Hello Csajok!
bocs, h ne mjelentkeztem hétvégén, kicsit vegyesre sikerült..szombaton jól összevesztem a férjemmel,már nagyon rajtam van ez a fészekrakás dolog, szertnék már mindent a helyén tudni, de még sokminden meg sincs, férjem szerint meg ráérünk..hát persze, jöhet 40 hétre is, de akkor se normális,h a 33-34. héten alig van kész vmi..várni akarom már rendesen, nézni ,h mniden rendben van.Dagad a lábam egyre jobban, már fél óra állás után is buci, szóval én igenis azt érzem ,h sürget az idő.
Na, de ma tök magától törölgeti a babakocsit éppen..
Még két hétig szabin a van a védőnőm, még jó ,h rácsörögtem a helyettesere, múlt héten kellett volna egy vércukor, de már csak jövő héten tudok menni, emrt a hétfő a fogadónapja..
igencsak hiányos lesz a kiskönyv..nem is tudom, ha még beutalóm sincs és egy hónap a várakozás, akkor lesz -e nekem még 36. heti vv?????
Ma megpróbálok teszveszelni 56 os rugikat is, eddig meggyőztem magam, h mindjárt 62-essel kezdünk.
Nagyon köszönöm a sok bíztatást, aranyosak vagytok, remélem már tényleg lenyugszom, párom folyamatosan beparancsol, ha kimászok az ágyból, de már annyira csinálnám..ez tényleg hosszú fél év volt.Még a munkahelyemre is be kellene mennem, intézni a szabit, meg a szülési szabit, de lehet az is elmarad.
Katinak, nagyon örülök, h sógornőd javul!!!
Hová mentél ügyeletre?Én csak a berényit tudom, de az drága ,én is azért járok oda, mert ott használhatom a kártyát.de már az is lemarad..
winchi, képzeld tegnap az uram nézte a kendőket, azt mondja ez neki magas, de kengurut azt vesz, mert mindenképp akarja magán vinni a babát!!!!Nézegette a neten,h milyen legyen.Azt hittem megzabálom..Meg hinta is kell, meg Újpest drukker rugi..
Any, hát nálatok vmi nagy-nagy változás kellene..
Nikuc, üdv,írjál magadról!Én Szakács doktornőt csak a viztitekről ismerem, mindig nagyon komolynak tűnik, szakmailag csak másodkézből információm van róla.