Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi, most láttam csak, hogy tegnap egyszerre írtunk. Nagyon édesen aludt Samu. De ma már igazi nagylegény. Ja, a súlya miatt ne aggódj, majd leáll, meg tudod anyatejtől nem lehet elhízni.

A súllyal kapcsolatban egyébént az augusztusi Kismamában van egy cikk, hogy azt teljesen elfogadjuk, hogy az egyik felnőtt kövér, a másik meg sovány, de van egy rossz beidegződés mindenkiben, hogy a kisbabának kövérnek kell lennie. És hogy Indiában megkülönböztetnek medvebocs és szarvasgida-alkatú babákat, és a medvebocsból nem akarnak szarvasgidát csinálni, a szarvasgidából meg medvebocsot.

Timi, tök jók Bala első szavai! :) Olyan édes amikor nem a "babával" kezdik. (az én férjem első szava a busz volt, illetve bu, és azóta is busz és kamionmániás :) ) Lehet, hogy Bala hobbija is a főzés lesz? :)

Nem semmi Edus, hogy még éjjel egykor is pakolsz! Én már biztos elájulnék.

Na, puszi, Nóri

Kép
nóri8

Nóri, Timi, köszi az éjjeli evéssel kapcs. véleményeket !

Nóri, Laura súlyára én is kíváncsi vagyok nagyon ! 4 hónaposan volt 6500 g, és 65 cm - azóta nem mértük, mert a kölcsönzött mérleget már visszaadtuk. jövő hét szerdán megyünk beadatni az agyhártyagyull.elleni szurit, akkor szerintem a dr-nő le is méri őt, legalábbis eddig minden oltásnál ez történt. szerintem 7 kg körül lehet, de meglátjuk..

Timi, itt szeretnénk maradni a kerületben (18.), egyrészt lokálpatriótizmus okán - már 16 éve itt lakom, és megszoktam - szeretem. másrészt anyukám is itt lakik, aki nagyon nagy segítségünkre van, szóval az ő közelsége miatt is.
és Ti merre költöztök? v. ha írtad már, akkor bocsánat, de elkerülte a figyelmemet !

Zsófi, Samu szép súlyban van !! :D most vagy pörkölttel tömöd, v. a kezdeti aggodalmak ellenére TÉNYLEG van elég tejed...

Alon

Marcsi

KépKép
alon

BORKA 5 ÉVVEL EZELŐTT 17 ÓRA 10 PERCKOR SZÜLETETT!!! :D :) :wink: :D :) :lol:
Pár kép a mai buliból (a Nagyinál voltunk, Borka kapott többek között egy akváriumot 4 halacskával. Nagyon nagy az öröm, azóta a halakat nézi :D )
Kép Kép Kép

KépKép
logi

DRÁGA BORKA NAGYON NAGYON BOLDOG 5.SZÜLINAPOT NEKED!!!!!

SOK BOLDOGSÁGOT!!!! SOK HALACSKÁT!!! ADJ RENGETEG PUSZIT GYÖNYÖRŰ ANYUKÁDNAK IS!!!!!!!!!

(samu 17 óra 5 perckor született.. Zsóka gratula!!!!)
kerekpocak

BOLDOG 5. SZÜLINAPOT BORKA!!!!!!

Gyönyörű a kislányod!!!
Na és persze a kisfiad!

Laura nagyon cuki a hintában!

Nórinak eszméletlen a fogacskás képe!

Ma előbb hazajött Apa és sikerült kicsit lazítanom a habok között! Olyan jó volt!

Niki 6 hónapos kora óta egyre rosszabb éjszaka... Eddig 2hónapos korától egyszer sem ébredt fel éjszaka. Most meg legalább 4x felkelt. Olyankor bedugom a cumit a szájába és jó esetben vissza is alszik, de csak ha foghatja a kezem. Ritkábban feladom hajnalban amikor már 20perce görnyedek az ágya mellett a sötétben és még mindég nyöszörög ha elveszem a kezem és magammellé veszem és úgy alszunk...(egyébként úgy imádom mikor hozzámbújik olyankor!)
Szóval mozgalmasak az éjszakáink. És még csak nem is a fogacska miatt. Az még mindég nem jön. Most voltunk szurin a dokinéninél és Ő mondta.

Minden esetre jó súlyban van! 7920g és 70cm !!!! Mi leszkésőbb ha így nő?!?! Már így is majd meg szakadok! Pedig eggyikünk sem nagy növésű.

Tegnap Niki elindult kúszni!!!! Hátrafelé :lol: Tolat a drágám, pedig előre szeretne jutni. Olyan édes! És emelgeti a popsiját de az sem segít neki az előre jutásban, és ez nagyon idegesiti :lol:

Volt a TV-ben is a kisasszony vasárnap, de majdnem lemaradtunk róla, mert nem tudtam, hogy mikor lesz a műsor...Ezért nektek sem tudtam szólni...

Na megyek pihizni!

Üdv mindenkinek!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

És néhány kép az én nyuszimról :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
szuvajdzsity

ISTEN ÉLTESSE BORKÁT AZ 5.SZÜLINAPJÁN !
ahogy Borka ül az első képen, az csúcs ! mint egy igazi dáma !

Reni, Niki nagyon aranyos ebben a cuccban !
azt hittem Marci mackó szerkóját, meg Samu sapiját nem lehet fokozni, de ezek szerint lehet ! hogy mit ki nem találnak ! én a fórumon kívül még nem is láttam ilyen ruhácskákat !

Laura egy hete nagy kádban fürdik.. :D a kicsit már kinőtte, plusz akkorákat csapkodott-pancsolt a kezével-lábával mindig, h. féltünk, h. kiugrik a kádból. most a nagy kádban még egy kicsit komótos, de szerintem még egy pár nap és u.úgy elengedi magát.

Alon

Marcsi

KépKép
alon

no már most tessenek csak megfigyelni az orr alatti vnalat, a szájat, a fület és az állat stb... :

Kép
kerekpocak

Sziasztok!

Köszönjük a kedves köszöntéseket, mindet felolvastam Borcsinak :D .
Niki nagyon édes, zabálnivaló csaj, tök jó képet lehetne csinálni róluk (két fiúmaci + egy lánynyúl :lol: :lol: :lol: ). Marci is hanyattfekve felfelé tolja magát, a fenekét meg emelgeti hozzá.
Képzeljétek, egy ismerősünk 7 hós kislánya tegnap felállt! :roll:
Na ettől még Marcus távol van...

Zsófi,gyönyörűek a pasijaid!!!!! :wink: :wink: Tiszta apja ez a Samu, de azért a szeme a Tiéd!!! :wink: :D

KépKép
logi

Reni hol vetted a habtapi izét? nemtom pontosan hogy hívják.
vagy vki esetleg tudja?
a színes egymásbatehető lapocskákról beszélek- amin kúszni mászni lehet majd. meg játszani.
kerekpocak

Zsóka köszi :)
kerekpocak

ja és persze NIKINYUSZINAK szívesen udvarolna egy apró MEDVEBOCS, ha a hölgyet nem zavarja 5 hónapos korkülömbség?? a medvefiúnak nagyon imponálnak az érett nyúllányok!!!!
kerekpocak

még vmi: (lassan betöltöm a topikot :)

mivel gyermekünk, aki közeleg a 3. hónaphoz, lassan eléri Bala (1.5 éves...) súlyát el kell kezdenünk sport babakocsit keresni.

hiszen eljön lassan az az idő, amikor már szinte vizszintesig dönthető szuperknnyű vmiben szeretném tolni (különben sérvet kapok, leszakad a hátam, karom, sehova nem tudunk majd közlekedni, főleg ha még be is vásárlok, ill,. az otthonunk is megközelíthetetlen lesz, a lépcsőkön csak emelőszerkezettel jutunk majd túl...)

no, samu túldramatizálásra kevés hajlamot mutató anyukája szeretné tudni milyen járgányt ajánlotok e célra. korábban már írtatok erről de mostanra hátha vannak új tapasztalatok is...

:)
kerekpocak

Kicsit megkésve de Marcinak boldog 7. hónapot!!!

Samu tényleg nagyon hasonlít apájára!

A habtapikat már régebben vettem. Egy részét a Tescoban, de Rossmannban is vettem már. Mikor hol volt épp akciósan.

Niki szereti a fiatalabb fiúbocsokat :lol: Nem zavarja a korkülönbség :lol:

Üdv!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sziasztok!

Zsófi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jól megnevettettél!!!!
A habtapikat mi a Tesco-ban vettük kb két hónapja, szerintem szuper jó dolog, én is kiraktam vele a gyerekszobát, Borka is imádja,az összes babája, pónija helyet kapott a habtapin, Marci meg csak úgy pörög-forog az egyik végéből a másikba :lol: és hajigálja le a sok oda nem illő játékot a birodalmáról. :lol:
Tényleg jó húsban van ez a Samu-gyerek, ezen a téren hasonlóak Marcival ( most majdnem 10 kiló :shock: , mindenki egy év körülinek nézi...).
Borival egy kis gagya noname sportkocsink volt, a Brendonban vettük potom áron, kicsi, könnyű,dönthető..nekünk bevált. De ez az igazán sportkocsi még nem lenne jó Samunak. Marcinál szerintem végig a PegPerego-t fogjuk használni, mert szuperkönnyű, kicsi, és iiimádom.
Sokat nem segítettem, de a lényeg, "rendes" sportkocsit még szerintem ne vegyetek a fiatalúrnak, azért mégiscsak 2 és fél hós :wink:. Olyan kéne, aminek a lábrészét meg tudod emelni vízszintesig, hogy ne lógjon még le Samu lába, és dönthető is legyen a háttámlája. És szerintem az esernyőre csukható kocsik könnyebbek és kisebb helyen elférnek (pl kocsiban),mint a lapra csukhatóak.

Edus, kitartás!! Jó munkát és várunk vissza minél előbb!!!!

Reni, köszi!!!!!!(már nem sok hiányzik Nikinek a négykézlábhoz)

Nóri, Farkas nagggggyon édes, csodás baba!!!!!

puszi, Zsóka, Borka (kére, hogy őt is írjam ide.. :)

KépKép
logi

Nórika nagyon szép, annyira éédes!!!!!Azok a szemek...!!!

Laura mint egy kis hölgy abban a hintában. Milyen ügyesen tartja magát! Gyönyörűűűűű!!!!!!!! Marcit is nagyon nehéz mosolyogva lefotózni, hasonló okok miatt :lol: .

puszi

KépKép
logi

Reni, az új vonalzós képen eszményi a csajod!!!!!! Kis nyuszilány :lol: .

KépKép
logi

Drága Borka! Nagyon Boldog Ötödik Szülinapot Kívánok Neked!!! Már igazi nagylány vagy! A képeken pedig nagyon szép!

Marcinak is olyan édes arca van, mint aki valami turpisságot csinált a szülinapi bulin :).

Zsófi, tényleg döbbenetes a hasonlóság apa-fia között. Nem hasonlítottátok a papa gyerekkori képeivel Samu képeit? Nálunk azokon látszik nagyon hogy apja fia, csak sajnos nincs scannerünk hogy megmutassam.

Reni, Nyuszi Niki nagyon nagyon édes! Nekem a harmadik nyuszis képen iszonyúan tetszik, azon tényleg olyan mint egy kis nyuszibaba. :)
( A Samu-Niki között készülő románc kapcsán megnyugtatásul közlöm, hogy a férjem és énközöttem a korkülönbség 4,5 év az én javamra, és tökéletes boldog a házasságunk. :) )

Reni, a fogakról azt olvastam valahol, hogy akkor fájnak a legjobban amikor még nem is látszik, hogy jön. Lehet, hogy mégis a fogak miatt nyűgös. Egyébként ha megnyugtat, mi lassan kezdünk visszatérni az újszülőttkori állapotokhoz. Minden amit eddig felépítettem romba dőlt, nem alszik el magától, és most éjszaka négyszer ébredt, de így van ez már hetek óta. És én is görnyedek az ágya felett és simogatom a hátát, mert ha nem felugrik és pörög.

Farkas egyébként két napja (éjszakai pörgésének köszönhetően) megtanult négykézlábra állni. Emiatt az egyik szemem sír, a másik meg nevet, mert úgy tudom, hogy az jobb, ha később kezd így mozogni, mert a gerincét legalább kíméli. Farkasnak meg iszonyúan ropog a vállízülete és olyan rossz hallgatni. A doktornő azt mondta, hogy ez nem jó, de nem tudunk vele mit csinálni, majd heyettesíti izommal.
Azért persze örülök is neki, mert olyan aranyos, négykézláb ringatózik, és úgy halad, hogy előre teszi valamijét, aztán pedig kiterül hasra.:)

Más: egy hét múlva kezdjük a krumplit. MOst gyűjtöm a tapasztalatokat, hogy hogyan kell elkezdeni az evést. Ti hogy csináltátok? Azt olvastam, hogy először csak egy kiskanállal kell neki adni, és 2-4 hét múlva hagyhatunk le egy szopit. Ez tényleg ilyen lassan megy? És már így az elején - ha ízlik neki a krumpli - 4-5 nap múlva adhatok mondjuk sütőtököt?
A másik, hogy Ti meddig főzitek ki (sterilizáljátok) a dolgokat? (kanalat, kistányért, cumit ). Én még igen, de nem tudom kell-e még?

Hú, most rohanok,gyorsan feldobok még két képet, aztán még jelentkezem.

Jó, túl nagy akép, majd később. puszi, Nóri

Kép
nóri8

Szóval a képek:

Mi is megvettük a téli sapkát, végül nem macis lett, de szerintem ez is jó. :)

Kép Szergej 1 :)

Kép Szergej 2

Ja, és dobok egy négykézlábasat is.

Kép

És eldugulok.
Puszi, Nóri

Kép
nóri8

Gyönyörűűűűűűűűűűű pasi ez a Farkas! A sapi naggyon tuti!! :wink:
,...és milyen ügyes, már megy a négykézláb!! :wink: :wink: :D

KépKép
logi

Zsóka én is olyanra gondoltam! ami dönthető könnyű stb. nem olyan nagyon pici izét hanem a kettő közöttit. peg perego mid van?
kerekpocak

Farkasnak nagyon nagyon csini a sapkája!!! és milyen ügyesen áll négykézláb!!! hihetetlen klassz!

képzeljétek samu aludt 9-től 5ig és aztán még 10ig!!!! ez eddig az alvásrekordunk!
kerekpocak

Zsófi, nekem Pramette-m van, ugyanaz mint a P3, csak ez teljesen vizszintesig dönthető. Nagyon szupi kocsi (én imádom).
De a PP Aria is szuper, az egész kicsi sportkocsi, de mégis masszív, nagyon dícsérik. Ez az Aria (dönthető)

Kép
Ilyen a miénk(majdnem)
Kép

KépKép
logi

A lábrész megemelhető, így nem lóg le a bébi lába :wink:
logi

megnéztem és az aria csak 5.8kg! ami nagyon szuper! (szted van pirosban? :) ill lábzsákot lehet hozzá venni?)
közönöm a képeket!
kerekpocak

megnéztem van piros sárga rózsaszín stb szuper!
kerekpocak

Zsóka, Borkának mikor van pontosan a szülinapja? Szombaton írtad, hogy 5 évvel ezelőtt született, de ma is azt írja, hogy ma 5 éves. :?: Megállt a vonalzó? :?:

Zsófi, én sajna babakocsi ügyben nem tudok segíteni, mi annak idején elrohantunk egy boltba, öt perc alatt vettünk egyet és kész. Én még a lábzsákot sem tudtam sokáig, hogy micsoda. Egy tanácsom azért van: Pierre Cardint ne vegyetek. Nekünk az van és csak remélhetem, hogy kibírja, amig szükség van rá.

Alon, tök jó, hogy Laura már a nagy kádban fürdik. De nem törik le a derekatok fürdetés közben? Vagy netalán már ül a kádban is? Az októberi Kismamához azt hiszem ajándék csúszásgátlót adnak, akkor ez nektek már aktuális lehet. :)

Kép
nóri8

Zsóka, mit jelent az h fokozatmentesen dönthető?
kerekpocak

Fokozatmentesen dönthető=nem kell végigzötyögtetni a fokozatokon, hanem egyből abba a dőlésszögbe teszed a háttámlát, amilyenbe szeretnéd. :wink:
www.poppet.hu-n láthatod a kínálatot, de mi jóval olcsóbban vettük a miénket az ottani árakhoz képest. Egy csomószor van akció a pl Brendonban is, mi pl 20-e forinttal vettük olcsóbban a miénket csak azért, mert nem lehetett színt választani.
Vagy a pegperego.com is jó , az nem magyar, de választani lehet nyelveket, Te meg profi angolos vagy.
Tuti lehet hozzá lábzsákot venni.
Remélem tudtam segíteni, pusza.

Nóri köszi, tényleg, jó hogy szólsz, megállt a vonalzója Borkának :lol: .
Ha lesz egy kis ideje ( éppen a halait eteti,szegények jó kövérek lesznek, napi 6X legalább esznek :mrgreen: ) csinálunk egy újat.

Zsóka

KépKép
logi

Nekünk is Peg Peregónk van (P3). Én is csak ajánlani tudom. Nagyon szeretjük, Niki is. És tényleg könnyű (Niki nélkül :lol: )!

Hú, Farkas nagyon ügyes!!! Akkor egy cipőben járunk éjszakázással kapcsolatban....

Köszönjük a nyuszidícséreteket :D !

Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Zsófi, van lábzsák az Ariához, a poppet.hu-n meg tudod nézni. Az ára jó borsos (21000,-Ft :oops: ).
pusza

KépKép
logi

Lenne még kérdésem.
Samu kb 1 hónapja sokszor tartja nyitva a száját és kidugja rajta (nem teljesen) a nyelvét. a ti babáitok csinálták ezt? a barátnőm kisfia sose! ugye ez nem gáz?

Zsóka köszi az infót. nektek van lábzsákotok? ha nem veszünk akkor mi van?
kerekpocak

Zsófi, Marcit gyíkocskának szoktuk hívni, mert állandóan nyújtogatja a nyelvét. Ennél nagyobb probéma ne legyen soha Samuval!!!!! :wink: :lol: :D :)
Nekünk van lábzsákunk, de csak azért, mert tartozéka volt a P3-nak. Borkánál nem használtam, nem is hiányzott. Jól felöltöztettem télen+betakartam egy jó meleg pléddel. :wink: Bőven elég volt!
puszi,Zsóka

KépKép
logi

Zsóka KÖSZIIIIIII!!!!!!
kerekpocak

Zsófi, Farkas is sokat nyújtogatta a nyelvét :) , ennek inkább örülj, mert nagyon aranyos lehet. :)

Edus, a másik topikban láttam , hogy Zsombesz ma 11 hónapos!

Isten éltessen kicsi Zsombi!

Puszi, Nóri

Kép
nóri8

Boldog 11. hófordulót Zsombi!!!!

Zsófi szivi :wink: .

Képzeljétek, tegnap lehoztuk a padlásról Borcsi járókáját, szépen letisztogattam, berendeztem, telepakoltam Marci kedvenc játékaival, ééééééés beletettem a kispasit. Hát... hogy is mondjam...nem volt elragadtatva az érzéstől. Na jó, üvöltött amíg ki nem vettem. :?
Most kihoztam a gyerekszobából 1 nm-nyi darabot a habtapiból, odatettem a járóka mellé, na azon nagyon jól eljátszik(lásd kép).
Utálja a bezártságot a gyerek.
Kép

KépKép
logi

Boldog 11. hófordulót Zsombi!!!!

Zsófi szivi :wink: .

Képzeljétek, tegnap lehoztuk a padlásról Borcsi járókáját, szépen letisztogattam, berendeztem, telepakoltam Marci kedvenc játékaival, ééééééés beletettem a kispasit. Hát... hogy is mondjam...nem volt elragadtatva az érzéstől. Na jó, üvöltött amíg ki nem vettem. :?
Most kihoztam a gyerekszobából 1 nm-nyi darabot a habtapiból, odatettem a járóka mellé, na azon nagyon jól eljátszik(lásd kép).
Utálja a bezártságot a gyerek.
Kép

KépKép
logi

Most miért ment el kétszer?? Bocsánat.... :oops: :twisted:
logi

Boldog 11. hófordulót Zsombi!!!!!!!!!!!! mindjárt 1 éves vagy nagyfiú!!!
kerekpocak

sziasztok Anyucik!

az előbb írtam tök sokat ---na és mi történt??? hát persze h elszállt !!! :twisted: :twisted: :twisted:

a lényeg hogy minden kicsi, nagyobbacska és nagy baba gyönyörűséges, a fotók is hatalmasak :wink:
Nikin lepődtem meg a legjobban, mekkorát nőtt/változott mióta nem láttam képet róla.... :roll:

igazából asszem áthelyezem fő székhelyem ebbe a topikba :) de a másikkal mi lesz ha megszül Mangó meg Iza meg Übi többen talán nem is maradtak, Morzsa is eltűnt... :roll: na mind1. Mi itt vagyunk, ez a lényeg :wink: :lol:

Liza most 3 órás periódusra állt be (asszem ebben nagyot segített a kórház is, ott abszolute ez volt a szokás... jó a rosszban... :roll: )

nekünk rendszeresen kell majd mennünk ide a sotéra fejlődésneurológiai kontrollokra az ismert okok miatt :roll:
már most félek attól hogy halálra fogom aggódni az agyam ha vmit nem úgy csinál időre ahogy a könyv szerint kéne... :roll:
most pénteken megyünk először, bár nemtom 2 hét alatt mit látnak ??

ja meg szemészeti kontrollra is vissza kell mennünk jövő héten, mert látott vmit a dokinéni (még az intenzíven vizsgálta meg Lizut) és meg akarja nézni jól látta e......
lassan megőrülök attól h mindig van vmi új amit találnak... :cry:
Ákos szerint semmiség, én is szeretném ha az lenne, meg főleg azt hogy ne találjanak mindig újabb és újabb "fejlődési rendellenességeket"!!!!!!!!!!!!!!!!!! grrrrrrrr.......... mérges vagyok!

na megyek is fel kell hívnom a szemészt most jut eszembe itt dühömben, időpontot kell kérni....

ezer pusszok, remélem már gyakrabban tudok majd jönni közétek :)

ja Edus, mi ez a Millenáris park dolog??
lmkata

Zsombinak boldog 11.hófordulót kívánok én is !!

Nóri, nagyon cuki Farkas ebben az usankában v. miben !! :lol:
nekünk is kellene vmi meleg téli sapkát venni, mert Laurának csak olyan van, ami fülig véd, áll alatt és a nyakánál nem.

nagykádas fürdés: vettünk neki egy "tartót" amibe beleülhet, és akkor nem kell őt fogni. este lefotózom, aztán holnap felrakok egy képet. a nagykád mellett térdelünk, így derékkímélő(bb), mert nem kell hajolni - csak a térd alá kell a kilépőszőnyeget tenni, mert egyébként az nem túl kényelmes ...
szóval kibírható.
:D a kiskádban már annyira csapkodott, h. szinte képtelenség volt őt tartani. a nagykádban meg lehet nagyokat végre !

Zsóka, mi is szoktuk Laurát gyíkocskának hívni !! olyan ilyenkor mintha a levegőt kóstolgatná-nyaldosná ! imádom !

Alon

Marcsi

KépKép
alon

Beszereztük a habtapilapokat! csak a tescoban lehetett kapni. samunak már nagyon tetszik!!!
valamint megnéztük a babakocsikat kettő maradta döntőben egy Brevi ill a PP Aria. végül apa zsűrizett és a PP Aria kiütéssel győzött. ki is próbáltuk samu elhevert benne anyája meg apája meg tettek két kört vele körbe körbe. nagyon nagyon klassz! elmondhatatlanul könnyebb pl megemelni! jó tágas is, rengeteg hely van neki- hasra hátra mindenhogy heverhet. szintet totál vízszintig dönthető. valszin megvesszük hamarosan. (így a Bébé Confort vázat meg fogom hirdetni babaszobán asszem.. a hordozót még nem mert az kell a kocsiba.)
Zsóka köszi a segítségeket! tökre örülök az Ariának!!! ha te nem írod nekem eszembe se jut.
na íme egy kép, samu ismerkedik a tapilapokkal: Kép
kerekpocak

Sziasztok!

Borka - Isten életessen 5. szülinapodon!

Zsobit is Isten éltesse a 11. hófordulóján!( Hű mindjárt 1 éves lesz!)

Gyors bejelentkezés - férjem elvágta az ujját egy festékes dobozozzal, most alulról be van gipszelve a jobb keze és az Árpád kórházba (Újpestre) kell járnunk kötözésre meg kontrollra. Szegény nehezen boldogul, így másfél gyermekem lett a héten. Márkkal javulnak az éjszakáink és napközben meg sem áll, pörög hasra és hasról hanyatt, jobbra, balra.

Zsófi - milyen ez a bébé comfort vázad? Milyen sportrészt lehet rátenni? Én is erősen gondolkozom egy babakocsi cserén, de nekem a fő szempont, hogy két irányból legyen tolható, mert ha Márk elkezd nyügizni, hátha elég, hogy lát engem. Mert kivenni elég macerás, mert közben még a kutyusunkat is kell a vinnem sétálni magunkkal, mert különben utánunk jön. (elég viccesen nézünk ilyenkor ki - Márk a karomban, kutya a babakocsihoz kötve és pedig a pórát fogom, hogy a babakocsi el ne dőljön) És közben arra gondolok ne jöjjön egy macska se, mert akkor borul a rendszer. :D

Zsóka - Marcinak nem tetszik a járóka? Márk egész jól el van benne, akár egy órát is. Igaz már több, mint egy hónapja gyakorolunk. :D Én beletettem a játszószőnyeget és így igazából nem nagyon változott a környék. Marci is már igazi nagyfiú lett és nagyon jól áll neki a macis sapka. Borka igazi nagylányos már ezeken a képeken.

Nóri - Farkasnak is jól áll az új sapó. Nálunk nem tudom mi lesz télen, mert Márk rájött hogy tudja levenni a sapkáját és ez kb. 5 másodperc alatt sikerül is.

Reni - de jó hogy jelentkeztél. Nyuszilány ééééédi!

Kata - de jó hogy újra itt vagy velünk. Lizát csoda szép kislány! Már ideje volt erősíteni egy kicsit a lánycsapatot!

Puszi mindenkinek és jó éjszakát!

Néhány kép:

Márk és a kanál 1. rész

Kép

Márk és kanál 2. rész

Kép

Fürdés

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Márk irtó édes! Hogy kanalaz! és nagyon édesen pancsizik!
Panni írtam privit!
kerekpocak

Zsófi, de jó,hogy sikerült a babakocsi vétel!! :wink:
Nincs még Ariás- Samu kép? Ha lesz, tegyél fel!!!!!!!!!!

Márk csuda édes nagyfiú! Látom a pancsit továbbra is imádja!...és az a kakastaréj! :lol: :wink: Zabálnivaló a fiad!! :wink: :) :D
Férjednek jobbulást!!
hány kiskutya van még?

puszi,Zsóka

KépKép
logi

Sziasztok!

Panni, Márk nagyon nagyon szép kisfiú!!! És nagyon ügyesen kanalaz tényleg!
Alvással hogy álltok?
Tegnap találkoztunk a szomszéd kisfiúval aki kilenc hónapos, és amíg beszélgettünk egy pillanat alatt leoldotta a sapkáját, erre anyukám megkérdezte, hogy a cipőjét nem veszi még le? erre nyúlt a cipőjéhez is és már húzta le azt is. :)
A férjednek jobbulást kívánok! Ismerem az érzést az én férjem nyáron volt lázas beteg, akkor én is úgy éreztem, hogy két gyerekem van, egy hétig az egyiktől rohantam a másikig. :)
Milyen kutyátok van? Vicces lehet a séta. Mi sajnos alig sétálunk a kutyákkal amióta megszületett Farkas. Mondjuk én hasra is esnék ha még egy póráz is rám lenne kötve.(berni pásztor, német dog). :)

Zsóka, járókával kapcsolatban mi is azt csináljuk, hogy a játszószőnyegét tettük bele így nagyon jól elvan benne. Nekem a védőnő már most azt mondta, hogy lehet hogy elkéstünk vele, ő három hónapos kortól ajánlotta. Tedd bele a habtapikat meg a kedvenc játékát és legyél ott mellette, hátha...de hát Borka lányod kapcsán gondolom ez nem újdonság :)
Marci egyébként nagyon édes! Nekem úgy tetszik az arca, mint egy kis rosszcsont, de jó értelemben! :)

Zsófi, nagyon jó kis birodalmat csináltatok Samunak! :) A tescoban a hablapok hol vannak ? A játékrészlegen vagy a babarészlegen? Nekem is megtetszett :).

Kata, örülök, hogy itt vagy. Nekem is el szokott szállni amit írok, ezért én már rutinosan kimásolom előbb a Wordbe, és ha nem küldi el berakom még egyszer.

Alon, várjuk a kádas képeket!!! :)

Rólunk: az éjszakák továbbra is elég nehezek, háromszor fél órát szopizik, utána ringatás. Kezdem elfogadni a tényt, hogy éhes és azért kel fel, úgyhogy tegnap elkezdtük a sütőtököt. Ma folytatjuk, egy hét múlva pedig jön a krumpli. Remélem tényleg ez az oka a keléseknek.
Tegnap lefeküdtem én is 8-kor, úgyhogy most nagyon jó kedvem van, mert ha részletekben is de megvolt a 7 óra alvás. :)

Puszi, Nóri

Kép
nóri8

sziasztok!

Panni! de jó látni Márkon hogy így imád fürdeni, irtó vadító azzal a séróval! :lol:
mióta nem sír fürdésnél? mert gondolom az elején minden baba sír, nem? (Liza már néha csendben marad pár másodpercre, ekkor még mintha élvezné is, de aztán rázendít )

Alon, nálatok mióta élvezi így a vizet Laura?

Ezt a habtapi cuccost már nézegettem képeken unokatesóméknál is... jónak tűnik, gondolom iszonyatosan leköti a babókat hogy ilyen színes..?? na majd még néhány hónap!
csak nehogy addigra kivonják a forgalomból.. :?

Hú Nóri, akkor Farkas jókat tud majd "lovagolni" a kutyusokon, ha nagyobb lesz :) már ha olyan béketűrő kutyáitok vannak.. :)

Már várom hogy menjünk sétálni, jövőhétre tervezem az első kiruccanásunkat :wink:
nekünk óvatosabbnak kell lenni sajna a steril környezet és 33 fokos inkubátor után... :? de a szobában már jókat levegőztetünk.

kérdés:
jövő hétfőn 10-re megyünk szemészetre. ehhez 3/4 9-kor kell itthonról indulni. Ekkor szokott enni Liza! :?
most akkor keltsem fel előbb enni, vagy majd az autóban etessem meg? vagy ti hogy szoktátok ezeket az evés dolgokat megoldani???????
most pénteken is mennünk kell, de az 11-kor van, szerencsésebb időben. Meg viszek cumisüvegbe tejcsit és odaadom neki ha kell..

az a baj, hogy evés után már alig tudok fejni picit, mert úgy kiszopizza a 70-80-at ciciből. De ekkor meg ha megyünk valahová hogy fogok eteni? tápszert vigyek? mert szoptatni nem lehet akárhol sajnos... :?

köszi a tapasztalatokat e téren :lol:

pusszok
lmkata

lett volnalzónk! :lol:
lmkata

csak írni nem tudok... :) na dugulok.. :oops:
lmkata

Kata, én nem tápszereznék semmiképpen amíg van elég tejci. Szoptatsd meg a kocsiban (szigorúan álló helyzetben!) a vizsgálat után. Én sokszor szoptattam kocsiban, nem néznek be az emberek. Reggel meg inkább megszoptatnám korábban vagy ha odaértek a szemészetre a kocsiban. De ha megy az autó ne szoptass, nehogy félrenyeljen, fékezés stb.

Kép
nóri8

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?