Új privát üzeneted érkezett!

Tünci, ki kell bírni, mert a Te életed és egészséged fontosabb most 100 szor egy babánál. Persze a baba téma (vagy ahogyan Csákány doki fogalmaz "GYÁRTÁS" is nagyon fontos lesz majd, de mos TE vagy az első!!!

Bocsi, nehogy félreértsél, én úgy értettem, hogy olyan lett-e, hogy akkor már meg volt e a festés, a függöny, szóval, hogy a nagyja készen volt-e már, mikor Violácska édes kis Angyalka lett.
Vendég

Szia boboka!

Örülök, hogy jobban sikerült az első napod, mind szerintem bármelyikünk is gondolta volna én is féltem volna. Nagyon. Baba party, hmmmm........... Én nagyon babonás vagyok, nekem kiságyat akartak adni, de mondtam semmit nem fogadok el. Én nekem kimaradt a 4d UH helyette sajnos élő videó felvétel készült, én szinte naponta megnézem és kinzom vele magam. De boldog vagyok hogy láthatom Őt. És annyira édes, nem hinnétek el , de annyit mozog keze-lába rajta, szinte hihetetlen.Komolyan, és persze nem látszik azon olyan igen picikének.Ez maradt nekem is meg a kicsi életéből, ez a 4 és fél perc, meg néhány fénykép , ja és az emlékek. Minden ami megtörtént. Az első nap amikor megláttam, amikor először láttam hogy pisilt, hallottam a sirását, hozzáérhettem, a kék fény alatt volt két napig mert besárgult, ahogy egyre nagyobb adagokat kapott a tápszerből, a pici pelenka, amikor először nyitogatta a pici szemecskéjét minden. Nem akarom elhinni hogy mindennek vége. Ez olyan kevés volt. Igazságtalan az élet.
melcsike70

Melcsi, nekem az első kaki meg pisi volt életem legnagyobb ajándéka!!! Mert ez azt jelentette, hogy működnek a szervek, és jó úton haladunk.

A kis videóit (2-t készítettünk) én is szoktam nézegetni, meg a fényképecskéit, de a 4 D-t még nem mertem megnézni. Ott még annyira naivan boldogok és büszkék voltunk, és előtte tudtuk meg, hogy KISFIAM lesz, és én annyira de annyira kimondhatatlanul büszke voltam ŐRÁ. Vettem kis horgászós kertész nacit neki, már elképzeltem, hogy pár hónap múlva milyen vagány lesz benne.
Vendég

Jaj Boboka, értem én hogy hogyan kérded..csak pont ez is..hogy én mindig lakást akartam, a párom ragaszkodott a házhoz, hogy kell a helya gyereknek..és mostmár menekülnék az egész elől..ez is csak fájdalmat okoz..UTÁLOM ezt a rohadt házat!!!

Lányok!
Hogyan lehet leélni egy életet ezzel a hiánnyal?????
Ha születik 10 gyerek, az elsőszülöttem akkor is meghalt!!!

Valaki csináljon velem valamit, mert már órák óta nem tudom abbahagyni a sírást, egyre rosszabb gondolataim vannak... :cry:
tünci28

tünci

Most nem tudom mit mondjak neked csak sirok ahogy olvasom a soraidat. Mi is nagyon készültünk, a Barcikámnak a kiskonyhája azért nem lett kidobva, mert kelleni fog Bogikámnak, meg a kis bicaj, meg milyen jó hogy van kicsi babakocsi, mert jó lesz neki, meg a sok játék, mert ugye a Barci már nagylány hiszen iskolába jár és nem fog kelleni Neki. De mindennek vége vége.
melcsike70

Tegnap vagyis ma hajnal 3ig gondolkodtam sirtam, én is egyedül voltam , vagyis a Barcikámmal. De hát Ő alukált. Én meg csak sirtam és gondolkodtam és szenvedtem és sirtam.Hülyeségekre gondoltam. Ezt nem lehet elfelejteni, soha, és az lenne a legnagyobb baj ha eltudnánk. Bár ismerek olyat akinek megy az ilyesmi, persze sorozat gyártók és nincs idejük ilyenen gondolkodni.
melcsike70

Tünci, légyszi ne gondolj semmi rossza!!! Akkor nem tudok egy percig sem nyugodtan lenni. Nyugtass meg, hogy vigyázol magadra!!

Nem szegény ház tehet róla, hogy így történtek a dolgok. Ugyanúgy hiányozna Viola egy lakásban is, ugyanúgy meg csináltátok volna a kis gyerekszobát, és ott is ugyanúgy állna a szárító mint a házban. Mint nálunk. Mi is szerettünk volna kertesbe menni, de nem jött össze a lóvé, de itt a lakásban is ugyanúgy meg lett volna neki a szobája. Helyesbítek, Neki meg van a szobája, amit most kölcsön vettem teregetésre, meg vasalásra, és majd kölcsön adjuk a kis tesónak is, de az mindig az Ő kis szobája marad!!!!!!!!!
Vendég

július elején Anyu eladta a lakását és előkerültek csomagolás közben az én gyerekkori játékaim..kiválogattam az építőkockákat, meg a legókat, meg egy csomó jó játékot, amikre emlékeztem, hogy szerettem velük játszani...most minden itt van a padláson..van egy icipici faragott bölcső..manapság már nem lehet ilyet kapni..
megtaláltam a Két lotti-t, meg a Nyakigláb Apó-t..hogy majd azokat olvasom neki, ha már ovis lesz...
Most mit csináljak a terveimmel...
tünci28

Látod itt vagyok most én is de vigaszt nem tudok nyújtani, csak veled együtt szenvedni és sirni. Sajnálom hidd el . Nem tudok én sem erősebb lenni. Én teljesen azt érzem, hogy ahogy telnek ezek a rohadt napok egyre jobban fáj. Az a legrosszabb, hogy belegondolok 34 évesen még olyan sok év van hátra és addig ezt fájdalmat viszem magammal. Annyira szeretnék most öreg nénike lenni komolyan.
melcsike70

Most sajnos a terveinket el kell felejtenünk egy időre. Hidd el elő fognak még ezek kerülni!!!

Nekem sem az volt a tervem, hogy ma dolgozok. A kicsit több mint három hónapos kisfiammal kellene most itthon lennem, most kellene fürdetnem, etetnem, altatnom, és nagyokat nevetnem vele!!!!!! De nem tehetem, mert nincs velem. Ezt el kell fogadnunk sajnos, mert azzal, hogy magunkat tönkre tesszük, fájdalmat okozunk a szüleinknek, a férjünknek, ezt meg nem akarjuk.

A férjem tegnap előtt a haverjának segített, tegnap pókereztek a haverokkal, ma meg baba születő bulin van. Szóval velem sincs itt sajnos, pedig nagyon szeretnék hozzábújni, beszélgetni. De tudom, hogy ez neki most jó, hogy lefoglalja magát, akkor meg miért rontsam el az örömét. Majd holnap meg holnapután meg azután velem lesz este :)

Tünci, hívd fel a férjed, és mond el neki őszintén, hogy mennyire nagy szükséged van rá.

Mondom, én tegnap pókerről hazahívtam a férjem, pedig ez még sosem fordult elő, mert éreztem, hogy kezdek megzakkanni az idegességtől. Kb. 20 percig voltunk csak ébren, de már a jelenléte megnyugtatott.
Vendég

Hát komolyan nem tudom mi lenne velem nélkületek!!!

Melcsi!
Azt hittem hogy tudlak majd vígasztalni, de látod még nem megy..Te se haragudj..

Boboka!
Az előbb akartam mondani, hogy biztos nehéz más gyerekét ünnepelni...a férje mlegkjobb barátjánál is kb 3-4 hete született a kisfiú..ha az én férjem elmenne, nem is tudom mit mondanék neki..Úgyhogy ez is a Te erődet bizonyítja, hogy képes vagy ezen felülemelkedni..

Örülök, hogy nem volt borzasztó a mai nap a melóhelyen.
tünci28

látod boboka

neked sem könnyeb mint nekünk és próbálsz vigaszt nyújtani annyira jó vagy, annyira.
melcsike70

Úgy néz ki Boboka helyrerakott egy kicsit..
Abba kell hagynom a sírást, mert már szorít a mellkasom is..
Úgy csináltam meg a vacsorát a féjemnek, hogy csak úgy hadonásztam az ételbe, mert nem is láttam a könnyeimtől..
tünci28

Nem hát, de szerintem a kicsikém ad nekem mindig annyi erőt, amennyire éppen szükségem van.
És erre rádöbbentettek az emberek, hogy senki de senki nem fogja átérezni a fájdalmadat, azzal semmire nem megyek, ha lelkileg a földre tiprom magam, mert rajtam kívül azzal senkinek sem lesz rosszabb. Itthon is próbálom élni rendesen a hétköznapokat, kis sírdogálások közepette, és már írtam korábban, hogy nem véletlen, hogy az én Lackómnak is el kellett mennie. Az sokkal rosszabb lenne, ha most szenvedni látnám. Engem Ő meg a JóIstenke kiválasztottak, hogy megmutassák nekem az anyaságot, és megadatott, hogy velem lehetett a drágaságom, és úgy tűnik, itt, most nekem ennyi volt a feladatom. A legnagyobb boldogságot kaptam tőle az életben, anya lettem, kicsit másként.
Vendég

Tudjátok ami ma még elkeserített..ki akartam keresni a Bibliából a gyermekhalálra vonatkozó részeket, de nem nagyon találtam..aztán megnéztem a neten..Tudni akartam, hogy biztos jó helyen vannak e a mi Angyalkáink..
olvastam, hogy régóta teológiai vita van arról, hogy a gyermekek megváltáshoz jutnak e..mert kell egy bizonyos életkor ,amikor a gyermekek be tudják Istent fogadni a szívükbe..és a csecsemők még nem...
Aztán azt írják, hogy mivel Isten igazságos és jó, ezért biztos befogadja a gyermekeket is a Mennyek Országába...Ott kell lenniük, együtt, hogy ne féljenek..

Ugye nem néztek ezért hülyének???
De más ne mad vígaszt..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2008.09.24 20:13-kor.

KépKépKép
tünci28

Tudod én sokszor megirom a többi kis Angyalkának, hogy legyenek jó barátai az én kicsikémnek. Akkor én is hülye lennék, ha téged annak néznélek. Sőt egy fiatal párt megkértem arra hogy vigyázzanak rá , amig én nem lehet mellette.
melcsike70

Amikor megyek a sírjához ezerszr megígérem neki, ha majd újra találkozunk, akkor már csak vele fogok törődni, hgoy megadom neki mindazt amit most akartam, de nem tudtam..de az még olyan soká lesz..vagy ki tudja ..nem értem Isten mit akart ezzel Tőlem??
Mert mindenkivel terve van..úgy jövünk a világra..akkor velem ez volt a terve??
Ha tudnátok milyen nehéz életem volt..azt hittem végre révbe értem..hogy kárpótlásul a nehéz évekért teljesül a vágyam..
tünci28

Én tavaly amikor túl éltem a tüdő embóliát és megtudtam márciusban hogy babát várok rá fél évére azt gondoltam amiért erős voltam akkor cserébe nem csak egy hanem kettőt kapok vissza, de most meg az a fájdalmas hogy egy életen át tartó szenvedést kaptam ezért. Nekem azt josolták régen hogy boldog és hosszú öreg korom lesz. Én hittem eddig benne, de most már tudom, hogy ez az ami soha nem fog lenni, mert a boldogság nem lesz nálam tartós vendég. Örömök érhetnek kisebbek , nagyobbak de a boldogságot azt hiszem már nem találták ki.

Ja és elvileg ma meg kellett volan jönni a zárónak, de nem történt meg. Persze a buta liba együtt érez velem, de azt hiszem ha mégegyszer telefonálnom kell kiütöm a rádióhullámhosszon.
melcsike70

Tünci, dehogy nézlek hülyének. Én is tudni szeretném, hogy jó helyen van a kisfiam. Hülye hasonlat, de olyan ez, mikor a gyerekedet elküldöd egy táborba, és titokban meg szeretnéd nézni, hogy jó helyen van e, jól érzi e magát.
Nagymamám nagyon vallásos, és tőle kérdeztem meg, hogy ilyenkor szerinte hogy zajlik a mennybe menetel, meg hol van az én kis drágám. Mondta, hogy ezt nem tudja, de azt igen, hogy a gyermekek vannak az Istenhez legközelebb, és őrájuk vigyáz a legjobban.
És tuti, hogy most Franciskát, Violát és Bogikát kergeti az én Lackókám az Andrissal és a többi kis angyalkával, és nagyokat nevetgélnek, és fájdalmaktól mentesen, kisgyermekként élhetik az Angyalkák életét :wink:
Vendég

Melcsi, lehet, hogy butaságot kérdezek. Írtad, hogy Bogika is csoda volt számotokra, hogy megfogant. Biztos vagyok benne, hogy érni fog még titeket csoda, de addig is, nem gondoltatok az örökbefogadásra?
Olyan sok kis drága szeretne szerető szülőket. Persze nem most rögtön, mert lehet, hogy hónapokat, éveket is kell várni, meg a te kis lelkednek is jót tesz, ha meggyászolod Bogikád, viszont tudnád, hogy te nagyon nagy örömöt adhatnál egy kicsinek, ő meg nagyon nagy örömöt adhatna nektek.
Vendég

huuuu..... boboka remélem azért most nem fogócskáznak késő van és ők még nagyon pici alukálniuk kell.
melcsike70

Most jutott erről eszembe valami.. :shock:
Néhány éve egyszer viccből a barátnőmmel elmentünk egy olyan nem is tudom minek mondják az olyan szervezeteket, ahol ilyen természetgyógyászos, reiki-s,aurás dolgok vannak..jósólt egy lány tenyérből..kértem hogy nekem ne kamukázzon fél óráig, csak azt mondja meg lesz e gyerekem..azt mondta három gyerekem lesz..de egyet elveszítek...korán..lehet magzatként,azt mondta vetélést, vagy abortuszt lát,..na mondom, ez kizárt..
mondtam neki micsoda baromság, én majd vigyázok rájuk.. :cry:
tünci28

tudod nekem azért itt van a kislányom és hülyén hangzik de konkrétan nem terveztünk másik gyermeket . mert ugy voltam vele nem akarok már ez miatt akármilyen tortúrán keresztül menni és az is azzal jár. most már ugy vagyok amit a sors ad az lesz nekem, én nem kérek már semmit.
melcsike70

Nekem a boldog hosszu öreg kor mellé azt jósolták, hogy egy gyermekem lesz. hittem is benne, aztán jött a Bogicka és vele új remények egy új életre, és amilyen gyorsan jött el is ment, igy valószinű egyet tudok nevelni csak.
melcsike70

a férjemmel se jutok ma dűlőre, közben vele is emileztem..

Nem lehet hogy tudat alatt elutasítjuk egymást, mert hibáztatjuk a másikat.?.egyikőnk sem tehet róla, de egymás mellett kell ezt megélnünk...mással másképp lett volna.. :shock:
tünci28

Tünci, ez nagyon durva!!, hogy így megmondta a jósnő. Én kezdek hinni az ilyenekben.
Van egy látó, nála voltam már kétszer. Hamarosan megint el szeretnék hozzá menni. Anno azt mondta, két gyermeket lát nálam, két fiút, esetleg még egy harmadikat, aki lány lesz, de őt már nem biztos, hogy be merem vállalni, mert nagyon sokat aggódok az első kettő miatt.
Azóta nagyon sokszor jutott eszembe, hogy ezt hogy értette. Azért aggódok sokat, mert az első két gyermekem elmegy tőlem, és nem nagyon merem majd a harmadikat vállalni, vagy hogy? De ebbe bele sem merek gondolni. Ezért is akarok hamarosan menni, hogy most mit lát az életemben.

Lányok, ha nem haragszotok, lassan elmegyek zuhanyozni, mert kezdek kidőlni. A születettfeleségeket már félálomban szeretném a hálóból nézni:) Remélem holnap már lesz netem napközben is, és többször tudok jönni.

Vigyázzatok magatokra, jóccakát

(remélem lassan a férjem is hazajön a baba partyról:) :roll:
Vendég

Nem baj Boboka, pihenjél,köszönök MINDENT!!!! :wink:

Ne haragudj Melcsi, megyek én is,mert eléggé kimerültem a bőgéstől..

Köszönöm, hogy összeszedtetek... :(

Jó éjt...
tünci28

Tünci, mással minden más lenne, de az nem lenne ennyire jó:)
Ti ketten, mi ketten "hoztuk" ezt így össze meg persze a természet. De ne okoljátok egymást :oops:

Na tényleg mentem, pusszantás
Vendég

Jó éjt nektek is. Puszi.
melcsike70

Koszonom Neked is Melcsike :) . Rettenetes amin keresztul mentetek, az enyem tenyleg csak hiszti a tietekhez kepest... Mert ti anyak lettetek es akarmi is lesz azok is maradtok. Bennem szomorusag van, es tudom hogy soha nem fogom elfelejteni az en kis magzatomat, viszont egy baba ahogy irod valoszinuleg enyhitene a banatomat. :roll: Sok sok erot kivanok Nektek es en hiszek abban, hogy jo helyen vannak a gyerekeitek. Mindig olvasni foglak titeket es drukkolok nagyon!
Loulou
Vendég

Loulou!
Nálatok van valami orvosi oka, hogy nem jön a kistesó??
tünci28

Sziasztok!

Végre ma eljutottam idáig hogy be tudjak köszönni. Ma megkaptam az értesitést az anyaságiról, hogy átutalták. A záró még mindig nem jött meg ma, állitólag tegnap előtt fel lett adva. Most már talán tényleg kitépem azt a némbert a telefonvonal végéről. :twisted: Hogy lehetnek ilyen szemetek. Hitegetik az embert, nincs elég problémám igy is.

tünci

Hogy van ma? Tegnap nagyon szétestél lelkileg, remélem ma jobb egy kicsit ugye? Annyira rossz volt látni, hogy szenvedsz, mert teljesen átjött nekem ahogy irtál. Talán azért is mert ugyanazt megélem.

loulou

Ne csak megnézz minket, hanem irjál jó? Neked is jobb lesz, mert hidd el mi megértünk, és arról is nyugodtan beszélhetsz amiről a környezetedben nem mersz. Hidd el az sem jó, ha még mindig benned van a szorongás hiába telt el 1-2 év. Ki kell engedni magadból ami fáj. Hátha tényleg lelki okok miatt nem lettél azóta babás. Beszélj ok :wink:
melcsike70

Ma már egy kicsit jobb,bár elég rosszul aludtam, de kicsit tudtunk beszélni a férjemmel,lesz majd valami...
Most az előbb megnéztem azt a pár képet, ami van és nem kezdtem el zokogni, ez jó, mert talán visszatér az erőm..

Nekem meg visszaküldte postán a munkahelyem az anyakönyvi kivonatokat, borítékban..mikor megláttam attól majdnem sírtam, mert nem elég hogy összegyűrték nálunk ma szakad az eső, azt meg mondanom se kell, hogy a postás a nagy borítékokat kilógatja a postaládából..A boríték jól elázott, szerencsére műanyag irattartóban voltak..lehet hogy furcsa, de alig maradt valamim Ő utána, ragaszkodom ezekhez..

Nekem se jött meg a b.jegyzőköny, pedig múlt héten szerdán azt mondták azon a héten postára adják..most nem is idegesítem magam, mert már ahhoz sincs erőm..

Most nem sokára el kell már mennem a boltba, két napja nem voltam, már elfőztem az uramnak mindent ami volt, én meg két napja csak joghurtot eszek..:))
Megyek a temetőbe is bár megint esik, de tegnap nem mentem és ilyenkor már nagyon nyugtalan vagyok..

Többiek!
Tessék egy gyors helyzetjelentést írni, hogy mindenki jól van e??!!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!
Tünci szomorúan olvastam, hogy tegnap milyen rossz napod volt. Örülök, hogy ma már jobban vagy. Hidd el, meg kell próbálnod erősnek lenni, mert szükség van rád, hogy Viola kistesója megszülessen és hogy szerető anya mellett nőjön fel. Ha ismét áldott állapotba kerülsz és megszületik a második babóca, akkor igen is "pótlék" lesz számodra. Ez így csúnyán hangzik és mindenki azt mondja, hogy nem szabad hogy egy gyermekre így tekintsünk. Viszont neked és a többieknek a kistesó fogja jelenteni az élet értelmét, aki enyhíti a fájdalmatokat. És hidd el, hogy ha kisfiú lesz, akkor is imádni fogod, mert akkor arra gondolsz majd, hogy egy csodaszép öcsikéje született Violának, te pedig ismét anya vagy. Szerintem akkor az ember már csak arra gondol, hogy minden rendben van, egészséges, szépen fejlődik és nem történt semmi szörnyűség a terhesség alatt és a szülésnél, ami történhet. Ugyan is akik itt vannak ebben a topicban, már tudják, hogy sajnos a kismam lét nem minden a boldogságról szól és arról, hogy kilenc hónap mulva megszületik a kisbabának. Sajnos felléphetnek komplikációk, de nem hisszük el hogy velünk. Miért pont velünk?! Én sokáig erre gondoltam és egyszerűen nem értettem meg. Most már tudom, hogy teljesen mindengy hogy velem, vagy mással, látjátok mindenkinek óriási fájdalom. Én csak abban bízom, hogy legközelebb már minden simán fog menni. Én is nagyon boldog voltam és rettentően büszke, világgá tudtam volna kürtölni, hogy kismama vagyok. Most már tudom, hogy a következő terhességemnél meghúzom magam és örülök, ha minden szépen a megszokott úton halad, mert annak is nagyon lehet örülni. Ti pedig lányok a lehető legnagyobb esélyekkel indultok, hogy a következő terhességeteknél ne legyen komplikáció.
Én ma igazán optimistán látom a világot, lehet hogy azért mert reggel megjött :D remélem beindul rendesen és rendes kis menzi lesz belőle, mert akkor már belendülhetünk utána. Izgatott vagyok, félek éd türelmetlen vagyok. Bízom én is hogy gyorsan sikerül, minden rendben lesz.
Egyébként azért nem voltam, mert volt meló rendesen. Azért megpróbálok jönni.

KépKép
csige-bige

Szia Csige!
De jó hogy jöttél!!
Olyan jó dolgokat tudsz mondani!!
Nem tudod Babácskával mi van??Mostanában nem ír..
Ha reggel megjött, akkor most hogy is van a vonalzód?! :roll:
Neked ez a vonalzó az első ciklustól mér?Csak azért, mert én is ilyet tettem fel és jó lenne, ha onnan tudnám ,hogy akkormost mi mikor..mert amúgy régen ezt mindig el szoktam felejteni, aztán mindig váratlanul ért....
Ti már próbálkoztok?
Akkor ügyik legyetek! Kép

KépKépKép
tünci28

Csajszik
Csak bekoszonoknektek,ekezetek nincsenek a billentyun.
Szomoruak vagytok most nagyon, senkinek nem volt jo napja.
sajnälom.
Azt csak ajanlani tudom, hogy az utazasjot tesz,jo egy kicsit elmenni otthonrol.
Puszi,megyunk a delutani programra.

Betti
Kép
betti0412

Szia Betti!
Örülök hogy benéztél, érezd jól magad!
Várunk nagyon haza!!
tünci28

Eszembe jutott egy történet. Egy baráti társaságban beszélgettem egy 60 körüli bácsival. Ott volt a fia is. Egyszer csak elkezdte nekem mesélni, hogy a fiának volt egy bátyja is, aki meghalt. Akkora gyöngédséggel mesélt arról, hogy mennyire jó gyerekek voltak ők ketten, soha nem féltékenykedtek. Amikor megszületett a kistesó a nagy mindig szeretettel bánt vele. Nem mertem megkérdezni miért, mikor halt meg a fiuk. De azt a nyugodt emlékező, szeretettel teli arcot azóta sem tudom elfelejteni. Szóval lányok akármennyire is hihetetlen de lesz idő amikor már ti is így tudtok majd az Angyalkáitokra gondolni.

Nagyon megértem azt is, hogy úgy érzitek a párotok nem áll maximálisan mellettetek. Próbáljatok nem haragudni rájuk! Két ember közül valamelyiknek tartania kell magát és általában ezek a férfiak. Nekik is nagyon fáj!!! Mindig mondjátok meg, ha szükségetek van egy kis gyámolításra. Ez fontos a párkapcsolatotok megőrzéséhez. Soha ne mondjátok nekik azt, hogy nem gyászolnak eléggé, meg nem törődnek a dologgal. Ha a fejükbe látnánk akkor kiderülne, hogy ez mennyire nem igaz.

Ki tette fel a gyász állomásait??? Észrevettétek, hogy már a haragnál tartotok???
hettuli

Hello!
Gyor helyzetjelentés: Elmegyek moziba, moziünnep van ezen a hétvégén 490 magyar forint a mozijegy a plázába úgyhogy most bonyolítom az éves mozizásom 2/3-ÁT szóval 2 szer megyek most hétvégén és valószínű egyszer voltam már ebben az évben. :D
madamrekamé

Madamrakamé!

ezer éve nem voltam moziban..utoljára olyan vacak filmet láttam, hogy kifele inkább elkértem volna a jegy árát.. :)
tünci28

hettuli!

Látjátok, ezért kell közénk mindenki aki bármit is tud mondani!!
Mert igazad van, elérkeztünk a haraghoz..és észre sem vettük..

"Keresheted őt, nem leled, hiába,
se itt, se Fokföldön, se Ázsiába,
a múltba sem és a gazdag jövőben
akárki megszülethet már, csak ő nem."

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Megkaptam a zárót és nagyon le vagyok törve. Ezen sincs különösebb, amiért el kellett mennie az én kicsi Bogikámnak. Ez most nagyon, nagyon bánt. Nincs rá komoly magyarázatuk és nemcsak bánt, de nagyon feldühit. Vizelet vizsg. minden nap negativ, hasi uh neg, agyrtg neg. kétszer kapott egy kis vért. egyszer magasabb volt a cukor szint, normál tág kamra, éretlenségéhez képest állapota napról napra javult, táplálást naponta emelkedő adagokban tűrte, agyi vérzést nem látható.Az 10. napon hirtelen romlott az állapota bakteriális szepszis gyanuja merült fel(vérmégezés), hasi felpuffadás, elszürkült bőr szin és az antibiotikumnak már nem volt ható ideje, késő volt. És most mondjátok meg nekem most hogy kell ezek után éreznem magam, mert nem vagyok orvos, sem egészségügyi dogozó, de szerintem semmi olyan nincs ebben amitől el kellett mennie a kislányomnak. a fertőzésen kivül, amit olvastam más ilyen babáknál számtalanszor előfordult már és nem feltétlen kellett elmenniük. Hogy fogok ezzel a gondolattal élni modjátok meg nekem. Hogyan? :cry: :cry: :cry:
melcsike70

Jaj Melcsike, nem tudom..ezen rágtam én is egész nap magam..hogy semmi se volt, csak az hogy pici..de Violánál sokkal kisebb babák is túlélték,Ő mért nem???
Szegény kicsi Bogikának nem volt még immunrendszere,kellett volna még pár nap a tejcivel, hogy kialakuljon valami..Nekem még ez sem adatott meg, hogy táplálhassam..
amikor olvasok arról, hgoy más kismamák hetekig kibírják nyitott méhszájjal,vagy a kisebb babákról, akik túlélik..olyankor én is így kétségbeesem, hogy nekünk mért nem sikerült??

De látod Melcsike,Bobokánál Lackó mennyivel nagyobb és erősebb volt és mégis vérmérgezést kapott..nem tehetünk semmit már..

Ma én modom Neked:Bele kell törődnünk, ha belepusztulunk is... :cry:
tünci28

Sziasztok csajok!

Csak benéztem egy rövid időre, mert lassan vendégünk jön, utána meg szerintem esek be az ágyba. Egyre jobban náthás vagyok, most leginkább egy kád forró víz, tea meg jó meleg paplan tudna helyrerakni, de ezek majd csak pár óra múlva jönnek :roll:

Egész nap gondoltam rátok, hogy hogy vagytok.

Tegnap éjjel azt álmodtam, hogy egy kislányt vettem a kezembe, aztán jött az anyukája, én meg szégyenkezve kérdezgettem, hogy ugye nem baj, hogy felvettem.
Szerintem a tegnap született kislány válthatta ki belőlem.
Csúnya, amit írok, de IRIGY vagyok minden kisgyermekes anyukára :oops:

Na, de nem szeretnék lelombozni senkit, mi is eljutunk majd egyszer oda, hogy kisgyermekes anyukák legyünk. Most meg még Édes Pici Angyalkás Anyukák vagyunk, és nagyon nagyon sok puszit küldünk a kis Drágáinknak :wink:

Melcsike, Tüncinek igaza van, ebbe bele kell törődnünk. Hiába tépázzuk az idegeinket, ezekre a miértekre sosem fogunk választ kapni sajnos.

Egyik barátnőm ma volt 4 D-n, holnap tudom meg, hogy lánya vagy fia lesz. Olyan furi, de rá nem vagyok irigy. Lehet, hogy azért, mert még nem látszik a pocija, és még csak beszélgetés szintjén fogtam fel az ő terhességét.
De körülöttem mindenki terhes mostanában.

Tünci, beszélgessetek sokat a férjeddel, szeretgességtek meg egymást:)

Pusz nektek, vigyázzatok magatokra holnap ígérem többet jövök :!:

Van már netem is a melóhelyen, ma megcsinálták, remélem lesz időm bentről is írni :roll: :P
Vendég

melcsi

Tudom hogy igazatok van de akkor is ezt érzem és gyötörnek a gondolatok. De akkor is kisebb babák is átvészeltek komolyabb dolgokat is. Most tényleg el tudnám ütni őket.

boboka

Én is mindenütt csak babákat, mert kismamákat látok, szerintem direkt idegesiteni akarnak.

Ma voltam az egyik drogériában és komolyan mondom mérges voltam mert egy babakocsinak állandóan félre kellett állnom hogy elférjen, aztán meg hiztizett a kicsi és nem vitte ki hanem ott bóklászott a kis gyerek meg csak sirt és dobálta magát. HÚ de idegesitő volt számomra.
melcsike70

Ma azt hiszem korán elköszönök, mert nagyon fáj a fejem. Talán az eső is de legfőképp a fáradság és az hogy nem tudok aludni.Az lehet , bár most sem tudok aludni, de a gép előtt sem jó most ülni.

Jó éjt mindenkinek. Vigyázzatok magatokra.

Betti
ha látod akkor kivánom hogy nagyon nagyon érezd jól magad.

tünci, boboka,betti,hettuli,madamrekamé,csibe mindenki jó hogy veletek lehetek. Sokat segit nekem.
melcsike70

Jó éjt Mindenkinek!!

Kép
tünci28

Sziasztok,

még élek, csak már harmadik napja 16-18 órákat "dolgozom" (egyetemek+gyerekek eszement feszített tempóban), és az összeesés szélén állok. Talán a hétvégén jobb lesz valamivel...

Veletek vagyok gondolatban, mindannyiótokkal, azokkal is, akikkel még nem tudtam szót váltani, mert azóta jöttek, miután én utoljára részletesebben írtam.

Olyan drágák vagytok, és mind-mind nagyon ügyesek, édes anyukák!

Aludjatok jól.

Kisanyácska

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Hát Tünci a vonalzómmal nem igazán tudom, hogy mit kezdjek, mert habár tegnap megjött, de csak maszatol, rendes vérzés még nincs. Remélem ma már lesz és nem járok úgy mint januárban, hogy elfelejtett megjönni, mert akkor az azt jelenti, hogy ismét összegabalyodtak a hormonok. Szóval most várok. Ha megjönne rendesek, akkor már igen, élesben mehet a dolog és aktívan próbálkozunk. Most várok.

KépKép
csige-bige

Sziasztok!

Olvaslak ám benneteket, de csak nem mindig tudok hozzászólni. Melcsike! nagyon- nagyon sajnálom a kisbabádat, őszinte részvétem.

Először én is nagyon dühös voltam minden Anyukára és rettentően irigy, de aztán elmúlt a harag. Csak azért írom, mert olvastam a drogériás kalandod és eszembe jutott, hogy múltkor nekem is pont a Dm-ben kezdett rá a lányom. Meg se fordult a fejemben, hogy valakinek fájdalmat okozhat a látvány, a sírása, hiszen nagyon aranyos baba. De most valahogy jó volt olvasni a Te szemszögedből a dolgot. Eszembe jutottak a meg nem született tesói és hogy miket éreztem, akkor. Most még jobban örülök, hogy magamhoz ölelhetem. El fog múlni a harag érzet, vagy legalábbis nem a terhesek és kisbabások felé fog irányulni. Már írtam egyszer, soha senki nem tudhatja, hogy milyen küzdelem áll, amögött, hogy ha valaki babakocsit tolva látsz.

Tüncike! nem felejtettelek el, sokat gondolok Rád és Violára. Nem merek sokszor jelentkezni, mert félek, hogy rossz érzéseid lesznek velünk kapcsolatban.
bende

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?