Sziasztok!
Sógornőmnek jövő szerdára volt kitűzve a progi császár, túl korán nem jött a baba szerencsére. Így is 3400 g-al született, mondjuk végig mondták, hogy nagy baba. Jajj, azért szegény sógornőmet nem irigylem, bizti gyógyszereket kap, nem lesz így egyszerű a szoptatás.
Voltunk Csupamókán, csak Winchiék és Szöszék, mások nem jöttek, családias volt. Édesek voltak a törpék, Matyi ölelgette a lányokat, Réka hagyta magát, Nati nem annyira. Szösz fotózott, majd biztosan tesz fel képeket. Nati teljesen kipurcant, az autóban még ébren tudtam tartani, de enni se nagyon evett, letette a fejét az ágyba és már aludt is.
Bende, jó, hogy írod ezt a védettséget, én tudtam róla, de valaki nemrég azt mondta, hogy megváltoztatták ezt a jogszabályt. Akkor ezek szerint még él. Én kaptam is egyébként a gyest munka mellett, mikor Lili bölcsis lett.
Tünci, a söntöt mi is ismerjük, a beteg unokatesónak is van, de sajnos nála más problémák is voltak. A sönt viszont tökéletesen működik.
Nagyon durva, amit írtál a műsorról meg az újságírónőről.
Nem hiszem el, hogy így gondolkoznak a XXI. században. Egyébként sógornőméket is hívták ebbe a műsorba, de mondtuk, hogy rtl-hez semmiképp nem menjenek. Jól tették.
Jó lehetett az álmod, nemsokára valóra válik.
Szorítok a mai uh-hoz.
Betti, Te meg tényleg vigyázz magadra, ne terheld túl magad!
Wicca, szia!
Örülök, hogy jól vagytok. Most nézem, Bálint már 11 hónapos???!!!! Majd tegyél képeket is lécci!
Any, Nati is leveszi mostanában a pizsijét, egy mozdulattal kipatentolja az egészet és kibújik belőle.
Lara, örülök, hogy rendben van Hannus szeme.
Beze, Ti voltatok már Lexivel szemésznél, úgy derült ez ki?
Ancsi, hát igen, a káromkodást egyből megtanulják. Lili is anno a pics@-t hallotta egy kislánytól, valamiért azt hitte, játékot jelent és egy ideig mondogatta is, hogy ez az én pics@m.
Tényleg nem szabad rá reagálni és akkor elfelejti egy idő után.
Na megyek, ma még nem jutottam semmire...
Katinka