Sziasztok!
Megjöttünk a babaúszásról, Julcsi alszik mint akit agyonlőttek
Azt hiszem tetszett neki, de a végére nagyon-nagyon elfáradt, már a vízben szopizta az ujját, az öltözést meg amit amúgy is utál torkaszakadtából végigüvöltötte. Aztán már a kocsiban elaludt azonnal
De azért nagyon jó volt, megyünk jövő héten is.
Szonce: először beszoktató órákra kell járni, az hétfő és csütörtök van fél 9-től és 30 perc. Aztán néhány alkalom után lehet járni a "rendes" csoportokba, az 45 perc és sok időpontban van, azokat még nem tudom. Ha havi bérletet veszel, akkor 2000 ft egy alkalom, egyébként 3000. Úszópelus kell a babáknak és úszósapka a felnőtteknek és a babáknak is. Nekem tetszett nagyon, csak az öltözés körülményes, mert ugye nekem is öltözni kellett, de majd belejövök remélem
Állampolgársághoz gratula, gondolom hogy nagy az öröm. Van egy vajdasági és egy erdélyi ismerősöm is, mindketten hosszú éveket vártak rá, mire végre megkapták, szóval tudom, hogy nem egyszerű ez a dolog, mégegyszer gratulálok hozzá.
Sajnálom hogy nélkülöznötek kell Apát továbbra is, nagyon nehéz lehet, én már akkor kiborulok, ha egy-egy éjszakát kell néha egyedül lennünk
Mulan, jó hogy jöttél, nagyon szépek vagytok, betegséget sajnálom. Ez a manduca tényleg nagyon profinak tűnik, nem is hallottam még róla. Ez miben különbözik az ergotól?
Apropó, hordozás, érdekel még valakit a Hordozás hete program?
http://hordozas.hu/hordozashete2009/?page_id=15
Jaspis, csütörtökön összehozunk egy talit?
Kati, gratula a házhoz! Hát akkor majd talán jövő tavasszal bográcsozunk
Hétvégénk fárasztó volt, először vittük Julcsit a dédikhez Baranyába, hát nagyon jókedve volt szinte végig, annak ellenére, hogy mindkét nap kb. egy órát aludt napközben azt is több részletben
Éjszaka meg vagy tízszer sírt fel, még jó hogy mellette aludtam, így legalább nem kellett felkelnem. Bár lehet emiatt is ébredt ennyiszer meg ugye idegen helyen voltunk.
A fogacskák nagyon jönnek, szerintem több is egyszerre, így nehéz éjszakáink vannak, alszunk azért, csak sokszor kell felkelni cicit adni, mert mástól nem nyugszik meg. Remélem azért hamarosan túl leszünk ezen az adagon és lesz egy kis szünet a következő előtt. Kis vámpír lesz az én lánykám