Drága Borka! Nagyon Boldog Ötödik Szülinapot Kívánok Neked!!! Már igazi nagylány vagy! A képeken pedig nagyon szép!
Marcinak is olyan édes arca van, mint aki valami turpisságot csinált a szülinapi bulin
.
Zsófi, tényleg döbbenetes a hasonlóság apa-fia között. Nem hasonlítottátok a papa gyerekkori képeivel Samu képeit? Nálunk azokon látszik nagyon hogy apja fia, csak sajnos nincs scannerünk hogy megmutassam.
Reni, Nyuszi Niki nagyon nagyon édes! Nekem a harmadik nyuszis képen iszonyúan tetszik, azon tényleg olyan mint egy kis nyuszibaba.
( A Samu-Niki között készülő románc kapcsán megnyugtatásul közlöm, hogy a férjem és énközöttem a korkülönbség 4,5 év az én javamra, és tökéletes boldog a házasságunk.
)
Reni, a fogakról azt olvastam valahol, hogy akkor fájnak a legjobban amikor még nem is látszik, hogy jön. Lehet, hogy mégis a fogak miatt nyűgös. Egyébként ha megnyugtat, mi lassan kezdünk visszatérni az újszülőttkori állapotokhoz. Minden amit eddig felépítettem romba dőlt, nem alszik el magától, és most éjszaka négyszer ébredt, de így van ez már hetek óta. És én is görnyedek az ágya felett és simogatom a hátát, mert ha nem felugrik és pörög.
Farkas egyébként két napja (éjszakai pörgésének köszönhetően) megtanult négykézlábra állni. Emiatt az egyik szemem sír, a másik meg nevet, mert úgy tudom, hogy az jobb, ha később kezd így mozogni, mert a gerincét legalább kíméli. Farkasnak meg iszonyúan ropog a vállízülete és olyan rossz hallgatni. A doktornő azt mondta, hogy ez nem jó, de nem tudunk vele mit csinálni, majd heyettesíti izommal.
Azért persze örülök is neki, mert olyan aranyos, négykézláb ringatózik, és úgy halad, hogy előre teszi valamijét, aztán pedig kiterül hasra.
Más: egy hét múlva kezdjük a krumplit. MOst gyűjtöm a tapasztalatokat, hogy hogyan kell elkezdeni az evést. Ti hogy csináltátok? Azt olvastam, hogy először csak egy kiskanállal kell neki adni, és 2-4 hét múlva hagyhatunk le egy szopit. Ez tényleg ilyen lassan megy? És már így az elején - ha ízlik neki a krumpli - 4-5 nap múlva adhatok mondjuk sütőtököt?
A másik, hogy Ti meddig főzitek ki (sterilizáljátok) a dolgokat? (kanalat, kistányért, cumit ). Én még igen, de nem tudom kell-e még?
Hú, most rohanok,gyorsan feldobok még két képet, aztán még jelentkezem.
Jó, túl nagy akép, majd később. puszi, Nóri