Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

mennyit írtatok :P :P :P

köszönjük a csodás történeteket! ezek igazán erőt adnak nekünk!

amit szedek most az cink, e-vitamin, c-vitamin, folsav. Még gondolkodom a méhpempőn :roll:

Kriszti!
szuri? Holanptól?

Zsuzska!
végre jöttél!!! :D Drukkhegyek :D
dezsina

Kata, köszi :wink:
wepe

Kata :wink:
wepe

Dezsina,
még nem jött meg sajna, a 2.-3. napon kell majd mennem. Már nagyon várom.

Fitie,
nekem is shortot tervez a tanár úr, elmondod mire számíthatok? Nekem idáig csakegy long protokollom volt.

Belluska,
Köszi a történetedet, nagyon jó ilyet hallani. Nekem az első házasságomból van egy 9 éves kislányom, csak a második nem akar jönni :( :( :( , pedig már ő is nagyon várja a kistesót.

Kép
Vendég

Sziasztok, köszöntök mindenkit!!! :)

Új tagként én is csatlakozom a Forgács Inézet népes táborához, igaz, csak szeptembertől leszek aktív tagja. Hétfőn voltam a Sipos doki magánrendelésén és várólistára tettek, ha minden jól megy szeptemberbe megyünk lombik programra. Májusban kezdjük a vérvételeket...
A doki a konzultáción adott papíromra ezt írta: IVF programba vétele javasolt. IVF és ICSI felezetten. Optimális PRG esetén midluteális long GnRh analóg protokollal.
Na már most a felezettenig értem, de nekem utána kínai "Optimális PRG...", esetleg valaki meg tudná mondani, hogy mit jelent ez???? :roll:

Előre is köszönöm a segítségeteket!!!

Üdvözlettel: Minnie Manó

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Légy üdvözölve Minnie!

Gyere sokat hozzánk!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Részemről inszeminációnál tartunk. Úgyhogy majd a többiek remélem tudnak rá válaszolni!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia minnie manó!
Minden jót kívánok neked majd a szeptemberi kezdéshez!
A Intézet honlapján a stimulációs kezelés címszó alatt találsz egy pár szót a GnRh -ról!Ha gondolod olvasd el!

Szia feleség!
Meglátod összefog jönni!Mióta tart a próbálkozás?Sikerülni fog biztos vagyok benne!!!
Nagylányodhoz gratulálok!

Szép estét mindenkinek!
belluska

Szia Zsuzsaka és Belluska!

Köszönöm a jókívánságokat, szükségem is lesz rájuk. :)

Én is leírom a történetemet, de csak röviden, remélem így senkit nem untatok majd ezzel:

Tehát, mi kb. 4 éve szeretnénk babát a párommal. 2006-ban kezdtünk el emiatt orvoshoz járni. Túl vagyunk a kivizsgálásokon, aminek eredménye alapján a párommal minden rendben, nekem a petevezeték átjárhatósági vizsgálatom jó lett, a progreszteron szintem szintén, egyedül a porlaktin szintem volt magassabb a kelleténél. Erre kaptam Bromocriptin tbl-t.
2007 decemberében kezdtük meg az inszeminációkat, azóta túl vagyunk már mind a 6-on, sajnos sikertelenül... :cry:

A kezelőorvosommal történt egyeztetés után a Forgács Intézet mellett döntötttünk és így jutottam el a Sipos dokihoz. A többit már tudjátok. :wink:

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

A legfontosabb, amit majdnem elfelejtettem...
Többen azt mondták, ha babát szeretnénk, vegyünk egy háziállatot, az majd segít nem gondolni annyit a babára és könnyebben eltereli az ember figyelmét. Szóval a férjem és a húgomék összegfogtak és 2008 nyarán a szülinapomra vettek egy gyönyörű szép mini csivava kislányt.
Nem mondom, hogy azóta nem gondolok annyit a babára, de legalább van, akit dédelgethetek, majdnem olyan, mint egy gyerek, ő is sok törődést igényel... :P (Lehet, hogy h...e vagyok, de én így gondolom! :D ) Egyébként most is itt alszik az ölembe, nagyon édes... :D

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Kép Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Jó reggelt!

Minnie,
üdv közöttünk!
Jesszusom, már szeptemberre kaptatok csak sorszámot? Nem semmmit.
Szerintem amit kérdeztél, az csak annyit jelent, hogy ha optimálisak a labor eredmnyek, akkor kezdhetsz.
Nekem június környékén lesz a 2. lombik, novemberben volt az első, ami sajnos nem sikerült. Nekem is kicsit magas a prolaktinom,, szedek napi egy bromót.
Nagyon édes a kutyusod. Mi is vettünk még1 kutyust, amikor már 1,5 éve próbálkoztunk, úgyhogy nálunk 2 yorki van.

i.kata

Napsugaras szép napot mindenkinek!!!!

Péntek van!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Minnie!
Nagyon cuki a kiskutyád :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem a prolaktinom mellett gond van a progeszteronnal is. Úgyhogy én most napi másfél szem Bromo-t és négy szem Duphastont szedek.

Azért ez durva, hogy ennyit kell várni egy lombikra :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, de nem baj :)
Minnie Manó üdvözöllek ! Aranyos a kutyod :wink:
Nekünk is van, az vavatarom, nekünk már régebb óta meg van, de én is hallottam az állatok jótékony hatását, pl. szívbetegeknek a ritmusjavításra, remélem, nem írtam nagy hülyeséget :oops:
A Lisánk olyan mint egy cicus, úgy tud hízelegni :lol: de a szemedbe nem néz, szóval fura egy alak, a mai napig ne lehet eligazodni rajta. És nem egy véreb, mert sokan azt hiszik 8)

Röviden a mi történetünk:
Kb. 3,5 éve szeretnénk babát. 2007 áprilisában volt a páromnak egy vizsgálata, amiben semmit nem találtak. Biopsziát javasoltak, azok tavaly tavasszal voltak, az andrológus donort javasolt, és októberben volt is inszemem, de nem sikerült, amit így útolag nem bánok. Mert kaptunk egy olyan tanácsot, hogy próbáljuk meg a lefagyasztott szöveteket, ne dobjuk ki, de azért támogassuk meg donorral, ha esetlegesen nem úgy sikerül, akkor az én felkészítésem ne legyen felesleges.
Izgultam, hogy támogat-e a Forgács tanár úr, de nagyon segítő kész volt !!!
És akkor most várunk az időpontra.
Minnie, megírod majd, ha megtudakoltad, hogy mit jelent a „Optimális PRG esetén midluteális long GnRh analóg protokollal „ ?

Fitie, hogy vagy ? Mikorra vagy kiírva ? Júni ?

Kata, süt a naaaaaaap :wink: , nem tudom, hogy lesz egyáltalán hóóóó
8) Nem frissítendéd a táblánkat, ha ráérsz :)
Zsuzska, m iújság ? mikor tesztelsz ?

Dezsina, Kriszti nem sokára kezdtek :D :D :D

Ladiva :)
wepe

Szia Wepe!
Jövő pénteken gondoltam, az már az inszemhez képest 11. nap lesz. Gondolom, akkor már lehet. annál korábban semmiképp sem szeretnék.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok Lányok!
Szép napot mindenkinek! :D
Olyan jó,hogy süt a nap,egész más a hangulata az embernek!

Dezsina!
Jól emlékszem,hogy neked a 4. beülti lesz most?

wepe!
Örülök,hogy Tanár úr segítőkész veletek,mert azért akkor nem kicsi a probléma nálatok!De gondolom kapjátok a biztatást tőlük is!

i.kata!
Nekem tulajdonképpen mindegyik évszakban voltak beültetéseim,de a június szerintem kifejezetten jó,mert nincs influenza meg hasonló járvány általában olyankor!Úgyhogy én kívánom,hogy hamar június legyen és akkor befészkelhet a pocaklakód! :wink:

fitie!
Cuki a kutyid!
Én is ugyanezt a módszert választottam,de a megmaradt egy cicánk most két gyerek mellett néha zavar,pedig csak kint van!Hosszú szőrű és idegesít a sok szőr!Hát a te kutyusodnál ilyen probléma nincs!

Üdv mindenkinek!!!
belluska

kuzsanna!

Nagy drukk az inszemhez!!!!!
Mikor mi voltunk elég sokaknak sikerült!!! :D
belluska

Köszi Belluska!

Sipos doki is azt mondta, hogy nagyon nagy esélyünk van, hogy rögtön az elsőre sikerüljön. És én is úgy gondolom, hogy sikerült.

Ja és nem 40 ezer volt az egész.... hanem 40000 plusz a gyógyszerek.Szóval most vagyunk 52500nál.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

üdv az újaknak :D

Feleség
ha jól tudom annyi különbség van hosszú és rövid protokoll között hogy a hosszút a ciklus 21. napján kezdik, a rövidet pedig a 3. napon. Gondolom más szisztéma szerint adagolják a gyógyszereket, de ez egyébként is személytől függ.

szeptemberi időpont nagyon durva :shock:
tavaly mi januárban voltunk Sipos dokinál és februárban már kezdtük is a felkészülést az első beültire.

minnie manó
szerintem azt jelenti amit írtak, hogy ha megfelelő a ciklusod, stb akkor long protokollal fogtok kezdeni (majdnem mindenki azzal kezd)
cuki a kutyusod :D

wepe
május 30-ra vagyok kiírva :D most már nagyon élvezem a terhességet és jól vagyok, az első 3 hónap megviselt :D de sebaj

nekem cicám van, tavaly kaptam a páromtól szülinapomra és nagyon jót tett a lelki világomnak. A felső banner-ben meg tudjátok nézni: itt

szép napot!
fitie

Belluska,
hát elég nagy a problémánk :cry: , de megpróbáljuk elcsípni ezt a kis lehetőséget, ha már a párom megszenvedett :wink:
Gyerekek jól vannak ?

Zsuzska, én anno 14. napon csináltam, de a Sipos doktor az érvadó !!!!
wepe

Fitie, akkor nem júni :wink:
Melyik cicc a tied, hogyan találom meg ? :oops:
wepe

wepe

ráböksz a linkre és a legfelül a papírzacsiból vigyorog kifelé :D ő az én makkám, Tequila
fitie

ha olyan lusta lesz mint az apja akkor könnyen júni lehet belőle :lol:
fitie

Wepe!
Nekem Sipos doki nem mondott semmit, hogy mikor teszteljek.... akkor lehet, hogy én is megvárom a 14. napot.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na megyek dolgozni. Szép napot mindenkinek----- a ház előtt úgyis törik a betont :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Fitie, jah, akkor sokszor látom, mert minden hétköznak benézek a cukiságra , Ari a makka :)

Zsuzska, jó munkát ! :wink: (( ami nincs, mint szép öreg asszony :lol: - apukám szokta mondani ))
wepe

sehol senki ? megöl az unalom :twisted:
wepe

Szia wepe!
Köszönöm kérdésed,jól vannak a picurkáim!Raknék fel képet róluk de azt írja ki,hogy nagy a képméret!Nem vagyok egy számítógép zseni,de nem tudom hogy tudnék változtatni a képméreten!Na mindegy! :(
Amúgy meg jól teszitek ha minden lehetőséget megragadtok,a cél hogy BABA legyen!!!!
Majd még visszakukkantok két vasalás között!
Elbújt a nap! :(
belluska

Sajnos, tényleg elbújt a nap :?
hát én sem vagyok egy sz.gép guru, csak alapszinten :D
Pedig kíváncsi lennék a babákra :) :) :)
wepe

Na mindegy,hátha férjikém megtudja oldani majd! :lol:
És akkor felrakom őket!
belluska

Belluska,
igaz én nem itt szoktam, de itt nagyon egyszerűen tudsz kicsinyíteni:
http://www.meretezdat.hu/

Fitie,
nagyo édes a macsekod, ahogy kukucskál :lol:

i.kata

sziasztok!

egy picit nem jövök és máris teleírjátok az oldalt :lol: :lol: :lol:

Minnie!
üdv közüttünk! szeptember :roll: nem semmi! most már fél évnél is többet kell várni!
a kutyi nagyon édes:!:

Bellus!
5. beültim lesz (ebből viszont egyet én fizettem, egy fagyasztottat) ezért stimuval együtt és TB támogatással együtt a 4.

Kriszti!
húúú, ne várjál rám... lehet, hogy együtt megyünk vérvételre???
dezsina

Minnie
Üdv köztünk és kitartás nyárig. Akár spontán is sikerülhet nem? Nagyon édi a kutyusotok. Nekünk sajna itt a belvárosban nem lenne jó ötlet. Alig vagyunk itthon :(

Zsuzska
Én szorítok neked. Te hogy érzed magad? Mert ha úgy érzed hogy sikerült az nagyon jó jel :D :D És akkor biztosan sikerül is.
Inszeminációm még nem volt ezért ehhez nem értek mikor kell tesztelni, gondolom ott is 2 hét után már biztosabb eredményt kapsz és ha esetleg a 11 napon még nem is mutat semmit azért lelkileg ez megviselhet.

Nálunk a párommal van probléma kevés katonánk van és azok cserébe lassan mozognak vagy nem is. Nekem immunbetegségem van ami szintén nem a barátja a teherbeesésnek. És hát a korom (38). De nekem már van az előző házasságomból egy 9 éves fruska. Aki tüneményes. Most készülünk a második stimura.
Nekünk csak ICSIt csinálnak mindig.

Azt olvastam, hogy a short előtt egy hónapig fogamzásgátlót kell szedni és csak az azt követő ciklusban kezdik a stimut. De nekem ilyet nem mondott a tanár úr. Ha így van akkor nekem még jó sok időm van hátra :(
Viszont az antagonistánál ezt nem olvastam és nekem az van a papíromra írva. Remélem jövő héten kezdhetek. Picit barnázgatok remélem holnap megjön rendesen és akkor hétfőn mehetek :D :D
Bocsi a hosszúra nyúltakért. De olyan jó hogy ilyen sokat írtok :D :D
Vendég

Dezsina mikor mész?
Vendég

Feleség

Maca Vibét próbáltátok?
Nálunk apával nem voltak nagy gondok, de ahogy a dokim mondta inszem előtt: ha választani kellene semmikép sem az ő katonáit lövetné ki az űrbe, mint az emberiség örökítő anyagát. 1 hónap Maca Vibe nagyon jót tett a srácoknak beülti előtt :D nem olcsó (ha jól emlékszem kb 6 eFt) de szerintem érdemes megpróbálni
fitie

Kriszta,
én ilyet még egy lombikos ismerősömtől sem hallottam, pedig kettőnek is short volt/van és egyikük sem szedett fog.gátlót.

Felteszem majd a táblát, csak szeretném tudni, hogy az újak közül szeretne-e valaki felkerülni. Szívesen növelem a babás részt is.
Ha valaki csatlakozik a táblánkba, akkor küldje el nekem hány éves, hol lakik (csak város/megye), hányadik inszem, vagy lombik lesz, ha már sikerült, akkor hányadik sikerült. És persze kismamiknál azt, hogy mikor születik a csöppség.

i.kata

Kriszta, Fitie
én párom is szedte a maca vibe-t, de nálunk jobb volt a Multi maca, ami forever livinges termék és 10e fölött van egy dobozzal ha jól emlékszem.

i.kata

Multi maca :lol: jó név
mi csak a maca vibét próbáltuk, arra viszont azt mondta a nőgyógyászom hogy én is nyugodtan szedhetem, nekem is jót tesz
fitie

Sziasztok!

Nahát, egy kis ideig nem látok netet és máris hatalmas történések vannak!

Az újaknak hatalmas drukkokat küldök! A leírt történeteitek könnyvfakasztóak, de ugyanakkor nekem személy szerint hatalmas energiabombát adtak!

Kriszti! Várd ki a 14 napot, akkor tesztelj, nem érdemes előtte tesztelni, mert ha nem látsz dupla csíkot, még elkezdesz stresszelni, az pedig egyáltalán nem jó.

A Forgácsban a short protokoll előtt nem kell fogamzásgátlót szedni, ezt egy másik intézet gyakorolja. Legalábbis én így tudom.
Vendég

Sziasztok!

Már a második maca vibe-t szedi a párom, de idáig előtte anyit mondtak hogy jó lesz ICSIhez. Szerintem most sem fognak mást mondani.
Most megnyugodtam, tényleg azt hittem hogy még egy hónapig gyógyszer és csak utána kezdek :)
Nekem is azt mondta nőgyogyim hogy szedhetem én is.
Fitie
ki a nőgyógyászod? (ha nem titok)
Vendég

nem titok :)
dr. Radványi Krisztinához járok már kb. 5 éve, mindenkinek csak ajánlani tudom. nagyon rendes, emberséges, kifejezetten kedvelem és ami nekem spec sokat jelent: jó humora van :)
fitie

Fitie, fura, hogy nő a nőgyógyászod, megszokottabb a férfi :shock:

Emlékeztek, hogy írtam régebben, hogy ott az intézettől nem messze a lámpás kereszteződésébe megöltek valakit még decemberben. Most volt a Fókuszba, hogy egy 13 és 16 éves fiú volt , és egy rockzenekar gitárosa volt akivel azt a mocsokságot tették. Ember esze megáll :twisted: :twisted: :twisted:
Bocsi, hogy erről írok, de annyira bánt, hogy mi zajlik ebben az országban....

Remélem, az új emberkék is benne lesznek a táblázatunkba :wink:

Dezsina, a cink és a E-vitamin mire is jó ?

Ladiva, élmény beszámoló a Tulasi intenzív krémről:
1. alkalom: nagyon fincsi volt az illata :wink:
2. alkalom: kicsit megijedtem ( remélem j-vel kell írni :oops: ) mert felkentem és csillogott a fejem, amit annyira nem szeretek, olajszerűen, de képzeld el, hogy kb. egy fél óra múlva kicsit sem csillogott.
Minden nap 2* kényeztetem az arcomat, mert nagyon bejött.
Elolvastam az összesnek a leírását, és úgy választottam. Kicsit ki is volt száradva az arcbőröm így télvíz idején, de most nagyon joooóóó :lol: Pihe - puha, mint amikor a kozmetikus bemasszírozza krémmel. És olyan púder illatom van tőle :)
Nagyon köszönöm, hogy ajánlottad :!: :D
Megírjam a sampon eredményét is később, mert azt még a párom teszteli. ( ide most pont kell vagy kérdőjel - elfejtettem a nyelvtani szabályt- ciki :lol: :evil: )
wepe

Belluska!
Ha gondolod, küldd el nekem a fényképeket és lekicsinyítem őked, hogy fel tudd tenni ide :wink: :wink: :wink:

Feleség!
Lehet, hogy megvárom a két hetet, és csak hétfőhöz egy hétre fogok csak tesztelni.
Én nagyon úgy érzem, hogy sikerült.... sokat simizem a pocimat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Fitie,
akkor én vagyok az egyetlen, akinek nem jött be a R.K. doktornő. Nekem is szimpi volt, de amikor már egy éve próbálkoztunk a babával és adott clostilt 3 hónap után kellett mennem kontrollra. Ahogy letelt a 3 hónap elmentem vérvételre, de doktornő szabin volt. Utána kb 3 hét múlvára kaptam volna időpontot, amikor meg mi mentünk nyaralni. Mire már itthon voltunk, ő megint nem rendelt... Szóval elég későn jutottam vissza hozzá, és akkor meséltem hogy járok akupunktúrára is, meg ittam a forever livinges aloe verát is. Erre közölte velem, hogy ő nem tud többet tenni értem, és ő úgy érzi csapongok. Ez nekem nagyon rosszul esett.
Szerintem ha valaki nagyon szeretne édesanya lenni, akkor mindent kipróbál, amiről azt mondják másnál hatásos volt.

i.kata

Zsuzska,
mindenképp várd meg a 2 hetet, nekem mindig azt mondták. És már különben is beírtam a táblázatba a tesztelésed dátumát :lol: :wink:

i.kata

Kép

i.kata

Igenis, KAta anyu :wink: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Fitie
A sokadik női megérzés :D :D
Én is hozzá járok. Amikor írtad hogy a nőgyógyászod, azonnal az jutott eszembe hogy szerintem hozzá jársz. Nekem nagyon jó ismerősöm. De tudom hogy másokkal is normális ember. Én ismerem a családját is és a pici babája gyönyörű. Bár nekem nincs komoly bajom és csak szűrésekre kell járnom, sokan járnak hozzá.

Zsuzska
Nagyon kéne az a pozitív teszt :D :D
Végre szurkolhatok vkinek. Én a kislányomat 1 hét után megéreztem. Valahogy tudtam hogy ott van. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!!

Sajnálom, hogy csak ilyen későn tudtam fellépni a tropikra, nemrég értem haza munkából, de minden hozzászólást elolvastam.
Mindenkinek köszi a tetszés nyilvánítást a kutyusom nevében :D

Zsuzska!
A többieknek tényleg igaza van, csak a 2. hét után tesztelj, mert előbb bármi lehet, - teszt is és akkor csak feleslegesen izgatod fel magad!!!! Nagyon szorítok neked, simi a pocakodra!!!!! :)

fitie!
Nagyon édes a cicád, :) és köszi az infót a "kínairól"...
NAGY gratula a pocaklakódhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i.kata!
Szuper a táblázat, amit készítettél, egyébként megsúgom 33 múltam... és köszi az infót neked is!

feleség!
Mi is lakásban lakunk és van, hogy keveset vagyunk itthon, de a kutyit direkt úgy szoktattuk, hogy ha nem tudunk lemenni vele, pelenkára végezze a dolgát. Egyébként tényleg sokat segít lelekileg!!! Ki tud neki ellenállni... :lol:

Szeretném megkérdezni, hogy hol lehet beállítani ezeket az édes grafikonokat, amik a hozzászólásaitok alatt láthatók?

Mindenkinek szép estét és még szebb reggelt!

Holnap hasonló időbe jövök!

Üdv.: Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?