hú,lányok,folytak itt a DOLGOK,AMIG NEM VOLTAM. HOL IS KEZDJEM...(bocsi,nagybetűim lettek
).
Szóval,én mindig azt mondtam a pelusos okoskodóknak,hogy egy gyerek sem maradt még pelusos,és minek utáltassak meg vele valamit? Aztán,ha már nagyon elegem volt,akkor beszámoltam rendesen nekik,nem érdekelt a visszhang. Nekünk inkább a kajával van a gond,Kristóf eléggé rosszevő. Reggeli 3 dl.kakaó,tízórai csokipuding,ebéd leves(bármilyen),egy pogácsa,uzsonna szintén v.milyen tejtermék,vacsira natúr vagy mogyorókrémes pirítós(fél szelet kenyér),aztán ismét kakaó. De ha pl.pöri vagy paprikáskrumpli van,vagy halászlé,vagy rántottkarfiol,megeszi azt is. De olyan is van,hogy valamelyik kaja kimarad. És ha meggebedek,akkor sem eszik mondjuk rizst hussal. A rizst is megeszi a levesben,meg a hust is,de leves nélkül nem.
Na,gondolhatjátok,néha mit hallgatok emiatt. Hogy egy ekkora gyereknek már,stb...
Olyan idegesítő tud lenni,de én meg örülök,hogy legalább ennyit eszik,csak néha falramászom égnek álló hajjal
Hiába erőltetek bármi mást,ez van
Na,aztán..emma,tudom,hogy a lányod lány(de okosat mondtam
,de a lényeg:nekünk az elején bejött,hogy oda pisilt,ahova akart az udvaron...oké,a lányod nem tudja lepisilni a fát,de mondjuk egy virágot igen,ha fölétartjátok-és persze megengeded
Hátha tetszik neki
Mondjuk,ebből lesz olyan,mint mikor Kristóf a csúzda tetejéről pisil le,vagy a teraszunkról akar,de azt azért nem hagytam
Engem sem zavart,mikor még pelusozni kellett,bizonyos szempontból még könnyebb is volt nekem
Hallottátok,hogy a Ganxta felesége megszült? Ez tök jó. És hallottátok,hogy programozott császárral??Na,itt elszállt az agyam. Menjen az ilyen a ...
Na,mivel fárasszalak még benneteket?
Jajj,hát írt a Timi,a körülményekhez képest jól van,szerdán vagy csütörtökön császározzák,írni fog,amint történik vele valami,és üdvözöl mindenkit.
Mesélte,hogy tegnap bevittek egy 33 hetes kismamát hasi görcsökkel,és kiderült,hogy meghalt a babája. Okot egyenlőre nem tudni(legalábbis Timi nem tudott)
Ja,hollandia. Mesélni tudnék,férjem 8 évet élt kinnt,elég sokat voltam nála.
Ott kezdődik a betegellátás,hogy igaz,hogy sokat fizetsz biztosítást(rengeteget),de sokat is kapsz érte.
Ha mondjuk 8.10-re van időpontod,akkor behívnak 8.10-kor. Ez azért jó dolog...
Most megyek,késöbb majd még írok a tulipánok földjéről,ha érdekel benneteket.