Sziasztok!
Nem voltam pár napig, és olyan sokat írtatok, hogy követni is alig bírom!
A pindúrok gyönyörűek és most még irigykedem, de nemsokára
nekem is lesz!
Kedden voltam a 30 hetes UHot megcsináltatni 32 hetesen. Ahol kiderült, hogy lehet a doki elszámolta magát
mert a picúr olyan nagy, hogy 34 hetesnek felel meg. Szóval a doki felkészített, hogy pakoljam csak nyugodtan a kórházi motyót, mert nem lesz ez októberi szülés.
Szerdán meg kellett mennem a cicimet meg UH-oztatni, mert régebben voltak benne jóindulatú daganatok, amiket a mellkicsinyítő plasztikánál a doki kivett, de a pajzsmirigy miatti hormonpótlástól kialakulhatnak. Csak annyira tömött a mirigyállomány, hogy nem látott semmit a dokinéni, csak cisztákat mindkettőben. De szoptatás után feltétlenül kell mennem majd megint.
Mint kiderült ez a fajta UH sokkal erősebb, mint amivel a piciket nézik, és szó szerint elájultam a vizsgálaton. Háton kellett feküdni, a karjaim a fejem felett. A picúrtól nem kaptam levegőt, mert ahogy a dokinéni rám rakta a vizsgáló bigyót a picúr olyan tiltakozásba kezdett, hogy ugrált a hasam. Majd mikor felültem, hogy jobban meg tudjon vizsgálni, elvágódtam. Percekig nem voltam magamnál állítólag.
Szegény picúr, hiába lettem rosszul én, bűntudatom volt a vizsgálat miatt. Nagyon rossz lehetett neki! Mondta a dokinéni, hogy a magzatvíz még fel is erősíti az ultrahangot, szóval képzelhetem mit élhetett át, ha így tiltakozott! Úgy jöttem ki a vizsgálóból, hogy a párom majd infarktust kapott a látványomtól.
nyuszimuszi Én most akartam menni szerdán 18-ra, de ez az ájulás megakadályozott. Így jövő7en Én nagyon szívesen mennék veled.
És már vagy 2-3 hete tervezem, hogy elmegyek, csak olyan rossz egyedül menni. Párommal szerettünk volna megnézni, de Ő megint éjszakás lesz a jövő7en, így biztos nem fog tudni jönni.
Majd írj, hogy jó-e, és ha igen, mikor és hol talizzunk. Igaz én a kórház előtt szállok le a buszról.
Ja, és nevet változtattunk!!!
Megvan a VÉGLEGES!!!!! Olyan boldog vagyok, és úgy megnyugodtam. Érzem, hogy ez lesz a legtökéletesebb Neki!
Katona Gergely Roland (párom a Gergelyt, én a Rolandot)