Sziasztok lányok!
Köszönjük a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!
Katinka, Mancsa, Tünci! Nektek is nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk!
katinka: 26 éves, de nagyon szereti a gyerkeket, és a gyerekek is őt. Valahogy szerintem leragadt gyerek szinten, és úgy látszik ezt érzik a gyerekek is.
tünci: még szép, hogy tervezgetsz, ez így helyénvaló. Nemsokára ideért a jóidő, és a tavasz, és annyit sétálgathatsz Kismucival, hogy még bele is fáradsz majd, kitartás.
betti: szépen gyarapodik a kis pocakmanó. Örülök, hogy minden rendben van. Ne olvass babás könyveket, nem érdemes, mindegyik mást ír, én teljesen bepánikoltam szülés előtt, és azt mondtam, nem olvasok semmit.
kriszta: nem semmi, megvárták, míg kiesik a baba. HÚÚÚ, de durva. Mi amikor még nem is tudott állni Dorka, már akkor lejjebb tettük az ágyat. Szegény, még jó, hogy nem lett baja.
Lottiról várjuk a képet. Szegénykém, még jó, hogy elviseli a sínt, a szívem szakad meg érte.
jaffa: nekem is néha eszembe jut, de jó lenne pocakosnak lenni, és de jó lenne, ha Dorka játszana egy tesóval, de még úgy érezem én sem készültem fel lelkileg.
Én örülnék a találkozónak, de csak hétvégén érünk rá...
winchi: tök jók a hordozós képek. Szerintem ha lesz tesó, én is kipróbálom majd. Hóemberes is tök szupi, Dorka mondogatta itt, hogy hómmmberrrer, vagy valami hasonlót, meg mondtam, hogy Matyi baba, annyira tetszett neki.
Végülis a vőlegénye...
szosz: hát igen, még mindig nem állunk a helyzet magaslatán alvásügyileg, de majdcsak változik valamikor. Én is örülök, ha csak 2-szer, 3-szor kel.
Milyen apróságok is boldoggá tesznek.
:D:D
lara: azért ha lesz kis időd a tanulás mellett, akkor gyere!
gégéé: gyere várunk!!!!!!!
any: hú, emlékszem nagyon meleg volt, mikor Dorka is született. Nyáron nem kellett nagyon beöltöztetni őket.
De régen is volt.
Most eszembe jutott, hogy írtad a húgodról, hogy mos mindent, én is tök szerettem mosni, vasalni a babaholmikat, mikor Dorka a pocimban volt. Még a kb. 1 évesre való cuccokat is mostam, pakolásztam....