Sziasztok!
Hidegből, télből nekem is nagyon elegem van. Ma elkapott engem is a nincskedvemsemmihez, unomatelet hagnulat!!!! Grrrr
Tünci: folyamatosan küldöm a pozitív energiákat, remélem rendben lesz minden a pici fiúcskával. Majd értesíts minket, hogy hogy vannak, jó?
kriszta: szerintem is keressetek másik dokit. Hogy a fenébe lehet valaki ennyire nemtörődöm. Akkor minek megy el gyerekorvosnak??? Hú, ez nagyon felbosszantott.
mancsa: épp én is akartam kérdezni, hogy van a papád...
Nem lehet most könnyű neki, de talán tényleg az vigasztalja valamennyire, hogy ti körülötte vagytok.
winchi: hehe én kaptam ezt az e-mailt, és úgy küldtem tovább pár lánynak itt a fórumon.
Látom már te is megkaptad!
lara: 7 lépés az már szuper. Ügyes ez a kislány! Majd megbátorodik, és mindjárt futhatsz utána!
Olyan édesek ilyenkor, mikor bújnak, és szeretnek. Dorka is mondja, hogy szeret, vagy szerecc, mikor melyik sikerül neki. Aztán felsorolja az egész családot, anyát, apát, mamát, papát....
Olyan jót nevettem a lányomon vasárnap. Apa délelőtt elment boltba, haverjához, meg még nemtom hova. Kérdezi, hogy apuci? Mondom neki, hogy csavarog.
Délután elkezdte sorolni a családtagokat, ki hol van.
Mama: dódózik, szabi (keresztapja): dódózik, nánni (öcsém, nándi): dódózik, papa: ajszik, apuci: cavajog
Úgy látszik mindent megjegyeznek!
any: Zsófinak gyógypuszik mennek! Remélem hamar rendbejön. Extra c vitamint adj neki, hátha...
betti: akkor csak óvatosan a disznótorral. Jól öltözz fel, és lábadra legalább 2 zoknit húzz, nehogy felfázz.
katinka: úgy néz ki nekem is sikerül letöltenem a Csiribirit. Már kerestem, mikor a tv-ben reklámozták, csak még nem volt fennt sehol. Viszont volt egy alma együttes dvd is, de az nem jön le...grrr