Új privát üzeneted érkezett!

Anyany, tetszik a vonalzód új felirata. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

any: remélem jól viseli Zsófi az oltást. Gyógypuszik mennek. Nekünk is nemsokára kell majd menni. Meningo-n én is gondolkodom, majd megkérdem a doktornőt mit szól hozzá. Olyan jó, hogy lejárnak a kötelező oltások, és majd csak már 6 évesen kapnak legközelebb.
Jó is, ha a családban oda tudjuk adni a gyerekholmikat, babakocsit. Mi is eltettünk mindent, vagy a kistesónak, vagy a sógoromnak, öcsémnek, akinél előbb lesz baba.

mancsa: de jó, hogy jöttél. Gratula Dorcsinak az 5. fogacskához. Mi is még csak 8-nál tartunk, de már jön a 9-10. is. Elég fosik is az éjszakáink emiatt. Hát fával fűtésnek nincs párja. Nekünk is volt kis famunka, de kellett hozzá venni fát, mert így kevés volt.

beze: ügyes Lexi, ha már nem kell átmenni hozzá. Nálunk most megint őrült éjszakák vannak. Sose lesz vége......

lara: Hannus hogy van? Tényleg suli hogy megy? Már régen írtál róla.

Feleségek.....én nem néztem annyira rendszeresen, de kiakadtam, hogy ezt már láttam én is. Össze-vissza keverik már. Néha a House-t is. Amúgy meg nincs egy normális műsor a tv-ben.

betti: de jó, hogy nődögél a pici kukacos. :) Szép kis súlya van már. Jó babakocsi nézelődést. Káosz van Pesten, apa azt mondta, épp a szervízben van a céges kocsival....remélem nem kerültök nagy dugóba.

KépKép
ancsi_pancsi

Tünci, még szebben fejezem ki magam. Nem azt mondta annyi, azt, hogy ennyit szoktak. De rosszul járt, mert én többre gondoltam :D

Babakocsi téma. Második gyerekemmel én úgy gondolom, ha újra kezdeném a Maxi Cosihoz hasonlót vennék az tuti. Én úgy veszem észre, hogy ezeket az összvér babakocsikat általában egy éves koráig tudják igazán jól használni a mamik, mert ilyen hamar kinövik a gyerekek. Ami nekem nagyon tetszett az az, hogy a maxi cosira rá lehetett csatlakoztatni a hordozót az ülőrész nélkül, csak a vázra. Aki sokat utazik babával, vagy sokat jár ügyintézni, bevásárolni ez a legjobb amit el tudok képzelni. Nem kell kirámolni a hordozóból, nem ébreszted fel, lehet úgy elintézel mindent, hogy fel sem ébred közben. A váz könnyen elfér az autóban, esetleg még külön az ülőrész is, ha azt akarod kényelmesebb legyen a gyerkőcnek. Na meg ami nagyon fontos és akinek nincs még gyereke az nem is tudja. BAROMIRA NEHÉZ A HORDOZÓ GYEREKKEL EGYÜTT!!!! Meg egy monstrumtank babakocsival nem lehet sehová bejutni.

Kép

Kép
hettuli

Még mindig nincs vonalzóm!!! :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
hettuli

Na végre megcsináltam!!! Már csak képet kell keresni...

Kép

Kép
hettuli

Sziasztok Lányok!

Köszi az érdeklődést.Hannus talán egy fokkal jobban van mint reggel már picit kevesebbet köhög viszont most már folyik az orra folyamatosan úgyhogy orrcseppet is kap.Nem győzöm orrszívózni mert utánna tüsszent egyet aztán megint folyik az orra :(
Most alszik remélem holnapra jobb lesz a helyzet akkor megyünk vissza a dokihoz is.

Ancsi:Azért nem írtam a suliról mert most kb egy hónapig nem voltam az ünnepek miatt.Köszi jól megy a suli épp tegnap volt a félévi zárás,ha év végén is ilyen lesz a bizim akkor nagyon elégedett leszek :wink: :D

Hettuli:Hogyhogy hármasban vagytok?Remélem már jobban vagytok.Ha lesz egy kis időd teszel fel képet?

Betti:Nagyon jó kis súlya van a fiadnak :D 4 d uh volt?Képet nem kaptál?Az tényleg jó amit Hettuli ír,hogy a hordozót rá lehet a vázra tenni mi is sokszor úgy csináltuk Hannus meg nyugodtan aludt tovább.

Mancsa:De jó hogy jöttél :D Örülök hogy a papád picit már jobban van.
Ha Dorcsi már így megnevez mindenkit akkor nagyon ügyes :wink:
Levi szeret oviba járni?

Beze:Lexi nagyon ügyi az alvással mire jön a kistesó addigra már simán átalussza az éjszakát :wink: :D

Anyany:Ma mentek lakást nézni?
Vendég

Jelentem megvan babakocsi. Nagy lépés ez előre.

Lara, 4d-be mindig átkapcsol a doki, de lefele fordította a buksiját, csak a füle látszott, de az is rosszul, így nem kaptunk most képet.

Pesten senki nem volt, vagy csak mi jártunk jó helyen.... :D

Talán egy hete, iszonyatosan kezdett fájni a derekam. A nyitott hátgerinc nem épp szerencsésen viseli a csontok tágulását meg a súlyt, eddig semmi bajom nem volt, de most gáz, hogy nem tudok autóban ülni, csak keveset, Pestig már gondok voltak, fekvőbe hajtottam az ülésem.
Remélem a szülésnél nem fog ez gondot okozni majd.

Any, hát igen, voltunk mi is olyan lakásban, ahol a konyha plafonján rendesen ott volt, mit főztek....húúú, és akkor mondja, hogy kis felújítás kell csak....ja.
Viszont egyszer majdnem megvettünk egyet, azt még most is emlegetjük, olyan szuper elrendezése volt...már az ügyvédnél is jártunk, mikor egyszer nekem jutott eszembe, hogy menjünk már vissza a lakásba, este, mikor otthon van a ház...mert mi laktunk albiban egy évig, ahol az alsó néni tök süket volt és éjfélkor még nézte a Pearl Harbourt, mi meg azt hittük nálunk bombáznak. Olyankor férjem ment a biztositékát kinyomni....
Na lényeg, hogy visszamentünk este....és nem vettük meg a lakást, szivünk szakadt érte pedig. Felettünk egy 4 gyermekes család lakott, picikék, talán ikrek is...és bár nem tehettek róla, iszonyat hanggal voltak, mondta ott egy lakó, hogy érdekes az anya meg az apa is, azt vallják, hogy a gyermeket nem szabad korlátozni, így tényleg csináltak, amit akartak, jó hangosan.
Szóval ilyenekre is figyeljetek, hogy milyenek a szomszédok.

Betti
Kép
betti0412

Lara, ancsi, igyekszik. :wink: Bár ancsi nem akarlak elkeseríteni, de ha Dorka is már viszonylag jól fog aludni éjszaka, te sem fogsz tudni rögtön átállni a normál alvásra. Én még mindig minden éjszaka felébredek, és minimum 1 órát fent vagyok, plusz hallom, ha Lexi fent van. Szóval még 1 éjszakát nem aludtam végig, amióta szültem, 1x sikerült 6 órát egyhuzomban aludni. Általában 3,4 óra alvás után felébredek. Ház, ez van...

Lara, örülök, hogy Hannus picit jobban van. Gyógypuszik mennek továbbra is.

Hettuli, egyetértek a babakocsival kapcsolatban. :wink: Nekünk is ilyen van.

Betti, mi a kocsitól az ágyon át egy csomó mindent Pesten vettünk meg, még útiköltséggel együtt is megérte.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Betti: És végül melyik lett a kiválasztott babakocsi?

Szösz

KépKép
szosz

Anyany: voltatok albérletet nézni?

Szösz

KépKép
szosz

Mi lakást nézegetünk, de néha olyan kilátástalannak látom! Jó lenne,ha picit több pénzünk lenne! Persze, az mindenkinek jó lenne!

Szösz

KépKép
szosz

megjöttem.
Zsófi lefektetve, mg hallom, hogy a piros tabival játszik. ma vinni kellett délután sétálni is. egész végig az ölelgette. tegnap meg a zöldet vittük a boltba és büszkén megmutatta a húspultnál a néninek :)

holnap délelőtt megyünk másikat nézni. majd meglátjuk.
2szobás, 50nm. aztán majd meglátjuk.

jó sokat meg fogunk ám nézni. ma is van fent pár új.
de volt egy, amibe beleszerettem. de mire felhívtuk, már elkelt.
pedig az jó helyen volt, magasföldszinten, stb. de hát...

most folytatom még.
Vendég

Jó estét!

Jöttem én is az esti műszakba, férjem kimenőt kapott. Holnap én is megyek délután, beülünk a csajokkal dumcsizni, most szigorúan gyerekek nélkül, hogy tényleg tudjunk egymásra figyelni. Jó lesz azért kicsit kimozdulni, már nagyon rég voltam. Apa addig ellesz a csajszikkal.

Hettuli, jó, hogy jöttél! :D Várom én is a képeket a gyerkőcökről.

Mancsa, végre Te is tudtál írni, hülye net. Örülök, hogy papád jobban van, tervezget. :) Anyukádnak jobbulást, nagyon gáz ez a kórházi helyzet...

Beszéd: Nati is alig mond valamit, most már Lilit is megnevezi, aztán van a ki meg a be (pl. tegyem be a CD-t a lejátszóba). Meg mostanában sokat hintázunk, pár napja, ha nagyon belefeledkezik a játékba, énekelgeti hogy "inta-ejinta". Lili is 18 hónaposan kezdett el igazán beszélni, aztán 20 hónaposan összetett mondatokban beszélt, úgyhogy nem aggódom.

Fogak: mi is 8-nál tartunk, de még a doktornő is megjegyezte, hogy nagyon jön a két lenti őrlő. Kíváncsi vagyok, mennyire érezzük meg, az első kettő kivételével a többi észrevétlenül jött ki (azóta van a nyakláncunk, lehet, hogy amiatt).

Lakás: tényleg nem könnyű olyat találni, ami minden szempontból megfelel. Mi az interneten néztünk meg egy csomót, aztán egy újságban láttam meg a mostaninak a hirdetését, megnéztük élőben, beleszerettünk a lakásba meg a környékbe, meg is vettük. Persze ez sem tökéletes, de nagyon szeretünk itt lakni, egy pillanatra sem bántuk meg, hogy ilyen "hirtelen" döntöttünk.

Betti, tényleg, végül milyen kocsit vettetek? Örülök, hogy minden rendben Veletek, szép nagy már a Kisfiatok. :)

Lara, gratulálok a jó bizihez! 8) Hannusnak mennek a gyógypuszik! Ja, még akartam írni, hogy amilyen nehezen adtam be anno Lilinek a gyógyszereket, Nati annál jobban szereti őket, a lándzsás szirupnál este nagy ívben köpi ki a cumit, hogy jöhet a kiskanál. :D

A múltkor felmerült a tali gondolata, aztán ennyiben is maradtunk... Pedig jó lenne összehozni egyet. Csak tényleg jó lenne találni egy helyet, ahol nem hemzsgnek a vírusok. :roll:

Megyek, én is nézelődök kicsit a teszveszen, csak úgy céltalanul. :wink:

Kép
Kép
katinka31

Ja, még akartam írni, hogy Gégéé, merre vagy?????

Kép
Kép
katinka31

katinka!
Zsófi is mostmár kezdi próbálgatni a szavakat. persze még nem nagyon sikerül. nézi a számat és próbál utánozni. és ha elvan, csak úgy magának magyaráz.
ma az egyik tabit rendezte, utána az egyik cipőjét várzsolta elő a szekrényből, na akkor egyfolytában. :)

szirup:
nem szereti a kanalasokat. a mai vitamint úgy adtam be neki, hogy kanál, bele a kisujjam, és ahogy fetrengett a földön és rázta a fejét, a kisujjamat belenyomtam a szájába. :)
megállt, nyammogott, utána felpattant és szépen kinyitotta a száját.
:) aztán meg az volt a baj, hogy csak annyit kapott.
Vendég

na majdnem kétszer küldtem.
még jó, hogy van szerkeszt gomb is!

Hannusnak jobbulást!

holnap megyünk nézni, ma még kb 5öt megmutatok a férjemnek.

(kezdem megszokni ezt a szót)
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk :lol:

Nagyon klassz volt, aki még nem volt Pécsen mindenképp menjen el, nagyon jó kis város! Ha én látom ezt a várost a fősuliválasztás előtt tuti ezt választottam volna :lol: Igazi iskolaváros, régi múltú, rengeteg szép hellyel, rengeteg bolttal, és nem a sok multi a lényeg mint itt Fehérváron hanem a sok sok kis bolt ami nekünk nagyon szimpatikus volt!
Voltunk a tévé toronyban, bejártuk a nevezetességeket, autókáztunk a környéken, Orfű, Mohács, Drávaszabolcs felé. Sikondán fürödtünk egy nagyot, Matyi mindent élvezett szerintem ő még simán maradt volna :lol:

Ma hazafelé keresztülmentünk Szekszárdon, Cecén, Beze, Ancsi gondoltam rátok :wink:

Betegeknek jobbulást, Anyany remélem sikerül jó albérletet találni!

Szösz irigyellek, hogy neked ilyen szabad hónapjaid vannak :wink: Én a 6 hetesek táborához tartozom...
Anyósomék állítólag árulják a lakást a Sarlóban, 3+1 félszobás, felújításra szorul kissé, 3 szobát a nyáron újrafestettek.

TALI: Hétfőn valaki ráér??? Muszáj bemennem Fehérvárra a kincstárba az adójóváírást megigényelni, úgyhogy ráérünk :lol:

KépKép
winchi

Any! Én szinte minden szirupot a Nurofen adagoló fecskendőjével szoktam beadni, Lilinek is még mindig. Natinál meg az egyik oldalon a kis pofijánál jó hátra bedugom (szóval nem le a torkán), így szinte magától lemegy, kiköpni nincs esélye. Régen én is üldöztem Lilit át a lakáson a kiskanállal, igazi közelharc volt, ráadásul a földre is mindig ment belőle... :roll:
Jó lakásnézegetést, remélem, találtok valami ígéreteset is.

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!

Lara: Hannusnak jobbulást!!!majd írd meg, mit mondott a doki!

Anyany: én a Milónak az orvosságokat a nurofenes, v a panadolos pipettával adom be, a szája széléhet rakom és úgy nyomom a szájába, h ne tudja visszaköpni.
amikor pici volt és bent voltunk a kórházban vele, a vitaminokat és a normeflore-t egyszerre kapta meg, egy injekciós fecskendőbe felszívta a nővér és így adta be neki apránként. már nagyobb, ezért én a szirupot v a köhögéscsillapítót is így adom neki a mai napig, mert a kanalat kiütné a kezemből, v kiköpné a folyadékot.

próbáld meg, hátha így könyebben elfogadja :wink:

hát lakást mi is nézegetünk, de ami az igényeinknek megfelelne az már 25 milliónál kezdődik, de min. 20 millió, a családi ház dettó ilyen ár körül mozog, szval elkeserítő a helyzet itt fent Pesten :cry:

Kép
naspolyácska

Katinka: egyszerre íruk uazt! :lol: :lol:

Kép
naspolyácska

Winchi, szia, egyszerre írtunk. :wink: Örülök, hogy jó volt Pécsen, szerintem is nagyon jó város.

Mi ráérünk hétfőn, mikor jönnétek? Reggel úgyis be kell vinnünk apát dolgozni, mert délután kell az autó, úgyhogy tudunk mozogni.

Kép
Kép
katinka31

Naspi, tényleg! :lol:

Kép
Kép
katinka31

Hello Csajszik!

lara: akkor megy neked a suli.... ügyes vagy. Remélem az évvégi is ilyen szuper lesz. Hannus remélem hamar helyrejön.

gyógyszerek: Én is a nurofen-es fecskendővel adom neki a gyógyszereket, így ügyesen beveszi, meg még kér is belőle, mondja, hogy jóccer, jóccer...

beze: sejtettem, hogy nem fogom majd átaludni az éjszakát. Már rögzül az emberben, hogy felébredjen. Amúgy is felébredek minden szisszenésére. Tegnap éjjel álmodott valamit, és kiabálta, hogy király néni, király néni. (királylány) Nagyon jó volt. :)

katinka: remélem jól sikerül a csajos délután. Elképzeltem, ahogy kergeted Lilit. :) Én a pelenkával szoktam kergetni Dorkát. Nálunk ez a mumus. :)

naspi: durvák ezek a lakásárak, remélem azért ti is találtok majd valami jót. Uncsi tesómék Rákospalotán vettek valami lakóparkban, nekik is 20 millió volt, persze hitelre, de akkor még volt szocpol, és bevállaltak két gyerkőcöt. Egyik már majdnem 2 éves, másik még tervben van.

winchi: Pécs...... imádtam oda járni suliba. Olyan mediterrán város, és olyan jó hangulata van. Sokszor mentünk le egy egész hétvégére(bár levelezőre jártam), sokat buliztunk, meg kirándulgattunk. Nagyon szerettem. Remélem majd a lányom is oda megy suliba. Nahát Cecén átjöttetek, és be sem jöttetek. Ejjnye-bejjnye!!!

any: akkor jó sok lakást néztek, néztetek meg. Többől könnyebb választani az biztos. Murphy törvénye, hogy ami a legjobban tetszett elkelt....azért remélem összejön valami normális, nem lelakott...

Apa megjön, aztán megyünk fodrászhoz, most csak ő vágat, mi csak kísérjük, meg tesco-zunk egyet, most akciós a popsitörlő, meg a body-k. Tényleg próbáltátok már a tesco-s zöld popitörlőt, szerintem nagyon jó, nekünk bejött, és csak 300 ft, mától.
Képzeljétek apa nyert mozijegy kupont az OMV-nél, 1200-1200 Ft-os, március 10-ig jó, remélem addig el is jutunk valahová...
Nem is írtam, Dorka is már mond mondatokat, annyira okos (persze nincs viszonyítási alapom, meg elfogult is vagyok kissé.... :) ) Ilyeneket, hogy itt van a labda, ott van a kutya, gyere ide anya, mit csináltál itt? És ma olyan édi volt, hozzámbújt, és azt mondta, hogy szeret anya. Azt hittem megzabálom. :)

Viszont nem szól, ha bekakil, csak sunnyog, és elmenekül előlem. Na, ebből már tudom, hogy kaksi van.
Az új mániája, hogy fél a rádiótól, meg a mosógéptől. Rendeltem a libero-n egy alma együttes cd-t tök aranyos 4 szám van rajta, és az egyikben horkol a bácsi, na ő ettől teljesen megőrül, annyira fél, úgyhogy ezt most hanyagoljuk, pedig nekem nagyon tetszenek a számok. :)

KépKép
ancsi_pancsi

Nekünk is jó a hétfő! :D

Szösz

KépKép
szosz

Winchi: Örülök, hogy jó volt! Képek! Képek!

Szösz

KépKép
szosz

Jaffa! Mi újság? Elkezdtétek már a bölcsit?

Szösz

KépKép
szosz

Mi történt, kimaradt az éjszakai műszak? :wink:

Hétfőn hol és mikor?

Milu akkor kezdi a bölcsit :wink:

KépKép
winchi

Sehol senki? tombol a hétvége mindenhol?

KépKép
winchi

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Vendég

Sziasztok Lányok!

Beze:Sajnos ezzel én is így vagyok Hannus hiába alszik el én nem tudok mert mikor pici volt hajnali 1-nél elöbb nem aludt el én meg megszoktam.Úgyhogy én szinte minden nap fennt vagyok éjfél 1 óráig.

Ancsi:Apa nagyon ügyi hogy nyert mozijegyet :D :D :D mit fogtok megnézni?De jó legalább kikapcsolódtok picit :D
Dehogy vagy elfogult :D Dorka nagyon ügyes hogy már mondatokat mond :D :D :D

Winchi:Örülök hogy jól sikerült a kiruccanás :D :D :D :D :D Lógsz ám még a képekkel.Úgyhogy ide vele :lol:

Naspi:Mi újság a letöltéssel?Ma letöltöttem egy sorozatot két pasi meg egy csajszi a címe Ryan Reynolds(azt hiszem igy kell írni)játszik benne.Picit belenéztem amíg Hannus hagyta,tök jó :D

Betti:Melyik babakocsit választottátok?Hogy vagy?Derékfájás remélem már nincs.

Katinka:köszi a tippet de én nem merem Hannusnak úgy lenyomni a gyógyszert :oops: Így mindig többet teszek a fecskendőbe és igy marad bennt annyi amennyi kell.Legalábbis gondolom mert Hannus már nem köhög,meg a nózija se folyik.Most én keveredtem bele :(

Anyany Szösz hogy álltok a nézelődéssel?
Szösz:Megnéztem a fehérvári lakásárakat ott jóval drágább mint itt veszprémbe :(
Vendég

na megjöttem.
egész nap nézelődtem.
délelőtt megnéztünk kettőt is.
az egyik gyönyörű, felújított, 2 szobás, központi, tök jó lenne, de a tulajdonos át akar vágni, pl a házszigetelés és az ablakcsere közös költségbe épített díját ki akarja fizettetni.
mivel soknak találtuk a díjakat, visszamentünk, és szereztünk infokat az egyik szomszédtól.

a másik szintén központi, több ezer éves ház, 3,75m belmagassággal...
ez így ugrott gyorsan.

találtam még párat, ami jónak tűnik.

2-t nézünk hétfőn, meg még egy csomót a jövő héten.

meg egy eladót is megnézünk. lehet, hogy kiadja a tulajdonosa.
Vendég

lara!
jobbulást neked!
örülök, hogy Hannus azért jobban van.
voltatok konduktornál is már?
ti hogy álltok a lakásvásárlással?
Vendég

Szia Anyany!

Mi sajnos sehogysem állunk a házvásárlással addig amíg a telket nem veszik meg :cry:
Most feladtam a hirdetést újságba is.
Hétfőn megyünk a konduktorhoz.

Nem értem hogy a házszigetelést ablakcserét miért nektek kellene fizetni :shock: Így mennyiér adná ki a lakást?
Vendég

Jó reggelt
Tegnap bécsi lány voltam... :D
Éjjel értünk haza, a hazaúton már jött elő a derekam, addig jól bírtam.

Babakocsi, Peg Perego, mélyzöld, travel systemes, és volt olyan marha mázlink, hogy egy tavalyi utolsó színre szaladtunk rá (azt sem tudtam, van babakocsiban is idényszín..... :shock: ), és ebből eredően az ára is nagyon jó volt, a társmárkákkal szemben simán olcsóbb akcióban.
Befér a Poloba, még nem raktuk össze, dobozban várja a gazdáját.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Bécsi lány :lol: Azért örülök, hogy simán nekivágsz még ilyen utaknak, érthető hogy hazafelé már érezted a derekad, ilyenkor már én is így voltam amikor anyuékhoz mentünk haza. Volt hogy meg kellett állnunk, hogy kinyújtóztassam magam.

A zöld babakocsikra én nagyon rá voltam gerjedve de aztán olcsóban nem találtam zöldet így a kolbászzsír nyert :lol:

Anyany nehéz jó albérletet találni, kitartás :wink:

A képeket még át sem néztem de igyekszem!

KépKép
winchi

Sziasztok!

Winchi, örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Pécsre elég gyakran mi is lemegyünk, de leginkább az árkádba, venni valamit. Mi a város másik felén lakunk, de aranyos vagy, hogy gondoltál ránk. :wink:

Lara, jobbulást neked, mennek a gyógypuszik! Igen, a felébredés valóban rögzül, én már 1 éve nem aludtam egy igazán jót. Meg ugye minden pisszenést hallok. De nem tudnék éjjel 1-ig fent maradni, fél 10-kor beájulok az ágyba.

Ancsi, párod nem ébred fel Dorkára?

Anyany, ez azért durva, hogy veletek fizettetné meg a saját költségét! :evil: Remélem, hamarosan találtok egy igazán jót!

Szösz, megvettem a zebrát, elvileg kedden jön, 24-e után már be tudok számolni, hogy fogadta tündérke. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Winchi, oda-vissza mi is két megállót beiktattunk, máskor egyben ment, de most kellett megállni azért.
Azt hittem az állásban fog fájni majd a derekam, és épp ellenkezőleg az ülésben...nem tudom az okát, elvileg olyankor nem erőltetem meg nem?

Bécsből hazáig kisfiam végig nyomta a bulit bent..aranyos volt.

Betti
Kép
betti0412

Betti nekem is ülésben fájt jobban a derekam, én úgy éreztem azért, mert kevesebb volt a hely úgy a picúrnak. Pedig elvileg bőven lett volna helye hiszen magas vagyok, nem egy vékony csontú és Matyi meg csak 2,5 kiló volt amikor megszületett...

Csajok végül nem maradtunk semmiben a holnappal kapcsolatban de én inkább le is mondanám, Matyi kicsit szüttyös nekem meg kapar a torkom, de be kell mennünk mindenképp.

KépKép
winchi

Hozok pár képet.

durci vagyok
Kép
olvasok, nem lehet elég korán kezdeni :D
Kép
doboztetővel közlekedek :)
Kép
segítek sütni :D
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

beze!
Lexi nagyon cukorka a lavórral meg a takkos szatyorral. igen, ez a boldogság!
Vendég

Winchi, mikor jöttök? Egy közös séta sem fér bele? Bár nem tudom, milyen idő lesz holnap...

Lexi nagyon édes, milyen elmélyülten olvas. :D

Jó éjt!

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!!

Lara: Hannus h van?

köszi, most már sikerül letölteni, a baj az volt, h 0,3-as átlagnál megvonják a letöltési jogot, így nem tudtunk letölteni, csak seedelni engedtek. persze erről értesítést nem kaptam, írtam egy moderátornak, aki elmondta, h mi a bibi, és mondta, h amint a seedeléssel elérem az átlagot, visszaállítják. namármost nem állították vissza, ezért írnom kellett egy adminisztrátornak, h állítsa vissza, azok meg nem válaszoltak csak ma délelőtt állította vissza, azóta már 4 filmet leszedtünk, igaz az egyik kamerás, de sokan szedik le.

megnéztem a szex és new yorkot, jó film, bár jobbra számítottam..

apával viszont már írjuk a listát, h mit töltsünk le :lol: csak az átlagomat kell figyelni, bár ugye minél több filet szedünk le, annál többen seedelik fel tőlem

szval mégegyszer kösziiiiiiii :lol: :lol: :lol:

Beze: Lexi nagyon ééddi

Csajok, ti a hisztit hogy kezelitek?

Miló elkezdte, h ha vmi nem tetszik neki, leül a földre, ha felhúzom elengedi magát, visszaül, csipked, csapkod és persze nyüszög :shock:

ráadásul a múlt héten eltörte a szemüvegem, így bevittük az optikába, de persze választ még nem kaptam...nincs pesóm egy újra, még jó, h a régi megvan és működőképes

Kép
naspolyácska

Sziasztok!

Na jól van, magához tért a topik. :D

A holnapi sétához lehet, hogy inkább szánkó kellene, legalábbis most még úgy tűnik. :D

Lara: A két pasi meg egy kicsit mi is szoktuk nézni! Apa kedvenc sorozata! :lol:
Lakással a héten kicsit pihentettük a dolgot, csak a neten nézelődtünk, majd jövő héten megint megyünk élőben is. Azért ez a lakás vásárlás komolyabb, mint mikor pulcsit veszünk. :shock: Nem gondoltam volna, hogy Veszprémben olcsóbbak! :shock:

Beze: Nagyon ügyi Lexi, látom neki is úgy megy legjobban a menés, ha tele a keze! :D Elküldöd priviben, hogy honnan, és mennyiért rendelted a zebrát? Kíváncsi vagyok hogy tetszik Lexinek! Lehet, hogy mi is veszünk Rékának névnapjára.

Nekem is ülve fájt jobban a hátam, meg derekam. Abban bizti van valami, hogy akkor kevesebb a helyük a babóknak. Szegény Réka épphogy elfért a lakban.

Réka is egyre többször hisztizik. Nem örülök neki! Egyenlőre még nem annyira komolyak, és csak nevetek rajta, de nem szeretném, ha odáig jutnánk, hogy az utcán, vagy üzletben is csinálja.

Naspi, Gégéé! Úgy emlékszem a Ti gyerkőceitek is BebeTv-sek! Nálunk eltűnt a Bebe! Mérges vagyok nagyon! Vagy egy csomó adónk, amikből alig nézünk valamit, és pont amit néztünk azt szűntetik meg!

Szösz

KépKép
szosz

Jó reggelt! A férjem 5.45-kor keltett, mert tegnap mondtam neki, hogy meg akarom hallgatni a Bumerángosok bejelentkezését....aranyos volt, felkeltett. Igaz, azt sem tudtam milyen nap van épp.

Tegnap elgondolkodtam kicsit. A bécsi út után. Parndorfban voltunk a bevásárlóközpontban, meg Bécsben a Maria Hilfer str-en, ami ugye Bécs központi bevásárló utcája, Váczi utca.
Nem Takko, meg Kik, meg kínai, hanem rendes márkák, némelyikről még nem is hallottam soha. Szombat délután. Bárhová mentünk be, tömeg. Nemcsak a boltokban, a pénztár előtt is, hogy ha akartál venni valamit, egy valakinek sorba kellett már rögtön állni, hogy mire kiválasztod, már ne várj egy órát....
Elképesztő mennyiségű ember, a minőségi, márkás üzletekben. A 70 százalékos leárazás itthoni viszonylatban még mindig baromi drága.
A bécsiek pedig vásároltak, jókedvűen, a márkás cuccokat.
Úgy elgondolkodtam, hogy basszus, válság van? A fogyasztási kép valahogy nem azt mutatta. Nem olyan mint nálunk a pláza szombat délután, hogy csak lézengenek...vagy ezt nálunk el lehet még sütni évekig, hogy azért van minden mert válság van, közben meg 300 km-el messzebb már nem is tudják miről beszélünk?
Ne haragudjatok, hogy ide írtam, csak olyan jó volt látni gondtalanabb arcokat, vásárlókat, tök más hangulatot, nem ezt a keserűséget, ami szinte minden nap már itt árad az emberekből, hozzáteszem jogosan.
Na, leírtam a tapasztalatomat.

Betti
Kép
betti0412

Hát igen, Betti, szerintem is elég gáz ez a helyzet... De szerintem nagyjából ott kezdődik, hogy a múltkor, mikor a sógornőméknél voltunk, kint tankoltunk, mert olcsóbb volt a benzin. :evil: És ehhez képest ők milyen munkabéreket kapnak???!!!! Én nem tudom, de itt valamit nagyon rosszul csinálunk, valahogy mindig az alsó- és középrétegek szívnak minden változtatás után. Na, nem is húzom fel magam jobban.
Ja, mi is visszatekertük a rádiókat a 107,2-re, jó újra hallgatni a Bumerángot. :D

Ma tiszta zizi voltam, otthagytam a pénztárcámat az oviban, az igazolást kerestem, kipakoltam, aztán el is felejtettem. :oops: Észre sem vettem, úgy hívott az óvónéni.

Hiszti: én egyelőre figyelmen kívül hagyom, vagy ha durvul, akkor megpróbálom elterelni Natit, egész jól működik nála. Képzeljétek, ő meg ha mérges, veri bele a fejét mindenbe, pl. bútorba, padlóba. :shock:

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!
Hiszti: most még csak röhögök rajta. Majd, ha az úttesten csinálja már valószinű nem fogok. Oli megedzett már :D

Betti, jó a babakocsitok. Ha jobban ismertem volna 6 éve a kocsikat, én is peg peregot vettem volna.

Tüncivel mi lehet?

Kép
Kép
rhkrisztina

A lényeg!
Édes Lexi! Nekem az olvasós tetszik a legjobban

Kép
Kép
rhkrisztina

tegnap Lotti tök sokáig megált kapaszkodás nélkül. Már ugy várom, hogy jobb idő legyen és akkor talán már menni fog. És felöltöztetem szépen szoknyába és megyünk sétálni. :) Pénteken megyünk orthopédiára. Hát kiváncsi vagyok mit csinál az orvos.

Kép
Kép
rhkrisztina

Lexit meg kell zabálni, olyan édes!
A durcás kép tetszik legjobban! És végre megnéztem az összes képet, amit eddig nem tudtam. Nagyon csinik vagytok kismamik!
Betti: nekem is az üléstől fájdult meg a derekem, de tökre örülök, hogy azért ilyen jól bírod a hosszú utakat.
Tünci neked meg sokat nőtt a pocid, tökre látszik az összehasonlítós képen.
Naspi: hiszti nálunk is van ezerrel, kisasszony úgy odavágja a seggét a földhöz, csakúgy csattan és ordít, visít ha nem kap meg valamit. Nem igazán foglalkozok vele, ha túlzásba esik, megpróbálom elterelni a figyelmét, ha nem vészes, akkor megvárom, míg túlteszi magát rajta. 1-2 perces hisztijei vannak, egy a lényeg, ha valamire azt mondom, hogy nem szabad, azt a hiszti után tutira nem kaphatja meg, vagy nem teheti meg. Én nem tudom mi lesz ebből a gyerekből, de mindenhová felmászik. Az asztalnál kihúzza a széket felmászik rá, onnan meg az asztalra. A kanapéról a konyhapultra, onnan a tűzhelyre, a szobában a szekrényre ameddig tud, de lóg a hűtőajtón is, illetve eddig csak lógott ragta, mostmár a a kezével húzza fel magát rajta, a lábával meg mászik rajta felfelé. A fotel háttámláján is felmászik. Most ott tartok, hogy pisilni nem tudok elmenni, csak ha jön velem. Eddig azt hittem gyerekbiztos a lakásunk, igyekeztünk úgy alakítani mindent, hogy ami fontos vagy veszélyes, azt magasra, de basszus a kanapét nem lógathatom a plafonról le.
Lara: mi újság, voltatok a konduktornál?
Winchi: újra megnéztem a nyaralós fotóinkat, Pécs gyönyörű, örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Várom én is a képeket, most már látom őket.
Mennem kell brokkolit panírozok éppen, csak ha nem nézek be délelőtt, akkor nem tudok írni nektek csak este, de akkor meg elalszom a gyerekekkel együtt.
Tünci hová tűnt?
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok, puszi érte!

Hiszti nálunk is megy ezerrel, ha nem fognám meg, Lexi is vágná magát a földhöz. Én is megpróbálom a figyelmét elterelni, ha kell, 10-szer is nemet mondok, pl NEM és nem és nem kukázunk! :?

Kriszti, nagyon ügyes Lotti, meglátod, egyhamar lépeget, utána meg szaladhatsz utána! :wink:

Lara, mi volt ma? Gondoltam rátok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?