Sziasztok!
Életjel!
Tudom, eltűntem, de nyomós okom volt rá (többen tudjátok is már)!
Az az igazság, hogy teljesen váratlanul, de betoppantott hozzánk gólya néni...szóval 5 hetes terhes vagyok, ha igaz! Jövő héten megyek dokihoz,és nagyon kevesen tudják még a családból is csak anyukám és a nővérem...ezért sem akartam nagyon mondani eddig, nehogy valakin keresztül, aki olvashat engem itt, tudják meg, mert azért az nagyon hülyén jönne ki...
Nagyon örülünk ám, most, hogy így a kezdeti sokkon túl vagyunk. Már a nevén gondolkozunk!
Az az egy bizti, hogy nem az ÁEK-ben szülök majd, de azért remélem maradhatok veletek!
Jut eszembe! Tudjátok, hogy már nincs meg a bababarát címe a kórháznak (mondjuk egyáltalán nem csodálkozom rajta)? A fővárosban már csak a Szent István kórház viseli ezt a címet! És bizony van kórház, amelyik nem viseli, pedig igazán baba-és mamabarát hely!
Az ÁEK-nél sem az ott dolgozókkal van a baj, hanem a vezetéssel...amikor a ctg létjogosultságát megkérdőjelezik a szülőszobán a vezetésből, háááát, ott azért nagy baj van! Nem csoda, hogy egyre több jó doki hagyja ott a kórházat és biztosítja be magát másutt...
Susy!
Egyetlen teendőd, hogy az esti meleg fürdő után nagyon finoman, amennyire csak kényelmesen engedi, húzd vissza az előbőrt. Semmi mást ne tegyél! Sok kisfiúnál az oldja meg a dolgot, hogy szobatiszta lesz, ugyanis a pelenka hatására egyszerűen visszatapadhat!
2 éves korig semi gáz, ha totál le van tapadva, de 5 éves kora előtt semmiképp nem kell sebészhez vinni! Ha mégis akarod, tudok egy tüneményes gy.sebészt, aki nem a derült égből erőből hátrarántással kezdi, hanem felír egy szteroidos kencét, ami az esetek többségében pár nap alatt megoldja a dolgot. Nekem Lehel jövő héten lesz 5 éves és még mindig nagyon le van neki tapadva. Lehet, elmegyünk majd ehhez a dokihoz, bár nálunk az ovi gy.orvosa is felírja a kencét, amivel jól lehet oldani a tapadást. A barátnőm kisfiának 6 évesen oldódott meg teljesen magától a dolog, mert kivárt, nagyon nem akarta sebészhez vinni. Egyszerűen csak esténként óvatosan visszahúzták és ennyi!
Szóval, ha Kristóf egyenes sugárban pisil és nem ferdén, csöpögve szivárog a vizelet, az nm fitymaszűkület, nyugi!
Tünde!
Neked lógok még a naptejes dologgal!
Szóval állítólag az 50-es és afölötti védőfaktor már túlságosan megterheli a baba bőrét, ezért nem az igazi.
Mi tegnap az Aquaparkban ünnepeltük Csabim névnapját, Kamilla is pancsizott persze, nem is keveset és a medence fölött semmi árnyék nincs! Mégsem pirult le egy kicsit sem, inkább szépen barnult a bőre. Nivea kids 40FF-el kentem Őt is, akárcsak a fiúkat!
Márti