Hello Csajszik!
Üdv Fürtöske, Lillanyuci! Remélem jól érzitek majd magatokat kösztünk. Fotókat kérünk a babókról. Legyen ez a beugró!!!!
:)
Hiszti: pont erről akartalak kérdezni benneteket, tapasztaltabb anyukák. Nálunk kb. 2 hete kezdődött, de olyan szinten, hogy már majdnem sírva fakadtam, hogy mivé lett a tündéri kislányom. Pénteken tesco-ba voltunk, meg lidl-be. Először a lidl-be nem is volt semmi gond, szépen csücsült a kosárba, nézelődött, aztán a tesco-ba már nem akart a kosárba ülni, sétálni akart, jó, mondom akkor fogd anya kezét, sétáljunk, de ő a másik irányba akart, már mindenfélét mondtam neki, hogy gyere megnézzük, ezt, azt.....á, éktelen üvöltés, földhöz verés, és ha felvettem akkor meg rugdosás, kifeszítés.....majdnem elsüllyedtem szégyenemben. Az egész tesco minket nézett. Hazafelé én vezettem, manó mögöttem ült, és egy piskótát rágcsált, de annyira behergelte magát a hisztibe, hogy még hányt is egyet. (Eddig soha nem hányt, semmitől). Jól megijedtünk apával, megálltunk, de csak ordított tovább, hogy "anita micsijátá..." És úgy mentünk hazáig, hogy üvöltött.
Tegnap pedig a szomszédba voltunk, van két kislány egyik 15 hós, másik 3,5 éves, mindkettőnek nekiment, rángatta őket a ruhájuknál fogva, nagyon meglepődtem, soha nem viselkedett így, szereti a gyerekeket, nem bántott senkit...csak cirógatni szokta a babákat. Persze játékokon vesztek össze, de hogy még a nagynak is nekiment. Féltékeny is volt rám, mert a nagylány az ölembe mászott. Kész voltam. Nálunk már nem működik az elterelős hadművelet. Ha nem az van, amit ő akar, akkor kegyetelen a hiszti. Néha én is ráütök picit a kezére, mikor engem meg akar ütni, meg ilyesmik, de nem számít neki, akkor mégjobban behergeli magát. Tök tanácstalan vagyok, hogy kezeljem ezt az egészet, főleg az utcán, más helyen. Itthon ráhagyom, és otthagyom, de máshol mit tehetnék??????
Nézelődök itt a net-en, hátha van valami okos nevelés tanács...
Eddig nem hittem el, hogy van olyan gyerek, akivel nem lehet elmenni sehová, na lehet az enyém is olyan lesz...