Sziasztok csajok!
Most értem haza
És már 07:10-kor elindultam reggel, jó, mi
Úúúúúgy visszasírom az itthon létet
Tegnap este még úgy izgultam, hogy mi lesz ma, mint egy elsős gyerkőc az iskola első napján.
A kollégáim maximálisan jó fejek voltak, nem kérdezgettek, csak arról beszéltünk amiről szerettem volna. A főnöknőm direkt megkérte őket, hogy meg ne tudja, hogy faggatnak, majd ha akarok, akkor beszélek róla. Még el is sírta egy picit magát, olyan megható volt, többet ért ez bármilyen sajnálat kifejezésnél. Meg a kollégák is bevallották, hogy nagyon izgultak ám ők is, hogy milyen lesz velem találkozni.
Azért nem írtam ma egész nap, mert egy nap kevés volt az informatikusoknak, hogy a jogosultságaimat visszaállítsák, így még netem sincs. Remélem holnap már többet tudok jönni.
+ nyavalyáim: tegnap ugye megjött, aminek örülök, de ma tampont kellett használni, ami nem tudom, jót tett e; a bölcsességfogam még fájdogál; + hab a tortán, úgy néz ki, hogy megfáztam rendesen
Mindez persze nem akkor jött ki, mikor itthon voltam, hanem a meló első napján
Tünci, Melcsike, sajnálom, hogy ilyen szomorú napotok volt ma.
Tünci, nagyon erős vagy, hogy végig tudtad nézni a felvételt, már én is gondolkoztam többször, hogy megnézem, de még nem volt hozzá lelki erőm.
Most viszont úgy érzem, hogy feszít belülről a sírás.
Párom haverjának tegnap éjjel vagy ma hajnalra született meg a kislánya. Korábban jött öt héttel, még inkubátorban van a kicsi.
Ma van a babaparti, szegény férjemnek is el kellett mennie, az egyik legjobb haverja. Na, egyből Betti jutott eszembe, hogy ők is átmentek ezen pár hete.
Nekem meg folyamatosan az jár a fejemben, hogy én, ha ilyen hamar jönne a pici, még nem mernék bulit tartani. Mondtam a férjemnek, hogy ennyi erővel anno nálunk is lehetett volna babapartit csinálni.
Félre ne értsetek, tiszta szívemből kívánom a picikének, hogy minél hamarabb cseperedjen, és egészséges legyen, csak már a történtek után egy kicsit betoji lettem
Persze megértem én, hogy az apuka most lett apuka, és hát a pasiknak ezt meg kell ünnepelni
Na, sikerült kisregényt írnom, bepótoltam a lemaradást.
Kisanyácska, még mindig várjuk ám a részleteket