Új privát üzeneted érkezett!

Dytke, gyönyörű kék szemei vannak Ambinak!!!!!! :D Nagyon ügyes, hogy ilyen jól eszik! Remélem sokáig így is marad.
Levit is megviseli ez az idő. Ő 3-szor alszik fél órát kb napközben, de szerencsére nem nyűgös.

Gabi, sajnos én nem tudok neked segíteni. De remélem hamar rendbe jösz és vissza jön a tejcsi is. Szorítok!!!

anitapo20

Dytke
Micsoda kis pasi Ambi!!! Csodaszépek a szemei!
Jajj nem irigyellek a képeket látván, mi is egyedül eszünk, és mint ha Kristófot látnám. Viszont jött egy jó ötlet a képetekből. Szerintem az a hippes Ambin az kajafogó, jól sejtem? Holnaptól Kristófra minden evésnél ráadok egy pólót, és akkor ami alatta van nem lesz koszos. :)

Gabi
Jobbulást neked! Ha nem ettél, nem ittál, ne csodálkozz, hogy kevés a tejcsi. Egyél, igyál, és minden rendben lesz. Ne aggódj!

Képzeljétek apa azt mondta nekem ma este, hogy ha szeretném, már mától próbálkozhatunk a kistesóval. :) Remélem doki bácsi is rábólint.

Kép
Kép
susytunder

Anita! Levinek nagyon boldog névnapot kívánok!

Susy! Ennék én, de diétáznom kell. Főtt krumpli, pirítós, kétszersült, háztartási keksz és ezektől is fáj a pocim. Remélem már holnapra jobb lesz és visszajön a tej. Ma délután azért felhívom a gyerekorvost, hogy mi legyen. Reggel már bőgtem, mikor nem fogadta el a banános tápit, jött az újabb ötlet, almalével. Így lement 80 ml.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Gabi: Nagyon sajnálom. :cry: Nekem most kezd visszajönni az alkoholmentes sörtől, vagy a More Milktől, nem tudom.

Kép

Kép
nikuc

Gabi,
az jó hír, hogy evett valamennyit az almaleves cuccból! Szerintem ha nagyon éhes úgyis eszik, mégha nem is a cicit kapja, mint szeretné!

Szerintem próbálgasd tovább a tápikat amíg vissza nem jön a tejcsi! Szerintem is pihentesd a gyomrod, úgy hamarabb rendbejössz és hamarabb ehetsz majd újra, hogy legyen tejcsi!

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika! Adél nem szopik. Én fejem neki a tejet. Üvölt a tápszer után, mert éhes. A sinlacot minden formában kihányja.

Nikuc! Én is vettem alkoholmentes sört. De a gyomrom még nem bírja. Egyelőre marad a homeos ricinus, a múltkor az segített.

Dokinénink azt mondta, hogy egy próbát megér a HA-s tápszer. Hátha megeszi és hátha nem lesz tőle semmi baja. Végül is hetek óta semmi tünete, véres széklet március óta nincs, ekcéma 3 hete, pedig én eszek minimális tejterméket.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Nikuc

Petinek nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Kép

Kép
Kép
susytunder

Gabi, köszönjük!! :D

Nikuc, én is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK PETINEK!!!! :D :D

Kép

anitapo20

Márti!
:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susytunder 2009.06.30 06:27-kor.

Kép
Kép
susytunder

Én is kíváncsi vagyok :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.30 11:43-kor.
Vendég

Nagyon lemaradtam valamiről! Minek kell örülni Márti esetében? :)

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Kincsesi, már olyan sokan megnyugtattak, de gondoltam, én is. Bene is elég irigy, ezzel jött ki a féltékenysége. Az oviban ettől függetlenül tökéletesen megtanulta, hogy ott közös dolgok vannak csak 1-2 rossz napjától eltekintve nem volt ezzel baj. Néha felmerült a téma az óvónőkkel, és ők azt kérdezték, hogy ithon van-e olyan játék, amivel csak ő játszik, és nem kell megosztoznia rajta Villővel, vagy mindig osztozni kell? Mondtam, hogy van, és figyelek rá, hogy Villő ne rondítson bele a felépített házba, vasútba, stb. Bizonyos dolgok viszont közösek. Mondták, hogy ez így tök jó. Lassan-lassan Villő is olyan korba kerül, hogy fog tudni játszani, nem csak elvenni, rombolni, és akkor Bene is megnyugszik.

Szerintem soha nem az a gond, hogy egy gyerek irigy-e, hanem hogy a szülő ezt szó nélkül hagyja, vagy látszik, hogy foglalkozik-e a kérdéssel. A többiek is inkább ebből indulnak ki. És a gyereknek is könnyebb szerintem, ha megtanulja, hogy vannak korlátok, még ha egyelőre nem is akarja betartani.

Nálunk az ovi nagyon bejött. Gondos, szerető óvó nénik, akik foglalkoznak velük, és olyan dolgokat csinálnak, amit itthon nem.

Bartos Erikát mi is nagyon szeretjük! Janikovszkyt is olvastuk, de azt inkább anya kedvére, Benének még hosszú és nehéz volt a szöveg. :)

Panndi, örülök, hogy hamar regenerálódtál.

susy, te is teljesen jól vagy már?

mtunde

Nálunk Boribon, Kippkopp, Csipkerózsika a menő, Anna, Peti és Gergő 4. helyre szorult csak Lillu mesekedvencei között :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Nálunk Boribon és Bogyó és Babóca a sláger :)
Vendég

Sziasztok!
Rég jártam erre, polipnak kéne lennem az ikek mellett :) Szépen nőnek, lassan megduplázzák a súlyukat ;) a kis zabagépek :)

Susy!
Jól vagy? Végül váltottál orvost? Jöhet a tesóka? :)
Vendég

Petrus - örülök, hogy jól vagytok!!!!

Susy - igen, pólót adok Ambira előke helyett, mert az előkét leveszi, ezt nem tudja :) Most felhagyott az egyedül evéssel, de nem is nagyon eszik. Foga persze még mindig nem bújt ki :( Gondolom emiatt nem eszik, meg a meleg miatt.

Isten éltesse a névnaposokat!!

dytke

Anita - azt olvastam valahol, hogy fél éves kortól 9 hónapos korig általában 3x fél órát alszanak napközben. Utána állnak át a napk 2x 1-1,5 órára. Ambinál ez be is jött, csak ő újszülöttnek is fél órákat aludt, nem csak fél éves korától :)

Köszönjük a dícséreteket :)

Susy - drukkolok, hogy a doki is rábólintson a kistesóra :)

dytke

Lányok,
Állandóan családtagok jönnek látogatóba hozzánk vagy mi megyünk valami családi eseményre, nincs egy nyugodt percünk. Ami kis időm marad, azt házimunkával töltöm meg persze Dáviddal, hetek óta nem jutok ide a géphez. Nem tudom, Ti hogy csinájátok, de nekünk az egész hétvége mindig nagyszülők látogatásával telik – nálatok is?

Nini,
Nagyon ügyes Márk, remélem már teljesen jól van. Nagyon drága a képen! :D

Márti,
Mekkora nagylány lett Kamilla!?! Főleg ezekben a csini kendőkben :D

Bancsa,
Gratulálunk! :D

Panndi,
Nem semmik vagytok :D máris jöhet a következő gyerek????

Petrus,
Hogy mennek a hétköznapok az ikrekkel?

Kép
ugabesz

Sziasztok!

Nálunk még nincsenek nagy mese kedvencek. Mi még csak cicánál és kutyusnál tartunk. :)

Dytke
Ez eddig nem jutott eszembe, de nagyon jó ötlet, azóta nálunk is póló van.
Szegény Ambi jól meg küzd azokért a fogacskákért, éjszakáitok milyenek?

Tünde
A műtét után hihetetlennek tartottam, hogy valaha is jól lehetek, most meg hihetetlen, hogy nem rég műtöttek. nagyon jól vagyok, köszi a kérdést. :)

Petrus
Épp a napokban gondoltam rád, örülök, hogy jelentkeztél.
Váltottam dokit, kórházat is. Te végül a volt dokimnál szültél?
Én nem bántam meg a váltást, már csak azért sem, mert még a főorvos is azt mondta, hogy annak a cisztának már ott kellett lennie tavaly is, és a doki nem vette észre, így most egy petefészkem bánja. :?

Úgy döntöttünk apával, hogy még a Júliust megvárjuk, mert még sokszor érzékeny a hasam belül, aztán mindent bele. Doki bácsit erre rábólintott. :)
Alig várom már, hogy izgulhassak, hogy pozitív vagy negatív lesz a teszt. :)

Lányok háziállattal kapcsolatban lenne kérdésem, pontosabban kutyáról, és macskáról. Kinek van otthon, és milyen idős kortól szabad őket össze engedni? Szeretnénk Kristófnak kutyust, vagy cicát, de félek, hogy elkap valamit, mert tuti állandóan gyűrné. Kell ettől félni, vagy vegyem lazán?
:roll:

Kép
Kép
susytunder

Anyósom kikészit, képzeljétek, 15 percre laknak tőlünk kocsival, de mivel 3 hetet töltöttünk vidéken Anyukáméknál, most hozzájuk is át kell költöznöm Dáviddal! Ez elképesztő! Most férjem külföldön van, ez az apropója. Neki egy kis retikült kell felkapnia és beülni a kocsiba, és pikk-pakk itt van, annyit van nálunk, amennyit akar, de nem!!! Ő azt akarja, hogy náluk is aludjunk, azaz ágytól kezdve mindent kell vinnem, a fél házat, és a férjem szobájába tudunk beköltözni. Nincs redőny, tetőtéri a szoba, ahol ezer fok lesz, üveg ajtók vannak, Dávid nem hiszem, hogy el fog tudni aludni...Minden esetre ott net sincs, szóval jövő héten nem leszek az tuti.
Már előre tiszta ideg vagyok, gondolhatjátok, nem értem, miért nem a gyerek érdekeit nézik!!!

Kép
ugabesz

Még akartam írni, hogy ma milyen balesetünk volt. Kristóf magára rántotta a szennyestartót, aminek fel volt nyitva a teteje, és az orrára csapott, lejött róla a bőr. Szegénykém, ha látnátok, hogy mutatja, hogy bibi van az orrán.

Kép
Kép
susytunder

Susy

A cicát nem ajánlom. Nagyon veszélyesek a picikre, amellett egy kiskutya sokkal ragaszkodóbb, mint egy cica. És talán kevesebb kárt tud benne tenni Kristóf is :) A macskák elég öntörvényüek, nem véletlenül a kutya az ember legjobb barátja.

Köszönöm, hogy gondoltár ránk, Márk is jól van már. Ő a meleg ellenére is eszik.

Viszont, ma nagyon rossz dolog történt, apa nem csatolta be az övét és kiesett a babakocsiból. Nem lett semmi baja, kicsit pityergett de hamar megnyugodott. De még is úgy érzem, nem tudom neki megbocsájtani, soha.

Szépek a babák :)

Kép

NIKI
nini.n

Nini: Szinte bárkivel előfordulhat ilyen. Csak addig mondod, hogy nem, amíg nem veled történik, emiatt ne haragudj!

Köszönöm szépen a köszöntéseket, átadom Petinek. Mostanában keveset tudok jönni, mert épp a költözés előtt állunk, egy csomó mindenért kell rohangálnom. :cry:

Susy: Nálunk van hörcsög, egér, tengerimalac és macska. A macskán kívül mind a lakásban, és Peti most már abban a szobában játszik, ahol vannak. Nem lett baja tőle. A cicát is szereti, de az nagyon bölcsen elkerüli. :lol: A malackát tegnap már megsimogatta, eddig nem érdekelte. A kutyákat viszont imádja. :lol: Állatorvosnál is jártunk vele sokat a beteg malacka miatt. Egyébként az okosok azt mondják, pont akkor nem lesz a gyerek allergiás az állatra, ha korán találkozik vele. Ellentétben az ételallergiák többségével.

Kép

Kép
nikuc

Sziasztok,

ugabesz: ne hagyd Magad!
Mi ritkítottuk a nagyszülős látogatásokat, mert minden hétvégénket legfoglalta, három hónapos volt Zsófi, amikor azt mondtuk, hogy elég volt, azóta minden második hétvége csak a miénk :)
És ha ilyen macerás menni, ne menj, Te vagy az anyukája, ha neki jobb lenne ozzhon, maradjatok - szerintem.
Vendég

Ugabesz, nálunk is mindig nagyszülő/rokon roham, jövés-menés van :roll: Mi még bírjuk, aztán néha berágunk, akkor itthon vagyunk 3-an.

Susy, nekünk kerti cicánk van, Lilla nagyon szeretné nyúzni, de a macska sokszor ügyesebb és eltűnik előle. Amúgy ebben a kérdésben osztom Nikuc véleményét. :lol:

A kutya vagy macska kérdésben nektek kell dönteni, a macska szerintem kevesebb bajjal jár :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Gabesz
Szerintem ne hagyd! Neked az első és legfontosabb dolgod, hogy Dávid érdekeit szem előtt tartva eldöntsd mi a legjobb nektek. És a tetőtéri szoba kánikulában nem a legmegfelelőbb, ezt anyósodnak nagyon jól kellene tudnia. Én biztos nem mennék.
Nekünk szerencsére nincs bajunk a rokonokkal, ritkán jönnek, mindenki dolgozik, a hétvégét pihenéssel töltik, anyósék nem is tudom mikor voltak nálunk utoljára, nem akarnak minket zavarni, általában mi megyünk, vagy ha hívjuk őket, akkor jönnek.

Köszönöm az állatos válaszokat. Macskától azért tartok, mert most is valami jött ment macska bele pisilt és kakilt Kristóf homokozójába, le kellett takarni. Ha sajátunk lenne akkor még könnyebben bele menne, letakarva meg nem lehet mindig.

Még egy kérdésem lenne. A gyereket termál, vagy gyógy vízbe nem lehet vinni? Haza utazunk holnap, és hétvégén szeretnénk Egerbe menni strandra, de ott minden medencébe gyógyvíz van. Én úgy tudom, hogy a termál vízbe nem szabad kisgyerekkel menni, erről mit tudtok?
Köszi előre is.

Kép
Kép
susytunder

Gabesz,
szerintem normális hangnemben kedvesen hívd fel, hogy végiggondoltad és ez meg ez meg ez miatt nem jó, de nagyon szívesen látnád őt magatoknál.
Sokszor az emberek nem látják a dolgokat a másik szemszögéből...

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Susy, ha van kifejezett gyermekmedence, oda mehettek. a termál strandokon is csinálnak gyerekmedencéket, és abba sima víz van. Mi Kiskunmajsán voltunk így, 2 medence is sima vizes volt, 1 meg hígított.

Én is kutyára szavazok. Ráadásul később nagyon sok dolgot is tanulhat a kutyával. Felelősség, ellátás, odafigyelés, stb. Én nagyon szerettem, amikor volt kutyánk. Most lakásban nincsen, az már kínzás lenne a 2 gyerekkel összezárva. Majd halaink lesznek. :)

Lányok, valamelyikőtök még korábban felvetette, hogy a napvédő krémeket hogyan kéne használni, hogy nem az 50 faktoros kéne, hanem gyakrabban az alacsonyabb faktorú, mert a babák bőrét nem kéne annyira terhelni. Ki volt az? Pofátlan kérdés ez, mert egyben kérés is lenne, hogy írnál erről pár sort a magazinnak? :)

Tünde

mtunde

Köszi Lányok,
de Anyósom ha valamit a fejébe vesz, akkor azt addig mondja, amig úgy nem lesz, nagyon akaratos! Ezt először férjemnek vetette fel, de ő szépen elmondta, hogy nekem teljesen más a saját szüleimnél lenni - otthon - mint vendégségben náluk, meg hogy mégis minek átköltözni Bp két pontja között, mikor bármikor jöhetnek.
Ebbe nem nyugodott bele, nekem is többször elmondta, én mondtam, hogy napközben, ha két tárgyalás között ráér, nyugodtan jöjjön (rugalmas a munkaideje) illetve MINDEN este eljöhet (amig férjem külföldön van), de közölte, hogy nem ér rá. Aztán a jövő hétre most szabit vett ki és szeretné, ha mennénk egész hétre. A családi béke miatt megteszem, de közöltem, hogy amint gond lesz Dávidnak az alvással (meleg vagy a világosság miatt), akkor azonnal jövünk haza (mellesleg én sem tudok világosban aludni, de ha Dávidot nem zavarja, akkor kibirom egy hétig :( )

Kép
ugabesz

Különben röviden az alvásunkról:
Dávid most is sokszor ébred éjszaka, és ha felébred, akkor órákig nem sikerül visszaaludni - de már nem veszem ki a kiságyból, csak megnyugtatom fej és hátsimivel. Szerencsére nincs sok sirás, csak egy-két nyekkenés, akkor megnyugtatom. Vagy a foga miatt (szerintem jön az alsó kettő), vagy a meleg miatt, vagy szeparációs szorongás, nem tudom mi az oka. De se enni, se inni nem kap éjszaka már 2 hónapja, amiatt nem kelhet fel - szerintem. Használunk fogzásra homeost, géleket, de nappal egyáltalán nem nyűgös. Szóval csak azt akartam ezzel mondani, hogy nálunk volt jó néhány átaludt éjszaka (azaz zsinórban 9 óra alvás), 3 hétig egy-két kilengéssel, és most megint elromlott valami :(

Kép
ugabesz

Dytke,
Ambi nagyon helyes kisfiú, tényleg gyönyörűek a szemei :) nagyon huncut :D

Kép
ugabesz

Lányok, pandácskáról tudtok valamit? Bezárt a blogja, nekem hiányzik Dóri :?
Vendég

Sziasztok lányok,

ez csak egy gyors bejelentkezés: Megjöttünk Korfuról, a várakozásaimon felül jól sikerült. Róza bírta a repülőutat, és nagyokat aludt Görögországban. Eltartott két napba, míg rájöttünk, hogyan hangoljuk össze Róza igényeit a mi nyaralással kapcsolatos várakozásainkkal, de utána már minden flottul ment. Majd teszek fel képet is.

Remélem mindenki jól van, igyekszem képbe kerülni, addig is a legjobbakat mindenkinek!

Kép
Kép
szalamandra

Susy- apa ötlete volt a póló :) Örülök, hogy máris tervezitek a kistesót!!! Nagyon drukkolok!!! Szegény Kristóf. Gyógypuszit küldök neki a nózijára :wink:
Éjszakáink nem olyan rosszak mint régen, de azért kelünk 3-4szer, néha többször. De még ma sem jött ki a foga.

Gabesz - le a kalappal, hgoy ezt vállalod az anyósod és a családi béke kedvéért. Az első gondolatom az volt, hogy én sem mennék, de megértelek, én is sokmindent megteszek a családi béke kedvéért. Kívánom, hogy azért érezzétek jól magatokat, és gyorsan teljen az idő :)
Ambi köszöni a dícséretet! :)
Sajnálom a gyakori kelést, nagyon együttérzek :(

Szalamandra - örülök, hogy jó volt a nyaralás!!

Tünde - úgy emlékszem Márti volt, aki a naptejről írta.

dytke

Sziasztok!

Susy, ha lenne szavazás én is a kutyára szavaznék. Mi is a nővéremmel kutyák közt nőttünk fel és semmilyen alergiánk nincs. Kristófnak is jót tenne egy háziállat szerintem.
Szegény Kristóf! Gyógyuljon meg hamar a nozia! :D

Látogatás: Anyám látogatását sikerült a 3 hetente 1 alkalomra leszűkítenem. Szerintem ha nem mondtam volna neki, hogy azért nem kell, hogy jöjjön minden nap akkor ő képes lenne legalább három naponta jönni. Mikor a kórházból hazajöttünk minden nap jött. A harmadik nap mikor már rettentő fáradt voltam és jött a sok okosságával mondtam neki, ha nem baj szeretném magam kipihenni és kicsit összeszokni a bébivel. Felfogta és nem jött többet minden nap. Anyósékhoz mi megyünk általában csak 2 hetente vasárnapi ebédre. Ez azt jelenti, hogy kb két órát vagyunk ott aztán jövünk is. A hét többi napja a mienk. :wink: :D

Ugabesz, szerintem is menjetek haza amint Dávidnak valami nem tetszik. Ha anyós megérti megérti ha nem nem. Neked az legyen a legfontosabb, hogy Dávid jó érezze magát.

Szalamandra, örülök, hogy jól telt a nyaralás. Várjuk a képeket! :D

anitapo20

Sziasztok! A hetekben fogok szülni a Máv kórházban és nincs sok infóm róla sajnos, a honlapjukat egy ideje nem frissítették.
Azt szeretném kérdezni hogy mostanában szült-e ott valaki és érdemes-e visszaolvasgatnom hogy több infót tudjak meg?
Esetleg tőletek is szabad kérdezni?
agui

agui, két hónapja szültem ott, kérdezz nyugodtan :)[/quote]
Vendég

Márti! Szívből Gratulálok Nektek! :lol: :lol: :lol:
(és irigyke vagyok, nem akar jönni hármaska :oops: )
Vendég

Köszönöm Panndi:) Most olvastam vissza és néztem a képeket, nagyon szép a baba, gratulálok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mit vittél a kórházi csomagban, ill. volt-e valami amit feleslegesen pakoltál be mert ott adtak? Nekem kb-ra össze van már állítva a csomag de nem akarok semmit feleslegesen eltenni.
Még mostanában szeretnék beiktatni egy szülőszobalátogatást a Mávba, valami olyasmit olvastam hogy minden hó második szerdáján van, de fogalmam sincs hogy ez tényleg így van-e és pontosan hol tartják (?) Ti voltatok?
Köszönöm a válaszokat, tényleg sokat segít:) (már így is túlizgulom magam szerintem)
agui

Vittem pelenkát Fruzsinak, de azt adtak, más felesleges cuccom nem volt :)
Ha adsz egy mailcímet, át tudom küldeni a listámat, hogy mit vittem :)

Nem voltunk szülőszobalátogatáson, de CTG-k után ott vizsgált meg a doki :)

Mikor szültem, csak mi voltunk a szülészeten, az alternatív szobában voltunk, bár sok hasznát nem vettem :)
Vendég

A mailcímem: gazdagnetimi@hotmail.com
Nagyon szépen köszönöm a segítséget:) És azt is olvastam, hogy egy bizonyos fél órában apa is bemehet a szobába amúgy csak a folyósón lehet látogatókat fogadni, ez igaz? Mármint hogy egy fél órára azért naponta beengedik az apát?:)
agui

Küldöm :)

Igaz, van egy baba-papa félóra, de nekem egy nap ne mvolt szobatársam, akkor bejött több időre is, meg Zsófit is bevittük :wink:
Vendég

Köszönöm, megkaptam, a papa-baba félóra meg teljesen jó, ennek örülök :)
agui

A délelőttünket a Madarász gyerekkórházban töltöttük :(

Pálmit mindig a földön tartom, tudván, hogy hány gyerek esik le ágyról, pelenkázóról, stb.
Néha viszont szoktunk az ágyon játszani, persze akkor ott vagyok vele. Ma is ez volt, épp csak 3 lépésnyit távolodtam el egy papírzsepiért... A jó hír az, hogy tud kúszni... merthogy eddig nem tudott, pár napja kezdte, hogy lök magán 1-2-t előre... Aztán rohantam vele a kórházba.

Volt vizsgálat, röntgen, ultrahang, ezeken összességében többet sírt, mint az esés után... de lényeg, hogy úgy tűnik nem lett baj, de azért figyelnem kell egy pár napig... Csak annyi látható dolog van, hogy a felső ajka felrepedt és vérzett, de csak picit.

Kép

Kép
sz.veronika

veronika, szegény Pálmi! :( remélem azóta jól van!

panndi, nagyon édesek a lányaid!

susy, elmentettem a gasztrós oldalad a kedvencek közé :)

Kép
Kép
szalamandra

Veronika, jó hogy nincs komolyabb baj :wink: sajnos 1 mp is elég hozzá, azt gondolom, aki nevel kisgyereket tudja milyen könnyen jön a baj és mindenkivel előfordulhat. Lillunak is szakadt már fel a szája az eséstől :oops: :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Hát igen, mostmár én is tudom milyen gyorsan jön a baj... Amúgy persze órákig egyhelyben van, ha nagyon erőlködik, akkor most pár napja tud magán lökni 1-et... azért erre nem számítottam, hogy ennyire gyorsan tud jönni a baj, míg 2 mp-re hátatfordítok és odalépek a polchoz egy zsepiért...

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Veronika,szegény Pálmi! Remélem már jobban van!

Ugabesz, hogy bírjátok anyósodéknál?

anitapo20

Anita,
igen, köszi, jobban. Úgy tűnik semmi baja nem lett, és nem is különösebben viselte meg lelkileg sem, mert jól aludt éjjel.

Merre vagytok lányok ebben a forróságban?

Kép

Kép
sz.veronika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?