Új privát üzeneted érkezett!

Dytke – ez a fotó nagyon édes! A póló ötlet tetszik, csak nálunk az a baj, hogy etetésenként kellene egy, így ott vagyok, mintha a ruháit koszolná… Sajnálom, hogy még mindig a fogacskával szenvedtek.

Susy
– látod, látod nem is kellett olyan sokat várni és megjött a kedvetek! Örülök, hogy jól vagy és a doki is rábólintott! Már én is várom, hogy izgulhassak érted! Háziállattal kapcsolatban anyóséknál egy nagy testű kutya van a lakásban, így már a kezdetektől a közelében van. Szerintem semmi gond nincs belőle. Mi csak a kutyaszőrre figyelünk oda és a kézmosásra és persze, hogy ne nyalja meg Zolót, de Zoló nagyon szereti, egyáltalán nem fél tőle és a védőnő szerint sem okozhat bajt. Egyébként a kutya nagyon szelíd és barátságos, de egy percig sem hagyjuk őket egyedül. Anyuéknál egy németjuhász van a kertben, ez már más ügy, mert nem annyira idomított, így ha Zoló kint van, a kutyát bezárjuk. Ő sem bántaná szerintem, de ha csak elsodorná, vagy játék közben meglökné, Zoló szerintem megijedne. A macsekokról még nem tudok nyilatkozni, most megyünk anyuékhoz 2 hétre, állítólag van 4 szelíd kiscica, nem tudom hogyan fog Zoló velük viselkedni. Gondolom figyelni kell a homokozóra és a karmolásokra, de ennyi. Mi is felnőttünk és csupa háziállat volt körülöttünk. Tőled még kérdezni akartam, anno a párod ajánlott nekem mosógép márkákat, de sajna összezavarodtam és nem emlékszem melyiket. Most lenne aktuális, mert tönkrement 2 napja a mosógép és hamar vennünk kellene. Megkérdeznéd, hogy ezek jók-e? Mi ezekben gondolkodunk: AEG, Bosch, Samsung. A termál vagy gyógyvizet én is úgy tudom, hogy nem ajánlják!

Gabi, Nikuc – ismerős gondok ezek, én is sokat küszködtem a tejcsivel, de anno nekem semmi sem segített. Most nagy az elhatározás, hogy mindent másképp fogok csinálni és nem adom fel könnyen. (nem lesz hozzátápi, cumisüveg és társai) Inkább fél óránként szoptatok majd és pozíciókat próbálgatok vagy szoptatási tanácsadóhoz fordulok. Igaz Zolóval én is próbáltam More Milket, teákat, söröket, automata mellszívót is… Gabi, én a helyedben természetes hasfogókat ennék és nem érdekelne a diéta, tudom ez így neked rossz, de első a tejcsi. A sok folyadék és a husi leves szerintem nem árthat a gyomrodnak sem. Azért ha minden kötél szakad és eddig tartott a szopi, az is nagyon szép, hogy 9 hónapig volt tejcsi!

Petinek utólag mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Ugabesz –
nektek kell határt szabni a látogatásoknak. Nekünk a nagyik messze laknak, megyünk azért, de nem minden hétvégén, kell a nyugalom és a pihenés nekünk is, a saját otthonunkban ez más, mint a szülőknél. A látogatással ugyanez a helyzet. Előre egyeztetünk ki mikor jönne, meddig. Bár nálunk a nagyszülők még aktívan dolgoznak, így nem adják egymásnak a kilincset. A lényeg, hogy beszéljetek erről, hogy nektek mi a legjobb. Ha normálisak a szülők, és miért ne lennének azok, akkor felfogják és megértik, hogy első a gyerek és a ti nyugalmatok. Én nem költöznék be a helyedben anyósodékhoz sem, első a gyerek, ha nem érti meg, akkor az az ő gondja. Szerintem ha ezt nem érti meg, akkor azt sem fogja elfogadni, hogy miért akarsz eljönni majd, ha esetleg a manódnak nem jön be az ott alvás.

A kis baleseteseknek
jobbulást! Nálunk is mindennaposak, pedig vigyázunk, de tele van Zoló dudorokkal, lila foltokkal, már a szája is felszakadt, a fülét véresre kaparta, a szemével is gond volt, pedig mindig szemmel van tartva, de örökmozgó, amilyen az apja volt. Szerencsére az ügyeletre még nem kellett menni!

Rólunk – kibújóban a 9. fogacska, én jól vagyok, a rosszullétek már ritkábbak. A 12. heti genetikain mindent rendben találtak.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka: pont az előbb gondoltam rád, hogy már biztos szépen nő a pocaklakód. Tejci visszajött és a smecta segített. De még tegnap is volt hasmenésem. Az a baj, hogya saját dokim szabin van, pedig ő homeos orvos is. A többi orvos meg.....

Képzeljétek, Adél baba múlt héten felült, szerda óta pedig mászik. Rohamléptekkel fejlődik. Imádom. Meg is sírattam a bébimet, aki már nem bébi. Kicsit nehezen tudom feldolgozni, hogy már ilyen nagy, önállósodik, akaratos. Vágyom újra egy pici babára.

Veronika: örülök, hogy Pálmi jól van.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Sziasztok lányok !

Pálminak jobbulást!

Szóljatok ha kell ismerősötöknek eladó babamérleg. Mi gyakorlatilag nem használtuk...talán ha 1-2x mértük vele Márkot. Még a garancia is meg van -remélhetőleg- anyukámnál.

Momert 6470-es.

Szép napot !

Kép

NIKI
nini.n

Sziasztok! Jövő héten kedden megyek Szabó György dokihoz és ha elvállal, akkor a régi máv kórházban szeretnék szülni. Nem baj, ha néha jövök kérdésekkel? Itt is lenne rögtön az első: az ÁEK-ban is ingyenes a kombinált teszt? Egy cikkben olvastam és ugyan nekem megcsinálnák a margitban, de ha a máv-ban is ingyen van-ez volt a cikkben- akkor beíratnám a dokim nevét és az intézményt a kiskönyvembe. Ma eléggé megszenvedtem az első vérvétellel, mert majdnem mindenhonnan elzavartak, mert a védőnőm nem mondta, hogy kérjek beutalót. Ha Szabó dokihoz magánrendelésre járok (csak ez van neki, ha jól tudom), akkor ennek ellenére ő adhat beutalót vizsgálatokra az ÁEK-ba? Előre is köszi a válaszokat.

Üdv: Vicky
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky - én hozzá járok, kérdezz nyugodtan! Ha kell priviben is válaszolok szívesen!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka
A szüleimnél vagyunk, csak egy mondat a mosógéppel kapcsolatban, aztán majd bővebben holnap.

AEG, Bosch, Siemens, Elektrolux és a csúcs kategória a Miele.

Pont ma voltunk anyával fagyasztó szekrényt venni és az Electronics- ba láttunk Elektrolux mosógépeket tök jó akciós áron.

Kép
Kép
susytunder

Manka: ha AEG vagy electrolux mellett döntötök, akkor érdemes megnézni a http://markabolt.hu/ honlapot. Nekik elég jó áraik vannak.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Sziasztok! Bocsánat, hogy mostanában olyan gyéren jövök. Muszáj kikapcsolva tartanom a gépemet, csak estére tudom bekapcsolni. Peti már nagyon gyorsan mászik, és elvitte a férjem múlt héten az ágyat, így most a matracon van a laptop. Alig leteszem Petit, átsprintel ebbe a szobába, és lecsap a gépre. Szinte egyik napról a másikra történt minden.
Két hete még csak villámgyorsan kúszott. Múlt héten már mászogatott, ezen a héten meg már megy, mint a golyó, felült, sőt, egyből fel is állt, és ha fogjuk a kezét, és áll, akkor el is indulna, kiveri a hisztit, ha nem "sétálunk". Fogacska meg még nincs egy sem.
A tejcsi viszont rendben van (kopp-kopp), és egész jól megy a szoptatás újra. Peti pedig már nem közöttünk, hanem a saját ágyában alussza át az éjszaka nagy részét.

Jobbulást Kristófnak és Pálminak! :D

Kép

Kép
nikuc

Sziasztok!

Gabi, Adél nagyon ügyes! :D

Nikuc, csupa jó hírek! :D Nagyon ügyes Peti is! :D

Fogunk még nekünk sincs. Ma viszont kétszer pár pillanatra Levi megállt négykézlábra! Magától kinyomta magát! :D Az ülés nekünk úgy megy hogy ha van mibe kapaszkodnia akkor teljesen felül. Viszont ha nincs akkor csak félig tud felülni hasizomból onnan vissza huppan. :lol: Próbálkozik a lelkem nagyon lelkesen! Imádom! :D

anitapo20

Sziasztok!

Nikuc, Anita, gratula a tudományokhoz! :)
Fog még nálunk sincs.
Pálmi ülni nem tud, de kúszik pár napja, mostmár egész ügyesen, de még nem gyorsan, csak jobban mint pár napja, amikor még csak 1-2-t tudott magán lökni.

Lehet, hogy megindult valahol bent a fog, mert tegnap óta elkezdett csöpögni a nyála...

Tegnap vendégségben voltunk, tiszta ideg lettem, mert nem tudott szegénykém egész nap aludni, akkora ricsajt csaptak állandóan... reggel 8:30-kor kelt és egészen 16:30-ig nem hagyták aludni.

Addigra viszont már olyan szinten fáradt volt, hogy végül elaludt és 2 órán keresztül már fel se ébredt semmire, se arra ha flex-szel vágtak, se tányércsörömpölésre, kiabálásra, semmire :lol: Fél hétkor mikor indultunk haza, alig bírtam szegénykémet felébreszteni :)

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! 3. babámat várom, 2 kamaszfiam mellé. A régi orvosom , illetve kórházam sem létezik már, rengeteg negatív tapasztalatot gyűjtöttem és sajnos szenvedtem eleget az utóbbi években. Sem orvosom, sem kórházam nincs amelyben bízni tudnék egyenlőre, pro-kontra próbálok választani. Mivel nincs túl sok lehetőség és azokból is egyre kevesebb marad fent a szűrőn a legtöbb pozitívumot eddig ez a kórház gyűjtötte be nálam...Legytek kedvesek ajánlani, ha lehetséges egy olyan orvost , aki a "problémásabb" kismamákkal is kitartó türelmes. Értem ezalatt a megelőző vetéléseket és a 36 éves koromat. Kedves, kiegyensúlyozott , figyelmes orvost keresek.
Illetve tapasztalatokat. Vissza olvasnék , de annyi a hozzászólás valamint a már megszületett babások hozzászólása ,hogy rengeteg időbe telne mire megtalálnám a számomra fontos infókat és az idő nagyon sürget :oops: :( Megérésetek és segítségetek előre is köszönöm!
Vendég

Sziasztok,
most pakolok, holnap reggel indulunk Anyósékhoz...Férjem is elutasitotta, én is, azt hiszem 5x mondtunk nemet a költözésre, de nem hagyta magát, szóval megyünk. Csak remélni tudom, hogy Dávid jól fogja magát érezni. Jelezte Férjem, hogy az altatástól tartunk, erre az volt a válasz, hogy ha almos egy gyerek, akkor mindenhol tud aludni - Dávid nem ez a tipus, mintha nem tudnák. Mindig megkérdezik, hogy nem alszik el magától a játszószőnyegen, ha álmos? Totál hülyének néznek - biztos ringatnám, ha el tudna aludni magától. Ő az a tipus, hogy túlpörög, aztán ordit mint a sakál, nagyon nehezen alszik el.
Meglátjuk, az biztos, hogy net az nincs, szóval egy hét múlva beszámolok, mi volt! Szoritsatok!!!

Kép
ugabesz

Röviden Dávidról:
6.5 hónaposan fordult meg először hasra és hátra, addig semmi, már aggódtunk. 2 hete négykézlábra emelkedett, 1 hete Z ülés, majd rá egy-két napra rendes ülés, támaszkodva. Most pár napja már egyenes háttal ül, kezek a levegőben, elképesztő! 2 napja felállt a kiságyban :shock: :shock: ! Elképesztő tempóban ügyesedik :D :D Annyira büszke vagyok rá! :D
Tegnap reggel koccant a kispohara, miközben itattuk, ekkor vettük észre, hogy kijött az első fogacska is! :D Minden napra tartogat valamit :)

1 hete a reggeli pelusai kicsit erős szagúak. Ez lehet a fogzás miatt? Szerintem használt nekünk a Chamomille, az okozhat ilyet, vagy valami betegsége lenne? Nincs láza, már mértem, más panasz nincs - ja kicsit kiütéses a két felkarja és a nyaka, de szerintem az melegkiütés. Van valami ötletetek?

Kép
ugabesz

Mi időközben elutaztunk a szüleimhez, de hamarább jöttünk haza, mert az unokatesóm telefonált, hogy otthagyta a férjét, mert megverte, és szükségszálláson van. Még jó, hogy hagytunk kulcsot anyóséknak, hogy locsoljon, így be tudott jönni a házunkba 2 gyerekkel, mi meg tegnap haza jöttünk inkább. Jött a 9 éves keresztlányom is nyaralni, így most 4 gyerek van nálunk. :)
Képzeljétek most derült ki, hogy az unokatesóm csecsemős nővér. Azt tudtam hogy egészségügyi végzettsége van de ezt nem tudtam. Évek óta nem találkoztunk. Ma a szécsényibe voltunk fürdeni, Kristófot a csecsemős nővérre hagytuk, meg az ő 5 éves kisfiát, mi meg a nagyokkal lubickoltunk. Jól leégtem, de még idehaza délelőtt, azt hiszem le is fog hámlani.

Gabesz
Szorítok neked! Kitartás!
Nem látom a vonalzótokat így pontosan nem emlékszem, hogy mennyi idős Dávid. Erős szagú a pelus lehet a hozzátápitól is, hogy már nem anyatejet, vagy tápit kap, hanem mást is.

Veronika
Most olvastam csak mi történt Pálmival, remélem minden rendben van.

Nikuc, Anita
Ügyes nagy fiaitok vannak, gratulálok nektek!

Kép
Kép
susytunder

Gabesz! Kitartás! Ha Dávid nem érzi jól magát, irány az otthon. Én nagyon megértem az altatást. Adél is csak a saját ágyikójában szeret aludni. Ha nagyon fáradt, akkor pedig jön a hiszti és nagyon nehéz elaltatni. Így idén lemondtunk a nyaralásról. Elutazunk pár napra Szegedre a szüleimhez és ez lesz a nyaralás. Illetve hosszú hétvégéket bevállalunk, de Adél érdekében többet nem. Nagyon ragaszkodik a megszokott dolgaihoz, saját ritmusához.

Susy: nagyon durva, ami unokatesóddal történt. Nagyon sajnálom.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Sziasztok :)

Peti nagyon ügyes :)

Gabesz: kitartás! Bár bocsánat, hogy ezt mondom, de ha a férjed is támogat abban, hogy ne menjetek, nem értem, miért mentek :shock: Ha az ember az elején nem áll a sarkára, később nehezebb lesz...

Fruzsit tegnap megkeresztelték :)
Vendég

Sziasztok, köszönöm , hogy egyáltalán észre sem vettetek....... :?
Vendég

Babácska
Először is gratulálok neked a babához!
Én azért nem reagáltam neked, mert én is dokit váltottam, nem tudok neked ajánlani.

Amit most írni fogok lehet, hogy sok mindenkinek nem fog tetszeni, szerintem többen gondolják azt amit én, csak nem írják le. Sajnos ez a topic nagyon elkutyulódott. A régiek nagy része eltűnt, és az ember sokszor, ha kérdez, ahogy te is írod, mint ha észre sem vennék.
Én személy szerint sajnálom ezt.
Lesznek olyanok, akik ajánlanak majd dokit, nem általánosítok, de sajna ez van.

Szép terhességet, és könnyű szülést kívánok neked!

Amit írtam: Akinek nem inge nem veszi magára.

Kép
Kép
susytunder

Babácska! Ne haragudj! Én személy szerint azért nem írtam, mert fogalmam nincs, hogy az én dokim, hogy kezeli a problémás terhességeket. Nekem egyetlen orvos jutott eszembe, akihez azok az ismerőseim jártak, akiknek nehezen jött a baba. A MÁVnak is van meddőségi rendelése és az ismerőseim ott jártak dr Vajdához. A vetélések miatt gondoltam, rá, de én egyáltalán nem ismerem és fogalmam sincs milyen orvos. Remélem minden rendben lesz a terhességeddel.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

babácska! Bocs, én sem reagáltam. A két pici gyerekem közül valamelyik mindig az ölemben van, most is, így elég szűkszavúan írok. Én sem tudok sajnos dokit ajánlani, én Zilahi Gábornál szültem mindkét kislányomat, nagyon szeretem őt, de viszonylag problémamentes terhességeim voltak (na jó, most másodszo nem...)

Gratulálok a babához!
Vendég

Babácska,
a problémás terhesség okától is függ kit választasz,
nekem Dr. Szabó György Róbert az orvosom, én nála szültem problémamentesen a kislányom és sajnos ő látott el amikor volt idén a vetélésem is.
Szakmailag nagyon meg voltam/vagyok vele elégedve, Nyugati téren van a magánrendelője.
Bizti vannak még rajta kívül is jó dokik, majd jönnek és ajánlanak még, de hétvégén pl. én sem nézem a netet :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Babácska: Én T. Zsolthoz jártam, de nem tudom, milyen egy problémás terhességnél. Nem túl gyakran találkoztunk, mert teljesen problémamentes terhességem volt (orvosilag), a végén pedig farfekvés miatt programos császárom volt. Egyébként nagyon kedves, segítőkész orvos.
Problémamantes terhességet, és boldog babázást kívánok Neked!

Gabesz: Kitartás, és akármikor eleged van, gyere haza! Szorítok Neked! (engem biztos nem tudott volna ilyenre rávenni anyósom. :lol: ) Egyetértek azzal, hogy ha ilyenkor valaki nem áll a sarkára... aztán majd jön az, hogy Dávid nyaraljon nála majd hetekig, 1-2 évesen is, meg hasonlók.
Jól meg kéne neki mondani, hogy ne a saját önző érdekeit nézze, hanem az unokájáét!

Susy: Sajnálom, ami az unokatesóddal történt! Egyszerűen gyűlölöm az olyan embereket, akik kezet emelnek másokra, főleg a gyerekek előtt, szegényeknek egy életre trauma lesz. És még neki kell menekülni. Szégyen, ami ebben az országban van! Az az állat (de lehet, hogy ez az állatoknak is sértés) ott terpeszkedig az otthonukban, mint aki jól végezte dolgát! :( Hú, hát ezen nagyon be bírok idegesedni. (ezt jólmegaszondtam)

Na, most már befejezem, mert úgy tűnik, ilyen megmondós napom van ma. :oops: :lol:

Kép

Kép
nikuc

Kedves Mindenki!

Nagyon szépen köszönöm a bátorító, segítő sorokat kicsit lelkileg hullámzó vagyok :oops: köszönöm az ajánlásokat, még 1 kérdés Vermes doktorról nagyon jókat hallottam,ha van esetleg bővebb infótok róla szívesen venném priviben.... :oops:

Nagyon köszönöm!

Jó egészséget minden Babának és Mamának, szép napot !
Vendég

Hát engem sem tudna ilyesmire rávenni anyósom. Nem azért, mert nem szeretem őket, de mindenben mi döntünk a férjemmel, ami a lányainkkal kapcsolatos. Én nem tartom magam határozottnak, de ha a gyerekeinkről van szó, akkor a sarkamra állok :wink:
Vendég

babácska, persze, hogy hullámzó vagy, babát vársz :wink:
Vendég

Babácska, nekem szimpi Vermes doki, meg ahogy láttam a kórházban is jól bánt a pácienseivel, de én sose jártam hozzá így nem tudok nyilatkozni :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Susy,
igen, hál istennek minden rendben van! Viszont az uncsitesódat sajnálom :( Ráadásul 2 gyerkőccel...

Nálunk meg most apám haragszik rám, mert a baba és a meló mellett állandóan hívogat, hogy ezt-azt segítsek, és ezúttal nemet mondtam, mert épp az én fejem felett is összecsaptak a hullámok és nem volt egy percem se.

Na ezen besértődött, és közölte, hogy nekem nem lehet annyi dolgom, neki mennyi dolga van a három gyerekével, és hogy én ekkor meg ekkor se mentem segíteni neki - felsorolt évekkel ezelőtti sérelmeket, pl. nem mentem szekrényt szerelni :shock: Persze más dolgokat meg állandóan megcsinálok neki... hihetetlen...

Panndi,
gratula Fruzsinak a keresztelőhöz! :) Képek nincsenek?

Gabesz,
remélem átvészelitek! Nálunk is nagyon mondogatja anyós, de ő azt, hogy miért nem alszik Pálmi nála :?

Nagyon ügyi Dávid, hogy ilyen gyorsan beindult!!!

Gabi,
kíváncsi leszek én is a nyaralásra, már előre aggódom, hogy mi lesz egy hétig... ha csak egy napra elmegyünk, borul minden, a kajálása, alvása, stb... Szerintem nekem nem is pihenés lesz a nyaralás :)
A 2-3 napokra való elmenetel jó ötlet, mert akkor közben tudtok kicsit otthon helyrerázódni!

Kép

Kép
sz.veronika

Nálunk is mondogatják az ottalvást 2 hónapos kora óta :? De mindig mondtam, ,hogy nem :) Majd talán idén nyáron megpróbáljuk :roll:
Vendég

Sissy: apud :? érdekes...
Vendég

Egyelőre csak pár fotó van :)

Kép

Kép

Kép
Vendég

sissy helyett Veronikát akartam írni, bocsi :oops:
Vendég

Sziasztok!

Susy. :( Azért most zajlik az élet nálatok! :)

Babácska, nekem is Szabó doki az orvosom, a második, az elsőt otthagytam még a fiam születése után. Így, 2 orvost ismerve, őt szívesen ajánlom, türelmesen válaszolgatott a kérdéseimre, kedves, vidám, humoros. van egy tündéri asszisztense, aki nagyon sokat segít.
Apropó, valaki kérdezte, igen, Szabó doki a magánrendelése ellenére tud adni a MÁV rendelőjébe beutalót vérvételekre. Az asszisztensnője intézi ezeket. Flottul megy minden.

Tünde

mtunde

Panndi, nagyon szépek a lányok! :)

mtunde

Sziasztok

Milyen ügyesek már a gyerkőcök kúsznak, másznak, ülnek pedig még csak most születtek nemrég. Hogy megy az idő.

Dytke, Veronika- bevált a múltkor a pokrócos gyakorlás két nap múlva már ugyan úgy fordult jobbra is Kristóf mint balra. Köszi a tippet. Most a kúszást gyakoroljuk és nagyon mérgesek vagyunk (legalább is Kristóf) mert még nem sikerül neki.

Panndi- nagyon édesek a lányok. Itt kereszteltétek Fruzsit Dunakeszin? Még Kristóf sincs megkeresztelve, szeptemberben szeretnénk de jó lenne itt helyben és nem felmenni pestre.

Babácska- én a korábban említett Vajda doktorhoz jártam az ÁÉK Meddőségi Központba. Bár nekem nem voltak gondjaim de mivel anno a lányomat is nála szültem a Szabolcs utcában így jöttem utána az ÁÉKba is. Az egyik barátnőm is most már hozzá jár . Neki is volt sajnos vetélése mint neked és a Vajda doki volt az első aki alaposan kivizsgálta és kiderült hogy egy csomó baja van és amiatt vetélt el. Most már 3 hónapos terhes. :) Ha gondolod priviben megadom a számát és ha van kérdésed még írj.

Tünde

Kép

Kép
tüni75

Panndi,
jaj de édesek a kis fehér habosban mindketten! :)

Tüni,
örülök, hogy bevált a pokrócos fordulássegítés! :) Nekem Pálmi 5 hónaposan fordult, de szintén azért mert segítgetve lett, különben nem csinálta volna :), de csak most 8 és fél hónaposan kezdett el kúszni... 3 és fél hónapot vártunk rá! Amúgy a kúszás 10 hós korig belefér!
Szegénykémnek a pár napja való kúszástól lejött a bőr a nagylábujján - mert azzal tolja magát :( Úgyhogy most bekentem és húztam rá egy zoknit, hogy ne dörzsölje tovább... szegénynek szar lehet ebben a melegben zokniban :) A ragtapaszozás nem ment, folyton leszedte :)

Viszont képzeljétek fekvőtámaszba nyomja magát!
:shock: Ilyet még nem láttam/hallottam mástól! Csak a tenyerén és a lábujjain tartja magát... majd rákérdezek pénteken a gyógytornásztól, hogy ez normális-e? :shock:

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Gabesz, pont tegnap beszélgettünk a szomszéddal, igaz nekik már nagy gyerekeik vannak. Neki is jött az anyósa azzal, hogy miért nem mennek át hozzájuk, meg miért nem alszik ott a gyerek, miért nem nyaralnak ott a gyerkőcök. Erre ő közölte azanyósával, hogy ezek most nem a maga gyerekei hanem a miénk. Utána nem is mondogatta az anyósa neki, hogy miért nem mennek stb.

Veronika, örülök, hogy jobban van Pálmi.

Panndi, nagyon aranyos Fruzsi is és Zsófi is. :D

Susy, szegény unokatesód :( , remélem hamar rendbe jönnek körülötte a dolgok.

Szertnék kérdezni valamit. Tegnap láttam Levin két élénkpiros pöttyöt a combján. Ma pedig még négy vagy öt lett rajta a másik combján meg a kezén. Szerintem nem szúnyog csípés. Rakok fel róla egy képet szerintetek mi lehet? (remélem látszik is belőle valami :) ) Köszönöm a segítséget.
Kép

anitapo20

Talán allergiás valamire? Nem tudom... Mindenesetre furi, hogy mára még több lett... bárányhimlő? Annyi minden lehet... szerintem ha szaporodnak a pöttyök dokihoz kéne menni...

Kép

Kép
sz.veronika

babácska: Én kérdeztem a lányoktól dolgokat a MÁv-os helyzetről. Nekem is Szabó doki lesz az orvosom, legalábbis remélem. Holnap megyek hozzá és akkor többet fogok tudni. Kaptam az egyik itteni lánytól privit vele kapcsolatban, ha akarod, akkor átküldöm, de légyszi vagy a 2010 februáriba írj, vagy privibe. Nekem a meddőségis dolgok előtt is ő volt a dokim és az asszisztensnője is tényleg nagyon aranyos. Hátránya: úgy tudom, hogy csak magánban rendel, tehát lehet hogy elég sokra jön ki a terhesgondozás. Nekem van egészségpénztáram, úgyhogy arra tud számlát adni és elszámoltatom. Ha tudok, akkor szivesen segítek.
vicky79
Budapest III. kerület

tüni: igen, Dunakszin volt. A víztoronynál lakunk, templomba is idejárunk, Zsófit is tt keresztelték :)
Köszi a bókokat :)
Vendég

Lányok nagyon szépen köszönök mindent, ha lesz valami konkrét kérdésem, vagy elérhetőséget keresem az ajánlott orvosnak írok privit! :roll:

Sziasztok! :D
Vendég

Panndi, nagyon aranyosak voltak a lányok a keresztelőn :lol: Mi Lillust 3 hósan kereszteltük :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Mi Zsófit anno Szent Család vasárnapján, akkor ő három és fél hónapos volt :) Mot így jött ki :)
Vendég

Panndi,
Szerintem tök jó ez így :lol:
jók az új vonalzók :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Köszi :)

Olyan gyorsan nőnek :shock:
Vendég

Panndi: lányok nagyon szépek. És Fruzsi is milyen nagy már!

ANita: fogalmam sincs mi lehet Levi ez a pötty. Ha szaporodik, vidd el orvoshoz, ő biztosan tudni fogja

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Sziasztok!
Sajnos most nincs időm visszaolvasni 245 oldalt, kicsit sűrgősebb lenne a kérdésem. Tud valaki magánrendelési elérhetőséget Dr Túri Zsuzsa doktornőhöz?
Mert az ÁEK-ba júliusra nem tudnak időpontot adni, majd csak jövőhéten augusztusra, és 8 hetes terhes vagyok, tehát jó lenne minél előbb elmennem hozzá, mert ráadásul első terhességem alatt cukros voltam, és senki se akar elvállalni :(((

Segítségeteket előre is köszönöm

Timie

Kép
timie

Anita, ez elég sok minden lehet, akár skarlát (mondjuk az apróbb volt nálunk, és kiemlekedő, és nagyon sűrű) de bárányhimlő kezdetben lehet ilyen. Mindenképpen nézesd meg az orvossal, és az elkülönítőbe vidd, mert ha valami fertőző, akkor nagyon mérgesek tudnak lenne, ha nem oda viszed, hanem a rendes váróba. :) Maximum mégis csak csalánkiütés, de azért nem árt az elővigyázatosság. Megijedni nem kell, ezek a kis lurkók nagyon hamar átesnek ezeken, és semmi gond nem lesz. A skarlátot mi is 8 hónaposan kaptuk el, Bene nem is, csak Villő, és alig volt pötty-láz, már meg is gyógyult.

mtunde

Anita, ez szerintem csak csípés, de azért mutasd meg a dokinak :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Anita, nem tudom mi lehet, Rózán is szoktak kijönni ilyesmik - amennyire a képen látom -, de szaporodni nem szoktak...

Kép
Kép
szalamandra

Sziasztok!

Anita
A kiütés lehet a melegtől is, ételtől is. Én is elvinném orvoshoz Levit.

Fiús anyukák!
Unokatesóm teljesen elkeserített. Kristófnak egyáltalán nem megy hátra a bőr a fütyijén, és szerinte ezt csak sebész fogja tudni megoldani. :(
Volt valakinek hasonló problémája?

Kristóf pár napja elkezdte mondani, hogy IGEN! :)
Olyan aranyosan mondja.

Hétvégén a bátyám készített fotót Kristófról, mutatok belőle nektek, ha nem bánjátok.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?