foga kínozza ennyire? Amit Silverlion ajánlott homeós nyugtató tényleg jó és babának is adható! Nincs mellékhatása és nem szokik rá a baba!! Hátha egy kicsit tudnál pihenni :roll:

Silverlion borzasztóan sajnálom, hogy én nem tudtam menni a ringatóra, de sajnos mozgásilag kötött vagyok... pedig szívesen elmennék ilyen programokra... Én hétfőre kaptam meghívót az Anyatejes Világnap alkalmából...(igaz az eredetileg augusztus 1-én van....) akit érdekel írjon és elmondom hova kell jönni!!!

Kép

Kép

Kép
millye

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 13:15-kor.
szonce82

Szonce82 ha a homeós nyugtató és a Chamomilla nem vált be és bizti a foga miatt van az éjszakai nyűgösség mert hogy fáj neki akkor adhatsz neki PAnadol BAby-t.

Képzeljétek ma a fiam rájött , hogy kell talpon és tenyéren közlekedni... olyan mint a Maugli... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Nah itt vagyok,

Sziasztok,
Hát igen ez a büntetésem, egészen pontosan egy hónapot olvashatok el, először is reagálnék az írásaitokra:

Babaovi:
Szilvi nagyon aranyos vagy h felajánlod a segítséged. Egyetlen gond h mivel péntek este 8-ig van suli, asszem nem lenne helyes ha ezzel terhelnélek.

Napközbeni alvás:
Nem tudom mi történt de hirtelen „megjavult” a gyermekem. Most délelőtt/délután 2-2 órákat alszik.

Millye,
Nagyon szép az avator képed.
Valóban pályát tévesztettél, nagyon szépeket varrtál Andrisnak.
Szandrának is boldog születésnapot.
Tényleg pályaválasztás ?
Remélem láz már csak rossz emlék.

Kriszta,
A sulit illetően még nem voltam, pont a nyaralás miatt, majd jövő hét végén derül ki h melyik tantárgyból hogy is tervezhetek.
Azért én irigy-irigy h anyósod jön és tud vigyázni. Nálunk ilyen sincs, semmi sincs.
Bogi kis tündérke.

Kati,
Nagyon szépek a képek Milánról. Hogy Te milyen csinos vagy.

Zita,
Julcsi tüneményes pózol.
Utólag boldog születésnapot.

Zizi,
Flóra de csini.

Jaspis,
Priviben megírod exanyósod „paramétereit”.

Szonce,
Édesek Ádi képei nagyon, főleg a cicusos.

Szilvi,
Fülhúzás fülhúzás.

Idáig jutottam szeptember 12. 11.42 folytatom még a hétvégén ígérem.

kubuspace

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 13:16-kor.
szonce82

Kubuspace na végre, hogy jöttél! Már nagyon hiányoztál! Köszi a dicséretet!!! Közgazdaságiba jár a lányom... aztán szeretne diplomát is, de ez még a jövő zenéje....

Szonce82 jobbulást nektek!!! Akkor ez lehetett a nyűglődés oka...

Kép

Kép

Kép
millye

Nah újra vagyok, olvasok tovább szept 21-ig jutottam (10.36)

Szonce,
Az egyik képen vagy egy henger, emlékszel rá h hol és mennyiért vetted ?
Gratula az állampolgársáhgoz.

Cirkuszka,
Nagyon szépek a képek. Gyere ha tudsz.

Millye,
Jaj istenem most olvasom. Sajnálom, részvétem.

Szilvi,
Nem semmi h miken mentetek keresztül nyaraláskor. Magyer eü-ről meg inkább semmit nem mondanék.

Kati,
Remélem Milán rendben van.
Éljen a ház.

Zita,
Nem kell elsőnek a metszőknek jönnie, a második metszőről lehet szó nálatok.

Kriszta,
Ha apás utazás van akkor hátul ülünk, egyébként pedig mellettem van az anyósülésen, légzsák kikapcsolva.

Mulan,
Szépek vagytok.

később jövök

kubuspace

-----
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 13:16-kor.
szonce82

Kubuspace köszi :( még idő kell hozzá, hogy feldolgozzam az elvesztését...

Szonce82 de édesen játszik Ádám azzal a játékkal! Ez a mozgást is fejleszti?

Képzeljétek... ma varrtam a fiamnak az ágyához egy másik baldachint. Majd lefényképezem... szerintem jó lett... még egy új rácsvédőt kéne varrnom mert leengedtük az ágyát és a másik rácsvédője rövid...

Kép

Kép

Kép
millye

Millye,
Nagyon szép a két kantáros amit varrtál. Ügyi ügyi vagy.
Jó h úgy tudsz videjózni h Andris nem figyel Rád, nagyon édi a kis focista.

Zita,
Lehet h írtad, de nem emlékszem h hova is jártok úszni ?
Huh Julcsi mindjárt lenyom minket, 9200 gr és 72 cm a paramétereink.

Mulan,
Sajnálom ami történt, hogy telnek a napjaitok ?

Szonce,
Vigyázz Magatokra és a lakásra !

Szilvi,
Talizhatunk.
Jövő hét mondjuk nem jó, elég sok minden van, meg suli is. De utána héten nekem ok.
Bababörzére szerintem megyünk, mondjuk hármasban, vagy nem is tudom. Gáz h nincsenek nagyszülők, senkire sem tudjuk hagyni Marcit soha.
Mi hétfőn megyünk Jaspis által is belinkelt babakoncertre. Előtte meg zenebölcsibe.
Aktív egy napunk lesz.

Szonce,
Pont erre gondoltam én is amit Szilvi írt, hogy Ádi érezheti hogy az apukája nincs ott.
Sedatif nagyon überkirály, babának mamának is !
Jaj mielőbbi jobbulást Ádinak és persze Neked is.
Hengerinfót köszi, azt a teszveszen én is néztem, de nem zenél, ellenben figyelek egyet most, reméljük összejön.
http://www.teszvesz.hu/item750281790_ma ... enger.html

habár annyi játékunk van, már ez sem helyes, sőt most még erre is gyúrok
http://www.teszvesz.hu/item752583523_me ... kukac.html

ezt tegnap vettem
http://www.teszvesz.hu/item746513929_ka ... 18_ho.html
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2009.09.26 23:41-kor.

kubuspace

Marciról mit is írhatnék ?

reggel 7 körül kezdi a napot, hála istennek most visszatértünk a normálba, tehát délelőtt és du és van 2-2 óra alvás.
Mindenfélét eszik, etetem is. Imádok főzni, kísérletezni, újakat kipróbálni.
8 foga van 4-4 megoszlásban.
Állandóan áll, teper, megállíthatatlan. Nagyon ügyi mert még soha nem zuhant, esett, állásból szépen leül. Sőt úgy érzem h akkor meg különösen figyelmes ha szólok neki hogy óvatosan.
Az elmúlt időszakban sokat mentünk, végre vége, szerintem neki is jó ez a mostani időszak. H napja nagy részét nem autóban tölti.

Keresek pár képet, és természetesen megírom az olasz összefoglalót is.

kubuspace

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

kubuspace

persze lesz még egy csomó kép, a korábban megadott Marci honlapon megnézhetitek majd őket, remélem pár napon belül feltöltjük őket. Csak azokat nem akarnám ide feltenni

és akkor egy-két friss Marci is, persze leginkább alvós, ja uccsó képen nadrágot újat vettem 500-ért bababoltban

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

kubuspace

és akkor italy, előre elnézést a stílusért:

első célállomás a Wörthi tó volt, ja és a Minimundus. Szerencsésen megérkeztünk, egyszer álltunk csak meg, akkor etettem, sétáltunk egy picit az autópálya mellett egy full kulti parkolóban.
Minimundus jó volt, utána fürödtünk (apa meg én) a tóban, gyerek a parton babakocsiban hesszelt. Kemping is jó volt, egy mobilházban voltunk, kedves szomszédokkal.
Ja kemping tele szabadon lévő nyulakkal, nagyon király látvány !

Másnap reggel indulás tovább, Alpokban agyam és az üres vizes palackok csak úgy durrogtak, szakadó esőben mentünk, szar idő volt egészen Velencéig. Majd egy ismerős javaslatára Velencétől nem az ótópályán hanem a sima úton mentünk tovább. Átlagsebesség 50-60 között. Nagyon éhesek voltunk délidőben, persze szieszta miatt semmi nem volt nyitva, végre találtunk egy éttermet, vagyis pizzériát ahol naaa nem fogjátok kitalálni pizzát szerettünk volna enni, ja az nem volt, mert a pizzás fiú sziesztázott, ezért ettünk helyette előre elkészített lasagnet.
3-kor megérkeztünk Lido degli Estensibe, kemping állat, van kisvonat, strand, végre angolul beszélő olasz is.
Én nagyon finnyi vagyok de nekem nagyon bejött ez a két hét semmihez, senkihez nem alkalmazkodó nomád élet.
Tenger überkirály, Marci élvezte, a sótól néha nézett nagyokat, ha egy nem jól kiszámított ugrás következtében ő is a hullám "martalékává" lett.
Homokban imádott menni, enni, nem sok minden érdekelte. Szóval MI nagyon jól éreztük magunkat, hármasban, nem számítva a körülményeket.

nincs semmi negatív, de valahogy ezek a digók nem az én gyomromnak valók, mert

semmi kedvesség
nem mosolyog
nem beszél angolul
ezzel szemben olaszul mondja, hiába kérjük h angolul !
nem ért olyan dolgokat h moszkitó, parmezán, parking
fura volt érezni h hiába dolgozunk (jó most én nem) nap mint nap angolul, ott csak gügyögtünk és próbáltunk élelmesek lenni hogy megértsenek minket, a végén már én is csak magyarul beszéltem

ja azt szeretném tudni h ezek a kreszt ismerik ? mert tutira a születésükkor kapnak egy jogosítványt
hááááát én indexelő olaszt két hét alatt nem láttam, ellenben seggünkben állót, kormányt rárántóst, értetlenül nézőt, babakocsis magyar anyát át nem engedőt nap mint nap

ja rimini delfinárium, az összes ülőhely foglalt, én anya a gyermekemmel az ölemben állva néztem a showt és nem fogjátok elhinni, DE EGYETLEN ember nem volt aki azt mondta volna h üjjé má le, odaadom a helyem,
tömegben senki nem engedett előre, ajtót rámvágták, nem fogták meg, néztek hülyén ha angolul megkrétem h álljanak arrébb, rámnéztek a gyerekre a babakocsiban és álltak tovább....

de nehogy félreértsétek jó volt minden sokat kircsiztünk, fürödtünk, láttunk szépeket, csak nekem hiányzott az az igazi olasz feeling, temperamentum, kedvesség, a szent család, anyatisztelet feeling

láttuk ravennát, bolognát, imolát, ferrerát, commacciot, riminit, san marinot. Ja vagyis san marinot nem láttuk mert köd és szakadó eső volt ergo ami a legnagyobb álmom, vágyam volt, kimaradt... a hegyből, várból semmi sem látszódott, mindegy felmentünk, sajna a köd, eső miatt a tájat sem láthattuk. Mindenesetre san marino nagyon szép, van ott lóvé meg ferrari üzlet egy csomó :-)

az üzletekben jók a cuccok csak sajnáltam h semmiről nem tudtam pontosan h mi is mert csak olaszul volt rajta, hiányoltam azt h nincs másik nyelv, aztán rájöttem hogy

nekik nem kell importálni mert van saját gazdaságuk ergo elég ha saját nyelvesek a termékeik mert hazai piacon értékesítik

fájt és egyben szemetgyönyörködtető volt látni a rengeteg működő, virágzó mezőgazdságot

mindenesetre jövőre máshova megyünk

kubuspace

sok voltam, bepótoltam, jövök mostantól rendszeresen
puszi Mindenkinek

megyek még rendbevágom a freemailemet is, szépen lassan mindennek a végére érek

kubuspace

Kubuspace köszi! Igyekeztem, hogy szép legyen... nem mindig tudok ilyen nyugodtan videózni mert meglát a fiam és akkor el akarja venni tőlem a gépet :shock: Nagyon ügyi a fiad, hogy szépen eszik... nálunk ez még nagyon döcögős, de nem adom fel... annak örülök, hogy helyreállt az alvásotok!!! A képek csodássak! Marci egy tündérpofi és nagyon csini rólatok a közös kép! Amikor apával van az is nagyon helyes! Csini a kendője! Köszi, hogy leírtad az Olaszországi nyaralást!! Biztos mesés lehetett!!! Mi is állunk és azóta esünk kelünk... kicsit zavar mert nem tudok minden pillanatban ott lenni....

Barátom a maci:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Hali mindenkinek!

Én nem tudom mi van itt nálunk, de mind a hármunknak tak.ya-nyála összefolyik. Szegény gyermekem olyan rosszul aludt ma éjjel, egyfolytában felsírt, szerintem dugult a nózi, nem tudom.
Hapcizik már napok óta nagyon sokat, én is egyfolytában, viszket mindenem, nem tudom mi lehet.
Most akarok venni baba kálciumot, mert szerintem allergia a törpének is, hátha segít, ártani nem árt. Van még ötletetek mi lehet?
Úgy sajnálom szegényt, mert amíg én ki tudom fújni, addig neki csak folyik a nózijából ez a vízszerű cucc. :-(

Kubu:
Mindenképpen talizzunk szerintem, kíváncsi vagyok mit kezdenek a srácok egymással. Akkor majd jövő héten írj be a naptáradba...:-)
Marci már szinte felnőtt!!! :-)

Millye:
Jó a videó, nagyon aranyos András. Én is múltkor regisztráltam a youtube-on, egy videó már van is fent. Aranyosak vannak nekünk is majd linkelek ide, ha lesz időm feltenni, kicsit lassan tölti fel nem???

Szonce:
Látom nagyon rátok jár a rúd, de nem baj, ezek erősítenek!
Csak kitartás. Nagyon sajnálom, hogy nincs senki aki segítsen, ez nagyon rossza dolog.
Mondjuk nekem is kevés volt eddig, mert bár anyukám itt él Bp-en, de eddig éjjel nappal dolgozott.
Most sajnos kirúgták és így a rosszban a jó, hogy rengeteg ideje lett ránk és segít ha kérem. Bár most nem kell segítenie, mert simán elvagyunk Botival, könnyű vele. A kistesót viszont így már simán bevállalom, ha még dolgozna, akkor lehet gondolkoznék.
Merre laksz amúgy????

Jaspis:
Köszi a programot elolvastam, de ott 1 éves kor a határ :-( mi meg már 16 hónaposak vagyunk. Ilyenkor mi van?!

Szép napot, puszi, Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Silverlion jaj sajnálom jobbulást nektek! Esetleg ki lehetne próbálnni neki homeos bogyót.. csak tudni kellene a potos tüneteket.... mert több szer is van... Sambucus Nigra 5 CH ha teljesen be van dugulva az orra. Vizes orrváladék esetén Allium Cepa 9CH ha melegre súlyosbodik a tünet. Arsenicum Album 9CH ha meleg hatására javul... Kalium Iodatum 9CH bőséges irritáló vizes orrfolyás a homloküreg és orrgyök fájdalmával és hűvös levegőtől romlik az állapot. NAgyobb méretű videót valóban lassan tölti fel. Szívesen néznék videót Botiról!!!

Kép

Kép

Kép
millye

millye:
vettem neki CA-Kid-et a patikában, azt mondják nagyon jó...(persze nagyon drága is:-( )
Ezenkívül rájöttem, hogy fogzási szindróma is lehet az orrfolyás, mert képzeld el szegény fiamnak a jobb alsó és felső szemfoga is most tört át...annyira megszenvedjük ezt, mint a nem normális úgy jönnek a fogai. Még csak 16 hónapos és kint van 16 foga a mostani kettővel.
Már csak a 4 nagy őrlő kell és kész vagyunk. Ahogy a mi formánkat nézem egyszerre kijön majd a 4, persze én megőrülök, mert Boti olyan mint egy őrült ilyenkor.
Igazándiból a tünetek átlátszó vizes-nyálkás orrfolyás és egyfolytában hapcizás. Ennyi.
Linkelem azt az egy kis videót, nem túl szupi, de ari:
http://www.youtube.com/watch?v=QxSfhccHZIk

remélem így kell belinkelni, ha nem akkor szólj lszi!

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

sziasztok,

kubu jó h leírtad milyen volt a nyaralás :)
Marci reggel7ig alszik? :)
annyira nagy már :) szuperrek a képek :)
szonce:nagyon aranyos kép ez a henger kergetős :)

millye:dejó aranyos képek a mackós nagyon helyes:)

silverion:két hete mi is össze vissza taknyoltunk,mi orrcseppet kaptunk rá Lilinek és neki bevált legalább annyira h nem fuldoklik éjjel a szörcsögő takonytól..bár nem múlt el teljesen azóta sem..

velünk:lábat pihentetni kell illetve kéne,a bokaszalag szakadás és a lábközépcsont repedés és ez nem olyan amit gipszelnek,de fáslizgatni lehet..meg felpolcolva pihentetni h gyógyuljon...dehát ez a Lilivel nemnagyon megy. :s :)
nincs velem senki napközben,ígynehéz kissé.meg emeletes családi házban lakunk konyha a földszinten...apa reggelente hoz fel nekem kis enni innni valót,meg a babónak tászert egy hütőszatyorba,jégakkustól..naggyon menő.. :)és azzal elvagyunk általában,de ha jön a postás v bárki csönget elég nehezen jutunk le...
de Lili egyre többet karattyol amit nagyon élvezek :) és elkezdett banánt kapni egyszer-egyszer:) nagyon nagyon izgis,eddig nagyon bejött neki imádta :)

és pár kép a végére:
Kép Kép Kép

u.i.esküszöm h nem tőlünk tanulta amit mutat... :) :oops: :lol:
mulan

Sziasztok!

Nem voltam 3 napig, jó sokat írtatok. A szüret jó volt, csak kicsit lefáradtam. Ott volt az egész család, két nagymami plusz egy fogadott (Apukám párja) próbálták szétcincálni Julcsit, aki most épp abban a korszakában van, hogy csak anya és apa veheti fel, mindenki másnál üvölt. Szóval nem volt könnyű ez a része :) Tegnap viszont végre hármasban kirándultunk egy jó nagyot a Balatonnál, gyönyörű időnk volt!

Kép

Ma voltunk második babaúszáson. Az öltöző tényleg nagyon pici, Julcsi is végi üvöltötte az öltözést. A vetkőzésnél még türelmes volt, de a végére nagyon kifáradt és biztos éhes is volt. Hát, ez a része nem könnyű, de a pancsi az nagyon jó :D

Betegeknek jobbulást!

Millye, most néztem a videót, Andris már hogy mászik :o

Lányok, Ringató nem csak Káp.megyeren van, hanem a város szinte minden kerületében, a www.ringato.hu oldalon megtaláljátok a helyszíneket, biztos mindenki talál közel levőt.

Jaspis, voltatok végül csütörtökön az előadáson? Milyen volt? Marcival hogy haladtok a hozzátápival? Julcsi nem nagyon lelkes, alma-barackot eszünk egyelőre, amit sikerült becsempészni a szájába, azt szépen megeszi, de nem nagyon akarja kinyitni :lol:

Amúgy mi is ezerrel fogzunk, a 4 felső jön egyszerre, éjszaka többször kelünk, nappal meg alig alszik Julcsi :? Ahhoz képest viszont egész vidám mostanában, sokat kacarászik, nevetgél.

Lili nagyon édi!

Na, nem tudom mit akartam még, miközben írtam, háromszor ciciztem vissza Julcsit, mindig újra ébredt :? És mostanában csak cicin tudom itthon elaltatni, ha csak simán beteszem az ágyába, akkor üvölt :x

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Szilvi, örülök, hogy tetszett a ringató Botinak! Jó lett a videó!

Kubu, nyaralásért irigy-irigy :lol: Nagyon szuper lehetett!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok!

Nagyon jó ilyen sok szépséges képre és videóra jönni!!!!

Silverlion majd írd meg, hogy hogy vált be a CA-Kid. Nem semmi, hogy hogy haladtok a fogzással :shock: mi még fogatlanok vagyunk.... Nagyon helyes Boti ahogy labdázik! Hány kiló?

Mulan Köszi! NAgyon helyes Lili és olyan zabálnivaló ahogy mosolyog!!!! Csini a rucija! Gondolom nem egyszerű a lábadat pihentetni Lili mellett....

Zita978 nagyon csini a közös képetek!!! Julcsi hatalmas baba! Babauszi nagyon jó dolog! A fogzáshoz kitartást! Mi fogatlanok vagyunk! Valóban mászunk ezerrel.... de nem csak mászunk hanem állunk is..... úgyhogy esünk kelünk.... nem egyszerű....

Kép

Kép

Kép
millye

-----
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 13:16-kor.
szonce82

Szonce82 Köszi! Először ismét csodás képeket tettél fel Ádámról! nagyon szépséges kisfiú! Tényleg szépen ül! Én mondtam neked, hogy ne izgulj mert Ádám nem mászik... nem ti vagytok lemaradva hanem mi vagyunk túl korán bizonyos dolgokkal... és egyáltalán ne bánd mert azóta amióta felállt nincs egy nyugodt percem sem. Nagy szerencséd volt a pénztárcáddal! Még szerencse, hogy ismerős találta meg! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

mulan Hát nem lehet könnyű, hogy fel vagytok zárva az emeletre. :( Mit mondta, mennyi idő, mire meggyógyul a lábad?

Zita Nem mentünk le, mert a csütörtöki előadás (mosható pelenka) nem hozott annyira lázba. A múltkor rákattantam erre a témára, és akkor elég sok mindent elolvastam róla, meg ismerős is van, aki ilyet használ. Nálunk sajnos a párom megvétózta a dolgot, konkrétan hülyének nézett, hogy miért akarok én ezzel kínlódni.

Vasárnap voltam még a szoptatás és hozzátáplálás előadáson, amit egy LLL szoptatási tanácsadó tartott. Sok újat ott sem hallottam, leginkább az igény szerinti szoptatást mondta mindenre megoldásként. Mondjuk hála Istennek, nálunk nincs gond a HT-val. Marci eddig mindent megevett, amit adtam neki, bár úgy látom, a céklát nem igazán kedveli. Naponta 2x kap kanalasat enni, délelőtt gyümölcsöt, délután zöldséget. Ált. megeszik egy aventes pohárnyi kaját, nem is tudom, hova fér bele ennyi.

Ringatón mi is voltunk már 2x, Marcinak nagyon tetszik, különösen az, ha valamilyen hangszeren játszanak, abból is a magas hangok leginkább. Mi a Mupa-ba járunk, ismerőssel. Igaz, itt van a szomszédban is, de oda mindig halogatom, hogy lemenjünk. Hiába, nekem kell valami külső ösztönzés. Meg a Mupa olyan szép, jól esik oda bemenni. [/b]
jaspis

Jaspis, nálunk is ugyanez van a mosható pelus témában. Én folyton kacérkodom vele, párom meg leszavazza. Ami engem is visszatart az az, hogy elég sokat jövünk-megyünk, utazunk, és így elég nehézkes lenne a tárolás, a másik meg az, hogy nálunk szinte minden pelusba kerül kaki, aminek azért macerásabb a tisztítása :roll: Viszont tök lelkifurim van, hogy ennyi szemetet gyártunk :?
Tök jó, hogy Marci ilyen ügyesen eszik!

Szonce, ha hétfőn jártok majd, akkor lehet, hogy találkozunk! :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita, Szonce:
Hova jártok babaúszni?

Szonce:
Örülök, hogy megtalálták a pénztárcádat, eltartott volna egy ideig amire pótolod ezeket a papírokat...
Amúgy szerintem ha gyerekkel van az ember, akkor sokkal szétszórtabb, legalábbis én. Amikor pl. vagyok Botival valahol és rákezd a szörnyeteg hisztire és csapkodja magát, akkor teljes görcsbe jövök tőle és menekülök ki az üzletből. Múltkor kifizettem a zöldségesnél valamit, de nem tettem el az árut. Úgy szólt utánam a csaj, hogy és a cucc???
Hidd el nem vagy egyedül a problémáiddal, csak neked kicsit nehezebb sajnos.
Örülök, hogy Ádám már jól van.
Egyébként tőlünk nem vagy messze, mert az új hídon nincs 10 perc tőlünk Béka. Ha van kedved kikapcsolni, szívesen talizunk veletek.

millye:
Boti 14 kiló már...nem tudom meddig szeretné ezt fokozni, de mintha most stagnálna. Épp ideje lenne.
Nem tudok élménybeszámolni a Ca-Kid-ről, mert leálltunk, nem allergia sajnos. Jobb alső felső szemfog miatt bekaptunk valami náthát, szóval orrcseppünk van és várjuk a végét. A tegnap éjjel gáz volt, a mai már jobb én is kicsit aludhattam, persze bent voltam mellette, hogy tudjam szívni az orrát, ha kell.
Nagyon sokat szívjuk, amikor érzi, hogy gáz és nem kap levegőt képzeld ő hozza a csövet, hogy kéne. Megzabálom, persze közben ordít mert nem szereti, de tudja, hogy ez kell. Meg ha többször szívom picit az sokkal jobb, mintha egyszer-egyszer kínzom meg jobban. Nekünk még nem volt ilyen, hogy taknyos legyen, furi nekem, hogy így jön a nóziból a cucc.

Zita:
A ringató valóban nagyon tetszett...szimpatikus az Ili, mert egyből bizalmat ébresztett Botiban és ez elég ok erre...:-)

Velünk azon kívül, hogy szívunk ezzel a náthával, ami a doki szerint vírusos torokgyulladás...nincs semmi különös. Mivel ma már jobban van, remélem csütörtökre vége lesz, mert a ringatót nem szívesen hagynám ki. Legalább fél óráig legyen egy kisangyalom :-).
Bár most nagyon anyás lett a betegség alatt, csüng rajtam mint egy kismajom...remélem ez utána is megmarad, mármint a túláradó rajongás anya iránt, de önző vagyok, de olyan jó!

Rakok fel videót még, mindig elkezdem, de valamiért el kell mennem a géptől és annyi.
NA majd most. :-)

Puszi Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Ja igen, mosható pelus. Nekem is lelkiismeret furdalásom van a sok szemét miatt, de amikor anyám elmesélte, hogy ő annak idején mit szívott és mosogatott pelenkát és ha kakás akkor áztatni kell meg minden, egyből letettem róla. Sajnos nincs helyem erre, hogy ott ázzon száz szaros bugyi.
Ráadásul ez is mekkora biznisz, hogy több 10 ezerért megvehetjük a pelust és még szívsz is vele nem??!!

Mondjuk nekem az eldobhatóval is gondom van mindig, vagy túl nagy vagy túl kicsi. Vagy méretben jó, de kijön a pisi....sorolhatnám.

Kép

Kép
silverlion

Szilvi, a Cseppek Házában úszunk Budakalászon, nincs messze nektek sem.

Boti édes lehet, ahogy viszi az orrszit :) 14 kiló, huh! Nem lesz könnyű emelgetned, főleg ha jön a kistesó. Nem tartasz ettől? Mert én kistesó projekt kapcsán a terhességtől tartok leginkább, ha már kint lesz, azt nem gondolom olyan nehéznek, persze ki tudja.

Az Ili nekem is nagyon szimpi volt. Lehet megyünk még a Káp.megyeri ringatóra, csak nekem a péntek nem a legjobb. Hány órásira jártok? Vagy ahogy sikerül?

És csatlakozom a szétszórt anyukák táborához, én is csinálok néha hülyeségeket :?

Julcsi ma egész jól alszik, kopp-kopp-kopp. Már kettő foga is nagyon kandikál kifele a felső négyből, az egyik már karcol is rendesen. Ez volt a vasárnapi állapot :lol:

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Silverlion jó súlyban van Boti! Milyen aranyos, hogy hagyja hogy kiszívd az orrát! Jobbulást neki! Remélem hamar meggyógyul! Várom a videót!

Zita978 de aranyos Julcsi! NAgyon helyes kiscsaj! és a fogai :shock: nem semmi... nekünk még egy sincs... úgy látszik mi inkább a mozgásra gyúrunk mint a fogacskára...

Kép

Kép

Kép
millye

Szilvi,
most a Milupa kezdő tápszerét kapja Bogi. Néhány napig tünetmentes volt, most viszont megint nyűglődik. Abban maradtunk a doktornővel, hogy most még várunk, változik-e a helyzet.
A börzésre lehet, hogy mi is kinézünk…
Meggyógyultatok már?

Millye,
nagyon jók a videók, András baba nagyon ügyes fiú!!!! És az macis fotó… tündérkék így együtt. De jó neked, hogy tudsz varrni… én még sosem próbáltam, meg most időm se lenne rá… de Te írtó ügyes vagy!

Mulan,
remélem hamar rendbe jössz, nem lehet most egyszerű neked, kitartás!!!
Édeske Lili nagyon… Bogi is mutogat ilyesmit néha ;)

Kubu,
szuper képek és a nyaralás... mi is irigykedünk csendesen picit… :) Marci annyira édes kölyök!
Mi most pénteken próbáljuk ki az első ”anyós vigyáz Bogira” dolgot… már megy a suli egy ideje, de 3 tanár ugyanaz, mint tavaly, az ő óráikat asszem kihagyom… így csak egy marad, azzal próbálok beszélni pénteken, hogy nem járnák be, ha nem muszáj… szerencsére ez az utolsó félév, így nincs ok tárgyam.

Szonce,
örülök, hogy jobban vagytok. Olyan kis huncut szemei vannak Ádámnak.
Kitartás, mindenkinek vannak rossz napjai… és neked most, így egyedül, tényleg nehéz lehet. Szerintem Te nagyon is ügyes vagy, hogy ezt így tudod csinálni…

Zita,
annyira édes Julcsi azzal a két foggal.
Nagyon jó, hogy Kalászon van az úszás, az nekünk sem lesz messze… kíváncsi vagyok mit fog hozzá szólni Bogi… a vizet szereti, már néha elhagyja a száját egy kósza mosoly fürcsi közben is.
krisztacsillag

Nálunk sok minden történt az elmúlt napban…
Ma például oltáson voltunk, egész jól viselte Bogi, most izgulok, hogy belázasodik-e, de egyelőre – szerencsére – semmi jele… most is alszik… már 6 óta… az esti evés és a fürcsi is kimaradt, nem volt szívem felébreszteni… nem tudom milyen éjszaka vár így ránk.
Aminek nagyon megörültem, hogy Bogi elkezdte észlelni a tárgyakat, hétvégén már nagyon koncentrált z új pihenőszékéről csüngő kis állatkákra.
Megtalálta az öklét is és néha nagyujját becsempészi a szájába…

Ma lemérték Bogit, 62 centi és 6540 gramm. Találkoztunk egy kisfiúval, aki szintén két hónapos… Bogi óriásbébinek tűnt mellette… ma egész este a barátnőmtől kapott 68-as rucikat vasaltam, hajtogattam és pakoltam a szekrénybe… ezek azért gondolom tovább lesznek jók, mint az 56 és a 62 méretek voltak…
krisztacsillag

Kriszta, tényleg nem semmi Bogi méretei, mi 2 hónaposan fél kilóval és 2 centivel kevesebbek voltunk :o Mostanában 8-9 hónaposnak szokták nézni Julcsit :lol:

Nálunk meg most az van, hogy Julcsit már minden érdekli, ha a kezemben van, folyton ellöki magát, nézelődik, rúgkapál, mintha már menni akarna. Aztán ha ilyenkor leteszem, hogy oké, menjél, akkor hiszti van, mert egyelőre a hasról hátra fordulás az össztudomány, haladni még nem tud :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Örömmel jelentem, hogy megúsztuk a lázat... helyette hatalmas, viszonylag nyugodt alvás volt...

Képzeljétek Bogi már olyan nagy lány, hogy szombattól a saját szobájában alszik. :)

Tegnap az oltásnál rossz tápszert írtak fel nekünk... este vettem észre, ott meg sem néztem... szerencsére a védőnőnk járt ma felénk, hozzattam fele másikat... nagyon morci lettem volna, ha ezért kellett volna újra a rendelőbe mennem...

Mikortól lehet öblítőt használni a babaruhákhoz?

Szép napot minden Anyukának és a Babókáknak!
krisztacsillag

Krisztacsillag köszi! Pár napja varrtam neki egy másik baldachint a kiságyára... az is nagyon csini lett. Nem lázasodott be Bogi? :roll: Milyen volt az éjszakátok? Amint látom szépen fejlődik a kislányod!

Kép

Kép

Kép
millye

Krisztacsillag én használok öblítőt és nem volt semmi gond vele.... örülök, hogy nem volt láz! Azért kell tápszer mert kevés a tejed vagy mert nem elég tápláló?

Kép

Kép

Kép
millye

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?