Hello Csajszik!
lara: akkor megy neked a suli.... ügyes vagy. Remélem az évvégi is ilyen szuper lesz. Hannus remélem hamar helyrejön.
gyógyszerek: Én is a nurofen-es fecskendővel adom neki a gyógyszereket, így ügyesen beveszi, meg még kér is belőle, mondja, hogy jóccer, jóccer...
beze: sejtettem, hogy nem fogom majd átaludni az éjszakát. Már rögzül az emberben, hogy felébredjen. Amúgy is felébredek minden szisszenésére. Tegnap éjjel álmodott valamit, és kiabálta, hogy király néni, király néni. (királylány) Nagyon jó volt.
katinka: remélem jól sikerül a csajos délután. Elképzeltem, ahogy kergeted Lilit.
Én a pelenkával szoktam kergetni Dorkát. Nálunk ez a mumus.
naspi: durvák ezek a lakásárak, remélem azért ti is találtok majd valami jót. Uncsi tesómék Rákospalotán vettek valami lakóparkban, nekik is 20 millió volt, persze hitelre, de akkor még volt szocpol, és bevállaltak két gyerkőcöt. Egyik már majdnem 2 éves, másik még tervben van.
winchi: Pécs...... imádtam oda járni suliba. Olyan mediterrán város, és olyan jó hangulata van. Sokszor mentünk le egy egész hétvégére(bár levelezőre jártam), sokat buliztunk, meg kirándulgattunk. Nagyon szerettem. Remélem majd a lányom is oda megy suliba. Nahát Cecén átjöttetek, és be sem jöttetek. Ejjnye-bejjnye!!!
any: akkor jó sok lakást néztek, néztetek meg. Többől könnyebb választani az biztos. Murphy törvénye, hogy ami a legjobban tetszett elkelt....azért remélem összejön valami normális, nem lelakott...
Apa megjön, aztán megyünk fodrászhoz, most csak ő vágat, mi csak kísérjük, meg tesco-zunk egyet, most akciós a popsitörlő, meg a body-k. Tényleg próbáltátok már a tesco-s zöld popitörlőt, szerintem nagyon jó, nekünk bejött, és csak 300 ft, mától.
Képzeljétek apa nyert mozijegy kupont az OMV-nél, 1200-1200 Ft-os, március 10-ig jó, remélem addig el is jutunk valahová...
Nem is írtam, Dorka is már mond mondatokat, annyira okos (persze nincs viszonyítási alapom, meg elfogult is vagyok kissé....
) Ilyeneket, hogy itt van a labda, ott van a kutya, gyere ide anya, mit csináltál itt? És ma olyan édi volt, hozzámbújt, és azt mondta, hogy szeret anya. Azt hittem megzabálom.
Viszont nem szól, ha bekakil, csak sunnyog, és elmenekül előlem. Na, ebből már tudom, hogy kaksi van.
Az új mániája, hogy fél a rádiótól, meg a mosógéptől. Rendeltem a libero-n egy alma együttes cd-t tök aranyos 4 szám van rajta, és az egyikben horkol a bácsi, na ő ettől teljesen megőrül, annyira fél, úgyhogy ezt most hanyagoljuk, pedig nekem nagyon tetszenek a számok.