dytke! Nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál ránk.
nini.n! Igen lehet becézni, de csak így, hogy Áki, ez meg olyan béna becézés szerintem.
Az az igazság, hogy mivel itthon maradtam végül, elvállaltam egy volt kollégám felkérését, és itthonról dolgozom. Telefonálnom kell, találkozók időpontját, helyszínét kell leegyeztetnem, szerződések, ajánlatok elkészítését, szerkesztését és tördelését csinálom. És ami nem mindegy, teljes fizetésért. Mivel régen is nagyon jól tudtunk együtt dolgozni, ez megy is simán, csak emiatt a nagy meleg miatt sokszor kivagyok.
Meg már hatalmas a hasam, és nem férek oda rendesen az asztalhoz, már nem tudok itt ülni órákon át.
Képzeljétek, papíron május 22 óta vagyok táppénzen és még csak MOST kaptam meg az első 13 napot! Ez nagyon durva!
Annyira kiakadtam rajta, hogy miért húzzák ilyen sokáig? Ha nem tudnék itthon dolgozni, akkor miből éltünk volna eddig?
Egyébként a törpe a hasamban néha nagyon tiltakozik az asztalnál való munka ellen.
Érdekes, régen nem gondoltam volna, hogy így fogom érteni a mozgásait. De simán külön tudom választani, mikor "ugrál" a hasamban úgy, mert éppen jó neki, mikor "feszegeti" magát, tiltakozik egy-egy testhelyzet ellen, pl. asztalnál görnyedés, meg mikor vannak az elégedett rúgások, pl. mikor lefekszem, és ő is helyezkedik.
Szóval tényleg egy csoda ez a dolog.
Csak azt nem tudom, hogy mi történik akkor (ez mostanában kb. 2 hete kezdődött) amikor olyan érzésem van, mintha egy kőtömb lenne a hasam. Nagyon kellemetlen, szinte fullasztó érzés. Sehogy nem jó. Kemény kívülről is a pocak, de belülről meg kifejezetten nyom. Na azok a napok pokoliak!
Szerintem ez az időjárás egyébként a kicsiknek se jó. Őket is megviseli, nem csak a felnőtteket.
Jaj, olyan sokat írtam, de ezt még elmesélem!
Elküldtek a hematológiára, mert 5 perc alatt besűrűsödött a vérem annó a kromoszóma vizsgálaton, ahol úgy megkínoztak.
Na, itt 12 (!!!) db teli kémcsövet vettek le.
Semmi bénázás, teljes profizmus! Nyoma se látszott, könyökhajlatból vették, elsőre eltalálták, szárnyas tűvel.
Igaz, 4 órás várakozás a bejutásra.
Utána 6 hét az eredményig.
Nemrég mentem vissza időpontra, ismét 3,5 óra várakozás. Honvédkórház!
De az eredményeim (még HIV vírust is néztek) gyönyörűek voltak! Szóval a kromoszómás vérvételen a csaj volt a béna!!!!!
Na jó, még tudnék mesélni, mert velem mindig történik valami, rajtam kívülálló okok miatt, de nem akarlak traktálni titeket!
Mindenkinek jó babázást!!!!!