Új privát üzeneted érkezett!

akkor jó éjt mindenkinek
melcsike70

Még vagyok 8)
Vendég

Melcsi, úgy látom, már mentél.

Jó éjt mindenkinek, akkor én is bedobom a szunyát
Vendég

Jó éjt mindenkinek, csak beugrottam egy pillanatra.

Gondolok rátok lányok, még ha írni nem is tudok (még! mert kezd bedarálni az egyetem).

Pusszancs.

Kisanyácska

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Sziasztok!

Csak beugrottam helyzetjelenteni és gondoltam küldök nektek egy bombát....az államkincstár részére.

Katasztrófa amit meg tudnak csinálni az emberrel! Undorító és szégyenletes.
De azért lenne egy kérdésem: elvileg ehhez a pénzhez csak akkor lehet hozzájutni ha számlát nyitottunk, Ha nincs számla nincs pénz és akkor nincs gond sem a hagyatéki eljárással! vagy tévedek? Nálam ilyemsi ugye nem merült fel mert eleve angyalkaként kezelték, hiába élt pár órát. De ismerősömnek Down-kórral született a babája és nem volt energiájuk a sok korai műtét miatt számlát nyitni, aztán a baba meghalt de nem volt gond h ilyenje nem volt. Nem is kérték. Ők nem tartottak igényt rá, mert mindösszesen valami 40e forint az összeg és az utánajárást amit igényelt volna a dolog nem akarták végigcsinálni. A kötvény annak jár aki kéri. Nem kötelező kérni.
De rohadtul nem értek hozzá így elnézést ha baromságot írnék.

Tegnap eljöttem táppénzre. Veszélyeztetett terhesség miatt. Kiakadtak odabennt.....azt hiszem már vissza nem is mehetek. Remélem nem is lesz majd okom rá h ismét munkába álljak. 9hónap+3évig eszembe sincs dolgozni és ha szerencsém van akkor még tovább is maradok és tesója lenne Borsószemnek.

Kisanyácska: minden elismerésem. Háztartás gyerek és a suli!

Rohanok egy új nődokihoz, h vállaljon el a terhességem során. Remélem elvállal! És hátha kukkolhatok egyet az UH-on is! Már nagyon várom! Bár 3 napja már láttam de ugye mint tudjuk sosem elég. És folyton aggódok.
apa repked. Én nem merek....ki tudja. Tom nem lesz semmi....de én azért nagyon nagyon félek.

Valamelyik nap rémálmom volt. Le sem merem írni. Zokogtam. Apa ébresztett fel. Teljesen kiborultam.
Hiába tartom magam nappal, éjszaka, ha másképp nem hát álmomban kijön minden. Vér...halál....üresség...szörnyű.

Kiváncsi leszek doki mit mond mikorra várható Borsószem érkezése. Mivel nem egyértelmű a menzesz kezdete így nem tudom mikorra esedékes a születése.
Nagyon szeretnék simán szülni. Remélem ő is engedni fogja. De tudom sokmindentől függ. Megpróbálok betenni majd vonalzót is ha nem zavarna titeket h hol tartok az idő múlásában.

Kitartás nektek és egy kicsit jobb napot a sok rossz között!
Vendég

Megcsapott a munka szele...
Alig bírok elszakadni innen. :(

Kisanyácska!!!!!
Randi beszámolót kérünk!!!!!
Már ha te is akarod persze. :D

Ezzel a tenni kéne valamit dologgal kapcsolatban:
Én védőnéninek mondtam, de szerintem nem sok eséllyel.
Nem tudom, hova lehetne még fordulni egyébként.

megyek dolgozni vissza, sziasztok

Betti
Kép
betti0412

Manó, nagyon szorítok, hogy ma minden rendben legyen. Majd írd meg mi volt, ha hazamentél.

A babakötvényt nem kell igényelni, automatikusan nyitják meg minden újszülöttnek.
A megszüntetését kell igényelni:(

Betti, sipirc haza :wink: Még van bő egy heted otthon, tessék kihasználni :roll:

Tünci, Melcsike, Csige vagytok?

Jó hír: úgy néz ki, hogy megjött. Bár még nagyon az elején vagyok, nem akarom elkiabálni, de úgy örülök neki.
Tegnap már olvastam mindenféle borzalmas dolgot, hogy többek között elmaradhat a cisztától, amit ugye én most úgy tudok, hogy felszívódott, de nagyon beparáztattam magam.
Vendég

Tünci, írtam privit
Vendég

Hello!
Be kell mennem Fehérvárra, délután jövök...

KépKépKép
tünci28

NNNNA, úgy látom ,ma van peteérés...

Én még képtelen vagyok az összebújásra..próbáltuk, nem megy..ez így marad????
tünci28

Nálunk sincs valami sűrűn

Tuti, hogy nem fog így maradni :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.23 13:43-kor.
Vendég

Igen vagyok, csak kicsit el vagyok havazva.
Manomano: vigyázz magadra és teljesen igazad van, hogy otthon maradsz. Én is otthon fogok első naptól kezdve. Nekem a vetélésem után azt mondta a dokim, hogy ha ismét kismama leszek, akkor számítsak rá, hogy azonnal táppénz. Sajnos én is tudom, hogy ennek nem fognak örülni a melóhelyen és ha bármi történik, akkor ide már nem jöhetek vissza, de ez engem akkor már úgysem igazán fog érdekelni. Szülés után nekem úgy is nézni kell egy másik helyet, mert ez nagyon messze van és nem tudom a családdal majd összeegyeztetni, nekem pedig már akkor az lesz a legfontosabb. Szóval nyugi, pihizz sokat és ne aggódj, nem lesz semmi baj. Tudom, könnyű ezt mondani, de ha én is ismét terhes lesz, akkor tiszta para leszek. Szóval majd rám is rám fér a biztatás :D Természetes, hogy az ember ilyenkor fél, mindenre odafigyel még jobban is mint kellene. holott minden megy a maga kerékvágásában minden kis galiba nélkül.

KépKép
csige-bige

Én is azt gondoltam, hogy következőre el fogok jönni majd táppénzre az elejétől, de ha jobban belegondolok az az eleje a 12. hét leghamarabb.
Ugye a menstruáció kiamaradása után két héttel mész orvoshoz, az már 6 hetes terhesség, és utána a 12. heti uh-ig, mivel nekem nem volt vetélésem, tehát a testemmel gond, szerintem elmehetek a sunyiba a táppénz kérelmemmel.
A 6. hétig meg mire, mikor még meg sem tudják állapítani, hogy terhes vagy-e. Az már két hónap.
Tehát, ha a nyitott hátgerinc kialakul a 15. napon és a 6. hétre már kifejlődik mindene, és utána már csak nő, akkor azt a következtetést vontam most le magamban, hogy ugyanebbe a zűrös, stresszes, rohanó életmódomba fog érkezni. Mire kiírnak táppénzre már régen mindegy.

Betti
Kép
betti0412

Vagy nem jól logikáztam ki magamnak?
Még a hányingerre sem foghatom, mert az nem volt, de ha mondom is hogy van, két-három hétnél hamarabb az sem kezdődik, tehát ha kegyes a sors és decemberben tudunk próbálkozni, akkor minimum márciusig csúszkálok a havas utakon befele a munkahelyre.
Hát így már kicsit elkeserítő, mert eddig az volt bennem, hogy decemberig kibírom, de ha jobban belegondolok és számolok, az március vége, április eleje. Neeeee. :(

Betti
Kép
betti0412

Hát szerintem ez dokifüggő. Nekem a menzes elmaradását követő napon már tesztelnem kell és ha pozitív, akkor azonnal hívni a dokit és menni uh-ra. Kapok majd gyógyszert amivel megtámogatják a terhességet és maradok otthon a popómon. Legalább is ezt mondta a doki. Viszont ezzel az a gondom, hogy akkor még annyira korai lesz a terhességem, hogy még bármi lehet és csak úgy hipp-hopp otthagyni a céget..... Nagyon félek, hogy ha történik valami a babával, akkor se baba, se állás. A munkahelytől nem sok jót remélek, mivel már a táppénzem után is megkérdezték, hogy szándékozom e ismét hosszú távra táppénzre menni. Mondtam, hogy egyenlőre még nem írtam be a naptáramba.
Viszont ha a doki azt mondja, hogy otthon kell maradni, akkor nem akarok vele ellenkezni, mert ha történik valami, akkor utána soha nem bocsájtom meg magamnak hogy orvosi javallat ellenére mentem dolgozni. Szóval nehéz kérdés. Ha esetleg mégis a legrosszabb sül ki belőle, akkor keresek másik munkahelyet. Azért bizakodom, hogy a második terhességgel már szerencsésebbek leszünk és nem lesz semmi baj.

KépKép
csige-bige

ismét szisztok :D

Betti igenis irasd ki magad.
Ugye a pocaklakóknak 6 hetes korukban mutatható ki a szívhang,elötte csak a petezsák,stb...namármost én,mikor Kristóffal terhes lettem,olyan korán mentem el dokihoz,hogy a dokim szerint méhen kívüli terhes voltam,meg akart másnap műteni,de nem engedtem...felkerestem egy másik városban egy másik dokit,aki mindent rendben talált,viszont közölte,hogy nem sok mindet tud kimutatni,mert még nem voltam 5 hetes terhes sem,de az uh is mutatott valamit,meg vettek vért,ami egyértelműen kimutatta a terhességet. Másnap a saját dokim szerint ismét méhen kívüli voltam,saját felelősségre nem műtött meg. Szerencsére. Különben nem biztos,hogy lenne Kristóf.
Én is azonnal csináltam tesztet,ahogy nem jött meg,rá kb.2 napra,ez pozitív volt,és már mentem is dokihoz,aki azonnal kiírt volna,ha akartam volna,a munkám miatt.

csige-bige gratulálok a dokidhoz,nagyon helyesen gondolkodik.
Vendég

elég nehéz kérdés ez a munkahely kontra táppénz dolog..
úgy emlékszem, mind úgy megyünk vissza dolgozni, hogy elköszöntük..biztosan mindenhol tudják, hogy idővel, ki hamarabb, ki később meg fogjuk próbálni újra..mivel a mai világban emberségre nem számíthatunk, én őszintén megmondtam az igazgatónak, hogy mi az az idő, amíg biztosan számíthat rám, hogy utána mi lesz azt nem tudom..abban a pillanatban el fogok jönni táppénzre, amint pozitívat tesztelek..ha határozatlan idejű munkaszerződésünk van, akkor onnantól törvényi védelem alatt állunk..az a lényeg,hogy be kell jelenteni és akkor nem küldhetnek el..azon, meg hogy visszavesznek e ráérünk majd évek múlva gondolkodni...

Betti!
a táppénzről:amikor engem kiírtak, akkor még nem volt szívhang kimutatható, csak a petezsák..de mivel véreztem, a diagnózis fenyegető vetélés, azzal mehetsz táppénzre..annyi az egész, hogy a nődokid ezt írja a leletre és akkor a háziorvos nem mondhat nemet..Bár nálunk Fehérváron ill.a környékén az SZTK-ban is adnak táppénzes papírt..de mondom, nekem néhány hete a háziorvosom azt mondta, hogy csak nyugodjak meg, semmi baj nem lesz legközelebb, ha kell az első perctől kiír és fekszem otthon, ha kell kijár hozzám..Szerintem Ő kiírna a fogamzás napjától, ha mondanám neki, hogy most lehet hogy lesz valami...

Egyébként ez is milyen furcsa..szerintem itt mindannyian a világ legtermészetesebb dolgaként fogtuk fel a terhességeinket..én azt terveztem, hogy végig sportolok, legalább félidőig dolgozom...
de most már erről is másképp vélekedem...már nem tűnik olyan természetesnek...

KépKépKép
tünci28

Ebben igazad van Tünci
Én is így voltam.
Jártam rendszeresen tornázni, félidőig dolgoztam is, semmi bajom nem volt.
Most az jut eszembe, hogy meg sem fogok mozdulni, én, aki ennyit szaladgál, mert az egy dolog, hogy a méhszáj zárt, egy ideig, mint ahogy azt nálad is láttuk. Annyi történéssel találkozik az ember, hogy mennyi minden megtörténhet és tudjátok én már úgy vagyok vele, hogy meg is fog. Mert eddig én is úgy gondoltam, hogy á, az csak másokkal történhet meg, velem nem. Ahan.
Velem is bármikor, bármi és a legrosszabbra kell készülni, mert ha annál jobb, az már ajándék.

Igazából én csak azt akartam mondani, hogy ha a 15. napon kialakul, akkor meg már mindegy mikor ír ki táppénzre. Ha most korábban eljövök, ez a rendellenessége már megvolt, csak táppénzen vártam volna ki.

Betti
Kép
betti0412

Bepakoltam egy elég nagy táskába, de még vannak dolgok, amiket szeretnék vinni.... :D
Párom meglátja, kiakad.
Mindig elviszek egy halom cuccot, aminek a felét haza is hozom szépen.

Betti
Kép
betti0412

Szerintem most mond azt a párodnak, hogy az ő kedvéért nem viszel sok cuccot, aztán amikor már kinnt lesztek, akkor kezd el hiányolni mindenféle csajos dolgot és vetess vele egy csomó jó cuccot... :wink:
tünci28

Tényleg a méhszáj...a 22 .hétig 3000,23.héten 2100,25.héten 1111.....aztán néhány nap és vége...
tünci28

Manomano!!
Természetesen kérjük a vonalzót!!
Ha úgy érzed, szívesen megosztanád velünk,akkor később esetleg tehetnél fel uh képet,jó??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2008.09.23 16:21-kor.
tünci28

Na, vagyok már.

Betti, nagyon jó "nyaralást" nektek, reméljük szép időtök lesz :wink:

Képzeljétek, most jöttem a kö...g háziorvosomtól.
Ő ugye éppen szabin volt, mikor mentem táppénzre íratni magam. A helyettesítője úgy vett fel táppénzre, hogy ORVOSI IGAZOLÁS A KERESŐKÉPTELEN (TERHESSÉGI) ÁLLOMÁNYBA VÉTELRŐL

A háziorvosom négy nap múlva vette vissza az ügyemet, tehát gyakorlatilag a táppénzes papíromon 4 nappal kevesebb szerepel, a többi a terhes állományba vételes papíron van, ami megint pénzkiesést meg különböző bonyodalmakat fog okozni a munkahelyemen a bér és munkaügyiseknél.

De már nem mentem vissza hőbörögni, az tuti, hogy most találkoztunk vele utoljára.

Tünci, Betti, mindjárt küldök privit[/b]
Vendég

Privi ment
Vendég

Ma sikerült megvenni azt a babát, amivel a Drágámat temettük..
jól el is bőgtem magam a játlkboltban..kérdezte a csajszi, hogy valami rosszat csinált??mondom, nem, a baba miatt van..erre még jobban összezavarodott, úgyhogy jobbnak láttam gyorsan eltűnni..

Azt hittem, ezen túl vagyok..

Bebotladoztam a mellette lévő bazilikába,imádkoztam,gyújtottam gyertyát..mikor sírtam észrevettem hogy az öregasszonyok pusmogva bámulnak..Hát ők nem azért járnak templomba, mert közel akarnak lenni Istenhez?????????
simán kinéztek, amiért zavarom a pletyit... :cry:
tünci28

Jajj, Tünci, sajnálom a bababoltos dolgot :cry:

Az öreglányokat meg tojd le!!
Vendég

Melcsike, hogy van ma??
tünci28

Van valaki?
Vendég

Sziasztok

Ma nem voltam nagyon gépközelbe ugyhogy még beköszönni sem tudtam. De most mindent remélem mindent el tudtam olvasni.

tünci
Bátor voltál a hogy bementél a játékboltba. Az öreglányokkal meg ne foglalkozz némelyiknek csak unalomüző a térdeplés. (tisztelet a kivételnek) de tényleg vannak akik csak azért mennek mert itt is lehet hireket hallani. A táppénzzel kapcsolatban, osztom betti véleményét ha valaki olyan helyen dolgozik nem megerőltető, akkor lehet dolgozni, szerintem mindenki érzi hogy birja. Én 3 hónapos voltam amikor abbahagytam.De ez azért is jó volt mert a Barcikám is itthon volt nyáron nem kellett ide oda dobálni.

betti

jó utat és vigyázzatok magatokra ok? Köszönöm, köszönöm nagyon neked hogy magatok közé hivtál, mert valószinü egyedül nem tettem volna meg ezt a lépést.Ja és ez nálam is utazási betegség hogy hajlamos vagyok túl sok ruhát,cipőt stb. pakolni, persze fele sem kell.

manomano

keveset izgulni, minden rendben lesz. (én most mindenkit próbálok erősiteni )

csige

nem irigyellek ez miatt a sakk matt helyzet miatt de jól fogsz majd arra kerül a sor dönteni és azt te sem felejtsd el mégegyszer velünk( és mindannyiunkól szó van) nem történhet meg.

boboka

bocsáss meg azt hittem te is lefeküdtél már én még elég sokáig neteztem, legközelebb nem lépek ilyen gyorsan várok a válaszra.

Nem tudom hogy este tudok e jönni csak most gyors beugrottam és szerettem volna minenkinek valamit.

Ha nem tudok este jönni mindekit puszilok.

Magamról volt ma egy kis (nagy ) bőgőrohamon , mert ma egész nap azt láttam amikor a kicsi Bogickám a szemét kinyitotta és rám nézett mielőtt még elindult a hosszú útra és valahogy nem tudtam ezt kiverni a fejemből. És valahogy bebeszéltem magamnak hogy szüksége van rám. De ez azért volt mert éjjel álmomba őt kerestem valahol csatangoltam és nem találtam sehol és nagyon rosszul ébredtem.
melcsike70

Sziasztok!
Ez az a baba: Kép
a világos rózsaszínű ruhás..amikor hazajöttem a kórházból, magam mellé tettem az ágyban..velem aludt, amíg Violához nem került..gondoltam átveszi az illatomat..hülyeség mi??
de jólesik ránézni, ahogy jövök megyek a lakásban,hurcolom magammal..

Az előbb anyu felhívott, hogy hogy vagyok..akartam mondani, hogy kösz jól..de nem igaz..

Melcsike!
Valahányszor kezembe veszem a telefonom, meg akarom nézni Kicsikém képét..elkezdem megnyitni, aztán gyorsan leteszem a telefont..tényleg kínzás,de nem mindig győzöm le magam..

Ma még a kőművesek előtt is kifolytak a könnyeim..kész a szoba,kérdezték jó lesz??mit mondjak..hogy haza sem hozhattam a kislányom...

nagy szar az egész..most olyan dühös vagyok!!! az egész rohadt életre!!!!!!!!!!
tünci28

Melcsike, ne butáskodj, amúgy is fáradt voltam.
Ma viszont tutttti, hogy nem leszek sokáig, mert ugyi holnaptól ismét dolgozó nő leszek :roll: :twisted: úgyhogy legkésőbb 6:30-6:45 körül kelés van 8)

Tünci, nézegesd csak minél többet a kis fényképét. Nem szabad magadtól megvonni. Én majd nemsokára hívatok elő fényképeket, és csinálok egy kis albumot, olyan jó lenne olyankor is nézegetni, ha nincs közelben PC. A telefonon meg olyan picikék a képek, én nagyban szeretném látni :wink:

Picit jobb, ha most sírod ki magad, mert én az elmúlt két hónapban, mintha tudat alatt visszafojtottam volna az érzéseimet, meg a gondolataimat. És érzem, hogy most jön ki minden.
Vendég

Manó, mi volt a vizsgálaton?

Tünci, tudom, hogy nehéz, de azért szép lett a kis szoba? Végül is ugyanolyan lett, mint amilyennek "eredetileg" szeretted volna, vagy változtattatok rajta valamit?
Vendég

Látom sehol senki, akkor jó éjt :roll:
Vendég

tünci

Én telesirtam a kisruhát mielőtt átadtam és befújtam az anya és a apa parfümjével. Én azt gondoltam akkor is hogy van értelme mert van vele tőlünk is valami.
melcsike70

én most jöttem fel de miattam ne maradj boboka ha korán kellsz mert nem tudok én sem maradni csak beköszöntem.

jó éjszakát neked és mindenkinek
melcsike70

Boboka
Sajnos Münchenben már augusztusban hideg van, csak azon drukkolok, hogy ne legyen eső.
Sok időt töltöttem abban a városban szeretem nagyon, de párom még nem volt egyszer sem.

Melcsi
Tudtam, hogy jót teszek veled, ha közénk jössz. :D

Csernusra nem jutottam ám el! Annyit volt a vasalni meg a pakolni való.......Egye fene.

Kisanyácskának nagyon jó lehetett a randi, ha azóta így el van foglalva.

Tünci
Összebújás majd megy, tapasztalat, :wink: Csak türelem, nem kell mindjárt mindent akarni, most ennyi volt benne nem több.

Betti
Kép
betti0412

Tünci
Van egy dal, amit ma hallgattam az autóba csongrád fele, annak van egy részlete:
"jókor voltam a rossz helyen,
nem is történt semmi sem"
"új napra ébredsz neked minden oly szép......"
Rájuk gondoltam, hogy nekik minden nap már szép.

Valahol azt olvastam, hogy vannak lelkek, akiknek már csak ez a lépés kellett a teljesség eléréséhez, hogy picikét ilyen formában éljenek. Ez valami reinkarnációs dolog és ha hinnék benne még jó is lenne. De nem hiszek.
Istenben hiszek és abban, hogy az ő tudta nélkül a hajunk szála sem görbülhet meg, csak még nem értem, épp ezért én is kibőgtem magam ma az autóban a garázsban, mert nem akartam felhozni a lakásba.
Néha kell, aztán megyek tovább.

Betti
Kép
betti0412

Csajszikák, legyetek jók, majd hétfőn jelentkezem, szerintem hamarabb nem tudok, és remélem addig nem éritek el a századik oldalt, mert két napig csak olvashatok vissza. :D
Mindenkit üdvözlök és átadom a bajoroknak a Ti üdvözleteteket is. (bár senki nem kérte, de azért átadom)

Betti
Kép
betti0412

Betti!
Ha még reggel benézel..jó utat!!!vigyázz magadra!!!
tünci28

Jó reggelt mindenkinek!

Ma úgy ébredtem, hogy kicsit elgondolkodtam és én úgy érzem az idő előrehaladtával nem enyhül a fájdalmam hanem csak egyre nő. Tudom hogy ennek nem szabadna igy lennie. De csak egyre azt érzem, hogy visszaszeretném Őt kapni, az én kicsike kis lányomat.Azt hiszem most befejezem, mert nektek sem könnyebb és még az én fájdalmamról olvastok, lehet csak benneteket is felzaklatlak vele.

Legyetek jók. Szép napot mindenkinek! :)
melcsike70

Sziasztok!

Melcsike!

Ne emészd magad azért mert úgy érzed, még mindig ugyanúgy fáj..ugyan mitől lenne jobb..nem jobb.. még sokáig nem is lesz..ha egyáltalán valaha..éjjel azt álmodtam, hogy szoptatom a kisbabám..nem szabadulhatunk a fájdalomtól,hiába a nappali önfegyelem,éjjel jön újra meg újra..persze hogy vissza akarod kapni..mind ezt akarjuk..bennem néha olyan harag van az egész világgal szemben, hogy majd szétrobbanok belülről..
Ne haragudj ezért magadra, s főleg ne gondold, hogy ez nem normális..
Az nem természetes, hogy eltemetjük a gyermekeinket.. :cry:

KépKépKép
tünci28

megnéztem a 4d uh felvételt.nem tudtam megállni..most először azóta..láttam mozogni,ahogy vert a szíve..még hang is van róla..

nem bírom tovább.hogy éljem ezt túl??hogy veszthettem ezt el???

összeomlottem újra....mikor lesz már jobb??????
nincs értelme semminek.nincsen jövő,semmi sincs ,csak Ő..hogy élhetek nélküle??????????????????????????????
tünci28

Sziasztok! Eloszor is nagyon sajnalom ami veletek tortent :cry: ... nincsenek ra szavak. Szomoruan olvastam a torteneteiteket, es kuzdelmeteket, es ugy gondolom hogy tenyleg nagyon nagy ero van bennetek. Tudom mas a szitu, en egy egeszen pici magzatot veszitettem el, es ennek mar majd ket eve. 10 hetes volt. Ennek ellenere sokat gondolok ra, sirok meg mindig miatta :roll: es sajnos nem jon a kisteso... Nem tudom lelki okai vannak e, elkepzelheto az is. Megengeditek hogy neha jojjek kozetek?
tunci28 sajnalom hogy nem vagy jol, tudom hogy mindez csak ures beszed es a fajdalmad sokkal de sokkal nagyobb mint az enyem, de en arra szoktam gondolni hogy minden nappal kozelebb kerulok az angyalkamhoz... :roll:
Vendég

Szia loulou!

Persze, hogy gyere közénk!!
Írj majd magadról,amit szeretnél megosztani velünk!

Boboka ma dolgozik, Betti elutazott,Melcsike, Csige,Kisanyácska,Többiek hogy vagytok??

Ne haragudjatok, de én ma padlót fogtam nagyon..órák óta, újra meg újra elsírom magam..Tudtam, hogy ez lesz, ha megnézem a videót..de most jöttem csak rá, hogy az egész önámítás, hogy elindultam egy úton, hülyeség az egész, képtelenség túlélni egy gyermekünk elvesztését!!!
Most hgoy láttam a felvételt, hallottam a kicsi szíve dobogását..most jöttem rá, hogy félig elfordulva láttam a történéseket, csak a szemem sarkából..és ez történik ha szembefordulok vele....
nem ez az élet rendje..nekem kellett volna mennem..nem a Kicsikémnek...
tünci28

Koszonom Tunci :) . A ferjed sokaig dolgozik? Tudom hogy nem lehet ilyenkor segiteni, de hogy megis melletted lenne. Nem akarok kozhelyekkel jonni, de a siras a gyasz resze, normalis hogy sirnod kell :( . Tudod en mar nem beszelhetek ennyi ido utan errol senkinek, az elejen meg csak csak de mara mar - ket ev utan ( raadasul egy ilyen pici magzatnal) - mindenki hulyenek nezne. Mar kb ugy fel ev utan nem nagyon mertem szobahozni mert lattam a reakciokat. Nem, szerintem sem lehet feldolgozni...
Vendég

Tunci valamiert neki kellett elmennie... ez rettenetes, de en remelem hogy jobban leszel. Sok sok erot kuldok.
Vendég

sziasztok

tünci
annyira sajnálom, és lelkiismeret furdalásom van, mert úgy érzem hozzájárultam ahhoz, hogy lelkileg igy visszazuhanjál. Annyira sajnálom, sajnálom ne haragudj rám. Most én szeretnélek kicsit vigasztalni, tudom hogy fáj mert én is ugyan azt érzem. Legyél erős, tudom nehéz nagyon. ma fent leszek este ha szeretnét együtt sirhatunk, és gyászolhatunk, mert nekünk még kell és amig azt érezzük addig kell. Bárki bármit mondd.

loulou

Bármikor ha ugy érzed nyugodtan gyere közénk, és már csak tudom, hogy milyen jó érzés valahova tartozni ilyen nehéz helyzetben, mert nekem is nagyon jó, hogy a lányok rám találtak.
Mert neked is nehéz és ha akarsz beszélni kell róla neked is, segithet.Én átérzem a te bánatodat is, mert én azt is átéltem amit te is. Én is vesztettem el évekkel ezelőt korán magzatot, de minden pillanatára emlékszem, igaz az már nem fáj, régóta, mert van egy szép kislányom, aki a sebeket gyógyitja évek óta. De most ami van az szenvedés ,kimondhatatlan fájdalom.Bogikám már egy élő kis emberke volt, és nagyon sok emlékem van ezalatt a 10 nap alatt, minden amivel az élet kezdődik és amivel végződik. GYere bármikor.
melcsike70

Sziasztok csajok!

Most értem haza :lol: És már 07:10-kor elindultam reggel, jó, mi 8) 8) Úúúúúgy visszasírom az itthon létet :roll:

Tegnap este még úgy izgultam, hogy mi lesz ma, mint egy elsős gyerkőc az iskola első napján.
A kollégáim maximálisan jó fejek voltak, nem kérdezgettek, csak arról beszéltünk amiről szerettem volna. A főnöknőm direkt megkérte őket, hogy meg ne tudja, hogy faggatnak, majd ha akarok, akkor beszélek róla. Még el is sírta egy picit magát, olyan megható volt, többet ért ez bármilyen sajnálat kifejezésnél. Meg a kollégák is bevallották, hogy nagyon izgultak ám ők is, hogy milyen lesz velem találkozni.

Azért nem írtam ma egész nap, mert egy nap kevés volt az informatikusoknak, hogy a jogosultságaimat visszaállítsák, így még netem sincs. Remélem holnap már többet tudok jönni.

+ nyavalyáim: tegnap ugye megjött, aminek örülök, de ma tampont kellett használni, ami nem tudom, jót tett e; a bölcsességfogam még fájdogál; + hab a tortán, úgy néz ki, hogy megfáztam rendesen :roll:
Mindez persze nem akkor jött ki, mikor itthon voltam, hanem a meló első napján :roll:

Tünci, Melcsike, sajnálom, hogy ilyen szomorú napotok volt ma.
Tünci, nagyon erős vagy, hogy végig tudtad nézni a felvételt, már én is gondolkoztam többször, hogy megnézem, de még nem volt hozzá lelki erőm.
Most viszont úgy érzem, hogy feszít belülről a sírás.

Párom haverjának tegnap éjjel vagy ma hajnalra született meg a kislánya. Korábban jött öt héttel, még inkubátorban van a kicsi.
Ma van a babaparti, szegény férjemnek is el kellett mennie, az egyik legjobb haverja. Na, egyből Betti jutott eszembe, hogy ők is átmentek ezen pár hete.
Nekem meg folyamatosan az jár a fejemben, hogy én, ha ilyen hamar jönne a pici, még nem mernék bulit tartani. Mondtam a férjemnek, hogy ennyi erővel anno nálunk is lehetett volna babapartit csinálni.
Félre ne értsetek, tiszta szívemből kívánom a picikének, hogy minél hamarabb cseperedjen, és egészséges legyen, csak már a történtek után egy kicsit betoji lettem
:oops:
Persze megértem én, hogy az apuka most lett apuka, és hát a pasiknak ezt meg kell ünnepelni :lol:

Na, sikerült kisregényt írnom, bepótoltam a lemaradást.

Kisanyácska, még mindig várjuk ám a részleteket :P
Vendég

Még egy kis államkincstár :wink:

Tegnap este írtam nekik egy levelet, leírtam benne a családi pótlékról meg a start számlával kapcsolatos kérdéseket.
Ma 13:12-kor elolvasták, vissza jött a visszaigazolás, de már válaszolni nem volt rá idejük... Pedig oda írtam, hogy 3 hete hívogatom őket eredménytelenül, ezért folyamodtam az e-mailes segítségkéréshez.

Ma lesz született feleségek, remélem nem alszom el!

Lányok, hiányzik Lackókám :!: :!: :!: Nagyon :!:
Melcsi, Tünci, ez sosem lesz jobb, legfeljebb a felszínen mások előtt elrejtjük a fájdalmat egy mosoly mögé.
Vendég

Melcsike!
Dehogy tehetsz TE arról, hogy visszaestem!!
AZt hittem kész vagyok már megnézni az uh videót, hallani a kis szívverését...de nem voltam kész..sose leszek.
Úgy, de úgy zokogtam, üvölteni lett volna kedvem..felhívta ma férjem, hogy kicsit megvígasztaljon..akkor is sírtam volna, de szükségem volt rá..azt mondta mosst nem tud ezzel foglalkozni, majd visszahív..azóta is hív..eltelt 5 óra, de nem volt egy perce sem..nem tudott bemenni a tetves irodájába..majd este ha megjön és kérdőre vonom, akkor azt mondja majd, hogy nagyon sok volt a munka..hát persze..
Mért van az hogy vadidegen emberektől kapok vígaszt???
MÉrt nem Ő segít??

Utálom az egészet, a házat is azért csináltuk..

Boboka tegnap kérdezte, hogy azért olyan lett e a gyerekszoba amilyet akartam...
Hát nem olyan..a Barbie-s függönyt kidobtam, nem lesz játszós szőnyeg..a fal fehér és nem színes..a kiságy helyett ott lesz a szárító meg a vasalódeszka...nem olyan..

Nem tudok élni gyerek nélkül..és járhatok reggeltől estig pszichológushoz és bárki, aki ilyet átélt akármit is mond a következő baba csaki ennek a kisbabának a pótlásáért jön majd világra!!!!Kövezzen meg bárki ,akinek más a véleménye,de én akkor is így gondolom...
Ha nem így lenne mért gondolnék most arra hogy bár megpróbálhatnám már következő hónapban????????
Ha kislány lesz egész életemben arra fogok gondolni, hogy ilyen lenne Viola is..
Ha kisfiú, akkor meg arra, hogy mért nem kaphatom vissza a kislányom???

Évek óta minden megtettünk, hogy teherbe essem, most meg mindent tegyek meg ,nehogy az legyek???Hogy lehet ezt kibírni???
Annyira kétségbe vagyok esve!!!!!
Annyira hiányzik, úgy szeretem!!!!!!
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?