Új privát üzeneted érkezett!

Cseriani,
a találkának én is örülök csak a Kuntól f*som le a bokám... :(
Banoed,
nem tudom hol laksz, de ha nincs neked Paks túl messze itt is megcsináltathatod a cukorterhelésed, ide nem kell időpont, fogod a cukrod citromod beutalód és jössz. És ha leadsz egy megcímzett borítékot bélyeggel, akkor másnap a postaládádban az eredmény. Csak korán érj ide, még 7 előtt különben sokan lesznek nagyon.
Petra,
töröm a fejem...
Vendég

áfonyaaa tuti úgy jössz majd ki tőle holnap,mint én először,hogy menjen a ...-ba. Így kezdtem a mondatom,és átkozódtam,káromkodtam rendesen,szerintem minden második kismamának ez az első reakciója egyébként :shock:
De én már szerencsére túlvagyok az első sokkon,már tudom,és hidd el,tényleg nem akar rosszat...
Vendég

Cseriani,
elhiszem én hogy nem akar rosszat ha ő is elhiszi hogy a diabétesz nem azért alakul ki mert én hülye vagyok. :twisted: Nem én tehetek róla.
Fenyegethet engem befektetéssel meg szörnyű magzati károsodásokkal, attól nekem sem lesz jobb és a vércukrom se lesz alacsonyabb. Szóval én ettől félek. :(
Vendég

Naná, csak magasabb...
Most mennem kell a miniőrültekhez, később írok többet is, jajnektek! :twisted:
Vendég

Nya, hali!
Sehol senki? 8)
Akkor írom a monológomat... :lol:
Petra, ez olyan jó ötlet, ez a tájszavasdi! Az "én" újságomba is elküldhetnéd, ha készen leszel vele! Gondolkodom szavakon én is. Juan a Mc (vagy Mac?) Donaldsban? :P Tényleg ajánlanám neki - is - ezt az oldalt. Elmenne az étvágya is, biztos...
2 gyerkőccel egyedül? Ismerős... Átérzem a problémádat nagyon. És soxor én se érzem magam elég jó anyának... Feriapu 1 éve Százhalombattára ingázik, akképpen, hogy a sofőr is ő, nekem meg nincsenek kötélből az idegeim, hogy elviseljem a gondolatát annak, hogy vajon mikor nem jön haza (volt is egy balesete 1 hónapja, natessék.)... Hajnali fél6kor elment, este 7kor hazajött, mindezt szombaton is, és volt, hogy vasárnap... Baromi nagy könnyebbség nekem, hogy nagyik viszik a nagyobbat sokszor. Már bediliztem volna. Nade átkérték Paksra, és mától oda jár, éljen! Így se ér haza mindig előbb, de legalább itt van a közelben, és minden 2. hétvégéje szabad. "Sugárzik" az örömtől, velem együtt. :lol:
Többiek? Apukák tudnak segíteni? Én nagyon gyakran tökegyedülálló anyának éreztem magam. (Áfi férjeura munkából hazajárási szokásairól már tudok... Neked se lehet könnyebb)
Áfiii, basszus ne f*ssál má a Kuntól, hát pont te! Elmondja a maga kis mondókáját, aztán kalapkabát. Sz@rul fog esni biztos, de legalább már tudod Cseriani jóvoltából, hogy mit fog mondani, mire számíthatsz tőle. Én a helyedben kifejteném, amit itt leírsz, hogy nem te tehetsz róla, meg neked is elég baj, meg ilyesmi, hogy fogja má vissza magát. (Azé írom, hogy a te helyedben, mert én, magamat ismerve ott ülnék kussban a sírvafakadás küszöbén... De asszem, te nem vagy ilyen nyúlszívű) :wink: Ja, én meg könnyen okoskodok... Namindegy.
Banoed, a víz nem biztos, hogy látszik, nem? Vannak ilyen belső ödémák is, vagy mik. Nem lehetséges, hogy attól hízol? Deamúgymeg sokaktól hallottam, hogy vannak ilyen növekedési kiugrások, utána meg visszaáll a dolog, lehet, ez még normális valahol.... :roll:
Cseriani, én vok a kakukktojás... én írtam, hogy nem mehet be apgyuk, ha a nagy közös hodályban szül valaki más is. De ezek szerint pozitív irányban változott ez is, és örülök nagyon!
Na,egy adagnak egyelőre ennyi belőlem...
Jók legyetek!
Vendég

Meginén... teszek ide nektek képet tegnapi családi napozásból. Hátha ti is dobtok végre fotográfijákat, naaa...
Kép
Lucalány
Kép
Öregasszony+kiccsávó :lol:
Vendég

idefigyelj te öregasszony.
Ha én így néznék ki két gyerek után,mint te,a földhöz csapkodnám hatalmas hátsó felem örömömben :lol:
Most ez csak akkor sikerül,ha elesek :oops:

áfi,egy jó trükk a Kunhoz:ne szólj egy szót sem,ne kezdj el kötöszködni vele-én ezt tettem,mármint kötöszködtem,bennt is voltam nála jó fél órát.
Utána már csak vigyorogtam meg bólogattam,nem is kötöszködött,5 perc volt az egész.
Vendég

Sziasztok lányok!
Emma csak is miattad jelentkeztem be, mert muszáj megdicsérnem a kis családod.Nem bírom ki, hogy ne tudassam veled nagyon szépek a gyermekeid.
:lol: :) :!: :!: :!:
edied78

Cseriani: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nanemá!!!

Jaj, énse nem azt írtam, hogy kötözködjön Áfi... Csak, hogy ne hagyja magát, ha igazságtalanul bántják. De mondjuk ott, abban a helyzetben mindenkinek elmegy a szava kicsit... Drukkolok neki, hogy Kundoki kevésbé Sz@r napját fogja ki és ne kelljen rémtörténeteket végighallgatnia. Meg senkinekse. :wink:
Vendég

Köszi, Edina! Gyere gyakrabban! (nanemezé...) :wink:
Vendég

Emmamami nagyon szépek a gyerkőcök, gratula hozzájuk.
Nálunk sem tud igazán besegíteni az apa a gyereknevelésbe. Sokszor előfordul, hogy hétvégén is dolgozik. Mikor itthon van akkor szeretne pihenni, ami nem mindig sikerül neki mert a nagylánya állandó jelleggel nyúzza. A pici figyeli őket és Ő is menne utánuk. 10 perc után Evelin teljesen kiakassza. Réka még pici, Ő inkább anyás, ott szeret lenni ahol én vagyok. Én is szeretem lepasszolni a nagyobbikat, olyankor könnyebb, de sajnos nálam nem mindig sikerül, sőt elég ritkán. Most, hogy a pici is meg van azóta meg aztán sokkal anyásabb lett, újra. Nekem ezért könnyebség amikor ovi van. Jó érzés (bocs), hogy nem csak én érzem, hogy nem mindig vagyok jó anya. Van az utcában egy anyuka aki úgy adja elő magát, hogy Ő a TÖKÉLETES ANYUKA, szeret kioktatni hogyan neveljem a gyerekeimet. Szerencsére mostanában ritkán találkozom vele.
Nagyobbik most akaszt ki teljesen, annyira értetlen, hogy el se lehet képzelni!! Teljesen kiakaszt az értetlenségével, minnél inkább kérem valamire annál inkább csinálja az ellentét! Elmúlik ez valamikor?
Áfi kitartás Evelinnel nekem is kellett cukor gondozásra járnom, terheléses cukrom 8,1 volt. Igaz utána nem volt soha magas, de ezmiatt 2 hetente jártam én is a Kunhoz. Elmondta a kis mondókáját meghallgattam, a diétát nem tartottam és rendben volt mégis a cukrom.
Vendég

Valaki leírhatná mi is van pontosan Kun mondókájában... készülnék lelkileg. :P
Gigapocak:
Kép
Vendég

na,én tudok neked mesélni áfi...
párszor volt hozzá szerencsém :cry:
Méhen leüli bajok-a legdurvább,hogy a magzat elhal-de ez minket már nem fenyeget,szerencsére. Aztán lehet látáskárosodása,ugye a cukor a szemre húzódik,ez is azért ritkább.
Aztán,ugye a pocakban megszokja anyuka magas cukrát,és szegénynek leesik,mikor megszületik.Ez is kezelhető dolog,kevés cukrosvizet kap,vagy inzulint,ha nagyobb a baj. Ha még nagyobb,akkor átviszik a koraosztályra megfigyelésre egy max.két napra,de ez a legdurvább,ami velünk történhet még.
Szülés alatt néznek anyukánál is cukrot,ennek értelmét nem tudom,úgyis vagy leesik vagy felmegy a stressztől,nem?
Aztán,következel te:az a legjobb mondat,hogy jövő nyáron is lesz gyümölcs,ne most egyél sokat. Ez nekem nagyon tetszik. :lol:
Aztán,hogy a reggeli egy kiflit meg lehet enni fél kiló felvágottal is,nem sok a szénhidráttartalma,viszont laktatóbb.
Meg a kiflihez te ehetsz egy kiló virslit is-finom lehet :?
De rengeteg dolgo van,amit teljesen nyugodtan ehetsz,mondjuk húst hússal,meg sajtot...,stb...de erről úgyis majd végig kell hallgass egy kis beszámolót a diétás csajtól.
Ja,a többi:a tejet se erőltesd:napközben ihatsz,de reggelire csak vizet igyál.
Ezeket is ilyen dlgokat szépen elmond,te mosolyogva és okosan nézve végighallgatod,és viszlát :)
Nagyon finom diabetikus üdítők vannak,rostos is,meg szénsavas is...
Jajj,meg a tészta-na,szerinte azt felejtsük el-dióstészta,stb...,de néha egyél nyugodtan,kell az is.
Hidd el,nem olyan bonyolult,és neked sincs már sok vissza..
Aztán az még a bosszantó,hogy szülés után 4 vagy 5 héttel ismét el kell menni a gondozóba. Megmérik a cukrod,és viszlát...
Hát,ennyi nagyvonalakban.
Reggel majd még mesélek ott is,ok?
Vendég

ja,majd elfelejtettem:kaptam egyszer kölcsönbe egy könyvet,az a címe,hogyan NE legyünk tökéletes anyukák(vagy szülők??)
Ajánlom mindenkinek...nagyon jó.
És ne is akarjatok tökéletesek lenni.
Bennem is sokszor bennem van,hogy úr isten,szegény gyerek hova csöppent,meg néha mit kiabálok egy kétévessel...de boldog,jól érzi magát,és szeret...mit akarunk még??
Komolyan,ha meg tudjátok valahol szerezni ezt a könyvet,olvassátok el,nagyon jó!!!
Vendég

ÁFIIII! Hatalmaaaaas! Hátte, miket beszélsz itten? Hát nem is vagy te nagydarab, csak a pocakod az!
Lányom idejött, azt kérdezi: "Kiez? Rozimama?" (anyukám... a pólódról gondolta szerintem.)
Áfi, basszus, mekkora leszel október 6.-án :?: :?: :!:
bár bízzunk benne, hogy akkorra "semekkora"... :wink:
Vendég

ja,áfi azt mondta a védőnénid,hogy úgy gyere holnap,hogy evés után bő egy órával mérjenek cukrot? Az egy óra mindenképpen legyen meg,ezt meg is fogják kérdezni.
És reggel akkor tényleg ne igyál tejet,csak vizet,meg egy szalámis(felvágottas)zsemle :cry:
Vendég

Emma,
egy csomó pénzt kiadtál a szemüvegedre és mégse látsz? :lol: :lol: :lol: Hogy én nem vagyok nagydarab? :lol: Ééédes vagy! :wink:
Cseriani,
de nekem azt mondta a védőnő hogy úgy kell menni hogy 1 zsemle 1 pohár tej! :shock: azért ettem eddig is ezt, szerinte ezt így kérik! Most ilyenkor mi van? :?
A beszámolót köszi! :)
Vendég

figyu Áfi,akkor csináld úgy,ahogy a védőnéni mondta. A doki úgy is meg szokta kérdezni,hogy mit reggeliztél,abból is tud viszonyítani.

Ja,nekem azt mondta egyszer valaki,hogy egy nő inkább nagydarab és jókedvű,vidám,stb,mint vékony és besavanyodott legyen.
Én is ezt a nézetet vallom :lol: :oops:
És egyébként nagydarab tényleg nem vagy.
Vendég

Najugye, Cseriani?! Győzzük meg Áfit. (Látod, Áfi a fenti képen, MEKKORABAZINAGYDIOPTRIÁS, SZÓDÁSÜVEG szemcsim van énnekem? Még a vak is lát vele. Úgyhogy tessék nekem hinni!) És télleg úgy van. Kicsit legyen pufibb az ember és jókedvű, mint gebe és depis. Bár eme nézetemet eccé már kifejtettem itt is én is.
Rékababa, látom, felétek is laknak okostojások... :? Én is utálom az ilyeneket. De milyen sok van itt is... Rengeteg tökéletes anyuci flangál mifelénk is - ugye, Áfi? Biztos te is összefutottál néhánnyal. Csak az ilyenek az orruknál se látnak tovább. A gyerekük meg megbukik a suliban. No comment...
Nem nyugtattál meg leányügyben... :cry: Azt gondoltam, Hanna kinövi ezt az eszementséget. Ezek szerint mégsem... Jajnekem. Ugyanazt csinálja, mint Evelined. Ő mikor kezdte? (Hanna szerintem már így született...)
Áfi: hajráááá Kundoki! Íííííígy szorítok!!! Kérjük ámám a beszámolót!
Üdv nektek
Vendég

jhj
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.09.26 16:26-kor.
Vendég

Áfi gratulálok a nagy pocakhoz, ez hatalmas és hol van még a vége?
Babaként jó volt Evelin, de mikor elkezdett menni minden érdekelte és mindent megfogdosost, hozzányúlt. Két éves korában kezdődött a hiszti korszak, ez egy picit lanyhúlt. Igaz mikor Réka megszületett akkor újra kezdődött. Mostanra odáig jutottunk, hogy hiszti elmegy, szokásos. Értetlenség felső fokon. Csak azt hallja meg amit akar. Egy dolgot legalább háromszor kérdez meg, holott sokszor tudja a választ. Mikor nem azt válaszolom amit ő szeretne hallani akkor nyaggat, hogy úgy legyen ahogy ő elképzelte (de nem szoktam engedni). Iszonyatosan akaratos.
Tud Evelin jó, aranyos, kedves gyerek lenni, csak sajnos ez nagyon ritka. Őcsényben a dédinél fogad szót, ott mindig jó gyerek. Csodálkoznak is, hogy miért mondom, hogy rosszcsont.
Emma nem akarlak elkeseríteni, de sajnos nem lesz jobb. Igaz Evelin nagyon könnyen feltalálja magát minden helyzetben. Vitáinkon is gyorsan túlteszi magát.
Most ennyi, viszem az oviba.
Vendég

Most csak egy szontyiskodás :( :senki nem akar nekem szavacskákat küldeni? ( a limány-t felírtam:) )
Emma: milyen újságot írsz?szakmait,helyit? hmmm?

most hatalmas csatazaj van körülöttem nem tok concentrálni :roll: majd később újra bekukk, talán még egy képet reptetek én is a többi gyönyörű kisporonty mellé:
Kép a sajátbejáratú mesterszakácsom :) Kép honeybaby

puszinektek!

Kép
Kép
petra78

megjöttem a cukorgondozóból,5.6 az eredményem. Rengeteget kellett várni,már azt hittem,megüt a guta. Mondjuk kismamikkal jól elbeszélgettem,főleg,hogy ott volt áfi is :D
Nekem legközelebb szülés után hat héttel kell mennem :D
Hát,ennyi...
Vendég

Jó reggggggggggggggggggggelt!
Remélem, mindenki nagyon, de nagyon jól van ma. mit hallottam tegnap, na mit?! Kis szülészeti rémtörténetet. Egyik ismi július 24-én szült. Front volt, szülés éjjel indult el, szirénázó mentőautó, 4 anyuka a szülőszobán, egy az alternatívban. No, és ügyeletes párosnak Pánczél-Juan :lol: Pánczél papa aludt, alig bírták felébreszteni, egyik anyukából már csúszott ki a gyerek, mire végre odacsoszogott. Juan meg? Neki az anyukája az alternatívban volt, választott orvosa volt, így aztán ki se dugta az orrát a nagy közös hodályba, még mit nem. Mit érdekelte őt, hogy kinn helyzet van, ügyeletes társ meg nagyot alszik...
Hát ennyi. Hú, nagyon félek a karácsonyi szüléstől! CIdri-cidri-cidri.
[/img]

Kép
Kép
banoed

Én is hazaértem a cukorgondozóból, 7,4 lett az eredményem, picit húzták rá a szájukat de nem volt vészes. Kun baromi jó fej volt, én végigvigyorogtam az egészet, jópofa beszólásai voltak. Még mondta is hogy mondjam meg a védőnőmnek hogy jókedve volt ám, és nem veszekedett! :lol:
Hallgattam diétás kiselőadást is, aranyos volt a csaj de semmi újat nem tudtam meg. Kértem rögtön NST időpontot is, mert mint cukorgondozott kismama ugye már járnom kell, jövő hét kedden megyek. Aztán kedd délután szeretett orvosomnál van jelenésem UH meg miegymás, aztán szerdán vissza cukorgondozó... valamikor szemészet is meg áramlásmérés, hát el leszek látva programokkal :shock:
Vendég

Hű, Banoed, ez nemsemmi horrormese... De azé röhögök, mikor magam előtt látom Pánczél bátyót... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez a nemfoglalkozunkveled mernincsittadokid ismerős.... Hannával voltam a 14. hétben bent, mer iszonyat pánikrohamok törtek rám, minek következtében görcsöltem is, ezéhát vargadoki távolból (felhívtuk, hogy milegyenmá, mert épp napokig nem járt szd közelében sem, és mondta, menjek be nyugodtan, a kollégái majd kérnek pszichiátriai meg belgyógyászati konzíliumot, én megnyugszom, ő meg 2 nap múlva jön.) Bementem, kollégák rám se ... néztek, vizitekkor megkérdezték, mivan, ki a dokim, mondtam, közölték, hogy jó, hamarosan itt lesz, majd intézkedik. Éjjel nagyon rosszul lettem megint (nem részletezem), irtóbunkó nővérke (szerintem azóta már nyugdíjas, mert nem taláélkoztam vele) leteremtett, hogy ne hisztizzek (neki még sosenemvolt pánikrohama, irigyeltem is ezé), meghogy nem csinál EKG-t, mitképzelekén. (Pulzusa ilyenkor embernek köbö 160, közben gyerek hasában pörög.) Nagynehezen telefonáltak az ügyeletes dokinak, aki az éteren kertesztül javasolta, hogy Seduxen, meg No-spa, oszt szevasz. Jajja, reggelre tök kiütött a dilibogyó, de a pánikcucc nem lett jobb... Nade megjött az én mentőangyalom :lol: , azonnyomban lekísértetett UH-ra, és -sosenemfelejtemel - olyan hangsúllyal mondta (miközben belenézett a szemembe), hogy örökre megjegyezzem: Látja!!!??? Ennek a babának semmi baja, és nem is lesz! (Japersze, ehhez tudnotok kell, hogy Andris halálának első évfordulóján kezdődött velem ez a pánikcucc, akkor volt Hanna 12 hetes, mire kházba kerültem, 14., nyilvánvaló volt, hogy miért parázok...) Rögtön utána átvitetett mentővel a pszichiátriára csokidokihoz (dr. Bakekolo Eduard), aki egy órán keresztül kereste a nekem megfelelő gyszert, és közben telefonált Vargának is, és teljesen ledöbbent, hogy Seduxent adnak a szülészeten sorra a mamiknak, merhogy azt szerinte mittoménmimiatt nem lenne szabad. Na, és kaptam gyszert és 2 nap múlva kutya bajom senem volt.
Pár hónappal később már el merte mondani Varga, hogy nagyon megijedt, azt hitte, elmegy a baba, vagy én nem tudom végigcsinálni a terhességet.
Na, megint mesedélelőttöt tartok... Nade a lényeget remélem, ki tudtátok bogarászni a mondókámból... Aszittem, most a nagy fődoki- és rendszerváltást követően más lesz a módszer és figyelnek a másik betegére is (merhogy ugye ügyelet után nem szabad visszamenni)-, de Banoed beszámolója alapján úgy látszik, tévedtem...
Cseriani, gratula cukorhoz! Remélem, Áfi se jön ki nagyon keserű szájízzel Kundoki oroszlánbarlanjából... :wink: :lol:
Szép napot nektek!
Vendég

Szemészetre holnap reggel 9re van időpontom, de apa délelőttös :? odafele se nagyon tudok vezetni a hasam miatt, visszafele meg a pupillatágító szemcsepp miatt lesz izgis a dolog, de valahogy majd megoldom (illetve még töröm a fejem ki lehetne a sofőröm).
Vendég

áfi drága nagyon szívesen segítenék holnap,de sajnos programom van :?
És örülök,hogy rémtörténeteim ellenére nem gyűlölöd szívből a dokit. Uh-n is olyan általában,mint ma volt,ezért szeretek hozzá járni :lol:
És jó volt veled ismét találkozni :D

Emma,szörnyű lehetett neked ez az egész,bele sem tudok gondolni. Úgysem érteném teljesen,min mentél keresztül... :oops: :cry:
Tudod,mikor Elizával terhes lettem-még nem tudtuk,hogy az vagyok-először kezeltek hányás-hasmenés vírussal,kaptam gyógyszert,két nap alatt elmúlt. KIcsit csodálkoztunk a doktornénivel,dehát erős a szervezetem,mondta. Aztán rá pár napra hirtelen influenzás lettem-ez is elmúlt 2 nap alatt,ismét csodálkozás...aztán jöttek a pánikrohamok,naphosszat bőgtem,féltem mindentől,szegény anyukámat-itt dolgozik a faluban-a nagy hidegben naponta többször hazarángattam,hogy jöjjön,mert megfulladok,meghalok,stb...nem mertem Kristóffal egyedül maradni. Kaptam feszültségoldót,de azt mondta,neki itt valami nem okés,menjek el nődokihoz. Hát,kiderült a bibi,a törpike miatti hormonok tomboltak bennem.
Ilyent még nem hallottam,tényleg nagyon durvák voltak a tünetek.
Utána meg ugye pánikoltam a gyógyszerek miatt.
De ez még mind semmi ahhoz képest,amin te átmentél :cry:
Vendég

...úgy látszik magamra maradtam a szókeresésben... :(

Emma: sajnálom én is azt a helyzetet amit meg kellett élned.A pánikroham egészn kiszolgáltatottá teszi az embrt.Alattomosan jön és ha nem állítod le időben, ördögi körben kering egyre intenzívebben.
Nekem anno lánykoromban még ilyen torokszorítósmingyámekhalok-formában jelentkezett feszkósabb időszakok után ( a pszichiáter akihez elvittek aszonta,amiatt van mert nemtok leválni a szüleimről- fenét én tudtam hogy miért van,de valahogy nem volt kedvem erről beszélgetni vele és a röpke fél óra alatt szinte mindent ráhagytam...had örüljön,hogy megfejtett :twisted: )
Aztán durvicsek módon az első szülés után, a depivel keveredve jelent meg a pánik...Hősiesen viseltem az ítéletet,hogy befektettek,majd hüdegyorsan megcsászároztak (én,aki maxira félem az egészségügyis dolgokat)...Aztán később amikor osztályra kerültem, fájt a hátam (valszleg az akutban fekvéstől)és az egyik nővérke elköhintette,hogy trombózis is lehet...Nnna akkor egyesültek a hipohondria és a pánik+babyblues erői és pusztították az ép észlelésemet.Feküdtem a belen eztán azután tüdő scintigráfia (olyan mint az agyi ct csak a tüdőr evonatk.,vérrögöt keresve)...perzse negatív volt minden,hazaengedtek.Itthon ehhez még társult a kezdő szülők aggódása,a sikertelen szopi és egy hét múlva újra a belen voltam egy iccakát....persze újra semmi.Belül mélyen sejtettem,hogy nincs baj, de a pánik, torokszorítás, szívdobogás, fulladás beindult és a lavinát nem tudtam megállítani.Idővel (és Pulsatilla-val) elsimult a helyzet, de a szopi megsínylette. Hát ja.Mocsok egy dolog!

Mennem kell, mertegyszusszra felébredtek mindketten...

Kép
Kép
petra78

Hát, dehonnem tudjátok itt többen is, mi ez az egész... dehonnem értitek... :cry: Jaja, a gyszerektől én is paráztam, úhogy köbö 1,5 hó alatt leépítettem mindkettőt... Kissé szar volt a "lejövés" róluk (Paroxat meg Atarax, ha valaki még került velük esetleg szorosabb "barátságba"...), de sikerült, és vissza se jött az egész kóceráj (tavaly júniusig, ami immár menetrendszerűnek tűnt, ugye... De az idén nem jelentkezett a dög! Ne is jöjjön, mer elbánok vele, oszt kész.) :P
Petra, ki volt a cihiátered, nem Sz. I. a monogramja? Én kiprószáltam egy maszekot - azóta elhunyt, isten nyugosztalja -, azé is 5000-et kért, hogy nem jól írta fel az egyik dilibogyót és vissza kellett hozzá menni új receptér... meglepetésemben kifizettem a tarifáját, de többet a környékére se mentem... Sz. I.-vel meg jól elvoltam esztéká.
Ja, és elfelejtettem írni előbb: milyen csodaszépséges Eszter babóca! A mesterszakácsod se semmi! És Rékababa lánykái is nagyon aranyosak!
Petra, bizisten egyfolytában gondolkozok tájszavakon de csak a cimet (fahéj) jutott eszembe a nagy megerőltetésben... De most megyünk Árminnal bevásárlókörútra, útkozben még töröm a fejem...
Vendég

Áfiii, figyuzz
beszéltem Feriapuval, szerinte ne vezess... Ő kapott 2x ilyen bizgerájt, 2 nap múlva tért vissza a normális látása... Hazavezetett ugyan Szdról (kisesett a rendelőben a zsebéből a kocsikulcs, rátámadtak, meg ne próbáljon vezetni, de valahogy haza kellett jönnie...) 1,5 óra alatt ért haza, maga se tudja, hogyan.
Bocs, hogy itt osztom az észt, segíteni meg - msn-en említett okok miatt - nem tudok... Remélem, megoldódik ez a hülye probléma valahogy... :cry: :cry: :cry:
Vendég

csak gyorsan bekukk (ahogy Petra mondaná ) :wink:
Felkerült az anygalokszüleire Andris története és a 2 tesó képe. Ha érdekel benneteket: www.angyalokszulei.hu; asszem bal oldalon van a menü, azon belül: "történetek", ill. "angyalkáink testvérei". Ezen kívül a "gyertyagyújtás" menüpont alatt a 9. oldalon is fent vagyunk....Nagyon szomorú oldal ez, én naponta többször felmegyek, rengeteget bőgök, szörnyű az egész - de nagyon áldom a kitalálóját.
Legyetek jó, rohantam, majd még jövök...
Vendég

Emma,
ismerem az oldalt, eddig tán 3x néztem de mindig sírógörcsöt kaptam. :(

Lányok,
mindenki azt mondja hogy ne vezessek :shock: basszus akkor lehet hogy mégsem megyek holnap szemészetre... nincs aki bevigyen, illetve nem is a bejutás a gáz hanem hazajönni. Nem tudom mi legyen.
Vendég

áfonyaaa inkább ne menj,kérj másik időpontot,ami az uradnak is jó. Nehogy bajotok legyen :!:

emmamami én az ilyen oldalakat meg sem tudom nézni :oops:
Amúgyis eléggé depis tudok lenni,sokszor sírok így is,inkább nem is nézek olyant,amitől tuti sírógörcsöt kapok :cry:

Petra nagyon édesek a gyerkőceid :lol:
Szerintem-bár a férjed még nem láttam,téged is csak a kicsi képen-a nagyfiad nagyon hasonlít rád.

dadomi mi újság alvás-kérdésben?
Vendég

jesszus,itt a vég. Banoednek akartam írni az alvásgondos kérdést :oops: :oops: :oops:
Vendég

Áfi,szerintem se vezess,anyósom is volt ilyen pupillatágítós vizsgálaton,de még a feje is fájt utána. Emmamami,eddig még nem mertem megnézni ezt az oldalt de egyre kíváncsibb vagyok.

Kép
Kép
josi

Hali!
Nalátod, Áfi, épp ezért nem részleteztem itten a történetünket... Bár azon az oldalon nem a miénk a legszomorúbb, márha lehetne "rangsorolni" ebből a szempontból a történeteket, dehát nyilván nem lehet... Én is rengeteget bőgök, és a tennap éjjelt is végigbőgtem, nademost nem írom le, mi történt a babával, aki miatt. Baromira igazságtalan az élet.
Megmár bánom is, hogy ideírtam, de úgy emlékeztem, ebben a fórumban ígértem meg, hogy szólok, ha felkerülünk, aztán később rájöttem, hogy az a másik fórum volt...
Megin van egy meredek ötletem, bár tudom, hogy a kibicnek semmise drága, Áfi: nem próbálod meg a buszt mégis? Gáz, hogy cirka másfél órával előbb ott lennél... de hátha megkönyörülnek rajtad a többnyire abbszolútráérő - sztem - nénikék és bácsikák, akik ott ücsörögnek általában; és háááátha behínak előbb az asszisztensek... Az állapotodra való tekintettel ezt igazán megtehetnék! Amúgymeg sztem, ha meglátnak, meg is tennék...
Boccs, hogy megint fecsegek, oszt segíteni meg konkrétan nem tudok... :cry:
Vendég

Hali!
Nalátod, Áfi, épp ezért nem részleteztem itten a történetünket... Bár azon az oldalon nem a miénk a legszomorúbb, márha lehetne "rangsorolni" ebből a szempontból a történeteket, dehát nyilván nem lehet... Én is rengeteget bőgök, és a tennap éjjelt is végigbőgtem, nademost nem írom le, mi történt a babával, aki miatt. Baromira igazságtalan az élet.
Megmár bánom is, hogy ideírtam, de úgy emlékeztem, ebben a fórumban ígértem meg, hogy szólok, ha felkerülünk, aztán később rájöttem, hogy az a másik fórum volt...
Megin van egy meredek ötletem, bár tudom, hogy a kibicnek semmise drága, Áfi: nem próbálod meg a buszt mégis? Gáz, hogy cirka másfél órával előbb ott lennél... de hátha megkönyörülnek rajtad a többnyire abbszolútráérő - sztem - nénikék és bácsikák, akik ott ücsörögnek általában; és háááátha behínak előbb az asszisztensek... Az állapotodra való tekintettel ezt igazán megtehetnék! Amúgymeg sztem, ha meglátnak, meg is tennék...
Boccs, hogy megint fecsegek, oszt segíteni meg konkrétan nem tudok... :cry:
Vendég

Mosmeg elment kéccé... Vááááá
Vendég

Képzeljétek kedden mentem volna vizsgálatra a dokimhoz aki megint szabin van :D na remélem jól kinyaralja magát és mikor én szülök nem megy sehova!!!Szóval előttem volt egy Dunaszentgyörgyi lány hogy a védőnő küldte uh-ra 19 hetes. Tök ki volt akadva az asszisztens,hogy nem mondta neki a védőnő hogy délután van csak uh, :x szegényt sajnáltam mert busszal jött be,de azt mondta hogy megvárja a délutánt.

Kép
Kép
josi

Nna most ott tart az ügy, hogy bemegyek kocsival, ha nem látok a vizsgálat után akkor hazajövök busszal (ami érdekes mert én is pánikbeteg vagyok ám, csak én a buszt nem bírom :oops: a zárt hely, a sok ember és a bármikor jelentkező hasmenésem együtt az agyamra ment :oops: ) és apa műszak után nem hazajön az erőműből hanem bemegy Paksra és hazahozza a kocsit. Ha látok akkor hazavezetek én.
Köszi mindenkinek a tanácsot!!!
Vendég

Emma,
elolvastam Andriska történetét. Most itt bőgök. Halkan, nehogy a lányom meghallja, mert nem tudnék mit mondani neki, anya miért sír.
Szerintem mindenki olvassa el. Még sírva is megéri!
Vendég

Emma remélem azért nem haragszol...én egyébként is bármin elbőgöm magam,mostmeg pláne.
Megszült egy ismerősöm,beszéltem vele,azon bőgtem :oops:
Még a Bambit sem tudom megnézni,pedig a fiam imádja. Ez azért már gáz,nem? És nálam ez az alapállapot,nem a terhességtől van :oops:
Látod Áfi,ez jó ötlet,így nem fogsz egész délelött eszemben jjárkálni,hogy vajon hogy érsz haza :shock:
A buszdologban együttérzek veled,soha nem bírtam...képzelhetitek,mikor annakidején azzal jártam ki Hollandiába-általában 18-24 óra volt egy út. Sokszor az őrület határán álltam..

Jajj,még egy szó:lazsnyak-pléd,pokróc,takaró,a szőlőben a venyigét teszik rá,és azon húzzák ki a sorból metszéskor
És tuti van még csomó ilyen,csakhát mikor kellene,akkor hagy ki az agy-az enyém legalábbis :oops:
Na,azt hiszem belőlem is elég lesz egy időre. Épp az jutott eszembe,milyen felüdülés lesz nektek,ha megyek szülni,nem fárasztok minden nap ennyi emberkét.Bár szívem szerint keresnék ott is internetet meg gépet :D
Vendég

Sziasztok!
Áfi!
Téged még nem tiltott el a Varga doki a vezetéstől????Én 33 hetesen kérdeztem meg tőle, hogy még meddig lehet pocakosan vezetni, erre ő: "már nem lehet!!!" Mire én: "azért még hazamehetek?":) Hát még hazamehettem kocsival, aztán jó darabig nem mertem a volán mögé ülni. A bosszantó az volt, hogy nem sokkal előtte vettük az autót, előtte ami volt, azt nem voltam hajlandó vezetni, mert nagy volt, meg már nem volt túl jó állapotban. Erre mire meglett az "új" autó, amit persze örömmel vezettem, eltiltott a doki:( (azért azóta már bepótoltam az elmaradást:) )
Emma!
Ármin milyen paraméterekkel rendelkezik (súly, hossz)? Hatalmas nagy baba!!!:) De gyönyörű gyerkőceid vannak!
Petra!
Neked is gyönyörűek a manóid!:)

Amikor Danival voltam terhes, egy hétig engem is befektettek, mert valami hányós-hasmenős vírust sikerült összeszednem. Egész nap otthon feküdtem egyedül, a telókártyámon egy fillér nem volt, így nem tudtam telefonálni senkinek, hogy szarul vagyok, anyukám hívott valamiért délután, neki mondtam, hogy mi van velem. Erre ő hívta a kórházban az egyik szomszédunkat (a nőgyógyon műtős), ő szólt a Vargának, a Varga meg mivel már ment haza, nem tudott megvárni a Bakónak szólt (ő volt ügyeletben), hogy majd megyek be. Hú ezt aztán leírtam ám, remélem értitek: :shock: Na szóval, bevonultam a kórházba, Bakó már örömmel várt, bent is fogott, és tök rendes volt velem, még a többi bent töltött napon is, pedig akkor már az én dokim is ott volt. [/i][/b]

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dadomi,
miért tiltanának el a vezetéstől? Mi az indok? :shock: Nem vagyok én beteg! Csak azért van sofőröm (a férjem :D ) mert nem férek rendesen a volán mögé, ha az ülés hátra van tolva akkor meg a pedálokat nem érem el rendesen. Cseriani is vezet.
Vendég

Cseriani, de bolond vagy! Persze, ezt nem rosszindulatból írom, de:
ad 1: miért haragudnék? Sőt, ti ne haragudjatok, hogy ilyesmivel traktállak benneteket (főleg, hogy többségetek nagypocakos és már babás is, úhogy így ezerszer szörnyűbb ilyesmit olvasni, mint úgy, hogy az ember egyáltalán nem érintett gyerekügyben) hápersze, ha ideírom, mit hol találtok, ingerenciátok lesz, hogy elolvassátok, ill. rossz érzésetek, ha nem teszitek... Ne legyen! Egyikse! Jajistenem... Demegbántam.
ad 2: hádehogyvan belőled elege itt bárkinek is!!! Én úgy örülök, ha írtok, bármelyőtök, bármit, de minél többet! Sztem itt valamennyien kíváncsiak vagyunk a másikra... És igenis szerezz be gépet, meg Áfi is, meg mindenki, vagy küldjetek füstjeleket, vagy mittomén, hogy a kórház ideje alatt is dumálhassunk. :P
Vendég

hát,én tényleg vezetek. Aznap is kétszer még szekszárdon voltam-tőlünk 10 km.-amikor Kristóf született. A szomszéd néni meg egyfolytában azt hajtogatta,hogy a kocsiban fogok megszülni :D
Vendég

Emma,elolvastam :cry: :cry:
De nem miattad,elolvastam más történetét is :cry: :cry:
Vendég

Áfi!
Nekem azt mondta a Varga, hogy ilyen idős terhesen már nem szabad vezetni (rosszul lehetsz, stb...). A védőnő sem javasolta ekkor már a vezetést. Bár én is ismerek olyat, aki még szülés előtti napokon is vezetett.

Emma!
Nagyon szomorú a történeted! :(
Amikor Dominik született, és az NST-n egyre lassabb és halkabb volt a szívhangja, rettenetesen megijedtem, hogy mi lesz vele. Az a pár másodperc, amíg a szülésznő és a doki berohantak hozzám, nekem egy örökkévalóságnak tűnt. Rögtön kaptam oxigént, meg oldalra fordítottak, hogy a baba több oxigénhez jusson. Szerencsére rögtön vittek a műtőbe, de én csak akkor nyugodtam meg valamennyire amikor kiemelték és meghallottam a sírását. A mai napig nem tudom, mitől romlott le a szívhangja, azt mondták valószínű pillanatnyi oxigénhiány volt, de a köldökzsinór nem volt a nyakán, ők sem tudták mitől lehetett. De a lényeg, hogy nem történt tragédia, és itt van egészségesen.
Bár az, hogy nem sikerült rendesen megszülnöm és ő is császáros lett, még mindig nagyon bánt. De még belegondolni is rossz abba, hogy ha nem csasziznak meg lehet, hogy nem élte volna túl a saját születését...

dadomi

Egy kép rólam és Dominikról (most készült kamerával)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dadomi 2009.10.07 12:21-kor.

dadomi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?