Sziasztok csajok!
Csak benéztem egy rövid időre, mert lassan vendégünk jön, utána meg szerintem esek be az ágyba. Egyre jobban náthás vagyok, most leginkább egy kád forró víz, tea meg jó meleg paplan tudna helyrerakni, de ezek majd csak pár óra múlva jönnek
Egész nap gondoltam rátok, hogy hogy vagytok.
Tegnap éjjel azt álmodtam, hogy egy kislányt vettem a kezembe, aztán jött az anyukája, én meg szégyenkezve kérdezgettem, hogy ugye nem baj, hogy felvettem.
Szerintem a tegnap született kislány válthatta ki belőlem.
Csúnya, amit írok, de IRIGY vagyok minden kisgyermekes anyukára
Na, de nem szeretnék lelombozni senkit, mi is eljutunk majd egyszer oda, hogy kisgyermekes anyukák legyünk. Most meg még Édes Pici Angyalkás Anyukák vagyunk, és nagyon nagyon sok puszit küldünk a kis Drágáinknak
Melcsike, Tüncinek igaza van, ebbe bele kell törődnünk. Hiába tépázzuk az idegeinket, ezekre a miértekre sosem fogunk választ kapni sajnos.
Egyik barátnőm ma volt 4 D-n, holnap tudom meg, hogy lánya vagy fia lesz. Olyan furi, de rá nem vagyok irigy. Lehet, hogy azért, mert még nem látszik a pocija, és még csak beszélgetés szintjén fogtam fel az ő terhességét.
De körülöttem mindenki terhes mostanában.
Tünci, beszélgessetek sokat a férjeddel, szeretgességtek meg egymást:)
Pusz nektek, vigyázzatok magatokra holnap ígérem többet jövök
Van már netem is a melóhelyen, ma megcsinálták, remélem lesz időm bentről is írni