Sziasztok!
Én is beteg vagyok, szerintem apa hozta, ő a múlt héten volt beteg. Tegnap már elég taknyos voltlam, hasmenés, hányinger, fáj a hasam, nagyon gyenge voltam, már kicsit összeszedtem magam. Úgy látszik, most valami ilyen nyavaja van. Remélem Dorka nem kapja el tőlünk, már jó régen volt beteg, nem szeretném, hogy az legyen...
Any: jobbulást Zsófinak, remélem hamar rendbe jön.
Gyógypuszik mennek! Hú, hányás is, hasmenés is, remélem nem rota, vagy valami ilyen csúnyaság.
Az a hipp-es akármi ORS 200 névre hallgat, de nem tudom Zsófi megissza-e. Dorkával nem sikerült megitatni régebben.
tünci: nagyon szép az overál amit vettél. Igazi kisfiús, és milyen szép lesz majd benne Bátor baba. A sógornőd és a többiek, hát minősíthetetlen. Mit is tud a várandósságról, babáról, szülésről, akinek nincsen, nem is volt babája.....ÁÁÁÁ, próbáld meg sem hallani őket, jó???? És Bátor baba pedig okos, és nagyon ügyes kisfiú,és tudja Ő, hogy neki még a meleg albérletében a helye! Boldog névnapot kívánok neki! És nagy puszi neki, nektek!
Mennyit kér egy vizsgálatért ez a bőrdoki?
szosz: nehéz héten vagytok keresztül akkor. Remélem hamar rendbejössz. Ijesztő ez a betegség....Sajnálom a szopit, biztos nagyon rossz, hogy így egyik napról a másikra kell abbahagyni, de muszáj, hogy egészséges legyél. Apa ügyes, hogy jól vizsgázott a baba rendezéséből. Látod, ügyesek ezek az apák, ha muszáj nekik. Enyém apa is tegnap rendes volt, eléggé kifeküdtem délután, és rendezgette, fürdette Dorkát. Jólesett nagyon.
Egészségügy.....
ez a borzasztó, hogy hiába fizet az ember, magánba kell mennie mindenhova. Akkor meg minek, kinek fizetjük a tb-t? Mi meg apósommal vagyunk úgy, hogy már a 3. orvosnál volt, olyan bőrbaja van, hogy a lábán már kint van a húsa, és már nem tudom hányadik gyógyszert szedi, meg krémmel keni, és nem javul. Mi is tök aggódunk, hova kéne vinni már....
katinka: tök jók a képek, szépek vagytok nagyon, a kedvencem ahol Lili ölében van Nati, hát el kell olvadni tőlük.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és annak is, hogy a sógornőd már jobban van, remélem hamar már szopizhat is a manócska.
Kösz a sütő tippet, pont rátok gondoltam, hogy a te férjed szakmabeli, mármint, hogy ti milyet használhattok? Akkor nem hajtok a 8 funkciós sütőre.
:D:D
betti: 9 kiló???????? Mi az????? Én majdnem dupla ennyit híztam mire beértem szülni. Persze az utolsó 8-9 az utcsó 1-2 hétben ment fel. Fele víz, fele meg a sok fagyi.
De szerencsére már lement rólam.
Mondjuk jól esett, hogy a dokim sosem tette szóvá, hogy milyen sokat híztam. Csak azt, mikor lefogytam, hogy milyen csini lettem megint.
Az tuti, hogy a következő babámnál majd nagyon megpróbálok odafigyelni.
kriszta: sajnálom Lottit, hogy műteni kell. A doki meg egy tapló. Nem semmi, hogy előre megmondja a tarifát. Remélem azért legalább szakmailag megbízható, normális.
bende: nyanyó nagyon édi a hordozóban. Kicsit már kicsi neki, látom.
És milyen édin kunkorodik a haja már.