Új privát üzeneted érkezett!

Edina,

nagyon jók lettek a vonalzók :D ! Látom lassan szülinapoztok!

hordozókendő,
én is nagyon rákészültem anno a Pannival és most is tettem néhány próbát, de képtelen vagyok a fogását megtalálni!!! a kötést még összehozom valahogy, de már a gyereket nem tudom úgy bele tenni, hogy neki is, nekem is kényelmes legyen és ne boruljunk ki mind a ketten a művelet végére :shock:! az a rengeteg anyag valahogy nem fekszik ki sosem úgy ahogy kellene... szerinted mit csinálok rosszul?

Iroko,
mostanában sokat gondoltam rátok... örültem a jelentkezésednek :) !

KépKép
KépKép
szentpyr

Szentpyr!
Köszönöm! Boldog vagyok, hogy sikerült! :lol: Ide valahogy bonyolúltabb feltenni bármit is, mint máshová. Talán mert túl nagy képeim vannak. Vagy egyszerűen csak nem vagyok figyelmes... :roll:
Ahogy nézem Ábel sokkal kisebb, mint amikor én kendőzetm. Van könyved, vagy valamid a kötözésről? Mert van egy kifejezetten ilyen picúroknak való kötés. Mondom én akkor tettem bele, mikor már úgyahogy tartotta a fejét. De sokáig még azért egyik kezemmel fogtam. :oops:
Lehet hogy nagy a kendő?

Igen! Nem sokára itt a második szülinap! :D

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!

Én használtam kendőt is az elején, én sem tudtam jól beletenni Benét. Aztán meg kenguruztunk, amíg kb 6 kilós nem lett, utána leszakadtam alatta. A kendő jobban eloszlatja a súlyt, az tuti. De kengurut meg csak akkortól használtam, amikor már tartotta a fejét. Néhány kenguru azt írja, újszülött kortól lehet, de nem láttam olyan biztonságosnak.

mtunde

[quote="susytunder"]K írta:susytunderérdeznék tapasztaltakat kenguru ügyben. Mikortól lehet használni? Közületek valaki hordozó kendőt használt?
Danann
Neked mi újság a hasaddal? Nekem 1 jó hónap után még mindíg elég érzékenyé s fájdogál. Neked 3 hónap után milyen most?

Szia Susy!
Nekem mostmár néhány hete jónak mondható a hasam. Persze a hasfalam még olyan furán érzékeny néha, amikor a gyerek a pelenkázón fekszik és megsorozza a kis kalimpa lábával, akkor néha eléggé fáj, de egyébként minden OK. Azért érintésre még egy kicsit fura, már nem olyan zsibbadós-érzéketlen, mint az elején, de még valahogy nem olyan érzés, mint régen, ha a ruha vagy valami (vagy valaki :D ) hozzáér. Kitartás, szerintem észre sem veszed, és nemsokára a tiéd is rendben lesz!

Ami a másik kérdésed illeti: én néha használtam kendőt, meg van egy kengurunk is, de azt még csak itthon próbáltuk ki. A kendővel meg vagyok elégedve, az egyetlen, ami nem tetszik, hogy marhára melegítjük egymást, totál leizzadunk mindketten ha hosszabb ideig van rajtam. Beletenni tényleg nem mindig egyszerű, meg amíg nem indulunk el, addig vergődik benne, de ha megyek és ritmikusan ringatom a járással, akkor megnyugszik és elalszik hamar. Meg nézelődni is tud, azt is szeret. Egyelőre csak előre kötöttem, egyfajta kötéssel, de van egy csomó leírásom, majd ha nagyobb lesz, próbálkozunk mással is. Én úgy gondoltam eredetileg, hogy akkor fogok kendőzni, ha úgy megyünk valahova, hogy nem kell letenni, pl séta, vagy bolt, és akkor a kenguru, ha mondjuk rövidebb vendégségbe megyünk, vagy olyan helyre, ahol le kell tenni, de nem vagyunk sokat, mert a kötözéssel nem akarok annyit bíbelődni. Mondjuk súlya van rendesen a drágámnak, szerdai adatok szerint 6850g, szóval lehet, hogy a kenguru nem játszik majd sokáig, mivel tényleg rosszabb, hogy vékonyabb a pántja. Elméletileg 3 hónapos kortól ajánlják csak a kengurut, ha már tudja rendesen tartani a fejét, és nem nyeklik jobbra-balra, ezért vártunk mi is vele mostanáig.
danann

Ha kell valakinek a rengeteg kötözős leírásom, priviben küldjetek e-mailcímet és elküldöm!
danann

Akit érdekelnek a hordozók, én hasznosnak találtam a következő honlapot:
http://babakozelben.hu/

Kép
Kép
szfgabi

Danann
Pont azért kérdeztem én is a kengurut, mert nekem azt mondták 3-4 hónapos kor alatt nem ajánlják, az üzletben meg azt mondják egész pici kortól lehet. De, ha bele gondolok, láttam már egész pici babát kenguruban. Kendőm még nincs, de tervezek venni. Jövő hét végén lesz a Kismama bababörze oda megyek mindenképp szétnézek. Októberben is ott vásároltunk be, csomó minden sokkal olcsóbb. Nem csak használt dolgok vannak.
Ami még érdekes, az unokatesómtól kaptam egy olyan kengurut ( vagy nem is tudom minek nevezzem), hogy a babát fektetni lehet benne, és ugyanúgy magadra tudod csatolni. :roll:
Nem semmi Samu :) jó súlyban van. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!
Mi elvétve használtuk a kengurut csak, de már hat hetes kortól. Lilla először utálta, de amikor 3 hónaposan előre fordítottam benne, simán elvolt hosszú úton is. Én 8 kg-ig bírtam a kis fenekét cipelni, azóta sportkocsizunk. :D
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi

Susytunder, (lehet, hogy nem ugyanarról beszélünk)
A Kismama börze nem április 19-én lesz? Vagy nem jól tudom? :roll: Én is szoktam oda menni, mert tényleg jó dolgok vannak egész olcsón. De van olyan árus aki szerintem kissé el van szállva az áraival. Arra hivatkozik, hogy ő is milyen drágán vette újonan. De kit érdelek, mikor már használt? Most viszont kihagyom, mert végre itt nálunk is beindult a börze A védőnénink szervezi minden évben 2x. Eddig nem volt valami jó. Van aki "cikinek" tartja, hogy ráadjon használt göncöt a lurkójára. Tudjátok, hátha valaki felimeri. Kis község Gomba. De most annyi mindent sikerült szerznem, hogy szinte nem éri meg, hogy felmenjek.
Ott néztem én is kendőt régen, de drágának tartottam. A Kismama magazinban láttam egy hirdetést és onnan rendeltem annó. Adott leírást is és egy ajándék kis méretű kendőt is az illető.
Olyan hordozót én is láttam már, de nem tudom milyen lehet abban cipelgetni...

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Vannak kenguruk, pl a Björn, meg a Chicco, amik ténlyeg korábban is használhatók, mert megfogják a fejét is, de újszülött kortól nem. És asszem a Chicco volt olyan, amiben fektetős póz is volt. Most egy Bjön kaptun kölcsön, most fogom holnap kipróbálni, mert Boró már szépen emeli és tartja a fejét.

2 börze lesz: az egyik a babaszobás, az most, és a kismamás később.

mtunde

Edina

2008.03.30 HUNGEXPO Vásárközpont "B" pavilon
Bp. X. ker Albertirsai út 10. I. kapu 8-16-ig.
06-70-944-77-14

Ezt innen a babanetről másoltam. A "Hol-Mi" címszó alatt megtalálod (börzefigyelő)
Máshol is olvastam róla, de már elbizonytalanodtam. :roll:
Valakinek nincs meg a Márciusi Kismama újság?

Egyébként most nézem, hogy Gombán laksz. Apuci barátjának a barátnője is Gombán lakik. :)

Én az unokatesómtól kaptam rengeteg ruhát, nekem nem gond, hogy használtat adjak rá, elvégre pillanatok alatt kinövi. Nem mintha sajnálnám rá a pénzt, mert nagyon szép ruhácskákat vettünk neki, de már némelyik alig jó rá. :)
De a bababörzén új dolgokat is lehet venni. A pelenka pedig mindíg akciós.

Kép
Kép
susytunder

Susy!

Amiről Te beszélsz az a Babymarkt babaruhabörze! Én is megyek, Szerintem jobb mint a kismamás, Eddig mindegyik Babymarkton kint voltam!

Márti
borossné becz márta

Sudy, nekem megvan!
Vendég

Susytunder,
nekem is megvan a márciusi Kismama.
Lehet, hogy onnan van a kavarodás, hogy melyik börzéről van szó, mert azt írtad, hogy "Jövő hét végén lesz a Kismama bababörze". én kapásból egyre gondoltam. De a másikról még nem is hallottam. :oops:

Amúgy meg:
Kellemes Húsvétolást Mindenkinek!!!

Sok locsolót ne kívánjak? Kiváncsi vagyok, hogy a lánykámhoz jön-e valaki? :) Készültünk festett tojglival!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!

Edina, Danann
Ha megvan nektek az újság akkor abba benne kellene lennie. Nézzétek már meg lágyszi.
De ha így van Edina ahogy mondod, akkor az Áprilisiról miért nem írnak? :roll:

Kép
Kép
susytunder

Susy, nekem sajnos nincs meg az újság, de megnéztem a neten. Én tökre úgy emlékeztem, hogy májusban lesz, de nem. A Kismamás dátuma április 19, több infó a hivatalos honlapon:
http://www.kismama.hu/babaruhaborze/
Ez a márciusi akkor tényleg egy másik lesz, van mostmár több szervezés.

Kellemes húsvétolást mindenkinek! :D
danann

Kellemes húsvétot kívánok mindenkinek!
Lányoknak sok vizet, fiúknak sok piros tojást. :)
Kép

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok Lányok!

Nagyon Kellemes Húsvétot Kívánok Pocaklakóknak-Babáknak-Mamáknak- Családtagoknak! :-)

Kép
iroko

Sziasztok!

Remélem, jól telnek az Ünnepek mindenhol!
Tünde

mtunde

Sziasztok!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok sok szeretettel!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1206302233.4308.jpg[/img]

Manka [/img]

Manka

Kép

Kép
mankabi

Susy,
Van fektethető kenguru is. Amúgy már sok olyan van, amit újszülött kortól lehet használni. www.brendon.hu itt találsz egy párat.
Vendég

Sziasztok!
Mindenkit szeretettel köszöntök.
Szeretnék érdeklődni, hogy Dr Szabó Gergelyről miket tudtok? Az én orvosom akinél 2 fiamat szültem nyugdíjas lett és orvost keresek! Egy ismerősöm ajánlotta.
sefa

Sefa

Én kb. 4 éve ismerem Dr. Szabó Gergelyt, nála szültem lassan másfél hónapja. Nem egy bőbeszédű doki, de amit szeretnél tudni és kérdezel részletesen válaszol, szerintem nagyon jó fej. Mindent meg lehet vele beszélni, szüléskor is nagyon rendes és kedves volt velem.
Ha konkrétan kiváncsi vagy valamire kérdezz nyugodtan.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál és megállapította, hogy a méhnyak tovább rövidült. 2100-at írt be a kiskönyvembe de mondta, hogy már nincs 2 cm a méhnyak. Szerintem nem fogom kihúzni május 16-ig. :(

Segítségetekre lenne szükségem. Délután megyek be a Máv kórház szülészetére, de nem tudom hol találom. A Podmaniczky u-i rendelőintézetben már voltam és azt tudom, hogy a mellette lévő épület a kórház.
Kérdéseim:
Melyik bejáraton menjek be? Hányadik emeleten találom?
Korábban írtátok, hogy eléggé labirintus az egész épület, nem szeretnék eltévedni, ezért kérem a segítségeteket.

Köszönöm

Kép Kép
rozsaag

Rozsaag!

Kb 4 féle képpen jutottam már el a szülőszobáig,de azért még most is gondlkozni kellett :-)
Ha minden igaz,akkor a legegyszerűbb módja(szerintem), ha a rendelő és a kórház között mész be- ez a Rippl Rónai utca- ott baloldalon az utca közepén van a bejárat. Ha voltál az ambulancián,akkor tudod. Bemész, lépcső előtt balra,ott vannak a liftek és fel a 3.-ra, kilépsz a liftből és balkézre az ajtón túl a szülőszobát találod! És sokkal egyszerűbb,mint ahogy leírnom sikerült. :oops: Jaaa a másik oldalon nyílni a liftajtó,mint ahogy beszállsz :-)
Szülőszobánál pedig csengess be és majd ha berreg akkor már be tudsz menni.
Remélem jól írtam le, lányok,ha valaki tud jobbat, nyugodtan hazudtoljon meg!

Ági

Kép
iroko

Sziasztok!

Ne haragudjatok nem tűntem el csak sajnos egy hétig élveztem a kórház vendégszeretetét!

Nagyon pozítiv a véleményem, mindenki nagyon kedves, figyelmes!

Rozsaag!
Én is azt az útvonalat tartom a legjobbnak, amit iroko írt!

bedike

Bedike, mi volt veled? És Dominik???

mtunde

Rózsaág!

Én csak ezt az egy utat tudom, úgyhogy nincs rálátásom mennyivel rövidebb-jobb-rosszabb-hosszabb mint a többi.
Mi a Dózsa György úti főbejáratról mentünk mindannyiszor, a portás megmutatta azt a liftet, amivel érdemes menni (ez hátrébb van mint a bejárat)
3-on a kardiológián keresztül kell menni és utána elfordulva (úgy emlékszem tábla is volt) a szülőszoba van. Tényleg csengetni kell. :D

Bedike!
Miért kellett kórházban lenned? Kisfiad hogy van?

üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi

Kedves Lányok!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Biztosan oda találok! :)

Bedike!
Mi volt veled? Miért voltál kórházban?

Kép Kép
rozsaag

Rozsaag,
Szerintem még simán kihúzhatod. Nekem is ilyen volt a méhszájam, és túlhordtam. Másik topicban egy anyukának már a belső is nyitva volt 2 cm-re, és szintén túlhordta :wink: Drukkolok nektek. Május 16-ra vagy kiírva?

Bedike,
Mi történt?
Vendég

Rózsaág, szerintem is az Iroko által leírt útvonal a legegyszerűbb!

Ildi, Lillunak boldog hófordulót! Mindjárt egyéves lesz a kisasszony! :D
danann

Sziasztok!

Nagyon betegek a srácok, csak 1 perce kukkantottam be, most nyugiban nézik a Kisvakondot. Csabi húsvét vasárnap lázasodott be, a dolog már odáig fajult, hogy ma de. 11h-kor 39.3 volt a láza, ráadásul rémesen köhög. Lehelnek hasmenése van és hajnal óta hány, semmi nem marad benne. Berci is hányt, de. 11.30-ig aludt, van egy kis hőemelkedése és úgy köhög mint Csabi. Szopni nem volt hajlandó, de elrágcsált 2 kekszet és issza az almalevet. Kemény menet, du. megyünk velül orvoshoz.
Tegnap voltam dokinál, minden rendben, azt mondta, óriási a baba!
Azért megnyugtató, hogy ennyi hányás mellett ilyen jól tudott fejlődni!
Jövő héten 2x megyek laborba, keddre a belgyógyász küldött be vérvételre, pénteken meg afp, azt a Rókusban veszik le. Jó mi?

Bedike!

Írj már mi volt, légyszi!

Rózsaág!

Kövesd Iroko tanácsait! Miért kell bemenned?

Márti
borossné becz márta

Rozsaag - én is tegnap voltam a dokinál és nekem is 2100 lett, sajnálom! Remélem kihúzzuk valahogy, én júni 10-re vagyok kiírva! Ráadásul a méhlepényem még mindig lent, így nagyon császár gyanús vagyok és ettől parázok. A szülészettel kapcsolatban hülyeséget nem akarok írni, voltunk már ott, de az előadás után vittek minket, ráadásul utána alig találtunk ki, mert nem minden bejárat volt nyitva, így még nem állt össze a kép, hogy hogyan is megközelíthető.

Én kenguruban a Babybjörnt néztem ki, de az eladó azt mondta a Brendonban, hogy ezt majd csak kb. 2 hónapos kora után célszerű használni, addig nem tudja tartani a fejét, illetve a Chicco-t mondták, ami ugye fektethető pózba rakható. Így én majd csak később veszek.

Márti - jobbulást a srácoknak!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Valaki megírná a MÁV kórházban egészen pontosan hány napos házassági anyakönyvi kivonat kell?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Danann!
Nagyon köszi, hihetetlen, hogy így repül az idő. :D
Üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi

Mankabi: 300 nap.

Márti, sajnálom, hogy beteg mindenki. Én végighánytam a terhességet Villőcskével, aki majdnem kereken 4000 grammal jött világra, 37-es fejjel, 57 centivel. Már születésekor tiszta hurka volt. Hogy honnan jut nekik, ha belőlünk minden kijön, nem tudom. De így van ez kitalálva :)

mtunde

Sziasztok!

Túl vagyok az első munkanapomon 3 hét után. Tök jó volt újra meberek, gyerekek között lenni. Elmondtam a nagy hírt is, mert a 3 hetes betegséget elég nehezen akarták elhinni. :D Olyan jó volt, hogy mindenki velem örült!!!

Márti Jobbulást a srácoknak! REmélem gyorsan kijöttök belőle!

Egy kérdés: Minek kel a házassági anyakönyvi kivonat és miért számít, hogy hány napos?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna,
Az alapján kapja meg a baba, a párod nevét. Régi meg azért nem lehet, mert azóta ezerszer elválhattatok. Igazolni kell, hogy még érvényes házasságotok van.

Mankabi,
300 nap.

Márti,
Jobbulást a srácoknak! A babák tényleg nagyon jól fejlődnek hányás mellett is, én keveset híztam a terhesség alatt, és még így is szép nagy baba lett :D Elveszik ők, ami kell nekik :wink:
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenki válaszát! A mai utazásomra nem került sor. Holnap este 19h-kor kell ismét felhívnom a szülésznőt és ha minden igaz és kevés a vajúdó kismama akkor találkozom vele este. 20h után vajon melyik bejárat lesz a nyerő? :)

Márti!
A szülésznővel ismerkedünk egymással, semmi baj nincsen. Jobbulást kívánok a gyermekeidnek. Az én lányom is szombatról-vasárnapra lázasodott be. Persze ez törvényszerű a gyerekeknél, mindig péntek éjszaka, vagy ha "pirosbetűs" ünnep van akkor lázasodnak be.

Mankabi!
Nem aggódom különösebben emiatt, nekem már a 25. héten is ezt állapította meg a doki. Inkább csak az aggaszt egy picit, hogy a 2100-ból a 2-es már nem teljesen igaz, már csak 1,5 cm körül van a méhnyak hossza. A méhlepény nekem is rajta volt a méhszájon, de szerencsém volt és már feljebb húzódott.

Pandácska!
Igen május 16-ra vagyok kiírva.

Kép Kép
rozsaag

Sziasztok!

Először is a kisfiam egyre jobban van és úgy néz ki pénteken hazaengedik a kórházból! :)
Gyógytornára kell majd visszajárnunk!

Velem az történt, hogy mikor már kezdhettünk megnyugodni, akkor jött ki a stressz. Több, mint egy órán át tartó alhasi fájdalom után felhívtam a szülésnőmet és bementünk a kórházba. Ott megvizsgáltak, egy ujjnyira kinyílt a külső méhszáj, ezután a szülőszobai megfigyelőbe vittek és magnéziumos infúziót kötöttek be. Emellett 4 óránként antibiotikumot kaptam és tüdőérlelő inyekciót, amit 24 óra múlva megismételtek. A szülőszobán töltöttem 2 napot és utána felvittek az osztályra, ahol 3 panaszmentes nap után végre haza engedtek.
Most szigorú fekvésre vagyok ítélve és magnéziumot szedek!
18 napot kell kibírnunk és utána jöhet a kisasszony!

bedike

Bedike Hú, hát ez nem semmi! Nagyon vigyázz magatokra! Szorítok! Tök jó, hogy a kisfiad már jobban van! Tuti a kiscsajjal sem lesz semmi gond!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Rozsaag - 20h után szerintem már csak a Dózsa György út felőli főbejárat van nyitva. De talán mások többet tudnak mondani. Szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!

Bedike - örülök, hogy a kisfiad egyre jobban van! Neked is jobbulást kívánok és persze szorítok nektek!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Rózsaág!
Nekem anno a szülésfelkészítőn mondták, hogy éjjel a Dózsa György út felől kell menni!
A Podmaniczky tuti nincs nyitva, a mentős bejáratot nem tudom, hogy működik. Ez májusi helyzetkép, azóta lehet változott. :D

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi

Bedike!
Örülünk, hogy mindenki jobban van nálatok! Pihenj sokat, hogy még azt a kis időt kihúzzátok valahogy.

Bettyna! Én is ennyi idős terhesen mondtam el a munkahelyemen, ugyanilyen okból. Nem akartam össze-vissza betegség miatt sajnáltatni magam, amikor majd kiugrottam a bőrömből a boldogság miatt.
Üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi

Rózsaág, nekem dec. elején azt mondta a dokim, hogy a mentőbejárat mindig nyitva van, éjjel ott is be tudunk menni, de mintha Szentpyr azt mondta volna, hogy ők azon sem tudtak bemenni egyszer. Végül mi sem próbáltuk, ott mentünk be reggel ahol a nőgyógyi ambulanciára kell menni, amit Iroko is mondott. Szóval a mentőbejáró lehet, hogy csak elmélet, de a D.Gy. felől a főbejáratnak mindenképpen működnie kell. Laurának pedig jobbulást!

Bedike, jó, hogy most már minden rendben, a kisfiad is jobban van. Enyémnek ennyi idő alatt még csak hasfájása volt, de akkor is olyan rossz volt, hogy nem tudok segíteni, el sem tudom képzelni, mi lenne, ha valami komolyabb baja lenne! Nem csoda, hogy ilyen hatással volt rád, de mostmár csak pihenj és várd haza a lurkót! Ha veled lehet, sokkal gyorsabban rendbejön majd, ez tuti!

Márti, kitartás a kisbetegekhez, jobbulást nekik! Látom, váltásban hánytok... Még jó, hogy nem akkor voltak ennyire betegek mind, amikor te sem tudtál felkelni sem...
danann

Márti!- Jobbulást a fiúknak!! Mit mondott az orvos?
Vérvétel? Olyan érdekes,mert én világ életemen rettegtem a tűktől és most 2 terhesség után már olyan lazán megyek a laborba. Minden megszokható?!?

Rozsaag- Este 6 után csak a Dózsa Gy úti bejárat a nyerő. A mentősön mi sem jutottunk be. :-(
Ott viszont a portás majd megmondja hogy merre kanyarogj, mert nem merek útvonalat írni. Elrontok egy kanyart és a Nyugatiban kötsz ki a szülőszoba helyett :D

Bettyna- Ezek szerint jó munkahelyi közösséged van! Fantasztikus ha tudnak Veled örülni mások is! :)

Bedike- Vigyázz magadra! Már csak 17 napig kell kitartanotok Biankával!!! Meglátod lassan minden rendbejön!!

Szurkoljatok nekem légyszi, hogy azt mondják minden OK:
Ma megyek a Kardiológiai intézetbe megtudni, hogy jól van-e a szivem. Kicsit rosszalkodik mostanában, bár sokak szerint csak lelki, én reménykedek hogy nincs semmilyen gond! Köszi :roll:

Ági

Kép
iroko

Sziasztok!
hááát, nagyon sajnálom a kicsiket és az aggódó anyukáknak sem könnyű ilyenkor!

Bedike,
remélem, mostmár hogy hazajön a kislegény minden rendben lesz és legközelebb már csak a túlhordás miatt kell aggódnod :wink: !

Rózsaág,
kis Laurának is jobbulást és Mírának is küldünk egy nyugi-puszit! még maradjon pár hetet a Drága :) !

Márti,
a három kiskrapeknek is gyógyulást kívánunk, anyukájuknak meg egy nyugodt, probléma mentes hetecskét (végre :shock: , :) !)

Dannan,
Ábel is nagyon hasfájós és elveim ellenére már adok neki infacolt is, hát valamit biztos használ... te adtál? tapasztalatok? ja, és a popó kiütése ki-kiújjul, a köldöke még mindig nem gyógyult meg teljesen, az arcocskája is elég pöttyös és baromi bukós a Drága... Ja, és IMÁDOM :lol:!! édes kicsi zsebHuszárom, azt nem is mondtam hogy ügyes alvókája van, már amikor a poci nem szól közbe :roll:

KépKép
KépKép
szentpyr

Iroko,
nagyon drukkkkolok!

KépKép
KépKép
szentpyr

Mindenkinek jobbulást kívánok!

Eszterem szegény bárányhimlős lett. Nem egyszerű! Rengeteg van rajta és szenved szegénykém!
Szerintem a Zsófi ki sem fog látszani a pöttyök alól!
De jó, hogy akárhány dokit kérdezek, mindenki mást mond, hogy mit adjak és mit nem adjak neki... :?
Majdcsak vége lesz! :wink:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!

Betegeskedőknek jobbulást kívánok!

Lányok ti mivel fürdetitek a babát? Gyógyszertári készítménnyel, vagy egyéb termékkel?

Bababörzével kapcsolatban tényleg Áprilisban lesz a kismama bababörze, de azért én most hétvégén is kinézek. Ma voltunk a védőnőnél, meg a doktor néninél és ott katunk egy kupont meg tájékoztatót a börzéről, lesz akciós pelenka meg csomó minden jó.

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?