Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gabi – örülök, hogy rendbe jöttél és tejcsi is visszatért! Köszi a linket, én is néztem az oldalt, az volt a másik gondolatunk, ha nem sikerül az áfamentességgel valami jó árat kifognunk. Tetszett, hogy az oldalon van videó bemutató!

Susy – köszi a tippeket, bár csak most tudtam elolvasni, de szerintem jól döntöttünk. Indulás előtt még kihasználtuk a Media Marktban az áfa mentes napokat, így egy AEG előltöltős lett a nyertes, holnap szállítják. Már nagyon várom, mert hegyekben a mosnivaló, hiába mostam anyukáméknál is. Most néztem, ide tényleg nem írtam, hogy elutazunk két hétre Zolóval. Apának jött a nagy hajtás, így mivel a sok túlóra miatt alig láttuk volna, elvitt minket anyuékhoz vidékre, így megúsztuk a kánikula egy részét is. Zoló hihetetlenül élvezte, jó volt látni ahogy felfedezi a környezetét, megismeri az állatokat, növényeket. Az elején még húzódozott, ha hozzáért valami a kertben és a földre sem ment le mezítláb, a végén már a paprikasorból kellett kihozni, a sárban tapicskolt, kereste a cicákat, tyúkokat, estére mindig koszosan, homokosan mentünk fürödni, igazi vidéki kissrác lett. Volt rossz is, közben elkaptunk egy hasmenéssel, lázzal járó vírust, majd meleg kiütéseket, de már jól vagyunk csak kicsit fogyott a Drága, most kezd visszatérni az étvágya. Azt hiszem a fél kiló koszt a 2 hét alatt megettük, ez évre teljesítve az adag! Nagyon szuperek a képek, a tesód nagyon szépen fotóz! Apa is pont látta és mondta is milyen aranyos kisfiú! A fütyigondot nem igazán fogtam fel. Mi valamennyire hátra tudjuk húzni, de nem is kell teljesen csak picit. Annyira sem megy? A védőnőd, gyerekdokid mit mond? Nekünk is azt mondták, hogy 2 évig semmi gond és csak a fürdővízben, kicsit mozgassuk neki, de ne húzzuk hátra. Szóval fel a fejjel! Nem lesz itt gond! Szépen fejlődik Kristóf szókincse!Lehet a társaság segít, nekünk is nagy változásokat hozott a nyaralás és hogy sokan voltak körülöttünk. A nyam-nyam cuki lehet! Zoló is elkezdte a barackfa alatt! Fogkrémet én még nem használok. Kellene? Azt hittem akkor kell, ha már tudnak köpni a babák. A rossz evést átérzem, mi a betegség miatt szinte csak teán és tápszeren éltünk napokig és azt is csak könyörgéssel sikerült megitatnom vele. Nem a meleg miatt nem eszik? Itass vele sok folyadékot! Örülök, hogy veled minden rendben! Egy petefészekkel is eshetsz teherbe! Így akkor azt sem tudod mikor tesztelj? Én mindenesetre drukkolok, gondolom nem bánnád a tesót!?

Nikuc –Nálunk nincs netezés ha Zoló ébren van, egyből jön és nyomkodja a gombokat. Miután a laptopból kiszedett két billentyűt is, a netezés csak alvásidőben megy. Minden gombra rákattant, most az asztali szgépet kapcsolta ki-be, így áramtalanítottam.

Adél, Peti, Pálmi, Levi, Dávid – nagyon ügyesek vagytok! Gratula a hihetetlen fejlődéshez!

Ugabesz - ilyen kiütésünk nekünk is volt, a melegtől van, nyugodj meg! Sajnálom, hogy engedned kellett a nyomásnak, de a lényeg a jó végkifejlet. A pancsi képek nagyon jók! Azok szép szemek! Glutén témában én is megrekedtem. A védőnőm tanácsát követtem, így a rokonok tanácsának ellenére Zoló csak 1 éves kora után kapott. A tesóval azt hiszem már hamarabb el fogjuk kezdeni. Neked kell döntened melyik elvet követed, csak aztán légy következetes. Apa mindig ezt mondta, mikor engedni akartam a nagyik nyomásának. Vagy rájuk hallgatok, vagy a védőnőmre, dokinkra. Én az utóbbit választottam, noha más doki mást mond, tudom jól.

Panndi – gratula Fruzsi keresztelőjéhez! A képek nagyon édesek!

Anitapo – kiderült mi okozta a pöttyöket?

Márti – szívből gratulálok Nektek! Nagyon jó ilyen híreket olvasni! Problémamentes pocakosodást kívánok és bár tudom nehéz, de foglalkozz más véleményével. Mi még azért is megkapjuk, hogy ilyen kis korkülönbségre bemertük vállalni, így sejtem, hogy miket mondhatnak nektek, de a baba nagyon boldog családba, jó helyre fog születni, így érzem, így még egyszer gratulálok. Nagyon tetszett, amit a tesókérdésről írtál! Megnyugtat. Bár mi is tudjuk, hogy nehéz lesz, de minket nem riaszt el a dolog, megoldjuk. A dokid nagyon szuper! Ki is ő? Elfelejtettem már. Ha eddig ugyanazzal szültél a MÁVban, hogy tudsz most más kórházba menni vele? Váltott? Gratulálok a jó eredményekhez és örülök, hogy elkerülnek a rókák.

Nini – cuki Márkó a sapiban! Jó nagy pancsizója van! Márknak is gratula a keresztelőhöz! Szerintem a babakaja gyártók oldalán lévő infók nem mérvadók, legalábbis nekem nem, inkább a tényekkel alátámasztott szakirodalom, hisz a cég úgy is hazabeszél. Megkérdeztem egyszer a védőnőt miért gyártanak olyan babakaját és olyan kortól, amit még nem ehetne a gyerek, azt mondta ő neki azt mondták azért, mert ha úgy is megveszik, akkor miért változtatnának.

Kinga – nektek is nagyon sok boldogat így utólag!

Dytke – gratula az új fogacskához! Mi is fogzunk ezerrel, 3 is kijött egy hét alatt, volt is sok nyügi. Sajnálom a nem alvást, remélem hamarosan azért kipihenheted végre magad!

Kérdés – ez a Viburcol kúp mire jó? Nekünk miért nem mondta a védőnő? Fogzásra jó? Zoló semmit nem kap. Homeos gyógyszer? Panadolt és Nurofent pedig valamiért nem akartam adni. Rosszul teszem, hogy nem segítek a fogzásán?

Szalamandra – Rózának utólag is boldog szülinapot! Nagyon csinik vagytok a képen! Bírod még elől hordani? Nem megterhelő?

Jaj, ezek a Levi fotók! Meg kell zabálni!

Fogamzásgátló – szopi mellett én nem szedtem, nem is szedhetek egyébként sem, így maradt az óvszer.

Körömvágás – nálunk nincs rá megoldás, csak néhány másodpercre lehet lefoglalni. Állandóan mozog, így több napba is beletelik néha, mire végzünk. A mondókák még nem kötik le, talán később.

Veronika – köszi a kérdést, már kezdek jobban lenni, múlnak a rosszullétek. Csak a vasam és vérnyomásom alacsony és fogyok, ami kicsit zavar, igaz nem sokat.

Lányok lehet kávét innom? Zolóval abszolút nem ittam, de ma is 85/55-t mértek, és nem bírom ezt a meleget és már úgy vágyom az ízére!

Na most pótoltam a lemaradást....

Manka

Kép

Kép
mankabi

Márti - ezt rosszul írtam: NE FOGLALKOZZ más véleményével!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka!

3x szültem vele az ÁEK-ben (egykor MÁV-ban), de, mint egyre több szakamailag nagyon jó doki, Ő is menekült onnan a vezetés miatt (vagyis a vezetőség hozzá nem értése miatt). 1x egyébként szültem már a Rókusban is vele, csak annak sajnos megszűnt a szülészete, így visszament a MÁV-ba. Most peig a Kútvölgyiben szülünk majd!
Örülök, hogy Zoló manó megismerte a vidéki élet szépségeit. Képek???

Márti
borossné becz márta

Sziasztok,

Képewk nagyon jók :)

Én is hoztam fotókat a balatoni anyuéknál töltött egy hétről :)

Zsófinál alakul a szobatisztaság, mond egész mondatokat, nagyon édes :) Napról napra fejlődik, Fruzsit egyre jobban igyekszik bevonni mindenbe :)

Fruzsi keveset alszik már nappal, állandóan vigyorog, nézegeti a kezét, lábát, és ülni szeretne állandóan, és persze bosszantja, hogy nem lehet :)

manka: kávét én ittam mindkét terhességnél és szoptatásnál.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Panndi!

Nagyon édesek a lánykák és nagyon-nagyon fognak egymásra hasonlítani! nagyon jól elkaptátok a pillanatokat! Olyan életképek hatása van az összes fotónak!
Zsófi meg nagyon ügyes, ha már a szobatisztaság felé kacsintgat! Ebben aztán tényleg a lányok járnak előrébb!
Nekem Csabim volt ilyen, mint amit Fruzsiról írsz: egyszerűen dühöngött, mert az agya jóval előrébb járt és többféle dolgot meg akart csinálni, mint amire mozgásfejlettségileg képes volt!

Manka!

Az még lemaradt, hogy Harsányi dokinál szültem mindig!

Márti
borossné becz márta

Manka - a Viburcol kúp homeopátiás szer, láz nélküli nyugtalansági állapotok kezelésére jó, pl. fogzáskor. Nekünk a védőnő mondta. Panadolt és Nurofent én sem szívesen adok, csak ha nagyon sír. Éjjelre is kipróbáltuk, de annyit aludt, mint nélküle, így inkább nem tömöm vele. Ezt a kúpot már többször bevetettük és eddig bevált.
Szerintem ha nem szenved nagyon Zoló, akkor nem "kell" segíteni rajta.
Kávét én is ittam terhesen is és szoptatás alatt is. Nekem 100-as volt a vérnymásom terhesen és nekem a régi védőnőm mondta, hogy igyak kávét, vagy erős teát nyugodtan. Sok tejjel ittam, msot meg szójatejjel.
Gratula a fogakhoz!!!

Panndi- nagyon helyesek a lányok! A napszemüveges nagyon vagány :)

Márti, Vera - nálunk is kínlódás a körömvágás és midnen más, ami a mozgásban korlátozza. Pl. tapsolni sem tudom megtanítani, mert nem szereti, hogy fogoma kezét :( Sem a tv, sem mondókák, semmi nem használ körömvágáskor, csak az, ha minimálisra korlátozom a kezének a tartását. Elég nehéz... Álmában meg azért nem tudom, mert hason alszik és maga alá húzta mindig, mikor próbáltam.

Pálmi édes ahogy fürdik, Levi pedig tényleg nagy kópénak tűnik :)

Szalamandra - Ambi is egyre többet menni akar, nekem sem sok nyugtom van tőle :) Ma pedig az udvarról a teraszra vezető lépcsőn mászkált felfelé folyton. Persze négykézláb, de magasra még nem mászott sosem. Elsőre elég nehezen ment, de másodjára már ment mint a golyó, nagyon örült magának :) 4 lépcsőfok.

dytke

Susy - remélem a doki mindent rendben talál. A kistesó pedig jönni fog egy petefészekkel is, ha jönni akar :) :wink:

dytke

Manka, igen kiderült végül csak szúnyog csípés volt, de nagyon nehezen akart neki elmúlni.

Panndi, annyira édesek a lányok. :D

anitapo20

Márti - akkor szerencsés vagy, hogy ilyen jó az orvosod és egy bababarát kórházban szülhetsz, találkozik a két fontos kritérium.

Panndi - ezek a fotók! A lánykáid gyönyörűek és nagyon aranyosak! Zsófinak külön dicséret, hogy már ilyen szépen beszél! A napszemcsis kép nagyon vagány!

Lányok - köszi a válaszokat, ittam egy kávét, egyébként is sok tejjel szoktam és nagyon jól esett. Azt hiszem napi egyel még nem árthatok.

Dytke - nálunk annyira nem vészesek a fogzási tünetek. A gyógyszerekről hasonló a véleményem, de homeossal talán segítenék neki, csak nálunk soha sem egyértelmű, hogy éppen fogzik. Hónapokig be volt durranva 4 foga, most pedig egy hét alatt kibújt neki 3 is. Addig azért nem adnék neki, csak ha tudnám, hogy tényleg az a baja. A fiaink nagyon egyformák, bármi ami Zoló mozgását korlátozza (evés, pelusozás, körömvágás), csak nagy hiszti árán működik, így kemény harcokat vívunk és nem győzök mindig új dolgokat kitalálni a figyelem elterelésre.

Kérdésem is lenne újabb
- hol tudnék venni olyan félsátort/sátort, amit strandra tudok vinni, hogy a gyerek nyugodtan, hűvösben alhasson? Úgy tűnik felénk nem kapható!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Manka
Mi tavaly az Auchan- ba vettünk ilyen fél sátort.

Én is szeretem amikor Kristóf vidéki kis sráccá válik, bár nálunk az udvaron is azzá válik olykor. Imád mezitláb lenni, és mindent megfogdosni, néha olyan koszos, mint egy kis ördög.

Ma reggel először tisztán hallottam, hogy azt mondta apa. Pont ott volt apa is, így rögtön elolvadt. :)

Folyadékot nagyon sokat iszik, már cumisüveget alig használunk, nagyon szereti azokat az ásványvizes flakonokat, ami ilyen kis csőrös. Abból szépen iszik, ill. pohárból, csak néha nagyon gyorsan akar belőle inni, és magára önti a tartalmát. Nem tudom miért nem akar enni, én úgy veszem észre, mint ha sajnálná az időt rá.

Tegnap megjött, úgy hogy kistesó nincs most, de mostantól teljes bedobással dolgozunk majd érte. :wink:

Anita
A csudába! Már egy hete elküldtem! :shock:
Ma sem ért oda?

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Megint jó régen jártam erre, de Adél egyre csak növekszik és kevés időm van. Már nagyon ügyesen mászik, próbál felállni.

Manka: félsátort én legutóbb a decathlonban láttam, de szokott a hipertekben is lenni (tavaly az auchanban is láttam).

Márti: gratulálok a pici pocaklakóhoz és kívánok hányás mentes terhességet. Hátha 5.-re sikerül. Örülök, hogy a család is jól reagálta a dolgokat.

Veronika: Pálmi még mindig nagyon szép!

Panndi: lányok is nagyon szépek. Fruzsi mennyit változott már. Már nem annyira csecsemő, hanem kisbaba.

Gabesz: Dávid is nagyon édes. Anyóssal pedig állj a sarkadra. Enyém folyton ilyen mlm rendszerben kapható lötyivel akarja tömni a gyereket. De ha megint előjön vele, akkor most már nagyon beolvasok neki.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Panndi, csajok nagyon aranyosak, én is úgy látom, hogy nagyon hasonlítanak majd egymásra :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Susy, ma még nem tudom jön e, mert a postásunk 11 - 12 közt szokott jönni. Remélem azért hozza és nem keverik el. Nagyon ügyes Kristóf :D
Szurkolok a kistesónak nagyon!!! :D

anitapo20

Köszönöm a tippeket, akkor ma lehet meg is nézzük az Auchanban és a Decathlont is beterveztük úgy is a hétre. Eddig a Tescoban, Lidlben kerestem, de hiába.

Susy - akkor most már egyre csak jönnek az új szavak! El is hiszem, hogy olvadoztatok! Legalább most már tudod a pontos dátumot is, hajrá kistesó!!! Én szorítok! Képzeld anyuéknál a Tescoban megtaláltam a Scrabble Original-t. Úgy örültünk neki. :)

Apa a héten szabin, van tippetek hová érdemes kiruccanni egy ekkora gyerkőccel? Nekem a strand, Balcsi esetleg állatkert és Tropicárium jutott eszembe vagy a kisvasút, de nem tudom élvezné-e.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok Lányok,

Köszönöm utólag is mindenkinek a hozzászólást a gátvédelemmel kapcsolatban.
Időközben megszületett kicsi lányunk, 3000 grammal és 53 cm-el. Óriási köszönet jár Dr. Turi Zsuzsának, a szülésznőnek, Fehér Andreának és az anesztes doktornőnek, Dr. Tretbar Katalinnak. Mindenki hihetetlenül kedves és megértő volt, annyira szép élmény lett ez így.
A gátvédelem sikerült, minden terv szerint haladt, kivéve, hogy olyan hihetetlenül gyorsan és intenzíven jött a baba, hogy mégis kértem EDA-t, elveim ellenére.
Gondoltam leírom ezeket, hátha vkinek lesz benne használható infó.

AnitaPo,
Benézett hozzánk az osztályon a te dokinőd is, kedves volt, mint mindig :)

Mankabi,
A 2. babátok épp a kisfiam szülinapjára van kiírva :) Kemények a bakok :))))

KépKép
KépKép
vitte

Anita
Nagyon sajnálnám, ha elveszne.
Szerintem rájött a postás, hogy mi van benne, és eltette. 1 hét alatt oda kellett volna érnie. :(

Manka
Kisvasút nagyon jó ötlet szerintem, mert eleve erdőbe megy, hűvös van és árnyék a fáktól. Állatkert is jó, és ott az állatkerti játszóház is. Aztán vasút történeti park, bár talán ahhoz még pici Zoló, de biztosan nézné a nagy monstrumokat.

Mi is vettünk anyáéknak Scrabble- t, mert mikor mentünk haza mindig vinni kellett, most már nekik is van.
Hogy tetszik nektek? Ki nyert?
Én tegnap este nagyon csúnyán kikaptam apától, ma majd jön a visszavágó. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Íme egy eltűnt! :lol: Bocsi, hogy nem jöttem ilyen sokáig, de...szóval Szabi teljes embert kíván és örültem, hogy az októbei topikkal tudtam lépést tartani.
Gyorsan átpörgettem a utolsó oldalakat. Hááát, gyönyörűek a topik gyerekek!!!! Gratula mindenkinek!
Utólag és előre is isten éltessen mindenkit, aki ünnepel!

Susy - Köszi a hiányolást! Sajna a bolgodat sincs időm követni. :( Valamit tuti nem csinálok jól. Vagy túl gyorsan telnek a napok. örülök, hogy jól vagy, túl a műtéten és már rajta vagytok a kistesó projekten! Kristóf gyönyörű!

Márti - Neked külön had gratuláljak az újabb pocaklakóhoz!!!!! Le a kalappal előttetek!!!!

Szalamadra - Nekem is benne van a cicieimben Szabi foglenyomata. Ahogy beszívja a mellem, odaszíjva a fogaihoz, sokszor még nyúzza is őket. Úgy értem a kezecskéivel dögönyözi miközben szívja. Nagy élmény mondhatom, de képtelen vagyok leszoktatni róla.

Dytke - Ambi nagyon édes!!!! Szabi is így szokott kinézni, mikor egyedül eszik! Még a feje teteje is gyümölcsös!

Bocsi, a többiekre nem nagyon emékszem vagy már érkezett válasz a kérdésekre. :roll:

Rólunk - hááát, őőőő, június közepe óta Tatán vagyunk a szüleimnél. Élvezzük a kertes házat, medencét, jó levegőt stb. Apa péntekenként szabin van, így már csütörtöktől együtt vagyunk. Jövő héten megyünk Csopkra egy pár napra, előtte hazanézünk. Gyanítom meg se fognak ismerni bennünket a házban. :lol:
Szabi nagyon nagyot nőtt. 10 kiló és kb 75 centi. Kúszik ezerrel, a négykézlábazást arra használja, hogy felüljön belőle, mászni csak pár lépést mászik, de próbálkozik. Bárhol, bármibe kapaszkodva feláll, lépeget, átkapszkodik. Néha má túl bátor is. 6 foga van és megint nyálazik, szóval gyanítom hamarosan 7 lesz. Bár még nem látszik duzzadtnak az ínye sehol. Kész kis zabagép. Szopizik még min. 3-szor egy nap, de van hogy többször, néha éjjel is, ha épp fog mizéria van. Plusz imádja a gyümölcsöket, képes megenni 3 barackot is. A főzik is jöhetnek, kölesgolyó, almapép...szinte bármi. Erőlteve nincs, annyit és akkor eszik, amennyit szeretne. Az étkezések időpontját fél órás csúszásokkal tartjuk. A vizet imádja, alig lehet kiimátkozni a medencéből.
Így hirtelen ennyi. Na meg egy pár fotó, hogy emlékezzetek ránk. :wink:
Kép Kép Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1248170166.2677.jpg[/img]

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Panndi, nagyon szépek a lányok, és látom továbbra is nagy a szeretet közöttük.Balcsin voltatok?
Mi szombaton indulunk Balatonfűzfőre, egyedül az utazás miatt aggódom, mert a megszaporodott :lol: létszám miatt két kocsival kell mennünk. Az egyiket én vezetem, de könnyebbség, hogy anyukám is elkísér minket. Csak az a gond, hogy Eszter nem túl jól tűri az utazást...így szerintem minden második pihenőnél meg kell majd állni nyugtatgatni őt.

Márti, örülök, hogy minden oké, és nagyon jófej dokid van. Gyerekek tudják már hogy lesz kistestvérük? Vigyázz magadra ebben a bolond időjárásban.Tényleg a szoptatás most hogy alakul, doki javasolja, vagy nem? A második baba jövetelekor még én is szopiztatam, csak nagyon sokat hánytam, így lassan abbahagytuk, mondjuk Gergő akkor már 15 hónapos volt.Sok boldogságot, nálatok biztos jó helye lesz.

Kép
becsengo

Igen, Balatonon, én siófoki vagyok, anyuék még ott élnek :)
Vendég

Vitte, gratulálok, szép napokat és sok tejcsit!
Susy, hajrá kistesó!!!!!
Mindenkinek szép napokat!

Kép
becsengo

Mankabi!
Tropicariumot, még nem értékelné Zoló, inkább vmi vízpartot javasolok sok fával, állítólag szerda, csüt. őrült meleg lesz.

Kép
becsengo

Susy, hát remélem nem veszett el. :( Még az lehet mint a múltkor apa levele nála volt 1 hétig. Aztán mikor apát meglátta mondta van egy levele és egy hete cipelimagával csak mindig elfelejtette berakni. Szóval még ez lehet. Kicsit alkoholista a postásunk. Én még reménykedem, hogy meg lesz. :wink:

Bettyna, nagyon helyes nagyfiú már Szabi és nagyon ügyes!!! :D

Vitte, nagyon gratulálok a babához!!! :D Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!! :D

anitapo20

Vitte- szívből gratulálok!!!

Betty- Szabi tényleg nagyot nőtt. Ambi még "csak" 9-9,5 kg (pontosan nem tudom) és 71 cm. Ügyes Szabi, hgoy ilyen jól eszik, Ambi tanulhatna tőle :)

Susy- drukkolok a kistesóhoz!!! Édes lehet Kristóf. Ambi is mindig hisztizik,hogy ki akar menni. Ő is úgy néz ki, mint egy malac estére :)

dytke

Lillusnak ilyen picinek is tetszett a Tropicarium :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok! Hát kicsit olvasgattam a fórumot, de megmondom őszintén, elég sok az a majd' 400 oldal, így nem tudtam mindenre sort keríteni. Gratulálok mindenkinek a gyermekéhez és a babavárósoknak pedig rosszullét mentes hónapokat! Szeretnék hozzátok csatlakozni, persze ha nem gond. :) Első babámat várom, szept. 21-re vagyok kiírva. Elvileg én is az ÁEK-ban fogok szülni Kazár dokinál. Úgy néz ki, csajom lesz, nevünk még nincs, elég sok név van, ami szóba jöhet. :D Valami nagyon fontos tudnivaló a kórházról, a szülészetről és a szobáról? Szülésznők rendesek? Ápolók? Szült vki Kazár dokinál? Nekem már évek óta ő az orvosom, mindig nagyon korrekt volt, így bízom benne, h nem fogok csalódni most sem.
bzstb

Sziasztok!

Anitapo - Köszi. A te Levid is nagyot nőtt!

Dytke - Figyu, amint újra visszahelyezzük a székhelyünk Pestre összehozzuk a kis pasikat megint, ok!Hadd tanuljanak egymástól. :wink:

bzstb - Üdv itt. Én nem csalódtam az ÁEK-ban, de az már majd 10 hónapja volt. Gondolom azóta sok minden változott. Lesznek akik firssebb tapasztalatokkal szolgálhatnak. A dokidat nem ismerem.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

manka, szerintem napi egy-két kávé nem árt, én ezt olvastam. Szerintem többet használ az, ha te jól vagy.

Kép
Kép
szalamandra

manka, 14 hónapos kisfiút az Aqualand-be vittek, vagy nem tudom, jól emlékszem-e a nevére, ami itt van észak-pesten, és azták templomot formáz belülről. Barátnőm azt mondta, h nagyon élvezte a fiacskája.

vitte, gratulálok a lányodhoz, és örülök, hogy ilyen szép élmény lett a szülés, és hogy sikerült a gátvédelem. Gyere máskor is! :)

panndi, csoda édesek a lányaidra, büszke kismama lehetsz :)

bettyna, Szabi tényleg nagyon sokat nőtt, egy vagány kispasi :)

bzstb, gratula a babához! Kazár dokit csak hallomásból ismerem, az pozitív volt. A kórházzal kapcsolatban, szerintem bármi konkrét kérdésedre válaszolunk, de érdemes körülnézni a kórházban is, minden héten van szülőszoba látogatás, meg Szülők iskolája. Sajna az én lányom már rég született, már arra sem emlékszem, melyik napon is voltak ezek :)

Kép
Kép
szalamandra

Sziasztok!

Elszált amit 1,5 óráig írtam a manó miatt :evil: :x :evil:
Most ne hari de csak rőviden újra...

A gyerekek csodaszépek és ügyesek!

Gratulálok minden pocakosnak! (Mostanság, hogy megszaporodtak a pocakosok, lehet van valami a levegőben...?! :wink: )

Mi most, hogy itt vannak a rokonok lengyelből, kicsit többet mozdulunk ki... Vasárnap az állatkertben voltunk :) Alexander nagyon élvezte, de mondjuk akkor kezdte el igazán élvezni amikor már kezdtünk hazafelé készülödni. :lol: Mentünk volna a tropikáliumba is de az túl messze lett volna bkv-val...
Ma voltunk gasztron nem csináltak most se semilyen tesztet, de annyit mondtak, hogy csak kicsit babaásabb a korához képest, de rendben van és csak akkor menjünk vissza ha már nem lessz tejcsi addig tejmentes diéta!!!
Egyébkén én mindig megkapom otthon a párom anyukájától, hogy régen még nem voltak ilyen nyafkák a gyerekek és mindent hamarabb kaptak. Mindig mondja, hogy az ő gyerekei már 3-4 hósan gyümit kaptak és 6-8 hósan már mindent ettek... :roll: :x -kivagyok ezektől a beszólásaitól...
Aztán nem írtzam a múltkor, de a párom múlthéten kórházban volt (Bajcsy vagy hogy hívják) gyomorhuruta volt és mentővel vitték be kedden. Anyira ki volt száradva a töbnapos láztól, hasmenéstől és hányástól, hogy még vért se tudtak tőle venni. :cry: Végül 4 infuziót és fájdalomcsilapítokat kapot és útána hazahozhatuk, de még napokig szenvedett itthon, de már jól van vasárnap ő is jött már állatkertbe.
Én még mindig nem jutottam el az orvosig lehet, hogy majd csak jővőhét lessz belőle... (vasárnap mennek el a rokonok)
Most nem jut eszembe több dolog... :oops:
Szép napokat nektek és roszulétmentes napokat a pocakosoknak!
Igyekszem majd jönni, de lehet, hogy csak jővőhét lessz belőle...

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)

Egyébként elegem van a mentőkből és tűzoltokból mindig felkelrájuk Alexander és útána alig bírom visszalatatni ha egyáltalán sikerül... :x Amúgy nincs velük bajom, de így is olyan nehezen alszik...

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)

Sziasztok!

bzstb
Üdv köztünk. Gratulálok a babádhoz!
Már én is viszonylag régen szültem a kórházban, de velem mindenki nagyon kedves, rendes volt. Igazából rosszat nem tudok mondani.

Kinga
Én a motorosoktól kapok agybajt, amikor elszáguldanak az úton Kristóf is rögtön felébred.

Nem lehet neked könnyű anyósoddal, de ne hagyd magad. Te gyereked, t tudod mi kell neki.

Bettyna
De jó, hogy jöttél! Mekkorát nőtt Szabi! Nagyon helyes kis srác! :)

Dytke
Jó ez a szöveg, hogy olyan estére Ambi, mint egy malac. :)
Kristóf kikel az ágyból reggel, és már hozza is a cipőjét, én még magamhoz sem tértem ő meg már menni akar ki. Ma egész nap egyik lábán cipő, másikon meg szandál volt, nem hagyta hogy levegyem, vagy hogy egyforma legyen rajta, ma ez jött rá. :)
A mai szavunk: Hoppá!
Nagyon beindult a kis srácom! :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok

Nem volt net így ezért reagálok késve.

Szalamandra

Nem tudom, hogy ez segítene e a kapcsolatunkon. Nekem az a véleményem, hogy egy anya nem mondhat ilyet! Soha! Sőt ő már nem csak anya de nagymama is. Én is nagyon lobbanékony vagyok és sokszor vannak rossz gondolatok a fejembe ha a Márk felbosszant, de magamban tartom. Hiába, hogy ő még nem érti, nem mondanék neki ilyeneket soha.

Glutén
Én sem nagyon hiszek a babakaja gyártóinak, tudom, hogy a pénz a lényeg és az, hogy vigyék, de máshol is olvastam, hogy jobb, ha 1 éves kor előtt találkozik vele a gyerkőc. Aztán a másik az, hogy szerinem túl van dramatizálva az egész. A glutén mentes ételek épp olyan nagy biznisz az ételgyártóknak, mint a gluténes, sőt...mivel speciális még több pénzt el lehet érte kérni. Mérlegelni kell és aztán dönteni.

Köszönnyük a gratulációt a keresztelőhőz!

Márk mostanság nem nagyon akar aludni, nem a meleg miatt, hanem azért mert állandóan föláll. Lényegtelen, hogy hol van, de neki állni kell. Bármilyen tárgyra felmászik és állni próbál annak segítségével.

Kazár doktor
Nekem nincsenek vele kapcsolatban pozitív élményeim. A szülésznők vegyesek, ugyan úgy, mint a csecsemős nővérek. Nekem volt nagyon pozitív és negatív élményem is. Azt semmi képp nem szeretik, ha éjszakára leadod a babát. Bár elvileg lehetséges, de gyakorlatilag nem néznek rád jó szemmel.

Kép

NIKI
nini.n

Kép Kép

:):)

Kép

Kép

NIKI
nini.n

nini,

:) hát ez a Márkó maci csuda édes kissrác!
Amikor látok képet róla, de ha csak a vonalzóra nézek is, mindig arra gondolok, hogy remélem sikerül rendbe hozni a házasságotokat....

Kép
Kép
szalamandra

Sziasztok!

megjöttünk a nyaralásból. Még augusztusban lesz 1 felvonás. Mi is balatonon voltunk, jól kifogtuk a kánikulát, és ott azért könnyebb volt elviselni. Most itthon azért fővünk rendesen.
Sokat gyönyörködtem a képekben, de visszaolvasni teljesen nem sikerült. Susy, neked nagyon drukkolok!

mtunde

bzstb - Üdv köztünk! Naná, hogy csatlakozz!!! Szép babavárást neked!!!!

Susy- édes lehetett felemás cipőben :)

Manka - Szalamandra szerintem az Aquaworld-re gondolt. Az itt van nálunk :)

Kinga - mindig elfelejtem, utólag is nagyon boldog szülinapot Alexandernek

képzeljétek! Ambinak ma reggelre áttört alul az egyik foga :) Véletlenül vettem észre. Éjjel egyben aludt 6 órát!!! Tisztára kialudtam magam!!! Gondolom a fogacska hagyta aludni :) És már fölötte is látszik az ínye alatt. Egyszer majdcsak kibújnak.ú
Tegnap levágtuk a haját géppel. Sírdogált közben szegény, de a végére megszokta. Peidg nem is hangos a gép, de nyilván ismeretlen volt neki. Nagyon dögös kis pasis nyári frizkója lett. Olyan, mint Szabié :)

Betty - részünkről ok a randi!!! Várjuk!!!

dytke

Dytke
Végre!
Ugye milyen jó átaludni az éjszakát? :)
Gratula a fogacskához, a nyári séróról néznék egy képet. :wink:

Tünde
Köszi a drukkot.

Nini
Aranyos a kis mosolymanód! :)

Kép
Kép
susytunder

Kinga
Boldog névnapot kívánok neked!

Kép
Kép
susytunder

Kinga, mi is boldog névnapot kívánunk!

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

30 éves vagyok, és ikreket várok. Elkezdtem járni a Flór Ferenc Kórház egyik orvosához magánrendelésre, de sok tényező elbizonytalanított. Hozzánk még a régi Máv kórház lenne közel, és mellette szól, hogy van PIC koraszülött osztályuk is.

Tudnátok ajánlani egy orvost, aki megbízható, ért az ikerszülésekhez is, a spontán szülést is támogatja, de szem előtt tartja a babák állapotát? Na és aki nem csillagászati összegeket kér? Mostani orvosom magánrendelésén - vidéken - 5000Huf-ot kért alkalmanként, és állítólag nem határozza meg hogy mennyit szüléskor. Valami hasonlót szeretnénk, de az se gond, ha kissé drágább a rendelés, csak ne kösse ki a szüléskor fizetendő összeget.

Köszönöm a segítséget.

Kata
labkat

Susy- nem is emlékszem, mikor aludtam utoljára 6 órát egyben. Még november előtt valamikor....

Kinga - boldog névnapot!

Labkat- én csak ajánlani tudom az orvosomat, Aszódi Melindát. Nincs magánrendelése, mindig a MÁV-ba jártam hozzá. Van szakrendelése a Honvédban is. A szülésért sem kér pénzt (persze adtunk, de mikor kérdeztem, hogy mennyi, azt mondta hogy eza munkája.) Ennek ellenére, hogy nem magánrendelésre jártam, fél pillanatra sem éreztem,hogy mellőzött volna, vagy ne maximálisan foglalkozott volna velem. Végül császárral szültem. Neki is két kislánya van, így nagyon jól tudja, hogy mit élünk át ilyenkor. Ha van konkrét kérdésed, írj privit.
Szép babavárást!!!!

dytke

Susy: íme a kép

előtte:
Kép

utána:
Kép

dytke

Sziasztok!

Bzstb, üdv itt köztünk! Gratulálok a babához! :D Én sajnos nem ismerem a dokidat. Szülésznők szerintem nagyon rendesek. Az ápolókról viszont vegyes érzelmekkel vagyok. Van amelyik nagyon kedves, de van amelyik nem igazán. :?

Kinga, BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D
Nálunk is rengeteg mentő meg tűzoltóautó megy el. Levi szerencsére már megszokta. Sőt neki annyira jó alvókája van hogyha egyszer elalszik arra sem ébred fel ha apa a szomszéd szobában fúr meg farag. Mikor pocakos voltam rengeteget segítettem apának biztos már ott megszokta a zajokat. :wink: :lol:

Nini, Márk nagyon édes! :D

Dytke, gratulálok a fogacskához! Ambi is nagyon édes a képeken. Jó lett a haja. :D
A mi hajunk még mindig rövid. Ha így nő szerintem egy éves koráig tuti nem kell levágni neki.

Labkat, én is tudom ajánlani a dokimat. Dr Szigeti Katalin.Neki is van szakrendelése a Honvéd kh-ban, de én is csak a Mávba jártam hozzá. Ő sem kér pénzt. Én természetes úton szültem nála. Nem tudom, hogy volt e már ikres kismamája, de nagyon lelkiismeretes. Ha gondolod és kérdésed van nekem is nyugodtan írhatsz privit. :D

anitapo20

Jó reggelt lányok!

Dytke
Nagyon édes Anbi mind nagyobb, mind kisebb hajjal. Az a huncut mosolya... adj neki egy nagy cuppanósat a nevemben.

Mi ma ünneplünk, aztán délután megyünk apával moziba, megnézzük a Harry Pottert.

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok

2009 július 19.-én császárral /farfekvés miat/ megszületet pici lánykám.
Lívia 3200 g és 50 cm.

Nagyon jó kislány eszik és alszik egyenlőre.

Kép

Kenderike
Kép
kenderike

Kenderike, nagyon gratulálok!!!! :D Nagyon szép kislány!!! :D

anitapo20

Dytke

Nekem is Aszódi az orvosom :) :) :)

Kép

NIKI
nini.n

Susy

Majd számolj be lécci a filmről :)

Kép

NIKI
nini.n

Susy

Kristófnak boldog névnapot !!!

Kép

NIKI
nini.n

Susy - Kristófot Isten éltesse!!! Ambinak átadtam a puszit, te is adj egy névnaposat Kristófnak :)

Nini - tényleg? Lehet találkoztunk is már? Sok kismamájával találkoztam, miközben vártam rá.

Kenderike - szívből gratulálok!!! Nagyon szép kislány! És maradjon is ilyen jó :) A legjobbakat nektek!!!!

dytke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?