Új privát üzeneted érkezett!

Puszi mindenkinek, majd jövök még. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

tünci, az nagoyn jó, ha az ember már mer tervezgetni.
kell is nagoyn...
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk:)
Remélem mindenki jól van, senki nem lett beteg. Nyanyónak egy kicsit folyik az orra, remélem csak azért mert jön a szemfoga. A cumit mostanában betolja a két foga közti résbe és úgy rágja.
bende

Ma voltunk ultrahangon, 2800 g-ra saccolt a kisfiamat a doki, egyébként mindene szépen növekszik. 70 mm a talpa már. Szoktam is érezni.
Volt egy perc, amikor kinagyította a szívét, kiszínezte az áramlást és csak nézte, nagyította, nézte, vissza, más szögből, és nem szólt....Én meg az arcát néztem, mert kettőt már láttam, mikor nem szólnak...és a frász jött rám, hogy úristen, mindjárt megszólal, hogy valami gond van....aztán egyszer csak diktálta, hogy 4 üregű szív, itt is minden ok.
Párom mondta utána az autóban, hogy kirázta a hideg őt is, meg sem mert szólalni.
Borzasztó, amikor csak néznek, de nem szólnak.
De azt mondta, minden rendben van.

Szobáról majd én is teszek képet, de még nálunk is vannak oda nem illő tárgyak. Hétvégén készre fejlesztjük valószínű.

Délután a hálószoba sarkába egy rakásra hordtam minden dolgot, ami kellhet a kórházban, meg egy listát tettem rá, hogy mit ne felejtsek még itthon, ha indulni kell.
Ez már olyan türelmetlen időszak.

Betti
Kép
betti0412

szia bende!
örülök, hogy jól vagytok!

betti!
látom te is nagoyn készülsz már!

a hugom is frászban van. minden nap 4-5ször felhív.
mai programja a babaruhák kimosása és rendezgetése volt. hogy válogassa, melyik méret mit takar, miket vegyen elő.
tegnap még a játszószőnyeget is kimosta. pedig miután a bébi megszületett, legalább még jó 1 hónap, mire elkezdik a dolgok érdekelni, legalábbis Zsófinál így volt.
Vendég

szerintem a hordozás egy jó dolog.
így felszabadul az anyuka keze, és a baba pedig kiélheti az anyaközelség utáni vágyakozását.
ezt most jól megfogalmaztam.

nekem van kendőm, de ZSófinak melege volt benne nagyon. persze még pucéran is melege volt. 33fok volt a lakásban, 38 kint, amikor született és utána jött még a július.

de valahogy nagoyn össze voltunk nőve. egyfolytában kézben volt, én is igényeltem, meg ő is, aztán 5 és fél hónapos koráig hasfájós volt. persze egyfolytában kézben volt, hogy múljon.

meg is van az eredménye. odajön, odabújik, szeretget, meg azért van, hogy kéri, vegyem fel. olyankor bújik, szorítja a nyakamat.
olyan jó.
Vendég

Én még most tök nyugodt vagyok, úgy tudatában, hogy hetek kérdése már, de semmi stressz nem fog el. Még.

Beszüntettem a babás könyvek olvasását is, mert minél többet olvastam, annál jobban bepánikoltam, hogy jó ég, meg hűha...kicsit fel is dühített, hogy a legtöbb könyv úgy állítja be a gyermek érkezését mint valami családi katasztrófát, ami tönkrevágja az anyukát, az apukát, meg a családot is.
Valószínű nem könnyű a kisbaba és az új helyzet, tesóimra visszaemlékezve, de azért arra sem akarok készülni, hogy ott véget ér az életem és onnantól katasztrófa.
Azért vállaltuk, mert tudatában voltunk, hogy gyermeket szeretnénk, de néha úgy festik le, mint valami csapást. :roll:
Én arra akarok készülni, hogy a nehézségeket is meg tudjuk majd oldani, mint ahogyan több millió nő már ezen a földön és több örömet mint nehézséget fog okozni. A problémákkal meg foglalkozok majd akkor, mikor azok felmerülnek.

Betti
Kép
betti0412

Anyany, biztos minden bébi más mentalitás is, van, aki jobban bújós, de az szerintem nem baj, olyan gyorsan megnőnek, utána majd eljön ám az is, mikor ciki már hogy anya puszilgat... :D

Betti
Kép
betti0412

Pénteken kezdődik a téli olimpia!
Szeretem a sportokat.
Kisfiamnak mondtam, hogy a foci vb-t, a nyáron, végigszurkoljuk ám!
Lehetőleg Brazil, olasz, portugál csapatban gondolkodjon.

Betti
Kép
betti0412

betti!
ez így van.
szerintem egy dologra érdemes készülni, a szoptatásra.
a saját példám az, hogy kellett volna.
azt hittem minden nő tud szoptatni. aztán kiderült, hogy én nem...
pedig az a legfontosabb először a piciknek.

jajj csajok!
mostanában egyre többször elfog, hogy kellene már a tesó.
de nagy felelőtlenség lenne.
amikor hónapról hónapra élünk, nem szabad.
de a lelkem újra picibabázni akar...
Vendég

Sziasztok!

2 hete rosszalkodott a telefonom. Kicserélték benne a szoftvert és furcsa módon vannak olyan telefonszámok amik megmaradtak és vannak olyanok amiket nem találok.
Általában azok amiket nagyon régen írtam bele megvannak.
Most akartam hívni Bendét és nincs meg a száma...

Csajok!

Kérlek priviben küldjétek el a számotokat!

Tegnap már vittem Milut bölcsibe. Nem volt sírás, csak egy picit bent a csoportban, de akkor én már elmentem.

Anyany! Írnál kicsit bővebben, hogy mit érzel? Én még nem éreztem ilyet, mióta a Milu megszületett. Agyban tudom, hogy kéne egy tesó, de a szívemmel még nem vágyom rá. :roll:

Sokszor elgondolkodom azon is, hogy talán egyke marad, de azt meg annyira nem szeretném. Tudom, fiatal vagyok még, bőven van időm, de akkor meg előjön a korkülönbség kérdése...

Lányok!

Valamikor egy találkozó?????????

Kép
jaffa4

Winchi!

Ezek a hordozós képek annyira jók!!!! Én nem hordoztam a Milut, de ha lesz következő, akkor tuti fogom!!!

Tegnap este nagyon apás volt a kislányom. Apának kellett feladnia a pizsamát, apával kellett meginnia az esti tejet és apának kellett mesélni is. :)
Akkor jöttem rá, hogy mennyire fontosak nekem ezek a pillanatok.

Kép
jaffa4

Jó reggelt!

Tegnap iwiweztem és hirtelen felindulásból írtam Gégéének egy üzenetet, hogy hiányoljuk. Azt írta, ma vagy holnap benéz. :)

Meg ugyancsak az iwiwen láttam Mancsa, hogy Neked is holnap lesz a szülinapod????!!!! Nem is emlékszem, hogy ezt már beszéltük volna. De nem ér ám ilyen fiatalnak lenni. :wink:

Winchi, tök jók a képek, az új is meg a régiek, tényleg, milyen pici is volt Matyi. :) Kitartást a fogacskákhoz!

Ancsi, jó, hogy Te is jöttél. Öcséd tök jó fej, hogy segít, megkérdezhetem, hány éves?

Tünci, ez a picsogós szmájli nagyon tetszett. :lol: Elhiszem, hogy nagyon vágysz már Kismucira, de most már tényleg nemsokára a karodban tarthatod. Én is mindenen bőgtem kismamaként, a barátaink esküvőjén vissza kellett magam fognom, hogy ne zokogjak fel. :oops:

Beze, a tejet én is hagynám még, ha azt is megérzi, amikor Te iszol. Ja, erről jut eszembe, holnaptól a Tecsoban a mildibé tápszerek, junior italok akciósak lesznek, valami 1500 pénz körül adják.

Betti, szép méretei vannak már a Kisfiatoknak. 8) Igen, ez már tényleg egy türelmetlen időszak, én is így emlékszem vissza rá.
A gyerekszületéssel meg igen, jól megváltozik az ember élete, aztán egy idő után meg azt veszi észre, hogy nem is emlékszik rá, milyen volt az élet Nélkülük. Én a régi fényképeinken is mindig keresem a gyerekeinket, hol vannak, pedig hol voltak akkor még... :lol:

Jaffa, örülök, hogy kezd akkor alakulni ez a bölcsi. :) Talit meg jól meg kéne szervezni, mindig csak felvetjük, hogy kéne, aztán ennyiben maradunk. Kinek mikor jó? És fő kérdés, hogy hová menjünk?

Megyek, hiányol a csajszim.

Katinka

Ui.: Lara, rég jöttél már...

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!

Betti, most már tényleg nincs sok hátra, élvezd ki az utolsó pocakos napokat, hidd el, hiányozni fog, hogy már nem rugdos odabent. :wink:

Anyany, teljesen megértelek, mi is azért álltunk neki, mégha nem is fog még egyelőre sikerülni, mert nagyon szeretnék megint először pocakos lenin, utána meg ismét babázni. Lexivel is lehet még, de annyira már nem szereti, ha felveszem, megölelgetem, sokkal érdekesebb menni, futkározni.

Jaffa, hidd el, érezni fogod, ha készen állsz a kistesóra!

Katinka, én is így gondoltam, köszi. A tápszert akkor ott veszem meg, ha reggel nem kap cicit, akkor már kell.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Én is eltüntem, mert a nacsasaszony lelökte a laptopomat a kisasztalról. Az asztalihoz meg nem mindig férek ide. A férjem fél maréknyi törmeléket szedett ki belölle, beletöröt a csatlakozó. :evil:

Nagyon szép minden gyerköc!

Tünci, hiszen terveid már most is vannak kismucival. :)

Tesó kérdés: amikor együtt játszanak és bohóckodnak, mindig eszembe jut, hogy milyen jó, hogy ketten vannak. Ezek a lgjobb pillanatok. de tudom anyagilag nem mindegy. Bár szerintem könnyebb a több gyerek, mint az egy.

rólunk: készen lett az új sin, hordjuk is egész jól tud benne közlekedni. Csak a kis rafkós kitépőzárazza. Majd teszek képet. Bejelentkeztünk 25-ére egy magándokihoz Pestre. Őt nagyon dicsérik, hát kivi leszek.

Kép
Kép
rhkrisztina

Barinőmnek 1 éves a kisfia. 7 hónaposan felált, de az ágyat nem tették le teljesen, mert hogy ugyis csak anyit van benne, hogy alszik. :evil: Hát tegnap kiesett. :evil: én olyan mérges voltam. de szerencsére nem lett semmi baja, a fejét nem ütötte be. Utánna apuka egyből lerakta.

Kép
Kép
rhkrisztina

Tüncikém, csak nem a 30. van ma? :D

Betti
Kép
betti0412

De bizony!
Utána néztem tavalyról........ :D :D :D :D :D
Üdv a klubban!

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok Lányok!

Köszi a hiányolást!Olvasni szoktam de most esténként tanulni kell napközbe meg Hannus nem igazán hagy írni most is itt áll mellettem.

Tünci akkor ma van a szülinapod??? :D

Bende:Örülök hogy jól éreztétek magatokat :D képek?meg részletes beszámoló? :D

Betti,Tünci:Olyan jó olvasni ahogy készülődtök :D :D :D képeket kérünk ám :wink:

Jaffa:Nekem egyre többször eszembe jut a kistesó de még a nyarat megvárjuk az biztos aztán utánna.tényleg jó lenne egy találkozó :D

Winchi:Én a kistesót majd szeretém hordozni úgyhogy erre még visszatérünk.Matyi nagyon édi :D

Anyany:Nagyon csini a hugod :D

Betti:Jó kis súlya van a kisfiadnak :D

Most mennem kell mert hiányolnak
Vendég

Kicsit megkésve de annál nagyobb szeretettel kívánunk nagyon boldog névnapot a két kis Dorkának :D :D :D Kép
Vendég

Tüncikének BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK
INNEN A MESSZE VAJDASÁGBÓL! :D :D :D Kép

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Először is a köszöntések:
Azt hiszem el is felejtettem 6-án: Dorkának, Dorcsinak Boldog Névnapot Kívánok!
Tünci Boldog 30.-at! Nekem annak idején egy kedves barátom ezt írta: Ne félj, azért van élet még 30 után is! :lol:

Beze: Még nem adtam tejet Rékának, a gyerekorvosunk is, meg a védőnő is azt mondja, hogy 2 éves kora előtt ne. Én sem akarom erőltetni, én nagyon allergiás vagyok, jó lenne, ha Réka nem lenne az. Ugyan én a pollenre, de állítólag minden allergiának van valami köze egymáshoz! Ezért is vagyok gondban a szopi elhagyással, mert még nem találtam olyan tejitalt, vagy tápszert, amit Réka meginna, addig meg nem tudom elhagyni a szopit. Azért próbálkozom, a héten is vettem pár új félét a dm-ben.

Ancsi: Pont akartam kérdezni, hogy még mindig olyan sokszor keltek éjjelente. Szóval igen. Hát az nem jó. Réka is nagyon rászokott a többszöri kelésre, mostanában örülök, ha csak egyszer kel, pedig egyidőben az volt a vágyam,hogy végig aludja az éjszakát, most az, hogy csak egyszer keljen!

Lara: De jó, hogy itt vagy, tessék többet jönni! Mert irgum-burgum! :D

Bende: Merre jártatok? Amíg hó van a városban minimalizáltuk a sétákat, mert a jól letakarított utakon alig bírom tolni a babakocsit. Szóval, ha elolvadt, majd hívlak.

Szösz

KépKép
szosz

Egész nagy szülinapi bulit csaphatnánk! Ma Tünci holnap Katinka és Mancsa :lol: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKTEK! :lol:

Betti én is voltam így, hogy egyszer csak elegem lett a rengeteg babás információból és nem olvastam több infót a könyvek azóta is ott pihennek a polcon.
Csajok egész hordozós mozgalmat indítok még a végén itt a topikon :lol: Pedig én nem is vagyok olyan nagy hordozós mint azok az ismerőseim akik nem is használnak babakocsit csak kendőt.

Kriszti remélem használ a sín szegény Lotti mennyi mindent ki kell bírnia, puszi neki!
Az ismerőseidnél még szerencse, hogy nem lett baja a gyerkőcnek!

Ebéd előtt kint voltunk egy órát, havaztunk remélem ez az utolsó nagy hóesés decemberig!
Kép

KépKép
winchi

Tünci, drága, isten éltessen sokáig!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Dorkának, Dorcsinak utólag is nagyon boldog névnapot!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Szösz, szerintem én is 2éves kora körül fogom elősz9r tejjel megkínálni. Ízesített tápszert próbáltál már? Szerintem első körben banánost veszek, de csak akkor, ha nincs benne cukor.

Katinka, bejelöltelek iwiw-en, remélem, nem gond. Nagyon szépek vagytok! :wink:

Matyi nagyon édes, mint mindig! :D

Szegény Lotti, remélem, most már jó helyre kerültök, és hamar letudjátok a műtétet. Drukkolok nagyon!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Tünci! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!! :D :D :D :D :D
Sok puszi!

Katinka és a Lányok

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok lányok!

Köszönjük a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!

Katinka, Mancsa, Tünci! Nektek is nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Kép

katinka: 26 éves, de nagyon szereti a gyerkeket, és a gyerekek is őt. Valahogy szerintem leragadt gyerek szinten, és úgy látszik ezt érzik a gyerekek is. :)

tünci: még szép, hogy tervezgetsz, ez így helyénvaló. Nemsokára ideért a jóidő, és a tavasz, és annyit sétálgathatsz Kismucival, hogy még bele is fáradsz majd, kitartás.

betti: szépen gyarapodik a kis pocakmanó. Örülök, hogy minden rendben van. Ne olvass babás könyveket, nem érdemes, mindegyik mást ír, én teljesen bepánikoltam szülés előtt, és azt mondtam, nem olvasok semmit.

kriszta: nem semmi, megvárták, míg kiesik a baba. HÚÚÚ, de durva. Mi amikor még nem is tudott állni Dorka, már akkor lejjebb tettük az ágyat. Szegény, még jó, hogy nem lett baja.
Lottiról várjuk a képet. Szegénykém, még jó, hogy elviseli a sínt, a szívem szakad meg érte.

jaffa: nekem is néha eszembe jut, de jó lenne pocakosnak lenni, és de jó lenne, ha Dorka játszana egy tesóval, de még úgy érezem én sem készültem fel lelkileg.
Én örülnék a találkozónak, de csak hétvégén érünk rá...

winchi: tök jók a hordozós képek. Szerintem ha lesz tesó, én is kipróbálom majd. Hóemberes is tök szupi, Dorka mondogatta itt, hogy hómmmberrrer, vagy valami hasonlót, meg mondtam, hogy Matyi baba, annyira tetszett neki. :) Végülis a vőlegénye... :)

szosz: hát igen, még mindig nem állunk a helyzet magaslatán alvásügyileg, de majdcsak változik valamikor. Én is örülök, ha csak 2-szer, 3-szor kel. :) Milyen apróságok is boldoggá tesznek. :D:D:D

lara: azért ha lesz kis időd a tanulás mellett, akkor gyere!

gégéé: gyere várunk!!!!!!!

any: hú, emlékszem nagyon meleg volt, mikor Dorka is született. Nyáron nem kellett nagyon beöltöztetni őket. :) De régen is volt. :)
Most eszembe jutott, hogy írtad a húgodról, hogy mos mindent, én is tök szerettem mosni, vasalni a babaholmikat, mikor Dorka a pocimban volt. Még a kb. 1 évesre való cuccokat is mostam, pakolásztam.... :)

KépKép
ancsi_pancsi

ancsi!
én is átmostam mindent, mait kaptunk meg vettünk, anno.
emlékszem, annyi zoknit kaptunk, hogy álltam csodálkozva és vakartam a fejem, hogy minek ennyi zokni.

jaffa!
babadolog.
igazából azt érzem, hogy szeretnék egy babát tudni a pocimban, szeretném érezni, ahogy elkezd mocorogni, szeretném, egy csöpp kis emberke illatát érezni, és hátha sikerülne a szopi is. mondjuk a szülés nem hiányzik, de az ultrahangokat nagyon szerettem.
és remélem, hogy jobban csinálnám, mint Zsófival.
Vendég

hugomnak is kisfia lesz, azaz nekem pedig kis keresztfiam!

ennyit a rózsaszín kisruhákról. :)
Vendég

már nem tudom követni!
boldog szülinapokat és névnapokat kívánok!!!
Vendég

Bende! Írtad múltkor a Kengurus játszóházat! Mikor mentek, lehet, hogy elmennénk.

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Szösz! szerintem a jövő héten mennénk vaamelyik délelőtt. Nyanyónak most egy kicsit folyik az orra, enyhén náthás, valószínűleg addigra kilábal belőle. Jelenleg éhségsztrájkol- már két hete- alig eszik.
A barátnőmnél is szinte csak tejen élt. Persze a svájci tej sokkal finomabb. Halkan megjegyezném hogy a zsírtartalma csak 2,5 %- os mégis ,,tejesebb,, mint az itthoni 2,8%- as. Napi 7 deci is lecsúszott belőle, itthon meg első este két korty után visszaadta az üveget és közben fintorgott.
Valahogy igyekszem túllendülni ezen a dolgon, valószínűleg a szemfogak is ludasak a nemevésben.

Anyany- gratulálok a húgodnak, hogy kisfia lesz!!!
Babadolog: én is nagyon szeretnék kistesót, de nekem ez az érzés már kb 7- 8 hónapja tart. Most mégsem lesz, mert ebbe a lakásba nem szeretnénk még egy gyerkőcöt bezsúfolni, így most melót keresek, aztán ha sikerül visszamenni dolgozni és egy nagyobb lakást venni, akár pár éve múlva jöhet az újabb manó. Niki rettentően szereti a gyerekeket, neki is jót tenne. Ha most szülnék, félek, hogy pár év múlva újra előjönne a ,,kellnekemegyédesszuszogócsomag,, érzés, és hármat már tutira nem vállalunk be. ( hacsak nem lesz ötösünk a lottón:)

Mindenkinek boldog név és szülinapot, aki mostanában ünnepel!
( ennyit már tényleg lehetetlenség fejben tartani:)

Tünci! Neked külön gratulálok a kerek évfordulóhoz! 30 évesnek is jó ám lenni:) Azt hiszem most az igazi ajándék a kisfiad!!!!!

Krisztina! Lottinak minden jót kívánok, azt, hogy végre szerencsével járjatok az orvosnál! Barátnődék:(
bende

Bocsika! ha valakit kihagytam, de most eddig ment a visszaolvasás.
Most megyek tornázni, mert karácsony óta alattomosan visszakúszott néhány kiló és szeretnék megválni tőlük. Sajna ez a mostani idő, nem kedvez az én rohangálós, ide- oda megyek kedvemnek.
Tegnap pl nem is voltunk sehol, mert mire elindultuk volna, addigra eső esett. Most ugyebár megint hó, ma délelőtt már biztosan kimegyünk.
bende

helló Csajszik!

köszönöm a köszöntéseket!!azért ezt most elsunnyogtam volna.. :lol: :P
Szösz párom is ezt mondta,h van élet 30 fölött is.. :lol:

Winchi,köszönöm a képeket,mutattam az uramnak,ahogy a férjedre van kötve,mire ő:na,így fogunk bitfight-olni egész nap a fiammal!!! :roll:

Katinka,Mancsa,Isten éltessen benneteket is sokáig!!!!

Kriszta,kicsi lotti egy hős,h így tűri a sínt,remélem mihamarabb találtok egy igazán gondos dokit..borzasztó,h a súlyponti fehérvári kórházban nincs megfelelő..:(

Lara,tanulás..időnként megjön a kedvem,de csak ahhoz,ami érdekel. :)

Bende,hello megint itthon.és figyu,repültök?Nyanyó szereti?tök izgi lehet egy ilyen pici gyereknek.jobbulást neki!

Gégéé,aztán tényleg tessék jönni,Naspi is olyn ritkán ír..:(

szeretnék majd kistesó,párkapcsolat ügyben véleményeket megtudni,de ezt majd később.

Privátokkal megint sehogyse állok,sorry.....

Szintikém,cseperedik a kisebbik lányod is!!!!már 11 napos..:)

és a képek:
28 hetes és 31 hetes pocak,meg a torta...lehet tippelni,mennyire bőgtem a marcipánt meglátva...
Kép Kép Kép

KépKépKép
tünci28

Hű Tünci!
nagyon szép tortát kaptál!!!! és a marcipán....:)
Nagyon figyelmes a párod!

igen repülővel mentünk. Tavaly odafelé felszállás közben elaludt és landoláskor sem ébredt fel. Hazafelé a mellettünk ülő két olasz pasit szórakoztatta. Most odafelé, felszálláskor elaludt, de utána felkapcsolták a lámpákat és felébredt. Könyveket nézegettünk, evett, ivott, szóval jól elvolt. Hazafelé egy kisfiúval játszott, mindketten kaptak, kis felfújható maléves repülőt és azzal játszottak. ( mindig azt mondták, hogy bumm és lezuhant a repülőjük- szerencsére a mienk nem:)
Mikor Budapest felett jártunk, akkor elaludt. Persze landolásra sem ébredt fel.
Szerintem neki nem jelent különösebb élményt a repülő. Úgy kezeli, mintha buszon ülne. Majd jövök és hozok képeket, de most ,,szagos,, a gyermek.
bende

Jó reggelt!

Harmadik napja alig alszunk... De napközben meg alig van baja akkor nem tűnik fel neki, hogy nő a foga??? :?

Anyany de jó kisfiú lesz Bibi :lol:

Bende jó hogy jöttél! Jól éreztétek magatokat? Svájc melyik részén voltatok? Niki hány fognál tart?

Tünci édes a marcipán elhiszem hogy elsírtad magad! És a pocakod szépen gömbölyödik! :lol:
Párom is gép előtt ült amikor Matyi rá volt kötve :lol:

Már megint esett egy nagy adag hó... Úszni fogunk mire ez mind elolvad :shock:
Valami a kocsival is lett este amikor párom jött haza égett az ABS lámpa, holnap így lehet nem tudunk hazamenni anyuékhoz, arra már nem is merek gondolni hogy mi lesz ha ez pénzünkbe kerül....

KépKép
winchi

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bende

Szia Winchi!

Nikinek 12 foga van, a négy leghátsó és a négy szemfoga hiányzik még. De úgy tűnik, hogy most ráhajtott a szemfogakra. Zürichben voltunk, a környékén, meg Luzernben és a hegycsúcsos képek a Rigi- n készültek.
Na meg az utolsó előtti a repülőről:)
bende

Boldog szülinapot mindenkinek!
És boldog névnapot a lánykáknak!

Tünci nagyon szép a torta!

A mi romolhat még el versenyt, azt hiszem sikerült megnyernem.
Tegnap a férjem karambolozott. :(
Nagyon lassan ment, kb 30-al mert hogy csuszott az út. Az út szélén állt egy autó kiakarta kerülni. A szembejövő még messze volt. Simán belefért volna. De megcsuszott elkezdett pörögni. A szembejövő is elkezdett fékezni, de ő is csuszott és egymásba vágodtak a bal elejével . Hál istennek nem lett semmi baja. A másik söfőrnek az öv megnyomta a mellkasát és ripityárra tötött a kocsija. ÁÁÁÁ nem vagyunk ám idegesek :twisted: A mi kocsinkon a lökháritó, bal eleje ,motorház, lámpa és a kuplung ami nem birta ki.

Kép
Kép
rhkrisztina

Hű Krisztina!

Nagyon sajnálom. De a lényeg, hogy a férjednek nem lett baja. Én is mindennap parázok, mert a párom hajnalban jár Pestre dolgozni és estefelé jön haza.
bende

Sziasztok!

Katnika, Mancsa Boldog Születésnapot!

Bende: Nagyon szépek a képek! És milyen sok haja van már Nikinek! Jövő héten a szerda tutira nem jó nekünk, de a többi nap elvileg igen, ha apa el tud vinni minket, mi is elmennénk a Kenguruba. Szerdán nincs kedvetek jönni Csupamókára?

Winchi: Ezt én sem értem, hogy napközben miért nem fáj, csak éjszaka? :shock:

Kriszta: Húha! Azért még mindig inkább a kocsi törjön, mint a férjed!

Tünci: Nagyon szép torta! És szép pocak!

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket! Tünci, ha Te elsunnyogtad volna, akkor én mit mondjak...
Jaj, milyen szép tortád volt és nem csodálom, hogy sírtál a marcipán láttán. Pocakod meg láthatóan nagyon szépen gömbölyödik. :)

Bende, nagyon szép helyen voltatok. És ügyik vagytok, hogy így kettesben nekivágtok. Lili is repült velünk, Párizsba, a nászutunkra. 9 hónapos volt, én is akkor repültem először.
Niki csudiédes ebben a sapiban! :D

Kriszta, basszus, de sajnálom a karambolt. :( Amúgy nagyon gáz, hogy idén alig takarítják az utakat itt fehérváron. Tegnap este én is nekivágtam, csak ide a jyskbe ugrottam el, hát félelmetes volt, nagyon csúszkáltunk, pedig kb. 20-al mentem végig. :roll:

Winchi, remélem, nem lesz gond az ABS-sel, hátha csak beragadt az a lámpa... Mi is készülünk Sopronba meg Bécsbe vasárnap, jó lenne, ha abbahagyná már ez a hó.

Mancsa, boldog szülinapot Neked! :D :D :D

Tegnap mi is lemaradtunk a levegőzésről az eső miatt, úgy bántam. Ma várjuk a barátnőméket, remélem, neki mernek vágni autóval.

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!

Csak nagyon gyorsan tudok jönni, otthon már nincs netünk, most beugrottunk anyósomhoz kicsit. Köszönjük a köszöntéseket Dorcsika és az én nevemben is, és boldog szülinapot kívánunk Tüncinek és Katinkának.
De jó olvasni, hogy már a szülésre és a kórházra készülődtök kismamik, és hogy Any kistesóra vágyik.
Bende: úúú, de szép képeket hoztál.
Katinka: köszi a cipős választ, én is váltócipőnek gondoltam az oviba a zetpolt.
Kriszta: még jó, hogy párodnak nem lett baja.
Lányok vigyázzatok magatokra, mindenkinek sok sok puszi, amint tudok benézek hozzátok.
Vendég

Tegnap reggel mire felkeltünk, ő várt minket az ablakban:

Kép

Ma reggelre viszont sajna elfeküdt. :cry:

Kép
Kép
katinka31

Ja, Beze, dehogy gond, hogy bejelöltél, visszajelöltelek. Nagyon jó képeitek vannak fent. :)

Kép
Kép
katinka31

sziasztok!

Elnézést mindenkitől...antiszoc vagyok :S

Boldog Szülinapot Tünci!

Látom már szépen növögetnek a babócák a pocakban, hajrá :) csak így tovább.

Betti átérzem a várakozást :) Bennem örök nyomott hagyott az utolsó 3 hét, vagy négy, vagy öt :D bár ahogy elnézem a képeket, te fele akkora sem vagy, mint én voltam :D

Visszaolvasni még lusta voltam; köszönöm a hiányolást jól esik.

Rövid helyzetjelentés:
Minden okés, betegség nincs. Még mindig 6 fogú. Egyre több szót mondogat; de a fő nyelve a japán még mindig :PCsak itthoni mérés eredményeim vannak, mert védőnőhöz csak akkor viszem, ha muszáj; de több, mint 12 kiló, és már kb 82 centi, de lehet több is :D Szaladgál sokat. Egész nap takarít meg pakol.
Nagyon tud unatkozni (én is naaagyooon). Szépen énekel :)

Rólunk: minden okés, csak anyagilag lehetne jobb, mondjuk a lottó ötöst simán elviselném. Az idő rettenetes pfúj, jajj, nem is tudom tavaly Naspival hogy éltük túl az órákig tartó jeges sétáinkat :D
Kistesó nincs tervben.
A lakás gyakran szalad; nem bírom kitalálni néha, hogy mit főzzek :D
Gondoltam rátok sokat; főleg a pocis nyanyákra; néha benéztem, és megnyugadva konstatáltam, hogy Tünci vonalzóján megy a kismuci mindig előre. Várom, hogy megszülessen Betti kisfia; tök jó lesz. Tökre izgalmas lesz, megint átéljük a kicsikkel való örömöket-gondokat itt a topicban. Tünci kismucija 2 hónap múlvára van kiírva, és ez is tök izgalms, és jóóóóó. az én Emmacim is 12-re volt :D

Na olvasgatok, aztán igyekszem nem befordulni itt nagy magányomban :S

csók-pusznyusz

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Elöször is Tüncinek nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk :D :D :D :D :D (bocsi ezt már tegnap szerettem volna csak nem értem vissza) Kép

Mancsának is nagyon boldog születésnapot kívánunk :D :D :D :D :D :D Kép

Katinkának is nagyon boldog születésnapot kívánunk :D :D :D :D :D :D :D :D Kép
Vendég

Bende:Nagyon szuper képeket hoztál.Niki csudaédi abba a sapiba :D :D :D :D :D Svájc hány óra repülőút?Milyen hosszú haja van már Nikinek.

Gégéé:Örülök hogy jól vagytok :D :D :D :D Emma jó kis súlyba van Hannus 10 kiló most.Naspival nem szoktatok találkozni?
Ne tessék befordulni reméljük már nemsokára jön a tavasz :wink:

Katinka:Szép hóembert építettetek :D nálunk csak a hó esett eső nem.

Kriszta:Nagyon sajnálom :( még szerencse hogy a párodnak nem lett baja.Lotti drága olyan kis ügyes :D majd kérünk róla képet.

Tünci:Nagyon szép a tortád :D :D :D :D és szépen gömbölyödik a pocid :D :D :D csini vagy :D

Winchi:Matyi de édi a hóba :D :D :D Sajnálom a rossz éjszakákat :cry:

Szösz:Igenis értettem :lol:

Ancsi:De jó hogy tesód igy elvan Dorkával :D Marietta májusra van kiírva a kisöcsivel úgy emlékszem 18-ra szép nagy pocija van már.
Köszi a képaláírást.Puszi nektek
Vendég

Mancsa, katinka, nektek is BOLDOG SZÜLINAPOT :P

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?